Streamly
Logga in här
Kom ihĺg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut pďż˝ dagens tv
06:40 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:05 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:05 
Dobro jutro
09:00 
Zaronite s nama: Drace noc - poluotok Peljesac (28. em.)
Na poluotoku Pelješcu ronili smo nocu u blizini mjesta Drace. Poseban doživljaj takvog nocnog zarona upotpunili su svojom gracioznošcu ugoric zlatar i puž zekan. Redatelj i scenarist: Miro Andric Montaža: Sonja Andracic Snimatelj: Miro Andric Urednica: Jozefina Stipancevic Proizvodnja: Car Herc za HRT, 2017. Del 28.
09:10 
Capri [Repris]
Vittoria napokon doceka Cosima u kaprijskoj luci, no u velikoj želji da razjasni svoje sumnje sprijeci je dolazak njezinih roditelja, koji dolaze u cast njezina rodendana. Massimo zatim povjerava Cosimu Vittorijino uvjerenje da joj je Cosimo otac, što on ne opovrgava, dapace, potvrdi, premda je ocito veoma razocaran Vittorijinim zakljuckom. Daiana odlazi na vikend u London da se susretne s mužem, a za to vrijeme zamjenjuje je Carolina koja se drži kao prava vlasnica hotela. Pritom joj Umberto sve više pravi društvo, možda i previše. Totonno se osjeca zapostavljeno od Reginelle, te izmisli tešku bolest da bi je ponovno pridobio, no ona to na kraju saznaje te se još više razbjesni na njega. ,. Säsong 2. Del 9 av 26. Regissör: Andrea Barzini i Giorgio Molteni, Skĺdespelare: Gabriella Pession, Kaspar Capparoni, Sergio Assisi, Isa Danieli, Bianca Guaccero.
10:10 
Zemlje - Ljudi - Pustolovine [Repris]
Cesto ga nazivaju Biserom Atlantika, Uspavanom ljepoticom i Africkim gradom vjetra, ali njegovo je pravo ime Esauira. To je luka i trgovacki grad, utemeljen u 18. stoljecu na atlantskoj obali Maroka, oko dva sata vožnje automobilom od Marrakecha. Njegove uske ulice i ulicice odišu spojem srdacne otvorenosti i istocnjackog ugodaja. Esauira je isprepletena legendama o davno prošlim hipijskim vremenima. Jimi Hendrix, Bob Marley, Cat Stevens i sastav Rolling Stones, svi su oni bili tu, a Orsonu Wellesu grad je poslužio kao filmska kulisa. Zahvaljujuci svojim dugim pješcanim plažama, a pogotovo izvanrednim uvjetima što se vjetra tice, Esauira je jedno od glavnih svjetskih odredišta za daskaše i jedrilicare, a osobito joj raste popularnost medu mladim turistima. Taj je lucki grad poznat i po glazbi gnawa, vrsti glazbe karakteristicnih ritmova bubnjeva koji vuku korijene iz africkog vudua. Potomci crnih robova vec su odavno zvijezde svjetske glazbene scene. Svake godine u lipnju održava se najvažniji festival gnawa glazbe upravo u Esauiri. Autor: Mouhcine El Ghomri. ,. Säsong 9. Del 21 av 26.
10:55 
Bajkovita Hrvatska:
11:05 
Kazaliste u kuci
Najprije je Gacinama u stan pokušao provaliti lopov, onda ga je u tome sprijecio revni policajac Mate, pa su ga zahvalni ukucani pozvali na veceru… Potom su se spremala odabrana jela u cast policajcu ”heroju”, nazdravljalo se njegovoj hrabrosti, kad se na veceri nenajavljeno pojavio jedan otkvaceni slikar… Zatim se tu našao i jedan rabijatan odvjetnik, dok se u spavacoj sobi Zvonimira Gacine skrivao nepoznati muškarac, u ne baš prisebnom stanju… I tako se opet jedna mirna vecera u obitelji Gacina, planirana kao vecera zahvale i prijateljstva, neplanirano pretvorila u zahtjevan i nerazjašnjen slucaj, prekompliciran za jednog policajaca… U epizodnim ulogama se pojavljuju Filip Šovagovic i Goran Navojec. Del 9 av 28. Regissör: Robert Orhel i Tomislav Rukavina, Skĺdespelare: Leon Lucev, Daria Knez, Ksenija Marinkovic, Mustafa Nadarevic, Jelena Lopatic, Mislav Ivaci, Ecija Ojdanic Viljac, Željko Koenigsknecht.
11:43 
TV Kalendar
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:25 
Voli me zauvijek
Raquel kaže Gonzalu da je Nuria ubila njezinog muža. René se zaruci s Valentinom. Leonel i René pripremaju kraj svoje osvete. Fer preporuci Valentini da istraži Eugenija. Mau sazna za Valentinine zaruke i odluci prikriti svoje osjecaje, ali upozori Eugenija da ce on uvijek štititi Valentinu. Uloge: Camila Sodi (Valentina Murat), Ignacio Casano (Mauricio Fonseca), Arturo Peniche (Gonzalo Murat), Laura Carmine (Nuria Murat), Alejandra Barros (Julieta Olmedo), Salvador Zerboni (Leonel), Cecilia Gabriela (Raquel Fonseca), Brandon Peniche (René Greepe), Juan Pablo Gil (Alan Greepe), Adriano Zendejas (Tobías), Jade Fraser (Carolina), Luis Fernando Pena (Beto), Moisés Arizmendi (Jaime) Režija: Lily Garza, Fernando Nesme, Jorge Robles Scenarij: Martha Carrillo, Cristina García Urednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 91 av 142.
13:07 
Zaronite s nama: Drace noc - poluotok Peljesac (28. em.)
Na poluotoku Pelješcu ronili smo nocu u blizini mjesta Drace. Poseban doživljaj takvog nocnog zarona upotpunili su svojom gracioznošcu ugoric zlatar i puž zekan. Redatelj i scenarist: Miro Andric Montaža: Sonja Andracic Snimatelj: Miro Andric Urednica: Jozefina Stipancevic Proizvodnja: Car Herc za HRT, 2017. Del 28.
13:15 
Seoska gozba
Kažu da tko proba tugarske trešnje niti jedne druge trešnje mu nikada više nisu slatke. To smo, naravno, izmislili, ali nismo izmislili da je poljicki soparnik hrvatski prehrambeni proizvod koji je dobio zašticenu oznaku zemljopisnog podrijetla na razini EU-a. Ljubica Bulic, koja zajedno sa suprugom Toncijem i njihovo šestero djece (šesto je bilo na putu dok smo snimali emisiju), vodi OPG Bulic, pripremila nam je upravo poljicki soparnik. I još kada se jede u pravoj konobi u prekrasnom okruženju s najboljim pogledom na svijetu… savršenstvo! Scenarij: Nebojša Taraba i Miodrag Sila Režija: Zoran Sudar Produkcija: Drugi plan za HTV Snimatelji: Robert Krivec i Branimir Hainš Urednica: Jasna Cekovic. Säsong 4. Del 5 av 8.
14:05 
Djeca mediterana: Albanija
”Djeca Mediterana” dokumentarna je serija o životu suvremenih stanovnika Mediterana. Snimana u Hrvatskoj, Sloveniji, Italiji, Grckoj, Albaniji i Crnoj Gori gledateljima otkriva prekrasne krajolike, iznimno civilizacijsko i kulturno-povijesno naslijede Mediterana, no i njegove suvremene probleme, poput preizgradenosti, sezonskog života, ekonomske krize, nezaposlenosti, izumiranja tradicijskih zanata i migracija izazvanih ratovima. Kako se stanovnici ovog nekoc najvažnijeg svjetskog mora nose s društveno-ekonomskim okolnostima koje su zatekle njihovu generaciju i vrijeme, kakav život žive na obalama Mediterana danas? Serija o tome govori kroz živote nauticara, ribara, vinara, ugostitelja, hotelijera, ali i arheologa, humanitaraca, umjetnika te doseljenika koji su svoj dom pronašli na njegovim obalama. 1. ALBANIJA Grad Drac postoji još od antickih vremena, a danas je najvažnija albanska luka. U njemu pratimo život Namika, jednog od pionira hotelijerstva u Dracu te Tristana, snimatelja i fotografa. Obojica su suvremenici i svjedoci turbulentnih politickih promjena i tranzicije u Albaniji, a njihovi su se životi i karijere razvijali paralelno s razvojem demokracije, poslovanja i modernizacijom zemlje. Redateljica: Lana Šaric Producent: Jure Bušic Montažerke: Ivana Fumic, Urša Vlahušic, Antonija Kren, Sara Gregoric Direktor fotografije: Ivan Zadro Snimatelji druge kamere: Dario Hacek, Sven Mihaljevic Skladatelj: Darko Hajsek Snimatelj zvuka: Filip Ledinšcak Montaža zvuka:. Del 1 av 6.
14:50 
...
15:00 
Mjesto pod suncem - Ostati ili otici [Repris]
Alan Jones nedavno je otišao u mirovinu, a njegova supruga Ruth uskoro ce uciniti isto. Priželjkuju nekoliko pustolovnih godina u gradu Murcia u Španjolskoj, a zatim bi se doselili nazad u britanski Exeter, no svejedno bi zadržali i kucu u Španjolskoj. Odabrala: Mira Vocinkic. ,. Säsong 7. Del 28 av 30.
15:55 
Detektiv Murdoch
Murdocha zovu da istraži ubojstvo pozornika Felixa Coopera u kineskoj cetvrti Toronta. Nalaz obdukcije dr. Ogden vodi Murdocha i Cooperovog partnera pozornika Randalla Townsenda do travara Fenga Choya koji je Cooperu davao mito. Ali Murdoch sumnja da je Choy žrtva namještaljke i da neke veze s ubojstvom ima njegova kci tinejdžerica. Murdochova uporna istraga svijeta prestrašenih i nepovjerljivih kineskih doseljenika dovest ce do otkrica korupcije u policiji koje mu može ugroziti karijeru i život. Glavne uloge: Yannick Bisson (detektiv William Murdoch), Hélene Joy (dr. Julia Ogden), Thomas Craig (inspektor Brackenreid) i Jonny Harris (policajac Crabtree) Gostujuci glumci: Gabriel Hogan (Randall Townsend), Simon Sinn (Feng Choy), Allan Royal (šef policije Stockton), Jo Chim (Ling), Richard Clarkin (inspektor Davis) Scenarist: Alex Zarowny Redatelj: Harvey Crossland Urednica: Ranka Horvat. Säsong 3. Del 2 av 13.
16:43 
TV Kalendar
17:00 
Vijesti u 17
17:09 
Vrijeme
17:10 
HAK - promet info
17:15 
Hrvatska uzivo
17:55 
Lijepom nasom: Benkovac
18:59 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:42 
Vrijeme
19:45 
Tema dana
20:00 
LOTO 7/39
20:05 
Ritam ljeta
20:55 
Zaronite s nama: Drace noc - poluotok Peljesac (28. em.)
Na poluotoku Pelješcu ronili smo nocu u blizini mjesta Drace. Poseban doživljaj takvog nocnog zarona upotpunili su svojom gracioznošcu ugoric zlatar i puž zekan. Redatelj i scenarist: Miro Andric Montaža: Sonja Andracic Snimatelj: Miro Andric Urednica: Jozefina Stipancevic Proizvodnja: Car Herc za HRT, 2017. Del 28.
21:00 
Genetsko podrijetlo Hrvata: Knezevi sjeverne Europe
U drugoj epizodi autor Hrvoje Juvancic odvest ce nas na mitsko ishodište zadnje seobe Hrvata, na podrucje rijeke Visle u Poljskoj, gdje su Bijeli Hrvati odigrali znacajnu ulogu u stvaranju ceške i poljske države. U emisiji cemo saznati i jesu li stanovnici današnje Hrvatske u bližoj vezi sa stanovništvom zapadne ili istocne Europe. Del 2 av 4.
21:35 
Korijeni siromastva: Dobro dosli na ovaj svijet
Nadaleko je poznato da možete predvidjeti kako ce proteci život djeteta ako znate gdje je ono rodeno te gdje je provelo prve dane života. U ovom dokumentarnom filmu govorimo o tome kako je to roditi se u razlicitim dijelovima svijeta te vam prikazujemo goleme razlike u porodnicarskoj skrbi koje dovode do mnogih besmislenih smrti. Primarno cemo se usredotociti na rodenje djece i posao bolnickog ili klinickog osoblja, no posvetit cemo se i manjem broju likova te uroniti u njihove price. Istraživali smo u bolnicama u Engleskoj i Sijera Leoneu. Redatelj: Brian Hill Producentica: Katie Bailiff Odabrao: Đelo Hadžiselimovic. Del 3 av 8.
22:35 
Dnevnik 3
22:50 
Sport
22:53 
Vrijeme
22:55 
Vijesti iz kulture
23:10 
Nevjere i druge katastrofe
Drama s elementima komedije. Bracni par, Jeff (T. Maguire) i Nealy (E. Banks), živi u kuci u predgradu i ima sincica. Jeff je lijecnik a Nealy ima malu trgovinu. Jednog dana Jeff odluci urediti svoje dvorište i posaditi travu, medutim, s travom su došli crvi koji su privukli obitelj rakuna. Gladni rakuni su preko noci uništili travnjak, a s njima je u Jeffovom životu krenulo nizbrdo… Kriticari smatraju da je ovo jedan od onih filmova koji slijede predložak Oscarima nagradenog filma ”Vrtlog života”. Ispreplecu se likovi samozadovoljnog lijecnika i lude susjede s motivima klimavog braka, nevjere, transplantacije bubrega, ubojstva i td. Regissör: Jacob Aaron Estes, Skĺdespelare: Tobey Maguire, Elizabeth Banks, Laura Linney.
00:53 
Motel Bates [Repris]
Norma upada u krizu zbog Normanovih problema. Emma neocekivano reagira na naizgled dobru vijest. Romero napokon izabere stranu i tom odlukom zapecati svoju sudbinu u gradu. Caleb donosi odluku koja ce mu potpuno promijeniti život. Uloge: Vera Farmiga (Norma Louise Bates), Freddie Highmore (Norman Bates), Max Thieriot (Dylan Massett), Olivia Cooke (Emma Decody) Izvršni producenti: Carlton Cuse, Kery Ehrin Urednica: Ranka Horvat. ,. Säsong 3. Del 10 av 10.
01:33 
Sinovi anarhije [Repris]
Potraga za izdajicom rezultira nasiljem u luci. Policija i Sinovi anarhije traže odgovore poslije pokolja u Diosi. Henry Lin posumnja u Jaxa i o tome razgovara s Nerom. Nero je iznenaden time, a Lin mu postavi ultimatum i dovede ga u nezgodan položaj. Jax Neru kaže istinu u koju vjeruje, istinu o Linovoj ulozi u Tarinom ubojstvu. Gemma se sprema odvesti Juicea iz Charminga, a on postaje sve nestabilniji, zbog cega se Gemma odlucuje na opasan potez. Uloge: Charlie Hunnam ('Jax' Teller), Katey Sagal (Gemma), Theo Rossi (Juice Ortiz), Jimmy Smits (Nero Padilla), Drea de Matteo (Wendy), Dayton Callie (Wayne Unser), Kenneth Choi (Henry Lin), Annabeth Gish (Althea Jarry) Autor serije: Kurt Sutter Redatelj: Peter Weller Scenaristi: Roberto Patino, Kurt Sutter Urednica: Ranka Horvat. ,. Säsong 7. Del 5 av 13.
02:28 
Dragocjeni biser
Franz pozove Ernesta na Pérolin rodendan, ali Ernest se ne pojavi. Unuka se silno rastuži. Ernest kaže Dáliji da nece moci prihvatiti Pérolu ako se pokaže da je Manfredova kci. Aurora moli Santinhu da joj pomogne sabotirati Lolin nastup. Benito ucjenjuje Manfreda. Manfred angažira neke ljude da ga ubiju. Franz napušta Amélijin stan, pa ona odlazi Ernestu da cuje što se dogodilo. Viktor savjetuje Franzu da oprosti Améliji. Pérola moli Apolônija da je odvede da cuje razgovor Ernesta i Amélije. Rastuži se kada cuje Ernestove rijeci da je nece moci voljeti ako je Manfredova kci. Franz se prepire s Ernestom zbog Pérole. Hilda objasni Aderbalu da je zanima samo karijera. Valter ugleda Lauru i Artura zajedno i zarekne se Lauri da joj nece dati rastavu. Volpina pozove Venceslaua na karnevalski bal. Manfred doznaje da su se Franz i Amélia razišli. Uloge: Bruno Gagliasso (Franz Hauser), Bianca Bin (Amélia Fonseca Hauser), Mel Maia (Pérola Fonseca Hauser), Carolina Dieckmann (Iolanda López Fonseca), Domingos Montagner (Raimundo Fonseca, Mundo), Nathália Dill (Sílvia Lemos Zampari Hauser), Rafael Cardoso (Viktor Hauser), Luiza Valdetaro (Hilda Hauser Baldo), Thiago Lacerda (Antônio Baldo Toni), Mariana Ximenes (Aurora Lincoln), Ana Lúcia Torre (Gertrude Ducke Hauser), Caio Blat (Sonan Gyatso), Letícia Spiller (Lola Garde), Carmo Dalla Vecchia (Manfred Ducke López) i José de Abreu (Ernest Hauser) Redatelji: Richardo Waddington, Amora Mautner Scenaristi: Duca Rachid, Thelma Guedes Uredni. Säsong 12. Del 98 av 110.
03:15 
Dragocjeni biser
Amélia kaže Franzu da je umorna od cekanja da joj oprosti. Mundu smeta što se Estenio mota oko Iolande. Cijela radnicka zgrada odlazi na karneval. Franz se odlazi ispricati Améliji. Manfred iskoristi karneval kako bi uhvatio Améliju. Volpina vidi kako Manfred vuce Améliju po ulici i obavijesti Franza. Franz pretuce Manfreda, a nakon toga se Amélia i on pomire. Apolônio izjavi ljubav Francesci. Décio ugleda Lauru s Arturom. Ljut je na mamu i odluci zaplašiti Artura i napravi mu zasjedu. Artur se brani i tuce s napadacima. Benito nazove Ernesta i traži novac za dokaze koje ima protiv Manfreda. Zefinha sve cuje i javi Manfredu Benitove planove. Manfred pregazi Benita. Benito završi u bolnici i traži da vidi Ernesta, ali izdahne i ne uspije reci Ernestu gdje su dokazi protiv Manfreda. Venceslau pokušava pozvati lijecnike da hospitaliziraju Manfreda, ali Gertrude ga sprijeci. Cvrga kaže Toniju da ce zauvijek izgubiti Hildu ako se ne potrudi. Aurora i Santinha planiraju kako ce napakostiti Loli. Santinha posluži Loli caj, od kojeg Lola izgubi glas. Uloge: Bruno Gagliasso (Franz Hauser), Bianca Bin (Amélia Fonseca Hauser), Mel Maia (Pérola Fonseca Hauser), Carolina Dieckmann (Iolanda López Fonseca), Domingos Montagner (Raimundo Fonseca, Mundo), Nathália Dill (Sílvia Lemos Zampari Hauser), Rafael Cardoso (Viktor Hauser), Luiza Valdetaro (Hilda Hauser Baldo), Thiago Lacerda (Antônio Baldo Toni), Mariana Ximenes (Aurora Lincoln), Ana Lúcia Torre (Gertrude Ducke Hauser), Caio Blat (Son. Säsong 12. Del 99 av 110.
04:02 
Skica za portret
04:18 
Ritam ljeta
05:09 
Dinastija
Stevena uhite jer je navodno pokušao napastovati skitnicu, a nakon što ga puste iz zatvora, posvada se s Blakeom. Steven, umoran od pokušaja da ispuni oceva ocekivanja, odlazi iz Denvera. Alexis prihvati Cecilovu bracnu ponudu. Fallon kaže Nicku da ce pokušati održati brak zbog svog djeteta. Zbog vijesti o navodnoj smrti njezinog muža i kceri Claudia pada u stanje šoka. Otkriva istinu o pucnjavi te oslobada Krystle svake sumnje. Medutim, Claudia se ni približno nije oporavila te pocinje vjerovati da je Fallonino dijete njezina kci Lindsay. Säsong 2. Del 21 av 22. Regissör: Irving Moore, Skĺdespelare: John Forsythe.
05:54 (06:40)
Voli me zauvijek
Del 91.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se