Streamly
Logga in här
Kom ihĺg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut pďż˝ dagens tv
06:38 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:05 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:05 
Dobro jutro
09:00 
Zaronite s nama: Pasjaca - Konavoske stijene
Endem Sredozemlja pronašli smo ispod Pasjace kod Konavoskih stijena. Sredozemna meduza, dobar plivac, bezopasna za ljude, odvela nas je do orade i mnogih drugih osebujnih morskih organizama. Redatelj i scenarist: Miro Andric Montaža: Sonja Andracic Snimatelj: Miro Andric Urednica: Jozefina Stipancevic Proizvodnja: Car Herc za HRT, 2017. Del 49.
09:10 
Capri [Repris]
U školi u Capriju Alana na penjanje po opasnom zidu izazove Francesco, djecak koji je na skrbi kod jedne kaprijske obitelji. Andrea ga igrom sudbine spasi i postaje junak, premda se škola mora zatvoriti zbog opasnog zida. Sada i Carolina drukcijim ocima pocinje gledati Andreu i medu njima se opet probudi carolija prvog susreta. No vrativši se u vilu doceka ju još jedno ružno otkrice: Greta joj napokon povjeri da je covjek zbog koga pati upravo Andrea. Prema ideji Carla Roselle Glazba: Peppino Di Capri. ,. Säsong 3. Del 4 av 26. Regissör: Francesca Marra i Dario Acocella, Skĺdespelare: Bianca Guaccero.
10:05 
Na vodenome putu [Repris]
Lofoti su vrlo karakteristicna norveška pokrajina, obilježena ekstremnim krajolicima. Strma, izbocena obala nacickana je ribarskim selima, koja su medusobno odvojena tamnim fjordovima, a posvuda se vidi ocean. Rob Stammes preselio se na Lofote zbog polarne svjetlosti. Danonocno osluškuje signale Zemljina magnetskog polja s pomocu prijamne opreme vlastite izrade. Johnny Storvik je brodovlasnik, kapetan, strojar i kuhar u jednoj osobi na svom plovilu Lofotferga, malom, starom trajektu za prijevoz vozila koji je pretvorio u parobrod za zabave. Heike Vester juri za kitovima ubojicama u svom brzom gumenjaku. Ona je bihevioristica koja je cvrsto odlucila odgonetnuti govor kitova. Jeannette Johansson proizvodi krajnje slatku poslasticu unatoc negostoljubivom okružju. Ona je, naime, vlasnica manufakture cokolade u zgradama bivše zracne luke na otoku Vaeroy. Njezina Lofoten Sjokolade omiljena je diljem Norveške. Autor: Steffen Schneider. ,. Säsong 9. Del 12 av 19.
10:55 
Bajkovita Hrvatska: Arboretum Trsteno
Najstariji botanicki vrt i jedini arboretum na sredozemnom dijelu Hrvatske nalazi se u istoimenom mjestu Trsteno, udaljenom petnaestak kilometara od Dubrovnika. U svom renesansnom i jedinstvenom bogatstvu sjedinjuje kulturnu i prirodnu baštinu. Osnovan je 1948. godine na prostoru povijesnog ladanjskog posjeda dubrovacke plemicke obitelji Gucetic-Gozze, a u cjelini je zakonom zašticen kao spomenik vrtne arhitekture. Poznat je po povijesnim perivojima i po zbirci sredozemnih i egzoticnih vrsta biljaka. Djelatnost Arboretuma usmjerena je na zaštitu i održavanje kulturno-povijesnih i prirodnih znamenitosti. Naratorica: Paula Jusic. Del 35.
11:06 
Dome, slatki Dome
”Dome, slatki dome” naslov je humoristicne serije koji u sebi nudi mnogo više od poznate uzrecice o vrijednosti doma koji nam pruža utocište, toplinu i ljubav, medu najmilijima. Serija nas vodi u dom znakovitoga naziva - ”Zrela radost”, u dom za starije i nemocne osobe. Naizgled je to sasvim obican dom, srednje kategorije, no njegovih sedam šticenika sve su samo ne prosjecni. Od prve epizode shvacamo da stariji i nemocni zasigurno nisu šticenici ove vesele ustanove jer upravo oni svojim nezaustavljivim elanom, poduzetnim duhom, šarmom, neobicnim navikama, opasnim hobijima i potrebom za hranom, kako duhovnom tako i tjelesnom, daju novo znacenje uzrecici ”zrele godine”. Serija zapocinje dolaskom novog šticenika, fizicara Arcibalda Marinkovica (Božidar Smiljanic), doktora fizike u mirovini. Cijeli je život posvetio rješavanju jednadžbe ekspanzije svemira i s tom je namjerom došao i u dom, nadajuci se miru za znanstveni rad. No, upravo ce on unijeti nemir u ustreptala ženska srca. Umirovljena doktorica medicine Rahela Wiesentaller (Branka Cvitkovic), s beckom diplomom, sklona teorijama zavjere, odmah uocava naocitog i uvaženoga znanstvenika. No, Ada Fabrizi (Ljubica Jovic) nepopravljiva romanticarka, živahna i dobro držeca dvostruka udovica, s bogatim iskustvom gledanja sapunica, telenovela i ljubica, odmah ga odabere za svog novog zarucnika. Time se odnos snaga u domu ”Zrela radost” opasno poremeti. Rahela je ljuta na Adu, a ni muški dio ekipe nece ostati po strani. Najglasniji. Del 1.
11:43 
TV Kalendar
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:25 
Voli me zauvijek
Nuria se boji da ce je njezin otac Gonzalo Murat prijaviti policiji, pa se odluci na bijeg. Gonzalo je tužan jer je njegova kci Nuria ubila Alfonsa kako bi sprijecila da on kaže nešto što je znao. Leonel kaže svom pomocniku Alexisu da zna da je Gonzala ugrizao pas. Alan i Almudena dogovore se da ce zajedno raditi kao kuhari u hotelu ”Mauva”. Policijski agent kaže Tobíasu da ocekuje njegovu suradnju kako bi identificirali one koji su provalili u kucu radi pljacke. Héctor je jedan od tih. Nuria se skriva u Félixovoj radionici. Adriana sada živi kod Murata, a teti Julieti to nije drago. Osvaldo inzistira na tome da Gonzalo prijavi Nuriju. Mauricio i Alexis se cude da Leonel zna da je Gonzala ugrizao pas. Leonel doznaje da posmrtni ostaci djeteta koje su pokopali ne odgovaraju njegovom i Nurijinom djetetu. Odlazi Muratima da im to priopci. Micaela im prizna da je pokopala Chelino i Betovo dijete. Nuria se htjela riješiti djeteta pa ju je zamolila da joj ga da. Tako je Micaela uvjerila Beta i Chelo da je njihovo dijete živo. Dakle, Tobías je Nurijin sin. Uloge: Camila Sodi (Valentina Murat), Ignacio Casano (Mauricio Fonseca), Arturo Peniche (Gonzalo Murat), Laura Carmine (Nuria Murat), Alejandra Barros (Julieta Olmedo), Salvador Zerboni (Leonel), Cecilia Gabriela (Raquel Fonseca), Brandon Peniche (René Greepe), Juan Pablo Gil (Alan Greepe), Adriano Zendejas (Tobías), Jade Fraser (Carolina), Luis Fernando Pena (Beto), Moisés Arizmendi (Jaime) Režija: Lily Garza, Fernando Nesme, J. Säsong 12. Del 111 av 142.
13:07 
Zaronite s nama: Pasjaca - Konavoske stijene
Endem Sredozemlja pronašli smo ispod Pasjace kod Konavoskih stijena. Sredozemna meduza, dobar plivac, bezopasna za ljude, odvela nas je do orade i mnogih drugih osebujnih morskih organizama. Redatelj i scenarist: Miro Andric Montaža: Sonja Andracic Snimatelj: Miro Andric Urednica: Jozefina Stipancevic Proizvodnja: Car Herc za HRT, 2017. Del 49.
13:15 
Slatka kuharica
U kraju u kojem se odavna uzgaja buca i prave sjajna bucina ulja, logicno je da je bucnica omiljene slastica. Može biti slana, a može i slatka, samo valja s tijestom znati onako kako to u Ivanic-Gradu zna Duška Zanic. Ako treba, i u zraku se tijesto vitla, da bi na stol došla delicija ne samo kad je Bucijada, vec puno, puno cešce. Autorica serije: Maja Pek Voditeljica: Petra Jelenic Scenarist: Siniša Pavic Producenti: Maja Pek i Danijel Pek Izvršna producentica: Tamara Babun Redatelji: Maja Pek i Filip Filkovic Philatz Urednica: Ljiljana Vuglac. Säsong 2. Del 16 av 20.
13:35 
Lovac na bilje
Banovina je regija koja je zbog slabe naseljenosti postala prava riznica samoniklog bilja, a upravo to je privuklo našeg lovca na bilje Antona Rudana te ga nagnalo da istraži ovo podrucje. Anton ce nas na svom putu preko šumovite Petrove gore do iskapališta gline oko Blatuše upoznati s koromacem, zalutalim putnikom na vrhu planine, mocnim hrastom kitnjakom i hranjivim kestenom, cistacem našeg tijela podbjelom i vrlo ljekovitim gavezom. Susret s cuvarima prirode približit ce nam njihovo divno zanimanje, ali i otkriti jesu li njihove kamere uspjele snimiti copor vukova! Petrova gora je na glasu kao kraljevstvo gljiva, a u potrazi za tim šumskim blagom Antonu ce se pridružiti determinator mentor. Iako sakrivene u lišcu, vještim lovcima nisu promakle delicije poput zelenjace, kralja vrganja i sivke. Pridružite se Antonu u novoj avanturi i otkrijte sva bogatstva i raznolikost Banovine. Autori serije: Filip Filkovic Philatz i Anton Rudan Scenarist: Filip Filkovic Philatz Redatelj: Filip Filkovic Philatz Voditelj: Anton Rudan Direktor fotografije: Tomislav Krnic Snimatelji: Tomislav Krnic, Filip Filkovic Philatz Zracne snimke / asistent: Saša Tufegdžic Montažer: Marko Šuvak-Marinkovic Glazba: Tomislav Franjo Šušak / Stjepan Tribuson Obrada zvuka: Tomislav Josipovic Grafika i animacija: Filip Filkovic Philatz Producent: Danijel Pek Izvršni producent: Frane Merkaš Produkcija: Antitalent, 2015. Säsong 1. Del 7 av 12.
14:08 
Takvim sjajem moze sjati: Od popevke do sansone
U drugom nastavku pod naslovom ”Od popevke do šansone” govorimo o onome što je prethodilo udomacivanju šansone u nas. Korijene Zagrebacke šansone treba tražiti u bogatoj tradiciji zagrebackog cabareta, ali i popevke za ciju su popularizaciju najzaslužniji Đuro Prejac i Vlaho Paljetak. Vec su i tada popularni šlageri, i naši hrvatski i oni prepjevani, svratili pozornost na niz kvalitetnih skladatelja i interpreta, ali ce tek pojava tekstopisca - pjesnika Drage Britvica (Mirno teku rijeke 1959., Meštrovicev zdenac 1960., Milioner 1963., Zadnji fijaker 1963.) najaviti svu uvjerljivost i ljepotu naše šansone. Del 2 av 7.
15:00 
Najbolje vrtne kucice
Clanovi žirija posjecuju vrtne kucice u užem izboru u još dvije kategorije, a sve se natjecu za titulu sveukupnog pobjednika za vrtnu kucicu godine. Prva je na redu kategorija jedinstvenih s cetiri kucice koje se nadmecu u tome koja ce biti jedinstvenija od drugih. Od japanske cajane sagradene u vrtu u Essexu do kucice koja ponosno stoji na stablu na visini od 16 metara. Bore se protiv nevjerojatne goticke ludorije te najmanje vrtne kucice na ovogodišnjem natjecaju, dimenzija 0,6 x 1,2 m, koja se slucajno vozi na minijaturnoj željeznici. A ako vam ove nisu bile dovoljno uzbudljive, naš žiri posjecuje i kucice u užem izboru nove kategorije povijesnih kucica. Odabrala: Mira Vocinkic. Säsong 2. Del 2 av 4.
15:55 
Detektiv Murdoch
Istražujuci neobicno ubojstvo u samostanu, Murdoch otkriva nešto neocekivano o prošlosti i dolazi do tužne spoznaje o buducnosti. Istražujuci ubojstvo svecenika u samostanu, detektiv Murdoch nalazi svoju sestru koju odavno nije vidio, Susannu, a koja je sada predstojnica samostana. Njihov ponovni susret pomracuje sumnja na dvije redovnice. Susannah tvrdi da su sestre nevine, te da povucena sestra Catherine komunicira s andelima koji su joj rekli da je za ubojstvo svecenika odgovoran demon. Murdoch to ne prihvaca tek tako pa se Susannah okrece protiv njega i dovodi njegovu vjeru u pitanje. Ali kad Murdoch shvati da ubijeni nije bio svecenik, nego varalica s kriminalnom prošlošcu, slucaj dobiva zemaljsku podlogu. Kad se napokon objasni izvor andeoskih poruka sestre Catherine, on otkriva ljubavni trokut prijevare i osvete. Tada Murdoch doživi najveci šok u životu kad Susannah prizna ubojstvo. Ali to nije jedina tajna koju mu je prešutjela. U šokantnoj posljednjoj sceni Murdochov se život zauvijek mijenja. Uloge: Yannick Bisson (detektiv William Murdoch), Helene Joy (dr. Julia Ogden), Thomas Craig (inspektor Brackenreid), Jonny Harris (policajac Crabtree), Lachlan Murdoch (policajac Higgins), Michelle Nolden (Susannah) Scenaristica: Jean Greig Redateljica: Gail Harvey Urednica: Ranka Horvat. Säsong 4. Del 10 av 13.
16:43 
TV Kalendar
17:00 
Vijesti u 17
17:09 
Vrijeme
17:10 
HAK - promet info
17:15 
Hrvatska uzivo
18:00 
Lijepom nasom: Sombor
18:59 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:42 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
20:04 
Ritam ljeta
20:55 
Zaronite s nama: Pasjaca - Konavoske stijene
Endem Sredozemlja pronašli smo ispod Pasjace kod Konavoskih stijena. Sredozemna meduza, dobar plivac, bezopasna za ljude, odvela nas je do orade i mnogih drugih osebujnih morskih organizama. Redatelj i scenarist: Miro Andric Montaža: Sonja Andracic Snimatelj: Miro Andric Urednica: Jozefina Stipancevic Proizvodnja: Car Herc za HRT, 2017. Del 49.
21:00 
Sol zivota: U zemljinoj utrobi
U ovoj epizodi, kao što nam i naslov navješcuje, bavimo se iskorištavanjem soli iz zemlje tj. rudnika soli. U tu smo svrhu pohodili rudnike u Tuzli, Wieliczkoj pokraj Krakowa u Poljskoj, Hallsttatu u Austriji te govorimo o njihovu znacenju ne samo za gospodarstvo nego i za kulturu i turizam. Osobito je naglašena uloga soli za razvoj halštatske kulture koja je raširena i na hrvatskom podrucju. U emisiji sudjeluju: prof. dr. Marina Milicevic, prof. dr. Aleksandar Durman te suradnici iz Poljske i Austrije. Del 4 av 5.
21:35 
Novine
Dubravka Kardum (Edita Karadole) predaje Dijani Mitrovic (Branka Katic) fotografije koje je cuvala u kucnom sefu i traži od Dijane da ih objavi. Fotografije su vrlo kompromitirajuce za Dubravkinog pokojnog supruga, ali i za gradonacelnika Tomaševica (Dragan Despot). Mario Kardum (Aleksandar Cvjetkovic) iz pritvora smjenjuje glavnu urednicu ”Novina” Alenku Jovic Marinkovic (Olga Pakalovic), a na njezino mjesto se vraca stari urednik Martin Vidov (Zijad Gracic). Povrijedena Alenka priprema osvetnicki tekst kojim namjerava raskrinkati sumnjive transakcije tvrtke ”Tetra usluge” koja služi kao paravan za izvlacenje novaca i Kardumu i gradonacelniku Tomaševicu za financiranje buduce predsjednicke kampanje, ali Nikola Martic (Trpimir Jurkic) to dojavljuje Vidovu. Marko Mladenovic (Mijo Jurišic) izlazi iz pritvora i posjecuje suprugu Anju (Marina Redžepovic) koja je još uvijek u bolnici zbog pokušaja samoubojstva te se prema mužu ponaša neobjašnjivo hladno. Novopeceni gradonacelnikov glasnogovornik Andrej Marinkovic (Goran Markovic) s novim šefom uvježbava govor za objavu Tomaševiceve predsjednicke kandidature… U glavnim ulogama: Branka Katic, Trpimir Jurkic, Zijad Gracic, Aleksandar Cvjetkovic, Olga Pakalovic, Goran Markovic, Tihana Lazovic, Dragan Despot, Edita Karadole, Zdenko Jelcic, Alen Liveric, Dajana Culjak, Anja Matkovic, Mijo Jurišic Scenarist: Ivica Đikic Redatelj: Dalibor Matanic Urednik: Mislav Brumec. Säsong 12. Del 11 av 12.
22:35 
Dnevnik 3
22:50 
Sport
22:53 
Vrijeme
22:55 
Vijesti iz kulture
23:10 
Ljubav na francuski nacin
Romanticna komedija o tridesetosmogodišnjoj Alice i njezinom dvadeset godina mladem decku Balthazaru. Alice (V. Efira) je lijepa i ambiciozna žena, u potpunosti posvecena svome poslu modne urednice i zanemaruje privatni život. Ucinila bi sve da postane glavna urednica casopisa Rebelle, ali cini se da joj perfekcionizam ne ide baš u prilog jer je suradnici doživljavaju kao napetu i suzdržanu. Kad su je kolege slucajno vidjeli na sastanku sa studentom arhitekture Balthazarom (P. Niney), a k tome još da stavlja na glavu kacigu i penje se na njegov skuteru, fotografirali su je i objavili na Twiteru. Cijela se redakcija drugo jutro zabavljala na njezin racun, medutim, bili su impresionirani njezinim ”deckom”, osobito šef. Stoga je Alice odlucila glumiti da je zaljubljena ne bi li napredovala. Ubrzo se spustila na zemlju i shvatila da s ljubavi nema šale…. Regissör: David Moreau, Skĺdespelare: Virginie Efira, Pierre Niney, Charles Berling.
00:43 
Don Matteo
Vila Bernardi, kamp albanskih izbjeglica. Mladu Albanku Annu poslodavac optuži da je ukrala novac i srebrninu. Don Matteo otkrije da djevojku ucjenjuju Albanci koji je žele vratiti prostituiranju na ulicama. Uloge: Terence Hill, Nino Frassica, Flavio Insinna, Natalie Guetta, Evelina Gori, Claudio Ricci, Francesco Scali, Gastone Moschin, Pietro Pulcini, Valerio Santoro, Mauro Pirovano Režija: Enrico Oldoini Scenarij: Francesca Panzarella Urednica: Ranka Horvat. Säsong 1. Del 4 av 16.
01:35 
Detektiv Murdoch [Repris]
Istražujuci neobicno ubojstvo u samostanu, Murdoch otkriva nešto neocekivano o prošlosti i dolazi do tužne spoznaje o buducnosti. Istražujuci ubojstvo svecenika u samostanu, detektiv Murdoch nalazi svoju sestru koju odavno nije vidio, Susannu, a koja je sada predstojnica samostana. Njihov ponovni susret pomracuje sumnja na dvije redovnice. Susannah tvrdi da su sestre nevine, te da povucena sestra Catherine komunicira s andelima koji su joj rekli da je za ubojstvo svecenika odgovoran demon. Murdoch to ne prihvaca tek tako pa se Susannah okrece protiv njega i dovodi njegovu vjeru u pitanje. Ali kad Murdoch shvati da ubijeni nije bio svecenik, nego varalica s kriminalnom prošlošcu, slucaj dobiva zemaljsku podlogu. Kad se napokon objasni izvor andeoskih poruka sestre Catherine, on otkriva ljubavni trokut prijevare i osvete. Tada Murdoch doživi najveci šok u životu kad Susannah prizna ubojstvo. Ali to nije jedina tajna koju mu je prešutjela. U šokantnoj posljednjoj sceni Murdochov se život zauvijek mijenja. Uloge: Yannick Bisson (detektiv William Murdoch), Helene Joy (dr. Julia Ogden), Thomas Craig (inspektor Brackenreid), Jonny Harris (policajac Crabtree), Lachlan Murdoch (policajac Higgins), Michelle Nolden (Susannah) Scenaristica: Jean Greig Redateljica: Gail Harvey Urednica: Ranka Horvat. ,. Säsong 4. Del 10 av 13.
02:21 
Hanna
Hanna i Maximilian uživaju u svojoj novoj sreci. Hanna se priprema za važnoga gosta koji bi je mogao predložiti za zvjezdicu. Pitanje je samo kako ce prepoznati nepoznatoga gastrokriticara. Dana posluša Jonasa i tako izbjegne Oskarovu klopku. Oskar se želi osvetiti Edith pa uzme kod Stefana pohranjena pisma s vlastitim priznanjem ubojstva. Edith slucajno nade pisma i, uzdrmana, prisiljena je ustanoviti da je Oskar zlorabio njezino povjerenje. Potvrduje se Gudrunina i Stefanova sumnja da se Berghaus neopravdano služi doktorskom titulom. Nakon kratkog razdoblja rezignacije Lina skupi novu snagu i kani potražiti novo mjesto za praksu, no nažalost bez uspjeha. Säsong 12. Del 118 av 130. Regissör: Walter A. Franke, Petra Wiemers, Klaus Kemmler, Herbert Wüst, Skĺdespelare: Luise Bähr.
03:03 
Hanna
Maximilian iznenadi Hannu osobitim izletom. Hannina sreca je savršena kad je Maximilian zaprosi. Oskar ne sluti da je Edith ušla u trag njegovim smicalicama. Edith postavi Oskaru klopku i njezina se uznemirujuca sumnja potvrdi: Oskar je više ne voli. Edith otkazuje vjencanje. Gudrun sudjeluje u raspravi uživo kako bi srušila Berghausa informacijama o njegovoj lažnoj doktorskoj tituli. Berghaus se u raspravi drži bolje nego što se ocekivalo, dok se Gudrun ne posluži lukavstvom. Gitti je nesretna što Johannu nikad nije rekla da ga voli. No kad se Johann napokon opet pojavi pred njom, oboje nastavljaju s pretvaranjem koje ih razdvaja vec punih trideset godina. Säsong 12. Del 119 av 130. Regissör: Walter A. Franke, Petra Wiemers, Klaus Kemmler, Herbert Wüst, Skĺdespelare: Luise Bähr.
03:45 
Reprizni program
04:06 
Tema dana
04:18 
Ritam ljeta
05:09 
Dinastija
Blake krece u Singapur ne bi li identificirao svojega sina, a Alexis ga presretne na aerodromu te mu kaže kako je nece sprijeciti u tome da spoji njihove dvije tvrtke. Medutim, unatoc njezinim nastojanjima, Blake je uvjeren da ce mu kongresnik McVane pomoci u tome da je sprijeci. Jeff kaže Alexis da je pogriješio kad joj je prepisao svoje dionice i želi taj ugovor poništiti. Adam namami Kirby u hotel i napadne je. Jeff stiže upravo na vrijeme kako bi spasio Kirby te je u trenutku strasti zaprosi. Steven u Singapuru govori svom ocu da se odvojio od obitelji i ustraje na tome da se nece vratiti u Denver, sve dok mu Blake ne kaže da ima sina koji trenutno živi u kuci Carringtonovih. Izvršni producenti: Aaron Spelling, Douglas S. Cramer. Säsong 3. Del 18 av 24. Regissör: Gwen Arner, Skĺdespelare: John Forsythe.
05:54 (06:40)
Voli me zauvijek
Nuria se boji da ce je njezin otac Gonzalo Murat prijaviti policiji, pa se odluci na bijeg. Gonzalo je tužan jer je njegova kci Nuria ubila Alfonsa kako bi sprijecila da on kaže nešto što je znao. Leonel kaže svom pomocniku Alexisu da zna da je Gonzala ugrizao pas. Alan i Almudena dogovore se da ce zajedno raditi kao kuhari u hotelu ”Mauva”. Policijski agent kaže Tobíasu da ocekuje njegovu suradnju kako bi identificirali one koji su provalili u kucu radi pljacke. Héctor je jedan od tih. Nuria se skriva u Félixovoj radionici. Adriana sada živi kod Murata, a teti Julieti to nije drago. Osvaldo inzistira na tome da Gonzalo prijavi Nuriju. Mauricio i Alexis se cude da Leonel zna da je Gonzala ugrizao pas. Leonel doznaje da posmrtni ostaci djeteta koje su pokopali ne odgovaraju njegovom i Nurijinom djetetu. Odlazi Muratima da im to priopci. Micaela im prizna da je pokopala Chelino i Betovo dijete. Nuria se htjela riješiti djeteta pa ju je zamolila da joj ga da. Tako je Micaela uvjerila Beta i Chelo da je njihovo dijete živo. Dakle, Tobías je Nurijin sin. Uloge: Camila Sodi (Valentina Murat), Ignacio Casano (Mauricio Fonseca), Arturo Peniche (Gonzalo Murat), Laura Carmine (Nuria Murat), Alejandra Barros (Julieta Olmedo), Salvador Zerboni (Leonel), Cecilia Gabriela (Raquel Fonseca), Brandon Peniche (René Greepe), Juan Pablo Gil (Alan Greepe), Adriano Zendejas (Tobías), Jade Fraser (Carolina), Luis Fernando Pena (Beto), Moisés Arizmendi (Jaime) Režija: Lily Garza, Fernando Nesme, J. Säsong 12. Del 111 av 142.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se