Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:35 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro
10:21 
Klinika Schwarzwald
Trudna maturantica Franziska, koja se ne želi udati za oca svoga djeteta, zaljubljuje se tijekom boravka u klinici Schwarzwald u njegovatelja Mischu. On uskoro završava civilno služenje vojske u klinici te nastaviti studij. Ponudi Franziski, koja se zbog trudnoce posvadala s roditeljima, da preuzme njegov stan. Njegova ponuda iznenada stvori posve nove okolnosti.Uloge: Klausjürgen Wussow (prof. Klaus Brinkmann), Gaby Dohm (sestra Christa Mehnert / dr. Christa Brinkmann), Sascha Hehn (dr. Udo Brinkmann), Eva Habermann (dr. Sophie Schwarz/Brinkmann), Jochen Schroeder (Michael ”Mischa” Burgmann), Barbara Wussow (sestra Elke), Eva Maria Bauer (glavna sestra Hildegard Zeisig)Režija: Alfred Vohrer i Hans-Jürgen TögelUrednica: Ranka Horvat. Säsong 1. Del 12 av 25.
11:11 
Glas domovine
U emisiji: zbog cega su cileanski pisci hrvatskog podrijetla medu najcitanijima u Latinskoj Americi; prica iz švicarskog Schaffhausena o aktivistici Ruži Studer Babic; kako je blagdan svetog Leopolda Mandica obilježen u Herceg Novom; Hrvatski studiji organizirali su praksu u hrvatskoj zajednici u Srbiji.Urednik: Zvonko Božinovic.
11:37 
Informativka: Institut Ruder Boskovic [Repris]
11:44 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:27 
Spone ljubavi
Tiao izbaci Helô iz kuce. Ona uzima stvari i odlazi. Zamoli sina da cuva Letíciju. Tiao ispituje Valdira o Tiagu i Isabeli. Tiao želi Jéssicu i odluci je financirati. Tiago i Isabela uživaju na plaži. Tiago sanja Aline i Magnóliju i ne može zaspati. Tiao kaže ocu Paulu da se odlucio preobratiti. Pedro i Alan Luisa suoce se sa Cirom. Tiao pita Mag je li otac Pedro sumnjicav u vezi s njegovim preobracenjem. Helô kaže Yari da ju je Tiao izbacio iz stana. Fininho ulazi u brod i motri Tiaga i Isabelu. Mag prijeti Faustu. Tiago i Isabela se svadaju. Ona padne i udari glavom, te ostane bez svijesti. Tiago dobije udarac i takoder se onesvijesti. Isabelu u more baci Tiaov placenik. Fininho zove svoga kompanjona. Mileide kaže Vitóriji da ce naštetiti Augustu ako ostane živjeti kod njega. Gigi savjetuje Tiau da zaštiti Helô. Tiago je ocajan kad se probudi, a Isabele nigdje nema. Edu pita Letíciju je li joj ugodno kažnjavati majku. Ana Luisa kaže Helô da je Aline spletkarila izmedu Tiaga i Isabele. Luciane slavi uspješnu prodaju odjece. Letícia ide majci. Tiago je tužan jer je Isabela nestala. Uloge: Cláudia Abreu (Heloísa Marins Bezerra/Helô), Reynaldo Gianecchini (Pedro Guedes Leitao), Vera Holtz (Magnólia Costa Leitao), José Mayer (Sebastiao Bezerra (Tiao)), Thiago Lacerda (Ciro Noronha), Grazi Massafera (Luciane Leitao), Tarcísio Meira (Fausto Leitao), Camila Morgado (Vitória Costa Leitao Noronha), Matheus Fagundes (Eduardo Martins Bezerra (”Edu”)), Cláudia Raia (Salete), Daniel Ro. Säsong 12. Del 41 av 145.
13:17 
Dr. Oz [Repris]
Lijekovi su skupi. Uštedite novac i sacuvajte zdravlje s pomocu prirodnih rješenja dr. Adrewa Weila. Pomažu koliko i lijekovi, ali bez nuspojava. Možemo li jesti hranu pred istekom roka trajanja? Doznajte što možete sacuvati, a što morate baciti.Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 6. Del 27 av 161.
14:03 
Znanstveni krugovi
Što je dendrokronologija, koji je predmet njezina proucavanja i gdje nalazi svoju primjenu?. Kako se otkriva strabizam i što ga povezuje sa znanstvenicima Centra za informatiku i racunarstvo, dijela Instituta Ruder Boškovic?. Endemska nefropatija bubrežna je bolest koju karakterizira pojavnost na ogranicenom geografskom podrucju. Uzrokuje ju biljka koja je tisucama godina dio narodne medicine. Razvoj novih racunalnih metoda i algoritama za strojno citanje znanstvene literature i ucenje te grupiranje podataka omogucuje kvalitetniji i ucinkovitiji rad znanstvenika i strucnjaka. Cime se bave znanstvenici u svijetu? Urednica: Mirjana Srhoj Realizatorica: Petra Marotti Novinarke: Jozefina Stipancevic, Denisa Šuman Šcuric, Mirjana Srhoj, Maja Vadic.
14:28 
Zdrav zivot [Repris]
15:00 
Dobar dan
15:53 
Velecasni Brown
Kad se velecasni Brown približi mobilnoj knjižnici u Kemblefordu, Ada izade iz nje zazivajuci pomoc. Margaret leži ispod hrpe knjiga, zatocena ispod metalne police. Velecasni Brown odahne kad otkrije da je još živa. Nakon što Margaret završi na sigurnome u postelji, gda McCarthy predloži da pomaže u knjižnici dok se Margaret ne oporavi. Njezin muž Graham izvede ih kroz svoju fotografsku radionicu te ondje nalete na njegova neurednog pomocnika Lewisa. Lewis poslije na ispovijedi povjeri velecasnomu Brownu da ima tajnu, a zatim pobjegne. Te noci Graham i Margaret probudi buka u prizemlju. Ondje Graham zamahne palicom za kriket u tami i zacuje mukao udarac. Kad upali svjetlo, ugleda Lewisa kako mu leži pod nogama mrtav. Inspektor Mallory zakljuci da je to opravdana samoobrana, no velecasni Brown sluti da nije sve tako jednostavno.Uloge: Mark Williams (velecasni Brown), Sorcha Cusack (gda McCarthy), Jack Deam (inspektor Mallory), Emer Kenny (Bunty Windermere), John Burton (narednik Goodfellow)Producenti: Caroline Slater, Will TrotterProdukcija: BBCUrednica: Ranka Horvat. Säsong 5. Del 9 av 15.
16:42 
TV Kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:21 
Kod nas doma
18:09 
Potjera
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:45 
Vrijeme
19:48 
Tema dana
20:05 
U svom filmu: Ivica Kostelic
21:02 
Snovi o buducnosti: Glazba buducnosti
U javnom prijevozu, kod kuce, tijekom vježbanja ili cak na plaži, glazba nas prati posvuda. Ona je sastavni dio našeg života. Snažan utjecaj novih tehnologija na svijet glazbe uzdrmao je industriju i revolucionirao naše potrošacke navike. Glazba je sada digitalizirana i možemo je razmjenjivati jednim potezom. No ta se revolucija ne može ni usporediti s onom koja nas ceka jer cemo 2050. godine moci sami skladati svoju omiljenu glazbu iako nismo glazbenici. Pojavit ce se novi stilovi i zvukovi i svi predmeti koji nas okružuju postat ce potencijalni glazbeni instrumenti. Glazba sutrašnjice moci ce se prilagoditi našem raspoloženju i ponuditi nam mnogo više od zabave. Kakva ce biti glazba 2050.? Hoce li potrošaci i glazbenici amateri imati nove uloge? Hoce li softver za umjetnu inteligenciju i roboti zamijeniti glazbenike? Hoce li glazba biti više od zabave? U ovoj epizodi otkrivamo kako ce nove tehnologije preobraziti glazbu do 2050.: novi robotski i inteligentni instrumenti, intuitivni softver za skladanje, virtualni glazbenici, suradnja u skladanju i više. Prema ideji Alexa Fightera Redatelj: Pierre-François Didek Scenarij: Alex Fighter i Hélene Le Meur Koprodukcija: Update Productions, Bonne Pioche Odabrala: Mira Vocinkic. Del 9 av 10.
22:00 
Otvoreno
22:51 
Dnevnik 3
23:06 
Sport
23:12 
Vrijeme
23:14 
Vijesti iz kulture
23:23 
Nijemi svjedok [Repris]
Na pikniku kraj rijeke Malt hladno je ubijena obitelj. Istražiteljski tim iz Lyella ubrzo posumnja u majcinog muža koji je s njom bio u lošim odnosima. Jedan od detektiva smatra da je time slucaj zakljucen, ali drugog progoni neriješen slucaj iz prošlosti pa je zato odlucio ispitati svaki trag prije nego što istragu zatvori. U ovom slucaju nije sve kao što se cini, a Nikki i Jack nadu se u smrtnoj opasnosti.Uloge: Emilia Fox (dr. Nikki Alexander), Richard Lintern (dr. Thomas Chamberlain), David Caves (dr. Jack Hodgson), Liz Carr (dr. Clarissa Mullery)Scenaristi: Ed Whitmore, Graham Mitchell, Tom Butterworth, Chris Hurford, Matthew ArlidgeProducentica: Madonna Baptiste Izvršna producentica: Hilary Salmon Produkcija: BBCUrednica: Ranka Horvat. Säsong 19. Del 9 av 10.
00:16 
Velecasni Brown
Del 9.
01:01 
Don Matteo [Repris]
Del 3.
02:01 
Klinika Schwarzwald
Del 12.
02:47 
Skica za portret [Repris]
03:02 
Glas domovine [Repris]
03:27 
Dr. Oz [Repris]
Del 27.
04:08 
Koktel-bar
04:58 
Kod nas doma [Repris]
05:43 (06:28)
Spone ljubavi
Del 41.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2018 Comspace
Limetta.se