Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:35 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro
10:21 
Dr. Bergmann
Nezvani gost na imanju bracnog para Halling. Cetrnaestogodišnja Franzi Hansen pobjegla je iz doma pa za njom traga policija. Bolesna je i Jens je odvede dr. Bergmannu, koji otkrije da se zarazila hantavirusom. Ta se bolest mora prijaviti, ali na Jensovu molbu da Franzi ostane kod njih Jan odugovlaci s prijavom. Franzi zna sa životinjama, ali dogodi joj se nezgoda s dalekosežnim posljedicama. Hinnerk i Gertrud žele posjetiti Petera u Frankfurtu. Putovanje vlakom je skupo pa oboje, tajeci to jedno drugom, uce voziti, ali cini se da im to baš ne ide. Anja nije došla na posao. Jan doznaje da je bolesna i da sad stanuje kod Gertrud. Erik ju je prevario, i to s Olivijom. Taj se sukob odražava i na ugodaj u obitelji Bergmann, a i u ordinaciji. Anja priopci Oliviji da su se njezini osjecaji prema njoj promijenili na što Olivia odlucuje vratiti se u Brazil. Tko ce se sad brinuti za Louisu?Uloge: Wayne Carpendale, Caroline Scholze, Lea Faßbender, Niels Bruno Schmidt, Gerhard Olschewski, Franziska TroegnerScenarist: Manfred KosmannRedatelj: Hans WernerUrednica: Ranka Horvat. Säsong 22. Del 9 av 12.
11:11 
Stavi staru stvar na pravo mjesto [Repris]
11:42 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:13 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
Klinika
12:29 
Zaljubljena u Ramona
Ramóna veseli vijest da je Fabiolino dijete njegovo, te joj obeca da ce je zaštititi od Francisca. Jorge zamoli Fabiolu da mu oprosti jer je rekao Ramónu istinu. Ona mu ništa ne zamjera, nego mu je zahvalna. Ramón smatra da se Fabiola ne bi trebala vratiti Franciscovoj kuci, te je vodi Pliniju. Diego gleda tatinu tugu zbog Margarite, pa mu predloži da zajedno odu k njoj i zamole je da mu se vrati. Margarita se iznenadi kada je Diego zamoli da opet bude s njegovim tatom jer ne bi želio da tata bude tužan. Margarita pristane. Antonio je zamoli da mu oprosti ljubomoru. Andrea kaže Fabioli da ju je Francisco pitao za nju. Fabiola joj kaže da je neprestano zove na telefon, a Andrea joj savjetuje neka mu se ne javlja. Margarita kaže Porfiriju da se pomirila s Antoniom. Sofía ugleda Ramóna, baci mu se u zagrljaj i poljubi ga. On je odgurne i kaže joj da je njihova veza završena i da voli Fabiolu. Sofía ga podsjeti da je Fabiola udana, a on odvrati da Fabiola više nije s Franciscom. Francisco traži Fabiolu…Uloge: José Ron (Ramón López Ortiz), Esmeralda Pimentel (Fabiola Medina Fernández), Nuria Bages (Hortensia Requena), Marcelo Córdoba (Julio Medina Requena), Marisol del Olmo (Juana López Ortiz), Fabiola Guajardo (Sofía Vázquez), Arturo Carmona (Antonio Fernández Rivas), Luz Elena González (Roxana Herrera), Carlos Bracho (Pedro Lamadrid), Lisset (Virginia Sotomayor).Scenaristica i producentica: Lucero SuárezRedatelji: Claudia Elisa Aguilar, Jorge RoblesUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 95 av 117.
13:17 
Dr. Oz
Danas cemo razgovarati o ovisnosti o ugljikohidratima. Ne morate se odreci kruha i tjestenine nego otkrijte kako ih konzumirati. Clan žirija Plesa sa zvijezdama Bruno Tonioli pomoci ce dr. Ozu da ocijeni najnovije zdravstvene trendove koje prakticiraju Gwyneth Paltrow i Jennifer Lopez.Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 6. Del 111 av 166.
14:03 
Sigurno u prometu [Repris]
14:30 
Prometej
U Big bangu o povijesti plesa, zašto plešemo i koja je svrha te aktivnosti. Ideja je vjecna s novim polimerskim materijalima. Upoznajte znanost s potpisom prof. dr. sc. Ivana Petrovica. Znanstvena istina o lažnom medu, mlijeku i maslinovom ulju. Kako nastaje glas koji pjevamo te zašto glas ”puca”?. Novinarka i istraživacica: Nikolina Dragoševic Redateljica: Renata Prugovecki Urednica i voditeljica: dr. sc. Jasna Buric.
15:00 
Dobar dan
15:47 
Zagonetni slucajevi dr. Blakea
Napetost raste kad policija silom razjuri grupu studenata koji slave godišnjicu pobune rudara iz 1854., a emocije ponovno buknu kasnije u pivnici. Kad vodu studenata Desa Sommervillea sutradan nadu mrtvog na spomen-obilježju, osumnjicen je gost pivnice, ali i Desovi kolege studenti, clanovi Komunisticke partije Australije. Baš u vrijeme ubojstva u gradu se zatekao i državni ministar industrije i trgovine Martin O'Brien, Mattien otac. On je došao predstaviti inicijativu i dati ultimatum kceri koja se nikad nije slagala s njim. Tijekom svih tih burnih dogadaja Blake nastavlja istraživati sudbinu svoje majke i od starog prijatelja saznaje neocekivanu i obeshrabrujucu vijest.Glavne uloge: Craig McLachlan (dr. Lucien Blake), Nadine Garner (Jean Beazley), Charlie Cousins (Charlie Davis), Cate Wolfe (Mattie O'Brien), Craig Hall (nacelnik William Munro), John Wood (Patrick Tyneman), John Stanton (Doug Ashby)Gostujuci glumci: Martin Sacks (Martin O'Brien), Helen Morse (Agnes Clasby), Pip Mushin (Ken), Hugh Sexton (Colin Doyle), Haydan Hawkins (Des Somerville)Scenarist: Roger MonkRedateljica: Fiona BanksUrednica: Ranka Horvat. Säsong 3. Del 4 av 8.
16:45 
TV Kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Kod nas doma
18:09 
Potjera
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:44 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
20:05 
Sifra
20:56 
Njemacka 83
Nova njemacka serija u osam nastavaka prica je o Njemackoj s obje strane zida, Istocnoj i Zapadnoj, prikazana kroz osobnu epopeju jednog covjeka. To je inteligentna i dinamicna pripovijest o sazrijevanju u svijetu laži, prijevara i izdaja.Jonas Nay u seriji se pojavljuje u glavnoj ulozi 24-godišnjaka rodenog u Istocnoj Njemackoj kojeg 1983. šalju na Zapad kao špijuna za Stasijevu obavještajnu službu HVA.Martina Raucha, mladog špijuna rastrganog izmedu dva svijeta, istocnonjemacka obavještajna služba HVA šalje da se domogne NATO-vih vojnih planova. Dok se politicke strasti rasplamsavaju, a nuklearni rat sve zlokobnije prijeti, Martin mora napustiti sve što poznaje radi novog života pod lažnim identitetom na Zapadu. Ali nitko i ništa nije ono što se na prvi pogled cini. Svaki prijatelj potencijalni je neprijatelj, svaki neprijatelj potencijalni agent, a na kocki je apsolutno sve. NJEMACKA 83 prva je serija na njemackom jeziku koju je emitirala neka americka televizijska postaja, a ovjencana je i lovorikama americke kritike.Autori su Anna i Jörg Winger, scenaristica je Anna Winger, a redatelji Edward Berger i Samira Radsi. Izvršni producenti su Joerg Winger i Nico Hoffman (cije su serije Naše majke, naši ocevi/Generation War/ i Potonuce Laconije takoder prikazane na HTV-u).1. nastavak: QUANTUM JUMPMartin Rauch napušta dom u Istocnoj Njemackoj kako bi pod lažnim identitetom špijunirao za HVA u vojsci Zapadne Njemacke. Istodobno se visoko u hijerarhiji Bundeswehra jedn. Del 1.
21:44 
Financijalac: Trgovanje na burzi
22:00 
Otvoreno
22:54 
Dnevnik 3
23:09 
Sport
23:14 
Vrijeme
23:16 
Vijesti iz kulture
23:28 
Nijanse plave
Harlee i Wozniak istražuju ubojstvo Navine bivše zarucnice Caroline, što Navu i Harlee dovodi u nezgodnu situaciju buduci da ona ne može otkriti svoju vezu sa zlocinom ili metodama kojima ce se služiti u istrazi. Wozniak se usmjerava na to da u timu nade doušnika koji odaje informacije Vercu, a Loman otkriva puno dublju tajnu.Uloge: Jennifer Lopez (Harlee Santos), Ray Liotta (Matt Wozniak), Warren Kole (Robert Stahl), Dayo Okeniyi (Michael Loman), Drea de Matteo (Tess Nazario), Hampton Fluker (Patrick Tufo), Vincent Laresca (Tony Espada), Sarah Jeffery (Cristina Santos), Gino Anthony Pesi (James Nava)Gostujuce uloge: Margaret Colin, Michael Laurence, Tre Davis i Mimi MichaelsAutor: Adi HasakUrednica: Ranka Horvat. Säsong 2. Del 6 av 13.
00:10 
Zagonetni slucajevi dr. Blakea
Del 4.
01:08 
Don Matteo [Repris]
Del 14.
02:07 
Dr. Bergmann
Del 9.
02:50 
Skica za portret [Repris]
03:03 
Stavi staru stvar na pravo mjesto [Repris]
03:30 
Dr. Oz
Del 111.
04:12 
Zene
05:02 
Kod nas doma [Repris]
05:47 (06:29)
Zaljubljena u Ramona
Del 95.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2018 Comspace
Limetta.se