Streamly
Logga in här
Kom ihĺg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut pďż˝ dagens tv
06:40 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:05 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:05 
Dobro jutro
09:00 
Zaronite s nama: Glavina - otok Krk (30. em.)
Otrovne lovke zlatne moruzgve nježno se njišu kraseci podmorje ispod litica Glavina na sjeveroistocnoj strani otoka Krka. I glavoc krvoust svojim žarkocrvenim mrljama na licu i usnama upotpunjava doživljaj ronjenja. Redatelj i scenarist: Miro Andric Montaža: Sonja Andracic Snimatelj: Miro Andric Urednica: Jozefina Stipancevic Proizvodnja: Car Herc za HRT, 2017. Del 30.
09:10 (09:55)
Capri [Repris]
Vittoria je razocarana objavom da joj Cosimo nije otac, a Massimo je tješi, uvjeren da joj je Cosimo lagao za njezino dobro. Daianu ispituje policija glede mutnih poslova oko otkupa hotela, a Umberto je razocara što nije uz nju, no on se zapravo uputio u London, u potrazi za Carolinom, jedinom koja može osloboditi krivnje Daianu. Massimo nagovara Cosima da kaže Vittoriji istinu o sebi. Totonno nasljeduje kucu na selu i poziva Reginellu da ode s njime živjeti onamo, no ona ne želi napustiti vilu Isabellu. Lucia se ponovno posvadala s Dariom, te je Massimo i Vittoria pozivaju da živi u vili Isabelli. U meduvremenu na selu Totonno upoznaje Rosu, koja je sušta suprotnost Reginelli, te uživa u njezinom društvu. Vittoria dobiva zadatak pripremiti fotografije za Cosimovu konferenciju, te se ugodno iznenadi kad otkrije da je Greta izvrsna fotografkinja. Upoznajemo i Gretine dvije nove prijateljice Martinu i Flammy. ,. Säsong 2. Del 11 av 26. Regissör: Andrea Barzini i Giorgio Molteni, Skĺdespelare: Gabriella Pession, Kaspar Capparoni, Sergio Assisi, Isa Danieli, Bianca Guaccero.
10:10 
Zemlje - Ljudi - Pustolovine [Repris]
Leptiri su utjelovljenje ljepote i elegancije. Oni koji love i ubijaju ta osjetljiva stvorenja navlace sumnju na sebe. Medutim, u peruanskim šumama lovci na leptire krecu u vrlo osobite ekspedicije. Cvrsti muškarci slijede filigranska bica koja se prelijevaju u duginim bojama u mrak kišne šume. Lovcima je važno održavanje broja leptirâ, kao što objašnjava Cesar Magallanes: Pomno pratimo jesu li leptiri u dobrom stanju; ako nisu, puštamo ih kako bi se mogli razviti i razmnožiti jer je u našem interesu da ubuduce možemo uloviti nove, krasne primjerke. Ni u jednoj drugoj zemlji na svijetu nema tolike raznolikosti leptira kao u Peruu u kojem ih ima 3800 vrsta. Lovci se penju na 25 m visoka stabla kako bi našli rijetke vrste. Pritom nose glavu u torbi, ali kolekcionari su spremni platiti i 20.000 dolara za rijetke primjerke. To veoma ljuti Gudrun Sperrer, veliku ljubiteljicu leptira koja upozorava na izumiranje mnogih vrsta. Gudrun kaže: Budu li se mogli pohvatati svi leptiri, mislim da ce za 10-20 godina mnoge vrste izumrijeti. Skupina znanstvenika, na celu s prof. Gerardom Lamasom Muellerom, najpoznatijim svjetskim strucnjakom za leptire, krece u peruansku maglovitu šumu, na visine od 3800 m, u potragu za posve nepoznatim vrstama leptira. Autorica: Lourdes Picareta. ,. Säsong 9. Del 23 av 26.
10:55 
Bajkovita Hrvatska:
11:05 
Kazaliste u kuci
Melanija je ljuta, u zgradi opet ne radi lift!. Smece se ne odvozi na vrijeme, u haustoru je propuh zbog razbijenih stakala, stubište je prljavo, a susjedi nezadovoljni. Ogorcena Cica i još ogorcenija Melanija u pretrpanom podrumu sazivaju skup nezadovoljnih stanara. Svi su odlucni: hitno treba smijeniti predsjednika kucnog savjeta! Prijedlog je pao, stanari su suglasni. Melanija Matacic-Kurelec je idealan kandidat za novog obnašatelja te odgovorne i važne dužnosti. Tako ne misli samo jedna osoba - Cica Maglic. Pocinje bespoštedna utrka za pobjedu. Cica ne preza ni od cega kako bi prikupila što veci broj glasova… Potuce razocaranu i uvrijedenu Melaniju. Kako joj je to uspjelo? Cime je zadobila simpatije stanara? Hoce li nova dužnost do tada omiljenu Cicu prikazati u novom svjetlu? Situacija iz dana u dan postaje sve napetija. Stanari su sve manje oduševljeni, a Zvone i Ante u sve zategnutijim odnosima. Melanija strpljivo ceka svojih pet minuta…. Del 11 av 28. Regissör: Robert Orhel i Tomislav Rukavina, Skĺdespelare: Leon Lucev, Daria Knez, Ksenija Marinkovic, Mustafa Nadarevic, Jelena Lopatic, Mislav Ivaci, Ecija Ojdanic Viljac, Željko Koenigsknecht.
11:43 
TV Kalendar
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:25 
Voli me zauvijek
Julieta shvati da je Silvia potkrada. Zaprijeti joj. Nuria traži da Micaela kaže gdje je njezino dijete, a Tobías joj je sredstvo ucjene. Fer uspije ustanoviti da su Eugenio i René ista osoba. Alan odluci otici u Cancún kako bi zaustavio svoga brata u njegovu naumu. Gonzalo zamoli istražitelja da istraži Alfonsovo ubojstvo, ali nije siguran bi li razotkrio Nuriju. Uloge: Camila Sodi (Valentina Murat), Ignacio Casano (Mauricio Fonseca), Arturo Peniche (Gonzalo Murat), Laura Carmine (Nuria Murat), Alejandra Barros (Julieta Olmedo), Salvador Zerboni (Leonel), Cecilia Gabriela (Raquel Fonseca), Brandon Peniche (René Greepe), Juan Pablo Gil (Alan Greepe), Adriano Zendejas (Tobías), Jade Fraser (Carolina), Luis Fernando Pena (Beto), Moisés Arizmendi (Jaime). Režija: Lily Garza, Fernando Nesme, Jorge Robles Scenarij: Martha Carrillo, Cristina García Urednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 93 av 142.
13:07 
Zaronite s nama: Glavina - otok Krk (30. em.)
Otrovne lovke zlatne moruzgve nježno se njišu kraseci podmorje ispod litica Glavina na sjeveroistocnoj strani otoka Krka. I glavoc krvoust svojim žarkocrvenim mrljama na licu i usnama upotpunjava doživljaj ronjenja. Redatelj i scenarist: Miro Andric Montaža: Sonja Andracic Snimatelj: Miro Andric Urednica: Jozefina Stipancevic Proizvodnja: Car Herc za HRT, 2017. Del 30.
13:15 
Seoska gozba
Uvijek nam je bilo drago kada u Seoskoj gozbi upoznamo ljude koji su pobjegli iz vreve grada da bi svoj mir našli na selu. Takav je slucaj s Ljubicom, veterinarskom asistenticom, i njezinim suprugom Albertom, profesorom na Veterinarskom fakultetu u Zagrebu, koji u Jakovlju, zajedno s kceri Anitom, vode OPG Ljubicin vrt. U popunom suživotu s prirodom njihov OPG proizvodi ekološke namaze po originalnim recepturama, sokove i sireve. Proizvode prodaju i u svom ducanu u Zagrebu. Iako nisu vegetarijanci, ne jedu životinje koje uzgajaju jer svoje životinje doživljavaju kao ljubimce. Koliko vole životinje, najbolje govori cinjenica da na njihovom imanju živi cak 9 pasa. Kako smo se proveli u Jakovlju, pogledajte veceras. Scenarij: Nebojša Taraba i Miodrag Sila Režija: Zoran Sudar Produkcija: Drugi plan za HTV Snimatelji: Robert Krivec i Branimir Hainš Urednica: Jasna Cekovic. Säsong 4. Del 7 av 8.
14:05 
Djeca mediterana: Crna Gora
Obala Crne Gore rasprostire se na dvjestotinjak kilometara, a njezini drevni kameni gradovi privlace pozornost arhitektonskom ljepotom. Dok se Budva bori s problemom pretjerane izgradenosti i potrebom ocuvanja kulture i okoliša, grad Ulcinj i legendarna ada Bojana na samom jugu zemlje nadaju se investitorima koji bi njihovom turizmu vratili staru slavu i tako unaprijedili ekonomiju toga kraja. O životu na crnogorskom primorju, svojim sjecanjima, nadanjima i poslu ugostitelja govore dva vlasnika restorana, Krsto i Buco. Redateljica: Lana Šaric Producent: Jure Bušic Montažerke: Ivana Fumic, Urša Vlahušic, Antonija Kren, Sara Gregoric Direktor fotografije: Ivan Zadro Snimatelji druge kamere: Dario Hacek, Sven Mihaljevic Skladatelj: Darko Hajsek Snimatelj zvuka: Filip Ledinšcak Montaža zvuka: Tihomir Vrbanec Kolor korekcija: Tomislav Stojanovic Graficko oblikovanje: Krsto Jaram Urednik: Tomislav Mršic. Del 3 av 6.
14:50 
...
15:00 
Mjesto pod suncem - Ostati ili otici [Repris]
Joy i Phil Keep te njihova 14-godišnja kci Catriona žele nov pocetak, pitanje je samo gdje. Joy bi željela živjeti mirnijim životom u ruralnom Lincolnshireu, dok Phil žudi za suncem i volio bi živjeti na Malti ili otocicu Gozo. Odabrala: Mira Vocinkic. ,. Säsong 7. Del 30 av 30.
15:55 
Detektiv Murdoch
Dok je njegovoj majci pozornost odvracala pljacka u parku, sin inspektora Brackenreida Bobby je otet. Murdoch istražuje slucaj baveci se usput uzrujanim Brackenreidom i shvaca da su otmicari ugrabili pogrešnog djecaka, a prava je meta bio Bobbyjev prijatelj, sin pivskog magnata Henryja Santona, covjeka s mnogo neprijatelja. Brackenreid i Murdoch znaju da su šanse da se Bobby vrati živ i zdrav male: ako otmicari otkriju da su zabunom oteli sina slabo placenog policajca, vjerojatno ce ubiti Bobbyja. Ali Murdoch otkriva da otmicarima nije važan samo novac. Glavne uloge: Yannick Bisson (detektiv William Murdoch), Hélene Joy (dr. Julia Ogden), Thomas Craig (inspektor Brackenreid) i Jonny Harris (policajac Crabtree) Gostujuci glumci: George Masswohl (Henry Santon), Arwen Humphreys (Margaret Brackenreid), Michelle Monteith (Evie Dewar), Kristina Nicoll (gda Stanton), Gage Munroe (Bobby) Scenaristica: Carol Hay Redatelj: Harvey Crossland Urednica: Ranka Horvat. Säsong 3. Del 4 av 13.
16:43 
TV Kalendar
17:00 
Vijesti u 17
17:09 
Vrijeme
17:10 
HAK - promet info
17:15 
Hrvatska uzivo
17:55 
Lijepom nasom: Ravna Gora
18:59 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:42 
Vrijeme
19:45 
Tema dana
20:00 
turizam.hrt
20:35 
Kennedyji povjerljivo
Svako kraljevstvo pociva na bogatstvu. Razlucujuci cinjenice od mitova, epizoda otkriva kako su Kennedyji postali jedna od najbogatijih americkih obitelji te kako su to bogatstvo sacuvali i stvorili dinastiju. Izvršni producenti: Steven Michaels, Jonathan Koch, Ryann Lauckner, Rebekah Fry, Philip Kruener Produkcija: Asylum Entertainment za ReelzChannel Network Godina proizvodnje: 2015. Odabrala: Mira Vocinkic. Del 6 av 10.
21:25 
Kuca od karata
S obzirom na to da se predsjednicki mandat našao u rukama Kongresa, Francis se baca na dobro znani posao prikupljanja glasova, a Claire je prisiljena razmisliti o vlastitim ambicijama. Uloge: Kevin Spacey (Frank Underwood), Robin Wright (Claire Underwood), Michael Kelly (Doug Stamper), Jayne Atkinson (Catherine Durant), Derek Cecil (Seth Grayson), Neve Campbell (LeAnn Harvey), Paul Sparks (Tom Yates), Campbell Scott (Mark Usher), Patricia Clarkson (Jane Davis) Režija: Michael Morris Scenarij: Laura Eason Urednica: Ranka Horvat. Säsong 5. Del 5 av 13.
22:20 
Dnevnik 3
22:35 
Sport
22:38 
Vrijeme
22:40 
Vijesti iz kulture
22:50 
Eurojackpot
23:00 
Stimulans
Drama. Newyorški yuppie Lenny Brown (J. Woods) strucnjak je za ulaganja oslobodena visokih poreza cije poslovno umijece privuce investitora Maxa Shermana (S. Hill). Nakon dogovorene suradnje Lenny se sa suprugom plesacicom Lindom (S. Young) preseli u Los Angeles kako bi pomogao oko Shermanovih investicija u nekretnine. Obogativši se doslovce preko noci Lenny promijeni životne navike i pocne uživati u novostecenom luksuzu. No Kongres uskoro donese zakon koji onemogucava mešetarenje s poreznim olakšicama te se Lenny nade na rubu ocaja pronašavši utjehu u kokainu do kojega dode preko poznanika Joela Millera (J. Kapelos). Medutim, kokain ce poceti štetiti njegovim poslovima… Imati, pa nemati. O tome govori ova americka drama koja onomu nemati dodaje još i imati problema s drogom. Rijec je o još jednoj suradnji redatelja Harolda Beckera (More ljubavi, Malice) i glumca Jamesa Woodsa (Salvador, Duhovi Mississipija), a ovaj put je Becker uz pomoc scenarista Darryla Ponicsana ekranizirao knjigu glumca i TV voditelja Benjamina 'Bena' Steina. Zanimljivo je da je film, iako govori o milijunskim zaradama i razlicitim lokacijama, snimljen uz mali proracun koji ekipi nije dopuštao da se mice iz Kalifornije te je tako jedini kadar snimljen u New Yorku onaj uvodni. Intepretacija Jamesa Woodsa nominirana je za uglednu nagradu Independent Spirit Award. Uloge: James Woods, Sean Young, John Kapelos, Steven Hill, Kelle Kerr, John Rothman, Amanda Blake, Grace Zabriskie Scenarist: Darryl Ponics.
00:38 
Nasljednici
Signe u cvjecarnici dobiva brojne narudžbe vijenaca za sprovod Veronike Grønnegaard. Gro na imanju priprema sve za sprovod, a ništa ne ide prema planu. K tome je svjesna cinjenice da je Veronika obecala ostaviti kucu i imanje na upravljanje zakladi koja ce je pretvoriti u muzej, što ce razljutiti Fredrika, koji je htio kucu za sebe. Iz Tajlanda se vraca i Veronikin sin Emil. Dva brata i sestra sretni su što su na okupu. Problemi nastaju kada dode Veronikina odvjetnica Lone i izvijesti ih da Veronika nije poslala dokumente za prijenos vlasništva nad imanjem zakladi. Gro pronalazi Veronikinu oporuku, no na svoj užas otkriva da ona nije potpisana. Signe pokazuje Andreasu Veronikino pismo kojim imanje ostavlja njoj, no odlucuje ne iskoristiti svoje pravo. S druge strane, Gro krivotvori Veronikin potpis na oporuci. Säsong 1. Del 2 av 10. Regissör: Pernilla August, Skĺdespelare: Kirsten Olesen.
01:33 
Sinovi anarhije [Repris]
Klub sklapa neocekivano savezništvo kako bi se sukobio s opasnim neprijateljem. Jax i klub pokušavaju nekako riješiti problem s Juiceom, a Gemma je zabrinuta zbog onog što bi im mogao reci i postaje sve paranoicnija. Jax se pokušava odvojiti od Augusta Marksa i dogovara se sa saveznicima koji su takoder u sukobu s njim. Gemma sve više puca, a njezini potezi pocnu se odražavati na još jednoj voljenoj osobi. Jax shvati da nije samo on spreman na nasilje kako bi postigao ciljeve. Uloge: Charlie Hunnam ('Jax' Teller), Katey Sagal (Gemma), Theo Rossi (Juice Ortiz), Jimmy Smits (Nero Padilla), Drea de Matteo (Wendy), Dayton Callie (Wayne Unser), Kenneth Choi (Henry Lin), Annabeth Gish (Althea Jarry) Autor serije: Kurt Sutter Redatelj: Charles Murray Scenaristi: Peter Elkoff, John Barcheski, Kurt Sutter Urednica: Ranka Horvat. ,. Säsong 7. Del 7 av 13.
02:33 
Dragocjeni biser
Manfred upadne u Ernestovu bolnicku sobu i veseli se jer mu je ”tata” oprostio. Nacelnik ga dolazi uhititi, ali Manfred još jedanput uspije pobjeci. Toni se pokušava zbližiti s Hildom, ali ona je i dalje povrijedena. Lola kaže Daviju da je trudna s Fabrícijom, ali on nije siguran tko je otac njezina djeteta. Aurora kaže Fabríciju da je trudna. Belmira i Nuno se posvadaju zbog neslaganja u ukusima. Policija planira uhititi Manfreda. Franz moli Amelinhu da bude na oprezu. Gaia i Tavinho presele se u pansion, u Laurinu sobu. Gaia objasni Hildi da se razišla s Tonijem kako bi ona, Hilda, i Toni mogli obnoviti svoj brak. Gaia otkrije da boluje od neizljecive bolesti. Ernesta puštaju kuci. Dália se skrbi o njemu, provedu noc zajedno. Policija pokušava uhititi Manfreda. Uloge: Bruno Gagliasso (Franz Hauser), Bianca Bin (Amélia Fonseca Hauser), Mel Maia (Pérola Fonseca Hauser), Carolina Dieckmann (Iolanda López Fonseca), Domingos Montagner (Raimundo Fonseca, Mundo), Nathália Dill (Sílvia Lemos Zampari Hauser), Rafael Cardoso (Viktor Hauser), Luiza Valdetaro (Hilda Hauser Baldo), Thiago Lacerda (Antônio Baldo Toni), Mariana Ximenes (Aurora Lincoln), Ana Lúcia Torre (Gertrude Ducke Hauser), Caio Blat (Sonan Gyatso), Letícia Spiller (Lola Garde), Carmo Dalla Vecchia (Manfred Ducke López) i José de Abreu (Ernest Hauser) Redatelji: Richardo Waddington, Amora Mautner Scenaristi: Duca Rachid, Thelma Guedes Urednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 102 av 110.
03:18 
Dragocjeni biser
Manfred drži Décija kao taoca i još jedanput pobjegne policiji. Toni moli Hildu da mu se vrati, ali ona mu i dalje ne može oprostiti. Tijekom potjere Manfred pokuša ubiti Décija. Policija ga iznenadi i teško ozlijedi. Manfred moli Gertrude da mu pomogne kako bi oteo Amelinhu. Belmira nauci napamet neku pjesmu za Nuna, ali on ne cijeni njezin trud i povrijedi je. Creotina konacno zavede Joela i provedu skupa noc. Gaia moli Hildu da se vrati Toniju i kaže joj za svoju neizljecivu bolest. Laura kaže Valteru da je Décio u bolnici. Manfred se preodjene u svecenika i pokuša zadaviti Décija, ali Valter ga sprijeci u naumu. Creotina se jada teti da je spavala sa Joelom, ali on ne želi brak. Uloge: Bruno Gagliasso (Franz Hauser), Bianca Bin (Amélia Fonseca Hauser), Mel Maia (Pérola Fonseca Hauser), Carolina Dieckmann (Iolanda López Fonseca), Domingos Montagner (Raimundo Fonseca, Mundo), Nathália Dill (Sílvia Lemos Zampari Hauser), Rafael Cardoso (Viktor Hauser), Luiza Valdetaro (Hilda Hauser Baldo), Thiago Lacerda (Antônio Baldo Toni), Mariana Ximenes (Aurora Lincoln), Ana Lúcia Torre (Gertrude Ducke Hauser), Caio Blat (Sonan Gyatso), Letícia Spiller (Lola Garde), Carmo Dalla Vecchia (Manfred Ducke López) i José de Abreu (Ernest Hauser) Redatelji: Richardo Waddington, Amora Mautner Scenaristi: Duca Rachid, Thelma Guedes Urednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 103 av 110.
04:03 
Dragocjeni biser
Davi kaže Aurori da ce priznati Lolino dijete. Esténio uporno želi da se Iolanda kandidira za iduce izbore. Hilda kaže Lauri da je Gaia bolesna. Gaia ruca s Tonijevom obitelji, ali oni ne znaju da je to oproštajni rucak. Cristina kaže Rubensu da nikad nije bila zaljubljena u Manfreda. Njih dvoje otpocnu vezu. Manfred padne u Amelinhinu klopku i policija ga uhiti. On se zarekne Franzu da ce mu uzeti najdragocjenije. Franz se zabrine. Gertrude okrivi Venceslaua zbog Manfredova uhicenja. Manfred moli mamu da mu nade odvjetnika kako bi ga ponovno smjestili u ludnicu. Pérola sanja da je Matildeino dijete nestao i zabrine se. Sonan i Matilde se vesele kada osjete djetetove pokrete u trbuhu. Laura kaže Gaiji da zna za njezinu bolest i obeca da ce se brinuti o Giuseppeu. Uloge: Bruno Gagliasso (Franz Hauser), Bianca Bin (Amélia Fonseca Hauser), Mel Maia (Pérola Fonseca Hauser), Carolina Dieckmann (Iolanda López Fonseca), Domingos Montagner (Raimundo Fonseca, Mundo), Nathália Dill (Sílvia Lemos Zampari Hauser), Rafael Cardoso (Viktor Hauser), Luiza Valdetaro (Hilda Hauser Baldo), Thiago Lacerda (Antônio Baldo Toni), Mariana Ximenes (Aurora Lincoln), Ana Lúcia Torre (Gertrude Ducke Hauser), Caio Blat (Sonan Gyatso), Letícia Spiller (Lola Garde), Carmo Dalla Vecchia (Manfred Ducke López) i José de Abreu (Ernest Hauser) Redatelji: Richardo Waddington, Amora Mautner Scenaristi: Duca Rachid, Thelma Guedes Urednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 104 av 110.
04:48 
Reprizni program
05:12 
Tema dana
05:24 (06:09)
Dinastija
Alexis se priprema za vjencanje sa Cecilom Colbyjem. Nick predlaže da se Claudia zbog pogoršanja stanja vrati u umobolnicu na daljnje lijecenje. Blake odbija uzeti u zakup naftna nalazišta od bliskoistocnog naftaša Rashida Ahmeda i njegova brata Farouka. Buduci da je Nickov brat stradao u zemlji iz koje je naftaš Farouk, Nick mu odlazi u posjet. Farouk je bijesan na Blakea koji je odbio s njim suradivati pa govori Nicku da je Blake ocito kriv za smrt njegova brata. Blake i Krystle odlaze na odmor u planine, ali prekida ih Nick koji se upušta u svadu s Blakeom. Nick zadobiva udarac, a Blakeov se konj uplaši cegrtuše i zbaci Blakea u provaliju. Nick odbije pomoci onesviještenom Blakeu. Cecil vodi ljubav s Alexis i pretrpi srcani udar. Säsong 2. Del 22 av 22. Regissör: Jerome Courtland, Skĺdespelare: John Forsythe.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Artiklar

Läs vĺra artiklar om kvällens program

Jakten pĺ söderns country

Country roads - äkta country
SVT2,20:00

Löfven om livet som statsminister

Sommarkväll med Rickard Olsson
SVT1,20:00

Se fler artiklar

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se