Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:13 
TV Kalendar
06:25 
Klasika mundi: Claudio Abbado i glazbenici Orkestra Mozart
U spomen na velikog maestra Claudija Abbada preminulog 20. sijecnja 2014. , prikazujemo film Helmuta Failonija i Francesca Merinija o glazbenicima komornog Orkestra Mozart iz Bologne. Orkestar je tada okupljao najbolje svjetske glazbenike te u filmu pratimo javne i privatne živote nekolicine glazbenika tijekom europske turneje 2012. - 2013. godine. Takoder, vidjet cemo još neobjavljene intervjue s cijenjenim dirigentom Abbadom kao i snimke proba i koncerata iz Bologne, Luzerna, Beca, Madrida i Palerma. Premda je bio na celu najznacajnijih glazbenih institucija, milanske Scale, Becke državne opere, Berlinske filharmonije i mnogih drugih, srcu mu je prirastao upravo ovaj orkestar koji je i osnovao 2004. godine. Urednica: Marija Ramljak.
07:25 
Sudac za vjesanje
Vestern/komedija. Krajem 19. stoljeca podrucje zapadno od rijeke Pecos u Teksasu sinonim je bezakonja. Roy Bean (P. Newman) dojaše u mjestašce zapadno od Pecosa koje se sastoji od improvizirane krcme, korala i par dašcara. Tu ga pretuku lokalni nasilnici, nakon cega ga njeguje mlada Meksikanka Maria Elena (V. Principal). Oporavljeni Bean vraca se u krcmu i ubije sve koji su ga zlostavljali, zatim ih kršcanski pokopa te potom samog sebe proglasi sucem. Uskoro imenuje i pomocnike te odlucno provodi zakon koji sam kreira na licu mjesta. Maria Elena postaje mu družicom, a mjestašce s godinama raste i razvija se, dok sudac njeguje fiksaciju na popularnu glumicu Lily Langtrey koju nikad nije upoznao…John Huston (Malteški sokol, Džungla na asfaltu, Africka kraljica, Cast Prizzijevih), jedan od ”velike petorice” americkog filma pedesetih (ostala cetvorica su William Wyler, George Stevens, Billy Wilder i Fred Zinnemann) u poznijem se razdoblju karijere pozabavio legendom o samozvanom sucu Royu Beanu, stvarnoj povijesnoj osobi koja se svojom osebujnošcu zavrijedila mjesto u mitologiji Divljeg zapada. ”Život i vrijeme suca Roya Beana” nominiran je za Oscara u kategoriji najbolje pjesme (Marmelade, Molasse & Honey autora Mauricea Jarrea te Alana i Marilyn Bergman) te za Zlatni globus u istoj kategoriji, ali i za debitanticu koja najviše obecava (Victoria Principal). Uloge: Paul Newman, Victoria Principal, Ava Gardner, Ned Beatty, Jacqueline Bisset, Anthony Perkins, Stacey Keach, Rod.
09:30 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro
11:10 
Kucni ljubimci
11:42 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
HAK - promet info
12:25 
Cuvari neba: Prica o uzletistu Calshot [Repris]
S Julesom Hudsonom u Calshotu razgledavamo bivšu bazu za hidroavione. Saznat cete ponešto o povijesti njihova razvoja, o prvom hidroavionu iz 1913. , o zracnoj utrci za Schneider Trophy te o zadnjem hidroavionu koji još uvijek leti nebom iznad Ujedinjenog Kraljevstva. Producentica serije: Jenni Day Redatelj: Andre Holzinger Odabrala: Mira Vocinkic. ,. Del 6 av 10.
13:12 
Sigurno u prometu
U ovotjednoj emisiji Sigurno u prometu predstavljamo projekte nekolicine Udruga koje se bave problemima razlicitih skupina ljudi, a financijski ih podupire Nacionalni program sigurnosti na cestama. Posjetili smo udruge: Varaždinski biciklisti, Bolje sutra, Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce i Udrugu gluhoslijepih osoba Zagreb i saznali detalje o njihovim aktivnostima. U rubrici Rekonstrukcija vidjet cemo što se dogada kada biciklist, s visokom koncentracijom alkohola u krvi, naleti na osobni automobil. Urednik: Ranko Varlaj.
13:39 
Inside Offside 2016: Nova igra
Mahdi Tnesh je nogometaš, izbjeglica iz Sirije. U Nizozemsku je stigao u kasno ljeto 2015. Kod kuce je igrao za prvoligaške klubove i dobro zaradivao. Nakon smrti majke, otac ga potice da što prije napusti zemlju pa Mahdi iz Turske prelazi u Grcku, pa kamionom do Nizozemske. Lagodan se život pretvara u seljakanje izmedu izbjeglickih kampova i neizvjesnost oko mogucnosti ostanka i azila u Nizozemskoj. I baš u trenutku kada vec gubi nadu, Mahdi upoznaje Stijna Kooymana, trenera koji mu želi pomoci u nastojanju da nastavi profesionalnu nogometnu karijeru… Redatelj je Patrick Bisschops, a izvršni producenti Daniela Draštata i Frans Jennekens. Del 2.
14:10 
Prizma
Tko je nastupio na gala koncertu Arene International, tko stvara Pportal i zašto daruvarski Cesi organiziraju manifestaciju posvecenu krumpiru, možete pogledati u ovotjednoj Prizmi. Predsjednica Matice slovacke Josipovac Rozalija Kukucka najavljuje 11. manifestaciju ”Slovaci do Drlaku” koja ce se iducega vikenda održavati u Josipovcu Punitovackom. Ovoga tjedna u drugom dijelu portreta Miljenka Domijana glavnog konzervatora Uprave za zaštitu kulturne baštine Ministarstva kulture vodimo vas u manastire Krku i Krupu. Urednica: Sanja Pleša Redatelj: Neven Mihael Dianeževic.
15:01 
Ljubav u vinogradu [Repris]
Romanticna drama o dvoje ljudi koji se vole, ali unatoc tome rastaju i ponovno nalaze nakon godinu dana, slucajno i u novim okolnostima.Molly (E. Vaugier) i Jackson (M. MacCaull) tako su zaljubljeni da je ona radi njega spremna odbiti poslovnu ponudu u Novom Meksiku, a on radi nje spreman otputovati i napustiti svoj posao. U trenutku kad je on prosi, dolazi nepozvan gost, njegova bivša djevojka Vanessa, koja tvrdi da je trudna i da je on otac. Kako su se Molly i Jackson poceli sastajati deset mjeseci ranije - doduše, isprva prijateljski - Molly smatra da ju je Jackson prevario sa svojom bivšom, a on tvrdi da ga je Vanessa pijanoga zavela. Molly odlazi, a Jackson ostaje slomljenog srca. I Mollyno je srce slomljeno, iako ona o tome ne govori. Vec dva tjedna kasnije utjehu nalazi u vezi s Gregom (C. Russell), koji je zgodan, odan i površan. A Jackson je u Kaliforniji, radi u vinogradu, ima kuju Molly i prijatelja Romea (E. Perez). Vinograd je velik i lijep, te se pojavljuje zainteresirani kupac, bogataš Randall, koji je spreman platiti koliko god vlasnik traži, cak i dvostruko od vrijednosti vinograda, a Molly, koja radi u agenciji za nekretnine, pokušava otkriti tko je vlasnik vinograda ”Slomljeno srce” i nagovoriti ga na prodaju…Uloge: Emmanuelle Vaugier, Matthew MacCaull, Christopher Russell, Edwin Perez, Lydia Campbell Scenarij: Margaret Base, Mary GlennRežija: Jason BourkeProizvodnja: 2016. .
16:29 
Financijalac
16:44 
TV Kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:16 
Informativka: [Repris]
17:23 
Manjinski mozaik: Potezi stvaranja
Iz Bratislave rodenjem, iz Beca školovanjem. Slovacka slikarica i književnica Lydia Patafta u vlastitom je imaginariju izgradila svijet od boja i svijet od slova. Reporterka Jasna Coce zavirila je u njezin zagrebacki atelje prateci poteze stvaranja kojima Lydia Patafta ispunjava prostor mašte na javi. Reporterka: Jasna Coce Snimatelj: Dražen Lipka Montažerka: Irena Korpes Realizatorica: Martina Miljkovic Izvršni producent: Miroslav Rezic Urednik: Mario Beganovic Urednica projekta: Štefanija Blagaš.
17:42 
Lijepom nasom: Matulji (1. dio) [Repris]
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:43 
Vrijeme
19:46 
Tema dana
19:59 
Loto 7
20:05 
Napokon Polly [Repris]
Romanticna komedija. Uvijek oprezan i pravocrtan Reuben Feffer (B. Stiller) nedavno se oženio i vec na medenom mjesecu zatekao ženu Lisu (D. Messing) kako ga vara s instruktorom ronjenja (H. Azaria). Slomljen se vratio u New York, povukao u sebe i pokušavao ponovno sastaviti svoj život. Slucajan susret s divljom i nepredvidivom kolegicom (J. Aniston) iz srednje škole, Reubenu je otkrio kako se živi punim plucima…. Producerat år 2004. Regissör: Hank Azaria, Alec Baldwin, Bryan Brown, Jennifer Aniston, Ben Stiller, Debra Messing, Philip Seymour Hoffman, Skådespelare: John Hamburg.
21:38 
Poziv [Repris]
Kriminalisticki film. Jordan Turner (H. Berry) radi na liniji 911 i vrlo je iskusna operativka. Medutim, dogodi joj se pogrešna procjena i ne zna može li s tim teretom nastaviti isti posao. Dok je ona u dilemi, tinejdžericu Casey Welson (A. Breslin) oteo je nepoznat muškarac. Uspjela je nazvati 911, a javila se Jordan koja ce uciniti sve da spasi djevojku… Napet film gdje u potrazi i potjeri za otmicarom sudjeluju s jedne strane policija, a s druge žena koja se javlja na telefon 911. ,. Producerat år 2013. Regissör: Brad Anderson, Skådespelare: Halle Berry, Evie Thompson, Abigail Breslin, Morris Chestnut, Michael Eklund, David Otunga,.
23:14 
Dnevnik 3
23:29 
Sport
23:32 
Vrijeme
23:34 
Vijesti iz kulture
23:46 
Tai-Pan
Pustolovni film o pocetku britanske vlasti u Hong Kongu nakon pobjede u opijumskom ratu 1860. i osnivanju kolonije kroz pricu o odnosu dvojice bivših kolega s broda, a sada vlasnika suparnickih trgovackih kompanija. Dirk Struan (B. Brown) i Tyler Brock (J. Stanton) ne štede jedan drugoga u borbi za nadmoc, na poslovnom i privatnom planu…Scenarij se djelomicno oslanja na istoimeni roman Jamesa Clavella proslavljenog naslovima ”Shogun” i ”Otmjena kuca”.Uloge: Bryan Brown, Joan Chen, John StantonScenarij: John Briley, Stanley MannRežija: Daryl DukeProizvodnja: 1986.Urednik: Igor Toljanovic.
01:49 
Sudac za vjesanje [Repris]
Vestern/komedija. Krajem 19. stoljeca podrucje zapadno od rijeke Pecos u Teksasu sinonim je bezakonja. Roy Bean (P. Newman) dojaše u mjestašce zapadno od Pecosa koje se sastoji od improvizirane krcme, korala i par dašcara. Tu ga pretuku lokalni nasilnici, nakon cega ga njeguje mlada Meksikanka Maria Elena (V. Principal). Oporavljeni Bean vraca se u krcmu i ubije sve koji su ga zlostavljali, zatim ih kršcanski pokopa te potom samog sebe proglasi sucem. Uskoro imenuje i pomocnike te odlucno provodi zakon koji sam kreira na licu mjesta. Maria Elena postaje mu družicom, a mjestašce s godinama raste i razvija se, dok sudac njeguje fiksaciju na popularnu glumicu Lily Langtrey koju nikad nije upoznao…John Huston (Malteški sokol, Džungla na asfaltu, Africka kraljica, Cast Prizzijevih), jedan od ”velike petorice” americkog filma pedesetih (ostala cetvorica su William Wyler, George Stevens, Billy Wilder i Fred Zinnemann) u poznijem se razdoblju karijere pozabavio legendom o samozvanom sucu Royu Beanu, stvarnoj povijesnoj osobi koja se svojom osebujnošcu zavrijedila mjesto u mitologiji Divljeg zapada. ”Život i vrijeme suca Roya Beana” nominiran je za Oscara u kategoriji najbolje pjesme (Marmelade, Molasse & Honey autora Mauricea Jarrea te Alana i Marilyn Bergman) te za Zlatni globus u istoj kategoriji, ali i za debitanticu koja najviše obecava (Victoria Principal). Uloge: Paul Newman, Victoria Principal, Ava Gardner, Ned Beatty, Jacqueline Bisset, Anthony Perkins, Stacey Keach, Rod.
03:47 
Inside Offside 2016: Nova igra [Repris]
Mahdi Tnesh je nogometaš, izbjeglica iz Sirije. U Nizozemsku je stigao u kasno ljeto 2015. Kod kuce je igrao za prvoligaške klubove i dobro zaradivao. Nakon smrti majke, otac ga potice da što prije napusti zemlju pa Mahdi iz Turske prelazi u Grcku, pa kamionom do Nizozemske. Lagodan se život pretvara u seljakanje izmedu izbjeglickih kampova i neizvjesnost oko mogucnosti ostanka i azila u Nizozemskoj. I baš u trenutku kada vec gubi nadu, Mahdi upoznaje Stijna Kooymana, trenera koji mu želi pomoci u nastojanju da nastavi profesionalnu nogometnu karijeru… Redatelj je Patrick Bisschops, a izvršni producenti Daniela Draštata i Frans Jennekens. ,. Del 2.
04:12 
Pola sata od svega: Zumberak [Repris]
Svega pola sata vožnje od hrvatske metropole, autocesta, turistickih središta, gužve i ”velikih” dogadaja, žive ljudi koje ne primjecujemo, niti znamo da uopce postoje. U vlastitoj samoci i vremenu koje stoji ti isti ljudi nam pricaju životne price koje se u današnjim medijima ne mogu vidjeti gotovo nigdje… Kroz dokumentarnu seriju Pola sata od svega kroz cetiri polusatne epizode autor Mladen Capin ispricao je price iz Like, sa Žumberka, Banovine i iz Dalmacije. U drugoj emisiji sudjeluju Petar Kekic i Nada Mauzer. Scenarist i redatelj: Mladen Capin Direktor fotografije: Davor Petricic Montažer: Ivor Ivezic Skladatelj: Danijel Maoduš Izvršni producenti: Marko Kaic i Marija Kosor. ,. Del 2 av 4.
04:41 
Skica za portret [Repris]
04:52 
Fotografija u Hrvatskoj [Repris]
05:07 
Manjinski mozaik: Potezi stvaranja [Repris]
Iz Bratislave rodenjem, iz Beca školovanjem. Slovacka slikarica i književnica Lydia Patafta u vlastitom je imaginariju izgradila svijet od boja i svijet od slova. Reporterka Jasna Coce zavirila je u njezin zagrebacki atelje prateci poteze stvaranja kojima Lydia Patafta ispunjava prostor mašte na javi. Reporterka: Jasna Coce Snimatelj: Dražen Lipka Montažerka: Irena Korpes Realizatorica: Martina Miljkovic Izvršni producent: Miroslav Rezic Urednik: Mario Beganovic Urednica projekta: Štefanija Blagaš. ,.
05:22 (06:16)
Prizma [Repris]

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2018 Comspace
Limetta.se