Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
07:20 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:10 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:10 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro
10:20 
Klinika Schwarzwald
99-godišnji Theodor Katz pretrpi moždani udar pri posjetu prijatelju Aloisu u klinici Schwarzwald pa svoj stoti rodendan mora proslaviti u klinici. Udo Brinkmann nestane prije svog vjencanja, a ne može se pronaci ni mali Benjamin. Uloge: Klausjürgen Wussow (prof. Klaus Brinkmann), Gaby Dohm (sestra Christa Mehnert / dr. Christa Brinkmann), Sascha Hehn (dr. Udo Brinkmann), Eva Habermann (dr. Sophie Schwarz/Brinkmann), Jochen Schroeder (Michael ”Mischa” Burgmann), Barbara Wussow (sestra Elke), Eva Maria Bauer (glavna sestra Hildegard Zeisig) Režija: Alfred Vohrer i Hans-Jürgen Tögel Urednica: Ranka Horvat. Säsong 3. Del 24 av 24.
11:10 
Lijepa vasa: Nije sve tako crno u Vrgorcu
Ne bi bilo lako ni danas, a kamoli 1972. kada je crnac Jack Roskam došao iz Belgije živjeti u Vrgorac. Vecina mještana vidjela je tada crnca prvi put, bakice su se sklanjale na drugu stranu ceste i križale se, a selom je kružila prica da ce krava dati ukiseljeno mlijeko ako ih Jack pogleda. Bluzer, roker, gitarist u renomiranom novovalnom bendu u osamdesetima, danas je turisticki vodic po Bracu i Hvaru. Zaveo je mještane gitarom i osmijehom, a nije odmoglo ni to što je pocetkom devedesetih stao u obranu grada. Ipak. Ne bi ga svaka majka za zeta. Zovu ga dibidus. Zovu ga Crni Mate. 45 godina kasnije još uvijek se smiju sceni kada je Jack ušao u ducan i nije znao reci kokoš. Tražio je prodavacicu da mu da majku od jajeta. Jack danas živi na relaciji Vrgorac - Mimice, kaže da je postao pravi Dalmatinac, citira Tina Ujevica i neumorno snima svoje pjesme. Dio lokalne ekipe, ali opet svoj, crnac je odgojio i inspirirao citavu generaciju rokera iz Vrgorca. Ipak, nicega ne bi bilo da se nije dogodio fatalni susret s vrgorackom slikaricom. Redatelj: Jure Pavlovic Scenarist i voditelj: Krešimir Dujmovic Producenti: Jure Pavlovic i Bojan Kanjera Direktor fotografije: Dario Hacek. Del 12 av 12.
11:42 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:23 
Spone ljubavi
Laura kaže da ce pripremiti kcer da upozna Pedra. Zuza govori Pedru da sve prizna Helo. Ruty i Jader objave svoje slike na društvenim mrežama. Mileide gleda njihove slike. Augusto kaže da ne želi da Ciro prilazi Caiju. Pedro odluci pricekati da se Helo oporavi od pobacaja, pa ce joj reci za Estelinhu. Tiago se prisjeca lijepih trenutaka s Isabelom i vjeruje da ona ne bi ucinila ovo što Marina cini. Marina želi upoznati Xanaiju. Antonio gleda Rutyne slike sa Jaderom i odluci se osvetiti svojoj dragoj. Mileide kaže da ce se Venturini vratiti. Luciane se veseli. Misael se prepire s Yarom zbog Cira. Leticia predbacue Pedru da se kasno vratio kuci. Laura kaže Tiau da ce dovesti Estelinhu da upozna Pedra. Magnolia govori da želi Heloinu smrt. Tiago moli Edua da se udalji od Marine. Olavo osigura policijsku zaštitu Silviji, a Ciro odluci sve priznati. Sueli i Salete posjete Gustava. Helo pita Pedra za Estelinhu. Uloge: Cláudia Abreu (Heloísa Marins Bezerra/Helô), Reynaldo Gianecchini (Pedro Guedes Leitao), Vera Holtz (Magnólia Costa Leitao), José Mayer (Sebastiao Bezerra (Tiao)), Thiago Lacerda (Ciro Noronha), Grazi Massafera (Luciane Leitao), Tarcísio Meira (Fausto Leitao), Camila Morgado (Vitória Costa Leitao Noronha), Matheus Fagundes (Eduardo Martins Bezerra (”Edu”)), Cláudia Raia (Salete), Daniel Rocha (Gustavo), Alice Wegmann (Isabela Dias), Bruna Hamú (Camila Leitao), Emanuelle Araújo (Yara Garcia) Redateljice: Natália Grimberg i Denise Saraceni Autori: Maria Adelaide Amaral. Säsong 12. Del 105 av 145.
13:10 
Dr. Oz [Repris]
Danas otkrijte kako je udarac u glavu pretvorio obicnu osobu u genijalca. Upoznat cete Dereka koji nije znao ništa o glazbi i koji je nakon udarca odjedanput poceo svirati glasovir. Gotovo svako dijete ima pametni telefon, no može li izazvati tumor njihova mozga koji je još u razvoju? Dr. Oz ce to istražiti. Odabrala: Martina Rajšek. ,. Säsong 6. Del 138 av 161.
14:00 
Kraljica noci
Del 45.
14:45 
Sigurno u prometu - rekonstrukcija [Repris]
14:50 
Zaronite s nama: Vela Panitula - Kornati [Repris]
Mala Panitula na Kornatima mjesto je gdje smo susreli dva neobicna raka bez kliješta. Rak baba i rak zezavac dvije su razlicite, a samo naizgled slicne vrste. Redatelj i scenarist: Miro Andric Montaža: Sonja Andracic Snimatelj: Miro Andric Urednica: Jozefina Stipancevic Proizvodnja: Car Herc za HRT, 2017. ,. Del 47.
15:00 
Umorstva u Midsomeru
Kada dr. Alana Delaneyja usmrti vozac koji je pobjegao s mjesta nesrece, Barnaby dozna da je prava meta bio Delaneyjev stariji kolega dr. James Kirkwood. Pokušava li ubojica sprijeciti Jamesa da se oženi prelijepom i razvedenom Delyth Mostyn? I kako je njegova smrt povezana s 30.000 funti koje su nestale s racuna?. Barnaby i Jones moraju otputovati u Snowdoniju kako bi otkrili istinu. Uloge: John Nettles Tom Barnaby), Jason Hughes (Ben Jones), Jane Wynmark (Joyce Barnaby), Laura Howard (Cully Barnaby), Barry Jackson (dr. Bullard) Scenarij: Douglas Watkinson Redateljica: Sarah Hellings Izvršni producent: Brian True-May Urednica: Ranka Horvat. Säsong 10. Del 5 av 8.
16:35 
I to je Hrvatska: [Repris]
16:43 
TV Kalendar
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:16 
Sigurno u prometu - rekonstrukcija [Repris]
17:25 
Kazaliste u kuci
Zvoni je napokon svanulo: ocekuje promaknuce na poslu! I ostatak obitelji u toj radosnoj vijesti vidi priliku za vlastiti prosperitet. Sanja je sretna, muž ce joj dobiti priliku da se dokaže. Punica je prvi put ponosna na zeta, imat ce se cime hvaliti susjedima!. Dinko i Tina se raduju vecem džeparcu, a Vili ce vec smisliti kako iz toga izvuci vlastitu korist… Ali, ne bi Zvone bio Zvone kad se stvari ne bi zakomplicirale. Umjesto njega promaknuli su nekog drugog, a nesretni Gacina, u namjeri da spasi obraz, voden Vilijevim uputama odluci dati otkaz! Ostaje bez posla, primanja, divljenja obitelji i samopoštovanja… Sve to ga ubrzo navede da krene u nemilosrdnu bitku za prava potlacenih i obespravljenih, protiv kapitalistickih uzurpatora i osvajaca…Smišlja kako se osvetiti šefu (Boris Miholjevic) i spasiti obraz! Zove odvjetnike, sindikate, daje odriješite izjave za medije, dok njegov kolega Karlo Mamic (Tarik Filipovic) mudro šuti, pažljivo promatra i strpljivo ceka…. Del 21 av 28. Regissör: Tomislav Rukavina, Skådespelare: Leon Lucev, Daria Knez, Ksenija Marinkovic, Mustafa Nadarevic, Jelena Lopatic, Mislav Ivaci, Ecija Ojdanic Viljac, Željko Koenigsknecht.
18:00 
Zaronite s nama: Brod Peltastis - Krk
18:12 
Potjera (628.)
18:59 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:44 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
20:05 
Mjesto koje zovem dom
Elizabeth s Annom izvodi operaciju uklanjanja Regine. Carolyn i Douglas ih podupiru, ali hoce li moci Georgeu dokazati da je Regina ubojica?. Sarin dokaz pomaže Oliviji da nade novi put. James Harryju ponudi priliku da se druže sa sebi slicnima. Roy i Sarah razgovaraju o njegovim problemima s bliskošcu. Rose se vraca iz Canberre kao potpuno nova osoba i tako potvrduje Ginove strahove. Anna tjera Gina da prijede svoje moralne granice. Olivia je prisiljena nešto poduzeti kada dozna da je James u opasnosti. George se ponovno spaja sa Sarom i njihovim sinom koji je tek dobio ime. Uloge: Marta Dusseldorp (Sarah Adams), Noni Hazlehurst (Elizabeth Bligh), Brett Climo (George Bligh), Craig Hall (Jack Duncan), David Berry (James Bligh), Abby Earl (Anna Bligh), Arianwen Parkes-Lockwood (Olivia Bligh), Aldo Mignone (Gino Poletti), Sara Wiseman (Carolyn Bligh), Deborah Kennedy (Doris Collins), Jenni Baird (Regina Bligh), Brenna Harding (Rose O'Connell) Autor: Bevan Lee Urednica: Ranka Horvat. Säsong 4. Del 10 av 12.
21:00 
Crno-bijeli svijet - gledali ste
21:02 
Crno-bijeli svijet
Travanj je 1982. godine. Dok Dinamo ide prema tituli prvaka, Žac i Nenad vode bitku s jedinicama u školi, a Dominikova borba s nestašicom goriva i kolegama postaje sve složenija. Leo je unio nemir u Unin sastav, Jura i dalje bezuspješno pokušava doci u kontakt s Jagodom, a zahvaljujuci komicnom spletu okolnosti Marina i Kipo ponovno su se našli u istoj prici… Glume: Filip Ridicki, Slavko Sobin, Jelena Miholjevic, Franjo Kuhar, Anica Dobra, Sreten Mokrovic, Karlo Maloca, Kaja Šišmanovic, Sara Stanic, Alan Katic, Tena Nemet Brankov, Silvio Vovk, Ivan Validžic i dr. Autor i redatelj: Goran Kulenovic Scenaristi: Renato Baretic i Goran Kulenovic Urednik: Hrvoje Ivankovic. Säsong 2. Del 9 av 12.
22:00 
Pocivali u miru
Ministar Ivan Tabak i Ines uvjeravaju Luciju u svoj pogled na dogadaje u Globinu. Postaje joj sve jasnije da njezina šefica Zora nije nepristrana. Marija ukljucuje Danicu u svoje opasne, krvave igre. Ministar Tabak pokušava postici sporazum s mocnim istarskim politicarem Mateom Furlanom. Ines stupa u kontakt s ekoaktivistom Baldom Lasicem i suocava ga s po njega opasnim informacijama. Dogovaraju sastanak, a Baldo od svog životnog partnera Igora Arisa traži da se hitno skloni u Zagreb i priceka ga dok on ne obavi nešto važno. Zdeslav održava novinarsku konferenciju tijekom koje ga Lucija suocava s neugodnim cinjenicama koje je doznala od Ines, a koje kompromitiraju direktora Baratha. Zdeslav zahtijeva od Zoltana da mu konacno kaže istinu. Lucija uz Inesinu pomoc vješto izbjegava napadna Brunina udvaranja, ali i doznaje pravu pozadinu privatizacije tvornice. Bruno nije jedini koji je nastoji zavesti. Marija sluti da ce se nešto jako loše dogoditi, a sudeci po Zoltanovom ponašanju, cini se da je u pravu. I ona i Zoltan izlaze u noc. Kreator serije i autor price: Dario Vince. Säsong 2. Del 5 av 10. Regissör: Goran Dukic, Skådespelare: Judita Frankovic.
22:55 
Dnevnik 3
23:10 
Sport
23:14 
Vrijeme
23:16 
Vijesti iz kulture
23:30 
Carstvo poroka
Bijelko se u Harlemu sastaje s Narcisseom u nadi da ce osloboditi Daughter Maitland. Savezni agenti vrbuju Elia i Van Aldena da im pomognu srušiti Caponeovu organizaciju. Nuckyja mori nedavni gubitak i traži utjehu u boci i društvu kronera. 1897. nakon što je podržao Jima Nearyja, Nucky ce pred Mabel dati oduška nezadovoljstu i uz Elievu pomoc šcepati mladu kradljivicu. Uloge: Steve Buscemi (Enoch ”Nucky” Thompson), Kelly MacDonald (Margaret Thompson), Michael Shannon (Nelson Van Alden), Shea Whigham (Elias ”Eli” Thompson) Stephen Graham (Al Capone), Vincent Piazza (Salvatore Charlie ”Lucky” Luciano), Michael Kenneth Williams (Bijelko White), Paul Sparks (Mickey Doyle), Jeffrey Wright (Valentin Narcisse), Ben Rosenfield (Willie Thompson), Gretchen Mol (Gillian Darmody) Scenarist: Howard Korder Redatelj: Jeremy Podeswa Urednica: Ranka Horvat. Säsong 5. Del 6 av 8.
00:25 
Zlocinacki umovi [Repris]
Jedinica za bihevioristicke analize dolazi istražiti slucaj muških žrtava koje je potpuno nemoguce identificirati. Uloge: Joe Mantegna (David Rossi), Matthew Gray Gubler (dr. Spencer Reid), A.J. Cook (Jennifer ”JJ” Jareau), Kirsten Vangsness (Penelope Garcia), Aisha Tyler (dr. Tara Lewis), Paget Brewster (Emily Prentiss), Adam Rodriguez (Luke Alvez), Daniel Henney (Matt Simmons) Scenarist: Jim Clemente Redateljica: Laura Belsey Urednica: Ranka Horvat. ,. Säsong 12. Del 12 av 22.
01:05 
Umorstva u Midsomeru [Repris]
Del 5.
02:40 
Skica za portret
02:45 
Etnoforenzicari: Dozvola za pusenje
Del 3.
03:15 
Zene
Del 43.
04:05 
Pogled u proslost: Ivan Kukuljevic Sakcinski
05:10 
Klinika Schwarzwald
Del 24.
05:55 (06:39)
Spone ljubavi
Del 105.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2018 Comspace
Limetta.se