Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:04 
Lijepom nasom: Garcin (1. dio) [Repris]
07:21 
TV Kalendar
07:37 
Julije Cezar [Repris]
Povijesna drama prema Shakespeareovoj tragediji ”Julije Cezar”. Zbiva se u Rimu 44. pr. Kr. Golema Cezarova (J. Gielgud) ambicija izazvala je zabrinutost njegovog bliskog prijatelja Bruta (J. Robards). Kasije (R. Johnson) ga uspije uvjeriti da mu se pridruži u uroti protiv Cezara. Urotnici su Cezara ubili, ali Brut i Kasije podcijenili su Marka Antonija (C. Heston)…”Julije Cezar” prva je filmska adaptacija Shakespeareovog djela u koloru.Uloge: Charlton Heston, Jason Robards, John Gielgud, Richard Johnson, Richard Chamberlain, Diana Rigg, Christopher LeeScenarij: Robert FurnivalRežija: Stuart BurgeProizvodnja: 1970.Urednik: Dean Šoša.
09:30 
Pozitivno
Naša gošca je Antonija Gladovic ravnateljica Agencije za mobilnost i programe Europske unije. Posjetili smo crkvu Am Hof u Becu i otkrili u kakvoj je vezi s Hrvatima. Doznajte tko svoje uspomene cuva u bocama. Producent: Draško Vrgoc Redateljica: Monika Štengl Urednik i voditelj: Mario Raguž.
09:58 
Zagreb: Misa 52. medunarodne smotre folklora
11:17 
Biblija
11:26 
I to je Hrvatska: Ilok [Repris]
11:44 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
HAK - promet info
12:31 
Plodovi zemlje
13:22 
Split: More
14:00 
Nedjeljom u dva
Gost emisije ”Nedjeljom u dva” je legendarni sportski komentator Božo Sušec. Prisjetit ce se velikih sportskih uspjeha koje je pratio u karijeri te odgovoriti na pitanje mogu li sportski rezultati biti motivacija za bolje stanje u društvu. Osim toga govorit ce o novinarstvu te današnjim izazovima. Urednik: Aleksandar Stankovic.
15:01 
Mir i dobro
15:36 
Park Gorongorosa - preporod raja: Lavlji misterij [Repris]
Doživite nevjerojatno i inspirativno ponovno rodenje africke divljine ocima snimatelja divlje prirode Boba Poolea, ovjencanog nagradom Emmy. Roden je u Americi, odrastao u Africi, a sad krece na prekrasnu pustolovinu: provest ce dvije godine živeci u nacionalnom parku Gorongosa u Mozambiku u južnoj Africi i pridružiti se znanstvenicima i zaštitarima prirode u borbi da se ovaj nekoc legendarni nacionalni park povrati u svoje izvorno divlje stanje. Tkivo života površine cetiristo tisuca hektara ovoga raja razderano je tijekom dugoga gradanskoga rata. Sada se skupila medunarodna ekipa znanstvenika i ekologa kako bi ga obnovili. To je jedan od najambicioznijih projekata obnavljanja prirode.Za Poolea to nije obican snimateljski posao. Umjesto da jednostavno stoji iza kamere i snima, upregnuli su ga tako da je postao kljucan dio projekta. Pomaže znanstvenicima da obilježe i prate neuhvatljive lavove, protumace ponašanje ljutitih slonova, bore se s golemim krokodilima te da dovezu gomile životinja koje ce nadomjestiti one izgubljene u gradanskom ratu.1. epizodaSnimatelj Bob Poole pridružuje se znanstvenici Paoli Bouley dok ona nastoji riješiti cudnovatu tajnu: zašto se populacija lavova u Gorongosi ne povecava? Snimajuci lavove, Poole se nada da ce riješiti taj misterij. Susrece se s mladom obitelji lavova, s pet lavica nevaljalaca, i slijedi njihov put u odraslu dob.Odabrala: Mira Vocinkic. Del 1 av 6.
16:32 
Sigurno u prometu - rekonstrukcija
16:43 
TV Kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:19 
Financijalac: Leasing automobila
17:33 
Volim Hrvatsku [Repris]
Bojan ne dopušta izjednacenje. Sjajnom taktikom, brzinom i znanjem sa svojom je ekipom povecao razliku u pobjedama ove sezone. Vodi cetiri prema dva. Kako ce se rasplesti sedma? U Bojanovoj ekipi igraju: pjevacica Jelena Žnidaric Zsa Zsa, novinarka i voditeljica Martina Validžic i glumac Janko Rakoš. U Goranovom timu su spremni, brzi i naoružani znanjem: pjevacice Adrijana Bakovic i Ivana Maric te glumac Ranko Zidaric. Tko je više znao, tko je bio spretniji, a tko brži u odgovaranju medu ostalim i na ova pitanja: Tko je napisao scenarij za seriju Mejaši? Što je broštulin, a što gabrla? Tko je bio spretniji u igri Poznati sunarodnjaci? Preko puta kojeg se otocja nalazi istarski grad Fažana? Koja je najduža hrvatska planina, a koja je najviša? Puno zanimljivih pitanja, provjerite i vi svoje znanje. Družite se s veselom ekipom svoje omiljene emisije i ovu nedjelju. Scenarist: Alen ÐuricaRedatelj: Ivan MiladinovUrednica emisije: Andrijana ŠkorputVoditeljica projekta: Elizabeth Homsi. Säsong 5. Del 7 av 15.
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:43 
Vrijeme
19:46 
Tema dana
20:00 
Loto 6/45
20:05 
Hrvatski velikani [Repris]
Faust Vrancic iz Šibenika, poznati je hrvatski polihistor, jezikoslovac, izumitelj, diplomat, inženjer, svecenik i biskup. ”Otac” je homo volansa - pretece modernog padobrana. No jeste li znali da je Faust Vrancic prije nekoliko stoljeca objavio i nacrte viseceg mosta po kojem su nastali mostovi u San Franciscu i Dubrovniku? Njemu možete zahvaliti i razvoj amortizera i još niz stvari koje nas okružuju. Kako je živio ovaj svestrani genij i zašto je neko vrijeme bio drugi covjek Europe, saznajte u šestoj epizodi ”Hrvatskih velikana”.Redatelj, scenarist i voditelj: Robert Knjaz Urednik: Ivica DleskProdukcija: Sirovina i sinovi d.o.o. za HRT, 2016. Säsong 1. Del 6 av 8.
21:03 
Sin
Mladi Eli nosi se s plemenskom politikom 1849. godine. Godine 1915. Pete i Sally zbog problema moraju donijeti odluku koja ce zauvijek promijeniti obitelj. Uloge: Pierce Brosnan (Eli McCullough), Jacob Lofland (mladi Eli McCullough), Henry Garrett (Pete McCullough), Jess Weixler (Sally McCullough), David Wilson Barnes (Phineas McCullough), Sydney Lucas (Jeannie McCullough), Paola Nunez (Maria Garcia), Carlos Bardem (Pedro Garcia), Zahn McClarnon (Toshaway), Elizabeth Frances (Prerijski Cvijet), James Parks (Niles Gilbert)Prema romanu ”The Son” Philippa MeyeraAutori serije: Philipp Meyer, Lee Shipman, Brian McGreevyRedatelj: Jeremy WebbScenaristi: Kevin Murphy i Julia RuchmanUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 7 av 10.
21:48 
Prica o Bogu s Morganom Freemanom [Repris]
U ovoj epizodi Morgan Freeman putuje svijetom kako bi doznao odgovore na pitanja: Odakle smo došli? i Što se dogodilo ”u pocetku”?. Prvo pitanje covjecanstva i dalje je tema vjecnih rasprava. Mnogi vjernici smatraju da je nemoguce shvatiti tko smo i što smo, a da prije toga ne razumijemo odakle smo došli i tko (ili što) stoji iza toga. Jesmo li stvoreni na sliku i priliku Boga ili smo posljedica singularnosti otprije 13,8 milijuna godina? Morgan Freeman se sastaje s papinim izaslanicima u Vatikanu i islamskim znanstvenicima u Kairu. Posjecuje hinduisticke filozofe u Indiji i arheologe koji iskapaju drevne ruševine Maja u prašumama Srednje Amerike. Sudjeluje u svetim obredima Navajo Indijanaca u Novome Meksiku i traga za Rajskim vrtom u Jeruzalemu. U Turskoj istražuje drevne gradove Çatalhöyük i Gobekli Tepe gdje je nastala prva civilizacija. Producenti: Morgan Freeman, Lori McCreary i James Younger Produkcija: A Revelations Entertainment Production za National Geographic Channel Odabrala: Mira Vocinkic. ,. Säsong 1. Del 3 av 6.
22:43 
Dnevnik 3
22:58 
Sportske vijesti
23:04 
Vrijeme
23:06 
Vijesti iz kulture
23:20 
Julije Cezar [Repris]
Povijesna drama prema Shakespeareovoj tragediji ”Julije Cezar”. Zbiva se u Rimu 44. pr. Kr. Golema Cezarova (J. Gielgud) ambicija izazvala je zabrinutost njegovog bliskog prijatelja Bruta (J. Robards). Kasije (R. Johnson) ga uspije uvjeriti da mu se pridruži u uroti protiv Cezara. Urotnici su Cezara ubili, ali Brut i Kasije podcijenili su Marka Antonija (C. Heston)…”Julije Cezar” prva je filmska adaptacija Shakespeareovog djela u koloru.Uloge: Charlton Heston, Jason Robards, John Gielgud, Richard Johnson, Richard Chamberlain, Diana Rigg, Christopher LeeScenarij: Robert FurnivalRežija: Stuart BurgeProizvodnja: 1970.Urednik: Dean Šoša.
01:11 
Nedjeljom u dva [Repris]
02:06 
Veliko nasljedstvo [Repris]
Komedija. Ben Baker (Z. Galifianakis) vrijeme provodi spavajuci na kaucu kod svojih prijatelja. Sazna da mu je umro otac pa ga njegov prijatelj Steve (O. Wilson) odveze kuci gdje ga cekaju sestra Terri (A. Poehler) i maceha Angela (L. Ramsey) koja je njihove dobi. Cita se oporuka koja ce Benu potpuno promijeniti život…. Producerat år 2013. Regissör: Matthew Weiner, Skådespelare: Amy Poehler, Laura Ramsey, Zach Galifianakis, Owen Wilson.
03:56 
Skica za portret [Repris]
04:10 
Financijalac: Leasing automobila [Repris]
04:20 
Fotografija u Hrvatskoj [Repris]
04:35 
Pozitivno [Repris]
05:03 
Suvremenici: Andrija Mutnjakovic
05:33 (06:03)
Mir i dobro [Repris]

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2018 Comspace
Limetta.se