Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Pula: More [Repris]
06:34 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro
10:20 
Klinika Schwarzwald
Trojica sedamnaestogodišnjaka na izletu su biciklima. Dvojica nastoje steci prijateljstvo trecega pa se nadmecu u hrabrosti. U istraživanju neke špilje jedan od njih slomi gležanj. To je sin dr. Schäfera iz klinike Schwarzwald. Kod obojice Brinkmanna, oca i sina, nazire se dvostruko vjencanje. Uloge: Klausjürgen Wussow (prof. Klaus Brinkmann), Gaby Dohm (sestra Christa Mehnert / dr. Christa Brinkmann), Sascha Hehn (dr. Udo Brinkmann), Eva Habermann (dr. Sophie Schwarz/Brinkmann), Jochen Schroeder (Michael ”Mischa” Burgmann), Barbara Wussow (sestra Elke), Eva Maria Bauer (glavna sestra Hildegard Zeisig)Režija: Alfred Vohrer i Hans-Jürgen TögelUrednica: Ranka Horvat. Säsong 1. Del 11 av 25.
11:10 
Treca dob
Zastupati i promicati interese umirovljenika, s ciljem poticanja i ukljucivanja u sportske, zabavne, kulturne aktivnosti, davne 1946. godine osnovana je Matica umirovljenika. Dugi niz godina te ciljeve je i ostvarivala. Aktivno se ukljucila u borbu za povrat duga umirovljenicima sredinom devedesetih. Suradivala je sa svim umirovljenickim akterima na društvenoj i politickoj sceni. Gdje je Matica danas? Je li joj uloga organizirati tek izlete, sportske susrete i smotre ili ima potencijala pokrenuti rješavanje nagomilanih, prije svega materijalnih umirovljenickih problema?Urednica i voditeljica: Anita Hrstic.
11:35 
Sigurno u prometu - rekonstrukcija [Repris]
11:44 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:27 
Spone ljubavi
Pedro odluci poduprijeti Augustov projekt. Luciane potice Vitóriju da napusti Cira. Tiago kaže Isabeli da je Letícia Pedrova kci. Vitória pita Augusta može li biti kod njega. On pristane i ona se useli k njemu. Augusto govori Pedru da je Vitória sada kod njega. Aline se isprica obitelji. Leila kaže Magnóliji da je Vitória otišla od kuce. Luciane potvrdi Mag da je ona sada kod Augusta. Ana Luisa slavi zbog te vijesti. Yara vodi Aline da radi u ducanu na Saleteinoj crpki. Fausto pokušava komunicirati s Pedrom. Isabela kaže Zelitu i Fláviji da joj se nije svidio razgovor s Tiagom. Pedro se sukobi s Magnólijom i optuži je da ga je kao dijete pokušala ubiti. Ona se brani od optužbi i kaže mu da je paranoican. Luciane kaže Salete da nadzire Aline. Letícia je bezobrazna prema Tiagu kad joj on cestita što joj je Pedro otac. Mileide upozori Augusta da ce izgubiti izbore ako Vitória ostane kod njega. Ucjenjuje ga. Pedro ne može zaboraviti Helô. Mag moli Tiaga da sprijeci Isabelino svjedocenje. Vitória je ganuta Augustovom ljubaznošcu. Tiago traži da Isabela otkrije tko joj je dao novac. Uloge: Cláudia Abreu (Heloísa Marins Bezerra/Helô), Reynaldo Gianecchini (Pedro Guedes Leitao), Vera Holtz (Magnólia Costa Leitao), José Mayer (Sebastiao Bezerra (Tiao)), Thiago Lacerda (Ciro Noronha), Grazi Massafera (Luciane Leitao), Tarcísio Meira (Fausto Leitao), Camila Morgado (Vitória Costa Leitao Noronha), Matheus Fagundes (Eduardo Martins Bezerra (”Edu”)), Cláudia Raia (Salete), Daniel Rocha (. Säsong 12. Del 40 av 145.
13:15 
Dr. Oz [Repris]
Danas otkrijte trikove s pomocu kojih vas u supermarketima navode da kupujete i jedete više. Dr. Oz ce vas nauciti kako uštedjeti novac i sacuvati zdravlje kad god odete u kupnju. Debljate li se i mršavite u kontinuitetu? Tajne kako se riješiti yo-yo efekta.Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 6. Del 26 av 161.
14:05 
Plodovi zemlje [Repris]
15:00 
Dobar dan
15:54 
Velecasni Brown
Gda McCarthy oduševi se kad joj kci Joselyn dode u posjet, no velecasni Brown nasluti da je nešto sumnjivo u njezinu nenajavljenu posjetu. Za to vrijeme u klubu Grimizno pero upravitelj Maurice pozajmi novac jednoj od svojih plesacica Verity, koja ce se morati itekako naraditi dok ne otplati dug. Sljedece jutro gda McCarthy otkrije da je Joselyn nestala. Ostavila je samo poruku i dugo crveno pero. Bunty prouci pero i shvati odakle ono potjece. Infiltrira se u klub, dobije posao plesacice te primijeti Joselyn u klubu. Velecasni Brown uspije nagovoriti Mauricea da mu dopusti da razgovara s njom, no u garderobi zateknu Verity mrtvu. Janek, poljski izbacivac, stoji iznad nje krvavih ruku, no je li uistinu odgovoran za njezinu smrt?Uloge: Mark Williams (velecasni Brown), Sorcha Cusack (gda McCarthy), Jack Deam (inspektor Mallory), Emer Kenny (Bunty Windermere), John Burton (narednik Goodfellow)Producenti: Caroline Slater, Will TrotterProdukcija: BBCUrednica: Ranka Horvat. Säsong 5. Del 8 av 15.
16:42 
TV Kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Kod nas doma
18:10 
Potjera
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:45 
Vrijeme
19:48 
Tema dana
20:05 
Iz nesigurnosti u neizvjesnost
Nakon dugo pripremane propagandne akcije jugoslavenski brod ”Partizanka” godine 1948. uplovljava u Australiju po iseljenike koji su se odlucili vratiti u domovinu. U nekoliko plovova više tisuca emigranata odlucilo se za povratak. Mnogi australski gradovi izgubili su svoje stanovnike, a ovo je iseljavanje u Australiji zabilježeno kao najvece iseljavanje u njezinoj povijesti!Ova je prica desetljecima bila tabu i u Australiji i u Jugoslaviji. Za jugoslavensku propagandnu mašineriju to je bila propast ideje povratka iseljenika, a Australija je zatajila cinjenicu da su u jeku propagande za dolazak novih emigranata izgubili dio stanovništva koji se iselio u komunisticku zemlju.Iseljavanje je bilo posljedica stanja u Australiji. Naime, nepoznata je cinjenica da je kasnih tridesetih godina prošlog stoljeca izbio ”rasni” rat izmedu ”starih” Australaca i novih doseljenika: Engleza te Talijana i ”Slavena” (uglavnom Hrvata). Bilo je poginulih, spaljeno je više stotina kuca. Hrvati u to doba nisu smatrani bijelcima!Gotovo 90 posto povratnika, nakon što su u Jugoslaviji prevareni, politicki i ekonomski marginalizirani, vratili su se u Australiju.Pratimo price nekih od njih. Oko 150 ljudi, suvremenika ovih zbivanja, još je medu živima.Brod Partizanka nakon samo nekoliko godina izgubio je svoju važnost, jer putnika više nije bilo, izgorio je pod sumnjivim okolnostima. Bio je to nacin da se propala ideja zakamuflira u pomorsku nesrecu. Naplacena je velika odšteta, a prije požara sav je. Del 1 av 2.
20:57 
Gledali ste: Duga mracna noc [Repris]
21:00 
Duga mracna noc [Repris]
Iva i Vera sele se u luksuzni gradski stan i premda je pred Ivom ”partijska karijera”, zbog sve vecih sumnji koje iskazuje prema novom poretku, tajna služba, OZNA, pocinje ga prisluškivati. U njegovom rodnom kraju sustavno se provode odmazde i deportacije. To zahvaca i njemacke obitelji ciji su sinovi poginuli u partizanskim odorama. Iva je zbunjen i ogorcen. Pokušava zaštititi ljude za koje je uvjeren da su nevini, no to ga dovodi u sve oštrije sukobe sa Špancem, majorom OZNE i suprugom Verom. Razdor zahvaca i Ivinu obitelj, što ce kulminirati tragicnom smrcu njegova oca Luke.Uloge: Goran Višnjic, Mustafa Nadarevic, Ivo Gregurevic, Goran Navojec, Tarik Filipovic, Katarina Bistrovic-Darvaš, Boris Dvornik, Žarko Potocnjak, Vera Zima, Suzana Nikolic, Minja Jovicic, Alen Liveric, Marija Kohn, Krešimir Mikic, Damir Loncar, Vilim Matula, Boris Svrtan, Matko Raguž, Bernarda Oman, Danko Ljuština, Zvonimir Torjanac, Dora Lipovcan Scenografi: Duško Jericevic i Ivan IvanSkladatelji: Igor Kuljeric i Siniša LeopoldDirektor fotografije: Vjekoslav Vrdoljak, H.F.S.Scenarist i redatelj: Antun Vrdoljak. Säsong 12. Del 9 av 13.
21:46 
Financijalac: SEPA izravno terecenje [Repris]
22:00 
Otvoreno
22:52 
Dnevnik 3
23:07 
Sport
23:12 
Vrijeme
23:14 
Vijesti iz kulture
23:26 
Romano Bolkovic - 1 na 1
00:07 
Velecasni Brown
Del 8.
00:53 
Don Matteo [Repris]
Del 2.
01:51 
Klinika Schwarzwald
Del 11.
02:37 
Skica za portret [Repris]
02:41 
Labirint
03:06 
Treca dob [Repris]
03:31 
Dr. Oz [Repris]
Del 26.
04:13 
Dobar dan [Repris]
05:03 
Kod nas doma [Repris]
05:48 (06:35)
Spone ljubavi
Del 40.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2018 Comspace
Limetta.se