Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:35 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro
10:22 
Betty i njezine dijagnoze
Lizzy se budi u krevetu prof. Wehmanna i panicno bježi dok on još spava. Betty nastoji razgovarati s Behringom, ali opet izbije sukob. Betty mu skrece pozornost na to da dr. Heleni von Arnstett otkriva svoje tajne, kao što je kcerina smrt, dok njoj, Betty, ne dopušta da se miješa. Behring se pita ne osjeca li ipak nešto prema Heleni. Na pregledu zbog tahikardije Nora Heinen nasrce na Behringa koji je jedva uspijeva obuzdati. Lewandowski se zainteresira za slucaj i Behring mu rado prepušta pacijenticu. No, ona nasrne i na njega. Dr. Behring je želi pozvati na red, ali Nora kolabira. Lizzy izbjegava prof. Wehmanna, uvjerena da je pogriješila. To joj potvrdi i razgovor s pacijenticom koja je nakon noci provedene sa svojim šefom, prof. Wehmannom, izletjela s posla. Talula se nastoji dokazati pred prijateljicama. Zaokupljena je transrodnim Mariom Hanischom koji zbog problema s jetrima možda nece moci promijeniti spol.Uloge: Bettina Lamprecht (Bettina ”Betty” Dewald), Maximilian Grill (dr. Marco Behring), Claudia Hiersche (dr. Helena von Arnstett), Theresa Underberg (Lizzy Riedmüller), Carolin Walter (Talula Pfeifer), Eric Klotzsch (Tobias Lewandowski), Sybille J. Schedwill (Mechthild Puhl), Roland Koch (prof. Wehmann), Ercan Durmaz (Safi Edemir) Scenaristica: Iris KoblerRedateljica: Sabine BernardiUrednica: Ranka Horvat. Säsong 2. Del 4 av 12.
11:11 
Eko zona
Ove srijede u Eko zoni: otpad iz kemijske industrije desetljecima se bacao u tri jezera ornitološkog rezervata Savica-Šanci u neposrednoj blizini zagrebackog vodocrpilišta, a do danas nije pocela njihova sanacija; tretira li se otpad kao vrijedna sirovina u novome Prijedlogu plana gospodarenja otpadom Grada Zagreba za razdoblje od 2018. do 2023.; opatijski Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu izdao je knjigu ”Gospodarenje energijom u turizmu”; djelatnici Centra dr. Rudolfa Steinera drže predavanja o Rudolfu Steineru i biodinamickoj poljoprivredi; splitska konferencija o ekoturizmu.Urednik: Mladen Ilickovic.
11:34 
Bonton: Na ulici [Repris]
Sjecate se onih dana u djetinjstvu kada još nije bilo mobitela pa smo se na ulici dovikivali preko balkona ili ispod prozora?. Kasnije smo taj model ponašanja prenijeli na vikanje jedni za drugima kada bi se u gradu sreli na suprotnim stranama ulice, što se može promatrati kao jedna od šarmantnih karakteristika odrastanja i života u manjim gradovima, ali smo svejedno prekršili sva moguca pravila koja se odnose na ponašanje na ulici. Najbolji primjer za to su naši Zvone i Lea. Scenarij: Janja Pilic i Matea Šaric Režija: Matea Šaric Direktori fotografije: Igor Kneževic i Davor Šaric Voditeljica: Franka Klaric. ,.
11:42 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
Klinika
12:29 
Zaljubljena u Ramona
Osvaldo kaže tati da je pokvarenjak. Juana osjeca krivnju prema Andrei jer ju je navela da vjeruje Juliju. Margarita kaže Antoniju da su racuni radionice cisti i da mogu ponovno poceti s radom. Jorge je mirniji sada kada zna svoje pravo porijeklo. Ramón shvaca kako mu je bilo, ali kaže da odsad treba gledati prema buducnosti i uživati u svojoj ljubavi prema Andrei i obitelji. Antonio zaprosi Margaritu i ona pristane. Julio proda stan kako bi vratio Andrei novac. Andrea proda franšizu i kaže Pedru da ona i Jorge vole poljoprivredu i da polako vracaju svoju zemlju. Julio se žali mami jer ga je tajnica Jessica tužila zbog nepravednog otkaza, a on nema ni novcica da plati odvjetnika. Antonio i Margarita se vjencaju. Na piru Fabiola osjeti trudove i Ramón je odveze u bolnicu. Lijecnik kaže Ramónu da je dobio lijepu kcer, te da su majka i dijete dobro. Sofía se vraca u svoj stan i nada se da je Ramón slobodan i spremna ga je ponovno osvojiti.Uloge: José Ron (Ramón López Ortiz), Esmeralda Pimentel (Fabiola Medina Fernández), Nuria Bages (Hortensia Requena), Marcelo Córdoba (Julio Medina Requena), Marisol del Olmo (Juana López Ortiz), Fabiola Guajardo (Sofía Vázquez), Arturo Carmona (Antonio Fernández Rivas), Luz Elena González (Roxana Herrera), Carlos Bracho (Pedro Lamadrid), Lisset (Virginia Sotomayor).Scenaristica i producentica: Lucero SuárezRedatelji: Claudia Elisa Aguilar, Jorge RoblesUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 114 av 117.
13:19 
Dr. Oz
Ne možete li zakopcati hlace, ne panicarite - niste jedini. Zdrave namirnice možda su skriveni razlog zbog kojeg ste stalno naduti. Dr. Oz ce vam otkriti jeste li osjetljivi na neku hranu i kako sprijeciti nadutost. Potresna ispovijest: Tony Danza otvoreno govori o teškoj nesreci u kojoj je zamalo izgubio život. Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 6. Del 130 av 166.
14:05 
Potrosacki kod [Repris]
14:32 
Pogled preko granice - Hrvati u BiH
Hrvatski narodni sabor BiH ponovno traži da se po novom Izbornom zakonu narodi legitimno predstavljaju u Domu naroda federalnog parlamenta i Predsjedništvu BiH. Hrvati su glavni nositelji europskih vrijednosti u BiH, porucio je predsjedatelj Predsjedništva Dragan Covic na predavanju u zagrebackom sjedištu Matice hrvatske. Kod Tomislavgrada je pocela raditi jedna od najvecih vjetroelektrana u jugoistocnoj Europi. Nezadovoljni lijecnici i stomatolozi u Hercegovacko-neretvanskoj županiji prijete štrajkom. Clanovi banjaluckog Odbora za medureligijsku suradnju pri Medureligijskom vijecu Bosne i Hercegovine pokrenuli su projekt pod nazivom ”Radost i ljepota vjere”. Urednik: Stjepan Stjepic.
15:00 
Dobar dan
15:47 
Zagonetni slucajevi dr. Blakea
Tjedan prije Božica Blake istražuje ubojstvo farmera koji je ustrijeljen iz neposredne blizine. Uskoro otkriva zapletenu mrežu sumnjive trgovine zemljištem, starih zavada, neostvarenih ambicija i obiteljskih intriga. A usred svega toga Blakeova rastava odjednom je postala veoma javna…Glavne uloge: Craig McLachlan (dr. Lucien Blake), Nadine Garner (Jean Beazley), Joel Tobeck (nacelnik Matthew Lawson), Charlie Cousins (viši narednik Charlie Davis), Anna McGahan (Rose Anderson), Belinda McClory (dr. Alice Harvey), John Wood (Patrick Tyneman)Gostujuci glumci: Gary Sweet (Norman Baker), Craig Hall (William Munro), Nick Farnell (otac Emery), Ian Rooney (Cec Drury), Lee Beckhurst (Edward Tyneman), Timothy Quabba (Ned Simmons), Jasper Foley (Kevin Fitzpatrick), Judith Chaplin (Eileen Fitzpatrick)Scenarist: Paul JennerRedateljica: Fiona BanksUrednica: Ranka Horvat. Säsong 5. Del 7 av 8.
16:43 
TV Kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Kod nas doma
18:11 
Potjera
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:44 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
19:59 
Loto 7/39
20:05 
Mijenjamo svijet: Nafta: Trgovina koja smrdi na sumpor
U Švicarskoj i Europi standardi kvalitete goriva vrlo su strogi kako bi se sacuvala cistoca zraka i ljudsko zdravlje. Tako je vec godinama. No istraga TV ekipe otkrila je da mocne švicarske kompanije za trgovinu naftom namjerno proizvode prljavo gorivo - gorivo kakvo bi kod nas bilo zabranjeno - te ga prevoze i prodaju u zapadnoj Africi. Ta trgovacka strategija je profitabilna, legalna, ali i šokantna. Redateljica: Marie-Laure Baggiolini Novinarka: Isabelle Ducret Godina proizvodnje: 2016. Odabrala: Mira Vocinkic.
20:58 
Dhruv Baker: Iz Hrvatske s ljubavlju - Varazdin/Varazdinske toplice/Cakovec
Vrijeme je za posjet unutrašnjosti. Na sjeveru Hrvatske Dhruv je na putu po regiji ciji je turisticki i gastronomski razvoj u velikom uzletu. Barokni utjecaj je posvuda na ulicama Varaždina. Dhruv se ponovno sastaje s prijateljicom Petrom, koja ga upoznaje s gastronomijom ovog kraja. Dhruv i Petra zajedno kuhaju, okruženi rimskim legionarima ispred anticke bazilike. Na kraju, Dhruv ispire zlato na rijeci Muri, a i sam stvori zlato kuhanjem prekrasnih jela.Voditelj: Dhruv BakerRedatelj: Deni HustaScenarist: Alen NemetSnimatelji: Damir Štrbe, Danijel Lukac, Jakša JukicaProducenti: Alen Nemet, Deni Husta, Edvard HudiIzvršni producent: Tadija KolovratProizvodnja: Mak Production. Del 9 av 20.
21:24 
Pola ure kulture
22:00 
Otvoreno
22:54 
Dnevnik 3
23:09 
Sport
23:14 
Vrijeme
23:16 
Vijesti iz kulture
23:26 
Scott i Bailey [Repris]
Otkrice robova na Pritchardovoj farmi pretvorilo je istragu ubojstva u meduagencijsku operaciju. Zbog opsega slucaja Dodson dolazi u Devetu postaju kako bi ustanovila Gillino duševno stanje i njezinu ucinkovitost kao više casnice. Kao sudionica u nesreci u kojoj je poginuo Cal Pritchard, Janet je pod istragom i ne može ispitivati udovicu Evie Pritchard. Ocajna zbog posljedica svojih postupaka, detektivka nalazi utjehu u Chrisovim umirujucim rijecima, ali kad bijesna Evie nanjuši alkohol u Gillinom dahu, dobije potrebnu municiju da diskreditira slucaj i uništi višu inspektoricu.Glavne uloge: Suranne Jones (Rachel Bailey), Lesley Sharp (Janet Scott), Amelia Bullmore (Gill Murray), Danny Webb (Chris Crowley)Gostujuci glumci: Judy Holt (Mary Jackson), Ellie Haddington (Evie Pritchard), Pippa Haywood (Julie Dodson), Steve Touissant (Will Pemberton)Scenaristica: Amelia BullmoreRedateljica: Neasa HardimanUrednica: Ranka Horvat. Säsong 4. Del 8 av 8.
00:13 
Zagonetni slucajevi dr. Blakea
Tjedan prije Božica Blake istražuje ubojstvo farmera koji je ustrijeljen iz neposredne blizine. Uskoro otkriva zapletenu mrežu sumnjive trgovine zemljištem, starih zavada, neostvarenih ambicija i obiteljskih intriga. A usred svega toga Blakeova rastava odjednom je postala veoma javna…Glavne uloge: Craig McLachlan (dr. Lucien Blake), Nadine Garner (Jean Beazley), Joel Tobeck (nacelnik Matthew Lawson), Charlie Cousins (viši narednik Charlie Davis), Anna McGahan (Rose Anderson), Belinda McClory (dr. Alice Harvey), John Wood (Patrick Tyneman)Gostujuci glumci: Gary Sweet (Norman Baker), Craig Hall (William Munro), Nick Farnell (otac Emery), Ian Rooney (Cec Drury), Lee Beckhurst (Edward Tyneman), Timothy Quabba (Ned Simmons), Jasper Foley (Kevin Fitzpatrick), Judith Chaplin (Eileen Fitzpatrick)Scenarist: Paul JennerRedateljica: Fiona BanksUrednica: Ranka Horvat. Säsong 5. Del 7 av 8.
01:09 
Don Matteo [Repris]
Mladic za kojeg se cini da pripada zajednici narkomana pronaden je mrtav. U meduvremenu Tommasi kupi Patriziji zarucnicki prsten, no u casu kad je namjerava zaprositi, stvari se izjalove. Uloge: Terence Hill (don Matteo), Nino Frassica (narednik Cecchini), Simone Montedoro (kpetan Tommasi), Nathalie Guettà (Natalina), Francesco Scali (Pippo), Pamela Saino (Patrizia Cecchini), Laura Glavan (Laura), Sidney Rome (ravnateljica), Giuseppe Sulfaro (Severino)Scenarij: Mario Ruggeri e Umberto GnoliRežija: Carmine EliaUrednica: Ranka Horvat. Säsong 8. Del 9 av 24.
02:08 
Betty i njezine dijagnoze
Lizzy se budi u krevetu prof. Wehmanna i panicno bježi dok on još spava. Betty nastoji razgovarati s Behringom, ali opet izbije sukob. Betty mu skrece pozornost na to da dr. Heleni von Arnstett otkriva svoje tajne, kao što je kcerina smrt, dok njoj, Betty, ne dopušta da se miješa. Behring se pita ne osjeca li ipak nešto prema Heleni. Na pregledu zbog tahikardije Nora Heinen nasrce na Behringa koji je jedva uspijeva obuzdati. Lewandowski se zainteresira za slucaj i Behring mu rado prepušta pacijenticu. No, ona nasrne i na njega. Dr. Behring je želi pozvati na red, ali Nora kolabira. Lizzy izbjegava prof. Wehmanna, uvjerena da je pogriješila. To joj potvrdi i razgovor s pacijenticom koja je nakon noci provedene sa svojim šefom, prof. Wehmannom, izletjela s posla. Talula se nastoji dokazati pred prijateljicama. Zaokupljena je transrodnim Mariom Hanischom koji zbog problema s jetrima možda nece moci promijeniti spol.Uloge: Bettina Lamprecht (Bettina ”Betty” Dewald), Maximilian Grill (dr. Marco Behring), Claudia Hiersche (dr. Helena von Arnstett), Theresa Underberg (Lizzy Riedmüller), Carolin Walter (Talula Pfeifer), Eric Klotzsch (Tobias Lewandowski), Sybille J. Schedwill (Mechthild Puhl), Roland Koch (prof. Wehmann), Ercan Durmaz (Safi Edemir) Scenaristica: Iris KoblerRedateljica: Sabine BernardiUrednica: Ranka Horvat. Säsong 2. Del 4 av 12.
02:52 
Skica za portret [Repris]
03:06 
Eko zona
03:29 
Pogled preko granice - Hrvati u BiH [Repris]
03:53 
Pola ure kulture [Repris]
04:23 
Dr. Oz
Del 130.
05:04 
Kod nas doma [Repris]
05:49 (06:35)
Zaljubljena u Ramona
Osvaldo kaže tati da je pokvarenjak. Juana osjeca krivnju prema Andrei jer ju je navela da vjeruje Juliju. Margarita kaže Antoniju da su racuni radionice cisti i da mogu ponovno poceti s radom. Jorge je mirniji sada kada zna svoje pravo porijeklo. Ramón shvaca kako mu je bilo, ali kaže da odsad treba gledati prema buducnosti i uživati u svojoj ljubavi prema Andrei i obitelji. Antonio zaprosi Margaritu i ona pristane. Julio proda stan kako bi vratio Andrei novac. Andrea proda franšizu i kaže Pedru da ona i Jorge vole poljoprivredu i da polako vracaju svoju zemlju. Julio se žali mami jer ga je tajnica Jessica tužila zbog nepravednog otkaza, a on nema ni novcica da plati odvjetnika. Antonio i Margarita se vjencaju. Na piru Fabiola osjeti trudove i Ramón je odveze u bolnicu. Lijecnik kaže Ramónu da je dobio lijepu kcer, te da su majka i dijete dobro. Sofía se vraca u svoj stan i nada se da je Ramón slobodan i spremna ga je ponovno osvojiti. Uloge: José Ron (Ramón López Ortiz), Esmeralda Pimentel (Fabiola Medina Fernández), Nuria Bages (Hortensia Requena), Marcelo Córdoba (Julio Medina Requena), Marisol del Olmo (Juana López Ortiz), Fabiola Guajardo (Sofía Vázquez), Arturo Carmona (Antonio Fernández Rivas), Luz Elena González (Roxana Herrera), Carlos Bracho (Pedro Lamadrid), Lisset (Virginia Sotomayor). Scenaristica i producentica: Lucero Suárez Redatelji: Claudia Elisa Aguilar, Jorge Robles Urednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 114 av 117.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2018 Comspace
Limetta.se