Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:35 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro
10:21 
Dr. Bergmann
Dr. Bergmannu i obitelji stiže išcekivana pomoc, dadilja iz Brazila Olivia Santos. U pripremanju doceka sudjeluju Gertrud i Anja, koja je loše volje jer je Erik zanemaruje. Cim se Olivia pojavi, Anja i ona odmah osjete uzajamnu simpatiju. Krenu skupa na tecaj daskanja i Anja je nakon dugo vremena opet sretna i bezbrižna, iako zbunjena zbog leptirica u trbuhu. Zar zbog žene? Carola Wiesner ima novcanih i zdravstvenih problema. Osim bronhitisa muci je i ozljeda gležnja nakon pada s konja, a najveci je problem konjska bolest koja se iz istocne Europe proširila do Caroline farme preko Vadima koji vec tjedan dana radi kod nje. Cynthia Husen i g. Weber pripremaju carobnu mast prema starom receptu Cynthijine tete Ide kojoj su pripisivali nadnaravne moci, ali mast nije ispunila ocekivanja.Uloge: Wayne Carpendale, Caroline Scholze, Lea Faßbender, Niels Bruno Schmidt, Gerhard Olschewski, Franziska TroegnerScenaristica: Mites van OepenRedatelj: Hans WernerUrednica: Ranka Horvat. Säsong 22. Del 7 av 12.
11:09 
Glas domovine
Prica o dvojici Hrvata iz Dublina - jedan se vraca kuci, drugi ostaje u Irskoj; što približavanje Makedonije Europskoj uniji znaci za tamošnju hrvatsku manjinu; obilježena 15. obljetnica novinsko-izdavacke ustanove Hrvatska rijec iz Subotice; glazbena ucionica u Pecuhu spojila ucenike iz hrvatske manjinske zajednice u Madarskoj i Virovitice; u Kotoru 1209. put obilježen blagdan svetog Tripuna.Urednik: Zvonko Božinovic.
11:34 
Informativka: Europski fondovi [Repris]
Ulaskom u Europsku uniju Hrvatskoj su dostupni EU fondovi. Informativka u današnjoj epizodi doznaje kako se dobivaju sredstva iz EU, koje vrste financiranja postoje, tko odobrava sredstva, te na koji nacin uspješno povlaciti sredstva iz dostupnih EU fondova. Produkcija: POZITIV PRODUKCIJA j.d.o.o. Urednica: Ðurdica Cocic. ,.
11:41 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:13 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
Klinika
12:31 
Zaljubljena u Ramona
Ramón kaže Daliji da zna da je u vezi s Rulom i da ne razumije zašto to cini nakon onoga što joj je ucinio. Dalia odgovori da se Rulo promijenio i zaslužuje novu priliku. Ramón joj kaže da je voli i da je zabrinut, ali da je to njezin život. Dalia ga pita zašto je prekinuo sa Sofíjom. On kaže da je mnogo razloga, a glavni razlog je to što je ne voli. Francisco se iznenadi kada ugleda Daríja jer je mislio da je mrtav. Darío ga udari. Nacelnik Cuéllar kaže Sofíji da mora doci dati iskaz. Ona naredi Daliji da nazove Ramóna i kaže mu da je uhicena. Andrea uspije od Fabiole saznati što joj se dogada s Franciscom. Fabiola kaže da nosi Ramónovo dijete, a Francisco joj prijeti da ce je strpati u zatvor ako ga napusti. Osvaldo odluci u skladištu radionice sakriti drogu.Uloge: José Ron (Ramón López Ortiz), Esmeralda Pimentel (Fabiola Medina Fernández), Nuria Bages (Hortensia Requena), Marcelo Córdoba (Julio Medina Requena), Marisol del Olmo (Juana López Ortiz), Fabiola Guajardo (Sofía Vázquez), Arturo Carmona (Antonio Fernández Rivas), Luz Elena González (Roxana Herrera), Carlos Bracho (Pedro Lamadrid), Lisset (Virginia Sotomayor).Scenaristica i producentica: Lucero SuárezRedatelji: Claudia Elisa Aguilar, Jorge RoblesUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 93 av 117.
13:18 
Dr. Oz
Biste li znali pomoci osobi koja je doživjela srcani udar? Otkrijte kako nekomu spasiti život s pomocu jedinstvene lekcije dr. Oza. Danas ce nam otkriti i sve cudne navike koje radimo kad nas nitko ne gleda. Na kraju ce publika testirati najnovije proizvode protiv starenja.Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 6. Del 109 av 166.
14:03 
Znanstveni krugovi
Što se otkrilo u najnovijim istraživanjima imotskog Crvenog jezera? Vrijedi li još izreka da je sve moguce osim drvene peci?. Što su utvrdili znanstvenici povezani u veliku europsku hidrološku mrežu? Što je azoospermija i kako se može lijeciti muška neplodnost?. Urednica: Marija Vukovic Sirišcevic Realizatorica: Petra Marotti Novinarke: Ana Macan, Denisa Šuman Šcuric, Mirjana Srhoj, Ðurdica Cocic.
14:29 
Zdrav zivot [Repris]
15:00 
Dobar dan
15:47 
Zagonetni slucajevi dr. Blakea
Farmer je naden mrtav unutar prostora za krave na poljoprivrednom sajmu. Mještani misle da ga je stoka zgazila, ali dr. Blake nije uvjeren u to. Istražujuci farmerovu smrt, Blake otkriva da je žrtva vlasnik farme koja je davno pripadala Jean i njezinom pokojnome mužu Christopheru. A da bi prica bila kompliciranija, u Ballarat dolazi novi nacelnik u cijim planovima nema mjesta za Blakeov uobicajen nacin rada.Uz to, Blake nailazi i na drugu zagonetku; niz neobicnih nelogicnosti u slucaju smrti njegove voljene majke prije gotovo 40 godina.Glavne uloge: Craig McLachlan (dr. Lucien Blake), Nadine Garner (Jean Beazley), Charlie Cousins (Charlie Davis), Cate Wolfe (Mattie O'Brien), Craig Hall (nacelnik William Munro), John Wood (Patrick Tyneman),John Stanton (Doug Ashby)Gostujuci glumci: Belinda McClory (Alice Harvey), Jane Allsop (Ruth Dempster), Michael Robinson (Mark Dempster),Annie Stanford (Barbara Dempster)Scenaristica: Chelsea CassioRedatelj: Pino AmentaUrednica: Ranka HorvatDR BLAKE MYSTERIES 3ep3.: THIS TIME AND THIS PLACEU Noci Guya Fawkesa srcana socijalna radnica Emma Keneally dovede malu grupu aboridžinske djece iz sirotišta da uživaju u krijesu i vatrometu. Noc završi tragedijom: Emma je ubijena, a mladi Aboridžin Winston Cummings uhvacen s pištoljem u ruci. Slucaj se cini jednostavan, ali Blake otkrije da je Winston nevin, a Emma je imala mnogo više neprijatelja nego što je itko slutio. U postaju se vraca narednik Bill Hobart i nacelnik Munro dobije sav. Säsong 3. Del 2 av 8.
16:44 
TV Kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:19 
Kod nas doma
Od Kolumbova vremena do danas odnos prema duhanu se mijenjao - od lule mira, povlastice društvenih elita i simbola bunta, do strogih kažnjavanja i, konacno, zabrane zbog štetnosti za zdravlje. S gostima emisije, etnologinjom Marijom Živkovic, književnicom Ivom Ušcumlic Gretic i psihijatrom Borisom Gracinom, razgovaramo o kulturološkom znacenju duhana, fenomenu pušenja, njegovim štetnim posljedicama i procesu odvikavanja. Voditeljica: Iva Šulentic Scenaristica: Gordana Mrden Redatelj: Tihomir Žarn Urednica: Silvana Kolovrat Urednica projekta: Maja Tokic.
18:07 
Potjera
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:44 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
20:05 
U svom filmu
21:01 
Invazija na Zemlju
Mnogi izvještaji o videnim NLO-ima odbaceni su kao price nepouzdanih svjedoka ili prijevare. Serija donosi price i rekonstrukcije slucajeva iz cijeloga svijeta. Skupina strucnjaka ispituje sve dokaze. U ovoj epizodi stanovnici kanadskog sela vide niz svjetala koja padaju u ocean, što pokrece veliku istragu. U Novom Zelandu zagonetni predmeti prelaze nebom usred bijela dana, ali što je to? A u Iranu se mlažnjaci moraju brzo pozabaviti NLO-om žarkih boja, što uzrokuje cudnovatu zracnu borbu.Izvršni producenti: Kristie McLure, Robert StrangeRedatelj: Jonathan ChallisProdukcija: Pioneer za NGCI i ScienceOdabrala: Mira Vocinkic. Del 8 av 8.
21:45 
Financijalac: Subvencionirani krediti
22:00 
Otvoreno
22:54 
Dnevnik 3
23:09 
Sport
23:15 
Vrijeme
23:17 
Vijesti iz kulture
23:28 
Nijanse plave
Kad shvati da Stahl nece ni od cega prezati da bi uhitio Juliju Ayres, Harlee odluci sama istražiti ima li istine u njegovim navodima o Ayersicinim vezama s mafijom. Wozniak dobiva slucaj s drogom zbog kojega se mora suociti s najmracnijom epizodom iz prošlosti, smrti svoje kceri, i odati izvor svoje odanosti Juliji Ayres.Uloge: Jennifer Lopez (Harlee Santos), Ray Liotta (Matt Wozniak), Warren Kole (Robert Stahl), Dayo Okeniyi (Michael Loman), Drea de Matteo (Tess Nazario), Hampton Fluker (Patrick Tufo), Vincent Laresca (Tony Espada), Sarah Jeffery (Cristina Santos), Gino Anthony Pesi (James Nava)Gostujuce uloge: Anna Gunn (Julia Ayres), Dov Davidoff (det. Verco), Leslie Silva, Tre Davis, Mimi MichaelsAutor: Adi HasakUrednica: Ranka Horvat. Säsong 2. Del 4 av 13.
00:10 
Zagonetni slucajevi dr. Blakea
Del 2.
01:07 
Don Matteo [Repris]
Del 12.
02:09 
Dr. Bergmann
Del 7.
02:52 
Skica za portret [Repris]
02:57 
Glas domovine [Repris]
03:22 
Dr. Oz
Del 109.
04:04 
Fotografija u Hrvatskoj [Repris]
04:14 
Koktel-bar: Vanna
05:04 
Kod nas doma [Repris]
05:49 (06:35)
Zaljubljena u Ramona
Del 93.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2018 Comspace
Limetta.se