Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:19 
Voli me zauvijek
Félix i Nuria se medusobno optužuju zbog neuspjelog Gonzalovog ubojstva. René i Carolina su u sobi kada se pojavi njegova mama. Carolina se skrije, a on se naljuti kada mu mama kaže da ce ona i Alan ostati u Cancúnu. Mama ode, a on otjera Carolinu iz sobe. Fernanda i Alexis gledaju fotoalbum nakon vecere. Chelo kaže Tobíasu da ce ga uvijek voljeti ma što da se dogodi. Raquel kaže Mauriciju, Alanu i Valentini da ju je Nuria udarila nakon što je ubila Alfonsa. Tobías odbacuje svoje posvojitelje Chelo i Beta jer je on sada Murat, a oni su posluga. Jaime prešucuje Giseli da ima rak. Gonzalo prijavi Nuriju policiji i osjeca veliku krivnju jer nije primijetio da mu je kci problematicna. Tobías mrzi Nuriju jer ga je htjela dati u sirotište. Uloge: Camila Sodi (Valentina Murat), Ignacio Casano (Mauricio Fonseca), Arturo Peniche (Gonzalo Murat), Laura Carmine (Nuria Murat), Alejandra Barros (Julieta Olmedo), Salvador Zerboni (Leonel), Cecilia Gabriela (Raquel Fonseca), Brandon Peniche (René Greepe), Juan Pablo Gil (Alan Greepe), Adriano Zendejas (Tobías), Jade Fraser (Carolina), Luis Fernando Pena (Beto), Moisés Arizmendi (Jaime) Režija: Lily Garza, Fernando Nesme, Jorge Robles Scenarij: Martha Carrillo, Cristina García Urednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 112 av 142.
07:03 
TV Kalendar
07:15 
Klasika mundi: Ceska vecer na Waldbühne 2016.
Šumska pozornica, Waldbühne, svakako je jedan od najljepših amfiteatara na europskom kontinentu gdje Berlinska filharmonija svake godine održava svoje popularne ljetne koncerte. Pod tematskim nazivom ”Ceška vecer”, u prvom dijelu koncertne veceri, pogledajte izvedbu violinskog koncerta u a-molu, op. 53 Antonina Dvoraka u interpretaciji sjajne Gruzijke Lise Batiashvili. Berlinskom filharmonijom ravna mladi kanadski dirigent Yannick Nezet-Seguin. Urednica: Marija Ramljak. Del 1.
08:05 
Tomahawk
Vestern. Divlji zapad, 1866. Nakon otkrica zlata americka vojska gradi put preko teritorija koji je zadnjim ugovorima prepušten Indijancima iz plemena Sijuksa. Novonastalom situacijom nezadovoljan je skaut Jim Bridger (V. Heflin), svjestan koliko malo je potrebno da bi izmedu Indijanaca i bijelaca izbio rat. Bridgerovo razumijevanje indijanskih problema potaknuto je cinjenicom da je njegova supruga Monahseetah (S. Cabot) Indijanka iz plemena Cejena. Mir je teško sacuvati uz vojnike kao što je porucnik Tob Dancy (A. Nicol)… Redatelj filma George Sherman (1908.-1991.) bio je holivudski zanatlija staroga kova, specijalist za akcijske filmove svih žanrova, pa je tako režirao i niz uspjelih vesterna (Veliki Jake i Teritorij Komanca). Medu potonjima je i 'Tomahawk', vješto režiran i uzbudljiv klasicni vestern ciji su glavni aduti atraktivna prica, lijepi krajolici i ugledna glumacka imena predvodena V. Heflinom, nezaboravnim protagonistom dvaju filmskih remek-djela 'U 3.10 za Yumu' i 'Shane', dobitnik Oscara za epizodnu ulogu u filmu 'Johnny Eager'. Prica 'Tomahawka' zasnovana je na istinitom dogadaju koji se zbio u Montani 1876. godine. Uloge: Van Heflin, Yvone De Carlo, Alex Nicol, Preston Foster, Tom Tully, Susan Cabot Scenaristica: Sylvia Richards (prema prici Daniela Jarretta) Redatelj: George Sherman Proizvodnja: 1951. Urednik: Dean Šoša.
09:30 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro
11:00 (11:04)
Informativka
11:10 
Kucni ljubimci
11:42 (11:54)
TV Kalendar
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
HAK - promet info
12:25 
Price o veteranskom uspjehu: Umjetnici
Price o glazbenicima, piscima i glumcima koji su dragovoljno otišli u Domovinski rat kako bi pjesmom, perom i glumom dizali moral vojnicima na prvoj crti, a neki od njih su uzeli i pušku u ruke. Mnogi i danas svojim angažmanom na umjetnickoj sceni ne dopuštaju da se zaboravi žrtva koja je dana u Domovinskom ratu. Scenarist: Srecko Karic Redateljica i scenaristica: Biljana Cakic Snimatelji: Radoslav Pažameta, Filip Tot, Ivan Karabelj, Dragica Posavec, Bruno Gracin Montažerke: Monika Drahotuski, Karla Folnovic, Ana Šeric Producenti: Darija Kulenovic Gudan, Marina Andree Škop, Petar Milic Urednik: Darko Dovranic Produkcija HOMMAGE za HRT 2016. Del 6 av 6.
13:15 
Zivotna skola
Istinita prica snimljena prema autobiografskoj knjizi Jamesa Adamsa o njegovoj životnoj i poslovnoj lekciji koju je naucio nakon otkaza. James Adams (J. Lafferty) radio je kao financijski menadžer u uglednoj tvrtki. Otkaz je dobio zbog propusta koji je svjesno nacinio. U vrijeme kad je ostao bez prihoda upravo je bio kupio kucu na kredit, a njegova žena Becky (J. Gonzalo) željela je da imaju dijete. Jim je potjecao iz obitelji marljivih i uspješnih poduzetnika, a njegov djed je smatrao da on nikad nije radio ”pravi posao” od kojega se dobiju žuljevi na rukama. Zato je Jim, nakon što se bez uspjeha javio na mnoge oglase, odlucio raditi kao konobar u restoranu brze hrane ”Waffle Fact”. Rad ondje bio je mukotrpan, no upoznao je nekoliko divnih ljudi, a osobito se isticao kuhar Edward (D. Glover), mudar covjek, od kojega je Jim mnogo naucio. Radio je i po tri smjene u komadu, a motiviralo ga je to što je dobio rijec starog vlasnika da ce mu, kad bude odlazio u mirovinu, prodati restoran. Zbog te je perspektive Jim prodao i novu kucu, što je razocaralo inace nadljudski strpljivu Becky koja ga je u svemu podržavala… Ono zbog cega je Jimova prica važna i zanimljiva jest to što je kao obican poslužitelj u restoranu za nekoliko mjeseci naucio više o financijama i o ljudima nego što bi kao financijski menadžer naucio za cijeli radni vijek, pa je taj dogadaj posve preokrenuo njegov život. Umjesto korporativne pohlepe, naucio je kako može financijskim savjetima pomoci ljudima kojima su. Regissör: Eshom Nelms, Ian Nelms, Skådespelare: James Lafferty, Danny Glover, Julie Gonzalo.
14:50 
Prizma - multinacionalni magazin
15:40 
Supruge i kceri [Repris]
Do Gibsonovih stižu crne vijesti - Osborne je mrtav. Molly krece u akciju. Odlazi u Hamley Hall kako bi utješila vlastelina koji je shrvan tugom. Pred Molly je teška zadaca - mora mu reci da je Osborne bio oženjen i da ima dijete. Vlastelin ne može vjerovati da je sin takvo što skrivao od njega te se gorko pokaje zbog svog ponašanja prema Osbornu. ”Sad je prekasno za sve”, zavapi. Osborneova udovica Aimée stiže u Hall s djetetom. Vlastelin preuzima brigu o djecacicu. Molly se brine o svima njima. Cynthia se vraca iz Londona i objavljuje da se udaje za g. Hendersona. Stiže vijest da se Roger vratio iz Afrike te da ostaje nekoliko tjedana i da ce biti pocasni gost na zabavi u Cumnor Towersu. Lady Harriet poziva i Molly… Uloge: Francesca Annis, Ian Carmichael, Deborah Findlay, Barbara Flynn, Michael Gambon, Iain Glen, Keeley Hawes, Tom Hollander, Anthony Howell, Bill Paterson, Justine Waddell, Penelope Wilton Redatelj: Nicholas Renton Proizvodnja: BBC Urednica: Ranka Horvat. ,. Säsong 12. Del 6 av 6.
16:43 
TV kalendar
17:00 
Vijesti u 17
17:09 
Vrijeme
17:10 
HAK - promet info
17:11 
Bonton
17:18 
Otkrivamo Hrvatsku: Lovinac
Skriven u podnožju Velebita, pod Svetim brdom smjestio se Lovinac. Mjesto koje osvaja surovom ljepotom krajolika i toplim, srdacnim domacinima. Ovaj kraj mnogi nazivaju ”zelenom pustinjom”, no u zadnje vrijeme u Lovinac se doseljava sve više ljudi. Gospodarski i turisticki potencijali, mogucnost mirnog obiteljskog života, blizina mora, povezanost s prirodom, samo su neke od njegovih prednosti. Scenarij i režija: Željkica Lozo Snimatelj: Dražen Lipka Montažer: Lovre Runjic.
17:40 
Lijepom nasom: Porec (1. dio) (72'11")
Glazbeno putovanje Lijepom našom nastavljamo posjetom gradu Porecu u Istarskoj županiji. U dvorani Žatika nastupit ce brojni poznati pjevaci, sastavi i kulturno-umjetnicka društva: KUD Matka Laginje - Sv. Lovrec, KUD Ivan Fonovic Zlatela, FD Pazin, KUD Barban, HKD Istra - Piran, Vanessa Jakac, klape: Le Parentine - Porec, Motovun i Lungomare, zatim Milenij, Ivan Botezar, Gordan Gregurovic, Alfa Time Band, Lilihip, Erik Balija, Magnolija, Sergio Valic, Vesna Nežic Ružic, Ivan Martic Ivica, Alen Vitasovic, Helena Blagne, Sergio Pavat i Sound of Istria, Koktelsi - Opatija, Dražen Turina Šajeta, Atomik harmonik, Jasmin Stavros, Ðani Maršan, Darko Štifanic, Mirko Cetinski, Mladen Grdovic te Zoran Tomaic. Vilo moja, Grazzie nonna, Sve dok žive Istrijani, Ja ne moren brež nje, Noci istarske, Leteca Barbara, E' la barca va, Tu je moj dom, Krasna zemljo, Istro mila, neke su od skladbi koje cemo cuti, a redovite rubrike upoznaju nas s tradicijom ovoga kraja. Urednik i voditelj: Branko Uvodic Producent: Zdravko Sandrin Redatelj: Vladimir Košcevic.
18:59 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:42 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
20:00 
LOTO 7/39
20:10 
Legenda o vitezu
Pustolovna komedija. Mladi sluga William (H. Ledger) nakon iznenadne smrti svog gospodara prepušten je sam sebi. Od imovine posjeduje tek viteški oklop. Spretan je s oružjem, ali da bi mogao sudjelovati na turniru, treba postati plemic. Slucajan susret s piscem Chaucerom (P. Bettany) omogucio mu je potrebne isprave, a pisac je zauzvrat dobio hranu i odjecu. I tako je nastao vitez Ulrich von Liechtenstein koji je sa svojom družinom, Rolandom (M. Addy), Kate (L. Fraser), Wataom (A. Tudyk) i Geofreyjem Chaucerom, s velikim veseljem obilazio turnire po Francuskoj. A onda je sreo lijepu Jocelyn (S. Sossamon) i stekao ljutog suparnika, grofa Adhemara (Rufus Sewell)… Zabavan film u kojem uz vitešku pricu iz 14. stoljeca svira rock glazba iz 20. stoljeca, pa se može cuti grupa Queen, David Bowie, Eric Clapton i dr. Regissör: Brian Helgeland, Skådespelare: Heath Ledger, Mark Addy, Rufus Sewell, Laura Fraser, Alan Tudyk, Paul Bettany, Shannyn Sossamon.
22:20 
Dnevnik 3
22:35 
Sport
22:40 
Vrijeme
22:42 
Vijesti iz kulture
22:55 
A strana
U drugoj emisiji ”A strane” voditelji Duško Curlic i Ivan Vukušic i mlada ekipa pjevaca pozvali su Josipu Lisac, Zoricu Kondžu i Olivera Dragojevica!. Mladi glasovi svojim su izvedbama obrisali prašinu s nekih starih gramofonskih ploca te izveli neke od najljepših pjesama Ive Robica, Vice Vukova, Radojke Šverko, Tereze Kesovije, Miše Kovaca. Vokalne legende publici u studiju svojim zajednickim muziciranjem podarili su pravi glazbeni doživljaj. Ne propustite druženje na ”A strani”!. Del 2 av 7.
00:40 
Ne lazu samo ubojice
Puck i Einar u braku su dva mjeseca, a posljednje tjedne godišnjeg odmora odluce provesti u Einarovu idilicnom rodnom gradu Skogi. Puckin otac Johannes Ekstedt, profesor egiptologije, ima macka Tutmozisa III., kojega par povede sa sobom. Borave u predivnoj staroj brvnari Einarove sestre, a na usluzi im je i njezina sposobna kucna pomocnica. No vec nakon prve noci dolazi kraj idili. Einar na travnjaku pronalazi mladica nasmrt izbodenog bodežom. Christer Wijk dolazi na mjesto dogadaja i uz pomoc Puck razotkriva tragicne okolnosti. Säsong 12. Del 3 av 6. Regissör: Peter Schildt, Skådespelare: Tuva Novotny.
02:07 
Tomahawk
Vestern. Divlji zapad, 1866. Nakon otkrica zlata americka vojska gradi put preko teritorija koji je zadnjim ugovorima prepušten Indijancima iz plemena Sijuksa. Novonastalom situacijom nezadovoljan je skaut Jim Bridger (V. Heflin), svjestan koliko malo je potrebno da bi izmedu Indijanaca i bijelaca izbio rat. Bridgerovo razumijevanje indijanskih problema potaknuto je cinjenicom da je njegova supruga Monahseetah (S. Cabot) Indijanka iz plemena Cejena. Mir je teško sacuvati uz vojnike kao što je porucnik Tob Dancy (A. Nicol)… Redatelj filma George Sherman (1908.-1991.) bio je holivudski zanatlija staroga kova, specijalist za akcijske filmove svih žanrova, pa je tako režirao i niz uspjelih vesterna (Veliki Jake i Teritorij Komanca). Medu potonjima je i 'Tomahawk', vješto režiran i uzbudljiv klasicni vestern ciji su glavni aduti atraktivna prica, lijepi krajolici i ugledna glumacka imena predvodena V. Heflinom, nezaboravnim protagonistom dvaju filmskih remek-djela 'U 3.10 za Yumu' i 'Shane', dobitnik Oscara za epizodnu ulogu u filmu 'Johnny Eager'. Prica 'Tomahawka' zasnovana je na istinitom dogadaju koji se zbio u Montani 1876. godine. Uloge: Van Heflin, Yvone De Carlo, Alex Nicol, Preston Foster, Tom Tully, Susan Cabot Scenaristica: Sylvia Richards (prema prici Daniela Jarretta) Redatelj: George Sherman Proizvodnja: 1951. Urednik: Dean Šoša.
03:27 
Reprizni program
04:33 
Tema dana
04:45 
Supruge i kceri [Repris]
Del 6.
05:45 (06:30)
Dinastija
Del 20.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se