Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:34 
TV kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro
10:23 
Vjetar u leda
”Vjetar u leda” kanadska je obiteljska serija o mukama obitelji Bailey u vihoru ekonomske krize tridesetih godina prošlog stoljeca. Na pocetku serije Honey Bailey našla se sama, bez novca i krova nad glavom nakon što joj muž strada nesretnim slucajem, a njegova je obitelj okrivi za njegovu smrt. Do grla u nevoljama, prisiljena je ostaviti djecake Huba i Bucka bogatoj i tiranskoj svekrvi, a sama potražiti posao u velikome gradu. Najmlada kci Violet poslana je dalekim rodacima. Djecaci teško prihvacaju rastanak s majkom i pokušavaju se priviknuti na novi život s bakom. No cvrsto su odlucili ponovno živjeti sa svojom majkom. Pred njihovom odlukom popušta cak i nesmiljena baka. Iako ne može oprostiti Honey sinovu smrt, shvaca, prvi put u životu, da s djecacima mora komunicirati na ljudskoj razini želi li osvojiti njihovo povjerenje. Honey se u meduvremenu vraca u New Bedford i prihvaca posao u rudniku. Iako se osjeca sputanom u nevoljenom domu i klaustrofobicnom gradicu, s vremenom okuplja obitelj oko sebe i cak ponovno pronalazi ljubav…Život Baileyevih okosnica je price o ljudima koji se snalaze na razlicite nacine u vrijeme ekonomske krize. Ta topla obiteljska serija, puna smijeha i suza nikada ne prelazi u melodramatiku, a tome su pridonijeli sjajni glumci, mnogi od njih poznata imena kanadskog filma i kazališta. Serija je snimljena prema romanima ”Nikada troje u krevetu” Maxa Braithwaitea i ”Deset izgubljenih godina” Barryja Broadfoota.---Ljeto je 1932. i Velika depresi. Säsong 1. Del 1 av 13.
11:10 
Glas domovine
U Glasu domovine: kako žive i kako su organizirani Hrvati u Luksemburgu; telefonski razgovor s Josipom Hrgeticem iz Venezuele; Hrvati u vojvodanskom mjestu Vajska traže prostor za druženja i zabavu; ucenici iz Klimpuha posjetili Radionicu prirode u Marci.Urednik: Zvonko Božinovic.
11:35 
Informativka: Video i fotografska autorska prava [Repris]
11:43 
TV kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:28 
Imperij
Maria Isis zove Mariju Martu i poziva je na otvorenje restorana. Enrico se vraca u Brazil. Espinoza se sastane sa Joseom Alfredom. Cristina kaže Elivaldu, Tuane i Cori što ce odsad raditi u Imperiju. Cristina misli na Vicentea. Beatriz kaže da misli da je Enrico u Brazilu. Cristina odlazi u Xanin salon. Maurilio šalje Teu sliku Josea Alfreda pred Sebastiaovim grobom. Xana želi da joj Nana oda svoju tajnu. Cardoso predvodi skupinu koja upada u napuštenu kucu. Enrico ugleda Mariju Claru i Vicentea zajedno.Uloge: Alexandre Nero (Jose Alfredo de Medeiros), Lilia Cabral (Maria Marta Medeiros), Leandra Leal (Cristina), Drica Moraes (Cora), Jose Mayer (Cláudio Bolgari), Paulo Betti (Téo Pereira), Caio Blat (Jose Pedro), Andreia Horta (Maria Clara), Daniel Rocha (Joao Lucas), Rafael Cardoso (Vicente Ferreira da Silva), Nanda Costa (Tuane), Marina Ruy Barbosa (Maria Isis), Adriana Birolli (Amanda), Zezé Polessa (Magnólia), Chay Suede (mladi Jose Alfredo), Marjorie Estiano (mlada Cora)Autor: Aguinaldo SilvaRedatelj: Rogério GomesOdabrala: Martina Rajšek. Säsong 12. Del 88 av 170.
13:19 
Dr. Oz
Pokušali ste gotovo sve kako biste smršavjeli, ali ništa ne pomaže. Dr. Oz vam predstavlja radikalne metode koje funkcioniraju. Pogledajte što je dvoje gledatelja ucinilo kako bi smršavjelo, a što je sve promijenilo. Svoja uspješna iskustva s dijetom koja dopušta jedan slobodan dan donose vam vaše omiljene medijske licnosti. Pogledajte kako taj plan pali cak i kod najzaposlenijih zvijezda. Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 7. Del 114 av 170.
14:03 
Znanstveni krugovi
U šest najvecih bolnica u Hrvatskoj u kojima se obavlja najviše mamografija odnedavno je dostupna nova, poboljšana tehnika snimanja u dijagnostici dojke koja se naziva tomosinteza ili trodimenzionalna mamografija. Što je visokotemperaturna supravodljivost, kada je otkrivena i koje su nove spoznaje vezane za taj fenomen? Zeleni kemicari s IRB-a, u suradnji s kolegama na europskom sinkrotronu u Grenobleu, došli su do novih fundamentalnih rezultata istraživanja mehanokemijskih procesa koji otvaraju put njihovoj bržoj primjeni u kemijskoj industriji. Glagoljica je najstarije hrvatsko pismo. Pisali su njome i drugi Slaveni, ali se u nas najdulje zadržala. Važan je dio našeg identiteta pa imamo i institut koji se njome bavi. Novinarke: Maja Vadic, Denisa Šuman Šcuric, Mirjana Srhoj Realizatorica: Petra Marotti Urednica: Mirjana Srhoj reprizni termini - utorak 22:35 i subota 10:25 na HTV4.
14:29 
Zdrav zivot [Repris]
15:00 
Dobar dan
15:53 
Don Matteo [Repris]
Ubijen je bivši robijaš koji je nedavno dobio posao u trgovackom centru kao pripovjedac prica. Svi se iznenade kad se sazna da on u centru nije samo radio, vec je ondje i živio! Tijekom istrage Cecchini primi ljubavno pismo. Od tog casa on cvrsto odluci naci ubojicu, ali i tajanstvenu obožavateljicu…Uloge: Terence Hill (don Matteo), Nino Frassica (Cecchini), Simone Montedoro (Tommasi), Astra Lanz (Maria), Nathalie Guetta (Natalina), Francesco Scali (Pippo), Pietro Pulcini (Ghisoni), Shukri Said (Jamila), Caterina Sylos Labini (Caterina Cecchini), Ilaria Spada (Amanda), Toni Garrani (Ludovico Tommasi)Režija: Elisabetta Marchetti Urednica: Ranka Horvat. Säsong 6. Del 6 av 24.
16:43 
TV kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Kod nas doma
18:10 
Potjera
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:45 
Vrijeme
19:48 
Tema dana
20:05 
U svom filmu: Radojka Sverko
Glazbena diva Radojka Šverko osvajala je najprestižnije svjetske pozornice. I nakon 50 godina glazbene karijere i 24 snimljena albuma - njezina karizma i interpretacija oduševljavaju! Urednica i voditeljica: Toncica Celjuska.
21:04 
Zbogom Cassiniju
Svemirska letjelica Cassini 15. rujna 2017. godine okoncala je svoje 13-godišnje kruženje u Saturnovoj orbiti ulaskom u plinovitu atmosferu ovog giganta i izgarajuci u njoj. Horizon prati ekipu koja stoji iza najuspješnije svemirske letjelice koju je NASA ikada napravila, u trenucima kada se sprema za njezino dramaticno spuštanje. Krenite na nevjerojatno putovanje koje vas vodi iza Saturnovih prstena i malih mjeseca koji kruže izmedu njih. Prvi put možemo vidjeti kakav je pogled unutar prstena te kako izbliza izgleda Saturnova atmosfera i njegovi vrtložni oblaci. Ovo je ujedno i prvo tocno mjerenje njegova magnetskog polja.Redatelj i producent: Toby MacdonaldProdukcija: BBC Studios u koprodukciji sa Science ChannelomOdabrala: Mira Vocinkic.
22:00 
Otvoreno
22:50 
Dnevnik 3
23:05 
Sport
23:11 
Vrijeme
23:13 
Vijesti iz kulture
23:24 
Ludnica u Clevelandu
Joy i Bob (Dave Foley) su ekipa za kontrolu štete i djeluju kako bi zataškali gradonacelnikovu smrt. Melanie nastoji zaokupiti pozornost novinara (William Baldwin) kako bi ga sprijecila da otkrije pravu istinu. Elka se sastaje s jednom od gradonacelnikovih ljubavnica (Gladys Knight). Victoria pozove na red ženu (Amber Valletta) koja je kao kriticarka objavila negativan osvrt na Victorijinu TV seriju. Uloge: Valerie Bertinelli (Melanie), Jane Leeves (Joy), Wendie Malick (Victoria), Betty White (Elka)Gostuju: William Baldwin, Dave Foley, Gladys Knight, Nick Searcy, Amber ValettaAutorica: Suzanne MartinOdabrala: Martina Rajšek. Säsong 6. Del 13 av 24.
23:45 
Don Matteo [Repris]
Del 6.
00:33 
Vjetar u leda
Del 1.
01:18 
Dr. Oz
Del 114.
01:59 
Zeljezna dzungla [Repris]
02:48 
Zemlje - Ljudi - Pustolovine [Repris]
Del 1.
03:33 
Dolina sunca
Del 152.
04:16 
Cuvari neba: Prica o uzletistu Yeovilton [Repris]
Del 10.
04:59 
Glas domovine [Repris]
05:22 
Informativka: Video i fotografska autorska prava [Repris]
05:27 
Skica za portret [Repris]
05:45 (06:40)
Imperij
Del 88.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se