Streamly
Logga in här
Kom ihĺg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut pďż˝ dagens tv
06:00 (06:30)
Rijeka: More [Repris]
06:38 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:06 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:06 
Dobro jutro
09:00 
Zaronite s nama: Vanji skoj - otok Mljet
Otrovnu meduzu koja svijetli u tami, morsku mjesecinu, susreli smo ispod morske površine kod Vanjeg Škoja na otoku Mljetu. Osim nje i još nekih morskih bica, pronašli smo rijetkog i ugroženog drozda, jednu od najljepših riba Jadrana. Redatelj i scenarist: Miro Andric Montaža: Sonja Andracic Snimatelj: Miro Andric Urednica: Jozefina Stipancevic Proizvodnja: Car Herc za HRT, 2017. Del 46.
09:10 
Capri [Repris]
U trecoj sezoni talijanske serije cija se radnja zbiva na privlacnom otoku Capriju dolazi do nevjerojatnih obrata i otkrica. Naime, vjerovalo se da je Isabella Galliano davno umrla, no sudbina je odredila da se ona vrati na Capri gdje su je docekali brojni problemi. Cini se da je njezina vjerna Reginella nakon smrti ostavila stvari u poprilicnome kaosu pa joj u pomoc uskace Carolina, no kako bi se pripadnica obitelji Scapece ikada mogla slagati s nekime iz obitelji Galiano? Srecom, cini se da su dvije godine zatvora doista promijenile Carolinu, koja je na putu za Capri upoznala i svoju novu ljubav. Massimo, Umberto i Vittoria su otputovali, no na otok se na Isabellin poziv vraca njezina unuka Greta kako bi kontrolirala Carolinu koja se tek mora dokazati pred svima, a njezina kompetitivna narav dolazi do izražaja u srazu s konkurencijom, obližnjim restoranom Tenda Berbera. --- 1. epizoda Nakon dvije godine provedene u zatvoru u Napulju, Carolina Scapece je na slobodi, te odluci promijeniti život, daleko od Caprija. No kad je covjek koji je zaposli kao konobaricu pokuša napastovati, Carolina pobjegne prvim trajektom koji polazi iz luke i ondje nabasa na Andreu. Smjesta plane ljubavna iskra izmedu njih dvoje, a kad se nadu na Capriju, uvjereni da ce ubrzo krenuti dalje svatko svojim putem, zajedno provedu romanticnu vecer koja završi poljupcem. Dan poslije, u vili Isabella Carolina sazna da je Reginella umrla, a da je odmaralište na rubu propasti. Umberto, Massimo i Vittoria s. ,. Säsong 3. Del 1 av 26. Regissör: Francesca Marra i Dario Acocella, Skĺdespelare: Bianca Guaccero.
10:05 
Plodovi zemlje [Repris]
10:55 
Bajkovita Hrvatska: Rijeka Zrmanja [Repris]
Jedan od najimpresivnijih kanjona u ovom dijelu hrvatskog krša podrucje je kanjona rijeke Zrmanje. Zašticeno je podrucje u kategoriji znacajni krajobraz još 1964. godine od Obrovca do ušca u Novigradsko more. Izvire ispod planine Poštak u južnom dijelu Like, a ulijeva se u Novigradsko more. Uzvodno pripada Parku prirode Velebit, dok je njezin cijeli tok odreden kao podrucje ekološke mreže. Tisucljecima je Zrmanja probijala put prema moru i tako je formiran cudesni kanjon. Dizanjem nivoa mora za više od 120 m nakon posljednjeg ledenog doba današnje je ušce rijeke Zrmanje pretvoreno u estuarij. Naratorica: Paula Jusic. ,. Del 32.
11:06 
Kazaliste u kuci
Zvone je zaokupljen tajnim dogovorima sa susjedom Antom, što ga cini sumnjivim njegovoj supruzi Sanji, ali i mentalno i fizicki odsutnim, a kao što je poznato - kad nema macke, miševi kolo vode. Miševi su u ovom slucaju Melanija i njezin vjerni Vili, na ciji prijedlog se u domu Gacininih pokrene pravi mali pogon za skupljanje plasticne ambalaže, koji prijeti da postane tvornica love. Dok Melanija i Vili skupljaju i zbrajaju, Sanja i Cica stežu obruc oko svojih nes(p)retnih muževa…. Del 26 av 28. Regissör: Miran Miošic, Skĺdespelare: Leon Lucev, Daria Knez, Ksenija Marinkovic, Mustafa Nadarevic, Jelena Lopatic, Mislav Ivaci, Ecija Ojdanic Viljac, Željko Koenigsknecht.
11:43 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:24 
Voli me zauvijek
Unatoc svemu Almudena i Alan se zaljube, kao i Alexis i Fer. Tobías odlazi raditi u ”Mauvu” kao sluga. Adriana ne zna voli li Tobíasa ili Fabricija. Angélica i Gonzalo se poljube i otkriju da im je lijepo jednome s drugim. Leonel ih prekine i kaže Gonzalu da je Angélica bila Osvaldova ljubavnica. Angélica odjuri. Uloge: Camila Sodi (Valentina Murat), Ignacio Casano (Mauricio Fonseca), Arturo Peniche (Gonzalo Murat), Erika Buenfil (Angelica), Laura Carmine (Nuria Murat), Alejandra Barros (Julieta Olmedo), Salvador Zerboni (Leonel), Cecilia Gabriela (Raquel Fonseca), Brandon Peniche (René Greepe), Juan Pablo Gil (Alan Greepe), Adriano Zendejas (Tobías), Jade Fraser (Carolina), Luis Fernando Pena (Beto), Moisés Arizmendi (Jaime) Režija: Lily Garza, Fernando Nesme, Jorge Robles Scenarij: Martha Carrillo, Cristina García Urednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 108 av 142.
13:08 
Zaronite s nama: Vanji skoj - otok Mljet [Repris]
Otrovnu meduzu koja svijetli u tami, morsku mjesecinu, susreli smo ispod morske površine kod Vanjeg Škoja na otoku Mljetu. Osim nje i još nekih morskih bica, pronašli smo rijetkog i ugroženog drozda, jednu od najljepših riba Jadrana. Redatelj i scenarist: Miro Andric Montaža: Sonja Andracic Snimatelj: Miro Andric Urednica: Jozefina Stipancevic Proizvodnja: Car Herc za HRT, 2017. ,. Del 46.
13:17 
Slatka kuharica
Istarske slastice vecinom su suhe. No ako vam je i bucolaj suh, ne radite ga prema receptu gospode Antonije. Ovo jednostavno slatko pecivo od svega 7 sastojaka nešto je najsocnije što možete uroniti u cašu mlijeka ili, kako smo naucili na snimanju, cašu dobrog domaceg vina. Kako je Petra iz peciva napravila kremu, pogledajte u ovoj epizodi Slatke kuharice. Voditeljica: Petra Jelenic Autor: Maja Pek Scenaristi: Nikolina Bogdanovic, Maja Pek, Petra Jelenic Redatelji: Filip Peruzovic, Maja Pek Produkcija: Antitalent. Säsong 1. Del 9 av 20.
13:45 
Lovac na bilje
Rijeka Krka izvire u podnožju planine Dinare blizu Knina, a utjece u Jadransko more kraj Šibenika. Sa svojih sedam sadrenih slapova Krka je prirodni i krški fenomen. Najljepši tok te rijeke, kao i donji tok rijeke Cikole, proglašen je 1985. godine Nacionalnim parkom Krka. Na tom podrucju nalaze se mnogi kulturnopovijesni spomenici: rimski vojni logor Burnum, starohrvatske utvrde, franjevacki samostan na Visovcu, manastir sv. Arhandela, srednjovjekovne mlinice i spomenici industrijske arhitekture. Spektakularne zracne snimke otkrivaju nam iznimnu ljepotu toga prostora u kojem upoznajemo bogati i raznoliki biljni svijet kao što je bijeli kokotac, japanski dud, poljski jasen, bršljan, dalmatinski zvoncic i kositrenica. Autori serije: Anton Rudan i Filip Filkovic Philatz Scenarist i redatelj: Filip Filkovic Philatz Voditelj: Anton Rudan Direktor fotografije: Tomislav Krnic Snimatelji: Tomislav Krnic i Saša Tufegdžic Montažer: Marko Šuvak Martinovic Glazba: Tomislav Šušak i Stjepan Tribuson Autor špice i grafika: Filip Filkovic Philatz Zracne snimke: Saša Tufegdžic Snimatelj zvuka: Saša Tufegdžic Savjetnik za bilje: Juraj Boljat Izvršni producenti: Ozren Pleše i Tamara Babun Producenti: Maja Pek i Danijel Pek Urednica: Gordana Mrden Proizvodnja: Antitalent za HRT. Säsong 2. Del 7 av 12.
14:09 
Skitancije: Vrazji vrt
U cetvrtoj epizodi ”Skitancija” šumar Željko Dolenec putuje motorom kroz Gorski kotar u Novi Vinodolski na susret bikera. Vozeci se uživa u ljepoti goranskih šuma, tišini i prirodi koja je na prelasku zime u proljece još snena i ranjiva. Putem naš biker obilazi prekrasna mjesta kao što su izvor Kupe, vidikovac Orlove stijene, šuma Golubinjak, Vražji prolaz, Samarske stijene… Društvo mu povremeno prave umjetnik koji u granama traži razne likove, žena koja slika vatrom, travarica koja šumi uvijek vraca darove, najstariji i najvedriji planinar goranskog kraja, ali i medvjedica s medvjedicima, biljka mesožderka, te predivna Kraljica šume. Del 4 av 5.
15:05 
George Clarke: Cudesne zamisli [Repris]
Georgeova i Willova plutajuca koliba porinuta je u more. Vidjet cemo i americki školski autobus pretvoren u festivalski kamper, a u Njemackoj stari silos za žito koji je pretvoren u obiteljski dom. Odabrala: Mira Vocinkic. ,. Säsong 5. Del 8 av 9.
15:56 
Detektiv Murdoch [Repris]
Murdoch ugrožava kanadsko-americke odnose kad otkrije dio kodirane poruke na mrtvom tijelu starom nekoliko desetljeca. Otkrivši zemljopisnu kartu i pismo koje je potpisao prvi kanadski premijer sir John A. MacDonald na tijelu davno ubijenog muškarca Murdoch krece u istragu koja ugrožava nacionalnu sigurnost. Kad postane jasno da je žrtva bivši ministar obrane, Murdochov stari neprijatelj, kanadski špijun Terence Meyers, pokuša odvratiti Murdocha od istrage. Meyers tvrdi da bi istraga mogla pokrenuti velik diplomatski spor, možda cak i rat, sa sve ratobornijom americkom administracijom. Ali Murdoch je sumnjicav prema svemu što Meyers kaže pa je Meyers prisiljen zamoliti svog šefa da naglasi važnost slucaja, a njegov je šef premijer Wilfrid Laurier. Laurier objasni Murdochu kako se vjeruje da karta oznacava mjesto u jezeru Ontario gdje je potopljeno pravo malo bogatstvo u zlatu koje je trebalo utjecati na ishod Americkog gradanskog rata. Uz pomoc naprave nalik sonaru koji je Murdoch izumio, naši junaci isplovljavaju pod okriljem mraka u ocajnickom pokušaju da nadu zlato prije Amerikanaca. Uloge: Yannick Bisson (detektiv William Murdoch), Helene Joy (dr. Julia Ogden), Thomas Craig (inspektor Brackenreid), Jonny Harris (policajac Crabtree), Lachlan Murdoch (policajac Higgins), Peter Keleghan (Terence Meyers), Matthew Bennett (Allen Clegg), Brian Paul (Sir Wilfred Laurier) Scenarist: Paul Aitken Redatelj: John L'Ecuyer Urednica: Ranka Horvat. ,. Säsong 4. Del 7 av 13.
16:44 
TV Kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:09 
Vrijeme
17:10 
HAK - promet info
17:15 
Hrvatska uzivo
18:01 
Lijepom nasom: Ludbreg [Repris]
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:42 
Vrijeme
19:45 
Tema dana
20:00 
Ritam ljeta
20:51 
Zaronite s nama: Vanji skoj - otok Mljet [Repris]
Otrovnu meduzu koja svijetli u tami, morsku mjesecinu, susreli smo ispod morske površine kod Vanjeg Škoja na otoku Mljetu. Osim nje i još nekih morskih bica, pronašli smo rijetkog i ugroženog drozda, jednu od najljepših riba Jadrana. Redatelj i scenarist: Miro Andric Montaža: Sonja Andracic Snimatelj: Miro Andric Urednica: Jozefina Stipancevic Proizvodnja: Car Herc za HRT, 2017. ,. Del 46.
20:56 
Lijepa vasa: Macho ili Maco?
Tko se maca laca, završi u Zagrebu. Preko Banje Luke. Sa Sicilije. Giacomo Fanizza, talijanski majstor macevanja, poducava hrvatske klince na Zagrebackom velesajmu. Roditelji su oduševljeni. Talijan ih kroz dvoboje uci životu, intuiciji, disciplini. Bivši specijalac, tjelohranitelj i tragicni romantik, Giacomo je nakon dvije godine života u Banjoj Luci, kamo ga je dovela nesretna ljubav, postao glavni trener Centra za macevanje na Velesajmu. Zagreb mu je tud. Covjek ne izlazi. To nema smisla. Redatelj: Jure Pavlovic Scenarist i voditelj: Krešimir Dujmovic Producenti: Jure Pavlovic i Bojan Kanjera Direktor fotografije: Dario Hacek. Del 7 av 12.
21:25 
Novine [Repris]
Maskirani napadaci premlacuju šefa Krim policije Juru Jolica (Dražen Mikulic), još jednog sudionika u zataškavanju prometne nesrece koju je skrivila Dubravka Kardum (Edita Karadole). Premlacivanje je narucio novi vlasnik ”Novina”, njezin sin Mario Kardum (Aleksandar Cvjetkovic), a organizirao Kardumov ortak, šef policije Toni Nardelli (Alen Liveric), nakon što ga je Jolic pokušao ucijeniti fotografijom koja je nastala kad je natjerao novinara ”Novina” Andreja Marinkovica (Goran Markovic) da se fotografira s njim. Dubravka Kardum naslucuje da ce mocni gradonacelnik Ludvig Tomaševic (Dragan Despot), nakon u ”Novinama” objavljenog clanka uperenog protiv njega, krenuti i na njezinog sina pa dogovara susret s gradonacelnikom na grobu pokojnog supruga koji je svojedobno zadužio Tomaševica. Kardumova žena Vanja (Sandra Loncaric) pokušava napustiti supruga i obnoviti vezu s bivšim ljubavnikom Tomaševicem… Uloge: Branka Katic, Trpimir Jurkic, Zijad Gracic, Aleksandar Cvjetkovic, Olga Pakalovic, Goran Markovic, Tihana Lazovic, Dragan Despot, Edita Karadole, Zdenko Jelcic, Alen Liveric, Dajana Culjak, Anja Matkovic, Mijo Jurišic Scenarist: Ivica Đikic Redatelj: Dalibor Matanic Urednik: Mislav Brumec. ,. Säsong 12. Del 8 av 12.
22:20 
Dnevnik 3
22:35 
Sport
22:38 
Vrijeme
22:40 
Vijesti iz kulture
22:52 
Jucer rodena
Romanticna screwball komedija. Želeci potkupiti nekoliko senatora koji bi morali poduprijeti njegov projekt, mocni poslovni covjek Harry Brock (J. Goodman) stiže u Washington. Uz njegovog odanog tajnika Eda Deweryja (E. Herrmann) i mladog necaka JJ-a (M. Perlich), u Harryjevoj je pratnji i atraktivna Billie Dawn (M. Griffith), njegova dobrodušna i praznoglava djevojka. Nakon što jedne veceri Billie svojim neznanjem i prostodušnošcu osramoti Harryja, on odluci smjesta nešto poduzeti. Za oko mu zapne kriticki intoniran novinski clanak Paula Verralla (D. Johnson), markantnog i upornog novinara koji o Harryju pokušava pronaci neki kompromitirajuci ili pikantan detalj. Kad mu Brock ponudi da uz pristojan honorar poradi na Billienom obrazovanju i poduci je barem osnovnim pravilima ponašanja u društvu, Paul zadovoljno pristane, vjerujuci da ce tako lakše doznati štogod o Harryju… Komedija poznatog meksicko-americkog redatelja Luisa Mandokija (Kad muškarac voli ženu, Poruka u boci, Andeoske oci, Nevini glasovi) uspjela je prerada istoimenog djela glasovitog Georgea Cukora (Plinsko svjetlo) iz 1950. godine, koji je iznimno vješto ekranizirao kazališni komad dramaticara Garsona Kanina. Dok se Cukorov film mogao pohvaliti s pet nominacija za Oscara, od kojih je potvrdio onu za najbolju glumicu Judy Holliday, Mandokijev je remake ponešto inferiornije djelo. U naslovnoj ulozi gledamo raspoloženu M. Griffith (Nocna kretanja, Zaposlena djevojka, Vatromet taština, Mulholland Falls), a njez.
00:30 
Don Matteo [Repris]
Vozeci se svojim biciklom divnim krajolicima Umbrije, inteligentni i hrabri don Matteo, jedinstveni svecenik i iznimni detektiv, uvijek naide na nevolje… Simpaticni don Matteo (tumaci ga medunarodna zvijezda obiteljskih komedija Terrence Hill) katolicki je svecenik u župi u gradu Gubbio, u provinciji Perugia. Poznat je po svome nenadmašnom talentu za istraživanje mjesnih zlocina. Mudra je i poštovana osoba koja dobro razumije ljudske probleme, te je uvijek spreman pomoci. Njegovo dubinsko poznavanje tajni ljudske duše vodi ga zapletenim stazama zlocina. Oštrookim zapažanjem i smiješkom koji razoružava don Matteo iznosi istinu na vidjelo i nikad ne propušta ostaviti poruku nade i optimizma. Zahvaljujuci šarmu i pozitivnosti, on cesto pomogne kriminalcima da se iskupe, te ih uvijek uvjeri da priznaju zlocine i prihvate odgovornost. Njemu uz bok idu i urnebesan par karabinjera, prelijepa gradonacelnica, te zabavna skupina prijatelja iz župe. Komicar Nino Frassica tumaci pukovnika Antonija Cecchinija, sredovjecnog karabinjera koji je i Matteov najbolji prijatelj, cesto zaslužan za komicne situacije. Ostale zapažene likove tumace Flavio Insinna (satnik Flavio Anceschi) i Milena Miconi koja glumi Lauru, gradonacelnicu Gubbija i Anceschijevu simpatiju. 1. epizoda: STRANAC Poprište zlocina je cementara Galimberti. Hrvatski radnik Slavko pronaden je mrtav u tvornici u kojoj radi. Isprva se cini poput samoubojstva. Mlada udovica angažira don Mattea da istraži stvar, te on otkrij. ,. Säsong 1. Del 1 av 16. Regissör: Enrico Oldoini, Skĺdespelare: Terence Hill, Nino Frassica, Flavio Insinna, Natalie Guetta, Evelina Gori, Claudio Ricci, Francesco Scali, Gastone Moschin, Pietro Pulcini, Valerio Santoro, Mauro Pirovano.
01:18 
Detektiv Murdoch [Repris]
Murdoch ugrožava kanadsko-americke odnose kad otkrije dio kodirane poruke na mrtvom tijelu starom nekoliko desetljeca. Otkrivši zemljopisnu kartu i pismo koje je potpisao prvi kanadski premijer sir John A. MacDonald na tijelu davno ubijenog muškarca Murdoch krece u istragu koja ugrožava nacionalnu sigurnost. Kad postane jasno da je žrtva bivši ministar obrane, Murdochov stari neprijatelj, kanadski špijun Terence Meyers, pokuša odvratiti Murdocha od istrage. Meyers tvrdi da bi istraga mogla pokrenuti velik diplomatski spor, možda cak i rat, sa sve ratobornijom americkom administracijom. Ali Murdoch je sumnjicav prema svemu što Meyers kaže pa je Meyers prisiljen zamoliti svog šefa da naglasi važnost slucaja, a njegov je šef premijer Wilfrid Laurier. Laurier objasni Murdochu kako se vjeruje da karta oznacava mjesto u jezeru Ontario gdje je potopljeno pravo malo bogatstvo u zlatu koje je trebalo utjecati na ishod Americkog gradanskog rata. Uz pomoc naprave nalik sonaru koji je Murdoch izumio, naši junaci isplovljavaju pod okriljem mraka u ocajnickom pokušaju da nadu zlato prije Amerikanaca. Uloge: Yannick Bisson (detektiv William Murdoch), Helene Joy (dr. Julia Ogden), Thomas Craig (inspektor Brackenreid), Jonny Harris (policajac Crabtree), Lachlan Murdoch (policajac Higgins), Peter Keleghan (Terence Meyers), Matthew Bennett (Allen Clegg), Brian Paul (Sir Wilfred Laurier) Scenarist: Paul Aitken Redatelj: John L'Ecuyer Urednica: Ranka Horvat. ,. Säsong 4. Del 7 av 13.
02:04 
Hanna [Repris]
Hanna slucajno naide na Alexandrinu posljednju poruku. Pita se je li Alexandra možda ipak radila za nju, a ne protiv nje i odlucuje ju to osobno pitati. Buduci da se Maja još uvijek ne sjeca vremena prije nesrece, pokušava ciljanim pitanjima doci do odgovora jer osjeca da joj nešto taje. Njezino se pamcenje naglo vrati. Kad Jonas zatekne Danu drogiranu, jasno mu je da je to Oskarovo maslo. Medutim, nitko ne sluti da on vec planira sljedeci potez. Pošto je Mira objasnila Johannu neutemeljene glasine o njegovoj navodnoj ljubavnoj vezi s Gudrun, Johann je najsretniji covjek na svijetu. Gitti ga voli! No Mira nastoji sprijeciti Johanna da ponovno izjavi ljubav Gitti i umjesto toga razvija strategiju kojom želi navesti Gitti da izjavi ljubav Johannu. ,. Säsong 12. Del 112 av 130. Regissör: Walter A. Franke, Petra Wiemers, Klaus Kemmler, Herbert Wüst, Skĺdespelare: Luise Bähr.
02:46 
Hanna [Repris]
Hanna putuje u Berlin kako bi se našla s Alexandrom i naposljetku shvaca Alexandrinu žrtvu samo da Hanna ne bi izgubila Ribarsku kolibu. Prijateljice se rastanu u miru. Maja prešucuje Maximilianu da joj se vratilo pamcenje, a Maximilian je pod sve vecim pritiskom da glumi pred njom. Kad se Maja nehotice oda, Maximilian shvaca da se ona sjeca svega što je bilo. Dani zadaje bol što Davida mora predati Oskaru. Dok se Oskar skrbi za Davida i požuruje vjencanje s Edith, Dana traži nacin kako bi joj vratili dijete. Gitti ne može podnijeti vlastitu ljubomoru i povlaci se. Johann kani s Mirom prijeci na drugu fazu svojeg plana, ali Robert mu pomrsi racune kad Gitti u njezinoj patnji razotkrije taj plan. ,. Säsong 12. Del 113 av 130. Regissör: Walter A. Franke, Petra Wiemers, Klaus Kemmler, Herbert Wüst, Skĺdespelare: Luise Bähr.
03:28 
Skica za portret [Repris]
03:44 
Tema dana [Repris]
03:56 
Fotografija u Hrvatskoj: [Repris]
04:12 
Ritam ljeta [Repris]
05:04 
Dinastija [Repris]
Blake moli Fallon da priceka s bilo kakvim postupkom dok se ne otkrije uzrok Jeffova nasilnog ponašanja, ali Fallon putuje na Haiti ne bi li pokrenula postupak za razvod. Mark se nenadano pojavi u njezinom hotelu. Adam nagovara Kirby da se zaposli kod njega. Alexis govori Adamu da ne može dopustiti da otruje Jeffa. U svom zbunjenom stanju Jeff prepiše Alexis dionice svog sina tvrtke Denver-Carrington i Colbyco, te svoje pravo na glasovanje unutar tvrtke. Alexis je sada u poziciji da preuzme kontrolu nad Blakeovom tvrtkom. Jeff se suoci s Markom na teniskom terenu, a potom se sruši i završi u bolnici. Alexis je zabrinuta da ce lijecnici u njegovom tijelu pronaci otrov. ,. Säsong 3. Del 15 av 24. Regissör: Jerome Courtland, Skĺdespelare: John Forsythe.
05:52 (06:33)
Voli me zauvijek
Unatoc svemu Almudena i Alan se zaljube, kao i Alexis i Fer. Tobías odlazi raditi u ”Mauvu” kao sluga. Adriana ne zna voli li Tobíasa ili Fabricija. Angélica i Gonzalo se poljube i otkriju da im je lijepo jednome s drugim. Leonel ih prekine i kaže Gonzalu da je Angélica bila Osvaldova ljubavnica. Angélica odjuri. Uloge: Camila Sodi (Valentina Murat), Ignacio Casano (Mauricio Fonseca), Arturo Peniche (Gonzalo Murat), Erika Buenfil (Angelica), Laura Carmine (Nuria Murat), Alejandra Barros (Julieta Olmedo), Salvador Zerboni (Leonel), Cecilia Gabriela (Raquel Fonseca), Brandon Peniche (René Greepe), Juan Pablo Gil (Alan Greepe), Adriano Zendejas (Tobías), Jade Fraser (Carolina), Luis Fernando Pena (Beto), Moisés Arizmendi (Jaime) Režija: Lily Garza, Fernando Nesme, Jorge Robles Scenarij: Martha Carrillo, Cristina García Urednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 108 av 142.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Artiklar

Läs vĺra artiklar om kvällens program

Motstĺndsrörelsen är redo

En liten fransk stad
SVT2,21:40

Duon skämtar om Sverige

Sveriges historia - den nakna sanningen
SVT2,19:00

Se fler artiklar

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se