Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:10 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:10 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:10 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro
10:20 
Gorski lijecnik
Martinova kci Lilli nije sigurna što je za nju ono pravo, rad na imanju ili posao u ordinaciji. Odlucuje raspodijeliti vrijeme. Poslovi na imanju napokon su se pokrenuli, velikim dijelom zahvaljujuci Anne i njezinoj poduzetnosti. No nakon 24 sata poslovnog partnerstva Hans i Anne vec su se posvadali. Baš bi Martin, kojeg je Lisbeth pozvala u pomoc, trebao biti posrednik izmedu to dvoje tvrdoglavih. Martin ima i svojih problema jer Rike želi provoditi više vremena s njim, kao i njezin sin Lukas. Ali tijekom zajednickog obroka situacija s Lukasom se zaoštrava.Uloge: Hans Sigl (dr. Martin Gruber), Heiko Ruprecht (Hans Gruber), Monika Baumgartner (Lisbeth Gruber), Siegfried Rauch (dr. Roman Melchinger), Ronja Forcher (Lilli Gruber), Mark Keller (dr. Alexander Kahnweiler), Ines Lutz (Anne Meierling), Rebecca Immanuel (dr. Vera Fendrich), Regula Grauwiller (Rike Jäger), Anton Andreew (Lukas Jäger)Scenarist: Philipp RothRedatelj: Axel BarthUrednica: Ranka Horvat. Säsong 10. Del 6 av 16.
11:10 
Eko zona
11:35 
Bonton
11:42 (11:54)
TV Kalendar
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:24 
Zaljubljena u Ramona
Ramón kaže Fabioli da ce nakon udaje za Francisca postati kucanica, ona se tim ne slaže. Dalia kaže Ramónu da se Fabiola naljutila, a on odvrati da je samo iznio svoje mišljenje. Hortensia kaže Antoniju da nije smio dopustiti da Fabiola radi u radionici i traži da otpusti Ramóna. Antonio odgovori da je Ramón dobar mladic i sjajan mehanicar. Margarita kaže Antoniju da je vidjela Roxanu kako se ljubi s nekim muškarcem, mada ona to nijece. Roxana se uznemiri kad je Antonio nazove. On dolazi na aerodrom da se uvjeri putuje li sama u Miami na tobožnje poslovno putovanje. Da bi prisilio Fabiolu na brak, Francisco joj daje zarucnicki prsten. Antonio kaže Margariti da je Roxana bila sama na aerodromu. Margarita kaže da to nije istina, da je vidjela nekoga muškarca koji ju je ljubio. Antonio kaže Roxani da zna da je otišla s Agustínom u Miami i da je više ne želi vidjeti.Uloge: José Ron (Ramón López Ortiz), Esmeralda Pimentel (Fabiola Medina Fernández), Nuria Bages (Hortensia Requena), Marcelo Córdoba (Julio Medina Requena), Marisol del Olmo (Juana López Ortiz), Fabiola Guajardo (Sofía Vázquez), Arturo Carmona (Antonio Fernández Rivas), Luz Elena González (Roxana Herrera), Carlos Bracho (Pedro Lamadrid), Lisset (Virginia Sotomayor).Scenaristica i producentica: Lucero SuárezRedatelji: Claudia Elisa Aguilar, Jorge RoblesUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 13 av 117.
13:14 
Dr. Oz
Zbog optužbi da je varala muža, nastradali su joj brak i zdravlje. Kendra Wilkinson ispricat ce kako se nosi s poteškocama podizanja djece i spašavanja braka. Cut cemo i pricu lijecnika koji je preživio ebolu i koji nas želi upozoriti na ovaj smrtonosan virus. Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 6. Del 28 av 100.
14:00 
Potrosacki kod
14:25 
Pogled preko granice - Hrvati u BiH
14:50 
Reprizni program
15:00 
Dobar dan
16:00 
Detektiv Murdoch [Repris]
Atentat na americkog predsjednika McKinleyja u Buffalu potresao je Kanadu, i specijalni agent Terrence Meyers okupira Cetvrtu postaju kako bi priveo sve koji imaju veze s anarhistima. Ali kad se pojavi Meyersov suparnik, americki specijalni agent Alan Clegg, Murdoch se nade izmedu njih i ima pune ruke posla kad Meyersa zateknu kako stoji iznad mrtvaca s pištoljem u ruci.Glavne uloge: Yannick Bisson (detektiv William Murdoch), Hélene Joy (dr. Julia Ogden), Thomas Craig (inspektor Brackenreid), Jonny Harris (pozornik Crabtree), Georgina Reilly (dr. Emily Grace)Gostujuci glumci: Peter Keleghan (Terrence Meyers), Matthew Bennett (Allen Clegg), Lisa Norton (Emma Goldman)Scenarist: Adam BarkenRedatelj: Sudz Sutherland Urednica: Ranka Horvat. Säsong 7. Del 15 av 18.
16:43 
TV kalendar
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Kod nas doma
18:10 
Potjera
18:59 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:44 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
19:59 
LOTO 7/39
20:05 
Bilderberg
U svibnju 1954. u Oosterbeeku blizu njemacke granice održan je tajni sastanak u hotelu ”Hotel de Bilderberg”. Sastanak je organizirao nizozemski princ Bernhard. Nazvan je jednostavno ”Bilderberška konferencija” prema hotelu u kojemu je održan. Nakon tri dana privatnih razgovora stvoren je novi transatlantski trust mozgova. S vremenom ce prerasti u jednu od najucinkovitijih, ali i najštetnijih i najtajnovitijih, organizacija koje od 1954. utjecu na dogadaje u svijetu. Bilderberška skupina iznikla je iz inicijative zacete 1952. godine s idejom da se medusobno nepovjerenje izmedu SAD-a i zapadne Europe zaustavi i pokrene u suprotnom smjeru. Ukratko, cilj je skupine bio pobrinuti se da su strateške politicke orijentacije zapadne Europe i Sjedinjenih Država uskladene. Kljucno pitanje koje su si morali postaviti bilo je: ”Sklad u kojim i cijim geopolitickim ciljevima?” Bilderberg je u stvarnosti izgradio veoma mracan plan koji je privukao reakcionarne krugove poslijeratne Europe i povezao ih s najmocnijim poslijeratnim americkim oligarsima, poput Rockefellera, Harrimana i njihovog ”Americkog stoljeca” koje je bilo tek u nastajanju.
21:12 
Pola ure kulture
21:42 
I to je Hrvatska:
22:00 
Otvoreno
22:50 
Dnevnik 3
23:05 
Sport
23:09 
Vrijeme
23:11 (23:19)
Vijesti iz kulture
23:25 
Igre moci
Elizabeth i njezin tim rade na tome da osiguraju oslobadanje americkog novinara kojega drže kao taoca u Sudanu. Uloge: Téa Leoni (Elizabeth McCord), Tim Daly (Henry McCord), Bebe Neuwirth (Nadine Tolliver), Željko Ivanek (Russell Jackson), Keith Carradine (predsjednik Conrad Dalton), Sebastian Arcelus (Jay Whitman), Patina Miller (Daisy Grant), Geoffrey Arend (Matt Mahoney), Erich Bergen (Blake Moran), Kathrine Herzer (Alison McCord), Wallis Currie-Wood (Stephanie ”Stevie” McCord), Evan Roe (Jason McCord) Scenarist: Matt Ward Redateljica: Deborah Reinisch Urednica: Ranka Horvat. Säsong 3. Del 21 av 23.
00:10 
Detektiv Murdoch [Repris]
Del 15.
00:55 
Don Matteo
Del 16.
01:45 
Casna zena
Del 8.
02:35 
Domovina
Del 9.
03:25 
Dr. Oz
Del 28.
04:08 
Pohlepa [Repris]
Nestao je Peterov necak, no Peter se ne usuduje zvati policiju iz straha da netko ne naudi Andreasu. Uz pomoc šogorice i Vibeke, on krece u potragu za djecakom. Otkrivaju još jednu strahotu vezanu uz Peterova brata kada naidu na šifriranu poruku - poziv u pomoc. Taj ih trag dovodi do tajne mreže, a Peteru postaje jasno da se prijetnje upucene njegovu bratu odnose i na njega. Klupko se pocelo odmotavati i više ga nitko ne može zaustaviti. Uloge: Jon Øigarden (Peter Veraas), Terje Stromdahl (Tore Veraas), Alexander Tunby Rosseland (Andreas Veraas), Anna Bache-Wiig (Inger Marie Steffensen), Robert Skjaerstad (Jensen), Andrine Saerther (šefica Odjela financijskog kriminaliteta), Nils Ole Oftebro (Frank Mathiesen), Lena Kristin Ellingsen (Vibeke Haglund), Vidar Sandem (glavni urednik)Režija: Cecilie A. MosliScenarij: Vegard Eriksen Stenberg, Gjermund EriksenUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 5 av 6.
05:08 
Kod nas doma [Repris]
05:53 (06:40)
Zaljubljena u Ramona
Del 13.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se