Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:03 
Split: More [Repris]
06:38 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro
10:21 
Dr. Bergmann
Maturantica Sonja Linden dolazi u ordinaciju zbog vrtoglavice i otežanog disanja. Pretrage ne daju rezultata. Tek u razgovoru s njom dr. Bergmann doznaje da bi Sonja htjela studirati, ali roditelji se tomu protive. Pri pokušaju razgovora s roditeljima nailazi na neobicnu oštrinu i odbojnost pa zakljucuje da nešto skrivaju. Potjecu li Sonjine tegobe od neke traume zbog koje pati cijela obitelj? Jan dolazi u posjet ocu koji slavi rodendan. Isprva vlada veliko veselje, no otac i sin ubrzo se vracaju starom obrascu ponašanja. Sve završava svadom i uvijek istom temom, Janovom pokojnom majkom. Jan se bijesan vraca u Deekelsen, no ubrzo stiže njegov otac. Hoce li napokon rašcistiti svoje sukobe? Gda Jürgens, voditeljica kucanstva dr. Bergmanna, dobila je na lotu pa smjesta daje otkaz jer više ne mora raditi. No što ce sad? Tek joj razgovor s Janovim ocem daje ideju.Uloge: Wayne Carpendale (dr. Jan Bergmann), Caroline Scholze (Maren Jantzen), Erika Skrotzki (Doris Jantzen), Gunter Schoß (prof. dr. Heinrich Bergmann), Maximilian Werner (Florian Jantzen), Franziska Troegner (Gertrud) Scenarist: Manfred KosmannRedatelj: Michael ZensUrednica: Ranka Horvat. Säsong 18. Del 8 av 15.
11:10 
Treca dob
Usamljenosti medu starijima sve je više. Upravo to je plodno tlo za otimace imovine koji se pod krinkom skrbništva žele docepati vrijednih nekretnina. Kako zaštititi starije od lešinara koji nude Ugovore o doživotnom i dosmrtnom uzdržavanju? Koje novosti donose izmjene Zakona o socijalnoj skrbi? Urednica i voditeljica: Anita Hrstic.
11:35 
Sigurno u prometu
11:42 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
Klinika
12:28 
Zaljubljena u Ramona
Roxana se šokira kada joj Agustín kaže da je ostao bez posla i da se vraca u Meksiko. Luisa kaže Juani da se Benitova mama vratila iz Chicaga i da je shrvana zbog rodakinjine smrti. Luisa kaže Juani da se boji da joj Benito nece reci za njihovu vezu, no Juana vjeruje da je Benito voli i sigurno ce joj dati mjesto koje zaslužuje. Antonio kaže Margariti da je Agustín ostao bez posla i da se vraca, te da više nema opasnosti da ce Roxana odvesti dijete sa sobom. No, Margarita sumnja u Roxanine dobre namjere. Dalia objasi Rulu da ga ne želi kao muškarca i da se ne sjeca što se dogodilo kad se bila napila. Benito upozori Rula da ne pokuša uciniti nažao Daliji. Ramón predbaci Fabioli jer je primila Franciscov buket. Fabiola kaže da je to bilo nešto nebitno i moli ga da se smiri. Dalia se uznemiri kada sazna da su Ramón i Fabiola u vezi i potuži se Juani.Uloge: José Ron (Ramón López Ortiz), Esmeralda Pimentel (Fabiola Medina Fernández), Nuria Bages (Hortensia Requena), Marcelo Córdoba (Julio Medina Requena), Marisol del Olmo (Juana López Ortiz), Fabiola Guajardo (Sofía Vázquez), Arturo Carmona (Antonio Fernández Rivas), Luz Elena González (Roxana Herrera), Carlos Bracho (Pedro Lamadrid), Lisset (Virginia Sotomayor)Scenaristica i producentica: Lucero SuárezRedatelji: Claudia Elisa Aguilar, Jorge RoblesUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 31 av 117.
13:18 
Dr. Oz
Zašto svi slijedimo iste dijete, ako se medusobno razlikujemo? Dr. Oz ce vam pomoci da otkrijete kakav ste tip i što morate jesti kako biste smršavjeli. A legendarna Valerie Harper i dalje zbunjuje lijecnike. Živi je dokaz iscjeliteljske moci uma. Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 6. Del 46 av 100.
14:05 
Plodovi zemlje [Repris]
15:00 
Dobar dan
15:59 
Detektiv Murdoch
Nakon što dr. Emily Grace i njezina prijateljica sufražetkinja Lillian Moss prisustvuju razuzdanom tajnom sastanku u ilegalnom baru, domacicu dogadaja pronadu mrtvu. Inspektor Brackenreid izazove pomutnju kad kao novog kolegu predstavi svog necaka Charlieja koji je nedavno došao iz Londona pracen zataškanim skandalom. Charlie se pridružuje Murdochu u istrazi i dokazuje se kao sposoban policajac. Uskoro otkrivaju da je žrtva Diana White vjerojatno bila kradljivca nakita. A cini se da nije djelovala sama.Uloge: Yannick Bisson (detektiv William Murdoch), Hélene Joy (dr. Julia Ogden) , Thomas Craig (inspektor Brackenreid), Jonny Harris (George Crabtree), Georgina Reilly (dr. Emily Grace)Gostujuci glumci: Charlie Clements (Charlie), Sara Mitich (Lillian Moss), Janice Kingsley (Diana White)Scenaristica: Michelle RicciRedatelj: Peter MitchellUrednica: Ranka Horvat. Säsong 8. Del 14 av 18.
16:43 
TV kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Kod nas doma
18:08 
Potjera
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:45 
Vrijeme
19:48 
Tema dana
20:05 
Imena visnje
Dirljiva intimna prica govori o starijem bracnom paru koji se odlucuje vratiti u svoje selo nakon što su obnovili ratom razrušenu kucu te nastaviti život tamo gdje je nasilno bio prekinut. Starac obavlja radove u vocnjaku i na krovu, a starica u kuhinji. Njihova škrta komunikacija odvija se za stolom. Medutim, iz dana u dan starica se ponaša sve odsutnije i izgubljenije…Redatelj: Branko SchmidtScenarist: Josip MlakicDirektor fotografije: Dragan Ruljancic, h.f.s.Montažeri: Vesna Lažeta, Hrvoje MršicMajstor tona: Zvonimir PoljakDizajner zvuka: Ognjen PopicScenografkinja: Ivana ŠkrabaloKostimografkinja: Lena AndrijevicMajstorica maske: Jasna RossiniIzvršni producent: Mario OreškovicUrednica: Maja GreglProizvodnja: HRT 2017. Del 1 av 2.
21:00 
Hrvatski premijeri osobno: Zoran Milanovic
Kao premijer (2011. - 2016.) Zoran Milanovic ostat ce upamcen po nepredvidljivim potezima i politici konflikta. Kao prvi medu hrvatskim premijerima uveo je restriktivnu politiku prema bankama u krizi eura i švicarskog franka. Mandat mu je obilježen sukobom s dijelom hrvatskih branitelja, kojima je na kraju priznao da mu je ”deda bio ustaša”. Vodio je hrvatske socijaldemokrate punih 10 godina i ostavio dubok trag u stranci, od kojeg se, tvrdi za seriju Zlatko Komadina, potpredsjednik SDP-a, ona još nije oporavila. U posljednjoj epizodi serije ”Hrvatski premijeri osobno” bivši ministar obrane Ante Kotromanovic svjedoci o tome kako je vlada Zorana Milanovica manipulirala tzv. šatoraše da vrati izgubljeni rejting. Slavko Linic opisuje o cemu se razgovaralo na privatnim kružocima Milanovica s tajkunima Tedeschijem i Todoricem. Za seriju govore i vodeci ljudi SDP-a i Milanoviceve vlade te veterani Domovinskog rata.Redatelj i scenarist: GORDAN MALICMontažer: KARLO GORUPProducent: DOMINIK GALICSnimatelj: DUBRAVKO CUKMissArt za HRT 2017.Urednik: ŽELJKO ROGOŠIC . Del 9.
22:00 
Otvoreno
22:52 
Dnevnik 3
23:07 
Sport
23:13 
Vrijeme
23:15 
Vijesti iz kulture
23:26 
Romano Bolkovic - 1 na 1
Gost vecerašnje emisije 1 na 1 je Andrew Dalgleish, veleposlanik Velike Britanije u Republici Hrvatskoj. S veleposlanikom Dalgleishem Romano Bolkovic razgovara o tome što je bio Brexit: interna britanska stvar ili izraz nezadovoljstva svijeta globalistickim ustrojstvom, zatim o tome napušta li Velika Britanija Europsku uniju u trenutku kad njezine ideje redefiniranja EU prevladavaju, što je to nova industrijska strategija Velike Britanije, o buducnosti Ujedinjenoga Kraljevstva, o mogucnosti drugog referenduma, o pregovorima s hrvatskom Vladom oko Brexita, o tome kako tece vojna suradnja Velike Britanije i Republike Hrvatske te kako je moguce unaprijediti suradnju u oblasti turizma i povecati posjet Britanaca Hrvatskoj. Bit ce rijeci i o današnjim odnosima Zagreba i Londona te o stereotipima o odnosima Velike Britanije i Hrvatske, o tome kako London vidi inicijativu Tri mora, što to znaci Global Britain, kasni li UK s izlaskom na globalnu scenu, kakva je diplomatska uloga Velike Britanije na globalnoj sceni, te kako London vidi procese na zapadnom Balkanu.Autor i voditelj: Romano BolkovicUrednik: Siniša Kovacic.
00:07 
Detektiv Murdoch
Del 14.
00:49 
Don Matteo [Repris]
Tijekom natjecanja slasticara jedan od najutjecajnijih poduzetnika u talijanskoj industriji slastica naglo umre nakon što kuša komad torte ”zacinjen” strihninom. Zahvaljujuci pomoci don Mattea, otkrit ce se da je žrtva zapravo trebala biti jedan od slasticara sudionika natjecanja, Ignazio Cremona.Uloge: Terence Hill (don Matteo), Nino Frassica (narednik Cecchini), Flavio Insinna (kapetan Anceschi), Nathalie Guetta (Natalina), Francesco Scali (Pippo), Milena Miconi (Laura), Sara Santostasi (Camilla), Caterina Sylos Labini (Caterina Cecchini), Andrea Cereatti (Linetti)Scenarij: Massimo TorreRežija: Andrea BarziniUrednica: Ranka Horvat. Säsong 4. Del 18 av 24.
01:41 
Unaprijed okrivljena
Triler u kojemu je mlada žena osumnjicena za ubojstvo svog nestalog muža, a kako vrijeme odmice, sve više indicija upucuje na nju.Rachel Wilson (A. Bowlby) ocekuje muža na veceri, zabavlja se s kcerkicom Ellom, i ne sluti što ce se poceti dogadati. Njezin suprug Tye (B. Hutzler) ne vraca se kuci ni te veceri, ni sutradan, ni nakon dva dana. Rachel njegov nestanak prijavi policiji. Kako je po prirodi zatvorena, ne iskazuje ni strah ni brigu onoliko koliko, na primjer, ocekuje radoznala susjeda. Za razliku od Rachel, njezin muž bio je omiljen u cijelom mjestu, bio je najdraži nastavnik u srednjoj školi u kojoj je radio, voljeli su ga susjedi. Zato su vrlo lako svi poceli okrivljavati Rachel za njegov nestanak, a pocela je sumnjati i policija, nakon što je otkriveno da je Tye imao ljubavnicu i da je Rachel za to znala…Uloge: April Bowlby, Virginia Williams, Corin Nemec, Brody HutzlerScenarij: Brian D. Young, Matt HamiltonRežija: Danny J. BoyleProizvodnja: 2016.Urednica: Vesna Curo-Tomic.
03:07 
Zed za zivotom [Repris]
April objavljuje pricu u koju je umiješan i Leo. Brenna, Kieran i Greer provode noc u Alchemyju. Uloge: Italia Ricci (April Carver), Mary Page Keller (Sara Carver), Aisha Dee (Beth), Richard Brancatisano (Dominic), Haley Ramm (Brenna Carver)Izvršni producenti: Patrick Sean Smith, Aaron Kaplan, Susanna Fogel, Joni LefkowitzUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 16 av 21.
03:58 
Lovci na natprirodno [Repris]
Dean se bori s ucinkom Kainovog znaka, a Sam istražuje grad u kojem su jedanput bili Henry Winchester i Abadon. Uloge: Jared Padalecki (Sam Winchester), Jensen Ackles (Dean Winchester), Castiel (Misha Collins)Gostujuce uloge: Mark A. Sheppard (Crowley) Autor: Eric KripkeScenarist: Adam GlassRedatelj: Misha CollinsIzvršni producent: Robert Singer, Jeremy Carver, Phil Sgriccia, McG, Adam GlassUrednica: Ranka Horvat. Säsong 9. Del 17 av 23.
04:38 
Skica za portret [Repris]
04:50 
Kod nas doma [Repris]
05:35 (06:37)
Zaljubljena u Ramona
Roxana se šokira kada joj Agustín kaže da je ostao bez posla i da se vraca u Meksiko. Luisa kaže Juani da se Benitova mama vratila iz Chicaga i da je shrvana zbog rodakinjine smrti. Luisa kaže Juani da se boji da joj Benito nece reci za njihovu vezu, no Juana vjeruje da je Benito voli i sigurno ce joj dati mjesto koje zaslužuje. Antonio kaže Margariti da je Agustín ostao bez posla i da se vraca, te da više nema opasnosti da ce Roxana odvesti dijete sa sobom. No, Margarita sumnja u Roxanine dobre namjere. Dalia objasi Rulu da ga ne želi kao muškarca i da se ne sjeca što se dogodilo kad se bila napila. Benito upozori Rula da ne pokuša uciniti nažao Daliji. Ramón predbaci Fabioli jer je primila Franciscov buket. Fabiola kaže da je to bilo nešto nebitno i moli ga da se smiri. Dalia se uznemiri kada sazna da su Ramón i Fabiola u vezi i potuži se Juani.Uloge: José Ron (Ramón López Ortiz), Esmeralda Pimentel (Fabiola Medina Fernández), Nuria Bages (Hortensia Requena), Marcelo Córdoba (Julio Medina Requena), Marisol del Olmo (Juana López Ortiz), Fabiola Guajardo (Sofía Vázquez), Arturo Carmona (Antonio Fernández Rivas), Luz Elena González (Roxana Herrera), Carlos Bracho (Pedro Lamadrid), Lisset (Virginia Sotomayor)Scenaristica i producentica: Lucero SuárezRedatelji: Claudia Elisa Aguilar, Jorge RoblesUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 31 av 117.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se