Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:36 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro
10:24 
Klinika Schwarzwald
Seoski lijecnik dr. Marker posumnja u upalu crvuljka kod ucenika Lindemanna. Pregledaju ga i prof. Brinkmann i njegov sin Udo te ustanove da je zdrav kao drijen. No njegovo se stanje naglo pogorša pa on završi na operaciji koja mu spasi život. Ravnatelj klinike u kojoj su ga operirali, dr. Runge, prigovara prof. Brinkmannu zbog krive dijagnoze. Slucaj Lindemann nadvio se poput tamnih oblaka nad vjencanje prof. Brinkmanna i sestre Christe.Uloge: Klausjürgen Wussow (prof. Klaus Brinkmann), Gaby Dohm (sestra Christa Mehnert / dr. Christa Brinkmann), Sascha Hehn (dr. Udo Brinkmann), Eva Habermann (dr. Sophie Schwarz/Brinkmann), Jochen Schroeder (Michael ”Mischa” Burgmann), Barbara Wussow (sestra Elke), Eva Maria Bauer (glavna sestra Hildegard Zeisig)Režija: Alfred Vohrer i Hans-Jürgen TögelUrednica: Ranka Horvat. Säsong 1. Del 13 av 25.
11:12 
Eko zona
U emisiji: prvi je put u Hrvatskoj znanstveno procijenjena brojnost smedih medvjeda; kada je Kina ogranicila uvoz otpadnih sirovina, došlo je do potresa na tržištu Europske unije, cijene plastike i papira su pale, a strucnjaci su upozoravali da bi prikupljanje papira moglo postati neisplativo; strane vijesti; u javnost je dospjela informacija da su u nekim istarskim školama i vrticima izmjerene koncentracije kancerogenog plina radona i do cetiri puta vece od dopuštenih; diljem svijeta obilježen je Medunarodni dan biološke raznolikosti; udruga Lijepa naša održala je promociju 18. generacije medunarodnih Ekoškola iz Republike Hrvatske. Urednik: Mladen Ilickovic.
11:36 
Bonton: Tko pije [Repris]
11:43 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:26 
Spone ljubavi
Tiao manipulira kceri protiv majke. Mag moli Tiaa pomoc. Pedro kaže Mag da Ciro ne smije prilaziti Faustu: Jéssica kaže majci da je s Tiaom. Mileide se moli za Isabelu i Zelita. Mag ismijava Luciane jer je vjerovala Venturiniju. Ana Luisa i Pedro nadu Tiaga u stanju šoka. Vitória potvrdi da Ciro ima informacije o Isabelinu nestanku. Mag je bijesna zbog Augustova dolaska u kucu. Ana Luisa javi Zelitu da je Isabela nestala. Tiao potvrdi Mag da ce spasiti Tiaga. Tiao naredi Valdiru da ukloni sve tragove u vezi s Isabelinim nestankom. Tiao dolazi u kucu na Ilha Beli. Pedro je sumnjicav. Salete prima Zelita u svoju kucu. Venturini jamci Luciane da nije ništa ucinio protiv Tiaga i Isabele. Tiago se vraca kuci, a Tiao ga pokušava uvjeriti da promijeni odvjetnika. Tiago ipak želi zadržati Olava. Ana Luisa nije sretna zbog Eliova nepovjerenja prema njezinu bratu. Helô odlazi k Mag i želi razgovarati s Tiagom. Uloge: Cláudia Abreu (Heloísa Marins Bezerra/Helô), Reynaldo Gianecchini (Pedro Guedes Leitao), Vera Holtz (Magnólia Costa Leitao), José Mayer (Sebastiao Bezerra (Tiao)), Thiago Lacerda (Ciro Noronha), Grazi Massafera (Luciane Leitao), Tarcísio Meira (Fausto Leitao), Camila Morgado (Vitória Costa Leitao Noronha), Matheus Fagundes (Eduardo Martins Bezerra (”Edu”)), Cláudia Raia (Salete), Daniel Rocha (Gustavo), Alice Wegmann (Isabela Dias), Bruna Hamú (Camila Leitao), Emanuelle Araújo (Yara Garcia)Redateljice: Natália Grimberg i Denise SaraceniAutori: Maria Adelaide Amaral i V. Säsong 12. Del 42 av 145.
13:17 
Dr. Oz [Repris]
Zbog optužbi da je varala muža, nastradali su joj brak i zdravlje. Kendra Wilkinson ispricat ce kako se nosi s poteškocama podizanja djece i spašavanja braka. Cut cemo i pricu lijecnika koji je preživio ebolu i koji nas želi upozoriti na ovaj smrtonosan virus. Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 6. Del 28 av 161.
14:03 
Potrosacki kod [Repris]
14:30 
Pogled preko granice - Hrvati u BiH
15:00 
Dobar dan
15:53 
Velecasni Brown
Profesor Ambrose obrati se starom prijatelju velecasnomu Brownu za pomoc. Netko ga slijedi otkako se dokopao dnevnika sveucilišnog arhitekta. Tvrdi da se alkemicarova tajna skriva u zagonetci - kljuc koji otvara jedna vrata. Gda McCarthy i Bunty odu s njima na Sveucilište u Gloucesteru gdje dekan Malcolm dopusti studentu Timothyju da posudi ceremonijalni kljuc. Kad rastreseni profesor nestane, velecasni Brown ode pogledati je li s Timothyjem. Na svoju veliku žalost zatekne Timothyja mrtvog u spavacoj sobi, netko mu je smrskao glavu palicom za polo. Kad se kljuc koji je Timothy uzeo pojavi u profesorovoj sobi, inspektor Mallory uhiti ga zbog umorstva, no velecasni Brown odluci dokazati njegovu nevinost.Uloge: Mark Williams (velecasni Brown), Sorcha Cusack (gda McCarthy), Jack Deam (inspektor Mallory), Emer Kenny (Bunty Windermere), John Burton (narednik Goodfellow)Producenti: Caroline Slater, Will TrotterProdukcija: BBCUrednica: Ranka Horvat. Säsong 5. Del 10 av 15.
16:42 
TV Kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Kod nas doma
18:08 
Potjera
18:58 
Vrijeme
18:59 
Dnevnik 2
19:44 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
19:59 
Loto 7/39
20:05 
Mijenjam svijet: Indijski slon
Druga najmnogoljudnija zemlja svijeta i najveca svjetska demokracija pred milenijskim je izazovima. Potkontinent s brzorastucim gospodarstvom i golemim demografskim potencijalom i dalje se bori s najvecim društvenim jazom na svijetu, ali i crpi snagu iz najveceg bazena ljudskoga kapitala. Što s 13 milijuna visokoobrazovanih mladih ljudi koji godišnje ulaze na tržište rada? Kako urbanizacija i globalizacija mijenjaju New Delhi i Mumbai, koliko jako grabi nadiruca srednja klasa? Koliko su bolne ekonomske reforme koje pogadaju više od milijardu stanovnika? Može li nova Indija, u kojoj i dalje živi trecina svjetske sirotinje, ali i koja u svemir šalje rekordan broj satelita u jednoj misiji, promijeniti predrasude Zapada? Može li ”indijski slon” u konacnici sustici ”kineskog zmaja”? Autor: Dragan Nikolic Snimatelj: Andi Mošnja Tonski snimatelj: Stjepan Beti Montažer: Igor Šumiga Proizvodnja: IMS HRT-a 2017.
20:48 
Financijalac: [Repris]
20:58 
Dhruv Baker: Iz Hrvatske s ljubavlju - Umag/Brtonigla
Na najzapadnijoj tocki Hrvatske Dhruova ljestvica oduševljenja doseže najvišu tocku. Najbolji okusi su ono što ga ocekuje. Carpaccio od junetine i soufle od tartufa oborit ce ga s nogu. Grad odlicne kuhinje, povijesnih spomenika, prekrasnog mora i chef u sredini da uživa u svemu. Voditelj: Dhruv BakerRedatelj: Deni HustaScenarist: Alen NemetSnimatelji: Damir Štrbe, Danijel Lukac, Jakša JukicaProducenti: Alen Nemet, Deni Husta, Edvard HudiIzvršni producent: Tadija KolovratProizvodnja: Mak Production. Del 18 av 20.
21:26 
Pola ure kulture
22:00 
Otvoreno
22:55 
Dnevnik 3
23:10 
Sport
23:15 
Vrijeme
23:17 
Vijesti iz kulture
23:27 
Nijemi svjedok [Repris]
Amyna prošlost dolazi na naplatu i u pitanje dovodi ne samo njezinu karijeru u medicini nego i sve ostalo. Inspektor Butcher i dalje ne odustaje od istrage muža, dok Nikki i Jack pomažu naredniku Guillamu da dode do istine. Uskoro se neocekivano nadu u izopacenom svijetu gdje im je glava u torbi, a ubojstva se nastavljaju nizati. Kako se situacija rasplece, tako se Amyna osobna nocna mora i Lyellova istraga sve više ispreplecu, a zlocini upucuju na vrlo visoko pozicionirane ljude. Je li bogate i mocne moguce izvesti pred lice pravde?Uloge: Emilia Fox (dr. Nikki Alexander), Richard Lintern (dr. Thomas Chamberlain), David Caves (dr. Jack Hodgson), Liz Carr (dr. Clarissa Mullery)Scenaristi: Ed Whitmore, Graham Mitchell, Tom Butterworth, Chris Hurford, Matthew ArlidgeProducentica: Madonna Baptiste Izvršna producentica: Hilary Salmon Produkcija: BBCUrednica: Ranka Horvat. Säsong 19. Del 10 av 10.
00:20 
Velecasni Brown
Del 10.
01:04 
Don Matteo [Repris]
Del 4.
02:01 
Klinika Schwarzwald
Del 13.
02:43 
Skica za portret [Repris]
02:58 
Eko zona [Repris]
03:23 
Pogled preko granice - Hrvati u BiH [Repris]
03:48 
Pola ure kulture [Repris]
04:18 
Dr. Oz [Repris]
Del 28.
04:58 
Kod nas doma [Repris]
05:44 (06:34)
Spone ljubavi
Del 42.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2018 Comspace
Limetta.se