Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:35 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:10 
Dobro jutro
09:18 
Dobro jutro
09:34 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro
10:21 
Veterinar Engel
Na mjestu za sjecu drva u šumi pojavljuje se vlasnik pilane Naujoks i požuruje radnike. Kad Berlinger pocne buntovno govoriti, Naujoks ga smjesta otpusti. Quirin dozna za to kad mu Berlinger donese ma operaciju svog jarca. Istog dana navecer netko je izvršio atentat na Naujoksa. Uloge: Wolfgang Fierek (dr. Quirin Engel), Susanne Czepl (Angelika Engel), Theresia Fendt (Anja Engel), Fabian König (Sebastian Engel) Veronika Fitz (Gerlinde Schneider), Julia Dahmen (Rebecca Seidlitz), Saskia Valencia (Sonja Liebmann)Redatelj: Werner MastenUrednica: Ranka Horvat. Säsong 3. Del 12 av 13.
11:11 
Glas domovine
Novi doseljenici iz Hrvatske oživjeli su hrvatske klubove i društva na jugu Švedske; kakve veze s Hrvatskom ima gradic Ivrea pokraj Milana; završeno je prikupljanje potpisa za izborne liste s kojih se bira novi sastav Hrvatskog nacionalnog vijeca u Srbiji; austrijski nacionalni radio prenosio je misu na hrvatskom jeziku iz mjesne crkve u Kalistrofu.Urednik: Zvonko Božinovic.
11:37 
Informativka: Osnovna briga o zdravlju [Repris]
11:43 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:28 
Spone ljubavi
Magnolia odluci oduzeti sebi život. Flavia govori Ani Luisi da je Marina Isabela i govori joj o svome sudjelovanju u prijateljicinoj predstavi. Tiao je uhicen. Ne osjeca se dobro i pada na tlo. Tiago je tužan zbog Isabele. Medusobno se optužuju. Tiago kaže da je medu njima gotovo. Marina baca pištolj u more. Leticia odlazi na transplantaciju koštane srži. Helo oprašta Pedru. U meduvremenu prode nekoliko godina. Helo, Pedro i Ricardo uživaju. Pedro i Helo slave Leticijino ozdravljenje. Ciro izlazi iz zatvora. Yara i Silvia ga cekaju. Camila se javlja Pedru i Helo. Edu i Xanaia šalju Helo i Pedru poruku iz New Yorka. Vitoria i Augusto cekaju još jedno dijete…Uloge: Cláudia Abreu (Heloísa Marins Bezerra/Helô), Reynaldo Gianecchini (Pedro Guedes Leitao), Vera Holtz (Magnólia Costa Leitao), José Mayer (Sebastiao Bezerra (Tiao)), Thiago Lacerda (Ciro Noronha), Grazi Massafera (Luciane Leitao), Tarcísio Meira (Fausto Leitao), Camila Morgado (Vitória Costa Leitao Noronha), Matheus Fagundes (Eduardo Martins Bezerra (”Edu”)), Cláudia Raia (Salete), Daniel Rocha (Gustavo), Alice Wegmann (Isabela Dias), Bruna Hamú (Camila Leitao), Emanuelle Araújo (Yara Garcia)Redateljice: Natália Grimberg i Denise SaraceniAutori: Maria Adelaide Amaral i Vincent VillariUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 145 av 145.
13:17 
Dr. Oz
Kako promijeniti sudbinu svoga srca? Pogledajte što se dogodilo kada su dvije žene tri dana posvuda sa sobom nosile ljudsko srce. Razgovaramo i o statinima - trebate li ih uzimati? Dr. Oz rasvjetljava konfuziju i nedoumice oko ove skupine lijekova: doznajte zašto je promijenio mišljenje o njima. Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 7. Del 27 av 170.
14:01 
Znanstveni krugovi
14:29 
Zdrav zivot [Repris]
15:00 
Dobar dan
Poražavajuca je statistika samoubojstava u Hrvatskoj za prošlu godinu, osobito raste broj samoubojstava djece!. Zašto se od kraja rata ubilo više od 3500 branitelja? O samoubojstvima u Hrvatskoj razgovaramo s prof. dr. Vladom Jukicem i prof. dr. Slavenom Leticom. U goste nam dolaze francuski i hrvatski gimnazijalci i njihovi profesori koji sudjeluju u programu razmjene. Razgovaramo i s Francuzima koji su odabrali Hrvatsku za svoju domovinu. Urednici i voditelji: Branimir Farkaš i Zrinka Štimac.
15:35 
Dobar dan
15:42 
Dobar dan
15:45 
Dobar dan
15:54 
Velecasni Brown [Repris]
Uoci vješanja Thomas Lightman krvniku Henryju povjeri da nije kriv i nešto mu šapne na uho. Henry oklijeva, ali ipak obavi dužnost. Godinu dana poslije, na Edienom i Henryjevom srebrnom piru Thomasova majka Iris Henryju kaže da Thomas nije ubio svoju djevojku Veru i da je cula kako je krivac neki Max. Henry se razbjesni i potjera je, a zatim se napije i otetura s proslave ne održavši govor. Njegov najbolji prijatelj George pozove gdu McCarthy na rucak, no ona se uzrujala pa ga odbije. Sutradan potraži Georgea u Henryjevu vrtu da prihvati poziv i vidi da se Henry srušio nakon što je popio caj koji mu je pripremio George. Kad stigne velecasni Brown, gda McCarthy mu kaže da je u Henryjevoj šalici bilo kukute i da su mu sati odbrojani…Uloge: Mark Williams (velecasni Brown), Sorcha Cusack (gda McCarthy), Nancy Carroll (ledi Felicia), Tom Chambers (Sid Carter), Jack Deam (inspektor Mallory)Producenti: Caroline Brittain, Will TrotterrProdukcija: BBCUrednica: Ranka Horvat. Säsong 4. Del 3 av 10.
16:41 
TV Kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:19 
Kod nas doma
18:08 
Potjera
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:43 
Vrijeme
19:46 
Tema dana
20:05 
U svom filmu: Zdravko Colic
Zdravko Colic je bio najveca zvijezda u bivšoj državi, ali i u svima koje su kasnije nastajale. Štošta se s godinama mijenjalo, samo on je ostao isti. Ni nakon 46 godina karijere nije dobio ozbiljnijeg suparnika da ugrozi njegov neupitni zvjezdani status, a o svemu tome govorit ce u vecerašnjoj emisiji. Urednica i voditeljica: Toncica Celjuska.
21:05 
Putovanje prostor-vremenom
John F. Kennedy jednom je rekao da je svemir novi ocean. Tijekom više od pola stoljeca covjek istražuje taj ocean. Tako se krece u opasnom podrucju koje se odlikuje hladnocom, vrucinom i kozmickim zracenjem. Ali za jednu je od najvecih opasnosti u svemiru odgovoran sam covjek - svemirske krhotine prava su opasnost za astronaute i satelite. Kad bi neki od tih fragmenata udario u Medunarodnu svemirsku postaju, posljedice bi mogle biti katastrofalne. Stotine tisuca tih fragmenata jure Zemljinom orbitom procijenjenom brzinom od 8 kilometara u sekundi i svaki bi od njih mogao izazvati katastrofu. Otkad su poceli svemirski letovi, covjek ostavlja svoj otpad u svemiru. Sateliti, svemirske letjelice i Medunarodna svemirska postaja neprestano su u opasnosti da cestice krhotina udare u njih, oštete ih ili cak unište. Astronauti su takoder u opasnosti od kozmickog zracenja. Naše Sunce može ubiti ljude u svemiru. Odabrala: Mira Vocinkic. Säsong 1. Del 4 av 6.
22:00 
Otvoreno
22:52 
Dnevnik 3
23:07 
Sport
23:12 
Vrijeme
23:14 
Vijesti iz kulture
23:25 
Brooklyn 99
Rosa i Amy udružuju snage kako bi sredile Bijeloga kita, nemilosrdnog ubojicu koji im vec sedam godina izmice. Terry pomaže Jakeu sa svadbenim obvezama, a kapetan Holt i njegova suparnica Olivia Crawford (Allison Tolman) jedno drugo nagovaraju da povuku kandidaturu za mjesto ravnatelja policije. Uloge: Andy Samberg (detektiv Jake Peralta), Andre Braugher (kapetan Ray Holt), Terry Crews (narednik Terry Jeffords), Melissa Fumero (detektivka Amy Santiago), Joe Lo Truglio (detektiv Charles Boyle), Stephanie Beatriz (detektivka Rosa Diaz), Chelsea Peretti (Gina Linetti), Joel McKinnon Miller (detektiv Scully), Dirk Blocker (detektiv Hitchcock)Gostujuce uloge: Allison Tolman (Olivia Crawford), Carol Helman (Eunice), James Babson (Ezra), Jo Farkas (Louise Mindar), Doreen Fox Loughlin (Ida), Claudio Pinto (Sergio Mindar)Scenaristi: Matt Lawton, Carol KolbRedatelj: Matthew NodellaIzvršni producenti: Dan Goor, Michael Schur, David Miner, Luke Del TrediciOdabrala: Martina Rajšek. Säsong 5. Del 21 av 22.
23:47 
Velecasni Brown [Repris]
Del 3.
00:32 
Veterinar Engel
Del 12.
01:17 
Dr. Oz
Del 27.
01:59 
Dobar dan [Repris]
02:49 
Dolina sunca
Del 37.
03:31 
Skica za portret [Repris]
03:44 
Glas domovine [Repris]
04:09 
Koktel-bar: Marko [Repris]
04:59 
Kod nas doma [Repris]
05:44 (06:28)
Spone ljubavi
Del 145.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2018 Comspace
Limetta.se