Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:38 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro
10:20 
Veterinar Engel
Skupocjeni rasplodni pastuh Alabaster šepa. Bettina von Karlshagen od dvojice veterinara Engela i Molfentera dobiva dva razlicita terapijska prijedloga.Uloge: Wolfgang Fierek (dr. Quirin Engel), Susanne Czepl (Angelika Engel), Theresia Fendt (Anja Engel), Fabian König (Sebastian Engel), Veronika Fitz (Gerlinde Schneider), Carin C. Tietze (dr. Ann-Marie Polenz), Kurt Weinzierl (gradonacelnik Bogner)Redatelj: Werner MastenUrednica: Ranka Horvat. Säsong 2. Del 6 av 13.
11:08 
Eko zona
O europskom projektu otkrivanja otpadne toplinske energije, danskim ciljevima za obnovljive izvore do 2030. godine i djelomicnoj privatizaciji njihove državne energetske tvrtke u intervjuu s dr. sc. Brianom Vad Mathiessenom; uz javnu raspravu o Strateškom okviru za upravljanje morskim okolišem i obalnim podrucjem od 2017. do 2023. postavlja se pitanje koliko je naš morski okoliš ocuvan i što ga velikim dijelom opterecuje; ”U školskom vrtu i mi rastemo” holisticki je edukativni projekt u kojem su ucenici od prvog po cetvrtog razreda sudjelovali jedanaest mjeseci; Nacionalni park Krka predstavio je novi projekt za sve željne aktivnog odmora - 470 kilometara biciklistickih staza.Urednik: Mladen Ilickovic. Del 385.
11:36 
Bonton: U setnji sa psom [Repris]
11:43 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:26 
Spone ljubavi
Marina optuži Tiaa za Zelitovu smrt. Pedro se veseli Laurinoj odluci da ostane u Brazilu. Tiao okrivljuje Tiaga za Zelitovu smrt i kaže da mu je on samo pomagao. Tiago sazna da je Leticia u bolnici. Tiao se sjeti da bi Marinu mogli zatvoriti jer se lažno predstavlja. Tako bi on i Tiago bili slobodni krivnje. Marina govori Magnoliji da ne bi trebala obrisati video koji je kompromitira. Yara se brine jer Ciro radi nocu. Antonio poljubi Jessicu. Jader odluci biti s Ruty Raquel, a Mileide glumi da je ravnodušna. Cira opljackaju. Helo savjetuje Tiagu da se udalji od Leticije. Pedro kaže da ce Laura preuzeti vodenje tvornice. Luciane se ta vijest ne svida. Ciro je ocajan zbog pljacke. Yara ga tješi. Magnolia je napeta zbog Tiaovih i Marininih prijetnji. Laura i Pedro se prisjecaju prošlosti, poljube se i provedu noc skupa. Leticia moli Helo da kaže Pedru da je trudna. Ana Luisa kaže da je spavala s Estelinhom. Helo uhvati Pedra s Laurom.Uloge: Cláudia Abreu (Heloísa Marins Bezerra/Helô), Reynaldo Gianecchini (Pedro Guedes Leitao), Vera Holtz (Magnólia Costa Leitao), José Mayer (Sebastiao Bezerra (Tiao)), Thiago Lacerda (Ciro Noronha), Grazi Massafera (Luciane Leitao), Tarcísio Meira (Fausto Leitao), Camila Morgado (Vitória Costa Leitao Noronha), Matheus Fagundes (Eduardo Martins Bezerra (”Edu”)), Cláudia Raia (Salete), Daniel Rocha (Gustavo), Alice Wegmann (Isabela Dias), Bruna Hamú (Camila Leitao), Emanuelle Araújo (Yara Garcia)Redateljice: Natália Grimberg i Denise SaraceniAu. Säsong 12. Del 126 av 145.
13:17 
Dr. Oz
Sjecate se kada je piletina zbilja imala i okus po piletini? Otišli smo na uzgojnu farmu i doznali što se dogodilo. Donosimo cinjenice o tome što doista jedete i odakle hrana dolazi. Kako prigrliti emocionalno jedenje, a da se ne udebljate?Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 7. Del 8 av 170.
14:02 
Potrosacki kod [Repris]
14:29 
Pogled preko granice - Hrvati u BiH
15:00 
Dobar dan
U povodu obilježavanja Europskog dana bez poginulih u prometu razgovaramo o tome koliko su sigurne hrvatske ceste, a koliko u drugim zemljama Europske unije. Najavit cemo koncerte koje do kraja godine mogu poslušati svi oni koji odluce posjetiti Festival orgulja sv. Marka.A razgovarat cemo i o tome što muci one koji su se našli u krizi srednjih godina.Urednici i voditelji: Branimir Farkaš i Ivana VilovicIzvršni urednik: Tomislav CerovecUrednica projekta: Larisa Banek.
15:40 
Bez racuna se ne racuna
15:55 
Grantchester
Godina je 1955. Sidney Chambers, župnik Grantchestera, malog sela u Cambridgeshireu, i dalje pomaže u istragama svom najboljem prijatelju policijskom inspektoru Geordieju Keatingu. Dok su ga zaokupljali zlocini iz strasti, ubojite spletke i neocekivane tragedije, Sidney se uvijek mogao osloniti na stabilnost svoje uloge u crkvi. Ali sad je ta stabilnost na kušnji jer ga osjecaji prema njegovoj dugogodišnjoj ljubavi Amandi suprotstavljaju instituciji kojoj služi…Serija je snimljena prema pripovijetkama Jamesa Runcieja, a za televiziju ih je priredila Daisy Coulam.1. epizodaSidney nije impresioniran uginulom pticom koju nade u župnom dvoru. Ali kad se uginule ptice pojave i na mjestu dviju nedavnih smrti, zabrine se. Je li zbog tajne veze s Amandom postao meta? I kakve sve to ima veze s domom invalida? Uloge: James Norton (Sidney Chambers), Robson Green (Geordie Keating), Morven Christie (Amanda Hopkins), Tessa Peake-Jones (gda Maguire), Al Weawer (Leonard Finch), Kacey Ainsworth (Cathy Keating), Tom Austen (Guy Hopkins), Pheline Roggan (Hildegard Staunton)Urednica: Ranka Horvat. Säsong 3B. Del 1 av 6.
16:45 
TV Kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:19 
Kod nas doma
18:07 
Potjera
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:42 
Vrijeme
19:45 
Tema dana
19:59 
Loto 7
20:05 
Mijenjamo svijet: Bankarski kriminal
Autori dokumentarnog filma ”Goldman Sachs - Banka koja upravlja svijetom” vracaju se s novom velikom reportažom o korupciji u jednoj od najvecih svjetskih financijskih institucija - HSBC-u. Da je HSBC država, bio bi peta gospodarska sila u svijetu. Osnovan je tijekom zlatnog doba trgovine opijumom kako bi omogucio Britanskomu Carstvu pristup na kinesko tržište, a odonda je stvorio jedinstvenu mrežu za financijske prijevare diljem svijeta. Od porezne utaje preko pranja novca za mafiju do manipulacije valutama, ”ova je banka ucinila sve loše stvari koje jedna banka može uciniti”.Godine 2012. HSBC je gotovo izgubio dozvolu za rad u SAD-u zbog pranja novca za meksicke i kolumbijske narkokartele. Podignuta je kaznena prijava i rukovoditelji HSBC-a morali su odgovarali senatskom vijecu. No George Osborne, tadašnji britanski ministar financija, pisao je svojem kolegi u Americi i predsjedniku Sustava federalne rezerve. Tvrdio je da ce, bude li HSBC oštro kažnjen, posljedice na financijsku i gospodarsku stabilnost svijeta biti veoma ozbiljne. Pismo je postiglo željeni rezultat i HSBC je dobio dvije milijarde eura globe. Ekvivalent mjesecne zarade.Dok se centar medunarodnih financija seli u Aziju, HSBC je u idealnoj poziciji. To je ”najkineskija” medu bankama Zapada i ”najeuropskija” medu kineskim bankama. Uz zaštitu Londona i blagoslov Pekinga - tko bi se usudio napasti je?Produkcija: Magnéto Presse i ArteRedatelji: Jérôme Fritel i Marc RocheGodina proizvodnje: 2017.Odabrala: M.
21:06 
Prezivljavanje: Prica o globalnom zdravlju
Dokumentarna serija dr. Igora Rudana, hrvatskog znanstvenika sa Sveucilišta u Edinburghu, približava nam goruca pitanja suvremene biomedicine i njezinog utjecaja na buducnost cijelog covjecanstva. U biomedicinskim se istraživanjima svakodnevno dogadaju veliki prodori koje mediji cesto senzacionalisticki najavljuju. Serija na popularnoznanstven nacin, a kroz prizmu stalne borbe s bolestima, objašnjava kako je covjecanstvo uopce preživjelo do danas, kako se broj ljudi na Zemlji samo u proteklih stotinjak godina povecao nekoliko puta, a u posljednjih tisucu godina cak 30 puta, te koji su najveci izazovi suvremene medicine i javnog zdravstva u svijetu i što možemo ocekivati od buducnosti.1. epizoda Zemljom je do sada hodalo više vrsta ljudi, možda desetak ili cak i više, i sve su te vrste, osim naše, do sada vec izumrle. Epizoda razmatra osobine koje su nam omogucile da jedini preživimo te postanemo prva vrsta na Zemlji koja je razvila znanost i tehnologiju. ŽIVOTOPIS AUTORAIgor Rudan, znanstvenik, objavio je oko 500 znanstvenih radova i 8 knjiga, koji su citirani više od 65.000 puta. Thomson Reuters i Americki institut za znanstvene informacije svrstavaju ga medu vodece znanstvene umove svijeta od 2015. godine. Studij medicine završio je u Zagrebu, a zatim na sveucilištima u Zagrebu, Paviji i Edinburghu stekao još dva magistarska rada i dva doktorata. U Hrvatskoj je pokrenuo znanstveni projekt ”10001 Dalmatinac”, koji je u suradnji s ostalim biobankama Europe i Sjedinjen. Del 1 av 11.
21:14 
Prezivljavanje: Prica o globalnom zdravlju
Epizoda govori o trudnicama i djeci u siromašnim zemljama te o tome kako ih štitimo od nekih smrtnih bolesti. Saznat cemo koji su danas uzroci smrti majki i djece u svijetu te saznati što je dovelo do napretka u njihovu spašavanju. Del 2 av 11.
21:25 
Pola ure kulture
22:00 
Otvoreno
22:49 
Dnevnik 3
23:04 
Sport
23:08 
Vrijeme
23:10 
Vijesti iz kulture
23:20 
Brooklyn 99
Strvinar (Dean Winters) se vraca u Jakeov i Amyn život te im zaprijeti da ce im oduzeti nešto veoma važno. Boyle i Rosa moraju naci narednika Kikirikija, policijskoga konja kojeg je netko oteo, a na kojeg je Charles ljubomoran, dok Holt uvjerava Terryja da se mora prestati opterecivati slikom o sebi. Uloge: Andy Samberg (detektiv Jake Peralta), Andre Braugher (kapetan Ray Holt), Terry Crews (narednik Terry Jeffords), Melissa Fumero (detektivka Amy Santiago), Joe Lo Truglio (detektiv Charles Boyle), Stephanie Beatriz (detektivka Rosa Diaz), Chelsea Peretti (Gina Linetti), Joel McKinnon Miller (detektiv Scully), Dirk Blocker (detektiv Hitchcock)Gostujuce uloge: Dean Winters (Strvinar), Mariy Thyer (Jean Munhroe), Kevin D'Arcy (Jeremy), Ryan Radis (Chip), Franco Vega (pozornik Brian), Nichole Pettis (Teri)Scenarist: Matt LawtonRedateljica: Cortney CarilloIzvršni producenti: Dan Goor, Michael Schur, David Miner, Luke Del TrediciUrednica: Martina Rajšek. Säsong 5. Del 6 av 22.
23:41 
Grantchester
Godina je 1955. Sidney Chambers, župnik Grantchestera, malog sela u Cambridgeshireu, i dalje pomaže u istragama svom najboljem prijatelju policijskom inspektoru Geordieju Keatingu. Dok su ga zaokupljali zlocini iz strasti, ubojite spletke i neocekivane tragedije, Sidney se uvijek mogao osloniti na stabilnost svoje uloge u crkvi. Ali sad je ta stabilnost na kušnji jer ga osjecaji prema njegovoj dugogodišnjoj ljubavi Amandi suprotstavljaju instituciji kojoj služi…Serija je snimljena prema pripovijetkama Jamesa Runcieja, a za televiziju ih je priredila Daisy Coulam.1. epizodaSidney nije impresioniran uginulom pticom koju nade u župnom dvoru. Ali kad se uginule ptice pojave i na mjestu dviju nedavnih smrti, zabrine se. Je li zbog tajne veze s Amandom postao meta? I kakve sve to ima veze s domom invalida? Uloge: James Norton (Sidney Chambers), Robson Green (Geordie Keating), Morven Christie (Amanda Hopkins), Tessa Peake-Jones (gda Maguire), Al Weawer (Leonard Finch), Kacey Ainsworth (Cathy Keating), Tom Austen (Guy Hopkins), Pheline Roggan (Hildegard Staunton)Urednica: Ranka Horvat. Säsong 3B. Del 1 av 6.
00:26 
Veterinar Engel
Del 6.
01:12 
Dr. Oz
Del 8.
01:54 
Dobar dan [Repris]
02:44 
Dolina sunca
Del 10.
03:28 
Pola ure kulture [Repris]
03:58 
Skica za portret [Repris]
04:02 
Zene
04:52 
Kod nas doma [Repris]
05:38 (06:23)
Spone ljubavi
Del 126.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2018 Comspace
Limetta.se