Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:38 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro
10:25 
Vrpolje: Velika Gospa - misa
Crkva je odavna vjerovala i u svojoj tradiciji i štovanju govorila o Marijinu uznesenju. Taj se blagdan slavi od starine kao spomen Marijina usnuca koje je s vremenom obogaceno pojmom uspenja, uznesenja. Gospina crkva u Vrpolju vezuje se uz osnutak Šibenske biskupije 1298. spominjuci je kao crkvu bl. Gospe Stomorije. Za provale Osmanlija crkva je 1678. spaljena. Gospina bratovština s vremenom ju je osposobila za bogoslužje, a 1721. bratimi pocinju izgradnju nove i prostranije crkve. Slika Gospe Vrpoljacke, rad sienske škole 1383., najmilija je svetinja središnjeg biskupijskog marijanskog svetišta. Od 2016. prostor novog pastoralnog centra resi kameni kip Blažene Djevice Marije, kao podsjecanje na to da je Gospa u Kninu od okova oslobodila osmanlijskog sužnja Radojicu. Okovi se cuvaju u Gospinoj crkvi u Vrpolju u kojoj vjernici mole da se snagom Isusa Krista oslobode raznih okova današnjice. Svecanu misu služit ce šibenski biskup mons. Tomislav Rogic. Urednik i komentator: Neno Kužina Redatelj: Davor Boric Bubi Producent: Zdravko Sandrin.
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:25 
Spone ljubavi
Tiago kaže Leticiji da je Marina Isabela i da je mora naci. Laura kaže Pedru da je pokopala mamu. Magnolia dolazi u crkvu. Mileide je nade i optuži je. Edu slavi rodendan. Jessica savjetuje majci da napusti Gustava. Usput joj kaže da je Flavia zaljubljena u Misaela. Tiao se ne pojavljuje na Eduovoj proslavi. Yara je tužna zbog Misaelove nevjere. Tiago ima ružan san u vezi s Isabelom i odluci potražiti Marinu. Tiago i Marina se prepiru. On joj pokušava objasniti što se dogodilo na dan nesrece. Ona tvrdi da nije Isabela. Laura kaže Tiau da je Estelinhin otac Brazilac. On je potice da sa kceri dode u Brazil. Tiago govori Pedru da je Marina zapravo Isabela. Yara dolazi u galeriju shrvana zbog propasti braka. Helo savjetuje Tiagu da kaže Leticiji da se našao s Marinom. Augusto posjeti Cira i pita ga o Bethinu ubojstvu. Magnolia dolazi do mosta i želi skociti s njega. Tiao se pojavi i pozove je. Uloge: Cláudia Abreu (Heloísa Marins Bezerra/Helô), Reynaldo Gianecchini (Pedro Guedes Leitao), Vera Holtz (Magnólia Costa Leitao), José Mayer (Sebastiao Bezerra (Tiao)), Thiago Lacerda (Ciro Noronha), Grazi Massafera (Luciane Leitao), Tarcísio Meira (Fausto Leitao), Camila Morgado (Vitória Costa Leitao Noronha), Matheus Fagundes (Eduardo Martins Bezerra (”Edu”)), Cláudia Raia (Salete), Daniel Rocha (Gustavo), Alice Wegmann (Isabela Dias), Bruna Hamú (Camila Leitao), Emanuelle Araújo (Yara Garcia) Redateljice: Natália Grimberg i Denise Saraceni Autori: Maria Adelaide Amaral i Vincent Villa. Säsong 12. Del 101 av 145.
13:15 
Dr. Oz [Repris]
Barbra Streisand otkrit ce nam da se strastveno bori protiv najveceg ubojica žena. Otkrit ce nam važne zdravstvene podatke koje svi moramo cuti. A docekat ce je i veliko iznenadenje. Odabrala: Martina Rajšek. ,. Säsong 6. Del 73 av 161.
14:03 
Kraljica noci [Repris]
Del 42.
14:50 
Bonton: [Repris]
14:53 
Zaronite s nama: Svjetionik Glavat - Lastovo [Repris]
15:02 
Umorstva u Midsomeru [Repris]
Gledat cemo osam epizoda 10. sezone izvrsne britanske serije ”Umorstva u Midsomeru”, snimljene prema romanima Caroline Graham. Sunday Times opisao je tu spisateljicu kao najbolju nakon Agathe Cristie, a ono što razlikuje ovu seriju od ostalih istoga tipa jest crni humor koji ne nedostaje niti u jednoj epizodi. Ubojstva, ucjene i otmice uobicajena su pojava u idilicnome Midsomeru. Iza živopisnih fasada i uredenih vrtova ništa nije onako kako se isprva cini, a to najbolje zna iskusni inspektor Barnaby koji uvijek bez milosti progoni krivce. Barnabyjev siguran, ali i intuitivan pristup, u potpunoj je suprotnosti onomu njegova pomocnika. Ulogu Toma Barnabyja tumaci sjajni John Nettles, a Jason Hughes njegovog pomocnika Bena Jonesa. 1. epizoda: PLES S MRTVIMA Kad u automobilu iz Drugoga svjetskog rata pronadu tijelo mladica puno ispušnih plinova, slucaj se cini kao samoubojstvo. Ali Simon Bright nije bio sam - prije smrti pretrpio je udarac u glavu. Gdje je njegova djevojka, novopridošla Laura Sharp? I kako je doživljavaju stanovnici Morton Fendlea, sela nad kojim se još uvijek nadvija sumorna sjena Drugoga svjetskog rata? Uloge: John Nettles (Tom Barnaby), Jason Hughes (Ben Jones), Jane Wynmark (Joyce Barnaby), Laura Howard (Cully Barnaby), Barry Jackson (dr. Bullard) Scenarist: Peter Hammond Redatelj: Peter Smith Izvršni producent: Brian True-May Urenica: Ranka Horvat. ,. Säsong 10. Del 1 av 8.
16:43 
TV Kalendar
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:19 
Bonton: [Repris]
17:26 
Kazaliste u kuci
Dinko se zaljubio. Odabranica njegovog srca je djevojcica iz susjednog razreda, kci poznatog nogometnog trenera. Zbunjeni podmladak loze Gacina provodi besane noci smišljajuci kako da privuce njezinu pozornost. Za savjet se obraca iskusnoj doktorici za ljubavne boli, kucnoj pomocnici Tini, koja mu predlaže da se upiše na nogomet. Odluka je pala, Dinko postaje nogometaš. Vijest je kod ostatka obitelji ispocetka docekana s blagom rezignacijom, ali se vrlo brzo pretvorila u oduševljenje oca Zvone, koji vec sanja, sjajnu i zvjezdanu, Dinkovu nogometnu karijeru. Sanja, takoder opijena Zvoninim zanosom, pruža nesebicnu podršku svom cudu od djeteta: kupuje se nova oprema, pravi se raspored treninga, novi režim prehrane, razmišlja se o prodaji stana. A sve to iz prikrajka promatra zabrinuta baka Melanija… U epizodnim ulogama pojavljuju se Mirko Fodor i Željko Vela. Del 18 av 28. Regissör: Robert Orhel i Tomislav Rukavina, Skådespelare: Leon Lucev, Daria Knez, Ksenija Marinkovic, Mustafa Nadarevic, Jelena Lopatic, Mislav Ivaci, Ecija Ojdanic Viljac, Željko Koenigsknecht.
18:01 
Zaronite s nama: Purara - Kornati
18:11 
Potjera (624.) [Repris]
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:43 
Vrijeme
19:46 
Tema dana
19:59 
Loto 7
20:05 
Draga Gospa Ilacka
Film ”Draga Gospa Ilacka” sažima metafiziku i mistiku sakralnoga i covjekov ovozemaljski hod u traganju za smislom života. Tema hodocašca Gospi Ilackoj otkriva povijest srijemskoga prostora, pojavu svete vode po Blaženoj Djevi Mariji i povezuje ovo svetište s Lourdesom. Snimljen na autenticnim mjestima zabilježio je izjave svjedoka, dokumentarnu gradu i ambijentalne vrijednosti ovoga hrvatskoga prostora. Glazba se zasniva na originalnim tradicijskim instrumentima i melodici. Film je dobitnik Nagrade za najbolji film festivala i Nagrade za najbolju glazbu na Festivalu hrvatskog vjerskog filma na Trsatu 2010. godine. Osim toga dobio je i posebno priznanje 14. ITF'CRO 2011. u Splitu ”za izuzetno kvalitetan autorski rad religijskog sadržaja u funkciji turizma” te posebnu nagradu za režiju na 50. International Tourfilm Festivalu u gradu Lecce u Italiji 2012.
20:49 
Crno-bijeli svijet - gledali ste [Repris]
20:51 
Crno-bijeli svijet [Repris]
U središtu pozornosti bracni je raskol u kuci Kipcicevih. Dok Jura ocajava, Jagoda odlazi u Beograd, no u stanu svojih roditelja nailazi na situaciju slicnu onoj iz koje je otišla. U redakciji Starta na Kipa je oko bacila zgodna novinarka Andrea, što Marinu cini ljubomornom, a Dominik i Žac spašavaju Nenada iz nevolje u koju je zapao. Glume: Filip Ridicki, Slavko Sobin, Jelena Miholjevic, Franjo Kuhar, Anica Dobra, Sreten Mokrovic, Karlo Maloca, Kaja Šišmanovic, Voja Brajovic, Gordana Gadžic, Sara Stanic, Iva Babic, Dora Polic Vitez i dr. Autor, redatelj i scenarist: Goran Kulenovic Urednik: Hrvoje Ivankovic. ,. Säsong 2. Del 6 av 12.
21:43 
Doba nevinosti
Ljubavna drama. U raskošnom okruženju njujorškoga visokog društva, ugledni mladi odvjetnik Newland Archer (D. Day-Lewis) zaruci se s lijepom i primjernom gospodicom May Welland (W. Ryder). Prema procjeni okoline njihov ce brak biti idealan, a vesela May raduje se buducem životu s Newlandom. Savršeni red u njihovu društvu narušit ce dolazak Mayine rodakinje grofice Ellene Olenske (M. Pfeiffer) koja se vratila iz Europe i želi se rastati od muža. Ellena je slobodoumna i nekonvencionalna osoba koja se teško uklapa u stroga pravila i nerado prihvaca društvene norme. Iako protiv svoje volje, Newland polako potpada pod utjecaj Ellene Olenske i uskoro se snažno zaljubi u nju. Njezini osjecaji prema Newlandu takoder su snažni, no ona zbog rodakinje May odustaje od muškarca kojeg voli, dok je Newland na mukama i mora donijeti odluku: hoce li oženiti zarucnicu May Welland ili izabrati ženu koju voli.”Doba nevinosti” mnogi su ocijenili vrhunskim djelom Martina Scorseseja. Film je dobio pet nominacija za Oscara, a prica nastala prema romanu Edith Wharton, protkana spletkama, osjecajem krivnje i zabranjenim strastima, zasigurno ce se svidjeti gledateljima. Za ulogu May, Winona Ryder nominirana je za Oscara. Producerat år 1993. Regissör: Martin Scorsese, Skådespelare: Mary Beth Hurt, Geraldine Chaplin, Alec McCowen, Miriam Margolyes, Richard E. Grant, Daniel Day-Lewis, Michelle Pfeiffer, Alexis Smith, Winona Ryder.
00:02 
Dnevnik 3
00:17 
Sport
00:20 
Vrijeme
00:22 
Vijesti iz kulture
00:33 
Carstvo poroka [Repris]
Bijelko ce procijeniti svoga novog partnera i odluciti se za promjenu smjera. U New Yorku, Margaret je u nezgodnu položaju zbog veze s Arnoldom Rothsteinom. Nucky ce ugostiti ”veliku zvjerku”, moguceg partnera iz Bostona. Luciano i Siegel u Harlemu se sastaju s Narcisseom, obecavaju da sve ostaje po starome, ali nailaze na otpor. 1884. mladi Nucky doznaje za strast hotelskog gosta i ocijuka s nekom djevojcicom. Uloge: Steve Buscemi (Enoch ”Nucky” Thompson), Kelly MacDonald (Margaret Thompson), Michael Shannon (Nelson Van Alden), Shea Whigham (Elias ”Eli” Thompson) Stephen Graham (Al Capone), Vincent Piazza (Salvatore Charlie ”Lucky” Luciano), Michael Kenneth Williams (Bijelko White), Paul Sparks (Mickey Doyle), Jeffrey Wright (Valentin Narcisse), Ben Rosenfield (Willie Thompson), Gretchen Mol (Gillian Darmody) Scenaristi: Cristine Chambers i Howard Korder; Redatelj: Ed Bianchi Urednica: Ranka Horvat. ,. Säsong 5. Del 3 av 8.
01:24 
Zlocinacki umovi [Repris]
Ekipa Jedinica za bihevioristicke analize odlazi u Yakimu u državi Washington nakon što je u koritu potoka pronadeno dvanaest tijela. Dolazi im i novi clan Stephen Walker (Damon Gupton), iskusni profiler iz Programa za bihevioristicku analizu FBI-a. Uloge: Joe Mantegna (David Rossi), Matthew Gray Gubler (dr. Spencer Reid), A.J. Cook (Jennifer ”JJ” Jareau), Kirsten Vangsness (Penelope Garcia), Aisha Tyler (dr. Tara Lewis), Paget Brewster (Emily Prentiss), Adam Rodriguez (Luke Alvez), Daniel Henney (Matt Simmons) Scenaristica: Karen Maser Redatelj: Christoph Schrewe Urednica: Ranka Horvat. ,. Säsong 12. Del 8 av 22.
02:04 
Umorstva u Midsomeru [Repris]
Del 1.
03:37 
Skica za portret [Repris]
03:55 
Zene [Repris]
Del 40.
04:45 
Pogled u proslost: U povodu 175. obljetnice Matice hrvatske
05:44 (06:38)
Spone ljubavi
Del 101.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Artiklar

Läs våra artiklar om kvällens program

Backman sjunger Abba i Norge

När musikalartisten Gunilla Backman gästar "Allsång på gränsen" blir det Abba för hela slanten.

Allsång på gränsen
SJUAN,21:00

Nobelpristagaren söker svar om kärlek

Lyubov - kärlek på ryska
SVT2,22:15

Se fler artiklar

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2018 Comspace
Limetta.se