Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:40 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:10 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:10 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:10 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro
10:20 
Gorski lijecnik
Martina još uvijek muci smrt Anninog oca Arthura Distelmeiera u požaru u kojem je izgorjelo i cijelo Arthurovo gospodarstvo. S druge strane, njegova smrt mogla bi biti prilika za novi pocetak izmedu Martina i Anne. Još je jedna posljedica požara Lisbethino trovanje dimom od kojeg se ona sporo oporavlja. Osim u privatnom životu, Martin ima problema i u struci. Henriette Geis ponovno je pretrpjela moždani udar. Martin je siguran da sljedeci može biti smrtonosan pa mora što prije otkriti uzrok. Alexander predaje Hansu omotnicu za Anne s osobnim stvarima Arthura Distelmeiera koje je on imao kod sebe u trenutku smrti. Martin preuzima omotnicu koja je veoma teška.Uloge: Hans Sigl (dr. Martin Gruber), Siegfried Rauch (dr. Roman Melchinger), Mark Keller (dr. Alexander Kahnweiler), Ronja Forcher (Lilli Gruber), Monika Baumgartner (Elisabeth Gruber), Heiko Ruprecht (Hans Gruber), Natalie O'Hara (Susanne Dreiseitl)Urednica: Ranka Horvat. Säsong 9. Del 3 av 16.
11:10 
Tako prosi dusa
Del 2.
11:42 (11:54)
TV Kalendar
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
Voli me zauvijek
Ileana špijunira Gonzala koji ju je uvjerio da je voli. Ona se boji da joj Leonel nece platiti kada Gonzalu preotme hotel ”Mauva”. Félix se u zatvoru oprosti od Osvalda, buduci da Osvaldo izlazi na slobodu. Leonela uhite baš kad je planirao preoteti Gonzalu hotel. Optužen je da je platio hotelskoj kuharskoj pomocnici Mirni da otruje hranu na predstavljanju Mauriciove kampanje. Mauricio i Carolina vode goste na ronjenje. Ona je trudna, a Mauricio ništa ne zna. Jaime zamoli Almudenu da ga odveze u bolnicu. Njegova žena Gisela misli da su oni u ljubavnoj vezi i prati ih. Kada dodu do bolnice, ona se suoci s Almudenom. Ona joj kaže da Jaime ima zlocudni tumor na mozgu. Almudenin brat Alexis prizna Fernandi da je voli i ona mu uzvrati ljubav. Policija nalazi Silvijino truplo. Ubila ju je Julieta koja je sada u bijegu i zove Adrianu da skupa pobjegnu u Španjolsku. Leonelov odvjetnik odbija pomoci Leonelu. Uloge: Camila Sodi (Valentina Murat), Ignacio Casano (Mauricio Fonseca), Arturo Peniche (Gonzalo Murat), Laura Carmine (Nuria Murat), Alejandra Barros (Julieta Olmedo), Salvador Zerboni (Leonel), Cecilia Gabriela (Raquel Fonseca), Brandon Peniche (René Greepe), Juan Pablo Gil (Alan Greepe), Adriano Zendejas (Tobías), Jade Fraser (Carolina), Luis Fernando Pena (Beto), Moisés Arizmendi (Jaime)Režija: Lily Garza, Fernando Nesme, Jorge RoblesScenarij: Martha Carrillo, Cristina GarcíaUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 136 av 142.
13:10 
Dr. Oz
Del 9.
14:00 
Sigurno u prometu
14:25 
Prometej
14:50 
Reprizni program
15:00 
Dobar dan
16:00 
Detektiv Murdoch [Repris]
Teška svjedokinja onemogucava Murdochovu istragu ubojstva zalagaonicara, a Brackenreid nailazi na otpor dok pokušava istražiti smrt u zatvoru starog prijatelja iz vojske. Mlada žena koja je vidjela pljacku i ubojstvo u zalagaonici ubodena je u leda i ostavljena kao mrtva. Murdoch i Crabtree iznenadeno otkrivaju da je živa, ali nepokretna. Kad lijecnik tvrdi da je treba otpustiti iz bolnice jer je zdrava, Murdoch zamoli Juliju da procijeni to neobicno stanje u kojem je doslovno paralizirana od straha. Crabtree otkriva da je vlasnik zalagaonice bio zelenaš s mnogo neprijatelja. Inspektor Brackenreid odlazi u zatvorski posjet na traženje zatvorenika i nalazi ga obješenog u celiji. Brackenreid ga prepoznaje kao svog starog prijatelja iz vojske Reginalda Pullena. Inspektor je šokiran jer mu je prijatelj tako nisko pao, ali sumnja da bi se sam ubio, a njegovu sumnju potvrdi i obdukcija. Glavne uloge: Yannick Bisson (detektiv William Murdoch), Hélene Joy (dr. Julia Ogden), Thomas Craig (inspektor Brackenreid), Jonny Harris (pozornik Crabtree), Georgina Reilly (dr. Emily Grace) Gostujuci glumci Tattiawna Jones (Louise Butler), Matthew MacFadzean (Walter Hobson) Scenaristi: Peter Mitchell i Maureen Jennings Redatelj: Peter Mitchell Urednica: Ranka Horvat. ,. Säsong 6. Del 9 av 13.
16:43 
TV kalendar
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Kod nas doma
18:10 
Potjera
18:59 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:42 
Vrijeme
19:47 (19:59)
Tema dana
20:05 
Sifra
20:55 
Nocni upravitelj
U sadašnjosti u Švicarskoj Pine se opet susrece s Roperom. Pine se javlja agentici Burr koja ga uvjeri da se osveti i pomogne joj da se infiltrira u Roperovu organizaciju. Burr zna da za stjecanje Roperova povjerenja Pine ne smije samo glumiti zlocinca, nego to mora i postati pa ga šalje u Devon da izgradi svoj paravan.Uloge: Tom Hiddleston, Hugh Lawrie, Olivia Colman, Tom Ollander, Elizabeth Debicki, David Harewood, Douglas Hodge, Tobias Menzies, Antonio De La TorreScenarist: David Farr ( prema romanu ”Nocni upravitelj” Johna Le Carréa)Redateljica: Susanne BierProducent: Rob BullockUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 2 av 8.
21:40 
I to je Hrvatska
22:00 
Otvoreno
22:50 
Dnevnik 3
23:05 
Sport
23:09 
Vrijeme
23:11 (23:19)
Vijesti iz kulture
23:25 
Igre moci
Nakon što su venecuelski predsjednik i njegov nasljednik poginuli u razornom potresu, Elizabeth nastoji sprijeciti sina pokojnog predsjednika da se domogne vlasti. Usto pokušava i srediti oslobadanje medunarodnog humanitarnog tima koji je on uhitio. Elizabethin brat Will (Eric Stoltz) rastrgan je izmedu želje da spasi brak i da se skrasi te da prihvati posao u medicinskom centru ”Walter Reed” u Venezueli kako bi pomogao u spašavanju.Uloge: Téa Leoni (Elizabeth McCord), Tim Daly (Henry McCord), Bebe Neuwirth (Nadine Tolliver), Željko Ivanek (Russell Jackson), Keith Carradine (predsjednik Conrad Dalton), Sebastian Arcelus (Jay Whitman), Patina Miller (Daisy Grant), Geoffrey Arend (Matt Mahoney), Erich Bergen (Blake Moran), Kathrine Herzer (Alison McCord), Wallis Currie-Wood (Stephanie ”Stevie” McCord), Evan Roe (Jason McCord) Scenaristica: Lyla Oliver Redateljica: Arlene Sanford Urednica: Ranka Horvat. Säsong 3. Del 7 av 23.
00:10 
Detektiv Murdoch [Repris]
Teška svjedokinja onemogucava Murdochovu istragu ubojstva zalagaonicara, a Brackenreid nailazi na otpor dok pokušava istražiti smrt u zatvoru starog prijatelja iz vojske. Mlada žena koja je vidjela pljacku i ubojstvo u zalagaonici ubodena je u leda i ostavljena kao mrtva. Murdoch i Crabtree iznenadeno otkrivaju da je živa, ali nepokretna. Kad lijecnik tvrdi da je treba otpustiti iz bolnice jer je zdrava, Murdoch zamoli Juliju da procijeni to neobicno stanje u kojem je doslovno paralizirana od straha. Crabtree otkriva da je vlasnik zalagaonice bio zelenaš s mnogo neprijatelja. Inspektor Brackenreid odlazi u zatvorski posjet na traženje zatvorenika i nalazi ga obješenog u celiji. Brackenreid ga prepoznaje kao svog starog prijatelja iz vojske Reginalda Pullena. Inspektor je šokiran jer mu je prijatelj tako nisko pao, ali sumnja da bi se sam ubio, a njegovu sumnju potvrdi i obdukcija. Glavne uloge: Yannick Bisson (detektiv William Murdoch), Hélene Joy (dr. Julia Ogden), Thomas Craig (inspektor Brackenreid), Jonny Harris (pozornik Crabtree), Georgina Reilly (dr. Emily Grace)Gostujuci glumci Tattiawna Jones (Louise Butler), Matthew MacFadzean (Walter Hobson)Scenaristi: Peter Mitchell i Maureen JenningsRedatelj: Peter Mitchell Urednica: Ranka Horvat. Säsong 6. Del 9 av 13.
01:00 
Don Matteo
U šumi koja se prostire oko Gubbija, Nerino slucajno padne u rupu za koju se uskoro otkrije da je etrušcanska grobnica. Do casa kad policija sazna za dogadaj, blago iz grobnice je vec nestalo…Uloge: Terence Hill (Don Matteo), Nino Frassica (narednik Cecchini), Flavio Insinna (kapetan Anceschi), Nathalie Guetta (Natalina), Francesco Scali (Pippo)Urednica: Ranka Horvat. Säsong 2. Del 13 av 16.
01:50 
strana igrana serija
Del 3.
02:35 
Klica zla
Netko je upao na imanje obitelji Thörnblad i ostavio nešto za Evu. Tko je to bio ondje?. I kako je ta osoba mogla uci kad su prozori bili zatvoreni, a vrata zakljucana? Je li Eva na pragu spašavanja Josefine? Kakvu ce cijenu za to morati platiti?. Göran Wass ima skrivene interese u Silverhöjdu. Za koga on zapravo radi?Uloge: Moa Gammel (Eva Thörnblad), Richard Forsgren (Tom Aronsson), Göran Ragnerstam (Göran Wass), Stina Sundlöf (Josephine Thörnblad), Hans Mosesson (Olof Gran), Vanja Blomkvist (Ylva), Happy Jankell (Esmeralda), Henrik Knutsson (Nicklas Gunarsson)Režija: Henrik Björn, Anders EngströmProducent: Filip HammarströmAutor i izvršni producent: Filip HammarströmUrednica: Ranka Horvat. Säsong 1. Del 4 av 10.
03:35 
Kuca od karata [Repris]
Na stranackoj konvenciji Frank i njegov tim javno lobiraju za Catherine Durant kao njegovu potpredsjednicku kandidatkinju, ali privatno imaju druge namjere. Na konvenciji Demokratske stranke u Atlanti bracni par Underwood i dalje iza kulisa radi na tome da Claire osigura potpredsjednicku nominaciju. Naznake potpore za Claire bude sumnju u Catherine Durant, što se pokaže opravdanim kad joj Francis ponudi da i dalje ostane ministrica vanjskih poslova ako i ona podrži Claire, no Durant odbije suradnju nakon što njezinu potpredsjednicku nominaciju podupre država Louisiana. U Atlantu stiže i Will Conway koji traži da se Frank isprica njegovom potpredsjednickom kandidatu generalu Brockhartu, što ovaj nevoljko i ucini, ali Conwayu objavi da ce poduzeti sve da dobije predsjednicke izbore. U skladu s time od LeAnn zatraži da Macallana i njegove metode za prikupljanje podataka preusmjeri na Conwayev mobitel. Ujedno zamoli i Claire da ode iz Atlante dok se prašina ne slegne pa se ona s Yatesom zaputi u Teksas kako bi uvježbavala zahvalu na nominaciji.Uloge: Kevin Spacey (Francis Underwood), Robin Wright (Claire Underwood), Michael Kelly (Doug Stamper),Jayne Atkinson (Catherine Durant), Neve Campbell (LeAnn Harvey), Paul Sparks (Tom Yates), Boris McGiver (Tom Hammerschmidt), Joel Kinnaman (Will Conway)Redateljica: Robin WrightScenarist: Frank PuglieseUrednica: Ranka Horvat. Säsong 4. Del 9 av 13.
04:25 
Dr. Oz
Del 9.
05:10 (06:10)
Dinastija
Del 22.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se