Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:38 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro
10:20 
Dr. Bergmann
Jan je zabrinut za Maren jer je Louisa stalno drži u pokretu pa se Maren doima tužno i premoreno. Kad pokuša razgovarati s Maren, ona odmah plane. Je li samo premorena ili bolesna? Jan si mora priznati da bi to mogla biti postporodajna depresija, što Maren isprva posve odbacuje. I Hinnerk je loše raspoložen zbog svade sa sinom u vezi s Frederike. Kako bi se iskupio, Hinnerk skuha pomirbeni obrok za Petera i Frederike, no Peter i to smatra miješanjem pa ljutito odlazi. Frederike zakljucuje kako razgovor nije jaca strana obitelji Hinnerksen. Ines je dobila mjesto prehrambene savjetnice kod nekog zdravstvenog osiguranja i Jensu su potonule sve lade. Drago mu je zbog Ines, ali pocinje ga boljeti trbuh pa dolazi na pregled dr. Bergmannu. Jan ne nalazi nikakav organski uzrok, a Jens je, nakon istraživanja na internetu, uvjeren da boluje od raka želuca.Scenaristica: Inka FrommeRedatelj: Hans WernerUrednica: Ranka Horvat. Säsong 21. Del 3 av 15.
11:09 
Eko zona
11:35 
Bonton: Posudivanje stvari [Repris]
Sigurno ste barem jednom u životu prošli kroz zamke posudivanja stvari. Ponekad sve prode u najboljem redu, ali najcešce su one situacije kada vam posudenu stvar vrate u neprepoznatljivom izdanju. Ili je nikad više ne vidite. Pa kako se onda ponašati iduci put kad vas bliska osoba zamoli da joj posudite nešto? I kako cuvati tude stvari? Odgovore na ova pitanja dat ce vam Marta i Ivana. Scenarij: Janja Pilic i Matea Šaric Režija: Matea Šaric Direktori fotografije: Igor Kneževic i Davor Šaric Voditeljica: Franka Klaric. ,.
11:42 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
Klinika
12:27 
Zaljubljena u Ramona
Ramón odlazi Sofíji i prireduju veceru. Ona se i dalje nada da ce ponovno biti zajedno. Majka Anselma kaže Juliju da je zdravlje njegova sina pogoršano, da mu antibiotik nije pomogao i da ce morati na dijalizu. Julio moli da ga ne premjeste u bolnicu, te da ce u sirotištu sve to obaviti. Jorge i Andrea vide baku kako spava i govore kako je prije bila dobra i da ne razumiju zašto je sada puna gnjeva. No svejedno joj žele sve najbolje jer je vole. Francisco pokuša zavesti Fabiolu, a ona ga odbije. Antonio kaže Margariti da je Roxana otišla na put i da je zanemarila poziv na sud, a on to želi iskoristiti kako bi dobio skrbništvo nad Diegom. Antonio se iznenadi kada ga Roxana nazove kako bi mu rekla da su je uhitili pod optužbom za narkotrgovinu. Antonio moli Margaritu da bude njezina braniteljica. Roxana zove Daniela kako bi mu rekla da ima problem s njegovim kovcegom. Daniel je uvjerava da ce uskoro doci. Daniel zove Moralesa da mu javi da je policija uhitila Roxanu, te da mora otici onamo. Uloge: José Ron (Ramón López Ortiz), Esmeralda Pimentel (Fabiola Medina Fernández), Nuria Bages (Hortensia Requena), Marcelo Córdoba (Julio Medina Requena), Marisol del Olmo (Juana López Ortiz), Fabiola Guajardo (Sofía Vázquez), Arturo Carmona (Antonio Fernández Rivas), Luz Elena González (Roxana Herrera), Carlos Bracho (Pedro Lamadrid), Lisset (Virginia Sotomayor).Scenaristica i producentica: Lucero SuárezRedatelji: Claudia Elisa Aguilar, Jorge RoblesUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 74 av 117.
13:12 
Dr. Oz
Neke od najzdravijih namirnica u vašim supermarketima zapravo su lažnjaci! Od plodova mora do jogurta - uljezi na policama ducana. Dr. Oz vam skrece pozornost na prijevare i savjetuje kako provjeriti kupujete li doista željeni proizvod. Pogledajte i zabavne vježbe za poboljšanje pamcenja i oštroumnost koje možete prakticirati svaki dan. Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 6. Del 90 av 166.
13:59 
Potrosacki kod [Repris]
Ovo su teme ovotjednog Potrošackog koda:Što kupcima digitalnih sadržaja donosi europska direktiva o njihovoj boljoj zaštiti?. Kako se zaštititi kad osiguravatelj ne namjerava isplatiti odštetu za nesrecu za koju niste krivi?Ako kupljeno ne zadovoljava kvalitetom, ima li kupac pravo na novi proizvod?. Urednica i voditeljica: Sanja Smiljanic.
14:29 
Pogled preko granice - Hrvati u BiH
15:00 
Dobar dan
15:49 
Zagonetni slucajevi dr. Blakea
Kad trgovacki putnik pogine u prometnoj nesreci, policija okrivi alkohol. Dr. Blake zakljuci da žrtva nije bila pijana i da je umrla prije sudara u veoma neobicnim okolnostima. Kad trgovacki putnik pogine u prometnoj nesreci na mirnoj seoskoj cesti, Lawson smatra da je nesreci kumovao alkohol. Ali dr. Blake otkrije da, iako mu odjeca zaudara na alkohol, vozac nije bio pijan, a umro je prije nesrece. Ali kako? I zašto mu je lice plavo? Lawson razmatra uobicajene krivce: drugog trgovackog putnika koji je eliminirao konkurenciju, kladionicara kojemu je žrtva bila dužna stotine funti ili ljubomornog muža koji se riješio ženina ljubavnika. Dr. Blake ide za nosom dok ne otkrije ljubavni trokut koji sve šokira.Glavne uloge: Craig McLachlan (dr. Blake), Nadine Garner (Jean Beazley), Cate Wolfe (Mattie O'Brien), Rick Donald (Danny Parks), Joel Tobeck (viši inspektor Matthew Lawson) Gostujuci glumci:David Whiteley (Bill Hobart), Socratis Otto (Clive Churchill), Tim Potter (Gus Hawting), David Bredshaw (Eddie Carlin), Fred Whitlock (Frank Connolly), Petra Glieson (Claire Connolly)Scenaristi: Stuart Page i Chelsea CassioRedatelj: Ian BarryUrednica: Ranka Horvat. Säsong 1. Del 3 av 10.
16:45 
TV Kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:19 
Kod nas doma
18:08 
Potjera
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:44 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
19:59 
Loto 7/39
20:05 
Mijenjamo svijet: Winston Churchill: div stoljeca
Film otkriva što se krije iza slavnih govora i bogatih izvora medijskog materijala o državniku Winstonu Churchillu. Obuhvacajuci cijelo stoljece iza kulisa nevjerojatnog životnog putovanja, film vrednuje i pravu dimenziju jednog od najvecih politickih voda u povijesti Europe. Poput uzbudljive autobiografije, dokumentarac je naizmjence dirljiv, duhovit i epohalan. Oslanjajuci se na bogate izvore tonskih i filmskih zapisa, koji su brižno obradeni i obojeni, film daje sveobuhvatni pregled Churchillove privatne i javne osobnosti. Zahvaljujuci suprotstavljenim poglavljima njegova života, nudi nam novu i do sada nevidenu perspektivu na Churchillov karakter te na njegov odnos s moci i suvremenicima kako bismo skinuli veo tajne s te živopisne, zagonetne, paradoksalne i ocaravajuce osobe.Odabrala: Mira Vocinkic.
20:59 
Dhruv Baker: Iz Hrvatske s ljubavlju - Zagrebacka zupanija
Dhruv Baker, britanski MasterChef, roden i odrastao u Meksiku, Indiji i Africi, u ovoj seriji krece na put otkrivanja najboljeg od hrvatske kuhinje. U zemlji prepunoj raznolikosti i ljepote, u kojoj su cak i rimski bogovi slavili svoje praznike, Dhruv otkriva brojne vrhunske delicije i božanstvene namirnice. Cesto nazivan i chefom s nepcem andela, Dhruv svako svoje putovanje kroz epizode, slavi i kuhanjem svega najboljeg što Hrvatska nudi, na najljepšim mjestima, gdje još nijedan chef prije njega nije kuhao.Projekt pod naslovom Croatia's Finest prvi je veliki gastronomski televizijski putopis po Hrvatskoj na engleskom jeziku i ostvario je veliki uspjeh na svjetskoj sceni. Voditelj emisije, pobjednik britanskog MasterChefa Dhruv Baker, vlasnik je londonskog restorana Jolly Gardeners i autor uspješne kuharice ”Spice”. Serija je do sada emitirana u gotovo 100 zemalja svijeta. National Geographic Channel Asia emitirao je seriju premijerno 2016. godine, dva i pol mjeseca u cijeloj Aziji i dijelu Afrike te nakon toga neprekidno do danas nastavio s brojnim i svakodnevnim reemitiranjima. Od prvog tjedna emitiranja na NGC-u Croatia's Finest nalazi se na listi najgledanijih emisija NGC-a u Aziji. Serija se od 2016. emitira svakodnevno i u Velikoj Britaniji, a od travnja 2017. u Rusiji i susjednim državama.Srijedom na Prvom program HTV ce prikazati 20 epizoda.1. epizoda: ZAGREBACKA ŽUPANIJAU prvoj epizodi tri grada predstavljaju Zagrebacku županiju. Na brežuljcima oko Jastrebarsk. Del 1 av 20.
21:27 
Pola ure kulture
22:00 
Otvoreno
22:53 
Dnevnik 3
23:08 
Sport
23:12 
Vrijeme
23:14 
Vijesti iz kulture
23:26 
Nijanse plave [Repris]
Harlee muci to što je postala FBI-eva doušnica. Wozniak sumnja u sve clanove svoga tima. Harlee se panicno boji da ce je Wozniak otkriti i predlaže da se svi podvrgnu testu detektorom laži, što joj se obije o glavu. Zbog jednog slucaja Wozniak pregleda snimke svog prvog susreta s Harlee, koje otkrivaju mracnu tajnu iz njihove prošlosti. Espada pomaže Tess da se nosi s muževom nevjerom.Uloge: Jennifer Lopez (Harlee Santos), Ray Liotta (Matt Wozniak), Warren Kole (Robert Stahl), Dayo Okeniyi (Michael Loman), Drea de Matteo (Tess Nazario), Hampton Fluker (Patrick Tufo), Vincent Laresca (Tony Espada), Sarah Jeffery (Cristina Santos)Gostujuce uloge: Santino Fontana (Stuart Saperstein), Lolita Davidovich, Michael Esper, Gino Anthony Pesi, Annie ChangAutor: Adi HasakUrednica: Ranka Horvat. Säsong 1. Del 2 av 13.
00:08 
Zagonetni slucajevi dr. Blakea
Kad trgovacki putnik pogine u prometnoj nesreci, policija okrivi alkohol. Dr. Blake zakljuci da žrtva nije bila pijana i da je umrla prije sudara u veoma neobicnim okolnostima. Kad trgovacki putnik pogine u prometnoj nesreci na mirnoj seoskoj cesti, Lawson smatra da je nesreci kumovao alkohol. Ali dr. Blake otkrije da, iako mu odjeca zaudara na alkohol, vozac nije bio pijan, a umro je prije nesrece. Ali kako? I zašto mu je lice plavo? Lawson razmatra uobicajene krivce: drugog trgovackog putnika koji je eliminirao konkurenciju, kladionicara kojemu je žrtva bila dužna stotine funti ili ljubomornog muža koji se riješio ženina ljubavnika. Dr. Blake ide za nosom dok ne otkrije ljubavni trokut koji sve šokira.Glavne uloge: Craig McLachlan (dr. Blake), Nadine Garner (Jean Beazley), Cate Wolfe (Mattie O'Brien), Rick Donald (Danny Parks), Joel Tobeck (viši inspektor Matthew Lawson) Gostujuci glumci:David Whiteley (Bill Hobart), Socratis Otto (Clive Churchill), Tim Potter (Gus Hawting), David Bredshaw (Eddie Carlin), Fred Whitlock (Frank Connolly), Petra Glieson (Claire Connolly)Scenaristi: Stuart Page i Chelsea CassioRedatelj: Ian BarryUrednica: Ranka Horvat. Säsong 1. Del 3 av 10.
01:03 
Don Matteo [Repris]
Nakon predavanja iz astronomije profesora Albanija nadu mrtvoga na dnu tjesnaca Gola del Bottaccione. Cudan niz svjetala koja su Natalina i Pippo ugledali na nocnom nebu nešto prije profesorove pogibije navede ih da povjeruju da su izvanzemaljci u NLO-ima krivi za profesorovu smrt…Uloge: Terence Hill (don Matteo), Nino Frassica (Cecchini), Simone Montedoro (Tommasi), Astra Lanz (Maria), Nathalie Guetta (Natalina), Francesco Scali (Pippo), Pietro Pulcini (Ghisoni), Shukri Said (Jamila), Caterina Sylos Labini (Caterina Cecchini), Ilaria Spada (Amanda), Toni Garrani (Ludovico Tommasi)Režija: Elisabetta Marchetti Urednica: Ranka Horvat. Säsong 6. Del 17 av 24.
01:56 
Dr. Bergmann
Jan je zabrinut za Maren jer je Louisa stalno drži u pokretu pa se Maren doima tužno i premoreno. Kad pokuša razgovarati s Maren, ona odmah plane. Je li samo premorena ili bolesna? Jan si mora priznati da bi to mogla biti postporodajna depresija, što Maren isprva posve odbacuje. I Hinnerk je loše raspoložen zbog svade sa sinom u vezi s Frederike. Kako bi se iskupio, Hinnerk skuha pomirbeni obrok za Petera i Frederike, no Peter i to smatra miješanjem pa ljutito odlazi. Frederike zakljucuje kako razgovor nije jaca strana obitelji Hinnerksen. Ines je dobila mjesto prehrambene savjetnice kod nekog zdravstvenog osiguranja i Jensu su potonule sve lade. Drago mu je zbog Ines, ali pocinje ga boljeti trbuh pa dolazi na pregled dr. Bergmannu. Jan ne nalazi nikakav organski uzrok, a Jens je, nakon istraživanja na internetu, uvjeren da boluje od raka želuca.Scenaristica: Inka FrommeRedatelj: Hans WernerUrednica: Ranka Horvat. Säsong 21. Del 3 av 15.
02:40 
Dr. Oz
Del 90.
03:22 
Skica za portret [Repris]
03:26 
Eko zona [Repris]
03:50 
Potrosacki kod [Repris]
04:15 
Pogled preko granice - Hrvati u BiH [Repris]
04:40 
Pola ure kulture [Repris]
05:08 
Kod nas doma [Repris]
05:53 (06:39)
Zaljubljena u Ramona
Ramón odlazi Sofíji i prireduju veceru. Ona se i dalje nada da ce ponovno biti zajedno. Majka Anselma kaže Juliju da je zdravlje njegova sina pogoršano, da mu antibiotik nije pomogao i da ce morati na dijalizu. Julio moli da ga ne premjeste u bolnicu, te da ce u sirotištu sve to obaviti. Jorge i Andrea vide baku kako spava i govore kako je prije bila dobra i da ne razumiju zašto je sada puna gnjeva. No svejedno joj žele sve najbolje jer je vole. Francisco pokuša zavesti Fabiolu, a ona ga odbije. Antonio kaže Margariti da je Roxana otišla na put i da je zanemarila poziv na sud, a on to želi iskoristiti kako bi dobio skrbništvo nad Diegom. Antonio se iznenadi kada ga Roxana nazove kako bi mu rekla da su je uhitili pod optužbom za narkotrgovinu. Antonio moli Margaritu da bude njezina braniteljica. Roxana zove Daniela kako bi mu rekla da ima problem s njegovim kovcegom. Daniel je uvjerava da ce uskoro doci. Daniel zove Moralesa da mu javi da je policija uhitila Roxanu, te da mora otici onamo. Uloge: José Ron (Ramón López Ortiz), Esmeralda Pimentel (Fabiola Medina Fernández), Nuria Bages (Hortensia Requena), Marcelo Córdoba (Julio Medina Requena), Marisol del Olmo (Juana López Ortiz), Fabiola Guajardo (Sofía Vázquez), Arturo Carmona (Antonio Fernández Rivas), Luz Elena González (Roxana Herrera), Carlos Bracho (Pedro Lamadrid), Lisset (Virginia Sotomayor). Scenaristica i producentica: Lucero Suárez Redatelji: Claudia Elisa Aguilar, Jorge Robles Urednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 74 av 117.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2018 Comspace
Limetta.se