Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
07:00 
TV Kalendar
07:15 
Lijepom nasom: Veliko Trojstvo (1. dio) (70'25")
Pogledajte prvu od dviju emisija snimljenih u opcini Veliko Trojstvo u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. U prepunoj školskoj sportskoj dvorani nastupili su brojna kulturno-umjetnicka društva, glazbeni sastavi i solisti, medu kojima: KUD ”Veliko Trojstvo”, KUD ”Bjelovar”, KUD ” Ivan vitez Trnski” - Nova Raca, SKD ”Prosvjeta'' pododbor ''Moslavina'' - Garešnica, PZMU Veliko Trojstvo, ŽVS KUD ”Rovišce”, ZO ”Sloga - Bilogora” i Miro Popovic, klape: ”Sv. Matej”, ”Bjelovar” i ”Stentoria”- Daruvar, Trio Martinici - Garešnica, Trio Janci - Bjelovar, Sjecanja, Biseri Drave - Kapošvar, Bariqe, Zdravko Brkic, Milenij, Saša Kovac, Kristina Andelka Ðopar, Mladen Medak Gaga, Mladen Kos, Svirci moji - Pitomaca, Mirko Švenda Žiga, Veseli Podravci, Vlatka Buric Dujmovic, Boris Ciro Gašparac te Zlatko Pejakovic. Medu ostalim, cut cemo skladbe: Oj, goro Bilogoro, Kaj bi bilo da bi bilo, Ja sam momak Bilogorac, Najdraži je rodni kraj, Bela roža, Lepo je na svetu živeti, Procvala je trešnja rana, Mandolina i tamburica i dr. Redovite rubrike upoznaju nas s tradicijom ovoga kraja. Urednik i voditelj: Branko Uvodic Producent: Zdravko Sandrin Redatelj: Vladimir Košcevic.
08:30 
The Black Orchid
Romanticna drama. Rose Bianco (S. Loren) ostala je udovica nakon što su joj gangsteri ubili muža. Sada sate provodi izradujuci umjetno cvijece da zaradi za sebe i svojeg problematicnog sina. Zbliži se s udovcem Frankom (A. Quinn), ali njegova kci (I. Balin) ne želi prihvatiti Rose… Sophia Loren na festivalu u Veneciji 1958. dobila je nagradu Volpi za najbolju glumicu, a redatelj Martin Ritt nominiran je za Zlatnog lava. Uloge: Sophia Loren, Anthony Quinn, Peter Mark Richman, Ina Balin Scenarij: Joseph Stefano Režija: Martin Ritt Proizvodnja: 1958. Urednik: Dean Šoša.
10:00 
Ludina: Misa
11:00 
Biblija
11:10 
Pozitivno
11:40 (11:52)
TV Kalendar
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 (12:21)
HAK - promet info
12:30 
Plodovi zemlje
13:25 
Split: More
14:00 
Stambeno pitanje: Tri drzave protiv jednog Paula
Stambeno pitanje dokumentarna je serija koja kroz osam epizoda prati kako su se politika i ratovi, dekreti i zakoni, revolucije i tranzicije, birokracija i administracija prelamali preko sudbina starih i novih vlasnika stanova i kuca - ukratko naših domova. Ovo su price o graditeljima i rušiteljima, osvajacima i prognanima, pobjednicima i poraženima, bogatima i siromašnima, novim bogatašima i novim siromasima, starim i novim stanarima… Svaka epizoda fokusirana je na jednu obitelj koja je na nekoj adresi nekada imala ili još uvijek ima dom, a sada je njihova nekretnina opterecena nekom vrstom sudskog ili upravnog postupka. U nekom domu tlocrt je možda promijenjen, pokucstvo je novo, necije tude fotografije vise na zidovima, ali 'nosivi zid' onog što je predstavljao dom nikada nije srušen. Na sudu, u gruntovnici, registrima, to je samo katastarska cestica, ali svaka je ova epizoda i mala povijest naše zemlje. Ovo je serija o ”malim ljudima” i velikim sustavima koji su se urotili protiv njih. Svaka prica o nekretnini uronjena je u povijesni kontekst koji tumace i rekonstruiraju naši najugledniji povjesnicari i kronicari, a svojim su dragocjenim znanjem pomogli i deseci kustosa hrvatskih i europskih muzeja, arhiva i fototeka. Povijest Hrvatske protagonisti serije tumace kroz price svojih obitelji. Udimo u njihove domove, upoznajmo cetvrt, prošecimo ulicama, pogledajmo s balkona, saznajmo nešto o njihovom gradu. Prolistajte s nama njihove obiteljske albume, ali i rekonstruiraj. Del 1 av 8.
14:45 
...
15:05 
Mir i dobro
15:30 
Manjinski mozaik
15:50 
Veliki pozar
Thomas s nelagodom otkriva da Sarin muž Will nije mrtav, kao što su mislili. Živ je, štoviše, dezertirao je u kolonije i ostavio obitelj na cjedilu, bez novcica. Sarino zaprepaštenje pretvara se u ljutnju prema Thomasu. U meduvremenu, kralj se povukao i pije sa svojom ljubavnicom, no kraljica mu pristupa i obavijesti ga da James ne uspijeva obuzdati požar. Jasno je da kralj više nema povjerenja u sebe, ali kraljica ga podsjeca kakav je covjek bio kad su se upoznali. Dirljivom susretu Thomasa i Sare s djecom istoga trena zaprijeti dolazak jednoga od Dentonovih ljudi. Hannah slucajno izlane Davidu da mu je otac živ. Zacas nastaje panika kad Thomas i Sarah shvate da je David pobjegao na dokove kako bi potražio istinu o svom ocu, i da je Hannah otišla s njim. Na ulicama nastaje kaos… Uloge: Rose Leslie, Daniel Mays, Charles Dance, Jack Huston, Andrew Buchan Scenarij: Tom Bradby Režija: Jon Jones Izvršni producenti: Lucy Bedford, Douglas Rae Urednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 4 av 4.
16:35 
...
16:43 
TV Kalendar
17:00 
Vijesti u 17
17:09 
Vrijeme
17:10 
HAK - promet info
17:11 
Bonton
17:18 
Hrvatska moj izbor: Diana i Josip
Diana i Josip upoznali su se na Novom Zelandu kamo su došli kao dvadesetogodišnjaci. Živjeli su u Aucklandu 14 godina, tamo su se vjencali i dobili sina Roka. Josip je radio kao menadžer, a Diana u trgovackom centru. Napredovali su, osnovali vlastiti posao koji se širio, imali su lijepu kucu, aute. Sve osim zadovoljstva da žive tamo gdje bi voljeli. Uz sve blagodati života na Zelandu, uvijek su govorili kako je to privremeno rješenje, kako ce se vratiti u Hrvatsku i ovdje ostvariti srecu. To su i napravili. Vratili su se u Split 2009. godine. Povratak nije bio lak, cak su bili i prevareni, ali nisu odustali od novog pocetka. Uspjeli su izgraditi novi život. Na Novi Zeland se žele vratiti samo turisticki. Scenarij i režija: Tanja Kanceljak Snimatelj: Zlatko Sokolovic Montažer: Lovro Runjic Skladatelj: Matej Meštrovic Urednica: Željkica Lozo. Del 2.
17:40 
Volim Hrvatsku
Del 8.
18:59 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:42 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
20:00 
LOTO 6/45
20:10 
Hrvatski velikani: Faust Vrancic
Faust Vrancic iz Šibenika, poznati je hrvatski polihistor, jezikoslovac, izumitelj, diplomat, inženjer, svecenik i biskup. ”Otac” je homo volansa - pretece modernog padobrana. No jeste li znali da je Faust Vrancic prije nekoliko stoljeca objavio i nacrte viseceg mosta po kojem su nastali mostovi u San Franciscu i Dubrovniku? Njemu možete zahvaliti i razvoj amortizera i još niz stvari koje nas okružuju. Kako je živio ovaj svestrani genij i zašto je neko vrijeme bio drugi covjek Europe, saznajte u šestoj epizodi ”Hrvatskih velikana”. Redatelj, scenarist i voditelj: Robert Knjaz Urednik: Ivica Dlesk Produkcija: Sirovina i sinovi d.o.o. za HRT, 2016. Del 6 av 8.
21:09 
Crno-bijeli svijet
21:10 
Crno-bijeli svijet
Sve cešci nesporazumi izmedu Jagode i Jure kulminirat ce na proslavi Žacova 16. rodendana, na koju neocekivano dolazi i major Kurtela. Ksenija je napredovala na poslu, no to zaoštrava njezine odnose s Bibom, a zahvaljujuci jednoj Dominikovoj taksi vožnji, Kipo i Žungul ponadat ce se da su na tragu velike price o senzacionalnom nogometnom transferu. Una, u meduvremenu, sudjeluje s kolegama s Akademije u snimanju televizijske serije, koje epilog ima u ”milicijskoj stanici”… Glume: Filip Ridicki, Slavko Sobin, Jelena Miholjevic, Franjo Kuhar, Sreten Mokrovic, Karlo Maloca, Kaja Šišmanovic, Elizabeta Kukic, Otokar Levaj, Dora Polic, Lucia Stefania Glavich Mandaric, Goran Navojec, Olga Pakalovic, Stojan Matavulj, Doris Šaric Kukuljica, Paško Vukasovic i dr. Autor, redatelj i scenarist: Goran Kulenovic Urednik: Hrvoje Ivankovic. Säsong 2. Del 5 av 12.
22:05 
Dnevnik 3
22:20 
Sport
22:25 
Vrijeme
22:27 
Vijesti iz kulture
22:40 
Kulturni kolodvor
23:15 
Zene
00:05 
The Black Orchid
Romanticna drama. Rose Bianco (S. Loren) ostala je udovica nakon što su joj gangsteri ubili muža. Sada sate provodi izradujuci umjetno cvijece da zaradi za sebe i svojeg problematicnog sina. Zbliži se s udovcem Frankom (A. Quinn), ali njegova kci (I. Balin) ne želi prihvatiti Rose… Sophia Loren na festivalu u Veneciji 1958. dobila je nagradu Volpi za najbolju glumicu, a redatelj Martin Ritt nominiran je za Zlatnog lava. Uloge: Sophia Loren, Anthony Quinn, Peter Mark Richman, Ina Balin Scenarij: Joseph Stefano Režija: Martin Ritt Proizvodnja: 1958. Urednik: Dean Šoša.
01:35 
Foyleov rat
Ovo je prica o zapetljanoj mreži britanskih obecanja Židovima da ce dobiti državu u Britanskoj Palestini. Kad na sveucilištu napadnu mladica, Foyle se pita je li motiv napada rasizam jer je žrtva bogati sin istaknutog židovskog poduzetnika. Napetost u Londonu raste i nakon objavljivanja novog politickog manifesta Charlesa Lucasa, karizmaticnog desnicarskog vode koji je protiv izbjeglica, osobito onih židovskog podrijetla. Za to je vrijeme Sam naumila pomoci djecaku kojeg je upoznala u bolnici koji ima opasnu plucnu infekciju; program zdravstvenog osiguranja još nije izglasan, a ona smatra da gradani trebaju bolju državnu zdravstvenu skrb nakon rata i nedostatka zdravstvene zaštite. Uloge: Michael Kitchen (Christopher Foyle), Honeysuckle Weeks (Samantha Stewart), Daniel Weyman (Adam Wainwright), Ellie Haddington (Hilda Pierce), Tim McMullan (Valentine), Rupert Vandsittart (Sir Alec Myerson) Gostujuci glumci: Richard Lintern (Charles Lucas), Finbar Lynch (Avraham Greenfeld), Alex Jennings (Clive Ord-Smith) Scenarist: Anthony Horowitz Redatelj: Stuart Orme Urednica: Ranka Horvat. Säsong 9. Del 2 av 3.
03:05 
Dragocjeni biser
Gertrude nosi sinu odjecu i novac. Lindinha moli Volpinu da nagovori Venceslaua da prihvati Franzovu želju da tvornica postane kooperativa. Nakon svade s Iolandom, Mundo napušta kucu. Franz prepozna Manfreda na fotografiji koju je snimila Pérola. Odnese tu sliku nacelniku. Hilda potice Aderbala da izjavi Joelu ljubav. Mundo se pojavi na otvorenju vrtica i izjavi Iolandi ljubav. Matilde pocinje radati. Ernest dobije Manfredovo pismo i stanje mu se pogorša. Mundo objavi da ce pomoci Iolandi tijekom njezine kandidature. Matilde odlazi u radaonicu. Sonan je uz nju. Venceslau kaže Franzu da ce mu pomoci, ali zauzvrat traži dobar položaj u tvrtki. Belmira gubi interes za Nuna. Franz brani kceri da sama izlazi iz kuce. Matilde rada zdravoga djecaka. Uloge: Bruno Gagliasso (Franz Hauser), Bianca Bin (Amélia Fonseca Hauser), Mel Maia (Pérola Fonseca Hauser), Carolina Dieckmann (Iolanda López Fonseca), Domingos Montagner (Raimundo Fonseca, Mundo), Nathália Dill (Sílvia Lemos Zampari Hauser), Rafael Cardoso (Viktor Hauser), Luiza Valdetaro (Hilda Hauser Baldo), Thiago Lacerda (Antônio Baldo Toni), Mariana Ximenes (Aurora Lincoln), Ana Lúcia Torre (Gertrude Ducke Hauser), Caio Blat (Sonan Gyatso), Letícia Spiller (Lola Garde), Carmo Dalla Vecchia (Manfred Ducke López) i José de Abreu (Ernest Hauser) Redatelji: Richardo Waddington, Amora Mautner Scenaristi: Duca Rachid, Thelma Guedes Urednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 107 av 110.
03:50 
Dragocjeni biser
Dr. Rubens pregleda Iolandu i ustanovi da nece moci radati. Iolanda i Mundo se rastuže. Ernest kaže svojoj obitelji da je Dália trudna i da strahuje da ce Manfred nauditi Péroli. Toni odlazi Hildi. Ona mu kaže da je otpratila Aderbala do luke. Njih dvoje obnove vezu. Kažu Franzu i Amelinhi vijest, a onda i mammi i Cvrgi. Aderbal pozove Joela u Pariz. U crkvi svi su zabrinuti zbog Joelova kašnjenja, a Aurora im kaže da je odustao od ženidbe s Creotinom. Creotina padne u duboku tugu, no Joel ulazi u crkvu i njih se dvoje ipak vjencaju. Amélia vidi da Pérole nigdje nema. Neki svjedok kaže da je vidio kako je ušla u auto s Manfredom. Amélia je ocajna i moli Munda da joj pomogne naci kcer. Svi odlaze Gertrudei, ali ona kaže da nema pojma gdje je Manfred. Tenpa kaže Sonanu da je Pérola nestala, a ovaj mu odvrati da je ona sanjala da ce se to dogoditi. Uloge: Bruno Gagliasso (Franz Hauser), Bianca Bin (Amélia Fonseca Hauser), Mel Maia (Pérola Fonseca Hauser), Carolina Dieckmann (Iolanda López Fonseca), Domingos Montagner (Raimundo Fonseca, Mundo), Nathália Dill (Sílvia Lemos Zampari Hauser), Rafael Cardoso (Viktor Hauser), Luiza Valdetaro (Hilda Hauser Baldo), Thiago Lacerda (Antônio Baldo Toni), Mariana Ximenes (Aurora Lincoln), Ana Lúcia Torre (Gertrude Ducke Hauser), Caio Blat (Sonan Gyatso), Letícia Spiller (Lola Garde), Carmo Dalla Vecchia (Manfred Ducke López) i José de Abreu (Ernest Hauser) Redatelji: Richardo Waddington, Amora Mautner Scenaristi: Duca Rachid, Thelma Guedes. Säsong 12. Del 108 av 110.
04:35 
Reprizni program
04:50 (05:02)
Tema dana

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Artiklar

Läs våra artiklar om kvällens program

Jakten på söderns country

Country roads - äkta country
SVT2,20:00

Löfven om livet som statsminister

Sommarkväll med Rickard Olsson
SVT1,20:00

Se fler artiklar

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se