Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:04 
Split: More [Repris]
06:38 
TV kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro
10:22 
Dr. Bergmann
Odnosi u kuci seoskog lijecnika su zategnuti. Nakon Marenina i Erikovog poljupca izmedu Jana i Maren nastupilo je ledeno doba. Jan je toliko povrijeden i razocaran da izbjegava svaki Marenin pokušaj razgovora i u poslu nalazi odmak od privatnih problema. Ines Halling ima problema s venama. Jan je šalje na bolovanje. Njezin posao u gostionici je na kocki jer joj previše opterecuje vene. Ines zapada u krizu, to više što Jens njezinu bolest ne shvaca ozbiljno. Može li Jan izgladiti njihovu svadu? Sven ne može podnijeti što je Laura s Moserom pa ima želucane tegobe. Dr. Bergmann savjetuje mu druženje s prijateljima pa se Sven uvali kolegi Dieteru i njegovoj Caroli na konjskoj farmi. No kad pokuša poljubiti Carolu, Dieter mora potražiti pomoc dr. Bergmanna. Doris ne vjeruje ocima i ušima. Heinrich je kupio kucu u Deekelsenu i kani napustiti kliniku u Hamburgu. Želi da se Doris preseli k njemu, ali nije ju to prije pitao.Uloge: Wayne Carpendale, Caroline Scholze, Edith Behleit, Gunter Schoß, Gerhard Olschewski, Franziska Troegner, Erika Skrotzki Scenaristi: Ulrike i Hans MünchRedatelj: Dominikus ProbstUrednica: Ranka Horvat. Säsong 19. Del 10 av 18.
11:09 
Treca dob
Može li se u domu za starije stvoriti ozracje i život onog doma iz kojeg se dode? Koliko grad Zagreb skrbi za svoje starije sugradane i kako?. Donosimo i pricu o iznimnoj ženi kojoj je nacin života pomaganje drugima. Urednica i voditeljica: Anita Hrstic.
11:34 
Sigurno u prometu
11:42 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
Klinika
12:30 
Zaljubljena u Ramona
Dario kaže Rulu da moraju oteti Ramóna. Rulo ne pristaje jer dobro poznaje Ramóna. Dalia se iznenadi kada ugleda svoju mamu pijanu i pita je što se dogada. Luisa kaže da je Benito kriv zbog njezina pijanstva. Pet godina su u vezi, a nisu je još ozakonili. Andrea nalazi karticu koju stric Julio šalje s cvijecem Juani. Pita ga u kakvoj je vezi s njome i zašto su se poljubili. Juana odgovori da je on nju poljubio i da nikada nije ocekivala da ce se Julio zagledati u nju. Dalia predbacuje Benitu jer je pet godina u vezi s njezinom mamom i da se ona zbog njega propila. Andrea kaže Fabioli da je Juana u vezi sa stricem Juliom. Juana kaže Juliju da ne želi biti u vezi s njim. Dalia se sastane sa Sofíjom kako bi joj dala informacije o Ramónu.Uloge: José Ron (Ramón López Ortiz), Esmeralda Pimentel (Fabiola Medina Fernández), Nuria Bages (Hortensia Requena), Marcelo Córdoba (Julio Medina Requena), Marisol del Olmo (Juana López Ortiz), Fabiola Guajardo (Sofía Vázquez), Arturo Carmona (Antonio Fernández Rivas), Luz Elena González (Roxana Herrera), Carlos Bracho (Pedro Lamadrid), Lisset (Virginia Sotomayor)Scenaristica i producentica: Lucero SuárezRedatelji: Claudia Elisa Aguilar, Jorge RoblesUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 50 av 117.
13:20 
Dr. Oz
Dr. Oz ce vam otkriti popis blagdanskih jela u kojima možete uživati bez grižnje savjesti i od kojih se necete udebljati. Doznajte i trikove kako pripremiti tijelo da se bori protiv apsorpcije šecera. A Tamara Braxton i njezin suprug Vince otkrit ce zdravstveni problem koji ih je još više zbližio. Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 6. Del 66 av 100.
14:05 
Plodovi zemlje [Repris]
15:00 
Dobar dan
15:59 
Detektiv Murdoch
Ubijen je novinar koji je pisao o uvjetima u ubožnici pa je Murdoch ide inkognito istražiti. Uloge: Yannick Bisson (detektiv William Murdoch), Hélene Joy (dr. Julia Ogden), Thomas Craig (inspektor Brackenreid Scenaristica: Maureen Jennings Redatelj: Harvey Crossland Urednica: Ranka Horvat. Säsong 9. Del 15 av 18.
16:42 
TV kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Kod nas doma
18:07 
Potjera
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:41 
Snow Queen Trophy vinjete
19:44 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
20:05 
Anka
Svi su ciglari za stolom i veceraju. Tamo je i Anka koja je vrlo brižna prema Brazilijancu, a on je tjera od sebe. Zbog toga ona opet pobjegne, ovaj puta u noc i nevrijeme. Ciglari je krecu tražiti, ali nju su zgrabile Žene zmije i odvukle pod zemlju svojoj kraljici Seni. Brazilijanac je ocajan i place, pa i on krece u potragu za Ankom. Njegove suze i ljubav za Anku pocinju rastakati podzemno zmijsko kraljevstvo… Hoce li stici na vrijeme i spasiti ju?Uloge: Cvita Viljac, Éric Cantona, Andela Ramljak, Žarko Savic, Linda Begonja, Rade Šerbedžija, Marinko Prga, Sreten Mokrovic, Goran Grgic, Mijo Pavelko, Draško Zidar, Nikša Butijer, Denis Brižic, Nikola Kojo, Vuk Kostic, Vlado Jovanovski, Petar Mircevski i drugiRežija: Dejan AcimovicScenarij: Tatjana Acimovic, prema romanu Mate Lovraka Anka BrazilijankaKreativni direktor fotografije: Thierry ArbogastFotografija: Svetomir Pajic i Vincent RichardMontažer: Vladimir GojunScenograf: Ivo HušnjakAutor glazbe: Livio MorosinProdukcija: DA film (HR), Cantos Bros (FR)Koprodukcija: Hrvatska radiotelevizija (HRT) . Del 3 av 3.
20:52 
Glazba: Vanna - Bozic bili
20:59 
Tada & Sada - Hrvatska
U ovoj emisiji tema su ljudska prava. Politicki zatvorenici, kojih je bilo na desetine tisuca; vjerske slobode - kako su tretirane Katolicka i Pravoslavna Crkva, kako Islamska zajednica. Zakon je slao u zatvor pripadnike LGBT populacije… Bit ce rijeci i o tome kako je procvao turizam, a djeca besplatno ljetovala. Autor: Goran Milic Producentica: Melina Kameric Ton/montaža/postprodukcija: Adnan Zilic Snimatelj: Ajnur Ibricic Autor glazbe: Dino Šukalo Vizualni identitet/graficka obrada: Muamer Adilovic, Hasan Bajramovic, Adnan Halvadžija Izvršni producent Dokumentarne produkcije HRT-a: Miro Mioc Urednik serije za HRT: Vladimir BrnardicKoprodukcija: HRT, FotoArt, Al Jazeera Balkans 2017. Del 4 av 4.
22:00 
Otvoreno
22:53 
Dnevnik 3
23:08 
Sport
23:15 
Vrijeme
23:17 
Vijesti iz kulture
23:28 
Romano Bolkovic - 1 na 1
00:10 
Detektiv Murdoch
Ubijen je novinar koji je pisao o uvjetima u ubožnici pa je Murdoch ide inkognito istražiti. Uloge: Yannick Bisson (detektiv William Murdoch), Hélene Joy (dr. Julia Ogden), Thomas Craig (inspektor Brackenreid Scenaristica: Maureen Jennings Redatelj: Harvey Crossland Urednica: Ranka Horvat. Säsong 9. Del 15 av 18.
00:53 
Don Matteo [Repris]
Cijeli je Gubbio u strahu zbog ”vodenog bombaša”, koji stavlja arsen u boce flaširane vode iz trgovine. Cecchini odlucuje krenuti na dijetu kako bi udovoljio svojoj ženi za njihovu godišnjicu braka. Zbog te ce dijete cak i narednik Cecchini postati žrtvom vodenog bombaša, a nažalost nije i jedini…Uloge: Terence Hill (don Matteo), Nino Frassica (narednik Cecchini), Flavio Insinna (kapetan Anceschi), Milena Miconi (gradonacelnica Laura), Nathalie Guetta (Natalina), Francesco Scali (Pippo), Caterina Sylos Labini (Caterina Cecchini), Pietro Pulcini (Ghisoni)Režija: Giulio BaseProducent: Luca BernabeiUrednica: Ranka Horvat. Säsong 5. Del 14 av 24.
01:44 
Blagdanski zadatak
Fantasticna romanticna komedija o djevojci koja ne može u raj dok ne obavi zadatak.Sarah (L. Gort) svake godine za Božic pomaže u svratištu za beskucnike. Ovog Božica pokušava naci psica za kojim tuguje jedan od njih, a kad ga nade, i nju i psica udari autobus. Nade se na mjestu odakle se umrli rasporeduju dalje. I dok je psic odmah propušten kroz vrata raja, Sarah nije na popisu. Andeo na prijamnom šalteru vraca je na Zemlju, k bivšem decku Jordanu (D. Theler), kojega je ostavila pred Božic i slomila mu srce. Sama mora otkriti što joj je zadatak, a to nije baš lako, jer Jordan ima svoj životni san ali i novu djevojku…Uloge: Lindsey Gort, Derek Theler, Melanie Liburd, Caleel Harris, Jeremy LukeRežija: Edmund Entin, Gary EntinScenarij: Damon HillProizvodnja: 2015.Urednica: Vesna Curo-Tomic.
03:08 
Dr. Oz
Del 66.
03:49 
Skica za portret [Repris]
03:59 
Zene
Biti ili ne biti majka?! S kakvim se izazovima srecemo kao majke, što žrtvujemo, a što dobivamo?. Kako nas djeca mijenjaju, koliko se kao roditelji realiziramo kao osobe? Osudujemo li i smatramo manje vrijednima sve one žene koje ne žele djecu?. O razlicitim doživljajima roditeljstva i neroditeljstva razgovaraju Lana Klingor Mihic, Helena Minic Matanic, Manuela Šola i Ankica Dobric. Voditeljica: Daniela Trbovic Redateljice: Anamarija Corazza i Monika Štengl Urednice: Maja Tokic i Nataša Kraljevic Kolbas.
04:49 
Fotografija u Hrvatskoj [Repris]
05:05 
Kod nas doma [Repris]
05:50 (06:38)
Zaljubljena u Ramona
Dario kaže Rulu da moraju oteti Ramóna. Rulo ne pristaje jer dobro poznaje Ramóna. Dalia se iznenadi kada ugleda svoju mamu pijanu i pita je što se dogada. Luisa kaže da je Benito kriv zbog njezina pijanstva. Pet godina su u vezi, a nisu je još ozakonili. Andrea nalazi karticu koju stric Julio šalje s cvijecem Juani. Pita ga u kakvoj je vezi s njome i zašto su se poljubili. Juana odgovori da je on nju poljubio i da nikada nije ocekivala da ce se Julio zagledati u nju. Dalia predbacuje Benitu jer je pet godina u vezi s njezinom mamom i da se ona zbog njega propila. Andrea kaže Fabioli da je Juana u vezi sa stricem Juliom. Juana kaže Juliju da ne želi biti u vezi s njim. Dalia se sastane sa Sofíjom kako bi joj dala informacije o Ramónu. Uloge: José Ron (Ramón López Ortiz), Esmeralda Pimentel (Fabiola Medina Fernández), Nuria Bages (Hortensia Requena), Marcelo Córdoba (Julio Medina Requena), Marisol del Olmo (Juana López Ortiz), Fabiola Guajardo (Sofía Vázquez), Arturo Carmona (Antonio Fernández Rivas), Luz Elena González (Roxana Herrera), Carlos Bracho (Pedro Lamadrid), Lisset (Virginia Sotomayor) Scenaristica i producentica: Lucero Suárez Redatelji: Claudia Elisa Aguilar, Jorge Robles Urednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 50 av 117.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se