Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:34 
Tema dana
06:46 (07:34)
Dinastija [Repris]
Dok obitelj u bolnici ceka da se Fallon osvijesti, Blake juri u zracnu luku kako bi presreo Petera. Dok prolazi kroz kontrolu, DeVilbis aktivira alarm i stražari mu u aktovki pronadu skrivenu zalihu droge. Blake ga sprijeci u bijegu i Petera odvedu u zatvor. Blakeu je ponuden važan politicki položaj. McVane obavijesti Alexis o imenovanju. Uvjeren je da ce ga pokušati onemoguciti i želi tomu nazociti kako bi je ucijenio. Kirby prihvati Adamovu bracnu ponudu. Fallon se osvijesti i otkrije da je paralizirana.Uloge: John Forsythe (Blake Carrington), Linda Evans (Krystle Carrington), Jack Coleman (Steven Carrington), Pamela Sue Martin (Fallon Carrington Colby), Pamela Bellwood (Claudia Blaisdel), John James (Jeff Colby), Joan Collins (Alexis Carrington), Gordon Thomson (Adam Carrington), Kathleen Beller (Kirby Anders), Michael Nader (Dex), Helmut Berger (Peter DeVilbis), Deborah Adair (Tracy)Izvršni producenti: Aaron Spelling i Douglas S. Cramer, Esther i Richard ShapiroProducentica: Elaine RichScenarij: Michael Russnow i Dennis TurnerPrica: Eileen i Robert PollockRedatelj: Philip LeacockUrednica: Ranka Horvat. Säsong 4. Del 18 av 27.
07:40 
TV Kalendar
07:53 
Sviraj to opet
Komedija. Supruga (S. Ansprach) filmofila opsjednutog Bogartom (J. Lacy) ne može više podnositi strast svojeg muža (W. Allen) zbog koje se briše granica izmedu filmskog platna i stvarnog života…Film je adaptacija Allenova istoimena kazališnog djela iz 1969. godine, a u naslovnoj ulozi zbunjenog ljubitelja pokretnih slika koji svoje nedostatke lijeci velikom kolicinom filmova Humphreya Bogarta (osobito ”Casablancom”) pojavljuje sam Woody Allen.Uloge: Woody Allen, Diane Keaton, Tony Roberts, Jerry Lacy, Susan AnsprachScenarist: Woody AllenRedatelj: Herbert RossProizvodnja: 1972.Urednik: Dean Šoša .
09:19 
Pozitivno
Naš gost je požeški biskup mons. Antun Škvorcevic. U posebnom izdanju emisije govori zašto je osnovana požeška biskupija, o obnovi i izgradnji razlicitih ustanova od školstva do pomoci najpotrebitijima te pastoralnoj skrbi za vjernike tijekom dva desetljeca. Producent: Draško Vrgoc Redateljica: Monika Štengl Urednik i voditelj: Mario Raguž.
09:48 
Biblija
09:58 
Pozega: Proslava 20 g. osnutka pozeske biskupije - Euharistijski kongres
Požeška biskupija 20. godišnjicu svoga utemeljenja proslavlja Trecim euharistijskim kongresom. Misno slavlje na Trgu sv. Terezije Avilske, pred istoimenom katedralom u Požegi, predvodit ce poljski kardinal Stanislaw Dziwisz, dugogodišnji tajnik pape Ivana Pavla II., utemeljitelja Požeške mjesne crkve. S njim ce uz jubilarca, požeškog biskupa mons. Antuna Škvorcevica, suslaviti biskupi Crkve u Hrvata i iz drugih zemalja, provincijali te biskupijski i redovnicki svecenici. Urednik i komentator: Dragutin Siladi Redatelj: Davor Boric Bubi Producent: Damir Cengic.
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
HAK - promet info
12:28 
Plodovi zemlje
13:23 
Split: More
14:00 
Nedjeljom u dva
Ove nedjelje pocinje 18. sezona emisije Nedjeljom u dva. Gost prve emisije je zagrebacki gradonacelnik Milan Bandic. Dokle ce trajati Bandiceva koalicija s Hasanbegovicem? Popušta li Bandic previše krajnjoj desnici te zašto su glavne teme Tito i Masaryk, a ne goruci zagrebacki problemi, neke su od tema razgovora. Urednik i voditelj: Aleksandar Stankovic.
15:05 
Mir i dobro
15:32 
Just Breathe
Obiteljski film u cijem je središtu buntovna petnaestogodišnjakinja, koja se na tinejdžerski nacin iskaljuje zbog toga što roditeljima ne može oprostiti rastavu.Sydney (B. Wilson) živi s majkom. Majka (S. Deakins) ima agenciju za nekretnine, uspješna je u poslu i dobro zaraduje, pa Sydney živi u prilicnom blagostanju. Zbog toga, ali i zbog toga što majka radi i po šesnaest sati na dan, a najviše zbog cinjenice da su se otac i majka razveli, te da se otac ponovno oženio, Sydney kao da cini sve kako bi roditelje ucinila nesretnima. Ponaša se obijesno i neodgovorno, ne zanima je škola, druži se sa sebi slicnom bogataškom djecom, krade po ducanima, opija se. Stoga je Lynn vodi k ocu da s njim i njegovom novom ženom provede ljeto. Sydney je ogorcena zato što mora napustiti Chicago i cijelo ljeto provesti u provinciji pa namjerava ocu i Emmi zagorciti ljeto. Emma (M. Hardin) mora cuvati trudnocu jer ima cetrdeset godina, a uz to nastoji ”pripitomiti” buntovnu Sydney…Uloge: Brittney Wilson, Melora Hardin, Paul McGillion, Sarah Deakins, Jesse Moss Scenarij: Anna Sandor i Rebecca AyersRežija: Anne WheelerProizvodnja: 2008.Urednica: Vesna Curo-Tomic  .
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:18 
Sigurno u prometu
17:32 
Volim Hrvatsku
Vaše nedjelje opet uveseljavaju braca Navojec, Mirko Fodor i njihovi gosti. Pocinje 5. sezona popularnog game showa Volim Hrvatsku!. U prvoj emisiji kapetani Bojan i Goran u svoje su timove okupili prave znalce hrvatske glazbe, sporta, filma … a nije manjkalo odlicne zabave i urnebesnog smijeha. Timovi su se borili za pobjedu odgovarajuci medu ostalim i na ova pitanja: Koji je naš tenisac 2014. osvojio US Open? Koliko polja ima hrvatski grb, 15 ili 25? Koliko prosjecan gradanin pojede mesa tijekom života? U igri ”Sve po redu” ”redali” su Kaštela i filmove, pogadali poznate sunarodnjake, tražili pravo znacenje rijeci ”lajt” i ”giga” te naslove i izvodace poznatih glazbenih hitova. Tko je bio uspješniji? Goran i njegov tim - glazbenik Marko Kutlic, voditelj Frano Ridjan i naša glazbena diva Tereza Kesovija ili Bojan i njegovi - pjevac Matija Cvek, glumica Ana Begic Tahiri i voditelj Duško Curlic? Podržite svoje favorite, provjerite svoje znanje i zabavite se uz Volim Hrvatsku!Scenarist: Alen ÐuricaRedatelj: Ivan MiladinovUrednica emisije: Andrijana ŠkorputVoditeljica projekta: Elizabeth HomsiPopularni i rado gledani game show Volim Hrvatsku i u novj ce sezoni ugostiti mnoga poznata lica - glumce, pjevace, sportaše i voditelje, a kroz zabavu i smijeh natjecatelji ce, uz pomoc kapetana timova, provjeriti svoje znanje o Republici Hrvatskoj, ljudima koji u njoj žive te poznatim osobama iz hrvatske povijesti. Svoje ce znanje i ove sezone provjeriti i voditelj emisije Mirko. Säsong 5. Del 1 av 15.
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:44 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
20:00 
LOTO 6/45
20:05 
Sifra
20:57 
U potrazi za Markom Polom
Upoznajemo Tibet i budizam. Pratimo Markovu pricu o povratku kuci preko Južnog kineskog mora. Smjenjuju se Kina, Vijetnam… Na Borneu tražimo bisere s lokalnim lovcima. Na Sumatri provodimo vrijeme s ”bivšim” kanibalima plemenom Bataka, pijemo vino iz drveta. Odlazimo na Šri Lanku i lovimo ribu s ribarima na štapu. Beremo caj i posjecujemo Adamov vrh-sveto mjesto triju religija.Direktor fotografije: Dragan RuljancicMajstor tona: Boris HarmicMajstor montaže: Zdravko Borko. Del 6 av 8.
21:50 
Prica o Bogu s Morganom Freemanom: Onkraj smrti
U ovoj velicanstvenoj novoj dokumentarnoj seriji istražujemo kako je religija oblikovala svjetsku povijest te kako i dalje oblikuje živote svih nas do danas bez obzira na našu vjeru ili, možda, nedostatak vjere.Dobitnik Oscara za glumu Morgan Freeman putuje na neka od najsvetijih mjesta na svijetu - od piramida u Gizi, do Buddhina drveta boa i majanskih ruševina te Zlatne kupole u Jeruzalemu. Susrece se s pripadnicima svih vjera i razgovara s vjerskim vodama, znanstvenicima, povjesnicarima i arheolozima u želji da shvati kako se religija razvijala i prilagodavala promjenama u našem društvu te kako je religija utjecala na evoluciju našeg društva. Morgan Freeman traži odgovore na pitanja koja nas intrigiraju, užasavaju i nadahnjuju još od pamtivijeka, ukljucujuci i pitanje o stvaranju svemira i vjerovanje da ce naš svijet završiti apokalipsom.Prica o Bogu s Morganom Freemanom sažima tisucljeca povijesti, arheologije i teologije. No u njoj Morgan Freeman krece i na osobno putovanje kako bi u razgovoru sa šamanima, svecenicima, imamima i vjernicima otkrio što Bog znaci ljudima na Zemlji i pokazao da su, unatoc ocitim razlikama, naša vjerovanja slicnija nego što mislimo.Producenti: Morgan Freeman, Lori McCreary i James YoungerProdukcija: A Revelations Entertainment Production za National Geographic ChannelOdabrala: Mira Vocinkic1. epizoda: Što nam se dogada kad umremo? Kamo idemo? Nastavljamo li živjeti na neki nacin i poslije smrti? U prvoj epizodi dokumentarne serije. Del 1 av 6.
22:45 
Dnevnik 3
23:00 
Sportske vijesti
23:11 
Vrijeme
23:13 
Vijesti iz kulture
23:25 
Sjaj u travi
Drama. Kansas, kasne dvadesete godine 20. stoljeca. Wilma Dean Loomis (N. Wood), prelijepa ali siromašna srednjoškolka, zaljubi se u Buda Stampera (W. Beatty), zgodnog sina najmocnijeg bogataša u gradu, Acea (P. Hingle). Premda Bud voli Deanie, ona misli da joj ne uzvraca osjecaje dovoljnom snagom i ne ponaša se prema njoj onako kako bi ona voljela. Njezina majka opsjednuta je idejom da je do braka sacuva ”cistom i neokaljanom”, jer su i nju odgajali u strogo religioznom duhu i uvjerili je da je seks samo reproduktivna nužnost. Bud se polako umara od toga što stvari ostaju samo na poljupcima, a otac mu jasno daje do znanja da ce se morati oženiti s Deanie ako ostane trudna i savjetuje mu da potraži drugaciju vrstu djevojaka, ako baš osjeti da se mora, kako to Ace kaže, ”ispuhati”. Premda voli svoju djevojku, Bud odluci poslušati ocev savjet, a kad Wilma Dean sazna što se dogodilo, polako pocinje gubiti razum… ”Sjaj u travi” glasovita je drama velikana filmske umjetnosti Elije Kazana. Vremenski okvir u kojem se odvija radnja nije slucajno izabran, jer bezbrižne dvadesete godine ustupaju mjesto razdoblju ekonomske krize. Tako i životi likova nakon pocetne nevinosti dolaze do iskušenja i patnje. Natalie Wood izuzetno je dojmljiva kao Wilma Dean i njezine transformacije iz nevine djevojcice u opsesivnu ženu odglumljene su besprijekorno. Warren Beatty ovdje se pojavljuje u svojoj prvoj filmskoj ulozi, koja ga je lansirala u hollywoodsku elitu. Film je osvojio Oscara za scenarij.
01:24 
Nedjeljom u dva [Repris]
02:24 
Sviraj to opet
Komedija. Supruga (S. Ansprach) filmofila opsjednutog Bogartom (J. Lacy) ne može više podnositi strast svojeg muža (W. Allen) zbog koje se briše granica izmedu filmskog platna i stvarnog života…Film je adaptacija Allenova istoimena kazališnog djela iz 1969. godine, a u naslovnoj ulozi zbunjenog ljubitelja pokretnih slika koji svoje nedostatke lijeci velikom kolicinom filmova Humphreya Bogarta (osobito ”Casablancom”) pojavljuje sam Woody Allen.Uloge: Woody Allen, Diane Keaton, Tony Roberts, Jerry Lacy, Susan AnsprachScenarist: Woody AllenRedatelj: Herbert RossProizvodnja: 1972.Urednik: Dean Šoša .
03:46 
Lewis [Repris]
Lewis i Hathaway istražuju ubojstvo dekana Phila Beskina (Martin Wenner) koji je brutalno zatucen u mjesnom šumarku. Nakon što su na mjestu zlocina pronašli namjerno ostavljen alkemijski prikaz koji oznacava prvu od cetiri faze procesa zvanoga ”Magnum opus”, tim shvaca da ce uslijediti još tri ubojstva. Na Beskinovom tijelu Lewis i Hathaway pronašli su neobicnu tetovažu. Otkrivaju da je simbol predstavljao tajno društvo. Lewis i Hathaway saznaju i da se jedan od studenata na sveucilištu, Nate Hedesan, posvadao s Philom. Lizzie Maddox i Hathaway odluce ga pratiti, no u nocnom su ga klubu izgubili iz vida. Nekoliko sati poslije našli su drugo truplo - Annapurnu Kinneson (Syreeta Kumar). Zadavljena je i svezana za dok na rijeci. Na doku su pronašli još jedan alkemijski simbol, a na njezinom tijelu tetovažu tajnog društva…Uloge: Kevin Whately (inspektor Robert Lewis), Laurence Fox (narednik, a poslije inspektor James Hathaway), Clare Holman (dr. Laura Hobson), Angela Griffin (narednica Lizzie Maddox), Steve Toussaint (glavni inspektor Joseph Moody) Scenarij: Chris MurrayRežija: Matthew EvansUrednica: Ranka Horvat. Säsong 9. Del 2 av 3.
05:13 
Skica za portret [Repris]
05:28 
Glas domovine [Repris]
U novoj školskoj godini povecao se broj djece na hrvatskoj nastavi u Srbiji;U Frankfurtu nije zapocela hrvatska nastava za oko 200 ucenika. Koji su razlozi?. Gost emisije je pomocnik ministrice znanosti i obrazovanja Momir Karin;Djeca iz Gradišca bila su na jezicnom tecaju u Puli;Kulturno-umjetnicka zadruga pripremila je druženje djece s konjima i snalaženje u prirodi.Urednik: Zvonko Božinovic .
05:52 (06:05)
Tema dana [Repris]

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se