Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:36 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro
10:21 
Klinika Schwarzwald
Kadrovske promjene u klinici Schwarzwald. Christa Brinkmann prelazi u Konstanz, primarijus Borsdorf i Karin Plessers dolaze u kliniku kao novi lijecnici. Gdu Michaelis posjecuje njezin decko Florian iz Kanade, ali ostaje na distanci jer je još uvijek u braku. Otto Heinsen provodi s tajnicom kratak odmor u Schwarzwaldu, dok njegova žena misli da je na službenom putu u Španjolskoj. Prometna nesreca pokvari njegov savršeni plan.Uloge: Klausjürgen Wussow (prof. Klaus Brinkmann), Gaby Dohm (sestra Christa Mehnert / dr. Christa Brinkmann), Sascha Hehn (dr. Udo Brinkmann), Eva Habermann (dr. Sophie Schwarz/Brinkmann), Jochen Schroeder (Michael ”Mischa” Burgmann), Barbara Wussow (sestra Elke), Eva Maria Bauer (glavna sestra Hildegard Zeisig)Režija: Alfred Vohrer i Hans-Jürgen TögelUrednica: Ranka Horvat. Säsong 3. Del 1 av 24.
11:10 
Gradionica vrtova: Sendy
”Vrtlarenje ima gradanske i društvene karakteristike, ali stremi snazi i slobodi šume i odmetnika. ” Henry David Thoreau Kod urbanog vrtlarenja upravo o tome se radi, o žudnji za slobodom. Sendy je napredna vrtlarica, clanica družine koja se bavi izucavanjem permakulturalnih principa i funkcioniranja prirode. Sendy skuplja sjeme starih sorti i nastoji ga otkinuti od zaborava. No, nema iskustva u principima urbanog vrtlarenja. Andreja ce joj pomoci na njezinom malenom balkonu od svega dva metra kvadratna stvoriti 'livadu' punu divnoga bilja. Autor i redatelj: Damir Janecek Voditeljica: Andreja Coh Producenti: Bojan Kanjera i Jure Pavlovic Direktor fotografije: Dario Hacek Urednica: Ljiljana Bunjevac Filipovic. Del 7 av 12.
11:43 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:25 
Spone ljubavi
Magnólia prisili Beth da izbriše videe iz mobitela. Ciro odlazi na aerodrom kako bi našao Beth. Ruty Raquel govori Vitóriji da je Beth otišla u wellness po novac. Leila govori Fláviji da je Cidáliji pozlilo i da je u bolnici. Bruno se nudi da ce besplatno lijeciti Cidáliju. Luciane ga pohvali. Mag kaže Beth da ce uvijek tražiti novac jer joj je to u naravi, te puca u nju. Zove Gigi i moli je da hitno dode. Vitória se zacudi kada Mag zatraži da Ruty Raquel i Sansao brzo dodu k njoj. Mag dolazi kuci. Ana Luisa i Camila joj pomažu da izade iz auta. Ciro želi razgovarati s Yarom. Povjerava joj se u vezi s Beth. Sansao i Ruty Raquel masiraju Mag. Ana Lu pokušava uzeti kljuc od bakinog auta, ali baka je u tome sprijeci. Gigi daje Mag tabletu za smirenje. Mag hini da je pije. Ana Luisa kaže stricu da je vidjela sumnjive vrecice u Maginom autu. Vitória govori Pedru da je Beth bila u wellnessu i da je dala Augustu skup dar. Pedro i Ana Luisa traže rezervni kljuc od auta. Augusto govori Vitóriji da je Ciro bio kod njega i da je ludacki tražio Beth. Mag skrije rezervni kljuc. Luciane kaže da ce platiti sve Cidálijine pretrage. Misael je s Flávijom i Luciane u bolnici. Ciro dolazi pijan kuci i moli mamu da više nikada ne spominje Marijino ime. Mag odlazi u vrt da spremi orude i da uzme vrece. Primijeti da je Fausto promatra, te mu zaprijeti.Uloge: Cláudia Abreu (Heloísa Marins Bezerra/Helô), Reynaldo Gianecchini (Pedro Guedes Leitao), Vera Holtz (Magnólia Costa Leitao), José Mayer (Seb. Säsong 12. Del 81 av 145.
13:15 
Dr. Oz [Repris]
Dr. Andrew Weil otkriva prirodne lijekove i holisticki pristup lijecenju od bolova u zglobovima do lijecenja mamurluka. Zasipani smo novim upozorenjima vezanim uz rak i konzumaciju crvenog mesa. Kako u njemu i dalje uživati, a ne povecati rizik obolijevanja od raka? Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 6. Del 95 av 161.
14:02 
Kraljica noci [Repris]
Del 26.
14:47 
Bonton: Odbijanje poziva na spoj [Repris]
14:52 
Zaronite s nama: Glavina - otok Krk [Repris]
Otrovne lovke zlatne moruzgve nježno se njišu kraseci podmorje ispod litica Glavina na sjeveroistocnoj strani otoka Krka. I glavoc krvoust svojim žarkocrvenim mrljama na licu i usnama upotpunjava doživljaj ronjenja. Redatelj i scenarist: Miro Andric Montaža: Sonja Andracic Snimatelj: Miro Andric Urednica: Jozefina Stipancevic Proizvodnja: Car Herc za HRT, 2017. ,. Del 30.
15:02 
Umorstva u Midsomeru [Repris]
U vrijeme kad se u Midsomeru održava književni festival, u mjestu St. Michael ubijen je slavni pisac. Istražujuci ubojstvo, Barnaby i Scott otkrivaju da su mjesni intelektualci korumpirani i upleteni u kojekakve novcane i ine prijevare te razlicite seksualne avanture. U literarnom krugu zaredaju još tri ubojstva, a detektivi odmah posumnjaju, bar u prva dva slucaja, da je pocinitelj kojeg traže profesionalac. No, u naoko mirnoj engleskoj provinciji nitko nije onakav kakvim se cini.Ulogu inspektora Barnabyja tumaci John Nettles.Urednica: Ranka Horvat. Säsong 7. Del 4 av 7.
16:40 
TV Kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:18 
Glazbeni spot - [Repris]
17:25 
Kazaliste u kuci
Naizgled obicno nedjeljno jutro u domu Gacina i ostalih… Mali Dinko pilji u televizor i mijenja programe s crticima, a Sanja i Tina sneno ispijaju prvu jutarnju kavicu i odsutno listaju novine. Zvone i premila mu punica Melanija vec su u svom elementu te lagano, tek toliko da ne izadu iz forme, izmjenjuju uvredice nadmecuci se tko od njih dvoje, potomaka znamenitih hrvatskih obitelji Ocvirk i Gacina, baštini dulju porodicnu tradiciju i slavniju familijarnu povijest. Ali Melanija u stvari nema vremena za te igrice, spremna je za izlazak. Pomalo je neobicno uzbudena i usplahirena i ne primjecuje da joj je ispao papiric… Ali ima tko sve primjecuje - naš Zvone! Papiric je potvrda za uplacen mali oglas i Zvoni je sve odmah jasno. Tko ce biti u pravu - ocajni Vili i od srece izbezumljeni Zvone, koji misle kako je Melanija dala oglas u ”Usamljena srca” i ocito ce se uskoro ponovno udati, ili nešto trezvenija Sanja koja je uvjerena da je njezina majka dala oglas u kojem traži partnera za zamjenu jednog veceg stana za dva manja… Kao posebni gosti u ovoj se epizodi ”Kazališta u kuci” pojavljuju Špiro Guberina i Ciro Blaževic. Del 2 av 28. Regissör: Robert Orhel i Tomislav Rukavina, Skådespelare: Mislav Ivaci, Jelena Lopatic, Željko Koenigsknecht, Ecija Ojdanic Viljac, Mustafa Nadarevic, Leon Lucev, Ksenija Marinkovic, Daria Knez.
18:01 
Zaronite s nama: Sveti Jerolim noc - Brijuni
Presreli smo sipu u nocnom lovu roneci kod otocica sveti Jerolim, u brijunskom arhipelagu. Da smo zaronili po danu, ne bi uspjeli vidjeti koliki je raspon kliješta raka mrtvacke glave, jer on se iskopava iz pijeska samo nocu. Redatelj i scenarist: Miro Andric Montaža: Sonja Andracic Snimatelj: Miro Andric Urednica: Jozefina Stipancevic Proizvodnja: Car Herc za HRT, 2017. Del 31.
18:10 
Potjera (598.) [Repris]
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:43 
Vrijeme
19:46 
Tema dana
19:59 
Loto 7
20:05 
Raj za dame
Pietro Mori odluci organizirati proslavu za Majcin dan. Teresa predloži Vittoriju da pozove i školu u kojoj predaje njegov brat kako bi se njih dvojica ponovno zbližili. Uloge: Giuseppe Zeno, Giusy Buscemi, Alessandro Tersigni, Christiane Filangieri, Alice Torriani, Marco Bonini, Lorena Cacciatore, Giulia Vecchio.Redateljica: Monica VulloUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 12 av 20.
20:59 
Crno-bijeli svijet [Repris]
Žac, Ksenija, Dominik i Una krecu Dominikovim autom u posjetu Kipu koji se nalazi u vojsci u Nišu. Ksenija to vidi i kao priliku da se Žac zbliži s Dominikom. Mediji svakodnevno izvješcuju o zdravstvenom stanju oboljelog predsjednika Tita. Ta se situacija odražava i na napeto stanje u vojarnama. Kipova jedinica dobiva tako iznenadnu naredbu za odlazak na teren. Kipo ne uspijeva o tome obavijestiti svoje u Zagrebu, pa smišlja mali štos kako bi se vratio u vojarnu, no na putu od Jelašnicke klisure do Niša stvari ce se, zahvaljujuci jednom cinkarošu i razgovoru o Titovoj bolesti, dodatno zakomplicirati. U Jurino poduzece došli su, pak, poslovni partneri iz Njemacke, medu kojima je i posebno mu simpaticna voditeljica marketinga Steffi, no sve to ne svida se bivšem partizanu Mišku koji pijan krece u još jednu ”borbu” protiv ”okupatora”. Originalna glazba: Dubravko RobicSupervizor maske: Slavica Šnur Izvršni producent produkcijskog odjela Drama HRT-a: Mario Oreškovic. Säsong 1. Del 2 av 12. Regissör: Goran Kulenovic, Skådespelare: Filip Ridicki.
21:45 
Financijalac: Pausalni obrt
22:00 
Otvoreno
22:50 
Dnevnik 3
23:05 
Sport
23:10 
Vrijeme
23:12 
Vijesti iz kulture
23:24 
Motel Bates [Repris]
Slucajno otkrice motivira Normana da se vrati kuci. Norma se uz Romerovu pomoc baca na novi projekt. Dylan traži Emminu majku, što im donosi probleme. Uloge: Vera Farmiga (Norma Louise Bates), Freddie Highmore (Norman Bates), Max Thieriot (Dylan Massett), Nestor Carbonell (šerif Alex Romero), Damon Gupton (dr. Gregg Edwards), Jaime Ray Newman (Rebecca Hamilton), Kenny Johnson (Caleb Calhoun), Ryan Hurst (Chick Hogan), David Cubitt (Sam Bates)Izvršni producenti: Carlton Cuse, Kery Ehrin, Tucker Gates, Vera FarmigaUrednica: Ranka Horvat. Säsong 4. Del 7 av 10.
00:06 
Zlocinacki umovi [Repris]
Jedinica za bihevioristicke analize traži pocinitelja koji je opsjednut medicinskim eksperimentima. Uloge: Joe Mantegna (David Rossi), Thomas Gibson (Aaron Hotchner), Shemar Moore (Derek Morgan), Matthew Gray Gubler (dr. Spencer Reid), A.J. Cook (Jennifer ”JJ” Jareau), Kirsten Vangsness (Penelope Garcia), Aisha Tyler (dr. Tara Lewis)Scenarist: Bruce ZimmermanRedateljica: Laura BelseyUrednica: Ranka Horvat. Säsong 11. Del 10 av 22.
00:47 
Umorstva u Midsomeru [Repris]
Del 4.
02:21 
Skica za portret [Repris]
02:36 
Fotografija u Hrvatskoj [Repris]
02:51 
Suvenir koji putuje [Repris]
03:21 
Zene [Repris]
Del 21.
04:11 
Koktel-bar: Hladno pivo [Repris]
05:01 
Klinika Schwarzwald
Del 1.
05:44 (06:36)
Spone ljubavi
Del 81.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2018 Comspace
Limetta.se