Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:34 
TV kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro
10:22 
Gorski lijecnik [Repris]
Nakon nedavnih dogadaja Martin bi trebao malko usporiti, no nikako da se opusti. Obitelj ga uporno nagovara da se štedi pa Martin, ali samo privremeno, pristaje doseliti se na imanje. No i dalje predano radi. Ima lošu vijest za jednog od svojih pacijenata koju bi mu sam volio prenijeti. Thomas Mannfeld (Roman Knika) boluje od teškog oblika raka. Lijecenje ne djeluje u skladu s ocekivanjima i preostaje mu još samo nekoliko mjeseci života.Uloge: Hans Sigl (dr. Martin Gruber), Heiko Ruprecht (Hans Gruber), Monika Baumgartner (Lisbeth Gruber), Siegfried Rauch (dr. Roman Melchinger), Ronja Forcher (Lilli Gruber), Mark Keller (dr. Alexander Kahnweiler), Ines Lutz (Anne Meierling), Rebecca Immanuel (dr. Vera Fendrich), Regula Grauwiller (Rike Jäger)Scenarist: Philipp RothRedatelj: Axel BarthUrednica: Ranka Horvat. Säsong 10. Del 11 av 16.
11:10 
Rijec i zivot: Izmedu rijeci i djela
Na što želi dati naglasak ovogodišnji Teološko-pastoralni tjedan koji je odabrao temu ”Prorocka dimenzija kršcanina u životu Crkve i društva”?. Koliko se Crkva uspavala i kako ju probuditi? Kako se doživljava i uvažava Papin vapaj da izademo izvan zidina? Koliko je današnja teologija dorasla odgovorima suvremenog društva?. U prilozima Marine Fio Gabud i Marka Percana sudjeluju mag. sestrinstva Danijela-Lana Domitrovic iz Doma zdravlja Zagreb - Zapad i mr. sc. Tatjana Tomaic iz Instituta Ivo Pilar. Gost u studiju je prof. dr. sc. Ivan Bodrožic s KBF-a Sveucilišta u Zagrebu. Urednik i voditelj: Neno Kužina Redatelj: Davor Boric Bubi Producent: Zdravko Sandrin.
11:42 
TV kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:28 
Imperij
Joao Lucas iznenadi Amandu i Josea Pedra na stubama dok se ljube. Elivaldo nade Tuane posao. Merival kaže Joseu Pedru da ce dobiti spor protiv Cristine ako ode na DNK pretragu, a nalaz bude negativan. Teo se zanima za Salvadorova djela. Amanda kaže Danielle da ju je Jose Pedro poljubio. Orville želi iskoristiti Juliane kako bi prišao komendatoru. Beatriz doživi tešku prometnu nesrecu. Enrico dozna za majcin sudar. Antonio obavijesti Claudija o nesreci. Cristina misli da Cora osjeca nešto prema Joseu Alfredu. Enrico okrivi oca za Beatrizinu nesrecu. Claudio se isprica Beatriz.Uloge: Alexandre Nero (Jose Alfredo de Medeiros), Lilia Cabral (Maria Marta Medeiros), Leandra Leal (Cristina), Drica Moraes (Cora), Jose Mayer (Cláudio Bolgari), Paulo Betti (Téo Pereira), Caio Blat (Jose Pedro), Andreia Horta (Maria Clara), Daniel Rocha (Joao Lucas), Rafael Cardoso (Vicente Ferreira da Silva), Nanda Costa (Tuane), Marina Ruy Barbosa (Maria Isis), Adriana Birolli (Amanda), Zezé Polessa (Magnólia), Chay Suede (mladi Jose Alfredo), Marjorie Estiano (mlada Cora)Autor: Aguinaldo SilvaRedatelj: Rogério GomesOdabrala: Martina Rajšek. Säsong 12. Del 66 av 170.
13:19 
Dr. Oz
Zamislite da rodite jedan sat nakon što ste otkrili da ste trudni. Upoznat cete 47-godišnjakinju kojoj ste to dogodilo. Doznajte njezinu reakciju i zašto se to dogada cešce nego što mislite. Wendy Williams dolazi kako bi pomogla u borbi protiv glavnog ubojice žena. Što izaziva infarkt i kako to zaustaviti. A slavni holivudski par otkrit ce zašto su odlucili odustati od seksa prije braka. Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 7. Del 92 av 170.
14:05 
Normalan zivot
15:00 
Dobar dan
U emisiji ce biti književnosti, mode, glazbe i kazališnih predstava. U goste nam dolaze Enes Kiševic i predsjednik Hrvatsko-iranskog društva Ebtehaj Navaey, koji su se vratili iz Irana i govorit ce nam o tamošnjem iskustvu. U modnome bloku svoje ce kreacije predstaviti Matija Vujica.Najavit cemo i neke od kazališnih predstava koje možete pogledati, izbor za kraljicu karnevala u Rijeci, ali i velik projekt koji se realizira u Podstrani.Naši su glazbeni gosti Hrvatske blues snage.Urednici i voditelji: Branimir Farkaš i Ivana VilovicUrednica projekta: Larisa Banek.
15:56 
Detektiv Murdoch
Otrovan je strucnjak za vino, a Murdoch i Watts otkriju prijevaru i djelatnost u usponu. Uloge:Yannick Bisson (detektiv William Murdoch), Hélene Joy (dr. Julia Ogden), Jonny Harris (pozornik George Crabtree), Thomas Craig (inspektor Thomas Brackenreid), Lachlan Murdoch (pozornik Henry Higgins), Mouna Traoré (Rebecca James), Shanice Banton (Violet Hart), Daniel Maslany (detektiv Llewellyn Watts)Urednica: Ranka Horvat. Säsong 11. Del 2 av 18.
16:42 
TV kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:21 
Kod nas doma
I ovaj vikend otvaramo veselo s pjesmama koje volite pjevati. U emisiju nam stiže Jole!. Osim što ce uživo sa svojim bendom izvesti neke od svojih najvecih hitova, Jole ce se prisjetiti svojih pocetaka, govoriti o najvažnijoj svojoj ulozi, ulozi oca, ali i o tome ima li glumackoga dara, što ga nasmijava te kakav je skijaš… O Joli ce pricati i njegovi zanimljivi gosti, glumica Marija Boric i TV urednik i voditelj Branko Uvodic. Voditeljica: Uršula Tolj Redateljica: Vesna Lukovic Žarn Urednice: Tanja Tušek i Uršula Tolj.
18:17 
Bajkovita Hrvatska:
18:26 
'ko te sisa [Repris]
Žigmundov salon je u potpunom rasulu. Mrak je, nema struje. Krov prokišnjava, sve je puno kanti u koje kaplje voda. Žigmund, Ivek i Cici zgurani su u kut prostorije - mokri, preplašeni, puni krasta od cohanja. Salon je pun buha. Žigmund pokušava otvoriti vrata salona, ne uspijeva. Izgleda da je netko bacio urok na Žigmunda i njegov salon. Božica?Uloge: Ksenija Marinkovic, Jadranka Ðokic, Željko Duvnjak, Žarko Potocnjak, Robert Ugrina, Jasmin Telalovic, Sara StanicGost: Draško ZidarScenaristi: Marko Hrenovic I Ivan Turkovic KrnjakRedatelj: Aldo TardozziUrednica: Jasmina Božinovska ŽivaljProdukcija: Plavi film za HRT. Säsong 2. Del 15 av 20.
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:44 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
20:05 
Afera Thomasa Crowna [Repris]
Romanticni krimic. Thomas Crown (P. Brosnan) dokoni je multimilijunaš koji može imati sve što poželi, ukljucujuci i žene. Stoga se bavi neobicnim hobijem - kradom umjetnina. To radi ”za svoju dušu”, pedantno planira i izvodi s lakocom. Kad ukrade Monetovu sliku iz njujorškog muzeja Metropolitan, nanjuše ga detektiv Michael McCann (D. Leary) i Catherine Banning (R. Russo), predstavnica osiguravateljske kompanije koja kradom ove slike gubi mnogo novca. Catherine je inteligentna i odlucna u namjeri uhvatiti krivca, te, pristupivši Crownu, od njega uopce ne krije svoje namjere da pošto-poto vrati sliku vlasniku. Medutim, Thomasu ne treba mnogo da zavede Catherine, ali i ona ocara njega. Uskoro njihove privatne sklonosti i profesionalni zadatak postanu nepomirljive suprotnosti… Inteligentna prica i duhoviti dijalozi oznake su ovog zabavnog filma, remakea istoimenoga naslova Normana Jewisona iz 1968. godine, sa Steveom McQueenom i Faye Dunaway u glavnim ulogama (koja se ovdje pojavljuje u ulozi Crownove psihijatrice). Redatelj filma je John McTiernan, poznat po slavnoj trilogiji ”Umri muški”, zatim ”13. ratniku”, ”Lovu na Crveni oktobar”, ”Ubojitim namjerama” itd. Glavni lik ovog filma, Thomas Crown, vrlo je slican Jamesu Bondu, iako je možda nešto skloniji duhovitim i oštroumnim dijalozima nego akcijskom adrenalinu. Glamurozan, razigran, ”gozba za oci”, ovaj je film romansa o igri macke i miša, izrazito bliska duhu Bondova serijala, te ”Klopci” sa Seanom Conneryjem i Catherine.
21:56 
Dobri ljudi
Akcijski krimic. Otkrivši skriven novac u stanu mrtvog podstanara, par u prilicnim dugovima uzima taj novac i postaje metom lopova koji ga je ukrao…Uloge: James Franco, Kate Hudson, Tom Wilkinson Scenarij: Marcus Sakey (prema romanu Kellyja Mastersona)Režija: Henrik Ruben GenzProizvodnja: 2014.Urednik: Igor Tomljanovic.
23:28 
Dnevnik 3
23:43 
Sport
23:49 
Vrijeme
23:53 
Hrvatska za 5
Kako slijepi i slabovidni profesori i ucenici glazbom, radom i ljubavlju pomažu sebi i drugima?. U emisiji Hrvatska za 5 govore JOSIP HRVOJ, VJERA ODAK, PREDRAG KRAJNOVIC, NIKO BOŽEK i LOVRO KOZIC. Reportaže pripremaju MARTINA KLAIC, LEO ŠKRINJARIC i DOMAGOJ MATIC. Urednik i voditelj: Branimir Bilic Pomocnica urednika: Martina Klaic Redatelj: Željko Music.
00:48 
Sve zbog jednog djecaka [Repris]
Del 17.
01:09 
Detektiv Murdoch
Del 2.
01:51 
Gorski lijecnik [Repris]
Del 11.
02:35 
Dr. Oz
Del 92.
03:17 
Afrika: pogled odozgo [Repris]
Del 1.
04:05 
Na vodenome putu
Del 9.
04:49 
Dolina sunca
Del 120.
05:32 
Bajkovita Hrvatska:
05:38 
Skica za portret [Repris]
05:53 (06:18)
Znanstveni krugovi [Repris]
Oblaci su nakupine vodenih kapljica i cestica iz drugih izvora. Kako te cestice utjecu na nastanak oblaka, pa onda i na klimu na zemlji?. Zašto je fotokataliza najpovoljnija metoda za procišcavanje vode i zraka na poljoprivrednim površinama?. U kojim je uvjetima u Rijeci konstruiran i proizveden torpedo, prvi na svijetu, i s kojim ciljem? Kako su znanstvenici Prometnog fakulteta osmislili samohodni vagon i gdje ce ga sve biti moguce koristiti? Na Gradevinskom fakultetu od recikliranog materijala razvili su novi proizvod za zaštitu od buke. Kako su to uspjeli i koja su mu svojstva? Urednica: Marija Vukovic Sirišcevic Realizatorica: Petra Marotti Novinarke: Mirjana Srhoj, Denisa Šuman Šcuric, Sandra Pavkovic. ,.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se