Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:36 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro
09:18 
Dobro jutro
09:34 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro
10:21 
Gorski lijecnik [Repris]
Martin ima necistu savjest. Lagao je osiguravajucoj tvrtki da je Arthur Distelmeier u trenutku požara bio trijezan. No još ga više zaokuplja pacijentica Katharina Herz, pjevacica zabavnoglazbenog dua Herz & Selig. Na CT-u mozga otkrio se dobrocudni tumor koji smjesta treba operirati jer joj može ugroziti život. No Katharina bi zbog operacije ostala bez sluha, što bi za nju imalo dalekosežne posljedice. Katharina je zdvojna i strepi za brak i karijeru. Svog bi voljenog Roberta Seliga ionako izgubila jer ju je prevario s mladom, zgodnom pjevacicom Bille. Bille u hotelskoj sobi sluša razgovor s Katharinom kad joj netko zakuca na vrata. Otvori ih i ugleda Roberta koji joj se nježno smiješi.Uloge: Hans Sigl (dr. Martin Gruber), Siegfried Rauch (dr. Roman Melchinger), Mark Keller (dr. Alexander Kahnweiler), Ronja Forcher (Lilli Gruber), Monika Baumgartner (Elisabeth Gruber), Heiko Ruprecht (Hans Gruber), Natalie O'Hara (Susanne Dreiseitl)Urednica: Ranka Horvat. Säsong 9. Del 5 av 16.
11:10 
Rijec i zivot: Otvori srce
Papa Franjo posebno naglašava da je grijeh srce zatvoriti ljubavi. Koliko njegove poruke dopiru do širih masa?. Na koji nacin srce otvoriti i pokazati bliskost prema prvome do sebe i onome u potrebi? Crkva u Hrvatskoj je pred Nedjeljom Caritasa. Kako institucija s 25-godišnjim djelovanjem odgovara sadašnjosti?. S razlicitih strana pred nas se stavlja problem izbjeglica i migranata. Kako se u tome snalazi Caritas? Koliko je hrvatski narod socijalno osjetljiv? Što svjedoce Caritasovi volonteri? Gošca je djelatnica Hrvatskog Caritasa mr. sc. Suzana Borko. Producent: Zdravko Sandrin Redateljica: Gordana Bolcic Urednik i voditelj: Neno Kužina.
11:42 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:29 
Imperij
Severo, Magnolia i Cora planiraju krivotvoriti DNK nalaz. Maria Marta govori Joseu Alfredu da je Maria Clara pozvala Cristinu na ”Imperiovu” zabavu. Jose Alfredo razgovara s Marijom Clarom. Ona mu kaže da joj se Cristina svidjela. Jose Alfredo dopusti da Cristina dode na zabavu. Maria Marta se boji da ce Maria Clara preuzeti ”Imperio”. Xana uspije razgovarati s Teresom. Luciano je tužan zbog majcine smrti. Tuane kaže Juermi da može biti kod nje. Cristina moli Vicentea savjet. Orville osjeca krivnju jer iskorištava Salvadora. Fernando je hladan prema Cristini. Du kaže Mariji Marti da je Joao Lucas otišao Mariji Isis. Ona kaže da ce se neugodno iznenaditi. Joao Lucas zatekne Josea Alfreda u ljubavnicinu stanu.Uloge: Alexandre Nero (Jose Alfredo de Medeiros), Lilia Cabral (Maria Marta Medeiros), Leandra Leal (Cristina), Drica Moraes (Cora), Jose Mayer (Cláudio Bolgari), Paulo Betti (Téo Pereira), Caio Blat (Jose Pedro), Andreia Horta (Maria Clara), Daniel Rocha (Joao Lucas), Rafael Cardoso (Vicente Ferreira da Silva), Nanda Costa (Tuane), Marina Ruy Barbosa (Maria Isis), Adriana Birolli (Amanda), Zezé Polessa (Magnólia), Chay Suede (mladi Jose Alfredo), Marjorie Estiano (mlada Cora)Autor: Aguinaldo SilvaRedatelj: Rogério GomesOdabrala: Martina Rajšek. Säsong 12. Del 43 av 170.
13:20 
Dr. Oz
Dva slucaja zaraze Escherichijom coli u SAD-u! I to u omiljenom lancu restorana brze hrane i u jednom velikom supermarketu. Kako se to dogodilo i kako zaštititi obitelj. Pogledajte i videosnimku koju svaka obitelj mora vidjeti. Ubojita opasnost koja vreba u gotovo svim americkim domovima. Što morate znati da biste zaštitili svoje bližnje. Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 7. Del 70 av 170.
14:04 
Normalan zivot
15:00 
Dobar dan
15:35 
Dobar dan
15:42 
Dobar dan
15:45 
Dobar dan
15:54 
Shakespeare i Hathaway - privatni istrazitelji
Kad nadu mrtvog štakora u restoranu Hiverna tijekom najvažnije veceri sezone, glavni kuhar Len Tekler pobjesni - netko ga pokušava sprijeciti da osvoji nagradu za najbolji restoran u Ardenu, a on želi znati tko stoji iza toga. On poziva u pomoc Franka i Lu, no oni ne uspijevaju riješiti slucaj prije nego što nepoznati saboter ponovno napadne. Ovaj put otruje goste hranom, što dovodi do zatvaranja Hiverne. Len se zaklinje na osvetu, ali ga iduci dan pronalaze mrtvog, a policija sumnja na trovanje. Duo saznaje od jezicave blogerice Pauline da je puno ljudi željelo smrt despotskom Lenu, njegov sin kojeg je vjecno ponižavao i ogorceni bivši poslovni partner Trevor samo su neki od njih. Cini se da su svi imali nešto protiv njega, no tko ga je htio zauvijek ušutkati?Uloge: Mark Benton (Frank Hathaway), Jo Joyner (Lu Shakespeare), Patrick Walshe Mcbride (Sebastian Brudenell), Amber Aga (inspektorica Marlowe)Redatelji: Piotr Szkopiak, Carolina Giammetta, Ian Barber, Richard SignyProdukcija: BBCUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 9 av 10.
16:41 
TV Kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:21 
Kod nas doma
18:17 
Bajkovita Hrvatska: Rimski forum - Zadar
U povijesti se Zadar prvi put spominje u 4. st. pr. n. e. kao naselje Jader. Sredinom 2. stoljeca osvajaju ga Rimljani i novoj koloniji daju ime Colonia Julia Jader, odnosno kolonija rimskih gradana. Pretpostavlja se da je koloniju osnovao sam Julije Cezar. Kasnije još slijede imena Diadora, Zara, za vladavine Venecije i kasnije Italije, pa sve do današnjeg imena Zadar. Burna, 3000 godina duga povijest Zadra cuva bogato nasljede. Jedna od znamenitosti svakako je i rimski forum - središnji gradski trg. Nakon stoljetnih ratova, sredinom 2. st. pr. Kr., zadarsko podrucje postupno osvajaju Rimljani koji se sustavno naseljavaju u Zadru. Naratorica: Paula Jusic. Del 38.
18:27 
'ko te sisa [Repris]
Joža kojeg je Lili zbog domine izbacila iz stana uselio se k Mateku. Uživa u novostecenoj slobodi i radi velike planove za momacki život - gledanje utakmica i pivo koje tece u potocima. Nema nikakve svoje stvari jer je Lili promijenila bravu i ne pušta ga u skladište. Mateku je, pak, uskoro dosta Jožine neurednosti, razbacanih prljavih carapa po cijeloj birtiji i neurednog WC-a…Uloge: Ksenija Marinkovic, Jadranka Ðokic, Katarina Strahinic, Željko Duvnjak, Žarko Potocnjak, Robert Ugrina, Jasmin Telalovic, Sara Stanic, Matija Šakoronja, Filip DetelicScenarist: Branko RužicRedatelj: Igor ŠeregiProducent: Igor Vukov, Plavi filmUrednica: Jasmina Božinovska Živalj. Säsong 2. Del 11 av 20.
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:44 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
20:05 
Neka bude Macron [Repris]
Emmanuel Macron je u tri godine doživio munjevit uspon od gotovo potpune anonimnosti do mjesta predsjednika Francuske. Pa iako su ga mediji tijekom kampanje pratili iz dana u dan, nitko ga zapravo ne poznaje. Politicki se izjašnjava kao progresivan, socijalno osjetljiv i liberalan, ali kao covjek i dalje ostaje enigma. Kakva se osobnost uistinu krije iza službene price o Macronu? Koje su njegove jace strane, a koje slabosti? Zahvaljujuci nemontiranim prizorima i ekskluzivnim svjedocanstvima, medu kojima je i svjedocanstvo njegove supruge Brigitte, film donosi trenutke koji su bili prekretnica u karijeri francuskog predsjednika otkrivajuci duboke pobude koje ga pokrecu. Istraživanje je to o meteoru koji je postao predsjednikom.”Neka bude Macron” je nastavak dokumentarca Emmanuel Macron, la stratégie du météore, redatelja Pierrea Hurela, emitiranog u studenom 2016. na kanalu France 3.Redatelj: Pierre HurelGodina proizvodnje: 2017.Odabrala: Mira Vocinkic.
21:22 
Otok [Repris]
Znanstvenofantasticni film. Godina je 2019. Lincoln Six Echo (E. McGregor) živi u strogo cuvanoj izolaciji, zajedno sa stotinama drugih izabranika, koji su - tako im kažu - spašeni od zaraze nakon katastrofe koja je pogodila planet. Lincolna muce nocne more, nezadovoljan je istom bojom odjece koju nosi svaki dan, te se žali upravitelju, dr. Merricku (S. Bean). Dr. Merrick je sumnjicav i odluci još strože nadzirati Lincolna, koji izaziva dodatnu pozornost zbog druženja s privlacnom djevojkom Jordan Two-Delta (S. Johansson). San svakog clana te zajednice je dobiti na lutriji izlet na otok i iskustvo uživanja u ljepotama prave prirode. Kad Jordan dobije na lutriji, Lincoln otkriva da oni ne idu na otok vec ih ubiju i uzmu im dijelove tijela…Akcijski ZF spektakl ”Otok” režirao je Michael Bay, koji je nakon uspjele karijere tvorca zapaženih videospotova režirao velike kino hitove (Zlocesti decki I i II, Hrid, Armagedon, Pearl Harbour, Transformersi I i II). Prvih pet filmova radio je s producentom Jerryjem Bruckheimerom, a ”Transformerse” sa Stevenom Spielbergom kao producentom. Izmedu tih dviju suradnji nastao je film ”Otok”, do kojega je Bayu bilo osobito stalo, no koji u SAD-u nije postigao veci uspjeh. Dvoje glavnih glumaca, E. McGregor i S. Johansson, uloge mladih klonova odglumili su vrlo dobro. Zapaženu ulogu ostvario je veliki americki glumac S. Buscemi kao anarhoidni James McCord.Uloge: Ewan McGregor, Scarlett Johansson, Djimon Hounsou, Sean Bean, Steve Buscemi, Mich.
23:42 
Dnevnik 3
23:57 
Sport
00:01 
Vrijeme
00:03 
Vijesti iz kulture
00:13 
Hrvatska za 5
Koliko suvremeni arhitektonski projekti vode racuna o dostojanstvu covjeka, zaštiti kulture života, prostora i okoliša?. U emisiji Hrvatska za 5 govore vrsni arhitekti, industrijske dizajnerice, strojari, stolari, strucnjaci za rasvjetu… To su: ANTE VRBAN, FRANKA BARANOVIC,MIROSLAV JANICIJEVIC, DAVOR TARADE, DUBRAVKO STUPAR i JURICA GRŠETIC. Reportaže i fotografije vezane za temu emisije pripremaju Martina Klaic i asistentica redatelja Nataša Rataj. Urednik i voditelj: Branimir Bilic Pomocnica urednika: Martina Klaic Redatelj: Željko Music.
01:07 
Sve zbog jednog djecaka [Repris]
Will poziva Sam da se privremeno doseli k njemu kad ona mora izaci iz stana. No kad ga Andy upozori da ce ona njegov dom uskoro pretvoriti u svoj, kao što je bilo s njim i Annie, Will se uspanici. Fiona pogrešno protumaci razgovor i pomisli da je Sam trudna. Will i Marcus zajedno sagrade kucicu na drvetu.Uloge: David Walton (Will Freeman), Minnie Driver (Fiona), Benjamin Stockham (Marcus), Al Madrigal (Andy), Annie Mumolo (Annie), Adrianne Palicki (Sam)Autor (za TV): Jason Katims Izvršni producenti: Jason Katims, Tim Bevan, Eric Fellner, Liza Chasin, Robert De Niro, Jane Rosenthal, Jon FavreauUrednica: Martina Rajšek. Säsong 1. Del 12 av 13.
01:27 
Shakespeare i Hathaway - privatni istrazitelji
Kad nadu mrtvog štakora u restoranu Hiverna tijekom najvažnije veceri sezone, glavni kuhar Len Tekler pobjesni - netko ga pokušava sprijeciti da osvoji nagradu za najbolji restoran u Ardenu, a on želi znati tko stoji iza toga. On poziva u pomoc Franka i Lu, no oni ne uspijevaju riješiti slucaj prije nego što nepoznati saboter ponovno napadne. Ovaj put otruje goste hranom, što dovodi do zatvaranja Hiverne. Len se zaklinje na osvetu, ali ga iduci dan pronalaze mrtvog, a policija sumnja na trovanje. Duo saznaje od jezicave blogerice Pauline da je puno ljudi željelo smrt despotskom Lenu, njegov sin kojeg je vjecno ponižavao i ogorceni bivši poslovni partner Trevor samo su neki od njih. Cini se da su svi imali nešto protiv njega, no tko ga je htio zauvijek ušutkati?Uloge: Mark Benton (Frank Hathaway), Jo Joyner (Lu Shakespeare), Patrick Walshe Mcbride (Sebastian Brudenell), Amber Aga (inspektorica Marlowe)Redatelji: Piotr Szkopiak, Carolina Giammetta, Ian Barber, Richard SignyProdukcija: BBCUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 9 av 10.
02:11 
Gorski lijecnik [Repris]
Del 5.
02:56 
Dolina sunca [Repris]
Del 89.
03:36 
Kraljicini otoci: Setlandsko otocje
Del 1.
04:28 (05:16)
Tajni zivot zooloskog vrta [Repris]
Rotschildova žirafa Orla timaritelje drži u neizvjesnosti. Uskoro bi trebala okotiti treceg mladunca, no prenijela je dva tjedna. U Chesteru živi devet pripadnika najugroženije vrste žabe na svijetu. Na otoku Montserrat preostale su još samo dvije divovske antilske žabe pa predana ekipa u Chesteru mora uciniti sve kako bi spasila vrstu. Pošto buducnost vrste ovisi o njima, njegovateljica žaba Pip za divovske je vodozemce osmislila suvremeno ljubavno gnijezdo u nadi da ce jedna od ženki položiti jaja.Otkrivamo i tajni svijet termitojeda. Ženka Onni i njezini sustanari Tatsu i Himba danju spavaju u svom brlogu, ali nocu nastambu preokrenu naglavce. Timariteljica Kirsten želi svjedociti rijetko videnom ponašanju pa neocekivano dolazi u zoo tijekom noci.Producentica i redateljica: Anna DickesonProdukcija: Blast! Films za Channel 4Odabrala: Mira Vocinkic. Säsong 1. Del 3 av 6.
05:37 (06:07)
emisija pucke i predajne kulture

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2018 Comspace
Limetta.se