Streamly
Logga in här
Kom ihĺg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut pďż˝ dagens tv
06:36 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro
10:21 
Gorski lijecnik
Dr. Gruber i dr. Kahnweiler iskušavaju na lutki postavljanje koštane proteze iznad lijevoga koljena koja bi Davidu nakon amputacije noge mogla olakšati život. No David i dalje odbija zahvat. Radije ce umrijeti. Martin i Alexander ocajni su zbog njegove tvrdoglavosti. David se seli u Lisino svratište i njih se dvoje sprijatelje, pa cak i pocnu zbližavati. Iz Lisine blizine David crpi novu životnu hrabrost i vedrinu. No Lisa iznenada dobije vrucicu i završi u bolnici. David je izvan sebe. Anne oduševljeno govori Lilli o tome kako zamišlja njihovo gospodarstvo kad ga budu zajedno vodili Lisbeth, Hans i ona. Želi li možda nagovoriti Lilli da se i ona ipak ukljuci i jednom preuzme imanje? Ako je tako, što bi Martin rekao na to?Uloge: Hans Sigl (dr. Martin Gruber), Siegfried Rauch (dr. Roman Melchinger), Mark Keller (dr. Alexander Kahnweiler), Ronja Forcher (Lilli Gruber), Monika Baumgartner (Elisabeth Gruber), Heiko Ruprecht (Hans Gruber), Natalie O'Hara (Susanne Dreiseitl), Regula Grauwiller (Rike Jäger)Urednica: Ranka Horvat. Säsong 9. Del 16 av 16.
11:12 
Glas domovine
U današnjoj emisiji:Hoce li hrvatski jezik biti priznat kao manjinski jezik u talijanskoj regiji Friuli Venezia Giulia; okrugli stol u Iloku o tome kako zaustaviti iseljavanje; je li posao ugostitelja zanimljiv novim naraštajima Hrvata u Njemackoj; prica o cuvarici šokackih nošnji Katici Šeremešic iz Backog Monoštora; na koji nacin glazbenik Deni Deranja iz Herceg Novog radi na ocuvanju baštine.Urednik: Zvonko Božinovic.
11:42 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:26 
Zaljubljena u Ramona
Fabiola kaže Andrei da je Ramónov dolazak povezan s time da im Juana ne želi dati novac od police. Kaže da se Ramón doima dobrim i zgodnim. Roxana laže Antoniju da odlazi u Miami raditi, te ga moli da cuva Diega, a zapravo odlazi zabavljati se s Agustínom. Fabiola obavijesti baku i Margaritu da je došao Ramón, a Hortensia kaže da je došao pomoci mami i uzeti novac. Margarita kaže da ne vjeruje da je Juana tako zlocesta, te da je otišla jer su bili zli prema njoj. Hortensia optuži Juanu da je prevarila njezine unuke, a Juana tvrdi da je sve bio nesporazum. Hortensia joj kaže da ode i upozori je da ce poduzeti sve da novac od police bude Fabiolin i Andrein. Agustín pita Roxanu je li rekla Antoniju da odlazi s njime na put. Ona odvrati da mu je samo rekla da ide u Miami, da je još rano da mu kaže za njih dvoje. Juana i Ramón se vesele svome susretu. Juana kaže sinu da su gazde poginule i da su joj ostavili novac od životnog osiguranja, te da obitelj misli da ce ona zadržati taj novac. On joj savjetuje da taj novac preda obitelji i riješi se problema. Hortensia je nezadovoljna jer joj je Porfirio rekao da ne mogu sprijeciti da Juana dobije novac od police. Uloge: José Ron (Ramón López Ortiz), Esmeralda Pimentel (Fabiola Medina Fernández), Nuria Bages (Hortensia Requena), Marcelo Córdoba (Julio Medina Requena), Marisol del Olmo (Juana López Ortiz), Fabiola Guajardo (Sofía Vázquez), Arturo Carmona (Antonio Fernández Rivas), Luz Elena González (Roxana Herrera), Carlos Bracho (Ped. Säsong 12. Del 7 av 117.
13:16 
Dr. Oz
Osjecate se malaksalo, a ne znate zašto? Odmah preuzmite kontrolu nad svojim tijelom!. Doznajte tajne kako ga napuniti od glave do pete i postanite energicniji. Otkrijte i novi rizik od raka jajnika koji ce iznenaditi i vašeg lijecnika.Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 6. Del 22 av 100.
14:01 
Znanstveni krugovi
Jesu li sve ucestaliji uragani, pijavice i poplave posljedica klimatskih promjena i je li za njih odgovoran covjek?. Osim vremenskih nepogoda zabrinjavajuca je i pojava invazivne vrste organizma slicnog meduzi u moru na jugu Hrvatske. Taj se opasni predator hrani ribljim jajašcima i licinkama riba, a vec je prije zamijecen u Kvarnerskom zaljevu, što upucuje na njegovo moguce pojacano kretanje i razmnožavanje. U podrucju kemije napravljen je, pak, korak naprijed. I to osnivanjem Odbora za kemiju pri Hrvatskoj akademiji znanosti i umjetnosti. Dobre rezultate postižu i strucnjaci zagrebackoga Znanstveno-istraživackog centra za tekstil, ciji je rad usmjeren na razvoj novih tehnologija i proizvodnju tekstila s posebnim svojstvima. Posljednja tema emisije posvecena je velikom uspjehu naših istraživaca u potrazi za biomarkerom koji bi omogucio rano dijagnosticiranje ili cak preveniranje šecerne bolesti. Urednica: Mirjana Srhoj Redateljica: Neda Radic Novinarke: Valentina Moguš, Ana Macan, Denisa Šuman Šcuric, Suncica Furdek, Mirjana Srhoj Voditelj: Ivan Pašalic reprizni termini - utorak 22:35 i subota 10:25 na HTV4.
14:26 
Zdrav zivot [Repris]
U emisiji:Kako ocuvati vid, naše najdragocjenije osjetilo;Upoznajte vrsnog kardiologa doc. dr. sc. Matiasa Trbušica;Kada je pravo vrijeme za odbacivanje djecjih kolica; Zašto migrene cešce pogadaju žene;Druga strana života s kucnim ljubimcima. Autorica/voditeljica: Ivana Živkovic Novinarka: Zrinka Glavaš Izvršni producent: Miroslav Rezic Urednica: Sanja Kocijancic Petricevic Proizvodnja: Headline product d.o.o. za HRT, 2017. Säsong 2. Del 4 av 20.
14:52 
Informativka [Repris]
15:00 
Dobar dan
15:21 
Dobar dan
15:42 
Dobar dan
16:00 
Detektiv Murdoch [Repris]
Murdoch prati na izvršenje smrtne kazne Jamesa Gilliesa osudenog za ubojstvo muža dr. Ogden, dr. Darcyja Garlanda. I Julia želi prisustvovati vješanju kako bi bolje upoznala izopacenu psihu zlocinca. U vlaku Gillies izaziva nju i Murdocha govoreci im da trebaju slaviti njegov zlocinacki cin jer im je omogucio da budu zajedno, a istodobno kuje plan bijega i smišlja nova ubojstva. Glavne uloge: Yannick Bisson (detektiv William Murdoch), Hélene Joy (dr. Julia Ogden), Thomas Craig (inspektor Brackenreid), Jonny Harris (pozornik Crabtree), Georgina Reilly (dr. Emily Grace)Gostujuci glumac: Michael Seater (James Gillies) Scenaristi: Paul Aiken i Peter Mitchell Redatelj: Don McCutcheonUrednica: Ranka Horvat. Säsong 7. Del 9 av 18.
16:43 
TV kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Kod nas doma
18:09 
Potjera
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:45 
Vrijeme
19:48 
Tema dana
20:05 
U svom filmu
U vecerašnjoj emisiji U svom filmu gost je turski investitor Ferit Sahenk, covjek koji je po Forbesovim listama medu najbogatijim ljudima svijeta. Vrijednost njegove kompanije procjenjuje se na 108 milijardi eura, što je 7 puta više od godišnjeg proracuna Republike Hrvatske. Posljednjih godina Sahenk širi svoje poslovanje u Hrvatskoj: u Dubrovniku, Šibeniku i Zadru vlasnik je dvaju luksuznih hotela i nekoliko marina, a projekt koji je u tijeku jest izgradnja prvog Hyatta u Hrvatskoj, u staroj zgradi tvornice Maraska u Zadru.Govoreci o razlozima tako brzog širenja u Hrvatskoj, Sahenk je izjavio kako vidi Hrvatsku kao jednu od najprestižnijih destinacija u buducnosti, cija je glavna prednost što je uspjela sacuvati svoje prirodne resurse. Pritom je zgradila fenomenalnu infrastrukturu poput autocesta i sl. Takoder je izrazito oduševljen talentom i postignucima hrvatskih sportaša i upravo u tome vidi prostor za još bolju turisticku pricu. Sahenkova ideja je da se u Hrvatskoj otvore sportske akademije za djecu i mlade unutar turistickih resursa u kojima bi ih trenirali najpoznatiji hrvatski sportaši. Osobno je veliki prijatelj s puno njih. Od olimpijskog pobjednika Šime Fantele vec godinama uci o jedrenju i zajedno se natjecu u jednoj od najprestižnijih regata. Za Šimu voli reci da mu je brat i prijatelj, a u Hrvatskoj se osjeca kao doma. Covjek internacionalnog obrazovanja, koji se školovao u Švicarskoj i SAD-u, ima 300 kompanija u razlicitim dijelovima svijeta, medutim, u valo.
21:01 
Kozmos: Skriveno u svjetlosti
Kljucevi tajni kozmosa nalaze se posvuda, samo ih treba pronaci. Sama svjetlost krije odgovore na mnoge tajne, no nismo ih znali pronaci sve dok nismo naucili osnovna pocela znanosti. Voditelj: Neil deGrasse Tyson Produkcija: A Cosmos Studios and Fuzzy Door za FOX i National Geographic ChannelOdabrala: Mira Vocinkic. Del 5 av 13.
21:45 
I to je Hrvatska: TV toranj Sljeme
22:00 
Otvoreno
22:49 
Dnevnik 3
23:04 
Sport
23:09 
Vrijeme
23:11 
Vijesti iz kulture
23:26 
Igre moci
U opasnosti je Elizabethin povijesni sporazum o klimatskim promjenama koji treba potpisati više od 200 zemalja. Kina se odlucila povuci jer se Elizabeth sastala s boležljivim Dalaj Lamom. Henry je zabrinut zbog sigurnosti svojega operativca. Jay je iznenaden nacinom na koji Abby želi riješiti skrbništvo nad njihovom kceri.Uloge: Téa Leoni (Elizabeth McCord), Tim Daly (Henry McCord), Bebe Neuwirth (Nadine Tolliver), Željko Ivanek (Russell Jackson), Keith Carradine (predsjednik Conrad Dalton), Sebastian Arcelus (Jay Whitman), Patina Miller (Daisy Grant), Geoffrey Arend (Matt Mahoney), Erich Bergen (Blake Moran), Kathrine Herzer (Alison McCord), Wallis Currie-Wood (Stephanie ”Stevie” McCord), Evan Roe (Jason McCord) Scenarist: Alex Cooley Redatelj: Felix Alcala Urednica: Ranka Horvat. Säsong 3. Del 16 av 23.
00:10 
Detektiv Murdoch [Repris]
Del 9.
00:52 
Don Matteo [Repris]
Drevna opatija. Cijelu zajednicu u ovom spokojnom kraju potrese navodno samoubojstvo gosta poduzetnika, koji je bio pod istragom zbog iznudivanja. Don Mattea izravno pozove biskup kako bi pomogao pri rješavanju tog slucaja. Uloge: Terence Hill (don Matteo), Nino Frassica (narednik Cecchini), Flavio Insinna (kapetan Anceschi), Nathalie Guettà (Natalina), Francesco Scali (Pippo)Scenarij: Duccio CameriniRežija: Leone PompucciUredncia: Ranka Horvat. Säsong 3. Del 10 av 16.
01:45 
Casna zena [Repris]
U sklopu potrage za Kasimom šef odsjeka MI6 za Bliski istok, Sir Hugh Hayden-Hoyle mora otkriti tko je ubio Meshala i zašto. Istragu zapocinje ispitivanjem Meshalove ljubavnice koja je daleko od onoga kakvom se predstavlja. Njegova šefica, Julia Walsh, naglo prekida njegovu istragu po nalogu CIA-e te se on zapita tko ustvari stoji iza svega i vuce konce. Uloge: Maggie Gyllenhaal (Nessa Stein), Stephen Rea (Hugh Hayden-Hoyle), Lindsay Duncan (Anjelica Hayden-Hoyle), Janet McTeer (Julia Walsh), Andrew Buchan (Ephra Stein), Katherine Parkinson (Rachel Stein), Lubna Azbal (Atika Halibi), Tobias Menzies (Nathaniel Bloom), Igal Naor (Shlomo Zahary), Eve Best (Monica Chatwin)Scenarij: Hugo BlickRedatelj: Hugo BlickProducenti: Hugo Blick, Abi BachIzvršni producenti: Greg Brenman i Polly HillProizvodnja: Drama Republic i Eight Rooks production za BBC i Sundance TVUrednica: Ranka Horvat. Säsong 1. Del 2 av 9.
02:37 
Domovina [Repris]
Bjegunac Nicholas Brody upada u sve ocajnije situacije i na neocekivan se nacin vraca vjeri. U Washingtonu se Carrie nastoji povezati sa Saulom kad joj tajanstveni covjek ponudi pomoc, ali uz visoku cijenu. Säsong 3. Del 3 av 12. Regissör: Clark Johnson, Skĺdespelare: Claire Danes.
03:28 
Dr. Oz
Osjecate se malaksalo, a ne znate zašto? Odmah preuzmite kontrolu nad svojim tijelom!. Doznajte tajne kako ga napuniti od glave do pete i postanite energicniji. Otkrijte i novi rizik od raka jajnika koji ce iznenaditi i vašeg lijecnika.Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 6. Del 22 av 100.
04:10 
Nova prilika [Repris]
Del 5.
04:58 
Skica za portret [Repris]
05:05 
Kod nas doma [Repris]
05:50 (06:39)
Zaljubljena u Ramona
Fabiola kaže Andrei da je Ramónov dolazak povezan s time da im Juana ne želi dati novac od police. Kaže da se Ramón doima dobrim i zgodnim. Roxana laže Antoniju da odlazi u Miami raditi, te ga moli da cuva Diega, a zapravo odlazi zabavljati se s Agustínom. Fabiola obavijesti baku i Margaritu da je došao Ramón, a Hortensia kaže da je došao pomoci mami i uzeti novac. Margarita kaže da ne vjeruje da je Juana tako zlocesta, te da je otišla jer su bili zli prema njoj. Hortensia optuži Juanu da je prevarila njezine unuke, a Juana tvrdi da je sve bio nesporazum. Hortensia joj kaže da ode i upozori je da ce poduzeti sve da novac od police bude Fabiolin i Andrein. Agustín pita Roxanu je li rekla Antoniju da odlazi s njime na put. Ona odvrati da mu je samo rekla da ide u Miami, da je još rano da mu kaže za njih dvoje. Juana i Ramón se vesele svome susretu. Juana kaže sinu da su gazde poginule i da su joj ostavili novac od životnog osiguranja, te da obitelj misli da ce ona zadržati taj novac. On joj savjetuje da taj novac preda obitelji i riješi se problema. Hortensia je nezadovoljna jer joj je Porfirio rekao da ne mogu sprijeciti da Juana dobije novac od police. Uloge: José Ron (Ramón López Ortiz), Esmeralda Pimentel (Fabiola Medina Fernández), Nuria Bages (Hortensia Requena), Marcelo Córdoba (Julio Medina Requena), Marisol del Olmo (Juana López Ortiz), Fabiola Guajardo (Sofía Vázquez), Arturo Carmona (Antonio Fernández Rivas), Luz Elena González (Roxana Herrera), Carlos Bracho (Ped. Säsong 12. Del 7 av 117.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se