Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:39 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro
10:21 
Dr. Bergmann
Florian treba Janovu pomoc zbog razderotine na glavi jer ga je Ben Klaholz gurnuo na školskom dvorištu. Jan doznaje da Ben ima poremecaje u ponašanju otkad je izgubio majku, ali sluti da njegova agresivnost ima još neki uzrok. Zbog upornosti da istraži o cemu se tocno radi nije baš omiljen u toj obitelji. Jens Halling našao je ženina stara ljubavna pisma Kalleu Opdehnu i ljuti se što ih ona još cuva. On ih vraca Kalleu, no to izazove ljubomoru njegove Ellen. Jens i Kalle završe na ležaju kod dr. Bergmanna. Walter i Beate iz Bochuma došli su na odmor u Deekelsen, na preporuku prijatelja Thea Koschinskog. Walter je oduševljen, no Beate nije. Uz Mareninu pomoc Walter je uspije namamiti u ordinaciju da bi joj pomogao taj sposobni seoski lijecnik, kako im ga je pohvalio Theo.Uloge: Wayne Carpendale, Caroline Scholze, Edith Behleit, Gunter Schoß, Gerhard Olschewski, Franziska Troegner, Erika Skrotzki Scenarist: Manfred KosmannRedatelj: Hans WernerUrednica: Ranka Horvat. Säsong 19. Del 8 av 18.
11:07 
Leteci fratar
Prozvali su ga ”leteci fratar”. Zbog dojma koji ostavlja kada se u redovnickom habitu krece po Karmelu svetoga Ilije na Buškom jezeru gdje organizira koncerte, izložbe, strucne skupove, po kojemu stalno ”leta” kako bi izložio još jedan vrijedan primjerak cipke ili u depou s narodnim nošnjama katalogizirao još jedan vrijedan tradicijski odjevni predmet Hrvata, Bošnjaka ili Srba iz Bosne i Hercegovine. On je karmelicanin otac Zvonko Martic, doktor etnologije i prior samostana. On je cuvar narodnoga blaga, on je znanstvenik koji istražuje interreligijska mjesta na tlu Bosne i Hercegovine, on je covjek kojem je narod na prvom mjestu, on je duhovnik koji teži sav svoj život biti u prisutnosti Krista. Dokumentarni filmski portret oca Zvonka Martica podsjetit ce nas na pravi smisao zapovijedi koja govori kako treba ljubiti bližnjega koji je drugi i drugaciji jer njegov protagonist taj smisao svjedoci iz dana u dan svojim životom i djelovanjem. Snimatelji: Tomislav Trumbetaš i Davor Boric Tonski snimatelj: Krunoslav Ljubanovic Montažerka: Anita Jovanov Strucni suradnik: Vido Bagur Scenaristi: Davor Boric i Ljiljana Šišmanovic Redatelj: Davor Boric Urednica: Ljiljana Šišmanovic. Del 2.
11:32 
Glazba: Endi - Volim ovaj Bozic
11:41 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
Klinika
12:31 
Zaljubljena u Ramona
Benito kaže Luisi da je njegova mama doživjela izljev krvi u mozak i da je zaboravila španjolski i da sada govori engleski. Pohvali Adalgisu jer mu prevodi. Luisa odgovori da ce sada biti stalno uz rodakinju, a on kaže da tako mora biti jer jedino preko nje komunicira s mamom. Luisa mu kaže da onda njih dvoje nikad nece moci biti nasamo. Julio pokušava razgovarati s Juanom, a ona mu kaže da ode, da mu nece otvoriti vrata. Juana kaže Luisi da ju je Julio poljubio. Luisa kaže da bi mu trebala dati priliku, da su oboje slobodni. Juana odgovori da zna gdje joj je mjesto i da je Julio zacijelo zbunjen nakon ženine smrti. Roxana pokuša zavesti Antonija. On je odbije, a ona mu kaže da bi mogli pokušati biti sretni kao nekada. Antonio kaže da je to bilo prije nego što ga je prevarila s Agustínom. Ramón kaže Fabioli da bi trebali provjeriti što je potrebno za njihovo hitno vjencanje. Jorge želi moliti Andreu da mu bude djevojka, a onda uvidi da je ona vec u vezi sa Santiagom. Andrea kaže Jorgeu da je bila spremna na sve radi njihove ljubavi, ali da ju je on ostavio i zato je sada sa Santiagom. Moli ga da je pusti na miru. Ramón se šokira kada na radiju cuje Sofíjinu poruku.Uloge: José Ron (Ramón López Ortiz), Esmeralda Pimentel (Fabiola Medina Fernández), Nuria Bages (Hortensia Requena), Marcelo Córdoba (Julio Medina Requena), Marisol del Olmo (Juana López Ortiz), Fabiola Guajardo (Sofía Vázquez), Arturo Carmona (Antonio Fernández Rivas), Luz Elena González (Roxana Herrera), Carlos. Säsong 12. Del 48 av 117.
13:19 
Dr. Oz
Postoji li u vašem prošlom životu tajna koja vas može izlijeciti? Najnoviji pokus pokazat ce što se dogada u našem mozgu tijekom vracanja u prošlost. Krije li se iza toga znanost? Wayne Brady otkrit ce bolnu tajnu koju je godinama skrivao i što ga je potaknulo na to da potraži pomoc.Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 6. Del 64 av 100.
14:04 
Sigurno u prometu [Repris]
14:31 
Prometej
U Prometeju, emisiji koja popularizira svijet znanja i novih spoznaja, danas pogledajte: U rubrici Big bang o citanju knjiga kao sasvim jedinstvenom fenomenu imanentnom samo covjeku; Otkrivamo svijet novih ideja, onih s racunalnim vidom; Upoznajmo znanost s potpisom doc. dr. sc. Vladimira Stilinovica; Jeste li znali znanstvenu istinu o fenomenu prilagodbe i suocavanja djeteta sa svijetom netom nakon poroda? Novinarke i istraživacice: Nikolina Dragoševic i Sanja Skoric Redateljica: Renata Prugovecki Urednica i voditeljica: dr. sc. Jasna Buric.
15:00 
Dobar dan
16:00 
Detektiv Murdoch
Novi šef policije požuruje Murdocha da nekog uhiti u slucaju ubojstva bijelca u crnackoj crkvi. Uloge: Yannick Bisson (detektiv William Murdoch), Hélene Joy (dr. Julia Ogden), Thomas Craig (inspektor Brackenreid Scenaristica: Mary Pedersen Redateljica: Leslie Hope Urednica: Ranka Horvat. Säsong 9. Del 13 av 18.
16:43 
TV kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Kod nas doma
Da Hrvatska ima raznih cuda svi znamo, no ne znamo koliko vam je poznato da Hrvatska radiotelevizija ima jedno svoje pravo malo svjetsko cudo. 70 godina kontinuiranog djelovanja, brojne suradnje s vodecim domacim i svjetskim glazbenicima, obilje energije i kreativnosti… Nekada su se zvali Plesni orkestar Radio Zagreba, zatim Big Band, a u današnjoj emisiji Kod nas doma stigao je Jazz orkestar HRT-a! Redatelj: Tihomir Žarn Voditeljica: Iva Šulentic Urednica: Lidija-Katarina Matancevic Preradovic Urednica projekta: Maja Tokic.
18:07 
Potjera
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:41 
Snow Queen Trophy
19:44 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
20:05 
Sifra
20:59 
Milijarde
Chuck otkriva da je suparnicki Istocni okrug napredovao sa slucajem protiv Axea dok se on bavio Stevenom Birchem i mora slucaj vratiti sebi. Chuck pregovara da bi zadržao kontrolu nad kljucnim svjedokom Peteom Deckerom, menadžerom hedge fonda povezanim s Axelrodom. Axe povlaci potez s obiteljskom pekarskom korporacijom YumTime. Taj se potez odražava na Chucka preko vrlo privatne veze njegovog oca i YumTimea. Wendy se nade u moralnoj dilemi kad na povjerljivom razgovoru s klijentom dozna da ce sabotirati karijeru jedne od malobrojnih žena menadžera portfelja u Axe Capitalu. Lara Axelrod želi zaštititi Axeov ugled od potencijalno štetne knjige koja iznosi istinu o odredenim dogadajima.U glavnim ulogama: Paul Giamatti (Chuck Rhoades), Damian Lewis (Bobby Axelrod), Maggie Siff (Wendy Rhoades), Malin Akerman (Lara Axelrod), Toby Leonard Moore (Bryan Connerty), David Costabile (Mike Wagner Wags) i Condola Rashad (Kate Sacker)Scenarist: Willie RealeProducenti: Brian Koppelman, David Levien i Andrew Ross SorkinRedatelj: Scott HornbacherUrednica: Ranka Horvat. Säsong 15. Del 3 av 12.
21:53 
Glazba: Dalmatino - Bozic bijeli
22:00 
Otvoreno
22:50 
Dnevnik 3
23:05 
Sport
23:13 
Vrijeme
23:15 
Vijesti iz kulture
23:27 
Dobra zena
Jason agresivno pristupa istraživanju pomažuci Alici i Lucci u parnici o studentskom zajmu. Howard Lyman žali se na dobnu diskriminaciju u odvjetnickom uredu Lockhart, Agos i Lee optužujuci prije svega Caryja. Eli izaziva dramu u obitelji Florrick u Peterovoj predsjednickoj kampanji. Uloge: Julianna Margulies (Alicia Florrick), Christine Baranski (Diane Lockhart), Matt Czuchry (Cary Agos), Alan Cumming (Eli Gold), Zach Grenier (David Lee), Jeffrey Dean Morgan (Jason Crouse), Chris Noth (Peter Florrick), Cush Jumbo (Lucca Quinn) Scenaristica: Stephanie SenguptaRedatelj: Craig ZiskUrednica: Ranka Horvat. Säsong 7. Del 5 av 22.
00:13 
Detektiv Murdoch
Del 13.
00:55 
Don Matteo [Repris]
Upravitelj poznate tvornice keramike pronaden je mrtav. Prvi osumnjiceni je njegov poslovni suradnik, kojeg su culi kako se bijesno svada sa žrtvom. Anceschi se mora uhvatiti u koštac s Laurinom majkom, a Laura s Anceshijevom jer su medu njima otpocetka konfliktni odnosi. Uloge: Terence Hill (don Matteo), Nino Frassica (narednik Cecchini), Flavio Insinna (kapetan Anceschi), Milena Miconi (gradonacelnica Laura), Nathalie Guetta (Natalina), Francesco Scali (Pippo), Caterina Sylos Labini (Caterina Cecchini), Pietro Pulcini (Ghisoni)Režija: Elisabetta MarchettiProducent: Luca BernabeiUrednica: Ranka Horvat. Säsong 5. Del 12 av 24.
01:51 
Direktori na cesti
Drama. Ambiciozni Bobby Walker (B. Affleck) je voditelj prodaje u velikoj brodogradevnoj korporaciji, obiteljski covjek koji vjeruje da mu je život americki san. Oženjen je, živi u velikoj kuci u predgradu, vozi Porsche i igra golf u prestižnom klubu. No godina je 2010. i gospodarska kriza u punom je zamahu, pa je zbog smanjivanja troškova otpušten. Opterecen kreditima i hipotekom Bobby ce se naci u velikim nevoljama i ubrzo ostati bez Porschea i clanstva u golf-klubu. Dok on vjeruje da privremeni izlaz može pronaci zapošljavanjem u privatnoj gradevinskoj tvrtki svog šogora Jacka Dolana (K. Costner), u novoj rundi rezanja troškova s gubitkom posla se suocavaju dvojica još više rangiranih šefova u njegovoj bivšoj korporaciji s malo šansi za neki posao… Hvaljena socijalna drama ”Direktori na cesti” redateljski je prvijenac TV producenta Johna Wellsa (serije ”Kineska plaža”, ”Zapadno krilo”, ”Hitna služba”), koji je višestruko ovjencan prestižnom nagradom Primetime Emmy. Wells se prihvatio intrigantne teme djelovanja gospodarske krize i njezinih razornih posljedica u višim slojevima americkog društva. Pri tome jasno kriticki progovara o bešcutnosti korporacijske Amerike, besperspektivnosti i gubitku nade, socijalnoj neosjetljivosti i moralnoj ambivalentnosti, te intimnim egzistencijalnim i obiteljskim krizama. U glavnoj ulozi nastupa glumacki (Dobri Will Hunting) i redateljski oskarovac B. Affleck (Nestala bez traga, Argo), a njegovi su partneri takoder oskarovci T. Lee Jones. Regissör: John Wells, Skådespelare: Suzanne Rico, Kent Shocknek, Tommy Lee Jones, Chris Cooper, Celeste Oliva, Tom Kemp, Adrianne Krstansky, Lewis D. Wheeler, Nancy Villone, Chris Everett, Ben Affleck, Kathy Harum, Allyn Burrows, Maria Bello, Lance Greene.
03:32 
Dr. Oz
Postoji li u vašem prošlom životu tajna koja vas može izlijeciti? Najnoviji pokus pokazat ce što se dogada u našem mozgu tijekom vracanja u prošlost. Krije li se iza toga znanost? Wayne Brady otkrit ce bolnu tajnu koju je godinama skrivao i što ga je potaknulo na to da potraži pomoc.Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 6. Del 64 av 100.
04:14 
Koktel-bar: Neno Nincevic i gosti
05:04 
Skica za portret [Repris]
05:06 
Kod nas doma [Repris]
05:51 (06:37)
Zaljubljena u Ramona
Del 48.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Artiklar

Läs våra artiklar om kvällens program

Bebisen Roy kämpar för sitt liv

Ett medicinskt experiment är enda möjligheten för Roy att överleva sin tvåårsdag.

Dokument inifrån: Roy måste leva
SVT1,20:00

Se fler artiklar

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se