Streamly
Logga in här
Kom ihĺg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut pďż˝ dagens tv
06:25 
Voli me zauvijek
Clemente se vraca u ”Mauvu” i susretne Osvalda. Njih se dvojica prepiru. Ulazi Angélica. Svada je sve veca. Valentina vodi Adrianu svojoj kuci kako je Julieta ne bi vidjela. Adriani to zasmeta, ali ipak pristane jer zna da ce biti blizu Tobíasa. Maite pomaže Leonelu u njegovoj osveti Osvaldu i Gonzalu. Carolina i René vode ljubav. Uloge: Camila Sodi (Valentina Murat), Ignacio Casano (Mauricio Fonseca), Arturo Peniche (Gonzalo Murat), Laura Carmine (Nuria Murat), Alejandra Barros (Julieta Olmedo), Salvador Zerboni (Leonel), Cecilia Gabriela (Raquel Fonseca), Brandon Peniche (René Greepe), Juan Pablo Gil (Alan Greepe), Adriano Zendejas (Tobías), Jade Fraser (Carolina), Luis Fernando Pena (Beto), Moisés Arizmendi (Jaime) Režija: Lily Garza, Fernando Nesme, Jorge Robles Scenarij: Martha Carrillo, Cristina García Urednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 107 av 142.
07:09 
TV Kalendar
07:21 
Klasika mundi: Zivot koji volim - pijanist Menahem Pressler [Repris]
Glazbeni svijet Menahema Presslera poznaje više od pola stoljeca, i to zahvaljujuci priznatom klavirskom Beaux Arts Triju koji je osnovao davne 1955. godine. Kada je 2008. održan njihov zadnji koncert to nije bio kraj i za vitalnog pijanistickog virtuoza koji je tek tada zapoceo briljantnu solo karijeru. Cijeli svijet upamtio ga je kada je 2014. godine kao 90-godišnjak nastupio na Silvestarskom koncertu Berlinske filharmonije pod ravnanjem Sir Simona Rattlea. To mu je bio tek drugi koncert s njima, a izazvao je pravu svjetsku senzaciju. Euro Arts Music & rbb produkcija napravili su zanimljiv film, odnosno portret umjetnika, u kojem kao sugovornici sudjeluju: Daniel Harding, Quatuor Ebene, Leonidas Kavakos, Daniel Hope i drugi. Prikazuju se i kadrovi njegovog Majstorskog seminara za mlade pijaniste. Godine 2015. film je nagraden Grand Prixom na 52. internacionalnom televizijskom festivalu Zlatni Prag. Odabrala: Marija Ramljak. ,.
08:10 
Obracun u Abileneu
Vestern. Završio je Gradanski rat i bivši šerif Jim Trask (J. Mahoney), koji se borio na strani Konfederacije, vraca se u rodni Abilene. Tamo su svi mislili da je mrtav, pa se njegov stari prijatelj Dave Mosely (L. Bettger) zarucio s njegovom bivšom ljubavi (M. Hyer) i sada jedan je od vodecih posjednika u kraju. Traska stanovnici nagovaraju da ponovno preuzme posao šerifa, ali on više ne želi nositi oružje… Uloge: Jock Mahoney, Martha Hyer, Lyle Bettger Scenarij: Berne Giler, Clarence Upson Young Režija: Charles F. Haas Proizvodnja: 1956. Urednik: Dean Šoša.
09:30 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro
11:00 
Informativka: Hrvatski drzavni arhiv [Repris]
Hrvatski državni arhiv cuva, zašticuje, strucno obraduje i daje na korištenje pisanu baštinu iz hrvatske povijesti. HDA cuva više od 29. 000 dužnih metara gradiva od 10. stoljeca do današnjih dana, rasporedenoga u 1.850 arhivskih fondova i zbirki. Informativka je zavirila u prostor ove važne hrvatske institucije. Produkcija: POZITIV PRODUKCIJA j.d.o.o. Urednica: Đurdica Cocic. ,.
11:08 
Kucni ljubimci
U 1414. emisiji plejada zanimljivih likova - predstavljamo jednu neobicnu ribu - morskog konjica kojemu nema premca u muškom svijetu. Njihovi mužjaci, naime, nose i radaju žive mladunce. Za ljubitelje glodavaca prica o letecim vjevericama. Obici cemo još jedan akvarij - bogat i šaren, vrvi životom. Doznat cemo i više o omiljenim psima bichon fries, zatim civavama te o ragdall - mirnim i umiljatim mackama. Posjetili smo i jedno imanje na kojem u prostranstvu uživaju konji, koze, psi i macke, te fotografa Borisa Krstinica u cijem srcu i domu uvijek ima mjesta za bolesne i napuštene životinje. Autor: Antun Ponoš.
11:41 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
HAK - promet info
12:25 
Price o veteranskom uspjehu: Heroine Domovinskog rata [Repris]
Ovo su price o braniteljicama koje su tijekom Domovinskog rata dale velik doprinos stvaranju hrvatske države, a danas su uspješne u zanimanjima kojima se bave. Scenarist: Srecko Karic Redateljica i scenaristica: Biljana Cakic Snimatelji: Radoslav Pažameta, FilipTot, Ivan Karabelj, Dragica Posavec, Bruno Gracin Montažerke: Monika Drahotuski, Karla Folnovic, Ana Šeric Producenti: Darija Kulenovic Gudan, Marina Andree Škop, Petar Milic Urednik: Darko Dovranic Produkcija HOMMAGE za HRT 2016. ,. Del 5 av 6.
13:10 
I to je Hrvatska
13:29 
Bracna kapelica [Repris]
Romanticna drama u kojoj kcer pokušava spasiti rodnu kucu svoje majke, mjesto gdje je odrasla, ali i mjesto majcinih tajni… Sarah Robertson (E. Vaugier) je darovita fotografkinja, no njezina velika samostalna izložba ne dobiva osobito dobre kritike. Istodobno, prekida vezu s deckom. Ništa joj ne ide od ruke. Posjecuje mamu, no ni ondje ne nalazi mir: majka kao da je izgubljena u vlastitome neredu, tri godine nakon muževe smrti još nije pocela normalno živjeti, bavi se raznim hobijima i sve ih brzo napušta, zapustila se, ne izlazi. Osim toga majcina roditeljska kuca, u kojoj je i Sarah provodila sretne dane s bakom i djedom, bit ce srušena i na tom mjestu sagradit ce nešto novo. Nagovara majku da odu u njezin rodni gradic i sprijece rušenje kuce. Pomoc traže kod odvjetnika i gradskog savjetnika Rogera Watersa (M. Deklin). Za razliku od ozbiljne Sare, Roger je razbarušen, neposredan i namjerno ”neprofesionalan”, što Jeanine (S. Long) puno bolje razumije nego njezina kci. Jeanine zapaža još nešto cega Sarah nije svjesna: da se Rogeru svida Sarah i da je on vrlo privlacan mladi covjek. Ma kako bio nonšalantan, Roger im profesionalno ukazuje na najbolje rješenje: najlakši nacin da se spasi kucu jest dokazati da je kapelica koja se nalazi u neposrednoj blizini povijesni spomenik… No, Jeannie u rodnom mjestu oživljava i svoje duboko zakopane uspomene: davnu veliku ljubav s mladicem koji je prije vjencanja morao otici u rat, u Vijetnam, odakle se nije vratio… Ali, mali grad don. ,. Regissör: Vanessa Parise, Skĺdespelare: Emanuelle Vaugier, Shelley Long, Mark Deklin.
15:00 
Prizma - multinacionalni magazin
Tko su bili naši preci? Odakle su došli i zašto? Je li medu njima bilo plave krvi ili sitnih lopova?. Ima li neobicno prezime - znacenje i kojem narodu pripada? U Prizmi govorimo o genealogiji i nacinima na koje možete istražiti svoje obiteljsko stablo. A o tome iz prve ruke mnogo zna Viktor Horina iz Koncanice koji tridesetak godina kopa po dokumentima koji ce mu otkriti tko su bili njegovi preci. Velik je posao obavio i Slavko Hohoš, clan Matice Slovacke Osijek i autor neobicno zanimljive knjige Obiteljska povijest hrvatskih Hohoša. Kako, pak, povjesnicari gledaju na rodoslovlja i što iz njih mogu saznati, govori Igor Drvendžija iz Arhiva Srba u Hrvatskoj. U Dalj Planini, nakon gotovo osam godina cekanja, otvoren je Dom kulture u kojem ce aktivnosti provoditi clanovi društva Sándor Petofi. Novca za investiciju od 2,5 milijuna kuna uvijek je manjkalo, a onda je krajem prošle godina madarska Vlada odlucila osigurati sredstva za završetak radova na veliko veselje clanova društva i Demokratske zajednice Madara Hrvatske. Prizma vas vodi na zagrebacka Jutra poezije, najstariju pjesnicku tribinu na svijetu koja je ovoga puta imala ukrajinski štih i otkrila pricu o tome koliko boravak u nekoj zemlji može utjecati i na umjetnicko izražavanje. Istražili smo i cime se bave Slovaci u Josipovcu. Ne propustite kolovošku Prizmu! Urednica i voditeljica: Daniela Draštata Redateljica: Susanna Caic.
15:52 
Supruge i kceri [Repris]
Molly nastoji saznati od Cynthije voli li stvarno Rogera. Cynthia kaže da ga poštuje, ali da trenutacno nije ni u koga zaljubljena te da ga ionako nece biti dvije godine, a za to vrijeme se svašta može dogoditi. Gda Gibson donosi mužu vijesti o Cynthijinim zarukama te napominje kako ona misli da su dobar par, s obzirom na to da Osborne ima ozbiljnih problema sa zdravljem. G. Gibson se razbjesni kad shvati da je prisluškivala njegove razgovore te je, dokopavši se povjerljivih medicinskih podataka, poticala Rogera da udvara Cynthiji, misleci da ce on naslijediti Hamleyla. Gda Gibson u tome ne vidi ništa loše. Kad cestita Cynthiji, ona mu kaže da njezine zaruke mora držati u potpunoj tajnosti. On pak inzistira da o tome obavijesti vlastelina… Uloge: Francesca Annis, Ian Carmichael, Deborah Findlay, Barbara Flynn, Michael Gambon, Iain Glen, Keeley Hawes, Tom Hollander, Anthony Howell, Bill Paterson, Justine Waddell, Penelope Wilton Redatelj: Nicholas Renton Proizvodnja: BBC Urednica: Ranka Horvat. ,. Säsong 12. Del 4 av 6.
16:44 
TV kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:09 
Vrijeme
17:10 
HAK - promet info
17:11 
Bonton: Hvala umjesto oprosti [Repris]
Jeste li jedna od onih osoba koje se stalno ispricavaju?. Lijepo od vas, ali ljudima to zna postati naporno, neiskreno ili jednostavno nepotrebno i pretjerano. Naša Mirna to najbolje zna, ona se ispricava i zbog vlastitog ispricavanja!. ,.
17:15 
Otkrivamo Hrvatsku: Draguc
Draguc se nalazi u blizini Pazina i Buzeta, smješten je na hrptu s kojega puca pogled na cijelu središnju Istru. Nekada je u ovome gradicu živjelo cetiristo stanovnika, danas ih je petnaest. Imali su postolara, kovaca, dvije oštarije, ambulantu, poštu, tvornicu svile. Danas cek nemaju ni ducan, tek jednu krcmu. Mijenjali su se gospodari i barjaci no glagoljaški grafiti na zidovima cetiriju crkava u Dragucu svjedoce da je ovdje oduvijek živjelo hrvatsko stanovništvo. Posebnost su i masline koje ovdje rastu na 400 metara nadmorske visine. Redateljica: Tanja Kanceljak Urednica: Željkica Lozo Snimatelj: Dražen Lipka Tonski snimatelj: Krešimir Trslic.
17:45 
Lijepom nasom: Pozega (1. dio) [Repris]
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:42 
Vrijeme
19:45 
Tema dana
20:00 
LOTO 7/39
20:09 
Jobs [Repris]
Biografska drama o originalnom inovatoru i genijalnom poduzetniku Steveu Jobsu (A. Kutcher) koji je napustio školu i krenuo svojim putem pri tom mijenjajuci svijet… Prica pocinje 2001. godine kad sredovjecni Jobs na sastanku predstavlja iPod, a zatim se vracamo u 1974. na Reed College…. ,. Regissör: Joshua Michael Stern, Skĺdespelare: Ashton Kutcher, Dermot Mulroney, Josh Gad, Lukas Haas, J. K. Simmons, Lesley Ann Warren.
22:17 
Dnevnik 3
22:32 
Sport
22:35 
Vrijeme
22:37 
Vijesti iz kulture
22:51 
A strana [Repris]
Subotom navecer na Prvom programu ponovno prikazujemo zabavno-glazbenu seriju A-strana. Voditelji Duško Curlic i Ivan Vukušic ugošcuju poznata imena hrvatske glazbene scene koja ce gledatelje provesti kroz svoje najbolje i najdraže pjesme, ispricati svoju povijest te se prisjetiti važnih glazbenih opusa hrvatske zabavne glazbe, pop-glazbe i rock-glazbe. Bit ce to dobro ugodena vecer ispunjena hrvatskom antologijskom glazbom, a sve uz pratnju naših vrhunskih glazbenika. Osim hrvatskih glazbenih zvijezda u emisiji nastupaju i sudionici popularne HRT-ove emisije The Voice - Najljepši glas Hrvatske. Poznati po sjajnim glasovima izvest ce neke od najljepših pjesama iz hrvatske glazbene produkcije. Pokušat ce starijoj i mladoj publici predstaviti i približiti pjesme uspješnih hrvatskih autora i izvodaca, a bit ce tu i neocekivanih dueta i zanimljivih glazbenih suradnja. Kako spaja iskusne glazbenike i predstavnike novije generacije, osim A-strane, emisija ima i svoju B-stranu. Duško Curlic ce tako na svoj nacin zastupati A-stranu, a Ivan Vukušic B-stranu, koju predstavljaju mlade glazbene snage i društvene mreže. Glazbene teme emisije bit ce posvecene glazbenim sastavima, vokalima, autorima, festivalima i glazbenim suradnjama. U prvoj emisiji, koja je posvecena glazbenim sastavima, gledatelji Hrvatske radiotelevizije bit ce u dobrome društvu Akija Rahimovskoga, Davora Gopca, Pere Galica, Ivana Pike Stancica te još devetnaest vrhunskih glazbenika. ,. Del 1.
00:35 
Ne lazu samo ubojice [Repris]
Serija se temelji na kriminalistickim romanima Marije Lang, a radnja je smještena u ocaravajuce lijepi i autenticno švedski krajolik Bergslagena. U šest epizoda upoznajemo Puck i Einara Burea, koji pomažu policijskom nacelniku Christeru Wijku u hvatanju ubojica. Ubojice su uvijek medu nama, a sva su ubojstva zlocini iz strasti. Svaka je epizoda klasican krimic u kojem pratimo živote i peripetije u životima zanimljivih likova u uzbudljivom trileru prepunom ljubavi, seksa, intriga, izdaje, tajni, laži i smrti. ”Zadatak je zagonetnog krimica ponuditi nekoliko sati bijega od stvarnosti i zainteresirati nas za rješavanje opisanog problema. Lagani, i katkad apsurdni, komicni prizvuk meni je važniji nego teški i ozbiljni socijalni realizam.” - Maria Lang --- 1. Smrt voljene osobe Profesor s fakulteta poziva Puck na proslavu Ivanja u svoju vikendicu na osami na jednom otoku. Medu pozvanim prijateljima je i Einar Bure. Puck i Einar su potajno u vezi, i samo je zbog njega prihvatila poziv. U zavodljivo lijepim ljetnim nocima medu gostima na otoku rastu erotske tenzije. Nakon romanticnog izleta s Einarom, Puck otkriva da je jedna uzvanica ubijena. Einar poziva svog prijatelja Christera Wijka, no dok Christer dode, truplo nestane. A kada jedini brod na otoku takoder nestane, kontakt s vanjskim svijetom više nije moguc. Zatoceni su na otoku, a ubojica je medu njima. U takvim okolnostima Puck bolje upoznaje Einara i Christera. No prije nego što otkriju ubojicu, još ce dvoje ljudi biti u. ,. Säsong 12. Del 1 av 6. Regissör: Birger Larsen, Skĺdespelare: Tuva Novotny.
02:00 
Obracun u Abileneu
Vestern. Završio je Gradanski rat i bivši šerif Jim Trask (J. Mahoney), koji se borio na strani Konfederacije, vraca se u rodni Abilene. Tamo su svi mislili da je mrtav, pa se njegov stari prijatelj Dave Mosely (L. Bettger) zarucio s njegovom bivšom ljubavi (M. Hyer) i sada jedan je od vodecih posjednika u kraju. Traska stanovnici nagovaraju da ponovno preuzme posao šerifa, ali on više ne želi nositi oružje… Uloge: Jock Mahoney, Martha Hyer, Lyle Bettger Scenarij: Berne Giler, Clarence Upson Young Režija: Charles F. Haas Proizvodnja: 1956. Urednik: Dean Šoša.
03:17 
Price o veteranskom uspjehu: Heroine Domovinskog rata [Repris]
Ovo su price o braniteljicama koje su tijekom Domovinskog rata dale velik doprinos stvaranju hrvatske države, a danas su uspješne u zanimanjima kojima se bave. Scenarist: Srecko Karic Redateljica i scenaristica: Biljana Cakic Snimatelji: Radoslav Pažameta, FilipTot, Ivan Karabelj, Dragica Posavec, Bruno Gracin Montažerke: Monika Drahotuski, Karla Folnovic, Ana Šeric Producenti: Darija Kulenovic Gudan, Marina Andree Škop, Petar Milic Urednik: Darko Dovranic Produkcija HOMMAGE za HRT 2016. ,. Del 5 av 6.
04:02 
Skica za portret [Repris]
04:18 
Otkrivamo Hrvatsku: Draguc [Repris]
Draguc se nalazi u blizini Pazina i Buzeta, smješten je na hrptu s kojega puca pogled na cijelu središnju Istru. Nekada je u ovome gradicu živjelo cetiristo stanovnika, danas ih je petnaest. Imali su postolara, kovaca, dvije oštarije, ambulantu, poštu, tvornicu svile. Danas cek nemaju ni ducan, tek jednu krcmu. Mijenjali su se gospodari i barjaci no glagoljaški grafiti na zidovima cetiriju crkava u Dragucu svjedoce da je ovdje oduvijek živjelo hrvatsko stanovništvo. Posebnost su i masline koje ovdje rastu na 400 metara nadmorske visine. Redateljica: Tanja Kanceljak Urednica: Željkica Lozo Snimatelj: Dražen Lipka Tonski snimatelj: Krešimir Trslic. ,. Del 6.
04:42 
I to je Hrvatska [Repris]
04:56 
Tema dana [Repris]
05:08 
Supruge i kceri [Repris]
Molly nastoji saznati od Cynthije voli li stvarno Rogera. Cynthia kaže da ga poštuje, ali da trenutacno nije ni u koga zaljubljena te da ga ionako nece biti dvije godine, a za to vrijeme se svašta može dogoditi. Gda Gibson donosi mužu vijesti o Cynthijinim zarukama te napominje kako ona misli da su dobar par, s obzirom na to da Osborne ima ozbiljnih problema sa zdravljem. G. Gibson se razbjesni kad shvati da je prisluškivala njegove razgovore te je, dokopavši se povjerljivih medicinskih podataka, poticala Rogera da udvara Cynthiji, misleci da ce on naslijediti Hamleyla. Gda Gibson u tome ne vidi ništa loše. Kad cestita Cynthiji, ona mu kaže da njezine zaruke mora držati u potpunoj tajnosti. On pak inzistira da o tome obavijesti vlastelina… Uloge: Francesca Annis, Ian Carmichael, Deborah Findlay, Barbara Flynn, Michael Gambon, Iain Glen, Keeley Hawes, Tom Hollander, Anthony Howell, Bill Paterson, Justine Waddell, Penelope Wilton Redatelj: Nicholas Renton Proizvodnja: BBC Urednica: Ranka Horvat. ,. Säsong 12. Del 4 av 6.
05:57 (06:45)
Dinastija [Repris]
Jeff postaje sve nasilniji, a Adam ga nastoji optužiti za skandal povezan sa Cecilom Colbyem, odnosno Loganom Rhinewoodom. Alexis sazna da Carringtoni žele usvojiti Stevenovog sina Dannyja te zatraži skrbništvo nad svojim unukom. Krystlein razvod još nije finaliziran, a Blake joj pojašnjava da zbog toga moraju pricekati dva mjeseca prije nego što ce moci usvojiti Dannyja. Jeff pronade Fallon samu u Markovoj sobi te je napadne i izvrijeda, na što pristiže Mark i obrani je. Alexis je zabrinuta zbog njegova ponašanja pa ga šalje na godišnji odmor. Adam priznaje majci da je dao prebojiti Jeffov ured otrovnom bojom, ali zaprijeti joj da, ako pokuša boju ukloniti, optužit ce je da je sve to bilo njezino djelo. ,. Säsong 3. Del 14 av 24. Regissör: Irving Moore, Skĺdespelare: John Forsythe.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Artiklar

Läs vĺra artiklar om kvällens program

Motstĺndsrörelsen är redo

En liten fransk stad
SVT2,21:40

Duon skämtar om Sverige

Sveriges historia - den nakna sanningen
SVT2,19:00

Se fler artiklar

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se