Streamly
Logga in här
Kom ihĺg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut pďż˝ dagens tv
06:03 
Voli me zauvijek
Julieta shvati da je Silvia potkrada. Zaprijeti joj. Nuria traži da Micaela kaže gdje je njezino dijete, a Tobías joj je sredstvo ucjene. Fer uspije ustanoviti da su Eugenio i René ista osoba. Alan odluci otici u Cancún kako bi zaustavio svoga brata u njegovu naumu. Gonzalo zamoli istražitelja da istraži Alfonsovo ubojstvo, ali nije siguran bi li razotkrio Nuriju. Uloge: Camila Sodi (Valentina Murat), Ignacio Casano (Mauricio Fonseca), Arturo Peniche (Gonzalo Murat), Laura Carmine (Nuria Murat), Alejandra Barros (Julieta Olmedo), Salvador Zerboni (Leonel), Cecilia Gabriela (Raquel Fonseca), Brandon Peniche (René Greepe), Juan Pablo Gil (Alan Greepe), Adriano Zendejas (Tobías), Jade Fraser (Carolina), Luis Fernando Pena (Beto), Moisés Arizmendi (Jaime). Režija: Lily Garza, Fernando Nesme, Jorge Robles Scenarij: Martha Carrillo, Cristina García Urednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 93 av 142.
06:49 
TV Kalendar
07:03 
Klasika mundi: Dosje Cajkovski - ispovijesti jednog skladatelja [Repris]
Glazbeno-dokumentarni film njemackog redatelja Ralfa Plegera prikazuje emotivni psihološki portret najveceg ruskog glazbenog genija, skladatelja Petra Iljica Cajkovskog, ali radikalno prenesenog u sadašnje vrijeme. Naime, njegova seksualna orijentacija je uvijek propitivana, a zahvaljujuci pismima i dnevniku koji je vodio, redatelj je dobio posve drukciji profil skladateljeva uma. U Rusiji je Cajkovski nacionalni glazbeni heroj, a u filmu redatelj razotkriva Cajkovskog kao homoseksualca, a to je i danas tabu u Rusiji. U svijetu glazbe Cajkovski je najviše poznat po baletu Labude jezero, operi Evgenij Onjegin te 6. simfoniji tzv. Pateticnoj, a sva ta djela danas uživaju svjetsku slavu. Film je temeljen na razgovorima s renomiranim internacionalnim umjetnicima i ekspertima, kao što su ruska baletna zvijezda Vladimir Malakhov, americki orguljaš Cameron Carpenter i drugi, koji govore o skladateljevom stvaralaštvu i svojem osobnom pristupu tome. Uz potporu biografa Philipa Bullocka i muzikologinje Kadje Grönke film inicira iznenadujuce rasprave o skladateljevom životu, radu te okolnostima njegove misteriozne smrti. Koprodukcija: Ralf Pleger i ZDF/arte, 2015. Odabrala: Marija Ramljak. ,.
08:00 
Revolver za kukavicu
Vestern o mladom kauboju koji ne želi ulaziti u sukobe, zbog cega ga drugi nazivaju kukavicom. Život mu postane još teži kad najmladeg brata ubije konjokradica, a stariji brat zbog toga okrivi njega… Uloge: Fred MacMurray, Jeffrey Hunter, Janice Rule Scenarij: R. Wright Campbell Režija: Abner Biberman Proizvodnja: 1957. Urednik: Dean Šoša  .
09:30 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:11 
Dobro jutro
11:00 
Informativka: HGSS [Repris]
Cesto se na vijestima doznaje o požrtvovnim akcijama spašavanja na najnepristupacnijim terenima, bilo da je rijec o planinama, šumama ili spiljama. Volonteri te službe uvijek su u pripravnosti i uvijek spremni izaci na teren u bilo kojim vremenskim uvjetima i bilo koje doba godine. Informativka u ovoj epizodi upoznaje Hrvatsku gorsku službu spašavanja. Produkcija: POZITIV PRODUKCIJA j.d.o.o. Urednica: Đurdica Cocic. ,.
11:08 
Kucni ljubimci
11:40 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
HAK - promet info
12:26 
Price o veteranskom uspjehu: Sportasi do kraja [Repris]
Druga epizoda serije donosi price o hrvatskim braniteljima, današnjim uspješnim sportašima i trenerima, koji su se nakon rata posvetili sportu kako bi što bolje zalijecili svoje fizicke i psihicke rane. Scenarist: Srecko Karic Redateljica i scenaristica: Biljana Cakic Snimatelji: Radoslav Pažameta, FilipTot, Ivan Karabelj, Dragica Posavec, Bruno Gracin Montažerke: Monika Drahotuski, Karla Folnovic, Ana Šeric Producenti: Darija Kulenovic Gudan, Marina Andree Škop, Petar Milic Urednik: Darko Dovranic Produkcija HOMMAGE za HRT 2016. ,. Del 2 av 6.
13:13 
Hrvatska moj izbor:Gaella i Mark [Repris]
Za Gaellu Gottwald Dubrovnik je dvanaesti grad u kojem je živjela. Ova svestrana umjetnica, porijeklom Hrvatica, nakon Zagreba, ondje je pronašla svoj dom. Mark Thomas, novinar i urednik novina na engleskom, The Dubrovnik Timesa, zaljubio se u Dubrovnik, ali i Dubrovkinju Bobu. Price su to Gaelle i Marka, jer Dubrovnik je njihov izbor. Redateljica: Dada Žitko Scenaristica: Željkica Lozo Snimatelj: Damir Bednjanec Snimatelj tona: Marijo Šešerko Rasvjeta: Matija Keser Montažer: Zdravko Borko Urednica serijala: Željkica Lozo Proizvodnja: HTV 2016. ,. Del 6.
13:41 
Dodir [Repris]
Romanticna drama o staroj spisateljici koja je, zbog bolesti i ogorcenosti, odustala i od pisanja i od života, sve dok se ne pojavi sposobna njegovateljica Emma. Norma Boswell (D. Roberts) stara je, bolesna i bogata. Nekad je bila slavna spisateljica i voljela život medu ljudima, a sad je cangrizava i bezvoljna zbog bolesti koja je malo-pomalo nagriza i oduzima joj dio po dio sposobnosti, multiple skleroze. O njezinoj bolesti ne zna nitko ništa osim dr. Becka (E. Hudson), koji se brine o njezinom zdravlju, cak ni njezin sin Justin (S. Page), koji povremeno dolazi. Dugo vec nije pisala, a njezin zadnji rukopis, Touched, ostao je nedovršen. Živi u golemoj kuci, uz domacicu Mariju (T. Santiago) i njezinog muža, kucepazitelja Henryja (C. Gartin). Dr. Beck smatra da Norma treba profesionalnu njegovateljicu. Mnoge su intervjuirane, no gda Boswell sve ih otjera u manje od pet minuta. Jedino se Emma (R. Carpani) uspijeva zadržati, jer smatra da je placena da ucini sve što može kako bi Normi bilo bolje. Zbog te dužnosti spremna je izdržati i ružne postupke. Prije nego što je primljena za stalno, Emma potpisuje ugovor o diskreciji, dr. Beck joj otkriva kako ce gda Boswell živjeti još možda samo mjesec dana ako bude odbijala lijekove. Tu nije kraj neobicnim odnosima u kuci Boswell. Kad stigne Justin, Emma zapaža da izmedu majke i sina vlada krajnje zategnut odnos, ne samo kao odnos majke i sina, nego i kao odnos dvaju pisaca…. ,. Regissör: Bradford May, Skĺdespelare: Doris Roberts, Rachael Carpani, Sam Page, Tessie Santiago, Ernie Hudson, Chris Gartin.
15:08 
Prizma - multinacionalni magazin
15:58 
Veliki pozar [Repris]
Thomas se vraca u grad i traži Saru, dok se požar zastrašujucom brzinom širi glavnim gradom. U Whitehallu, kralj se ljuti kad dozna da su se njegovi savjetnici oglušili o njegov nalog da se sruši dio zgrada kako bi se stvorile barijere i sprijecilo širenje vatre. U meduvremenu, Sara po Dentonovom nalogu potajno odlazi u Hanfordovu kucu i uzima tajanstvenu kutiju iz sobe gospodina Romera. Vraca se da se nade s Dentonom i, misleci da je sad slobodna, nade se oci u oci s Thomasom. Pod Dentonovim budnim pogledom pokušava ga upozoriti i potiho ga moli da ode po Davida u zatvor Newgate. Thomas je zbunjen i povrijeden. Sadržaj kutije razocara Dentona - u njoj nema nicega doli pisama kraljeve majke njezinu sveceniku. Denton je uvjeren da je to pogrešna kutija i šalje Saru po pravu. Citajuci pisma iz kutije Denton shvaca da je glavni organizator atentata, koji senor Romero treba izvršiti na kralja, njegov brat James, vojvoda od Yorka. Požar je vec prodro u Newgate, ali Thomas uspijeva osloboditi Davida i druge zatvorenike. Zatim krece u pomoc Sari. Denton odlazi u palacu, gdje prekida kraljev sastanak s Romerom i Jamesom, te ih izravno optuži za izdaju. No James ima sasvim drugo objašnjenje… Uloge: Rose Leslie, Daniel Mays, Charles Dance, Jack Huston, Andrew Buchan Scenarij: Tom Bradby Režija: Jon Jones Izvršni producenti: Lucy Bedford, Douglas Rae Urednica: Ranka Horvat. ,. Säsong 12. Del 3 av 4.
16:44 
TV kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:09 
Vrijeme
17:10 
HAK - promet info
17:11 
Bonton: Poslovni pozivi nepoznatima [Repris]
Svaki tip posla uvijek je prepun izazova koji nas tjeraju da se suocimo s raznim osobnim strahovima i nesigurnostima. Medu ostalim, cesto cete naici na bezbroj zadataka koji ce ovisiti o tome kako razgovarate s osobama koje nikad niste vidjeli. Kako se opustiti, razbiti tremu i na koji nacin se uljudno predstaviti i zatražiti uslugu, pokazat ce vam Adam. ,.
17:15 
Otkrivamo Hrvatsku: Zumberak
Žumberak je kraj jedinstvene ljepote, mira i tišine. Ova ekološka oaza, udaljena je od Zagreba svega 50-ak kilometara. Kraj izvanrednih mogucnosti, idealan za stocarstvo, proizvodnju zdrave hrane i turizam. No demografski, Žumberak umire. Ljudi odlaze. Potencijali ostaju. Redatelj: Igor Roksandic Scenaristica: Željkica Lozo Snimatelj: Mario Britvic Tonski snimatelj: Goran Colig Rasvjeta: Hrvoje Puhovski Montažer: Igor Kožic Proizvodnja: HTV 2016. Del 4 av 7.
17:45 
Lijepom nasom: Veliko Trojstvo (1. dio) [Repris]
Pogledajte prvu od dviju emisija snimljenih u opcini Veliko Trojstvo u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. U prepunoj školskoj sportskoj dvorani nastupili su brojna kulturno-umjetnicka društva, glazbeni sastavi i solisti, medu kojima: KUD ”Veliko Trojstvo”, KUD ”Bjelovar”, KUD ” Ivan vitez Trnski” - Nova Raca, SKD ”Prosvjeta'' pododbor ''Moslavina'' - Garešnica, PZMU Veliko Trojstvo, ŽVS KUD ”Rovišce”, ZO ”Sloga - Bilogora” i Miro Popovic, klape: ”Sv. Matej”, ”Bjelovar” i ”Stentoria”- Daruvar, Trio Martinici - Garešnica, Trio Janci - Bjelovar, Sjecanja, Biseri Drave - Kapošvar, Bariqe, Zdravko Brkic, Milenij, Saša Kovac, Kristina Andelka Đopar, Mladen Medak Gaga, Mladen Kos, Svirci moji - Pitomaca, Mirko Švenda Žiga, Veseli Podravci, Vlatka Buric Dujmovic, Boris Ciro Gašparac te Zlatko Pejakovic. Medu ostalim, cut cemo skladbe: Oj, goro Bilogoro, Kaj bi bilo da bi bilo, Ja sam momak Bilogorac, Najdraži je rodni kraj, Bela roža, Lepo je na svetu živeti, Procvala je trešnja rana, Mandolina i tamburica i dr. Redovite rubrike upoznaju nas s tradicijom ovoga kraja. Urednik i voditelj: Branko Uvodic Producent: Zdravko Sandrin Redatelj: Vladimir Košcevic. ,.
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:41 
Vrijeme
19:44 
Tema dana
20:00 
LOTO 7/39
20:08 
Djevojke iz Coyote bara [Repris]
Romanticna komedija. Violet (P. Perabo) iz Jerseyja dolazi u New York u nadi da ce netko prepoznati njezin skladateljski dar. Nakon pocetnih neuspjeha, Violet se zaposli u baru ”Coyote Ugly”. Unatoc urodenoj sramežljivosti, Violet se pocne pomalo oslobadati u nekonvencionalnoj i divljoj sredini bara i uskoro upozna kuhara Kevina (A. Garcia), koji joj odluci pomoci da potpuno premosti tremu od scenskog nastupa. No, sve se zakomplicira kad Violetin otac, Bill (J. Goodman), sazna u kakvom mjestu radi njegova kcer… Film ”Djevojke iz Coyote bara” snimljen je u produkciji glasovitog Jerryja Bruckheimera, poznatog po akcijskim, visokobudžetnim filmovima koji imaju vrlo dobru produ kod publike. Prica filma prokušana je formula o putu do uspona, koja se cesto obraduje u mnogim žanrovima, no redatelj David McNally osigurao je gledateljima dobru zabavu jednostavnim, nepretencioznim i šarmantnim filmom. Uz tada mladu zvijezdu u usponu, Piper Perabo, svoju je ulogu izvrsno odglumila i Maria Bello (serija ”Hitna služba”, Hvala što pušite). U ulozi oca mlade pjevacice popularni je komicar John Goodman. ,. Regissör: David McNally, Skĺdespelare: Piper Perabo, Adam Garcia, John Goodman, Maria Bello, Izabella Miko, Tyra Banks, Bridget Moynahan.
21:48 
Dnevnik 3
22:03 
Sport
22:07 
Vrijeme
22:09 
Vijesti iz kulture
22:23 
Casino [Repris]
Kriminalisticka drama. Godina 1983. Upravitelj jedne od najvecih kockarnica u Las Vegasu Tangiers Sam Rothstein zvani Ace (R. De Niro) ulazi u svoj automobil u kojem eksplodira podmetnuta bomba… Deset godina ranije. Ace je došljak u Las Vegas iz Chicaga gdje su ga zamijetili mjesni mafijaši te mu zbog njegovog dara za brojeve ponudili unosni posao u kockarnici. U Las Vegas je stigao i Aceov najbolji prijatelj iz djetinjstva, probitacni i agresivni Nicky Santoro (J. Pesci), brz na jeziku i još brži na nožu. Izvrsno se snašavši u svijetu kocke i mafije, Ace postane jedan od najznacajnijih ljudi Las Vegasa zaljubivši se u skupu prostitutku Ginger (S. Stone) cije poslove od rane mladosti vodi ljubavnik Lester (J. Woods). Ne želeci se odreci prostitucije, Ginger nakon prvotnog odbijanja ipak pristane na Aceovu prosidbu privucena nevidenim luksuzom… Glasoviti Martin Scorsese (Razjareni bik, Avijaticar) realizirao je 1990. jedan od najboljih filmova u svojoj karijeri. Njegova kriminalisticka drama ”Dobri momci” nastala je prema knjizi Wise Guy Nicholasa Pileggija pri cemu je vecina kriticara istaknula sjajno prožimanje literarnog izvornika i Scorsesejeva osjecaja za ekranizaciju zahtjevnog predloška. Ova se suradnja ponovila pet godina kasnije pri realizaciji žanrovski istovjetnog filma ”Casino” koji je u produkcijskom smislu bio i ambiciozniji. Pileggijeva je knjiga reinterpretacija stvarnih dogadaja ciji je protagonist bio Frank Rosenthal zvan Lefty, jedan od najmocnijih ljud. ,. Regissör: Martin Scorsese, Skĺdespelare: Robert De Niro, Sharon Stone, Joe Pesci, James Woods, Don Rickles, Alan King, Kevin Pollak, L.Q. Jones, Dick Smothers, Frank Vincent.
01:14 
Foyleov rat [Repris]
Michaela Kitchena ponovno gledamo u ulozi Christophera Foylea, višeg obavještajnog casnika britanske tajne službe Ml5, u devetoj sezoni nagradene serije Foyleov rat. Tri epizode prate Foyleove bitke u opasnom svijetu špijunaže u razdoblju britanske povijesti kad su politicki i inozemni odnosi bili u krhkoj ravnoteži. Autor i scenarist Foyleovog rata je proslavljeni romanopisac i scenarist Anthony Horowítz, a price su, kao i u prošloj sezoni, nadahnute stvarnim dogadajima s pocetka Hladnog rata. Glumacki su gosti John Mahoney (Frasier, ln Treatment, Ludnica u Clevelandu), Richard Lintern (Nijemi svjedok), Nigel Lindsay (Cetiri lava), Jaime Winstone (Bijesni psi) i William Postlethwaite (Umorstva u Midsomeru, Sumnje g. Whichera). U tri dvosatna filma opet gledamo Honeysuckle Weeks kao Samanthu Stewart, Daniela Weymana kao Adam Wainwrighta, Ellie Haddington kao Hildu Pierce, Tima McMullana kao Valentinea i Ruperta Vandsittarta kao Sir Aleca Myersona. Anthony Horowitz napisao je sve scenarije i u njima obraduje svijet americkih i njemackih tvrtki koje su bile optužene da su pomagale Hitlerov ratni stroj te zapetljanu mrežu obecanja Židovima da ce dobiti državu lzrael u Britanskoj Palestini. Pozabavio se i temom najvece kuge poslijeratne Britanije, crnog tržišta, te najmracnijim tajnama operacija koje je provodila Uprava za specijalne operacije tijekom Drugog svjetskog rata. Redatelji Stuart Orme (Jack Taylor: Dramatist, Postcode, Merlin) i Andy Hay (Novi stari slucajevi, Budenje. ,. Säsong 9. Del 1 av 3. Regissör: Stuart Orme, Skĺdespelare: Michael Kitchen.
02:43 
Revolver za kukavicu
Vestern o mladom kauboju koji ne želi ulaziti u sukobe, zbog cega ga drugi nazivaju kukavicom. Život mu postane još teži kad najmladeg brata ubije konjokradica, a stariji brat zbog toga okrivi njega… Uloge: Fred MacMurray, Jeffrey Hunter, Janice Rule Scenarij: R. Wright Campbell Režija: Abner Biberman Proizvodnja: 1957. Urednik: Dean Šoša  .
04:08 
Dragocjeni biser [Repris]
Neka draguljarnica se zainteresira za Sílvijin rad i zaposli je. Ernest otkrije da je Manfred takoder bio njegova žrtva i da je bio u rudniku u kojem su izrabljivali djecu. Isprica se Manfredu. Arlindo zamoli Miquelinu da mu se vrati. Venceslau zaprosi Volpinu i ona pristane. Ernest, Valter i Salete su osudeni i odlaze u zatvor. Franz, Viktor i Hilda osuduju tatina zlodjela. Dália obeca pricekati Ernesta da odleži zatvorsku kaznu. Amélia i Pérola mole Franza da obiteljskom imovinom pomognu ljudima. Décio izaziva Artura kako bi ostavio Lauru. Nacelnik Cavalcante pozove Miquelinu na veceru. Arlindo je ljubomoran. Valter i Ernest se svadaju u celiji. Valter mu se zarekne na osvetu. Gertrude posjeti Ernesta i životom mu se zarekne da ce uništiti cijelu obitelj Hauser. Uloge: Bruno Gagliasso (Franz Hauser), Bianca Bin (Amélia Fonseca Hauser), Mel Maia (Pérola Fonseca Hauser), Carolina Dieckmann (Iolanda López Fonseca), Domingos Montagner (Raimundo Fonseca, Mundo), Nathália Dill (Sílvia Lemos Zampari Hauser), Rafael Cardoso (Viktor Hauser), Luiza Valdetaro (Hilda Hauser Baldo), Thiago Lacerda (Antônio Baldo Toni), Mariana Ximenes (Aurora Lincoln), Ana Lúcia Torre (Gertrude Ducke Hauser), Caio Blat (Sonan Gyatso), Letícia Spiller (Lola Garde), Carmo Dalla Vecchia (Manfred Ducke López) i José de Abreu (Ernest Hauser) Redatelji: Richardo Waddington, Amora Mautner Scenaristi: Duca Rachid, Thelma Guedes Urednica: Ranka Horvat. ,. Säsong 12. Del 105 av 110.
04:55 
Dragocjeni biser [Repris]
Matilde pozli, te odlazi u bolnicu. Gertrude predloži Venceslauu da mu pomogne u osveti Hauserima. Conceição je sumnjivo prijateljstvo Aderbala i Joela. Aderbal kaže Joelu da je Hildin tata tražio vlasnika radio postaje da dode cuti Hildu i da od nje stvori zvijezdu. Dr. Rubens kaže Matilde da je njezina trudnoca visokorizicna. Gertrude i Venceslau upadnu na sastanak kako bi sprijecili Franza da od tvornice napravi kooperativu. Pérola posjeti Matilde i tješi je. Cvrga moli Tonija da ode Hildi, ali on je zatekne s Aderbalom. Dália posjeti Ernesta i obeca mu da ce ga cekati. Manfred kaže Gertrude da ce pobjeci i oteti Pérolu. Arlindo i Miquelina se pomire. Manfred se dogovori s Jacintom da mu pomogne u bijegu. Manfred bježi. Svi su zbog toga na oprezu… Uloge: Bruno Gagliasso (Franz Hauser), Bianca Bin (Amélia Fonseca Hauser), Mel Maia (Pérola Fonseca Hauser), Carolina Dieckmann (Iolanda López Fonseca), Domingos Montagner (Raimundo Fonseca, Mundo), Nathália Dill (Sílvia Lemos Zampari Hauser), Rafael Cardoso (Viktor Hauser), Luiza Valdetaro (Hilda Hauser Baldo), Thiago Lacerda (Antônio Baldo Toni), Mariana Ximenes (Aurora Lincoln), Ana Lúcia Torre (Gertrude Ducke Hauser), Caio Blat (Sonan Gyatso), Letícia Spiller (Lola Garde), Carmo Dalla Vecchia (Manfred Ducke López) i José de Abreu (Ernest Hauser) Redatelji: Richardo Waddington, Amora Mautner Scenaristi: Duca Rachid, Thelma Guedes Urednica: Ranka Horvat. ,. Säsong 12. Del 106 av 110.
05:43 
Skica za portret [Repris]
05:55 (06:07)
Tema dana

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Artiklar

Läs vĺra artiklar om kvällens program

Sökandet efter en flicka i krigets kaos

Flickan som räddade mitt liv
SVT2,20:00

Makalös minnesresa med Siw

Siw Malmkvist - live frĺn Sunnanĺ
SVT1,18:30

Se fler artiklar

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se