Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:34 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro
10:21 
Klinika Schwarzwald
Florian otkriva gdi Michaelis da je oženjen. Netom nakon operacije baka Hessler ustaje iz kreveta jer želi kuci kako bi nahranila macku. Bolnicar Mischa zauzme se za taj problematicni slucaj. Bez muževa znanja dr. Christa Brinkmann sastala se s prof. Vollmersom kako bi ga pitala za savjet glede svoje profesionalne buducnosti. Pritom ju je vidjela Carola.Uloge: Klausjürgen Wussow (prof. Klaus Brinkmann), Gaby Dohm (sestra Christa Mehnert / dr. Christa Brinkmann), Sascha Hehn (dr. Udo Brinkmann), Eva Habermann (dr. Sophie Schwarz/Brinkmann), Jochen Schroeder (Michael ”Mischa” Burgmann), Barbara Wussow (sestra Elke), Eva Maria Bauer (glavna sestra Hildegard Zeisig)Režija: Alfred Vohrer i Hans-Jürgen TögelUrednica: Ranka Horvat. Säsong 2. Del 24 av 24.
11:12 
Lijepa vasa: Macho ili maco? [Repris]
Tko se maca laca, završi u Zagrebu. Preko Banje Luke. Sa Sicilije. Giacomo Fanizza, talijanski majstor macevanja, poducava hrvatske klince na Zagrebackom velesajmu. Roditelji su oduševljeni. Talijan ih kroz dvoboje uci životu, intuiciji, disciplini. Bivši specijalac, tjelohranitelj i tragicni romantik, Giacomo je nakon dvije godine života u Banjoj Luci, kamo ga je dovela nesretna ljubav, postao glavni trener Centra za macevanje na Velesajmu. Zagreb mu je tud. Ne izlazi. To nema smisla. Redatelj: Jure Pavlovic Scenarist i voditelj: Krešimir Dujmovic Producenti: Jure Pavlovic i Bojan Kanjera Direktor fotografije: Dario Hacek. ,. Del 7 av 12.
11:42 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:27 
Spone ljubavi
Beth prijeti Mag svojom snimkom. Mag popušta pred ucjenama. Ciro se cudi jer mu se Beth ne javlja na telefon. Tiao misli da je otkrio Pedrovu tajnu. Letícia se isprica Pedru. Salete tješi Fláviju. Sueli odlazi Salete kako bi joj rekla vijesti o Gustavu. Gledson predlaže Robinsonu da naprave hit i zarade. Beth odlazi u wellness. Ciro pokušava razgovarati s njome. Place, a Sílvia ga tješi. Jader je prisutan tijekom Sansaove masaže Mileide. Cidália se onesvijesti, a Luciane je vozi u bolnicu. Jéssica se žali mami na Bruninu promjenu. Robinson moli Camilu da odustane od odlaska na Novi Zeland. Juninho ispituje Fláviju i doznaje da nema ništa s Misaelom. Pedro predlaže Helô, Letíciji i Tiagu da odu na jedrenje. Beth razgovara s Augustom. Tiao pritišce Valdira u vezi s istragom. Ciro odlazi k Beth u Augustov stan. On joj kaže da je Beth otišla. Mag se sastane s Beth i uperi pištolj u nju.Uloge: Cláudia Abreu (Heloísa Marins Bezerra/Helô), Reynaldo Gianecchini (Pedro Guedes Leitao), Vera Holtz (Magnólia Costa Leitao), José Mayer (Sebastiao Bezerra (Tiao)), Thiago Lacerda (Ciro Noronha), Grazi Massafera (Luciane Leitao), Tarcísio Meira (Fausto Leitao), Camila Morgado (Vitória Costa Leitao Noronha), Matheus Fagundes (Eduardo Martins Bezerra (”Edu”)), Cláudia Raia (Salete), Daniel Rocha (Gustavo), Alice Wegmann (Isabela Dias), Bruna Hamú (Camila Leitao), Emanuelle Araújo (Yara Garcia)Redateljice: Natália Grimberg i Denise SaraceniAutori: Maria Adelaide Amaral i Vincent VillariUred. Säsong 12. Del 80 av 145.
13:16 
Dr. Oz [Repris]
Sarah Ferguson, vojvotkinja od Yorka, govori o tome kako je smršavjela nevjerojatnih 25 kg. Otkriva na koji je nacin promijenila svoj izgled i stil te kako i vi to možete postici!. Vojvotkinja iskreno progovara i o svojem prijateljstvu s princezom Dianom, o odnosu s princem Andrewom te o njenoj reakciji na princev skandal. Odabrala: Martina Rajšek. ,. Säsong 6. Del 94 av 161.
14:01 
Kraljica noci [Repris]
Del 25.
14:49 
Sigurno u prometu - rekonstrukcija [Repris]
14:54 
Zaronite s nama: Kraljev gaj - Otok Solta [Repris]
Duboko u tami podmorja kod Kraljevog gaja na otoku Šolti odmara se jedina vrsta morskog psa koja nije pas nego macka. Morsku macku mrkulju pobliže smo upoznali upravo ovdje, kao i legendu o tome kako je kovac, poznat još i kao San Pietro, dobio svoje ime. Redatelj i scenarist: Miro Andric Montaža: Sonja Andracic Snimatelj: Miro Andric Urednica: Jozefina Stipancevic Proizvodnja: Car Herc za HRT, 2017. ,. Del 29.
15:04 
Umorstva u Midsomeru [Repris]
Veleposjednik iz Midsomer Barrowa Gareth Heldman ubijen je kopljem iz željeznog doba na istome mjestu gdje je i njegov otac ubijen prije mnogo godina za vrijeme arheoloških iskopavanja na seoskom prethistorijskom nalazištu. U meduvremenu, mnoštvo posjetitelja, koji Heldmanu vidno idu na živce, dolaze u mjesto kako bi proslavili pocetak ljeta. Barnaby otkriva da je Heldman bio zloglasni ženskar, a ceka ga i 30 godina star slucaj ubojstva Rogera Heldmana te istraga o izgubljenom blagu.Ulogu inspektora Barnabyja tumaci John Nettles.Urednica: Ranka Horvat. Säsong 7. Del 3 av 7.
16:42 
TV Kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:16 
Sigurno u prometu - rekonstrukcija [Repris]
17:24 
Kazaliste u kuci
”Kazalište u kuci” hrvatska je humoristicna obiteljska serija nastala prema motivima najuspješnije obiteljske serije u Jugoslaviji 70-ih godina - ”Pozorišta u kuci” Novaka Novaka. Otac Zvone Gacina (Leon Lucev), pravnik, porijeklom iz Dalmatinske zagore i njegova supruga Sanja (Daria Knez) nastanjeni u zagrebackom neboderu suocavaju se sa svim nedacama suvremenog života - od roditeljskih briga, posla, karijere, snova o boljem životu i uspjehu do otkaza, ljubomore, nemogucih rodendana, izgubljenih dobitaka na lotu, pticje gripe i urnebesne kandidature za gradonacelnika. Da život ne bi tekao glatko, brine se Zvonina punica Melanija (Ksenija Marinkovic) koja s njima živi i koja obožava svog unuka Dinka, isto onoliko koliko ne podnosi svog zeta. Živopisnoj atmosferi u domu Gacina pridonosi i rodakinja Tina (Jelena Lopatic), studentica koja za smještaj i džeparac obavlja kucanske poslove, kao i trajni nezvani gost, Melanijin prijatelj i tihi udvarac, simpaticni probisvijet Vili S. Toncic (Mustafa Nadarevic). Da bi kaos bio potpun i stalan, brinu se susjedi - priprosti fuš majstor Ante (Željko Konigksknecht) i njegova žena Cica (Ecija Ojdanic), najveca alapaca i koketa u kvartu.1. epizoda: Zvone ima pakleni plan - punicu Melaniju u wellness centar, malo kucno smetalo Tinu - starcima u Pulu, ponosu i diki, sinu Dinku - playstation s popravka, a prenapacenoj glavi obitelji Zvonimiru Gacini, dipl. iur., konacno miran vikend sa suprugom Sanjom. Naravno da ima ”ali” - zli prst sudbi. Del 1 av 28. Regissör: Robert Orhel i Tomislav Rukavina, Skådespelare: Leon Lucev.
18:02 
Zaronite s nama: Glavina - otok Krk
Otrovne lovke zlatne moruzgve nježno se njišu kraseci podmorje ispod litica Glavina na sjeveroistocnoj strani otoka Krka. I glavoc krvoust svojim žarkocrvenim mrljama na licu i usnama upotpunjava doživljaj ronjenja. Redatelj i scenarist: Miro Andric Montaža: Sonja Andracic Snimatelj: Miro Andric Urednica: Jozefina Stipancevic Proizvodnja: Car Herc za HRT, 2017. Del 30.
18:10 
Potjera (597.) [Repris]
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:43 
Vrijeme
19:46 
Tema dana
20:05 
Raj za dame
Pietro Mori odluci organizirati proslavu za Majcin dan. Teresa predloži Vittoriju da pozove i školu u kojoj predaje njegov brat kako bi se njih dvojica ponovno zbližili. Uloge: Giuseppe Zeno, Giusy Buscemi, Alessandro Tersigni, Christiane Filangieri, Alice Torriani, Marco Bonini, Lorena Cacciatore, Giulia Vecchio.Redateljica: Monica VulloUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 12 av 20.
21:01 
Crno-bijeli svijet [Repris]
Žac, Ksenija, Dominik i Una krecu Dominikovim autom u posjetu Kipu koji se nalazi u vojsci u Nišu. Ksenija to vidi i kao priliku da se Žac zbliži s Dominikom. Mediji svakodnevno izvješcuju o zdravstvenom stanju oboljelog predsjednika Tita. Ta se situacija odražava i na napeto stanje u vojarnama. Kipova jedinica dobiva tako iznenadnu naredbu za odlazak na teren. Kipo ne uspijeva o tome obavijestiti svoje u Zagrebu, pa smišlja mali štos kako bi se vratio u vojarnu, no na putu od Jelašnicke klisure do Niša stvari ce se, zahvaljujuci jednom cinkarošu i razgovoru o Titovoj bolesti, dodatno zakomplicirati. U Jurino poduzece došli su, pak, poslovni partneri iz Njemacke, medu kojima je i posebno mu simpaticna voditeljica marketinga Steffi, no sve to ne svida se bivšem partizanu Mišku koji pijan krece u još jednu ”borbu” protiv ”okupatora”. Originalna glazba: Dubravko RobicSupervizor maske: Slavica Šnur Izvršni producent produkcijskog odjela Drama HRT-a: Mario Oreškovic. Säsong 1. Del 2 av 12. Regissör: Goran Kulenovic, Skådespelare: Filip Ridicki.
21:48 
Financijalac: Kreditni transfer
Matematicar Toni Milun upozorava gradane da pripaze na visoke naknade povezane s kreditnim transferima. Rijec je o zadavanju naloga za placanja, a ne pojmu vezanom iskljucivo uz kredite kao što neki gradani misle. Milun je ugostio i kolegu profesora geografije Dejana Nemcica koji putem udruge ”Možemo zajedno” prikuplja donacije za lijecenje i obrazovanje djece u Africi, ali nažalost cak i kao udruga dijeli istu sudbinu placanja visokih naknada na svaku zaprimljenu ili proslijedenu donaciju. Voditelj: Toni Milun Urednica: Snježana Samac.
22:00 
Otvoreno
22:51 
Dnevnik 3
23:06 
Sport
23:10 
Vrijeme
23:12 
Vijesti iz kulture
23:25 
Motel Bates [Repris]
Norman na terapiji zaranja duboko u prošlost i suocava se s bolnim istinama, a Norma daje sve od sebe da se ne dozna njezina tajna. Romero ugrozi karijeru da bi pomogao starom prijatelju. Uloge: Vera Farmiga (Norma Louise Bates), Freddie Highmore (Norman Bates), Max Thieriot (Dylan Massett), Nestor Carbonell (šerif Alex Romero), Damon Gupton (dr. Gregg Edwards), Jaime Ray Newman (Rebecca Hamilton), Kenny Johnson (Caleb Calhoun), Ryan Hurst (Chick Hogan), David Cubitt (Sam Bates)Izvršni producenti: Carlton Cuse, Kery Ehrin, Tucker Gates, Vera FarmigaUrednica: Ranka Horvat. Säsong 4. Del 6 av 10.
00:08 
Zlocinacki umovi [Repris]
Nakon što na tajnom zadatku poginu dva agenta odjela za narkotike, a još jedan nestane, Jedinica za bihevioristicke analize u suradnji s NSA-om istražuje je li u zlocine umiješana mreža preprodavaca droge preko interneta. Hotch se takoder nada da ce u suradnji s NSA-om razotkriti lanac placenih ubojica.Uloge: Joe Mantegna (David Rossi), Thomas Gibson (Aaron Hotchner), Shemar Moore (Derek Morgan), Matthew Gray Gubler (dr. Spencer Reid), A.J. Cook (Jennifer ”JJ” Jareau), Kirsten Vangsness (Penelope Garcia), Aisha Tyler (dr. Tara Lewis)Scenaristica: Sharon Lee WatsonRedateljica: Diana ValentineUrednica: Ranka Horvat. Säsong 11. Del 9 av 22.
00:49 
Umorstva u Midsomeru [Repris]
Del 3.
02:24 
Skica za portret [Repris]
02:39 
Aj reci jednu [Repris]
03:06 
Zene [Repris]
Del 20.
03:56 
Fotografija u Hrvatskoj [Repris]
04:11 
Koktel-bar: Plavi orkestar [Repris]
05:01 
Klinika Schwarzwald
Del 24.
05:47 (06:37)
Spone ljubavi
Del 80.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2018 Comspace
Limetta.se