Streamly
Logga in här
Kom ihĺg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut pďż˝ dagens tv
06:34 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro
10:21 
Betty i njezine dijagnoze
Prof. Wehmann pomaže Betty oko mladog dimnjacara koji je pao s krova. Na kraju razgovora Wehmann poziva Betty na veceru. Kada to dozna Lizzy, ljubomorna je i zabrinuta. Pita se je li muškarac u kojeg se zaljubila klasicni šef odjela koji udvara sestrama. Na Odjel za hitan prijam dovezena je zbog akutnog napadaja pacijentica s multiplom sklerozom. Ona je inace pacijentica Lewandowskijeva oca, prof. Friedhelma Lewandowskog, pa ga dr. Arnstett poziva u bolnicu radi konzultacija. Sin je u šoku jer stari Lewandowski ocekuje da ce sin napraviti karijeru u Karlovoj klinici, ali to još nije sigurno. Kad mladom Lewandowskom dode u ruke pismo upuceno Heleni, padne mu na pamet kako bi mogao poboljšati svoj položaj u klinici. Betty razmišlja o neobicnom ponašanju prof. Wehmanna i kad slucajno nacuje jedan njegov razgovor, dozna pravi razlog za to. Mechthild se jada Safiju i kaže mu da ju je muž ostavio zbog druge.Uloge: Bettina Lamprecht (Bettina ”Betty” Dewald), Maximilian Grill (dr. Marco Behring), Claudia Hiersche (dr. Helena von Arnstett), Theresa Underberg (Lizzy Riedmüller), Carolin Walter (Talula Pfeifer), Eric Klotzsch (Tobias Lewandowski), Sybille J. Schedwill (Mechthild Puhl), Roland Koch (prof. Wehmann), Ercan Durmaz (Safi Edemir) Scenaristica: Iris KoblerRedatelj: Joseph OrrUrednica: Ranka Horvat. Säsong 2. Del 6 av 12.
11:09 
Rijec i zivot: Stazama uzora
Što Hrvatima katolicima znace uzori? S kakvom nakanom i kome u Banju Luku hodocaste biciklisti?. Na koji nacin mladi žele hodocastiti i što danas traži mladi covjek? Koga okuplja Braniteljska udruga Zenith u Glini? Što u tom mjestu donosi projekt ”Gradimo hrvatsku kucu”?. U prilozima sudjeluju povjerenik za mlade Banjalucke biskupije vlc. Boris Ljevak, mr. sc. Andela Jelicic, mons. Marco Gnavi i mr. sc. Domenico Vittuli. Gost je predsjednik Udruge hrvatskih branitelja lijecenih od PTSP-a i upravitelj Braniteljske zadruge Zenith u Glini, Ivica Kneževic. Urednik i voditelj: Neno Kužina Redatelj: Neven-Mihael Dianeževic Producent: Draško Vrgoc.
11:43 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
Klinika
12:31 
Zaljubljena u Ramona
Sofía otme Ramónovu i Fabiolinu kcer. Kaže Franciscu da ce pricekati da se roditelji uznemire, a onda ce ponuditi dijete u zamjenu za Ramóna. Fabiola kaže Ramónu da je ona kriva za kcerinu otmicu. Ramón dobije slike i poruku da je dijete dobro, ali da ne smije obavijestiti policiju o otmici. Ramón shvaca da Sofía stoji iza te otmice. Pokaže slike i poruku Fabioli. Kaže joj da nece obavijestiti policiju, ali moli je da ima povjerenja u to da ce on vratiti njihovu kcer živu i zdravu. Sofía kaže Franciscu da ako joj se Ramón ne vrati, ubit ce njega i kcer. Sofía je vezala Ramóna i kaže mu da ce vratiti kcer Fabioli pod uvjetom da se on vrati njoj i da zapocnu novi život. On lažno pristane. Sofía kaže Franciscu da Ramónu da neko omamljujuce sredstvo. Francisco pokuša pobjeci sa Sofíjinim novcem, ali ona ga uhvati u bijegu. Naguravaju se zbog pištolja koji odjednom opali i rani Francisca. Policija uhiti Sofíju, a Fabiola traži da joj Francisco kaže gdje je njezina kci. Francisco gubi svijest…Uloge: José Ron (Ramón López Ortiz), Esmeralda Pimentel (Fabiola Medina Fernández), Nuria Bages (Hortensia Requena), Marcelo Córdoba (Julio Medina Requena), Marisol del Olmo (Juana López Ortiz), Fabiola Guajardo (Sofía Vázquez), Arturo Carmona (Antonio Fernández Rivas), Luz Elena González (Roxana Herrera), Carlos Bracho (Pedro Lamadrid), Lisset (Virginia Sotomayor).Scenaristica i producentica: Lucero SuárezRedatelji: Claudia Elisa Aguilar, Jorge RoblesUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 116 av 117.
13:19 
Dr. Oz
Zavirit cemo u vaše domove i iznijeti na svjetlo dana vaše skrivene navike. Od pisanja SMS ova na zahodu preko prekapanja po prljavome rublju u potrazi za necim što cete odjenuti pa sve do dvostrukog umakanja grickalica u umak. Kako se od vaših gnjusnih navika možete razboljeti vi ili netko od vaše obitelji? Nick Cannon progovara o svom razvodu od Mariah Carey te o bolesti s kojom se svakodnevno bori.Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 6. Del 132 av 161.
14:04 
Normalan zivot
15:00 
Dobar dan
15:58 
Anno Domini - Kraljevstvo i carstvo [Repris]
Americka serija u 12 nastavaka govori o ranim Isusovim sljedbenicima te prikazuje njihovu dramaticnu borbu za opstanak u složenom i opasnom svijetu. Židovski narod je pod rimskom okupacijom. Neki se bore za slobodu od ugnjetavanja, drugi se trude zadržati svoju moc i status. Revolucionarni zeloti nadmecu se s hramskim svecenicima za srca i umove ljudi. No Rim je izgubio strpljenje s ovom neposlušnom provincijom koja, po svemu sudeci, prihvaca iskljucivo Božji autoritet te se sprema rat izmedu Rimljana i Židova, rat u kojem Židovi ne mogu pobijediti. A ipak se usred nasilja i intriga širi Isusova poruka nade i mira…Raskošno producirana, s izvrsnom glumackom ekipom, serija nas vodi u rane dane kršcanstva i gledatelji ce vidjeti kako se malena skupina brace i sestara borila da Isusova poruka nade živi.Uloge tumace: Richard Coyle (Kajfa), Vincent Regan (Poncije Pilat), Adam Levy (Petar), Joanne Whalley (Klaudija, Pilatova žena), Jodhi May (Lea, Kajfina žena), Greta Scacchi (majka Marija), Emmett J. Scanlan (Savao), Chipo Chung (Marija Magdalena), Juan Pablo Di Pace (Isus), Babou Ceesay (Ivan), Alastair Mackenzie (Jakov Pravedni), James Callis (Herod Antipa) i Kevin Doyle (Josip iz Arimateje).Impresivnu scenografiju osmislio je Alan Spalding, a kostime Luciano Capozzi.Scenaristi su: Simon Block, Ben Newman, Damian Wayling, Andy Rattenbury, Tom Grieves i Rachel Anthony, a redatelji: Ciaran Donnelly, Tony Mitchell, Brian Kelly, Rob Evans, Paul WilmshurstIzvršni producenti s. Säsong 12. Del 1 av 12. Regissör: Ciaran Donnelly, Skĺdespelare: Juan Pablo Di Pace, Chipo Chung, Emmett J. Scanlan, Babou Ceesay, Kevin Doyle, James Callis, Alastair Mackenzie, Vincent Regan, Richard Coyle, Adam Levy, Greta Scacchi, Jodhi May, Joanne Whalley.
16:42 
TV Kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Kod nas doma
Putovanja su nešto o cemu svi volimo maštati. Zamišljamo se na pješcanim plažama, dalekim gradovima, pokraj arheoloških iskopina ili jednostavno u nekoj od najpoznatijih svjetskih metropola. Posjecivanje nekih novih destinacija, upoznavanje s kulturom i nacinom života svakako oplemenjuje naše živote. Tako i Barbarine goste. U veseloj atmosferi Maja Šuput i Danijel Despot otkrivaju koje im je putovanje ostalo posebno u sjecanju. Urednica emisije: Irena Košar Autorica projekta: Tanja Tušek Producent: Denis Škorput Režiser: Luka Curcic.
18:09 
Daj pet(ak)!
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:45 
Vrijeme
19:48 
Tema dana
20:05 
Split: Dodjela glazbene nagrade Porin 2018.
HTV izravno prenosi jubilarnu 25. dodjelu glazbene nagrade Porin, koja se ove godine održava u splitskoj Spaladium areni. Voditelji dodjele te prestižne nagrade bit ce Iva Šulentic i Ivan Vukušic, a kroz brojne kategorije vodit ce nas i dobro poznati glas Duška Curlica. Porin se dodjeluje u 35 kategorija, a u TV prijenosu bit ce dodijeljeno njih 13.Na jubilarnoj dodjeli uz nominirane izvodace prisjetit cemo se i nekih glazbenih uspješnica. Nastupaju: Psihomodo pop, Chui i Josipa Lisac, Jazz orkestar HRT-a, Mayales, Dike i Šokci, Pavao Mašic, Papandopulo kvartet, Massimo, Fuentes, Parni valjak, Boris Štok, Mia Dimšic, Željko Bebek, Mile Kekin, Natali Dizdar, Detour, Nina Badric, Tony Cetinski, Hari Roncevic, Marko Tolja, Marijan Ban i dr., a cut cemo i song iz mjuzikla Naša bila štorija (u kojem medu ostalima nastupaju Goran Karan, Severina, Danijela, Giuliano)…Ovogodišnji dobitnici Porina za životno djelo su pijanistica Pavica Gvozdic, legenda glazbene scene Oliver Dragojevic te autor i književnik Jakša Fiamengo.Osim na HTV 1 prijenos 25. dodjele glazbene nagrade Porin bit ce dostupan i putem mobilnih uredaja, tableta i racunala s pomocu multimedijske usluge HRTi. Urednik: Mario SedmakRedatelj: Danko VolaricScenarist: Mario KovacProducentica: Julijana Filakovity.
22:49 
Dnevnik 3
23:04 
Sport
23:10 
Vrijeme
23:12 
Vijesti iz kulture
23:24 
Hrvatska za 5
Kako izvrsne povjesnicarke umjetnosti hrvatsku baštinu stavljaju u europski kontekst?. U emisiji Hrvatska za 5 govore IRENA KRAŠEVAC, PETRA VUGRINEC i MARINA BAGARIC. Temu komentiraju i Darija Alujevic, Iva Raic Stojanovic i Petra Šlosel. Priloge pripremaju Matea Ribarevic i Andreja Šep. Urednik i voditelj: Branimir Bilic Pomocnica urednika: Martina Klaic Redatelj: Željko Music.
00:16 
Ponos i predrasude [Repris]
Benneti su prisiljeni zabavljati svojega nepromišljenog rodaka g. Collinsa koji je zakoniti nasljednik njihove imovine. G. Collins je rektor župnoga dvora pod pokroviteljstvom ledi Catherine de Bourgh i podjednako je odbojan i pompozan. G. Collins ubrzo pocne gajiti ljubavne osjecaje prema Lizzie te ona mora trpjeti njegove grozne pokušaje udvaranja.U šetnji do Merytona djevojke upoznaju naocitog casnika Georgea Wickhama.Na zabavi kod gde Phillips Lizzie na svoje veliko iznenadenje otkrije da je Wickham odrastao s Darcyjem. Wickham objasni da se Darcyjev otac skrbio za njega kao da mu je rodeni sin. Potom otkrije nešto šokantno: Darcy je odbio prepustiti Wickhamu nasljedstvo koje mu je stari g. Darcy oporucno ostavio. Taj skandal dodatno raspiri Lizzienu mržnju prema Darcyju. Te noci Lizzie povjeri Jane da je ocarana Wickhamovom prirodnom veselošcu i energijom.Na balu u Netherfieldu Lizzie se razocara kad sazna da ce Wickham izbivati zbog hitnog posla. Gdica Bingley upozori Lizzie da ne vjeruje svemu što Wickham tvrdi i da se Wickham ”nadasve necasno ponio prema Darcyju”Uloge: Colin Firth (g. Darcy), Jennifer Ehle (Elizabeth Bennet), Alison Steadman (gda Bennet), Susannah Harker (Jane Bennet), Crispin Bonham-Carter (g. Bingley), Anna Chancelor (gdica Bingley)Scenarist: Andrew DaviesRedatelj: Simon LangtonGodina proizvodnje: 1995.Urednica: Ranka Horvat. Del 2 av 6.
01:09 
Anno Domini - Kraljevstvo i carstvo [Repris]
Americka serija u 12 nastavaka govori o ranim Isusovim sljedbenicima te prikazuje njihovu dramaticnu borbu za opstanak u složenom i opasnom svijetu. Židovski narod je pod rimskom okupacijom. Neki se bore za slobodu od ugnjetavanja, drugi se trude zadržati svoju moc i status. Revolucionarni zeloti nadmecu se s hramskim svecenicima za srca i umove ljudi. No Rim je izgubio strpljenje s ovom neposlušnom provincijom koja, po svemu sudeci, prihvaca iskljucivo Božji autoritet te se sprema rat izmedu Rimljana i Židova, rat u kojem Židovi ne mogu pobijediti. A ipak se usred nasilja i intriga širi Isusova poruka nade i mira…Raskošno producirana, s izvrsnom glumackom ekipom, serija nas vodi u rane dane kršcanstva i gledatelji ce vidjeti kako se malena skupina brace i sestara borila da Isusova poruka nade živi.Uloge tumace: Richard Coyle (Kajfa), Vincent Regan (Poncije Pilat), Adam Levy (Petar), Joanne Whalley (Klaudija, Pilatova žena), Jodhi May (Lea, Kajfina žena), Greta Scacchi (majka Marija), Emmett J. Scanlan (Savao), Chipo Chung (Marija Magdalena), Juan Pablo Di Pace (Isus), Babou Ceesay (Ivan), Alastair Mackenzie (Jakov Pravedni), James Callis (Herod Antipa) i Kevin Doyle (Josip iz Arimateje).Impresivnu scenografiju osmislio je Alan Spalding, a kostime Luciano Capozzi.Scenaristi su: Simon Block, Ben Newman, Damian Wayling, Andy Rattenbury, Tom Grieves i Rachel Anthony, a redatelji: Ciaran Donnelly, Tony Mitchell, Brian Kelly, Rob Evans, Paul WilmshurstIzvršni producenti s. Säsong 12. Del 1 av 12. Regissör: Ciaran Donnelly, Skĺdespelare: Juan Pablo Di Pace, Chipo Chung, Emmett J. Scanlan, Babou Ceesay, Kevin Doyle, James Callis, Alastair Mackenzie, Vincent Regan, Richard Coyle, Adam Levy, Greta Scacchi, Jodhi May, Joanne Whalley.
01:51 
Don Matteo [Repris]
U don Matteovoj ekipi postoji Robin Hood optužen za pokušaj ubojstva varalice u mirovini. U meduvremenu Cecchini se mora nositi sa zahtjevnim svekrom kojemu treba pažnje i lijecenje. Uloge: Terence Hill (don Matteo), Nino Frassica (narednik Cecchini), Simone Montedoro (kpetan Tommasi), Nathalie Guettà (Natalina), Francesco Scali (Pippo), Pamela Saino (Patrizia Cecchini), Laura Glavan (Laura), Sidney Rome (ravnateljica), Giuseppe Sulfaro (Severino)Scenarij: Mauro Graiani i Mario RuggeriRežija: Carmine EliaUrednica: Ranka Horvat. Säsong 8. Del 11 av 24.
02:45 
Betty i njezine dijagnoze
Prof. Wehmann pomaže Betty oko mladog dimnjacara koji je pao s krova. Na kraju razgovora Wehmann poziva Betty na veceru. Kada to dozna Lizzy, ljubomorna je i zabrinuta. Pita se je li muškarac u kojeg se zaljubila klasicni šef odjela koji udvara sestrama. Na Odjel za hitan prijam dovezena je zbog akutnog napadaja pacijentica s multiplom sklerozom. Ona je inace pacijentica Lewandowskijeva oca, prof. Friedhelma Lewandowskog, pa ga dr. Arnstett poziva u bolnicu radi konzultacija. Sin je u šoku jer stari Lewandowski ocekuje da ce sin napraviti karijeru u Karlovoj klinici, ali to još nije sigurno. Kad mladom Lewandowskom dode u ruke pismo upuceno Heleni, padne mu na pamet kako bi mogao poboljšati svoj položaj u klinici. Betty razmišlja o neobicnom ponašanju prof. Wehmanna i kad slucajno nacuje jedan njegov razgovor, dozna pravi razlog za to. Mechthild se jada Safiju i kaže mu da ju je muž ostavio zbog druge.Uloge: Bettina Lamprecht (Bettina ”Betty” Dewald), Maximilian Grill (dr. Marco Behring), Claudia Hiersche (dr. Helena von Arnstett), Theresa Underberg (Lizzy Riedmüller), Carolin Walter (Talula Pfeifer), Eric Klotzsch (Tobias Lewandowski), Sybille J. Schedwill (Mechthild Puhl), Roland Koch (prof. Wehmann), Ercan Durmaz (Safi Edemir) Scenaristica: Iris KoblerRedatelj: Joseph OrrUrednica: Ranka Horvat. Säsong 2. Del 6 av 12.
03:28 
Normalan zivot [Repris]
04:19 
Skica za portret [Repris]
04:21 
Dr. Oz
Del 132.
05:01 
Kod nas doma [Repris]
05:46 (06:34)
Zaljubljena u Ramona
Sofía otme Ramónovu i Fabiolinu kcer. Kaže Franciscu da ce pricekati da se roditelji uznemire, a onda ce ponuditi dijete u zamjenu za Ramóna. Fabiola kaže Ramónu da je ona kriva za kcerinu otmicu. Ramón dobije slike i poruku da je dijete dobro, ali da ne smije obavijestiti policiju o otmici. Ramón shvaca da Sofía stoji iza te otmice. Pokaže slike i poruku Fabioli. Kaže joj da nece obavijestiti policiju, ali moli je da ima povjerenja u to da ce on vratiti njihovu kcer živu i zdravu. Sofía kaže Franciscu da ako joj se Ramón ne vrati, ubit ce njega i kcer. Sofía je vezala Ramóna i kaže mu da ce vratiti kcer Fabioli pod uvjetom da se on vrati njoj i da zapocnu novi život. On lažno pristane. Sofía kaže Franciscu da Ramónu da neko omamljujuce sredstvo. Francisco pokuša pobjeci sa Sofíjinim novcem, ali ona ga uhvati u bijegu. Naguravaju se zbog pištolja koji odjednom opali i rani Francisca. Policija uhiti Sofíju, a Fabiola traži da joj Francisco kaže gdje je njezina kci. Francisco gubi svijest… Uloge: José Ron (Ramón López Ortiz), Esmeralda Pimentel (Fabiola Medina Fernández), Nuria Bages (Hortensia Requena), Marcelo Córdoba (Julio Medina Requena), Marisol del Olmo (Juana López Ortiz), Fabiola Guajardo (Sofía Vázquez), Arturo Carmona (Antonio Fernández Rivas), Luz Elena González (Roxana Herrera), Carlos Bracho (Pedro Lamadrid), Lisset (Virginia Sotomayor). Scenaristica i producentica: Lucero Suárez Redatelji: Claudia Elisa Aguilar, Jorge Robles Urednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 116 av 117.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2018 Comspace
Limetta.se