Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:36 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro
10:21 
Klinika Schwarzwald
Visoko rangirani politicar pokušava dovesti svog šurjaka kao neurologa u kliniku Schwarzwald. Pojavljuju se problemi s majkom pacijenta Endureita, koja mladom Brinkmannu spocitava lijecnicku pogrešku. Nakon Claudijine smrti Udo naglo odlucuje otici kao lijecnik u Afriku… Uloge: Klausjürgen Wussow (prof. Klaus Brinkmann), Gaby Dohm (sestra Christa Mehnert / dr. Christa Brinkmann), Sascha Hehn (dr. Udo Brinkmann), Eva Habermann (dr. Sophie Schwarz/Brinkmann), Jochen Schroeder (Michael ”Mischa” Burgmann), Barbara Wussow (sestra Elke), Eva Maria Bauer (glavna sestra Hildegard Zeisig) Režija: Alfred Vohrer i Hans-Jürgen Tögel Urednica: Ranka Horvat. Säsong 2. Del 8 av 24.
11:13 
Lilanje na Ivanje [Repris]
Selo Sopje u podravskoj Slavoniji (okolica Slatine) sacuvalo je lilanje - obicaj koji je bio rasprostranjen u središnjoj Bosni, ali rijedak u Hrvatskoj. Odvija se u ivanjskoj noci, 23./24. lipnja, a rijec je o svojevrsnom nadmetanju pri kojem mladici oko sebe i iznad svoje glave vrte lilu, rašljasti štap na kojem je zapaljena slama, što u mraku stvara privlacan efekt. Obicaj se u Sopju zadržao do danas, ali ne više spontano, vec u obliku organizirane priredbe u središtu sela, u kojoj njegovi mještani rado sudjeluju. Strucni suradnik: Ratko Poznic, folklorist Suradnik i istraživac: Jozo Šantak Autor glazbe: Samuel Sacher. ,. Regissör: Ivo Kuzmanic.
11:43 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:25 
Spone ljubavi
Pedro govori Ani Luisi da su Mag i Ciro ljubavnici. Ciro govori Silviji o svojim bracnim problemima. Gigi govori Mag da Tiao nece odustati od osvete. Sueli kaže Pedru da je Ciro došao u tvornicu. Pedro i Ana Luisa ulaze u Silvijin stan kako bi proveli svoj plan. Helô ispituje Yaru o Cirovoj majci. Flávia tješi Misaela u vezi s Aline. Silvia pozove Anu Luisu da joj cita. Mag kaže Ciru da je spavala s Tiaom. Tiao smišlja plan protiv nje. Ana Luisa pregledava Silvijinu sobu i traži gdje ce postaviti kameru. Zuza se isprica Faustu. On otkrije da je Mag sudjelovala u Estelinoj smrti. Salete se sjeca motoristove tetovaže. Ciro se pokušava pomiriti s Beth, ali ona kaže da mu više ne vjeruje. Ruty se žali Antôniju jer je Gigi nije prihvatila. Gigi moli Olava pomoc kako bi prekinula sinovu vezu. Tiao odlazi u loncarnicu i smišlja okrutnu osvetu Magnóliji. Salete kaže da bi mogla Fláviju odvesti biološkoj majci, ali ona to ne želi. Ana Luisa i Pedro razgovaraju s Faustom o Cirovoj vezi s Mag. Camila i Vitória žele da se Ana Luisa vrati Eliju. Ana Luisa mu se isprica. Jader moli Mileide da napravi veceru. Ruty Raquel se žali jer mora masirati Magnóliju. Tiao odlazi u wellness i iznenadi je.Uloge: Cláudia Abreu (Heloísa Marins Bezerra/Helô), Reynaldo Gianecchini (Pedro Guedes Leitao), Vera Holtz (Magnólia Costa Leitao), José Mayer (Sebastiao Bezerra (Tiao)), Thiago Lacerda (Ciro Noronha), Grazi Massafera (Luciane Leitao), Tarcísio Meira (Fausto Leitao), Camila Morgado (Vitória Costa Le. Säsong 12. Del 63 av 145.
13:15 
Dr. Oz [Repris]
Danas imate priliku riješiti problem nespavanja. Dr. Oz ima tajno oružje koje ce vam pomoci da se napokon naspavate. Ne radi se o tableti i stoji manje od jednoga dolara. Riba koju Amerikanci najviše jedu - otkrijte što se krije u konzervama tune. Zbog toga biste se mogli razboljeti, stoga doznajte kako se najbolje zaštititi. Odabrala: Martina Rajšek. ,. Säsong 6. Del 106 av 161.
13:59 
Kraljica noci [Repris]
Del 11.
14:44 
Sigurno u prometu - rekonstrukcija [Repris]
14:49 
Zaronite s nama: Rt Triscavac - otok Susac [Repris]
Kada zaronite ispod morske površine kod rta Trišcavac na otoku Sušcu, docekat ce vas kolonija najraskošnije i najljepše medu svim gorgonijama. Redatelj i scenarist: Miro Andric Montaža: Sonja Andracic Snimatelj: Miro Andric Urednica: Jozefina Stipancevic Proizvodnja: Car Herc za HRT, 2017. ,. Del 13.
14:58 
Umorstva u Midsomeru [Repris]
U seocu Deverell, u Midsomeru, prijedlog obitelji Inkpen, koja je ponovno došla u vlasništvo svog starog plemickog posjeda, da se seoski vrt Memorial Garden koji se nalazi na njihovom posjedu pretvori u prostor za caj, uzbudi stanovnike. Jedna je obitelj osobito razbješnjena: Bennetti, koji su bili vlasnici posjeda nekoliko godina i zasnovali Memorial Garden. Mlada clanica obitelji Inkpen ubijena je u Memorial Gardenu, a pokraj njezine glave pronaden je papiric. Barnaby i Troy postanu sumnjicavi kada doznaju da je gospoda Bennett tajnovito nestala prije nekoliko godina. U glavnim ulogama: John Nettles (viši inspektor Barnaby), Daniel Casey (narednik Gavin Troy), Jane Wymark (Joyce Barnaby), Barry Jackson (dr. Bullard) Urednica: Ranka Horvat. ,. Säsong 4. Del 1 av 6.
16:42 
TV Kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:16 
Sigurno u prometu - rekonstrukcija
17:25 
Nasi i vasi
Antiša se vraca iz Njemacke. Baš se zaželio Milke, djece i kuce. Vec mu je dosta i Njemacke i bauštele. Milka ga nagovara da ode u mirovinu, no Antiša je još premlad. Ali zato je tu Jure koji zna doktora koji Antiši, za odredenu svotu, može srediti invalidsku mirovinu. Istodobno, Štefa hvata išijas. I Biba zna jednog lijecnika kojem namjerava poslati Štefa. Štef se, doduše, boji doktora i najradije bi nastavio trpjeti bolove samo da izbjegne pregled. Ali Biba je neumoljiva. Upozorava Štefa da je lijecnik kojem ga šalje vrlo pošten. Igrom slucaja oba lijecnika, i Jurin podmitljivac i Bibin poštenjak, nose isto prezime i rade u istoj bolnici… Koscenaristi: Sanja Kovacevic i Zoran Sudar. Säsong 2. Del 6 av 14. Regissör: Zoran Sudar, Skådespelare: Galliano Pahor, Ljubomir Kerekeš, Dijana Bolanca, Vedran Mlikota, Matija Prskalo, Relja Bašic, Ecija Ojdanic, Josip Zovko, Mirjana Majurec, Filip Radoš, Slavko Brankov, Emil Glad, Hrvoje Klobucar, Mirela Brekalo, Semka Sokolovic Bertok, Slavko Brankov, Mirjana Majurec, Filip Radoš, Mirela Brekalo, Semka Sokolovic Bertok, Emil Glad, Hrvoje Klobucar, Dijana Bolanca, Vedran Mlikota, Galliano Pahor, Ljubomir Kerekeš, Ecija Ojdanic, Josip Zovko, Matija Prskalo, Relja Bašic.
17:56 
Zaronite s nama: Volici - otok Vis
Sjeverni ulaz u mirnu luku Vis cuvaju hridi Volici. U njihovom podmorju živi pjevcic oštronosic, endem Sredozemlja, sicušna ribica plicaka koja nikada ne naraste više od 7 centimetara. Redatelj i scenarist: Miro Andric Montaža: Sonja Andracic Snimatelj: Miro Andric Urednica: Jozefina Stipancevic Proizvodnja: Car Herc za HRT, 2017. Del 14.
18:04 
Potjera (567.) [Repris]
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:44 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
20:00 
Loto 6/45
20:05 
Obitelj Durrell
Donald poducava Gerryja na terasi, ali ne ide im jer Gerryju pozornost odvlaci sokol koji napada njegove vidre. Larry shvaca da ce prekinuti vezu s Vasilijom, a Gerry objavljuje da mu Donald upropaštava život zbog neuzvracene ljubavi prema Margo. Hugh i Spiro natjecu se za Louisu i odluce održati kriket utakmicu izmedu Grka i Britanaca. Vasilija je i dalje odlucna u nakani da se uda za Larryja, no onda se opet spoji s Hughom i vrate se stari osjecaji.Uloge: Keeley Hawes (Louisa Durrell), Josh O'Connor (Lawrence Durrell), Milo Parker (Gerald Durrell), Callum Woodhouse (Leslie Durrell), Daisy Waterstone (Margo Durrell), Alexis Georgoulis (Spiros Halikiopoulos), Daniel Lapaine (Hugh Jarvis)Scenarist: Simon NyeRedatelji: Steve Barron, Ed HallProducent: Christopher HallIzvršni producenti: Sally Woodward Gentle, Lee Morris i Simon NyeProdukcija: A Sid Gentle Films Ltd za ITVUrednica: Ranka Horvat. Säsong 2. Del 5 av 6.
21:00 
Prodavacica [Repris]
Ljubavna drama. Mlada Mirabelle Buttersfield (C. Danes) ni po cemu nije tipicna djevojka kakva je vecina ostalih prodavacica u Saksu Fifth Avenue, skupom ducanu na Beverly Hillsu. Mirabelle je umjetnica, slikarica, a kao prodavacica zaraduje za život. Sklona je sanjarenju i po prirodi je povucena i tiha. U Saksu radi na odjelu rukavica. Jednom prilikom za njezinim pultom pojavi se bogati stariji muškarac koji bira ženske rukavice i nju moli da mu pomogne izabrati. Sutradan iznenadena Mirabelle pred svojim vratima nade luksuzno zamotan paket sa skupim rukavicama i porukom: ”Želio bih vas pozvati na veceru”. Tih dana Mirabelle je upoznala i mladica svojih godina, Jeremyja (J. Schwartzman), siromašnog prodavaca zvucnika i neostvarenog glazbenika. Jeremy je pomalo tip klauna, djeluje šašavo, ali se ispod zvrkastog ponašanja krije toplo srce. Mirabelle pristaje na veceru s bogatim muškarcem, Rayom Porterom (S. Martin), i ocarana je njegovim ponašanjem i pažnjom koju joj ukazuje…Prica o Mirabelle, Rayu i Jeremyju ispricana je uz naratora cije pripovijedanje na pocetku i na kraju otkriva unutarnju motivaciju protagonista, koja je u igranom dijelu diskretno i suzdržano naznacena. Odnos izmedu Raya i Mirabelle ma koliko bio klišej - mlada djevojka i bogati muškarac zrelih godina - ujedno je i jedinstvena ljubavna prica kakve sve ljubavne price moraju biti. Ovaj izvrstan ljubavni film snimljen je prema kratkoj prici Stevea Martina. Neobicno senzibilan, sve ”velike” osjecaje, kao i e. Producerat år 2005. Regissör: Anand Tucker, Skådespelare: Claire Danes, Jason Schwartzman, Steve Martin.
22:44 
Otvoreno
23:34 
Dnevnik 3
23:49 
Sport
23:53 
Vrijeme
23:55 
Vijesti iz kulture
00:07 
Milijarde [Repris]
Hall obavještava Axea da Chuck ima nove dokaze protiv njega zbog kojih bi mogao završiti u zatvoru. Lara planira bijeg obitelji iz zemlje, a Axe optužuje Wendy da je Chucku dala informacije. Wendy se protivi i shvaca koliko je daleko Chuck otišao u lovu na Axea i prijeti da ce ga razotkriti. I brak i karijera su mu ugroženi i Chuck je prisiljen produbiti razdor s Connertyjem. Chuck je toliko toga žrtvovao za taj slucaj, možda cak i svoj brak. Potraži Axea i eksplozivno se sukobljavaju. U glavnim ulogama: Paul Giamatti (Chuck Rhoades), Damian Lewis (Bobby Axelrod), Maggie Siff (Wendy Rhoades), Malin Akerman (Lara Axelrod), Toby Leonard Moore (Bryan Connerty), David Costabile (Mike Wagner Wags) i Condola Rashad (Kate Sacker) Scenaristi: Brian Koppelman i David Levien Producenti: Brian Koppelman, David Levien i Andrew Ross Sorkin Redatelj: Michael Cuesta Urednica: Ranka Horvat. ,. Säsong 15. Del 12 av 12.
01:02 
Zakon i red: Odjel za zrtve [Repris]
Detektivi Lindsay (Sophia Bush) i Dawson (Jon Seda) iz PU Chicago pridružuju se Odjelu za žrtve u potjeri za dvojicom odbjeglih ubojica (Dallas Roberts i Jefferson Mays) koje su strpali u zatvor. Uloge: Mariska Hargitay (porucnica Olivia Benson), Ice-T (detektiv Odafin Fin Tutuola), Kelli Giddish (detektivka Amanda Rollins), Peter Scanavino (detektiv Dominick Sonny Carisi), Raúl Esparza (Rafael Barba) Autor: Dick Wolf Scenaristi: Warren Leight, Julie Martin Redatelj: Alex Chapple Urednica: Ranka Horvat. ,. Säsong 17. Del 14 av 23.
01:42 
Umorstva u Midsomeru [Repris]
U seocu Deverell, u Midsomeru, prijedlog obitelji Inkpen, koja je ponovno došla u vlasništvo svog starog plemickog posjeda, da se seoski vrt Memorial Garden koji se nalazi na njihovom posjedu pretvori u prostor za caj, uzbudi stanovnike. Jedna je obitelj osobito razbješnjena: Bennetti, koji su bili vlasnici posjeda nekoliko godina i zasnovali Memorial Garden. Mlada clanica obitelji Inkpen ubijena je u Memorial Gardenu, a pokraj njezine glave pronaden je papiric. Barnaby i Troy postanu sumnjicavi kada doznaju da je gospoda Bennett tajnovito nestala prije nekoliko godina. U glavnim ulogama: John Nettles (viši inspektor Barnaby), Daniel Casey (narednik Gavin Troy), Jane Wymark (Joyce Barnaby), Barry Jackson (dr. Bullard) Urednica: Ranka Horvat. ,. Säsong 4. Del 1 av 6.
03:22 
Skica za portret [Repris]
03:46 
Lilanje na Ivanje [Repris]
04:12 
Zene [Repris]
Del 4.
05:01 
Klinika Schwarzwald
Del 8.
05:47 (06:36)
Spone ljubavi
Del 63.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2018 Comspace
Limetta.se