Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:35 
TV Kalendar
06:47 
Klasika mundi: 12. Zagrebacki medunarodni festival komorne glazbe ( 2017.) [Repris]
Iz Preporodne dvorane palace Narodnog doma Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti u Zagrebu pogledajte snimku prve koncertne veceri 12. izdanja ovog jedinstvenog festivala posvecenog vrhunskom muziciranju. Koncert je održan 13. listopada 2017. , a pod vodstvom umjetnicke ravnateljice i violinistice Susanne Yoko Henkel nastupali su sjajni glazbeni individualci: violinist Boris Brovtsyn, violist Hartmut Rohde, celisti Isang Enders i Monika Leskovar te klavirist Ian Fountain udruženi u razlicitim komornim sastavima koje ne možete nigdje cuti i vidjeti. Urednica: Marija Ramljak. ,.
08:05 
Krila jastreba
Romanticni vestern iz razdoblja meksicke revolucije 1911. godine. Amerikanac Gallagher (V. Heflin) pridružio se revolucionarima nakon što mu je pohlepni, korumpirani pukovnik Ruiz oteo rudnik i ubio partnera…Uloge: Van Heflin, Julie Adams, Abbe LaneScenarij: Kay Lenard (prema romanu Geralda Draysona Adamsa)Režija: Budd BoetticherProizvodnja: 1953.Urednik: Dean Šoša.
09:30 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro
11:07 
Kucni ljubimci
Posjetili smo sklonište za pse u Cakovcu. U skloništu je trenutno oko 400 pasa i njihov broj se stalno povecava. Bili smo u posjetu romskom naselju u blizini Cakovca. U našoj stalnoj rubrici Veterinarska ambulanta govorimo o displaziji kukova. Donosimo pricu o korculanskoj udruzi koja je zbrinula ostavljene. Autor i voditelj: Antun Ponoš. Del 1440.
11:41 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:13 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
HAK - promet info
12:27 
Veterani mira
13:16 
Sigurno u prometu
Prošle godine 331 osoba smrtno je stradala u prometnim nesrecama, a životom nakon tragedije u prometu bavi se ovotjedna emisija. Gošca u studiju, Ankica Majsak, ispricat ce svoju tragicnu obiteljsku pricu, a o životu nakon prometnih nesreca govori predsjednik Udruge stradalih u prometnim nesrecama Mihael Hribar. U Rekonstrukciji pogledajte pricu o Velimiru Šandoru, koji nakon teške prometne nesrece nije klonuo duhom te se poceo baviti sportom. Na Svjetskima igrama osoba s invaliditetom u ruskom Sociju bacio je disk na udaljenost od 17,45 metara, što je trenutacno treci najdalji rezultat na svjetskoj ljestvici poretka, a prije dvije godine na Svjetskom prvenstvu u Dohi osvojio je trece mjesto.
13:46 
Duhovni izazovi
14:20 
Prizma
Najmlada europska država, Kosovo, obilježila je 10 godina postojanja, a svecano je bilo i u zagrebackom HNK gdje je gostovao Narodni ansambl Albanije. U Prizmi govori i Rita Ora, britanska pjevacica rodena na Kosovu. Od tridesetak milijuna proracunskih kuna koje Savjet za nacionalne manjine dodjeljuje za programe kulturne autonomije, polovica odlazi na novine na manjinskim jezicima i pismu. Medu njima su i Novosti koje su prošlog tjedna ušle u najuži izbor za medunarodnu nagradu kojom se promice sloboda govora, te La voce del popolo, naše najstarije dnevne novine koje izlaze na talijanskom jeziku. U Prizmi govore TAMARA OPACIC, zamjenica glavnog urednika Novosti i DARIO SAFTICH, urednik unutarnjopoliticke rubrike La voce del popolo.Gdje je granica izmedu slobode govora i govora mržnje, objašnjavaju odvjetnica Vesna Alaburic i profesor Enes Kulenovic koji se, medu ostalim, bavi ljudskim pravima, a razgovarali smo i s kolegama koji se u svom poslu svakodnevno susrecu s anonimnim ”hejterima”.Uz Medunarodni dan materinskog jezika kojim UNESCO podsjeca na važnost ocuvanja jezicne raznolikosti vodimo vas medu ucenike iz Starih Jankovaca, koji govore rusinski.Istražujemo i koji je vez, a koje su poruke, bile najpopularnije na zidnjacima, vezenim krpama koje su nekada krasile mnoge kuhinje.Urednica i voditeljica: Daniela DraštataRedatelj: Neven-Mihael DianeževicProducentica: Ivana Alilovic.
15:10 
Svijet aplikacija
15:42 
Zdrav zivot
U ovotjednom izdanju Zdravog života otkrivamo sve o složenim operacijskim zahvatima - ugradnji premosnica u mozgu. Gledatelji imaju priliku upoznati vrsnog otorinolaringologa prof. dr. sc. Roberta Trotica, otkrivamo cega se djeca najviše boje, donosimo savjete kako zaštititi kosti od lomova i fraktura i bavimo se temom štetnosti duhanskog dima na zdravlje. Autorica: Ivana ŽivkovicNovinarka: Vida PeterlikIzvršni producent: Miroslav RezicHeadline product d.o.o. za HRT, 2018.Urednica: Sanja Kocijancic Petricevic. Säsong 3. Del 3.
16:09 
Bonton: Kako pravilno drzati casu [Repris]
Bez obzira pripremate li se za neko slavlje ili za vikend vrlo je vjerojatno da ce se tijekom ovakvih okupljanja nazdravljati. To znaci da cete u rukama sigurno imati cašu, a ako znate kako je pravilno držati, zacijelo cete ostaviti pozitivan dojam na sve oko sebe. Neki u tome griješe malo, neki previše, a mi vam u današnjoj epizodi želimo pomoci da ne griješite uopce! Scenarij: Janja Pilic i Matea Šaric Režija: Matea Šaric Direktori fotografije: Igor Kneževic i Davor Šaric Voditeljica: Franka Klaric. ,.
16:16 
Potrosacki kod
U Potrošackom kodu pogledajte: Ima li tvrtka pravo vaše osobne podatke ustupiti drugim pružateljima usluga bez vašeg dopuštenja?. U kojem slucaju ne morate platiti naknadu zbog raskida ugovora s kabelskim televizijama?Može li se bez analize prepoznati krivotvoreni med?Urednica i voditeljica: Sanja Smiljanic.
16:43 
TV Kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Manjinski mozaik: Do posljednje kapi zivota
”Tako je kako je. Moram durati.” Govori tako 92-godišnja Miljka Madžarac iz Velikog Gradca kraj Gline. Ona je jedna od mnogih na Baniji koji u praznim, nekoc srpskim selima, žive sami, cesto bez struje i vode. Djeca i unucad su u Srbiji ili u trecim zemljama pa ih obilaze samo telefonom. Oni su sami, ali nisu zaboravljeni. O njima brine Crveni križ iz Gline koji im je ruka spasa i utjeha u samotnim danima. Autor: Mario Beganovic Snimatelj: Damir Bednjanec Montažerka: Vlatka Zadro Urednik emisije: Mario Beganovic Realizatorica: Martina Miljkovic Producentica emisije: Slavica Flanak.
17:43 
Lijepom nasom: Matulji (2. dio)
U Opcini Matulji, u Primorsko-goranskoj županiji, snimljeno je posebno karnevalsko izdanje emisije Lijepom našom. Danas pogledajte drugu emisiju u kojoj su, u prepunoj Školskoj sportskoj dvorani, nastupili: Malene zvoncarske udruge opcine Matulji, KUD Zvir - Jelenje, ŽZ KUD Ucka - Matulji, Klapa Kamelija, Stefani Žužic, Tamara Brusic, Koktelsi, Džentlmeni, Trio marinero, Mauro Staraj i Labanda, Uciteljice, Dražen Turina Šajeta, Valter Simcic, Maja Šuput, Ðani Maršan, Jelena Brajkovic, Voljen Grbac, Joso Butorac i Davor Baricevic. Danas sam luda, Necemo nocas doma, Luda kuca, Lampadine, Barbara, Ta tvoja ruka mala i Živet ce vavek naša beseda - neke su od skladbi koje cemo cuti u emisiji, a uz redovite rubrike Uslast i Živjeli, u rubrici Tradicija pogledajte maškarani klapski maraton.Urednik i voditelj: Branko UvodicProducent: Zdravko SandrinRedatelj: Vladimir Košcevic.
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:44 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
19:59 
Loto 7/39
20:05 
Ponos i predrasude [Repris]
Kostimirana ljubavna drama. Elizabeth Lizzy Bennet (K. Knightley) i njezine cetiri sestre, Jane (R. Pike), Mary, Lydia i Kitty, žive skromno na seoskom imanju s ocem (D. Sutherland) koji sve razumije, ali se ni u što ne miješa, i majkom (B. Blethyn) koja ne razumije ništa, osim kako se boriti da što prije i što bolje uda svoje kceri. Pri tome ne taji da je jedino najstarija, Jane, dovoljno lijepa i darovita da nade muža, dok ce s ostalima ici teže. Odmah iza Jane, ”i po godinama i po ljepoti”, kako kaže gospoda Bennet, slijedi Elizabeth, oštroumna i svojeglava. Veliku senzaciju u selu donosi vijest da na susjedno imanje stiže bogati mladic, g. Bingley (S. Woods). Sve su djevojke uzbudene zbog bala na kojemu ce ih on možda zapaziti. G. Bingley odmah je zapazio najljepšu medu njima, Jane Bennet. Kad Bingleyevi pozovu Jane na veceru, majka je šalje bez kocije, iako se sprema kiša, pretpostavljajuci da ce se Jane prehladiti i ostati kod bogatog ženika dok ne ozdravi. S g. Bingleyjem doputovao je i njegov prijatelj, suzdržani i smrknuti g. Darcy (M. Macfadyen). On ni sam sebi ne želi priznati kako ga i protiv njegove volje privlaci drska i oštroumna djevojka okretnog duha i brzog jezika, Elizabeth Bennet. Iako iz niže klase, i ona je ponosita i podruguje mu se zbog njegove krutosti. Ni Elizabeth ne želi sebi priznati da joj se svida arogantni Darcy. Mogu li njih dvoje nadvladati svoj ponos i predrasude?Najveca britanska spisateljica Jane Austen (1775.-1817.) pocela je pisati vrlo. Regissör: Joe Wright, Skådespelare: Simon Woods, Donald Sutherland, Rupert Friend, Judi Dench, Tom Hollander, Keira Knightley, Matthew Macfadyen, Brenda Blethyn, Rosamund Pike.
22:13 
Dnevnik 3
22:28 
Sport
22:34 
Vrijeme
22:36 
Vijesti iz kulture
22:47 
12 godina ropstva
Povijesna drama prema memoarima Solomona Northupa iz 1853. godine. Roden je u državi New York kao slobodan covjek, a 1841. otet je u Washingtonu zato što je crnac i prodan na plantažu. U Louisiani je kao rob morao raditi punih dvanaest godina nakon cega je ponovno postao slobodan…Film je osvojio tri Oscara (najbolji film, najbolja sporedna glumica, najbolji adaptirani scenarij). Prvi put je Oscara osvojio afroamericki producent Steve McQueen, kao i prvi afroamericki redatelj ciji je film proglašen najboljim. ”12 godina ropstva” takoder je osvojio Zlatni globus za najbolji film, britansku nagradu BAFTA (najbolji film i najbolji glumac). Jedan od producenata bio je i slavni Brad Pitt koji ujedno glumi u filmu. Uloge: Chiwetel Ejiofor, Michael Fassbender, Benedict Cumberbatch, Paul Dano, Garret Dillahunt, Michael Kenneth WilliamsScenarij: John Ridley prema knjizi ”Twelve Years a Slave” Solomona NorthupaRežija: Steve McQueenProizvodnja: 2013. Urednik: Igor Tomljanovic.
00:59 
Grijesi oceva
Kriminalisticka drama. Godina je 1997. Luke (R. Gosling) je kaskader na motociklu. Kad se sastao s bivšom djevojkom Rominom Gutierrez (E. Mendes), otkrio je da ima djecacica Jasona i da mu je zatajila ocinstvo. Stoga napusti posao i odluci brinuti se za svoju obitelj. Teško nalazi sredstava za kakav-takav život te se upusti u pljacku banke da dode do novca. U potragu za pljackašem dao se ambiciozni policajac Avery Cross (B. Cooper)…Petnaest godina kasnije u istoj školi susreli su se Lukeov i Averyjev sin, a prošlost njihovih roditelja polako je pocela izlaziti na vidjelo… Uloge: Ryan Gosling, Bradley Cooper, Eva Mendes, Ray Liotta, Ben Mendelsohn, Rose ByrneScenarij: Derek Cianfrance, Ben CoccioRežija: Derek CianfranceProizvodnja: 2012.Urednik: Igor Tomljanovic.
03:14 
Krila jastreba
Romanticni vestern iz razdoblja meksicke revolucije 1911. godine. Amerikanac Gallagher (V. Heflin) pridružio se revolucionarima nakon što mu je pohlepni, korumpirani pukovnik Ruiz oteo rudnik i ubio partnera…Uloge: Van Heflin, Julie Adams, Abbe LaneScenarij: Kay Lenard (prema romanu Geralda Draysona Adamsa)Režija: Budd BoetticherProizvodnja: 1953.Urednik: Dean Šoša.
04:32 
Nas brat idiot [Repris]
Komedija. Ned (P. Rudd) sretno živi s djevojkom Janet (K. Hahn) i psom na imanju gdje uzgajaju organsko povrce. Ali jednoga dana dobrodušni Ned na tržnici proda covjeku marihuanu. Ispostavi se da je to policajac, pa je Ned uhicen i optužen za prodaju droge. Kad izade iz zatvora, buduci da ga Janet više ne želi na imanju, završi kod svoje tri sestre. I tako je Ned jednoj uspio upropastiti brak, drugoj jedinu priliku za posao, a trecoj potencijalnu vezu…. Regissör: Jesse Peretz, Skådespelare: Zooey Deschanel, Emily Mortimer, Kathryn Hahn, Paul Rudd, Elizabeth Banks.
05:58 (06:43)
Veterani mira [Repris]

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2018 Comspace
Limetta.se