Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:43 
TV Kalendar
06:59 
Havaji [Repris]
Drama o rigidnom americkom misionaru (M. von Sydow) i njegovoj prelijepoj ženi (J. Andrews), koji dolaze na egzoticno otocje Havaje, kraljevstvo u kojem su namjeravali preobracati starosjedioce na kršcanstvo. Sudar dviju kultura bio je prejak i umjesto razumijevanja došlo je do tragedije…Film je snimljen prema romanu Jamesa A. Michenera. Osvojio je Zlatni globus u dvije kategorije, a za Oscara je nominiran cak u sedam kategorija. Regissör: George Roy Hill, Skådespelare: Max von Sydow, Richard Harris, Julie Andrews.
09:40 
Biblija
09:49 
Portret Crkve i mjesta
09:58 
Pican: Misa
Pican je opcina u Hrvatskoj u Istarskoj županiji smještena nedaleko od Pazina. U 6. stoljecu ustanovljena je Picanska biskupija. Na pokrajinskoj se sinodi u Gradu što ju je sazvao patrijarh Elija spominje biskup Marcijan, kao episkupus sanctae ecclesia Petenatis. Zaštitnik biskupije je sv. Nicefor. Biskupija koja je imala 12 župa i 6 kapelanija spominje se u Istarskom razvodu nekoliko puta, posebno njezin biskup Demetrije. Papa Pio VI. ukinuo ju je 1788. te je na njezinu podrucju ustanovio najprije Gradicku biskupiju, a nakon godinu dana Goricko-gradicku nadbiskupiju. Od 1968. u sastavu je Porecke i pulske biskupije. Na 2. korizmenu nedjelju iz župne crkve Navještenja BDM misno slavlje predvodit ce mons. dr. Valentin Pozaic, naslovni biskup nekadašnje Picanske biskupije. Producent: Mate Letica Redatelj: Davor Boric - Bubi Urednik i komentator: Dragutin Siladi.
11:04 
Pozitivno
Gost emisije je novinar Glasa Koncila i književnik Tomislav Šovagovic. Posjetili smo hrvatsku katolicku župu München. Doznajte kako nastaju jedinstvena umjetnicka djela izradena od slame. Producent: Draško Vrgoc Redateljica: Monika Štengl Urednik i voditelj: Mario Raguž.
11:36 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:13 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
HAK - promet info
12:30 
Plodovi zemlje
13:26 
Rijeka: More
14:00 
Nedjeljom u dva
Gošca emisije Nedjeljom u dva je ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek. Lijeva i desna kultura, sloboda u umjetnosti te širenje mržnje na internetu i u medijima neke su od tema emisije.Urednik i voditelj: Aleksandar Stankovic.
15:02 
Mir i dobro
15:32 
Sigurno u prometu
15:37 
Bonton: Kako se odjenuti za poslovni intervju [Repris]
Svi dobro znamo koliko neugodni i stresni razgovori za posao najcešce mogu biti i gotovo nema osobe na svijetu koja ne postane nervozna od same pomisli na njih. Što reci, kako se ponašati, kako ostaviti najbolji dojam i što obuci glavna su pitanja koja nam u tim trenucima prolaze kroz glavu. U današnjoj cemo vam epizodi pomoci olakšati barem dio tih muka zahvaljujuci prici naše Marijane. Scenarij: Janja Pilic i Matea Šaric Režija: Matea Šaric Direktori fotografije: Igor Kneževic i Davor Šaric Voditeljica: Franka Klaric. ,.
15:47 
Spijun u divljini: Nestasnost
Od merkata prijestupnika do kradljivih pingvina, životinje se cesto ponašaju kako ne bi trebalo. Ali imaju i iznenadujuce dobro razvijen osjecaj za pravdu. U ovoj epizodi saznajemo kako životinje održavaju red. Animatronicki špijuni otkrivaju da priroda obiluje nestašnim životinjama, ali ipak postoje pravila ponašanja kojih se drže. Špijunski rezus posjetit ce majmunsko kupalište i vidjeti neobuzdane tinejdžere koji skokovima u vodu izazivaju kaos medu roditeljima koji mališane uce plivati. Špijunska tropicarka otkriva kako fregate kradu ribu od pravih tropicarki. U Australiji cemo vidjeti mužjaka ptice vrtlarice koji ukrašava gnijezdo dragocjenostima, a pametni uljez pokušat ce usred dana ukrasti njegovo blago. Špijunska ptica vrtlarica istražit ce te sumnjive aktivnosti iz vlastitoga gnijezda opremljenog neodoljivim kamerama-draguljima. Na Antarktici ce špijunski pingvin držati na oku prepredenog adelijskog pingvina koji koristi gužvu za vrijeme oluje da bi uzeo kamenje iz tudih gnijezda. Kad se oluja stiša, dolaze pomornici i kradu pingvinova jaja. Kamera skrivena u jajetu snimit ce zadivljujuci pogled iz zraka na pingvinsku koloniju kakav dosad nije zabilježen. Nedopuštene aktivnosti medu cimpanzama razbjesnit ce dominantne mužjake, a slican prijestup u koloniji merkata bit ce veoma oštro kažnjen. Slijedi spektakularni ratnicki ples, kada dvije skupine merkata iz susjednih kolonija krenu u borbu za teritorij. Jato dupina tražit ce mladenacko uzbudenje u rekreacijskom drog. Del 4 av 4.
16:42 
TV Kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:17 
Bajkovita Hrvatska:
17:30 
Dobra vjestica i obiteljsko stablo
Fantasticna romanticna drama iz popularnog filmskog serijala Dobra vještica, o Cassie, ljupkoj i dobroj ženi, koja kao uz pomoc magije vidi što je za nekoga dobro, a što ne, svima uljepšava život i u svojoj trgovini Zvono, knjiga i svijeca ima za svakoga nešto što mu može pomoci.Lori (H. Endicott-Douglas) je za vjencani dar svom tati i njegovoj ženi, svojoj voljenoj macehi Cassie (C. Bell), napravila njihovo zajednicko obiteljsko stablo. Tako se na tom stablu našla i Cassieina rodakinja za koju nije dugo cula, Abigail (S. Power). Lorino obiteljsko stablo ponukalo je Cassie da Abigail pozove k njima u goste. Tih dana Cassie je predložena da bude gradonacelnica, Lori se beznadno zaljubi u Brandonovog prijatelja Wesa (R. Ward), a Brendan (M. Knight) se želi upisati u glazbenu školu i pripremiti za prijamni. Abigailin dolazak u gradic Middleton pocinje kao magijom mijenjati stvari, isprva se cini kao da svima pomaže ostvariti ono što žele, ali pomaže im i da požele ono što im prije nije padalo na um…Uloge: Catherine Bell, Chris Potter, Hannah Endicott-Douglas, Matthew Knight, Sarah Power, Rhys WardScenarij: G. Ross Parker, prema likovima Roda SpenceaRežija: Craig PryceProizvodnja: 2011.Urednica: Vesna Curo-Tomic.
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:43 
Vrijeme
19:46 
Tema dana
20:00 
Loto 6/45
20:05 
'ko te sisa
Sanjica se posvetila novom biznisu, izradi šampona i regeneratora u kucnoj radinosti. Dakako, sve na prirodnoj bazi. Božica je užasnuta smradom koji se širi salonom, no kad Lili ustvrdi da od Sanjinog pripravka raste kosa te preotme Žigijevu stalnu mušteriju, poznatog celavog glumca, Božici cudni mirisi postanu vrlo privlacni…. Uloge: Ksenija Marinkovic, Jadranka Ðokic, Željko Duvnjak, Žarko Potocnjak, Robert Ugrina, Jasmin Telalovic, Alan ŠalinovicScenaristice: Petra Venier, Dijana MerdanovicRedatelj: Igor ŠeregiProdukcija: Plavi film za HRTUrednica: Jasmina Božinovska Živalj. Del 8 av 19.
20:37 
Mistika uspjeha: Boris Podrecca
Za njega se zna reci: knez arhitekture, kardinal uljudbe, mudrac iz beckog 17. Bezirka… Boris Podrecca u sebi pomiruje intelektualno naslijede mnogo šireg prostora nego što je Bec, njegova arhitektura pociva na srednjoeuropskoj teksturi, poput Plecnika, ili pak zagrebackog arhitektonskog nasljeda. To je ujedno i njegovo obiteljsko nasljede, vezano uz hrvatske i talijanske korijene, kao i odrastanje u Trstu. Njegova arhitektura i danas nastaje i formira Bec. Redateljica: Ivona JukaSupervizor montaže: Andrija ZafranovicMontažer: Ivan ŽivaljSnimatelji: Ante Cvitanovic, Sven CustovicKoncept serije: Denis Kuljiš. Del 7 av 10.
21:33 
Podrijetlo - povijest covjecanstva: Iskra civilizacije
U novoj vrhunskoj dokumentarnoj seriji National Geographica vracamo se u prošlost i proucavamo povijest covjecanstva od samih pocetaka civilizacije u potrazi za iskonskim trenucima koji su nam omogucili da izgradimo suvremeni svijet. Upustite se u pustolovno putovanje kroz vrijeme koje obuzima sva osjetila u detaljnom proucavanju prošlosti u potrazi za presudnim trenucima koji su potaknuli napredak u evoluciji covjeka.Voditelj Jason Silva povest ce nas u istraživanje kljucnih dogadaja, poput otkrica i primjene vatre te nastanka medicine, koji su iz temelja i nepovratno promijenili moderni svijet. O svim tim velikim promjenama govore autori i znanstvenici svjetskog glasa, pa tako i o ratu, novcu, komunikaciji, prijevozu i stanovanju. Neocekivane veze izmedu tih revolucionarnih napredaka takoder imaju važnu ulogu u istraživanju kojim se bavi ova dokumentarna serija.Svaka epizoda pocinje pregledom razvoja i napretka od daleke povijesti do današnjeg vremena i završava definiranjem ishodišta price. Gledatelje ce dodatno zaintrigirati sjajni audiovizualni prizori koje je režirao John Boswell, u svijetu poznat kao Melodysheep, te intervjui sa svjetskim strucnjacima i igrani prizori koji prenose caroliju tih otkrica tijekom povijesti.Producenti: Steve Michaels, Jonathan Koch, Ryann Lauckner, Melodysheep, Evan Mirzai, Shea MirzaiProdukcija: Asylum Entertainment i Melodysheep ProductionOdabrala: Mira Vocinkic1. epizoda: Covjek je vatreno bice. Obuzdavši vatru, stekli smo moc. Del 1 av 8.
22:26 
Dnevnik 3
22:41 
Sportske vijesti
22:53 
Vrijeme
22:55 
Vijesti iz kulture
23:07 
Posljednji filmski magnat [Repris]
Drama prema zadnjem i nedovršenom romanu ”The Last Tycoon” F. Scotta Fitzgeralda. Ovo je prica o filmskom producentu Monroeu Stahru (R. De Niro) jednom od produkcijskih šefova velikog studija u Hollywoodu tijekom tridesetih godina. Neumorni je radnik i spretno pliva izmedu zahtjeva sa snimanja, šefova, glumica, glumaca i sindikata. U njegov je život ušla mlada Kathleen Moore (I. Boulting), djevojka problematicne prošlosti, koja je postala njegova opsesija…Nobelovac Harold Pinter adaptirao je roman za film, ciji je redatelj holivudska legenda Elia Kazan. U Kazanovom zadnjem filmu nastupaju redom glumacke zvijezde od R. De Nira, J. Moreau T. Curtisa, R. Mitchuma do J. Nicholsona.Uloge: Robert De Niro, Tony Curtis, Robert Mitchum, Tony Curtis, Robert Mitchum, Jeanne Moreau, Jack Nicholson, Theresa Russell, Ingrid Boulting, Anjelica Huston Scenarij: Harold Pinter Režija: Elia KazanProizvodnja: 1976.Urednik: Dean Šoša.
01:05 
Nedjeljom u dva [Repris]
02:00 
Havaji [Repris]
Drama o rigidnom americkom misionaru (M. von Sydow) i njegovoj prelijepoj ženi (J. Andrews), koji dolaze na egzoticno otocje Havaje, kraljevstvo u kojem su namjeravali preobracati starosjedioce na kršcanstvo. Sudar dviju kultura bio je prejak i umjesto razumijevanja došlo je do tragedije…Film je snimljen prema romanu Jamesa A. Michenera. Osvojio je Zlatni globus u dvije kategorije, a za Oscara je nominiran cak u sedam kategorija. Regissör: George Roy Hill, Skådespelare: Max von Sydow, Richard Harris, Julie Andrews.
04:35 (06:05)
Inspektorica Irene Huss [Repris]
HTV prikazuje 2. sezonu serije o inspektorici Irene Huss, snimljenu prema pricama priznate švedske autorice Helene Tursten. Epizode ove sezone temelje se na tri bestselera, kao i tri sasvim nove price koje je Helene Tursten napisala baš za ovu prigodu. Scenariji se temelje na poznatoj tradiciji skandinavskog pripovijedanja, a serija je snimana u Göteborgu i drugim lokalitetima u zapadnoj Švedskoj. Inspektorica Irene Huss karizmaticna je, moderna žena, u ranim 40-ima. Posvecena je poslu i borilackim vještinama, ali ima i uspješan brak te dvije maloljetne kceri. Irene živi i radi u Göteborgu, drugom najvecem gradu u Švedskoj koji ima 750.000 stanovnika. Prije 15 godina Irene je bila prvakinja u jiu-jitsu i danas redovito odlazi na treninge. U sretnom je braku s Kristerom koji je glavni kuhar u restoranu u centru grada i najvecim dijelom preuzima brigu o svakodnevici obitelji. Irene je u srednjim 20-ima rodila dvije kceri, Jenny i Katarinu, koje su danas tinejdžerice. Irene voli svoj posao i ima snažan osjecaj za pravednost. Ona je moderna žena koja na pola puta svoje inspektorske karijere i u suvremenome švedskom društvu pokušava uskladiti poslovni i privatni život.U ulozi Irene Huss ponovno je Angela Kovács, a uz nju je u drugoj sezoni i stara glumacka postava: Lasse Brandeby, Reuben Sallmander, Eric Ericson, Dag Malmberg i Anki Lidén. Timu se pridružuje i novi forenzicar kojeg glumi Moa Gammel, poznat iz filma 'Ljeto s Göranom'. HELENE TURSTENHelene Tursten rodena je u G. Säsong 2. Del 1 av 6. Skådespelare: Angela Kovács.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2018 Comspace
Limetta.se