Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:07 
Tema dana [Repris]
06:19 
Veterani mira [Repris]
07:04 
Prizma - multinacionalni magazin [Repris]
07:52 
TV Kalendar
08:07 
Ispod deset zastava
Ratna drama. Godina je 1941. Britanski admiralitet vrlo je zabrinut zbog saveznickih brodova koji stradavaju na Tihom oceanu. Britanski admiral Rusell (C. Laughton) sumnja da se radi o njemackoj podmornici, medutim, postoje indicije da je u pitanju njemacki ratni brod. Britanci nisu znali da se radi o njemackoj pomocnoj krstarici Atlantis kojom je zapovijedao kapetan Rogge (V. Heflin). Vješto se uvlacio medu neprijateljske brodove jer je bio izvrsno opremljen za kamuflažu, od svakovrsnih zastava, boja, cak i kazališnih kostima za posadu koja je glumila nekog drugog. Kad je Atlantis bio blizu svojega plijena, razotkrio bi se pravi identitet broda i krenula bi paljba. Britanci su napokon shvatili o cemu se radi i admiral Russell odlucio je njemackom brodu postaviti zamku…Ovo je jedan od rijetkih filmova iz šezdesetih s temom 2. svjetskog rata isprican s njemacke tocke gledišta. Redatelj D. Coletti na berlinskom festivalu za njega je nominiran za Zlatnog medvjeda.Uloge: Van Heflin, Charles Laughton, Mylene DemongeotScenarij: Bernhard Rogge, Vittoriano PetrilliRežija: Duilio ColettiProizvodnja: 1960.Urednik: Dean Šoša.
09:40 
Biblija
09:49 
Portret Crkve i mjesta
10:00 
Zazina: Misa
Žažina je naselje u sastavu opcine Lekenik u Sisacko-moslavackoj županiji i Sisackoj biskupiji. Župna crkva posvecena je sv. Nikoli biskupu i sv. Vidu, a gradena je izmedu 1778. i 1788. Crkvu su gradili priori Vranski. U II. svjetskom ratu stradala je od granata, a tragovi toga zlodjela vidljivi su u njezinoj unutrašnjosti koja vapi za obnovom. Punih 66 godina nije se sviralo u crkvi, a prije 7 godina dopremljene su iz Švicarske orgulje, cime je živnulo crkveno pjevanje. Na 29. nedjelju u godini, kada žažinska župa proslavlja nedjelju zahvale za Božja dobrocinstva, HTV prenosi misu koju ce predvoditi vlc. Mladen Vidak, župnik u Žažini, Maloj Gorici, Starom Farkašicu i Šišincu. Redatelj: Davor Boric Bubi Urednik i komentator: Dragutin Siladi.
11:06 
Pozitivno
U posebnom izdanju emisije odlazimo na obale Peruckog jezera. Naš kolega Branko Dobrota je autor price ”Patrioti s Peruce” o zadruzi ”Patriot” koju su osnovali hrvatski branitelji. Film govori o djelovanju zadruge, o turistickom potencijalu te malobrojnim turistima koji sve više otkrivaju pravu ljepotu treceg hrvatskog jezera po velicini. Redatelj i scenarist: Branko Dobrota Producent: Draško Vrgoc Redateljica: Monika Štengl Urednik i voditelj: Mario Raguž.
11:37 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
HAK - promet info
12:28 
Plodovi zemlje
13:24 
Split: More
14:00 
Nedjeljom u dva
Gošca emisije Nedjeljom u dva je filozofkinja i bioeticarka Marija Selak. Komentirat ce aktualne društvene dogadaje, odgovoriti na pitanje je li covjek covjeku vuk te koliko nas svjetonazorske razlike udaljavaju od zajednickog cilja, a to je život u skladnoj zajednici. Urednik i voditelj: Aleksandar Stankovic.
15:04 
Mir i dobro
15:31 
Rodendanska zelja
Romanticna drama/komedija u kojoj jedna djevojka ne želi prekinuti trogodišnju vezu, iako su njezina ocekivanja iznevjerena, i to samo zato što vjeruje da sve u životu treba napraviti onako kako si planirao.Gwen Turner (J. Schram) radi kao redateljica reklamnih spotova, ima decka Alexa (M. Rosner), s kojim je tri godine i u vrijeme novogodišnje proslave ocekuje kako ce je on zaprositi. No, Alexu to nije ni na kraj pameti, obuzet je sobom, svojim egom i svojim poslom. Iako razocarana, Gwen se i dalje nada i ne želi prekinuti vezu, jer je napravila svoj životni plan, po kojemu do 30. rodendana treba biti zarucena.Na rodendan, na veceri s Alexom, nada se kako ce u caši s pjenušcem ili u hrani naci vjencani prsten, no kad prstena nema ni u desertu, shvati da Alex još uvijek nema namjeru zaprositi je. Ode s proslave rodendana prije kraja i sama sjedi kod kuce. Iznenadi je njezin kolega Dave (L. Macfarlane ) koji je svratio ostaviti joj dar. Uz dar, donio je i veliki keks na kojem joj je zapalio rodendansku svjecicu, uz koju je Gwen trebala zaželjeti rodendansku želju. Zaželjela je da može vidjeti kako ce njezin život izgledati za deset godina.Sljedece jutro probudi se zamucenog vida i, zabrinuta, odjuri okulistu. On joj ukapa kapi kako bi je pregledao, nakon kojih Gwen odjednom vidi cudne slike koje nikako ne može objasniti: jedan mladic, pas, djeca… Ali nigdje nema Alexa…Uloge: Jessy Schram, Luke Macfarlane, Marcus Rosner, Yvonne ChapmanScenarij: Julie Sherman WolfeRež.
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:19 
Sigurno u prometu
17:32 
Volim Hrvatsku
Pobjedo, slatka pobjedo! Nakon obeshrabrujuceg niza od tri uzastopne Bojanove pobjede, sreca je konacno dotaknula i Gorana. U bratskom obracunu sada je tri prema jedan, a Goran je spreman nastaviti pobjedivati. U svoj je tim u petoj emisiji okupio mocne znalce - glumicu Saru Duvnjak, televizijskog voditelja Antuna Ponoša, a jaki ”as iz rukava” kvizaš je i lovac iz Potjere Krešimir Sucevic Mederal. Naravno, Bojan ne spava i ne prepušta ništa slucaju. I u njegovoj ekipi znanja je na izvoz - lovkinja Morana Zibar, radijska voditeljica Monika Lelas i glumica Tena Nemet Brankov. Tko je bio brži, a tko spretniji? Tko je znao odgovore, medu ostalim i na ova pitanja: Što je bumbak, a što špacakamin? Tko je lovac na bilje, protagonist istoimene emisije HTV-a? Koji je svjetski priznati znanstvenik i inovator iz Smiljana u Lici? U kojem se selu izmedu Velike Gorice i Siska nalazi SOS Djecje selo? Kojim je pismom pisana Bašcanska ploca? Bit ce veselja i smijeha, a kao i svaki put i dobre domace glazbe. Uživajte u izvedbama mladih talentiranih pjevaca - Alena, Manuele i Marijana, provjerite svoje znanje i uživajte u nedjelji uz Volim Hrvatsku.Scenarist: Alen ÐuricaRedatelj: Ivan MiladinovUrednica: Andrijana ŠkorputVoditeljica projekta: Elizabeth Homsi. Säsong 5. Del 5 av 15.
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:45 
Vrijeme
19:48 
Tema dana
20:00 
LOTO 6/45
20:05 
Sifra
21:00 
Blue & black jeans
Od sredine 60-ih Piazza Ponterosso u samome centru Trsta dobila je mitsku dimenziju na prostorima bivše Jugoslavije kao šoping destinacija. Tijekom 70-ih i 80-ih godina plave traperice postale su središnji objekt tog mita. Tijekom tih godina milijuni prodavaca stizali su u Trst najmanje jednom ili dvaput godišnje. S pocetkom sukoba na podrucju bivše Jugoslavije sve je stalo. Film je mozaicni niz prica i ispovijesti, s obje strane granice, u kojima se protagonisti prisjecaju tih godina.Režija: Alessio BozzerKamera: Paolo Babici, Riccardo Dussi, Dubravko Cuk, Edin Ajanovic, Miodrag StojicicMontaža: Žarko ŠucScenarij i istraživanje: Giampaolo Penco, Giuliana Carbi, Alessio BozzerProducent: Alessio BozzerKoproducenti: Dominik Galic, Lejla DedicProdukcija: VIDEOESTU koprodukciji s MISSART, AL JAZEERA BALKANSU suradnji s Rai Cinema, HRT Godina proizvodnje: 2016.
21:54 
Prica o Bogu s Morganom Freemanom: Zasto postoji zlo?
Odakle potjece zlo? Morgan Freeman nalazi se sa serijskim ubojicom u najstrože cuvanom zatvoru i traži fizicki korijen zla u njegovu mozgu. Egiptologinja Salima Ikram u drevnoj grobnici pokazuje Morganu prikaz vaganja srca i korijene vjerovanja da je ono što cinimo u ovom životu važno u drugom životu. Psiholog Jesse Bering utvrdio je da djeca koja vjeruju da ih promatra nevidljivo bice više poštuju pravila nego djeca koja u to ne vjeruju. Morgan se susrece sa zoroastrizmom i vjerovanjem u kozmicku ravnotežu izmedu dobra i zla koje je nadahnulo ideju vraga u kršcanstvu. U Indiji otkriva da hinduisti vjeruju da zlo potjece od izmucenih duša naših predaka koje samo traže oslobodenje. Morgan istražuje pojam iskupljenja u razgovoru s bivšim neonacistickim skinheadom Byronom Widnerom koji je digao ruke od zla.Producenti: Morgan Freeman, Lori McCreary i James YoungerProdukcija: A Revelations Entertainment Production za National Geographic ChannelOdabrala: Mira Vocinkic. Del 5 av 6.
22:50 
Dnevnik 3
23:05 
Sportske vijesti
23:16 
Vrijeme
23:18 
Vijesti iz kulture
23:32 
Bonnie And Clyde
Kriminalisticki film. Tridesete godine, doba je ekonomske krize. Mlada Bonnie Parker (F. Dunaway) radi kao konobarica, a Clyde Barrow (W. Beatty) je kriminalac koji je baš pušten iz zatvora. Sreli su se slucajno kad je Clyde pokušao ukrasti auto Bonniene majke, privlacnost je bila obostrana. Bonnie je odlucila pridružiti mu se jer ju je fascinirala njegova kriminalna prošlost i dosadio joj je posao. Njihove sitne krade prerasle su u pljacke banaka pogotovo kad su im se pridružili C. W. Moss (M. J. Pollard), a zatim i Clydeov stariji brat Buck (G. Hackman) te Buckova žena Blanche (E. Parsons). Vrlo brzo policija im je bila na tragu…Film je bio nominiran za Oscara u deset kategorija, osvojio je dva: za najbolju sporednu žensku ulogu (Estelle Parsons) i fotografiju (Burnet Guffery). Ova romantizirana biografija gangsterskog para, koji je, pljackajuci, ostavljao krvave tragove za sobom, utjecala je na neke kasnije filmske autore. Uloge: Warren Beatty, Faye Dunaway, Michael J. Pollard, Gene Hackman, Estelle ParsonsScenarij: David Newman, Robert BentonRežija: Arthur PennProizvodnja: 1967.Urednik: Igor Tomljanovic .
01:18 
Nedjeljom u dva [Repris]
02:18 
Ispod deset zastava
Ratna drama. Godina je 1941. Britanski admiralitet vrlo je zabrinut zbog saveznickih brodova koji stradavaju na Tihom oceanu. Britanski admiral Rusell (C. Laughton) sumnja da se radi o njemackoj podmornici, medutim, postoje indicije da je u pitanju njemacki ratni brod. Britanci nisu znali da se radi o njemackoj pomocnoj krstarici Atlantis kojom je zapovijedao kapetan Rogge (V. Heflin). Vješto se uvlacio medu neprijateljske brodove jer je bio izvrsno opremljen za kamuflažu, od svakovrsnih zastava, boja, cak i kazališnih kostima za posadu koja je glumila nekog drugog. Kad je Atlantis bio blizu svojega plijena, razotkrio bi se pravi identitet broda i krenula bi paljba. Britanci su napokon shvatili o cemu se radi i admiral Russell odlucio je njemackom brodu postaviti zamku…Ovo je jedan od rijetkih filmova iz šezdesetih s temom 2. svjetskog rata isprican s njemacke tocke gledišta. Redatelj D. Coletti na berlinskom festivalu za njega je nominiran za Zlatnog medvjeda.Uloge: Van Heflin, Charles Laughton, Mylene DemongeotScenarij: Bernhard Rogge, Vittoriano PetrilliRežija: Duilio ColettiProizvodnja: 1960.Urednik: Dean Šoša.
03:47 
Vino u krvi [Repris]
Edouard Perrolles, mocni poslovni covjek i vlasnik Château Camps de Grezea, jednog od najboljih vinograda u Cahorsu, zapošljava Benjamina da nadgleda fermentaciju zadnje berbe. Pregledom bacve broj 13 koja ima sumnjiv miris otkrivaju nezamislivo: na dnu bacve leži truplo. Inspektor Driss Medraoui je zbunjen ovim gnusnim i neobjašnjivim zlocinom. Cijeli Quercy je u šoku.Nedaleko odatle živi André Chiche, drugi gospodar toga kraja koji je nedavno kupio Château Hébrard. Njegove aktivnosti zanimaju Benjamina. Što se krije u prljavoj igri? Nasljednici koje muci kriza identiteta, okaljani ugled i cast izvrgnuta ruglu? Ništa ne može utažiti želju za moci novih gospodara Cahorsa. Ali bacva broj 13 ipak ce otkriti svoju tajnu jer Benjamin zna jezik staroga kamenja i drvenih bacvi, cak i kad služe kao lijesovi…Uloge: Pierre ARDITI (Benjamin Lebel), Catherine DEMAIFFE (Mathilde Delaunay), Didier BEZACE (Edouard Perolles), Atmen KELIF (Medraoui), Roland MARCHISIO (André Chiche)Scenarij: Didier VinsonRežija: Marc RiviereUrednica: Ranka Horvat. Säsong 2. Del 3 av 7.
05:19 
Skica za portret [Repris]
05:26 
Potrosacki kod [Repris]
05:51 (06:03)
Tema dana [Repris]

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se