Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:37 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro
09:18 
Dobro jutro
09:34 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro
10:21 
Gorski lijecnik [Repris]
Prikazujemo 9. sezonu popularne njemacke serije GORSKI LIJECNIK koja je stekla velike simpatije i naših gledatelja. Sezona donosi nove uzbudljive pustolovine lijecnika i gorskih spasilaca koji u prekrasnim, ali i opasnim planinskim ambijentima priskacu u pomoc ljudima koji su se zatekli u najrazlicitijim opasnim situacijama. Uzbudljive akcije spašavanja kombinirane su s dirljivim obiteljskim pricama, a serija je snimana u velicanstvenoj, netaknutoj prirodi austrijskih Alpa. Dr. Martina Grubera sjajno tumaci Hans Sigl, koji je za tu ulogu 2014. i 2016. osvojio austrijsku nagradu Romy Gala, kao najomiljeniji glumac u televizijskoj seriji. Serija je nominirana za još nekoliko nagrada.1. ŽELJENO DIJETE, 1. dioLisbeth u crkvi nalazi napušteno novorodence s vrucicom i neobicnim osipom. Može ga spasiti samo njegova majka pa dr. Gruber krece u potragu. Jedan trag vodi do primalje Marlies Leitner koja tvrdi da ništa ne zna. Vrijeme istjece, a djetetu je sve gore. Lilli je u sedmom nebu. Felix Sailer, slavni esktremni sportaš na snijegu s YouTubea, udari o stablo pa Lilli poziva Martina. To joj je prilika da se upozna i dogovori sastanak s Felixom. No Lilli se ozlijedi pri padu na snowboardu. Felixov agent Markus Hausmann nije oduševljen opasnim pothvatima svog šticenika, a ima i privatnih problema. Njegova bivša zarucnica Julia Berneis, koja je prije pet mjeseci jednostavno nestala, iznenada se vraca u njegov život i na svoj posao u njegovoj agenciji. Uhvati je slabost pa Markus. Säsong 9. Del 1 av 16.
11:10 
Treca dob
Liste cekanja za smještaj u domove za starije iz godine u godinu se povecavaju. I nije više slucaj da se ceka samo za smještaj u domove kojima su osnivaci gradovi, županije i država. Ceka se na smještaj i u privatne domove, bez obzira što su znatno skuplji. Što se sve nudi na tržištu kada je u pitanju smještaj starijih i s cim se susrecu oni koji se upuštaju u pokretanje te vrste posla?Bili smo i na tradicionalnom adventskom balu u domu za starije na zagrebackom Trnju.Urednica i voditeljica: Anita Hrstic .
11:37 
Sigurno u prometu [Repris]
11:45 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:30 
Imperij
Jose Alfredo potvrdi da nece napravit DNK test. Carmem se pobrine da Salvador prijede u zatvorsku umobolnicu. Reginaldo se ozbiljno razboli zbog Juremina dolaska u kucu. Maria Marta govori Joseu Pedru da ce jednom imati moc Josea Alfreda. Tuane i Jurema ustanove da je Reginaldo bigamist. Maria Marta želi da Joao Lucas kaže gdje živi Maria Isis. Maria Clara odlazi Cristini. Cristina je neljubazna prema njoj. Du kaže Mariji Marti adresu Marije Isis. Xani je sumnjiv posjet Marije Clare Cristini. Maria Marta odlazi u stan Marije Isis.Uloge: Alexandre Nero (Jose Alfredo de Medeiros), Lilia Cabral (Maria Marta Medeiros), Leandra Leal (Cristina), Drica Moraes (Cora), Jose Mayer (Cláudio Bolgari), Paulo Betti (Téo Pereira), Caio Blat (Jose Pedro), Andreia Horta (Maria Clara), Daniel Rocha (Joao Lucas), Rafael Cardoso (Vicente Ferreira da Silva), Nanda Costa (Tuane), Marina Ruy Barbosa (Maria Isis), Adriana Birolli (Amanda), Zezé Polessa (Magnólia), Chay Suede (mladi Jose Alfredo), Marjorie Estiano (mlada Cora)Autor: Aguinaldo SilvaRedatelj: Rogério GomesOdabrala: Martina Rajšek. Säsong 12. Del 39 av 170.
13:20 
Dr. Oz
Je li bezopasno konzumirati genetski modificirani losos?. Americka agencija za hranu i lijekove kaže da jest, ali zašto ga mnoge trgovine ne žele prodavati? Otkrit cemo što se krije iza toga. Superzvijezda LeAnn Rimes progovorit ce o kritikama na racun svog izgleda i glazbe, ali i o kronicnoj tegobi, zbog koje zamalo da nije prestala nastupati, i kako je naucila ignorirati kriticare.Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 7. Del 66 av 170.
14:04 
Plodovi zemlje [Repris]
15:00 
Dobar dan
15:35 
Dobar dan
15:42 
Dobar dan
15:45 
Dobar dan
15:56 
Shakespeare i Hathaway - privatni istrazitelji
Kad gradonacelnika Ardena pronadu ubijena u njegovoj kolibi na osami, sumnja pada na lokalnog kriminalca Billyja Portersa, zvanog Brick, no nitko ne zna gdje je. Inspektorica Marlowe sjeda Franku za vrat. Ona zna da se Frank i Billy poznaju otprije i želi saznati od Franka gdje bi se Billy mogao skrivati. Frank izbjegava odgovor pa mu inspektorica Marlowe priprijeti da im preda Billyja ili ce se naci u velikoj neprilici. Kad se Billy konacno pojavi u Frankovom uredu, zamoli Franka da mu pomogne sprati ljagu s imena. Usto ga podsjeca da je Frank njegov dužnik, i to veliki. Usprkos Luinom i Sebastianovom skepticizmu, Frank ostaje nepokolebljiv - Billy nije ubojica i on ce to dokazati.Istraga ih vodi do gradilišta kontroverznog stambenog naselja iza kojeg stoji beskrupulozna poslovna žena Victoria Cathness, koju sve više nerviraju prosvjednici predvodeni problematicnim Ediejem Grimesom. Nijedno ne preza od prljavih trikova kako bi postigli svoj cilj, no jesu li odista kadri pociniti najstrašniji zlocin?Uloge: Mark Benton (Frank Hathaway), Jo Joyner (Lu Shakespeare), Patrick Walshe Mcbride (Sebastian Brudenell), Amber Aga (inspektorica Marlowe)Redatelji: Piotr Szkopiak, Carolina Giammetta, Ian Barber, Richard SignyProdukcija: BBCUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 5 av 10.
16:42 
TV Kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Kod nas doma
Gosti su u današnjoj emisiji: modna dizajnerica Aleksandra Dojcinovic, fotograf Marko Vrdoljak cija izložba ”Ljepote Hrvatske” krece na svjetsku turneju, glumica Vanja Matujec koja ima novu predstavu, a za glazbeni dio emisije tu je bend The Strange koji cine Chris Eckman, clanovi bendova The Bambi Molesters i My Buddy Moose. Voditeljica: Iva Šulentic Redatelj: Tihomir Žarn Urednica: Elizabeta Biocina.
18:09 
Potjera
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:44 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
20:05 
Hrvatska u Prvom svjetskom ratu 1916.-1917.
Ni u trecoj godini rata politika nije dobila prednost nad ratom. Rat Austro-Ugarske s Italijom obilježava niz talijanskih ofenziva na prostoru rijeke Soce. Ljetna Brusilovljeva ofenziva 1916. nanosi teške gubitke hrvatskim jedinicama na istocnom bojištu. Ipak, prvo, baš Rusija napušta rat. Nakon revolucije u veljaci 1917. godine i pada carizma, slijedi Lenjinova revolucija. Na socanskoj bojišnici, potkraj godine, u svojoj jedinoj ofenzivi, združene njemacke i austro-ugarske snage probijaju talijansku obranu i izbijaju na rijeku Piavu. Säsong 12. Del 3 av 4.
20:53 
I to je Hrvatska: Trg Svetog Marka [Repris]
S vaše desne strane nalazi se Hrvatski sabor, s lijeve strane je Vlada RH, iza leda je prvo zagrebacko kazalište, danas gradska vijecnica, a ispred vas je crkva Sv. Marka. Jesu li to jedine znamenitosti koje se nalaze na Trgu sv. Marka u Zagrebu ili tu ima još poneka tajna?. ,. Regissör: Robert Knjaz.
21:09 
Bozic u Becu
Slavonija 1991. Violinist Ivan zajedno sa svojim prijateljima održava koncerte hrvatskim vojnicima na prvoj crti bojišnice. Šokiran, nakon što mu teško strada najbolji prijatelj tijekom jednoga takvog koncerta, Ivan odlazi u Bec roditeljima koji ondje žive kao prognanici. Surovoj ratnoj stvarnosti suprotstavlja se sva raskoš predbožicnog Beca, a pred Ivanom se pojavljuju mnoge moralne dileme…”Božic u Becu” cetvrti je igrani film redatelja Branka Schimdta, prikazan na pulskom festivalu 1997. i nagraden trima Zlatnim arenama - Branko Schmidt za najbolji scenarij, velikan hrvatskog glumišta Drago Krca za najbolju sporednu ulogu te Mladen Pervan i Željko Grguric za ton.Uz film je montirana i dvodijelna serija ciji prvi dio danas prikazujemo.Uloge: Filip Šovagovic, Bojana Gregoric, Ljubomir Kapor, Vjera Žagar-Nardelli Montažerka: Vesna LažetaDirektor fotografije: Vjekoslav VrdoljakScenarist i redatelj: Branko SchmidtProizvodnja: 1997. Del 1.
22:00 
Otvoreno
22:52 
Dnevnik 3
23:07 
Sport
23:12 
Vrijeme
23:14 
Vijesti iz kulture
23:24 
Romano Bolkovic - 1 na 1: Davor Milicic
Akademik Davor Milicic nedavno je imenovan predsjednikom Europskoga odbora za transplantaciju srca pri Europskom kardiološkom društvu. Istodobno, postao je potpredsjednikom Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti. Buduci da je ovih dana Zagreb ugostio oko tisucu sudionika 12. kongresa Hrvatskog kardiološkog društva, s akademikom Milicicem razgovarat cemo o temama struke, kao što su nove smjernice u lijecenju hipertenzije ili novosti u lijecenju srcane aritmije, o epidemiološkim trendovima u RH, o tome kako mala i relativno siromašna zemlja poput Hrvatske preuzima primat u Europskom kardiološkom društvu kad je rijec o transplantaciji srca, o inovativnim lijekovima i njihovoj renesansi u kardiologiji, o lijecenju strukturnih i prirodenih bolesti srca tzv. endovaskularnim metodama, o jedinstvenom projektu jednoga strucnog medicinskog društva koji je hrvatsku kardiologiju uvrstio na kartu najuspješnijih zemalja svijeta u lijecenju najcešcega uzroka smrti, o prirodenim bolestima srca u odraslih kao novom podrucju kardiologije. S akademikom Milicicem razgovaramo i o tome kakvo zdravstvo ima Hrvatska, koji je temeljan problem našeg zdravstva, kakvu privatizaciju treba hrvatsko zdravstvo, ima li Hrvatska dovoljno dobrih lijecnika i u kojoj mjeri doktori odlaze u EU, te kakav je studij medicine danas. Autor: Romano Bolkovic Urednica: Slavica Babic.
00:10 
Shakespeare i Hathaway - privatni istrazitelji
Kad gradonacelnika Ardena pronadu ubijena u njegovoj kolibi na osami, sumnja pada na lokalnog kriminalca Billyja Portersa, zvanog Brick, no nitko ne zna gdje je. Inspektorica Marlowe sjeda Franku za vrat. Ona zna da se Frank i Billy poznaju otprije i želi saznati od Franka gdje bi se Billy mogao skrivati. Frank izbjegava odgovor pa mu inspektorica Marlowe priprijeti da im preda Billyja ili ce se naci u velikoj neprilici. Kad se Billy konacno pojavi u Frankovom uredu, zamoli Franka da mu pomogne sprati ljagu s imena. Usto ga podsjeca da je Frank njegov dužnik, i to veliki. Usprkos Luinom i Sebastianovom skepticizmu, Frank ostaje nepokolebljiv - Billy nije ubojica i on ce to dokazati.Istraga ih vodi do gradilišta kontroverznog stambenog naselja iza kojeg stoji beskrupulozna poslovna žena Victoria Cathness, koju sve više nerviraju prosvjednici predvodeni problematicnim Ediejem Grimesom. Nijedno ne preza od prljavih trikova kako bi postigli svoj cilj, no jesu li odista kadri pociniti najstrašniji zlocin?Uloge: Mark Benton (Frank Hathaway), Jo Joyner (Lu Shakespeare), Patrick Walshe Mcbride (Sebastian Brudenell), Amber Aga (inspektorica Marlowe)Redatelji: Piotr Szkopiak, Carolina Giammetta, Ian Barber, Richard SignyProdukcija: BBCUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 5 av 10.
00:54 
Gorski lijecnik [Repris]
Del 1.
01:38 
Dr. Oz
Del 66.
02:20 
Azija - pogled odozgo: Malezija
U ovoj epizodi prikazana je bogata povijest Malezije, od stare trgovacke luke Melake pa sve do rudnika kositra i plantaža kaucukovca koje su zauvijek promijenile krajobraz ove zemlje. Otkrit cemo bogato arhitektonsko nasljede Kuala Lumpura i novu prijestolnicu Malezije - Putrajayju, planski izgraden grad vrtova. Uživat cemo u brojnim cudima prirode ove zemlje, od predivnih mora preko drevnih prašuma pa sve do velicanstvenih gorja. Odabrala: Mira Vocinkic. Del 2 av 4.
03:06 
Dijetalni proizvodi [Repris]
03:57 
Dolina sunca
Del 85.
04:39 
Karajan - Anton Brückner - 9. simfonija u d-molu [Repris]
05:40 
Skica za portret [Repris]
05:49 (06:37)
Imperij
Del 39.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2018 Comspace
Limetta.se