Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:03 
Rijeka: More [Repris]
06:36 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro
08:01 
Vijesti
08:12 
Dobro jutro
09:01 
Vijesti
09:12 
Dobro jutro
10:01 
Vijesti
10:11 
Dobro jutro
10:23 
Gorski lijecnik
Martin je zbunjen. Rike ujutro stoji uz njegov krevet. Kad izlaze iz sobe, pojavi se Anne omotana rucnikom. Rike vidi kako je Martin promatra i naglo odlazi. Martina u ordinaciji ceka Lisa. Došla je radi lijekova za svoju neizljecivu bolest mukoviscidozu, unatoc kojoj Lisa živi samostalno i samosvjesno. Dolazi i David Richter s roditeljima i Lisa opaža da on šepa. Martin im mora priopciti da je David nakon 12 godina opet obolio od raka kostiju. Mora na amputaciju lijeve noge. Uz medicinske argumente Martin se oslanja i na Lisinu pozitivnu energiju, ali David odbija operaciju. Kad Martin Lisi donese lijekove, ona pita za Davida. Jedna je gostinska soba kod nje slobodna pa Martinu pada na pamet da u nju smjeste Davida. Vera je stavila Alexandera pred gotov cin da ce nekoliko dana cuvati Karla, novorodence medicinske sestre Marthe. Alexander je zaprepašten. Hoce li njihova veza to izdržati?Uloge: Hans Sigl (dr. Martin Gruber), Siegfried Rauch (dr. Roman Melchinger), Mark Keller (dr. Alexander Kahnweiler), Ronja Forcher (Lilli Gruber), Monika Baumgartner (Elisabeth Gruber), Heiko Ruprecht (Hans Gruber), Natalie O'Hara (Susanne Dreiseitl), Regula Grauwiller (Rike Jäger)Urednica: Ranka Horvat. Säsong 9. Del 15 av 16.
11:11 
Treca dob
U tijeku je kampanja zaklade Zajednicki put i zaklade Slagalica za podizanje kvalitete života starijih. Baš kao što volimo nositi vintage odjecu, voziti oldtimera i piti staro vrhunsko vino, zavolimo još više naše seniore. A u našoj emisiji pogledajte kako to možete uciniti. Bili smo i na prosvjedima, poruke poslali, zahtjeve predali. I što sad?Urednica: Anita Hrstic.
11:36 
Sigurno u prometu [Repris]
11:43 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:28 
Zaljubljena u Ramona
Virginia predbaci Juliju jer nije došao kuci na spavanje. On odvrati da je nije htio vidjeti i da je smiješno da ga nakon toliko godina provjerava. Virginia kaže da ne može živjeti bez njega i moli ga da joj oprosti. Fabiola uvjerava Andreu da je cula Juanu kad je rekla da im nece dati novac i da ce ih prevariti. Rosendo kaže Sofíji da kako se riješio Ramóna, tako ce se riješiti svakoga muškarca koji joj pride. Sofía odgovori da zna da mu nije stalo do njezinih osjecaja, te da ce se udati za Timotea, ali pod njezinim uvjetima. Sofía traži da Timoteo prije braka napravi DNK pretragu kako bi se pokazalo da dijete nije njegovo. Da ne bi bilo podvala, ona želi odrediti gdje ce ta pretraga biti obavljena, inace ništa od braka. Antonio predloži Roxani da ponovno žive skupa. Fabiola kaže Juani da ju je cula dok je razgovarala telefonom. Kaže joj da je lažljivica i Juana odlazi. Ramón dolazi u kucu obitelji Medina Fernández k svojoj majci.Uloge: José Ron (Ramón López Ortiz), Esmeralda Pimentel (Fabiola Medina Fernández), Nuria Bages (Hortensia Requena), Marcelo Córdoba (Julio Medina Requena), Marisol del Olmo (Juana López Ortiz), Fabiola Guajardo (Sofía Vázquez), Arturo Carmona (Antonio Fernández Rivas), Luz Elena González (Roxana Herrera), Carlos Bracho (Pedro Lamadrid), Lisset (Virginia Sotomayor).Scenaristica i producentica: Lucero SuárezRedatelji: Claudia Elisa Aguilar, Jorge RoblesUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 6 av 117.
13:17 
Dr. Oz
Danas u Dr. Ozu doznajte kako ocistiti tijelo pravom zdravom hranom. Ne morate postiti i izgladnjivati sekako biste smršavjeli i izgledali sjajno. Naucite jesti hranu koju cete voljeti i uz koju cete izgledati za deset!Joan Lunden govorit ce o borbi protiv raka. Svojom hrabrošcu sve ce iznenaditi i dati snagu ženama diljem svijeta. Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 6. Del 21 av 100.
14:03 
Plodovi zemlje [Repris]
15:00 
Dobar dan
15:59 
Detektiv Murdoch [Repris]
Mrtvac u hotelskoj sobi i komad pergamenta odvedu Murdocha i Crabtreeja za sumnjivcem Jacobom Doyleom u njegov zavicaj Newfoundland gdje krvave zavade i obecanje blaga otkrivaju pravi motiv ubojstva. Tijekom potjere Murdoch ima i priliku upoznati jednog od svojih uzora, izumitelja Guglielma Marconija. Zadatak Crabtreeju omogucava rijetku priliku da posjeti obitelj i Murdoch iznenadeno otkriva da su teta Azelia i živahne žene o kojima stalno sluša mnogo više od legendarnih odgajateljica kakvima ih Crabtree opisuje. Glavne uloge: Yannick Bisson (detektiv William Murdoch), Hélene Joy (dr. Julia Ogden), Thomas Craig (inspektor Brackenreid), Jonny Harris (pozornik Crabtree), Georgina Reilly (dr. Emily Grace)Gostujuci glumci: Allan Hawco (Jacob Doyle), Tamara Bernier Evan (teta Azelia), Jason Card (Guglielmo Marconi)Scenaristi: Paul Aiken i Peter Mitchell Redatelj: Don McCutcheon Urednica: Ranka Horvat. Säsong 7. Del 8 av 18.
16:43 
TV kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Kod nas doma
18:08 
Potjera
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:44 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
20:05 
Cuvar dvorca
Bišcan (Ivo Gregurevic) i Dragicevic (Vinko Kraljevic) privode kraju obucavanje sitnih kriminalaca Gorana (Matija Cigir) i Zdravka (Bernard Tomic) koje su odabrali za izvodenje atentata na hrvatskog emigranta Dozeta (Filip Nola) kojeg u sigurnoj kuci u Njemackoj cuvaju njemacki obavještajci. Ubrzo Goran i Zdravko autom prelaze jugoslavensku državnu granicu, a vlakom ih slijede njihova prijateljica Maja (Iva Babic) i Dozetova kci Mirna (Tara Thaller) koju ce atentatori na prijevaru iskoristiti kao mamac za njezinog oca. Naravno, akcija u Njemackoj nece se odvijati predvidenim tijekom… Glavne uloge: Boris Bišcan (Ivo Gregurevic), Marin Dragicevic (Vinko Kraljevic), Zeman (Goran Bogdan), Goran Škoro (Matija Cigir), Zdravko (Bernard Tomic), Maja (Iva Babic), Kapetan JNA Uzelac (Franjo Dijak)Scenarist i redatelj: Lukas NolaProducenti: Ankica Juric Tilic, Hrvoje Pervan, Dragan JuricDirektor fotografije: Mirko Pivcevic h.f.s.Montažer: Slaven ZecevicSkladatelji: Jura Ferina i Pavao MiholjevicDizajneri zvuka: Dubravka Premar, Ivan ZelicScenograf: Ivan VeljacaKostimografkinja: Željka FranulovicMajstorica maske: Julijana Vuškovic Produkcija: ”Kinorama” za HRT, 2017.Urednik: Mislav Brumec. Säsong 12. Del 4 av 4.
21:01 
Hrvatski premijeri osobno: Nikica Valentic
”Nikica Valentic bio je premijer s kojim je Tudman imao najbolje odnose, ali Tudman nije znao ništa o ekonomiji”, tvrdi za seriju ”Hrvatski premijeri osobno” Ivic Pašalic, bivši Tudmanov savjetnik. Valentic govori o prijateljstvu s predsjednikom Tudmanom te o tome kako je dobio odriješene ruke za provodenje poznatih gospodarskih reformi (1993.-1995.). Ivic Pašalic svjedoci o razgovorima s Tudmanom na temu privatizacije ”Zagrebacke banke”, dok Vladimir Šeks otkriva kako je u to vrijeme u HDZ-u zaustavljen njegov plan obracuna s korupcijom. Nikica Valentic po mnogima je bio najuspješniji hrvatski premijer (1993.-1995.). U seriji ”Hrvatski premijeri osobno” o potezima njegove vlade na suzbijanju inflacije svjedoce bivši ministri u vladi i poznati hrvatski ekonomisti. Ekonomski analiticar i novinar Ratko Boškovic svjedoci o Valenticevoj ulozi u tzv. vaucerskoj privatizaciji. Epizoda opisuje nastanak ”društva iz Hennesseyja”, skupine lobista okupljenih oko Nikice Valentica, koju su mediji povezivali s privatizacijom hrvatskih tvrtki. S Nikicom Valenticem ekipa serije boravila je u njegovoj rodnoj Lici u kojoj vlada trend iseljavanja stanovništva. Redatelj i scenarist: GORDAN MALIC Montažer: KARLO GORUP Producent: DOMINIK GALIC Snimatelj: DUBRAVKO CUK MissArt za HRT 2017. Urednik: ŽELJKO ROGOŠIC. Del 4 av 8.
21:48 
I to je Hrvatska:
22:00 
Otvoreno
22:49 
Dnevnik 3
23:04 
Sport
23:08 
Vrijeme
23:10 
Vijesti iz kulture
23:22 
Romano Bolkovic - 1 na 1
Srdan Kerim bio je predsjednik 62. zasjedanja Opce skupštine Ujedinjenih naroda u New Yorku. Tijekom njegovog mandata Skupština je bila usmjerena na teme kao što su odgovor na klimatske promjene, financiranje za razvoj, implementaciju globalne protuteroristicke strategije, unapredivanje reforme Ujedinjenih naroda te pracenje mjera za postizanje Milenijskih ciljeva razvoja. Srdan Kerim kasnije ce postati i kandidat za glavnog tajnika UN-a. Od 2008. do 2009. bio je posebni izaslanik glavnog tajnika UN-a za klimatske promjene. Od 2008. godine dr. Kerim je clan Vijeca predsjednika Opce skupštine Ujedinjenih naroda. Tijekom svog veleposlanickog mandata u Njemackoj bio je i posebni izaslanik Pakta stabilnosti za jugoistocnu Europu. Kerim je i profesor na Odsjeku za medunarodne gospodarske odnose i tijekom posljednjeg desetljeca održao je više od 100 predavanja na medunarodnim konferencijama na temu globalizacije, tržišta u nastajanju, održivog razvoja, klimatskih promjena itd. Predavao je medunarodnu ekonomiju i medunarodne odnose, a danas predaje razvoj globalnog poslovanja. Bio je posebni izaslanik WAZ Media Grupe za jugoistocnu Europu. Danas je predsjednik uprave Ecolog America, vodeceg svjetskog lanca opskrbe, izgradnje, tehnologije, upravljanja objektima i usluga zaštite okoliša za americku, francusku i njemacku vojsku, te EUFOR i NATO. U vecerašnjoj emisiji dr. Kerim i Romano Bolkovic razgovarat ce o politici u najširem mogucem rasponu aktualnih svjetskih tema: o pitanjima m.
00:02 
Detektiv Murdoch [Repris]
Del 8.
00:45 
Don Matteo [Repris]
Mlada manekenka Liviana je ubijena, a zlocinu je svjedocila djevojcica koja je sad u ozbiljnoj opasnosti i stoga je povjere don Matteu. Uloge: Terence Hill (don Matteo), Nino Frassica (narednik Cecchini), Flavio Insinna (kapetan Anceschi), Nathalie Guettà (Natalina), Francesco Scali (Pippo)Scenarij: Anna Samueli Režija: Enrico OldoiniUrednica: Ranka Horvat. Säsong 3. Del 9 av 16.
01:39 
Casna zena [Repris]
Nessa Stein (Maggie Gyllenhaal) je kao mlada djevojka vidjela ubojstvo svog oca kojeg je ubilo oružano krilo Palestinske oslobodilacke organizacije. Danas, u svojim kasnim tridesetima, Nessa vodi bliskoistocni mirovni proces. Istodobno idealistkinja i pragmaticarka, cijeli je život neumorno radila na uspostavi prijateljskih odnosa izmedu Izraelaca i Palestinaca.Nagradena za svoj rad plemickom titulom, novopecena se barunica mora boriti protiv sila koje su se udružile protiv nje, nakon što potpiše iznimno unosan ugovor s jednim palestinskim biznismenom. No, ubrzo nakon toga on je ubijen te se Nessa i njezin brat Ephra (Andrew Buchan) nadu na udaru istrage britanske vlade i tajne službe.Iako se kroz cijelu seriju provlaci tema paranoje vladajucih struktura i njihove sklonosti špijuniranju, ”Casna žena” je zapravo prica o ženi koja se pokušava iskupiti za grijehe iz prošlosti. Od zakulisnih igara vladinih ustanova pa do jednako intrigantnih dogadanja u privatnom životu koji otkrivaju povezanost obitelj Stein s britanskim politickim vrhom, agencijom MI6, Washingtonom, CIA-om, Palestinskim autonomnim podrucjima te sigurnom kucom u Gazi - sve to cini pozadinu ove napete serije Huga Blicka koja je vizualno i stilski jednako dojmljiva i sofisticirana kao i prica koja se krije u pozadini svega.NAGRADE: Za ulogu u seriji Maggie Gyllenhaal je 2014. osvojila Zlatni globus za najbolju žensku ulogu u mini-seriji; Stephen Rea je 2015. osvojio BAFTA-u za najbolju sporednu mušku ulogu; ser. Säsong 1. Del 1 av 9. Regissör: Hugo Blick, Skådespelare: Maggie Gyllenhaal.
02:30 
Domovina [Repris]
Saul pokušava otkriti odgovorne za napad na Langley i angažira neocekivanu strucnjakinju da prati put novca. Quinn kojeg muci nevina žrtva nedavnog zadatka pokušava uzeti stvar u svoje ruke. Carrie se priprema za bitku i saznaje tko je uistinu na njezinoj strani, a obitelj Brody krece na terapiju kako bi popravila narušene odnose.Gostujuci glumci: James Rebhorn (Frank Mathison), Sam Underwood (Leo Carras), Nazanin Boniadi (Fara), Amy Hargreaves (Maggie Mathison). Säsong 3. Del 2 av 12. Regissör: Lesli Linka Glatter, Skådespelare: Claire Danes.
03:20 
Dr. Oz
Danas u Dr. Ozu doznajte kako ocistiti tijelo pravom zdravom hranom. Ne morate postiti i izgladnjivati sekako biste smršavjeli i izgledali sjajno. Naucite jesti hranu koju cete voljeti i uz koju cete izgledati za deset!Joan Lunden govorit ce o borbi protiv raka. Svojom hrabrošcu sve ce iznenaditi i dati snagu ženama diljem svijeta. Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 6. Del 21 av 100.
04:01 
Nova prilika [Repris]
Del 4.
04:49 
Tema dana [Repris]
05:01 
Kod nas doma [Repris]
05:46 (06:37)
Zaljubljena u Ramona
Virginia predbaci Juliju jer nije došao kuci na spavanje. On odvrati da je nije htio vidjeti i da je smiješno da ga nakon toliko godina provjerava. Virginia kaže da ne može živjeti bez njega i moli ga da joj oprosti. Fabiola uvjerava Andreu da je cula Juanu kad je rekla da im nece dati novac i da ce ih prevariti. Rosendo kaže Sofíji da kako se riješio Ramóna, tako ce se riješiti svakoga muškarca koji joj pride. Sofía odgovori da zna da mu nije stalo do njezinih osjecaja, te da ce se udati za Timotea, ali pod njezinim uvjetima. Sofía traži da Timoteo prije braka napravi DNK pretragu kako bi se pokazalo da dijete nije njegovo. Da ne bi bilo podvala, ona želi odrediti gdje ce ta pretraga biti obavljena, inace ništa od braka. Antonio predloži Roxani da ponovno žive skupa. Fabiola kaže Juani da ju je cula dok je razgovarala telefonom. Kaže joj da je lažljivica i Juana odlazi. Ramón dolazi u kucu obitelji Medina Fernández k svojoj majci. Uloge: José Ron (Ramón López Ortiz), Esmeralda Pimentel (Fabiola Medina Fernández), Nuria Bages (Hortensia Requena), Marcelo Córdoba (Julio Medina Requena), Marisol del Olmo (Juana López Ortiz), Fabiola Guajardo (Sofía Vázquez), Arturo Carmona (Antonio Fernández Rivas), Luz Elena González (Roxana Herrera), Carlos Bracho (Pedro Lamadrid), Lisset (Virginia Sotomayor). Scenaristica i producentica: Lucero Suárez Redatelji: Claudia Elisa Aguilar, Jorge Robles Urednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 6 av 117.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se