Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:07 (06:49)
Zaljubljena u Ramona
Fabiola kaže Ramónu da ne mora tjerati Dalijine decke ni razbijati nos Rulu. On joj odvrati da je Dalia sretna što joj je spasio život. Kaže da je voli kao sestru i da ga je mama poslala da je potraži. Fabiola kaže da nije ljubomorna na Daliju. Agustín želi ostati u Roxaninom stanu, ali ona odvrati da ne može jer ce joj Antonio onda oduzeti Diega. Agustín kaže da ako joj je sin na prvome mjestu, onda on odlazi. Margarita kaže Antoniju da nece vecerati s njime jer je bila s Porfiriom. Andrei kaže da razumije da je Antoniju sin najvažniji. Antonio kaže Margariti da je Roxani bilo loše i da ga je zamolila da odvede Diega u muzej. Margarita mu kaže da je to bio Roxanin plan. Antonio prizna da je to bilo tako, ali da nema potrebe za brigu jer joj on ne daje nikakvu nadu. Juana dobije milijun dolara. Margarita zahvali Andrei na njezinoj intervenciji da se ona pomiri s Antoniom. Francisco kaže Hortensiji da bi trebala zaboraviti ponos i otici unukama, no Hortensia to odbija. Julio se naljuti kada mu Fabiola kaže da je u vezi s Ramónom. Uloge: José Ron (Ramón López Ortiz), Esmeralda Pimentel (Fabiola Medina Fernández), Nuria Bages (Hortensia Requena), Marcelo Córdoba (Julio Medina Requena), Marisol del Olmo (Juana López Ortiz), Fabiola Guajardo (Sofía Vázquez), Arturo Carmona (Antonio Fernández Rivas), Luz Elena González (Roxana Herrera), Carlos Bracho (Pedro Lamadrid), Lisset (Virginia Sotomayor) Scenaristica i producentica: Lucero Suárez Redatelji: Claudia Elisa Aguilar, Jorge Rob. Säsong 12. Del 32 av 117.
06:40 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:10 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:10 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:10 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro
10:20 
Dr. Bergmann
Maren i Florian su zaprepašteni kad se iznenada pojavi Marenin bivši muž Christian Hoffmann, koji ih je davno napustio i vratio se u Indiju. Zbližavanje s ocem Florianu nije lako, no kad mu on obeca da ce ostati u Deekelsenu, oduševljen je. Maren je sretna u vezi s Janom, ali Christianov dolazak otvara stare rane pa se ona najprije udaljuje od Jana, ali ubrzo joj postaje jasno da ne želi povratak bivšeg muža. Maren izjavljuje ljubav Janu, ali traži ga i savjet jer joj je Christian nekako cudan. Jan ga uspije nagovoriti na pregled kod dr. Osterloha koji ustanovi da Christian ima tumor na mozgu. Policajac Sven Olsen upao je u profesionalnu krizu nakon pucnja u lovokradicu i Jan mu preporucuje lijecenje, no Sven i dalje glumi da je sve u redu. Policajci su pozvani na intervenciju u lijecnikovu kucu, ali Sven odbija poci pa se sukobljuje s kolegom. Hoce li dr. Bergmann uspjeti riješiti njihov spor? Ordinacija opet treba dodatnu pomocnicu. I Janu i Gertrud svida se nestašna Anja Steinwehr, no Gertrud se boji da je predrska za Jana, a Jan da je preodrješita za Gertrud.Uloge: Wayne Carpendale (dr. Jan Bergmann), Caroline Scholze (Maren Jantzen), Erika Skrotzki (Doris Jantzen), Gunter Schoß (prof. dr. Heinrich Bergmann), Maximilian Werner (Florian Jantzen), Franziska Troegner (Gertrud) Scenaristica: Anne Benza-MadingouRedatelj: Michael ZensUrednica: Ranka Horvat. Säsong 18. Del 10 av 15.
11:10 
Eko zona
11:35 
Bonton
11:42 (11:54)
TV Kalendar
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
Klinika
12:25 
Zaljubljena u Ramona
Del 33.
13:15 
Dr. Oz
Epizoda (broj): 48Robin Roberts otkriva kako su joj optimizam i zahvalnost pomogli da pobijedi rak dojke i još jednu bolest. Pogledajte kako ce je jedno iznenadenje ganuti. Jeste li ovisni o umjetnim zasladivacima? Otkrijte kako se riješiti ove ovisnosti.Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 6. Del 48 av 100.
14:05 
Potrosacki kod
14:30 
Pogled preko granice - Hrvati u BiH
15:00 
Dobar dan
16:00 
Detektiv Murdoch
Crabtree prvi put vodi istragu ubojstva pa otkriva prijevaru i pronevjeru kad hrvac umre poslije meca. Brackenreid bi takoder mogao naletjeti na prijevaru kad pristane uložiti uštedevinu kod bogatog brijaca.Uloge: Yannick Bisson (detektiv William Murdoch), Hélene Joy (dr. Julia Ogden) , Thomas Craig (inspektor Brackenreid), Jonny Harris (George Crabtree), Georgina Reilly (dr. Emily Grace)Gostujuci glumac: David Chilton (G. Chilton)Scenaristi: Jordan Christianson i Simon McNabbRedatelj: Peter MitchellUrednica: Ranka Horvat. Säsong 8. Del 16 av 18.
16:43 
TV kalendar
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Kod nas doma
18:10 
Potjera
18:59 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:44 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
19:59 
LOTO 7/39
20:05 
Mijenjamo svijet: Nasilje u cetiri zida
Film istražuje jednostavnu, ali uznemirujucu cinjenicu o životu u Americi, a to je da je žena najugroženija upravo u svom vlastitom domu. Svakoga dana u SAD-u najmanje cetiri žene stradaju od ruke nasilnog (i cesto bivšeg) partnera. Prvi je poriv dakako zapitati se: ”Zašto jednostavno nije otišla?” Dokumentarac ruši tu okrutnu logiku. Prateci iskustvo dviju žena - Deanne Walters, majke koja traži pravdu za zlocin koji je njezin bivši suprug pocinio nad njom te Kit Gruelle, odvjetnice koja traži pravdu za sve žene - postajemo svjedoci složene stvarnosti nasilja u obitelji. Njihova iskustva dovode u pitanje ustaljene i pogrešne pretpostavke te daju uvid u svijet koji je velikim dijelom nepoznat i od kojeg smo se sakrili iza zatvorenih vrata šutnje, zakona i nedostatka razumijevanja. Kitino nas djelovanje uvodi u život nekoliko žena koje pokušavaju pobjeci od svog zlostavljaca te nailaze na otpor institucija koje ih sustavno iznevjeravaju cesto kriveci žrtvu za nasilje od kojeg želi pobjeci. Isto ono društvo koje potice žene da tragaju za istinskom ljubavi nema nimalo milosti prema njima kada ta ljubav preraste u nasilje. Kada Deanna od žrtve postaje pobjednica, film pocinje postavljati važna pitanja koja imaju moc promijeniti naše društvo: ”Zašto je on zlostavlja?”, ”Zašto okrecemo glavu?” i ”Kako izgraditi buducnost bez nasilja u obitelji?” Festival i nagrade: Nagrada ”Kathleen Bryan Edwards” na festivalu dokumentarnog filma Full Frame, 2014.; Službena selekcija na Sundanc.
21:00 
Storije o neponovljivima: Dobar vecer
Naslov epizode prenesen je iz lista Dubrava iz 1935. godine, kada je zabilježena dubrovacka kolenda na nacin ”kako je pjevao Vlaho Obuljen, receni Slijepi”. Ivo Vojnovic, kojega bi se takoder po mnogocemu moglo svrstati u neponovljive, Vlaha Slijepog uvrstio je u likove svoje drame Ekvinocijo. Štoviše, Vlaho je na dubrovackoj premijeri 1903. glumio samog sebe, a stjecajem okolnosti mnogi od glumaca koji su kasnije igrali Vlaha Slijepog takoder su vec za života uvršteni u dubrovacku galeriju neponovljivih. Jedan od njih je Predrag Vušovic za kojeg je dovoljno reci - Predo. U ovoj epizodi govorimo i o davnom lijericaru po cijem se nadimku uobicajeno naziva popularna dubrovacka poskocica. Naravno, to je - Lindo.Scenarist, narator i urednik: Vedran BenicRedatelj: Lukša Benic Snimatelj: Željko GalovMontažer: Dominik MiljakGlazba: Vicko DragojevicIzvršna producentica: Marija KosorAutor špice i kolorist: Denis GolenjaDizajneri zvuka: Iva Ivan i Srdan Popovic. Del 3 av 7.
21:30 
Pola ure kulture
22:00 
Otvoreno
22:50 
Dnevnik 3
23:05 
Sport
23:09 
Vrijeme
23:11 (23:19)
Vijesti iz kulture
23:25 
Crna lista
Red je u lovu na onog tko Isabelli Stone placa da ga napada. FBI-evu ekipu povede u potragu za crnolistašem koji namjerava preuzeti podzemnu hakersku mrežu. Red otkrije da je Isabellu Stone angažirao netko iz njegove banke, a poslije dozna da je to ucinio pod njegovim imenom i s njegovim novcem. Harold dozna da je Red oteo Isabellu i zauzvrat zatraži od njega nekog s Crne liste. Aram odlazi na tajni zadatak kako bi pronašao Arhitekta i naide na svoju bivšu djevojku Janet. Nju je Nacionalna sigurnosna agencija angažirala u istu svrhu. Arhitekt uhvati Arama da mu pomogne osloboditi bijelog suprematista iz zatvora. Aram puca u Arhitektovo vozilo kako bi ga sprijecio da pobjegne nakon što Ressler i Samar dodu u intervenciju. Tom otkrije da su njegovu smrt lažirali prema scenariju njegove majke.Uloge: James Spader (Raymond ”Red” Reddington), Megan Boone (Liz Keen), Diego Klattenhoff (Donald Ressler), Harry Lennix (Harold Cooper), Amir Arison (Aram Mojtabai), Mozhan Marnò (Samar Navabi), Hisham Tawfiq (Dembe Zuma), Ryan Eggold (Tom Keen), Melora Hardin (Isabella Stone), Brent Spiner (Arhitekt)Redateljica: Christine GeeScenaristi: Chap Taylor i Dave MetzgerUrednica: Ranka Horvat. Säsong 4. Del 14 av 22.
00:10 
Detektiv Murdoch
Del 16.
01:00 
Don Matteo
Del 20.
01:50 
Zed za zivotom [Repris]
Del 18.
02:35 
Accidentally Engaged
04:00 
Lovci na natprirodno [Repris]
Del 19.
04:40 (05:00)
Reprizni program
05:12 
Kod nas doma [Repris]
05:57 (06:40)
Zaljubljena u Ramona
Del 33.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se