Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:35 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:10 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:10 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:10 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro
10:20 
Dr. Bergmann
Svada u ordinaciji. Posve slucajno Gertrud otkriva da dr. Bergmann nemarno obracunava usluge, no ne usuduje se upozoriti ga na to. Medutim, njezin muž se izbrblja u gostionici, Jan se ljuti zbog glasina da je pred stecajem, a Maren još brani Gertrud. U raspravi s Gertrud Jan uvida da snosi odgovornost ne samo za pacijente, nego i za svoje zaposlenike. Inken Engel i Marka Bohma povezuje duga i ne uvijek jednostavna prošlost. Imaju sina zbog kojeg su nakon prekida ostali u kontaktu. Mark shvaca da još voli bivšu ženu i nastoji je ponovno osvojiti, što nailazi na otpor njezina oca, a ni Inken ne zna kako bi se postavila. Kad Mark skupi hrabrost da Inken izjavi ljubav, dogodi se tragicna nesreca i Inken završi u bolnici, i to s retrogradnom amnezijom. Ima velike rupe u sjecanju pa misli da je još u braku s Bohmom. Gda Jürgens vratila se s puta oko svijeta. Jan joj nudi da mu opet vodi kucanstvo, ali ona odbija iako joj je zapravo dosadno. G. Weber ima kalcifikat u ramenu pa ga Jan odlucuje spojiti s gdom Jürgens, no dobra namjera nema uvijek dobar rezultat.Uloge: Wayne Carpendale (dr. Jan Bergmann), Caroline Scholze (Maren Jantzen), Erika Skrotzki (Doris Jantzen), Gunter Schoß (prof. dr. Heinrich Bergmann), Maximilian Werner (Florian Jantzen), Franziska Troegner (Gertrud) Scenaristica: Maike von HaasRedatelj: Thomas DurchschlagUrednica: Ranka Horvat. Säsong 18. Del 12 av 15.
11:10 
Rijec i zivot
11:42 (11:54)
TV Kalendar
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
Klinika
12:25 
Zaljubljena u Ramona
Francisco kaže Daliji da mu pomogne razdvojiti Ramóna i Fabiolu, inace ce reci Ramónu da mu je ona odala njihove planove. Nudi joj suradnju kako bi se njemu vratila Fabiola, a njoj Ramón. Sara moli Jorgea da joj pruži šansu. Kaže mu da je zaljubljena u njega. Jorge joj odvrati da mu je ona samo priajteljica. Sara ga pita je li zaljubljen u Andreu, a on kaže da nije. Ona mu odvrati neka pazi jer je Andrea zaljubljena u njega i da je zato rekla da je gay. Porfirio kaže Verónici da je Margarita njegova platonska ljubav od studentskih dana, ali da ce je morati zaboraviti. Jorge upozori Andreu da ne izmišlja da je gay kako bi otjerala žene od njega. Kaže joj da mu je samo trebala reci da ga voli. Andrea mu kaže da su rodaci, a on odvrati da to ne sprecava njihovu ljubav. Roxana kaže Virginiji da je Julio krao novac, a Virginia odgovori da je to vjerojatno zbog kucnih troškova. Sara kaže Virginiji da moraju nekako razdvojiti Andreu i Jorgea jer su rodaci, a u vezi su.Uloge: José Ron (Ramón López Ortiz), Esmeralda Pimentel (Fabiola Medina Fernández), Nuria Bages (Hortensia Requena), Marcelo Córdoba (Julio Medina Requena), Marisol del Olmo (Juana López Ortiz), Fabiola Guajardo (Sofía Vázquez), Arturo Carmona (Antonio Fernández Rivas), Luz Elena González (Roxana Herrera), Carlos Bracho (Pedro Lamadrid), Lisset (Virginia Sotomayor)Scenaristica i producentica: Lucero SuárezRedatelji: Claudia Elisa Aguilar, Jorge RoblesUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 35 av 117.
13:15 
Dr. Oz
Legendarni Regis Philbin progovorit ce o boli u prsima zbog koje ne može spavati i zbog koje se zabrinuo za svoje zdravlje. Pogledajte što ce se dogoditi kad Regis prvi put u životu uzme u ruke pravo srce.Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 6. Del 50 av 100.
14:05 
Normalan zivot
15:00 
Dobar dan
16:00 
Detektiv Murdoch
Detektiv Murdoch i inspektor Brackenreid istražuju niz sablasnih ubojstva u kojima je žrtvi odrezan palac. Premda iz razlicitih društvenih krugova svi su se ubijeni kladili na konje što ih povezuje s kladionicarom Berniejem Kingom. King spremno priznaje da su mu svi bili dužni, ali uvjerava policiju da ih ne bi ubio jer bi time izgubio mogucnost povrata novca. Dr. Ogden misli da su palci možda trofeji koje skuplja uzastopni ubojica. Nažalost, kako se Murdoch približava istini, cini se da je i on postao plijen lovca na trofeje.Uloge: Yannick Bisson (detektiv William Murdoch), Hélene Joy (dr. Julia Ogden), Thomas Craig (inspektor Brackenreid), Jonny Harris (George Crabtree), Georgina Reilly (dr. Emily Grace)Gostujuci glumci: Chris Hoffman (Bernie King)Scenaristi: Carol Hay i Paul AitkenRedatelj: Don McCutcheonUrednica: Ranka Horvat. Säsong 8. Del 18 av 18.
16:43 
TV kalendar
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Kod nas doma
18:10 
Daj pet(ak)
18:59 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:44 
Vrijeme
19:47 (19:58)
Tema dana
20:05 
Nemoguci susret
Znanstvenofantasticni triler o tome upravljamo li vlastitom sudbinom sami ili to cine nepoznate sile. Ambiciozni politicar David Norris (M. Damon) na korak je do mjesta u americkom Senatu. I baš tada upozna prekrasnu balerinu Elisu (E. Blunt), ženu kakvu nikada do tada nije sreo, i zaljubi se. Ali tada se izmedu njih umiješa treca strana, tajanstveni covjek ih pokušava razdvojiti. David shvati da protiv sebe ima agenta sudbine, koji ce uciniti sve da David i Elisa ne budu zajedno. Hoce li se David suprotstaviti sudbini da bi bio sa ženom koju voli ili prihvatiti uspješnu buducnost pod kontrolom za sebe?Kriticari su hvalili ovaj film, osobito glumu M. Damona i kemiju s partnericom E. Blunt koja je osvojila nagradu Saturn za najbolju sporednu ulogu.Snimljeno prema kratkoj prici ”Adjustment Team” Philipa K. Dicka.Uloge: Matt Damon, Emily Blunt, Anthony Mackie, John Slattery, Lisa Thoreson Scenarij i režija: George NolfiProizvodnja: 2011.Urednik: Igor Tomljanovic.
21:50 
Romance velikih umjetnika: Rudolf Nureyev & Eric Bruhn
Ljubavna veza Rudolfa Nureyeva s danskim plesacem Erikom Bruhnom rodila se zahvaljujuci zajednickoj strasti za plesom, no ista ta strast poslije je bila uzrok brojnih trvenja medu njima. Iako su jedan drugoga pratili po Europi, cesto su se rastajali i imali druge ljubavnike. No njihova uzajamna ljubav, u kojoj nikad nisu pronašli srecu, opstala je sve do kraja života.Produkcija: Sky Arts Production HubOdabrala: Mira Vocinkic. Del 9 av 10.
22:35 
Eurojackpot
22:45 
Hrvatska za 5
23:40 
Dnevnik 3
23:55 
Sport
23:59 
Vrijeme
00:01 (00:09)
Vijesti iz kulture
00:15 
Crna lista
Nakon što su tjednima tragali za Dembeom, Red i Posebna skupina napokon uspiju otkriti gdje se nalazi, no u tom trenutku Aram nestane. Dembe svjesno riskira dok mu se Red primice. Reddington i dalje traga za osobom kojoj je cilj srušiti njegov zlocinacki imperij. Dembe otme Arama da mu pomogne otkriti tko je otrovao Reda i uporno ga progoni. Posebna skupina otkrije da je Arama oteo Dembe, ali ne da bi ga ubio, nego da mu pomogne doci do g. Kaplana. Ubojstvo Redovog suradnika Reda i Liz navede na trag ubojice koja kriminalce likvidira iz osvete. Preko nje Red pronalazi Dembeovu obitelj, a Dembe g. Kaplana. Lovac koji je spasio g. Kaplana puca u Dembea, ali Red ga uspije spasiti. Reddington pokušava iz lovca izvuci gdje se nalazi Kate, tj. g. Kaplan, ali lovac se žrtvuje i raznese i sebe i kucu. Samar i dalje muce osjecaji prema Aramu nakon što dozna da je on ponovno u vezi s bivšom djevojkom špijunkom.Uloge: James Spader (Raymond ”Red” Reddington), Megan Boone (Liz Keen), Diego Klattenhoff (Donald Ressler), Harry Lennix (Harold Cooper), Amir Arison (Aram Mojtabai), Mozhan Marnò (Samar Navabi), Hisham Tawfiq (Dembe Zuma), Ryan Eggold (Tom Keen), Leon Rippy (Lovac), Susan Blommaert (g. Kaplan)Amir Arison (Aram)Redatelj: Jean de SegonzacScenaristi: Brandon Margolis i Brandon SonnierUrednica: Ranka Horvat. Säsong 4. Del 16 av 22.
01:00 
Detektiv Murdoch
Del 18.
01:45 
Don Matteo
Del 22.
02:30 
Zed za zivotom [Repris]
Del 20.
03:15 
Lovci na natprirodno [Repris]
Del 21.
03:55 
Dr. Oz
Legendarni Regis Philbin progovorit ce o boli u prsima zbog koje ne može spavati i zbog koje se zabrinuo za svoje zdravlje. Pogledajte što ce se dogoditi kad Regis prvi put u životu uzme u ruke pravo srce.Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 6. Del 50 av 100.
04:40 
Reprizni program
05:21 (06:06)
Kod nas doma [Repris]

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se