Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:25 
Zaljubljena u Ramona
Francisco upozori Ramóna da ne izaziva Fabiolu. Juana kaže Fabioli da ju je razocarala, a htjela je dati novac njoj i sestri. Fabiola joj kaže da ako je to istina, neka novac da baki. Fabiola kaže Franciscu da ce i dalje raditi u radionici kako bi stekla poštovanje svih koji su sumnjali u nju. Virginia doživi asmaticni napadaj. Francisco se ponudi da je odveze u bolnicu jer je Jorge vrlo uznemiren. Ramón dolazi krvava nosa i kaže Daliji da su ga pokušali opljackati. Ona kaže da ce prigovoriti Fabioli jer to je njezino maslo. Ramón je moli da ništa ne cini. Hortensia kaže Juani da je dokument s krivotvorenim potpisom kod suca. Juana odgovori da vec sve zna i da Hortensia zasigurno nema miran san. Juana odgovori da se nicega ne boji. Francisco se tobože ispricava Ramónu, ali nacin na koji to cini je tako jadan da ga Ramón udari šakom.Uloge: José Ron (Ramón López Ortiz), Esmeralda Pimentel (Fabiola Medina Fernández), Nuria Bages (Hortensia Requena), Marcelo Córdoba (Julio Medina Requena), Marisol del Olmo (Juana López Ortiz), Fabiola Guajardo (Sofía Vázquez), Arturo Carmona (Antonio Fernández Rivas), Luz Elena González (Roxana Herrera), Carlos Bracho (Pedro Lamadrid), Lisset (Virginia Sotomayor).Scenaristica i producentica: Lucero SuárezRedatelji: Claudia Elisa Aguilar, Jorge RoblesUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 10 av 117.
07:09 
TV Kalendar
07:21 
Klasika mundi: 11. Zagrebacki medunarodni festival komorne glazbe 2016. [Repris]
Iz Preporodne dvorane palace Narodnog doma Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti u Zagrebu pogledajte snimku drugog dijela prve koncertne veceri 11. izdanja ovog jedinstvenog festivala posvecenog vrhunskom muziciranju. Pod vodstvom umjetnicke ravnateljice i violinistice Susanne Yoko Henkel, u razlicitim komornim sastavima, nastupaju sjajni glazbeni virtuozi kao Stefan Milenkovic, Petrit Çeku i Monika Leskovar, udruženi s hrvatskim glazbenicima. Urednica: Marija Ramljak Redatelj: Miljenko Bukovcan. Del 2.
08:00 
Blago izgubljenog kanjona
Vestern/pustolovni film. Mali David je putem do Kalifornije postao siroce, dopao je šaka pokvarenim ljudima, i nekoliko godina kasnije, pod svoje ga je uzeo ekscentricni ”Doc” Brown (W. Powell), sada u mirovini. Postali su dobri prijatelji, ali idila je trajala do trenutka kad su otkrili blago…Uloge: William Powell, Julie Adams, Charles Drake, Henry Hull, Rosemary DeCamp, Tommy Ivo, Scenarij: Brainerd Duffield, Emerson CrockerRežija: Ted TetzlaffProizvodnja: 1952.Urednik: Dean Šoša.
09:30 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro
11:09 
Kucni ljubimci
Bili smo na obuci službenih i sportskih pasa u Zagrebu, i to na novoj disciplini - njuškanju. Saznali smo koji se sve mirisi moraju prepoznati. U Osijeku smo posjetili psa Luckyja, koji je ondje na lijecenju. Predstavljamo bostonske terijere. Ovi maleni psi, veselog karaktera, jedni su od omiljenih kucnih ljubimaca. Autor i voditelj: Antun Ponoš. Del 1423.
11:41 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
HAK - promet info
12:27 
Veterani mira
13:15 
Sigurno u prometu
Nalazimo se na prijelazu iz jeseni u zimu stoga ce emisija ”Sigurno u prometu” u potpunosti biti posvecena automobilskim gumama. Voditelj Juraj Šebalj u studiju ce ugostiti sudskog vještaka Rajka Grubišica i Darka Rafaja, višetrukog hrvatskog prvaka u reliju, koji je svoj radni vijek proveo u gumarskoj industriji. Od gostiju cemo nauciti zašto su gume itekako važne za sigurnu vožnju. Voditelj: Juraj Šebalj Snimatelji: Darko Krakar, Branimir Hainš, Darko Mardešic Redatelj: Filip Peruzovic Producent: Igor Grahovac Proizvodnja: B produkcija Urednica: Mirjana Srhoj. Del 5.
13:45 
Duhovni izazovi
14:22 
Prizma - multinacionalni magazin
15:11 
Svijet aplikacija
15:43 
Zdrav zivot
U petoj epizodi Zdravog života donosimo sve o suvremenoj rekonstrukciji dojke, upoznajemo gledatelje s vrsnim endokrinologom i dijabetologom, profesorom Mirkom Koršicem, saznajemo jesu li gluhoj, gluhoslijepoj i nagluhoj djeci osigurana jednaka prava na obrazovanje, provodimo dan na Zavodu za radiologiju te istražujemo što sve Hrvati jedu.Autorica: Ivana ŽivkovicNovinarka: Zrinka GlavašIzvršni producent: Miroslav RezicUrednica: Sanja Kocijancic Petricevic Proizvodnja 2017.Headline product d.o.o. za HRT. Säsong 2. Del 5 av 20.
16:12 
Potrosacki kod
U današnjoj emisiji pogledajte: Može li Ljubljanska banka koja više ne postoji ovršiti racun nekadašnjih klijenata?. Koje zimske gume nisu prošle na testu kvalitete? Treba li se svima cijena odvoza otpada obracunavati prema predanoj kolicini otpada? Urednica i voditeljica: Sanja Smiljanic.
16:37 
Bonton: Inkriminirajuce fotografije [Repris]
Današnje vrijeme obilježeno je fotografiranjem svih malih i velikih trenutaka u danu, bilo mobitelom ili fotoaparatom. No cesto se dogodi da zaboravimo da postoji granica izmedu privatnog i javnog, tj. sadržaja koji ne bismo trebali podijeliti s cijelim svijetom oko sebe. Kako se postaviti prema objavljivanju osobnih fotografija na društvenim mrežama, saznajte u današnjoj epizodi. ,.
16:43 
TV kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:18 
Manjinski mozaik: Kordun
Kordun joj je otac, a Korana majka. Tatjana Vujicic Vlacic njihovo je dijete, baš kao i mnogi ciji je korijen duboko urastao u kordunašku zemlju. Obnavljajuci tradicionalne drvene kuce i obicaje, Tatjana udahnjuje život i ljudima koji se ne daju sa svoga. U rijeci Korani oplakala je pokojnog muža. U njoj danas nalazi snagu da iz svega glasa može svima reci - Kordun je moj ponos.Autor: Mario BeganovicSnimatelj: Damir BednjanecMontažerka: Vlatka Zadro Urednik emisije: Mario BeganovicUrednica projekta: Štefanija BlagašRealizatorica: Martina MiljkovicIzvršni producent: Miroslav Rezic.
17:42 
Lijepom nasom: Vodice - Cista Velika
U novoj školskoj dvorani u Cistoj Velikoj snimljene su dvije emisije u kojima ce, osim bogatog glazbenog programa, biti predstavljeni i etnobaština, gastroponuda i turisticki potencijali Grada Vodica i Šibensko-kninske županije. U sjajnom ozracju, pred više od tisucu gledatelja, nastupili su brojni ansambli i poznati izvodaci. Od kulturno-umjetnickih društava u prvoj emisiji nastupaju: KUD Vodiške perlice - Vodice, HKUD Lindo - Neum i KUD Dinara - Kijevo kao i klape: Godimenti, Bunari iz Vodica, Sebenico i Maslina iz Šibenika i Rišpet iz Splita. Uz ansambl Džentlmeni nastupaju pjevaci: Zorica Andrijaševic Donna, Mile Perkov, Marko Škugor, Jole, Tedi Spalato, Neda Ukraden i Mate Bulic. Vodice moje, Dalmacija place, Dalmacija pjeva, Život leti, kapetane, Tamo da putujem, Maslina je neobrana, Zlatna polja mog djetinjstva - neke su od pjesama koje cemo cuti u emisiji. Rubrika Etno vodi nas u Primošten, a Uslast upoznaje s tradicionalnim jelima ovoga kraja. Urednik i voditelj: Branko Uvodic Producent: Zdravko Sandrin Redatelj: Vladimir Košcevic.
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:45 
Vrijeme
19:48 
Tema dana
19:59 
LOTO 7/39
20:05 
U dobru i u zlu [Repris]
Romanticna komedija/drama. Pat Solitano (B. Cooper) vraca se iz duševne bolnice gdje je proveo osam mjeseci i dolazi na skrb svojim roditeljima (R. De Niro i J. Weaver). Izgubio je kucu, brak i posao, ali želio bi se što prije vratiti starom nacinu života i ponovno zbližiti s bivšom ženom Nikki. Na veceri kod prijatelja upozna mladu udovicu Tiffany (J. Lawrence), koja takoder ima mnogo problema sama sa sobom i stvari se još više zakompliciraju jer frcnule su iskre izmedu njih. Ona mu ponudi neobvezujuci seks, ali Pat je fokusiran samo na to da vrati Nikki. Buduci da Pat ima zabranu pristupa bivšoj ženi, Tiffany je spremna odnijeti Nikki njegovo pismo, ali u zamjenu traži da joj on bude plesni partner i da sudjeluju na plesnom natjecanju. Ples je za Tiffany terapija, a Patu pokušaj da nastupom na natjecanju bivšoj ženi pokaže kako je postao bolja osoba. Pred njima je nekoliko tjedana napornih treninga…Film je svojom toplinom, humorom, sjajnom glumom i režijom osvojio i publiku i kritiku. Nominiran je u osam kategorija za Oscara, medu ostalim za najbolji film, najboljeg redatelja, sve glumacke kategorije, a osvojila ga je Jennifer Lawrence za glavnu žensku ulogu; nominiran je za Zlatni globus u cetiri kategorije i ovdje je nagradu dobila J. Lawrence za najbolju glumicu u komediji. ”U dobru i zlu” nagraden je i nominiran na mnogim svjetskim filmskim festivalima u Americi, Europi i Australiji. Snimljen je prema istoimenom romanu Matthewa Quicka. Regissör: David O. Russell, Skådespelare: Jacki Weaver, Anupam Kher, Chris Tucker, Robert De Niro, Bradley Cooper, Jennifer Lawrence.
22:12 
Dnevnik 3
22:27 
Sport
22:32 
Vrijeme
22:34 
Vijesti iz kulture
22:46 
Zatocene
Kriminalisticka drama o ocu kojem je nestala šestogodišnja kci Anna i njezina prijateljica Joy. Za sada jedini je trag stari kombi koji se bio pojavio u njihovoj ulici. Policijski detektiv Loki (J. Gyllenhaal), koji vodi istragu, uhiti vozaca kombija, ali nema nikakvih dokaza i ništa ga ne povezuje s djevojcicama, pa ga mora pustiti. Napetost raste, policija slijedi nekoliko tragova, a Annin otac Keller Dover (H. Jackman) odluci stvari uzeti u svoje ruke…Kriticari su hvalili glumu u filmu, kao i emocionalnu kompleksnost. Drama ”Zatocene” nominirana je za Oscara u kategoriji najbolje fotografije.Uloge: Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal, Viola Davis, Maria Bello, Terrence Howard, Melissa Leo, Paul DanoScenarij: Aaron GuzikowskiRežija: Denis VilleneuveProizvodnja: 2013.Urednik: Igor Tomljanovic.
01:15 
Kickboxer
Akcijski film. Eric (D. Alexio) je postao prvak svijeta u kickboxingu. S bratom Kurtom (J-C. Van Damme) ode na Tajland boriti se protiv Tong Poa. Eric izgubi mec i ostane paraliziran. Kurt odluci osvetiti se Tong Pou, te pocne trenirati borilacku vještinu mu tai kod majstora Liana. Upozna se s Lianovom necakinjom u koju se zaljubi. Kurt mukotrpno trenira i nakon nekoliko mjeseci spreman je za ring. Tong Po premlati i siluje Lianovu necakinju, a onda njegovi ljudi otmu Erica. Konacno je stigao dan borbe s Tong Poom…Vrlo dobar film. Radnja se dogada na Tajlandu u egzoticnim eksterijerima. Borbene scene su izuzetno uvjerljive, a posebno su interesantni Kurtovi treninzi kod majstora Liana.Uloge: Jean-Claude Van Damme, Dennis Alexio, Dennis Chan, Haskell Anderson, Rochelle AshanaRedatelj borilackih scena: Jean-Claude Van DammeRedatelji: Mark DiSalle i David WorthProizvodnja: 1989.Urednik: Igor Tomljanovic.
02:49 
Blago izgubljenog kanjona
Vestern/pustolovni film. Mali David je putem do Kalifornije postao siroce, dopao je šaka pokvarenim ljudima, i nekoliko godina kasnije, pod svoje ga je uzeo ekscentricni ”Doc” Brown (W. Powell), sada u mirovini. Postali su dobri prijatelji, ali idila je trajala do trenutka kad su otkrili blago…Uloge: William Powell, Julie Adams, Charles Drake, Henry Hull, Rosemary DeCamp, Tommy Ivo, Scenarij: Brainerd Duffield, Emerson CrockerRežija: Ted TetzlaffProizvodnja: 1952.Urednik: Dean Šoša.
04:10 
Vino u krvi [Repris]
Niz ubojstava, tajanstvena prizorišta, velika vina i jedan sjajni enolog koji ce riješiti niz zamršenih slucajeva… Druga sezona izvrsne francuske serije Vino u krvi donosi sedam nastavaka. Snimljena prema motivima romana Jean-Pierrea Alauxa i Noëla Balena, uz zanimljiv glavni lik i uzbudljive zaplete privuci ce gledatelje izvrsnim glumackim interpretacijama, kao i ljepotom krajolika u kojima se radnja zbiva.Pierre Arditi, okružen mladim suradnicima, elegantno i vješto tumaci ulogu istražitelja novoga kova usred prelijepih vinograda bordoškoga kraja. 1. epizoda: MASSACRE A LA SULFATEUSENa putu na kongres enologa u Toscani Benjamin Lebel i France Pelletier se na molbu Edgara Loewena zaustavljaju u Avignonu kako bi procijenili imanje Château Dueze koje proizvodi vino Châteauneuf-du-Pape. Vlasnice su trgovkinja umjetnina u Berlinu Kate Castelnaut i njezine dvije sestre Léopoldine i Sixtine. Benjamin pretpostavlja da sestre žele prodati imanje koje zadnjih godina sve više propada.No došavši na lice mjesta Benjamin shvaca da sestre Léopoldine i Sixtine nisu imale pojma da je Kate odlucila prodati. Najmlada Sixtine se protivi toj odluci, ali najstarijoj Léopoldine je laknulo buduci da imanje više ne može poslovati bez Kateinih redovitih financijskih injekcija.Tada se dogada tragedija: netko je sabotirao dio vinograda polivši ih industrijskim herbicidom. Zbog toga ce vrijednost imanja zacijelo pasti. Tko od toga ima korist?Uskoro pronalaze i tijelo Francisa, sina bivšeg. Säsong 2. Del 1 av 7.
05:45 
Skica za portret [Repris]
05:52 (06:07)
Manjinski mozaik: Kordun [Repris]
Kordun joj je otac, a Korana majka. Tatjana Vujicic Vlacic njihovo je dijete, baš kao i mnogi ciji je korijen duboko urastao u kordunašku zemlju. Obnavljajuci tradicionalne drvene kuce i obicaje, Tatjana udahnjuje život i ljudima koji se ne daju sa svoga. U rijeci Korani oplakala je pokojnog muža. U njoj danas nalazi snagu da iz svega glasa može svima reci - Kordun je moj ponos.Autor: Mario BeganovicSnimatelj: Damir BednjanecMontažerka: Vlatka Zadro Urednik emisije: Mario BeganovicUrednica projekta: Štefanija BlagašRealizatorica: Martina MiljkovicIzvršni producent: Miroslav Rezic.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se