Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:33 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro
09:17 
Dobro jutro
09:33 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro
10:20 
Veterinar Engel
Bettina von Karlshagen neocekivano se vraca na svoju ergelu. Uopce nije oduševljena što je njezina sestricna Sibylle pozvala upravo dr. Engela, a ne dr. Molfentera, kako bi pregledao oboljelu rasplodnu kobilu Gwendoline. Bettina je još uvijek povrijedena što je njezina avantura s Quirinom propala.Uloge: Wolfgang Fierek (dr. Quirin Engel), Susanne Czepl (Angelika Engel), Theresia Fendt (Anja Engel), Fabian König (Sebastian Engel), Veronika Fitz (Gerlinde Schneider), Saskia Valencia (Sonja Liebmann), Gregor Bloéb (Jaco)Redatelj: Werner MastenUrednica: Ranka Horvat. Säsong 4. Del 2 av 13.
11:09 
Rijec i zivot: Ljubav na djelu
Na koji nacin oživotvoriti bezuvjetnu ljubav prema covjeku? Gdje naci utjehu i ohrabrenje?. Ponekad se cini da društvo izolira one u potrebi, a onda sve ostaje na pojedincu. Kako to mijenjati? Koliko se recenica ”Vjera bez djela je mrtva” tumaci s oltara? Kako vjeru pretociti u praksu?. Na koji nacin nositi svakidašnji križ? U emisiji sudjeluje svecenik Zagrebacke nadbiskupije vlc. Borna Puškaric. Gošca je predsjednica Udruge ”Ljubav na djelu” Ljiljana Vuletic. Urednik i voditelj: Neno Kužina Redateljica: Monika Štengl Producent: Zdravko Sandrin.
11:42 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:28 
Imperij
Eliane pokuša razgovarati sa Joseom Alfredom, ali iznenadi se kada ga ugleda kako ljubi svoju ženu. Maria Marta kaže da je ponovno trudna. Cora prekori Eliane kada sazna da je vidjela Josea Alfreda. Maria Marta ne želi kao njezin muž da dobiju kcer. Rada se Maria Clara, druga kci Josea Alfreda i Marije Marte. On ponovno odlazi u rudnike planine Roraime. Maria Marta odlazi u bolnicu i rada trece dijete, Joaa Lucasa. Maria Joaquina obeca Joseu Alfredu da ce mu pomoci izgraditi poslovno carstvo. Cristina se oprašta od Vicentea. Eliane se prijavi za štand na novoj tržnici. Jose Alfredo i Maria Marta razmišljaju o gradnji kuce i otvorenju nove tvrtke. Eliane dobiva štand. Jose Alfredo dolazi u planinu Roraimu i ondje je ranjen. Josué ga uspije spasiti i odveze ga lijecniku.Uloge: Alexandre Nero (Jose Alfredo de Medeiros), Lilia Cabral (Maria Marta Medeiros), Leandra Leal (Cristina), Drica Moraes (Cora), Jose Mayer (Cláudio Bolgari), Paulo Betti (Téo Pereira), Caio Blat (Jose Pedro), Andreia Horta (Maria Clara), Daniel Rocha (Joao Lucas), Rafael Cardoso (Vicente Ferreira da Silva), Nanda Costa (Tuane), Marina Ruy Barbosa (Maria Isis), Adriana Birolli (Amanda), Zezé Polessa (Magnólia), Chay Suede (mladi Jose Alfredo), Marjorie Estiano (mlada Cora)Autor: Aguinaldo SilvaRedatelj: Rogério GomesOdabrala: Martina Rajšek. Säsong 12. Del 3 av 170.
13:19 
Dr. Oz
Svi govore o Paleo dijeti, no ne razumiju i o cemu je tocno rijec. Rašcišcavamo dvije važne stvari koje ljudi pogrešno razumiju kada je rijec o ovom nacinu prehrane te vam olakšavamo odluku je li Paleo za vas… Takoder, pripremit cemo Paleo inacice klasicnih ukusnih jela. Uz to istražujemo tjera li vas rublje za oblikovanje tijela da jedete manje ili više - rezultat ce vas zacuditi. Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 7. Del 30 av 170.
14:04 
Normalan zivot
15:00 
Dobar dan
15:35 
Dobar dan
15:42 
Dobar dan
15:45 
Dobar dan
15:54 
Velecasni Brown [Repris]
Gda McCarthy ce požaliti što je dopustila da je ledi Felicia poveze kad njezin novi sportski auto sleti s ceste i zabije se u drvo. Naci ce se krevet do kreveta u seoskoj bolnici i moraju cekati tri dana da dodu na red za operaciju. Ledi Felicia predlaže da ih prevezu privatnom lijecniku u London, no glavni kirurg sir Malcom ne vjeruje da bi ona htjela da itko posumnja u njezinu potporu javnom zdravstvu. U župnom dvoru velecasni Brown i Sid kratko se raduju novostecenoj slobodi jer stiže strašna gda Steel, zamjenica gde McCarthy na mjestu župne tajnice. Sutradan rutinski zahvat neobjašnjivo pode po zlu i gda Garrity umre na operacijskom stolu. Sestra Fletcher zakljuci da je rijec o ubojstvu, no prije nego što uspije išta reci, ubit ce je lik oboružan skalpelom, u ogrtacu i pod maskom…Uloge: Mark Williams (velecasni Brown), Sorcha Cusack (gda McCarthy), Nancy Carroll (ledi Felicia), Tom Chambers (Sid Carter), Jack Deam (inspektor Mallory)Producenti: Caroline Brittain, Will TrotterrUrednica: Ranka Horvat. Säsong 4. Del 6 av 10.
16:40 
TV Kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:21 
Kod nas doma
18:18 
Bajkovita Hrvatska: Dvor Trakoscan
18:28 
''ko te sisa [Repris]
Puknuce vodovodne cijevi u kvartu izazvat ce brojne probleme našim junacima. Božica je ocajna jer mora odbiti mušterije. Samo Žigmundov lokal nekim cudom ima vodu, a on u tome vidi sjajnu poslovnu priliku. Lili je takoder u problemu jer je na vodenoj dijeti, a Sanja je od decka dobila biljku koja traži puno vlage. Jedini u kvartu kojima ova situacija odgovara su Joža i Matek - Joža jer napokon ima opravdanje zašto pije samo pivo, a Matek jer zaraduje više no ikada.Uloge: Ksenija Marinkovic, Jadranka Ðokic, Katarina Strahinic, Željko Duvnjak, Žarko Potocnjak, Robert Ugrina, Jasmin Telalovic, Sara StanicScenaristica: Koraljka Meštrovic Redatelj: Aldo TardozziProducent: Igor VukovProdukcija: Plavi film za HRTUrednica: Jasmina Božinovska Živalj. Säsong 2. Del 5 av 20.
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:44 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
20:05 
Svakog gosta tri dana dosta [Repris]
Romanticna komedija. Molly (K. Hudson) i Carl Peterson (M. Dillon) zaljubljeni su i sretni. Sve u njihovom životu je savršeno: Carl ima dobru karijeru i placu u poduzecu Mollynog oca, imaju lijepu kucu i dovoljno novca, slažu se u svemu. Jedini oblak koji se nadvija nad nepomucenu vedrinu bit ce ”pegulasti” Dupree (O. Wilson), Carlov najbolji prijatelj, koji zbog njihovog vjencanja ostaje bez posla i bez stana. Kako prijatelju treba pomoci u nevolji, Carl ga prima u kucu. Medutim, Dupree ostaje puno duže nego što su oni mislili…Ova odlicna, zabavna komedija s izvrsnom glumackom ekipom bila je nominirana za Teen Choice Award za najbolju americku komediju 2003. godine, a u istoj je nominaciji bila i K. Hudson kao Molly. Theodore Shapiro osvojio je nagradu BMI za glazbu. Režirala su je braca Anthony i Joe Russo, koji su scenaristicku i redateljsku karijeru - a Joe Russo i glumacku - zapoceli kao TV autori. Dobitnici su Emmyja za komicnu seriju Arrested Development (2002). Romanticna komedija ”Svakog gosta tri dana dosta” njihov je drugi igrani film. Uloge: Owen Wilson, Kate Hudson, Matt Dillon, Michael DouglasScenarist: Michael LeSieurRedatelji: Anthony Russo i Joe RussoProizvodnja: 2006.Urednik: Igor Tomljanovic.
21:53 
Slavni holivudski parovi: Katharine Hepburn i Spencer Tracy
Prica o Katharine Hepburn, poznatoj po ekscentricnosti i entuzijazmu, i Spenceru Tracyju, vjecno depresivnom i melankolicnom sporednom glumcu te tipicnom proizvodu Hollywooda, ponovno dokazuje da stvarnost katkada nadmaši fikciju. Voljeli su se 22 godine, uglavnom potajno, povremeno tražeci utocište u Cukorovoj gostinjskoj kuci.Hepburn je potekla iz dobrostojece, društveno angažirane obitelji. Zapravo je željela biti djecak i postala je atipicna glumica te dobitnica cetiriju Oscara, a kratko je bila i partnerica milijardera Howarda Hughesa. Tracy je potekao iz nesredene obitelji i radije je gledao filmove negoli išao u školu. Redateljica Anne Cécile Genre prati ga od polaganih zacetaka njegove karijere kazališnoga glumca, zahvaljujuci cemu se dokopao Hollywooda gdje se njegova osobnost nevjerojatno promijenila. Oženio se i dobio gluho dijete te se nije usudio rastati kad je upoznao Katharine Hepburn.Glumili su zajedno u devet filmova, ukljucujuci Ženu godine i Adamovo rebro. Isjecci iz njezinih najvecih uspješnica, ukljucujuci Africku kraljicu, te njegova Sudenja u Nürnbergu omogucuju nam da pratimo njihov glumacki razvoj na ekranu. Komentatori Daniel Selznick, unuk Louisa B. Mayera, Dan Callahan, E. J. Fleming, Steven Bingen, Marc Wanamaker i Maryann Die Edwardo donose dodatne podatke o ovom paru. Odabrala: Mira Vocinkic. Del 2 av 6.
22:53 
Dnevnik 3
23:08 
Sport
23:12 
Vrijeme
23:14 
Vijesti iz kulture
23:28 
Hrvatska za 5
Kako su izvrsni hrvatski znanstvenici dospjeli u vrh svjetske genetike i istraživanja?. U emisiji Hrvatska za 5 govore: Vlatka Zoldoš, Gordan Lauc, Jasminka Krištic, Marina Martinic-Kavur, Goran Josipovic i Aleksandar Vojta. Dvije reportaže o istraživanjima u genetici i epigenetici te projektu humanog glikoma priprema Martina Klaic. Urednik i voditelj: Branimir Bilic Pomocnica urednika: Martina Klaic Redatelj: Željko Music.
00:25 
Uvijek je suncano u Philadelphiji [Repris]
Frank padne kroz prozor i misli da je 2006. Ekipa to shvati kao još jednu šansu i pokuša ispraviti pogreške iz prošlosti. Uloge: Charlie Day (Charlie),Glenn Howerton (Dennis), Rob McElhenney (Mac), Kaitlin Olson (Sweet Dee), Danny DeVito (Frank Reynolds)Gostujuce uloge: Mary Elizabeth Ellis (konobarica), Aisha Hinds (radnica u socijalnoj službi), Andrew Donnelly (Trevor), Patrick Hume (Patrick Hume), Jess Rowland (bankovni službenik), Candace Kita (Charnese), KJ Smith (Sequoia), Wendy Braun (Lauren)Scenarist: David HornsbyRedatelj: Heath CullensOdabrala: Martina Rajšek. Säsong 11. Del 2 av 10.
00:46 
Velecasni Brown [Repris]
Del 6.
01:30 
Veterinar Engel
Del 2.
02:16 
Dr. Oz
Del 30.
02:57 
Dobar dan [Repris]
03:48 
Dolina sunca
Del 40.
04:31 
Skica za portret [Repris]
04:45 
Potrosacki kod [Repris]
05:10 (06:05)
Kod nas doma [Repris]

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2018 Comspace
Limetta.se