Streamly
Logga in här
Kom ihĺg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut pďż˝ dagens tv
06:40 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:06 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:06 
Dobro jutro
09:00 
Zaronite s nama: Mana - Kornati
Mnoge smo raznolike, koloritne vrste susreli uz podmorski zid ispod Mane, u sjeverozapadnom dijelu NP Kornati i upoznali neobicnog školjkaša bisernicu lastavicu koji živi obješen o grane koralja i gorgonija te podujku, živopisnu ribu, lijepih boja, pogotovo mužjaka u svadbenom ruhu. Redatelj i scenarist: Miro Andric Montaža: Sonja Andracic Snimatelj: Miro Andric Urednica: Jozefina Stipancevic Proizvodnja: Car Herc za HRT, 2017. Del 43.
09:10 
Capri [Repris]
Svi su šokirani Vittorijinom izjavom da voli Cosima. Umberto i Daiana odluce potajno isplanirati zajednicko putovanje kako bi utekli prokletstvu gde Isabelle s obzirom da nikako ne uspjevaju ostvariti svoju vezu. Na kraju Umbertu sine u razgovoru s Camillom da mu je potrebno naci Ines i dobiti rastavu, da bi onda stvari s Daianom napokon krenule. Luciju ucjenjuje Mimmo i ona na kraju pristane cak i na kradu u arheološkom muzeju. Massimo otkriva još detalja o Cosimovim mutnim poslovima: iza tvrtke Panthea koja je placala Rizzuta stajao je Domenico Scapece. Takoder otkriva i Vittorijin strah da je Massimo ubojica njezinih roditelja, a posumnja da je pravi krivac upravo Cosimo. ,. Säsong 2. Del 24 av 26. Regissör: Andrea Barzini i Giorgio Molteni, Skĺdespelare: Gabriella Pession, Kaspar Capparoni, Sergio Assisi, Isa Danieli, Bianca Guaccero.
10:08 
Na vodenome putu [Repris]
Atoli koji tvore otocnu skupinu Florida Keys smješteni su u najjužnijem dijelu Sjedinjenih Americkih Država. Izmedu Atlantskog oceana i Meksickog zaljeva, Floridsko je koraljno otocje povezano autocestom iz snova, poznatom kao Overseas's Highway, Prekomorska autocesta. Keys, kako ih skraceno nazivaju otocani, još i danas privlace bonvivane, turiste, alternativce i ljubitelje prirode. U Key Westu svakako vrijedi vidjeti Davea LeBoutelliera i njegov nadasve neobicni kamionet. To je vozilo koraljni greben na kotacima, napravljen od dagnja, ribljih glava, podmorskog bilja i poliuretanske pjene. Posljednjih 160 godina samo nekoliko morskih milja od obale nezgrapne željezne konstrukcije prkose vjetru i valovima. To su zapravo svjetionici neobicnih imena, kao što su Sombrero ili Aligator. Oni su nekoc upozoravali pomorce oko treceg po velicini koraljnoga grebena na svijetu, no otkako se mogu oploviti s pomocu satelitske navigacije, te povijesne gradevine i same trebaju zaštitu. Autor: Steffen Schneider. ,. Säsong 9. Del 7 av 19.
10:54 
Bajkovita Hrvatska: Nacionalni park Risnjak
11:02 
Kazaliste u kuci
Dinko nije napisao zadacu, pa je od svih izgovora na svijetu izmislio da mu se roditelji rastaju!. Brižni nastavnik Šljašcic dirnut Dinkovim glumljenim cemerom i jadom, odluci pohoditi obitelj Gacina kako bi eventualno pomirio Zvonu i Sanju koji, naravno, ne uspijevaju dokuciti zašto je konfuzni nastavnik uopce došao i o cemu im to govori. No kaosu u domu Gacininih tu nije kraj. Slatkorjecivi smušenjak Šljašcic sav umotan u lošu poeziju i parole o cvijecu, ljubavi i sreci na prepad osvoji srce stare hašomanke Melanije…. Del 23 av 28. Regissör: Miran Miošic, Skĺdespelare: Leon Lucev, Daria Knez, Ksenija Marinkovic, Mustafa Nadarevic, Jelena Lopatic, Mislav Ivaci, Ecija Ojdanic Viljac, Željko Koenigsknecht.
11:41 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:25 
Voli me zauvijek
Julieta ide zubaru da joj uredi zube. Odlazi na frizuru i u kupnju odjece. Raquel doživi krizu kada ponovno ugleda Mónicu. Tobías kaže Nuriji da je više nece pokrivati. Ona mu prijeti i optuži Félixova pomocnika. Uloge: Camila Sodi (Valentina Murat), Ignacio Casano (Mauricio Fonseca), Arturo Peniche (Gonzalo Murat), Laura Carmine (Nuria Murat), Alejandra Barros (Julieta Olmedo), Salvador Zerboni (Leonel), Cecilia Gabriela (Raquel Fonseca), Brandon Peniche (René Greepe), Juan Pablo Gil (Alan Greepe), Adriano Zendejas (Tobías), Jade Fraser (Carolina), Luis Fernando Pena (Beto), Moisés Arizmendi (Jaime) Režija: Lily Garza, Fernando Nesme, Jorge Robles Scenarij: Martha Carrillo, Cristina García Urednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 105 av 142.
13:05 
Zaronite s nama: Mana - Kornati [Repris]
Mnoge smo raznolike, koloritne vrste susreli uz podmorski zid ispod Mane, u sjeverozapadnom dijelu NP Kornati i upoznali neobicnog školjkaša bisernicu lastavicu koji živi obješen o grane koralja i gorgonija te podujku, živopisnu ribu, lijepih boja, pogotovo mužjaka u svadbenom ruhu. Redatelj i scenarist: Miro Andric Montaža: Sonja Andracic Snimatelj: Miro Andric Urednica: Jozefina Stipancevic Proizvodnja: Car Herc za HRT, 2017. ,. Del 43.
13:15 
Slatka kuharica
Slasticarka Petra Jelenic odlazi u slatku pustolovinu, na imanje Snježane Jagunic blizu Jastrebarskog, majstorice spravljanja plešivickog copanjeka, koja je ovaj autohtoni slani kolac prvi put napravila s nepunih deset godina. Copanjek je tanka gibanica sa svježim kravljim sirom i, kako majstorica plešivickog specijaliteta Snježana kaže, sezonskom zelenjavom. Što tocno znaci copanjek i zašto je specifican za vinorodnu Plešivicu, Petra saznaje u trecoj epizodi Slatke kuharice. Autorica serije: Maja Pek Voditeljica: Petra Jelenic Scenarist: Siniša Pavic Producenti: Maja Pek i Danijel Pek Izvršna producentica: Tamara Babun Redatelji: Maja Pek i Filip Filkovic Philatz Urednica: Ljiljana Vuglac. Säsong 2. Del 3 av 20.
13:38 
Lovac na bilje
Rijeka Rjecina ima jedan od najvecih izvora iz stijene, a upravo s njega krece nova avantura Antona Rudana, Lovca na bilje. Spuštajuci se niz Rjecinu, Anton ce nas upoznati s osvježavajucom mentom, zamjenom za kavu - cikorijom, te velikim lopuhom, a nece propustiti priliku da se kajakom spusti do posljednjeg starog mlina za brašno na Rjecini gdje ce mu mlinar objasniti zašto je važno da se brašno polako melje. Svoju avanturu Anton nastavlja prelazeci preko Grobnickog polja gdje cemo nauciti nešto o divljem pastrnjaku i ljekovitom stolisniku. Na usponu na grobnicke Alpe Anton susrece divlje konje, poducava nas o važnim stvarima prilikom planinarenja, a u kršu pronalazi i jestivu koncaru te vrijesak. Odmor i okrjepu potražit ce u planinarskom domu, gdje ce sastojke sakupljene putem - kukuruzno brašno iz starog mlina te samoniklo bilje - stopiti u jednom jednostavnom, ali aromaticnom jelu - grobnickoj palenti kompirici sa samoniklim biljem. Autori serije: Filip Filkovic Philatz i Anton Rudan Scenarist: Filip Filkovic Philatz Redatelj: Filip Filkovic Philatz Voditelj: Anton Rudan Direktor fotografije: Tomislav Krnic Snimatelji: Tomislav Krnic, Filip Filkovic Philatz Zracne snimke / asistent: Saša Tufegdžic Montažer: Marko Šuvak-Marinkovic Glazba: Tomislav Franjo Šušak / Stjepan Tribuson Obrada zvuka: Tomislav Josipovic Grafika i animacija: Filip Filkovic Philatz Producent: Danijel Pek Izvršni producent: Frane Merkaš Produkcija: Antitalent, 2015. Säsong 1. Del 4 av 12.
14:10 
Skitancije
Kroz svaku od pet epizoda dokumentarne serije ”Skitancije” vodi nas drugi voditelj - putnik, cija je struka vezana uz temu (biolog, meteorolog, speleolog, gastronomad, šumar). Svaki voditelj - putnik ima cilj kojem ide ususret (snimiti riku jelena, doci na susret bikera, spustiti se u novu spilju…), a oni koje u svojoj pustolovini susrece jednostavni su ljudi koji vole i poštuju prirodu i trude se sacuvati je. Zajedno s njima prošli smo dolinom rijeke Krke gdje smo isprobali ”gerilsko” kuhanje, bili smo u Baranji u poplavnoj nizini za vrijeme suše kada uz cestu leže školjke i na predivnom pješcanom sprudu koji se pojavljuje i nestaje. U unutrašnjosti Istre, tražeci legende, naišli smo na mlijecnu rijeku Mirnu i tragove divova, na Velebitu smo odlutali s klasicne planinarske staze i istraživali prašumu i ledenice, a u Gorskom kotaru obišli Kraljicu šume, sreli medvjedicu s mladima i družili se s najstarijim i najsimpaticnijim planinarom u regiji. Svaka epizoda cjelina je za sebe, a mjesta koja smo obišli potpuno su razlicita. Zajednicko im je to što su mnoga od njih slabo poznata, a od njihove ljepote zastaje dah. Serija prenosi poruku o nužnosti poštovanja prirode te svekolikog života, jer u prirodi nema malog, nema nebitnog. 1. epizoda: Europska Amazona Mladi biolog Goran Šafarek putuje glasovitim baranjskim trokutom Kopacki rit - Dunav - Drava u potrazi za rikom jelena. U ovom podrucju našao se za vrijeme velike suše što njegovo putovanje cini još uzbudljivijim; tamo g. Del 1 av 5.
15:02 
George Clarke: Cudesne zamisli [Repris]
George ce posjetiti preuredenu rijecnu teglenicu, savršeno restaurirani bazen i futuristicku kucu na jezeru u Njemackoj. Odabrala: Mira Vocinkic. ,. Säsong 5. Del 5 av 9.
15:54 
Detektiv Murdoch [Repris]
Mracne tajne izlaze na vidjelo dok Murdoch ispituje clanove obitelji i poslugu ubijenog Percivala Jenkinsa. Kad glavu bogate kuce Percivala Jenkinsa nadu mrtvog s nosom u zobenoj kaši, Murdoch se susrece sa složenim i slojevitim svijetom bogatih i siromašnih, gospodara i slugu. Otkriva da svi od brojnih clanova kucanstva imaju razlog za ubojstvo zlonamjernog i razvratnog starca: njegova bezdušna supruga, lijeni, cinicni stariji sin ili pokorni, zanemareni mladi, prezrena zarucnica mladeg sina ili bilo tko od posluge: batler, sluge, domacica, zlostavljane sluškinje. Tijekom istrage, na Murdochovo veliko iznenadenje i zadovoljstvo, iz Buffala dolazi dr. Ogden, prijateljica obitelji Jenkins. Ali dr. Francis je ulovi kako radi u njegovoj mrtvacnici i da otkaz na veliko nezadovoljstvo inspektora Brackenreida. Nakon Francisova odlaska Murdoch predlaže dr. Ogden da ostane u Torontu. Ali hoce li ona to prihvatiti? Brackenreid zaboravlja bijes kad shvati da bi Julijino poznavanje obitelji Jenkinsu moglo pomoci Murdochu da riješi ubojstvo. Uloge: Yannick Bisson (detektiv William Murdoch), Helene Joy (dr. Julia Ogden), Thomas Craig (inspektor Brackenreid), Jonny Harris (policajac Crabtree), Lachlan Murdoch (policajac Higgins), Paul Rhys (dr. Llewllyn Francis), Simon Williams (James Heward), Craig Olejnik (Nicholas Jenkins), Sarah Powers (Clara Thorn) Scenaristi: Paul Aitken i Lori Spring Redatelj: Harvey Crossland Urednica: Ranka Horvat. ,. Säsong 4. Del 4 av 13.
16:42 
TV Kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:09 
Vrijeme
17:10 
HAK - promet info
17:15 
Hrvatska uzivo
17:59 
Lijepom nasom: Đurdevac [Repris]
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:41 
Vrijeme
19:44 
Tema dana
20:00 
LOTO 7/39
20:05 
Ritam ljeta
Ljepota tijela je, kažu znalci, u oku promatraca. No tijelo je ljeti više izloženo pogledima i komentarima, isticu se preplanuli ten, mišici, tetovaže. Kroz ljepotu i ritam tijela vode nas rijecki glazbenik Boris Štok, ”plus size” model Lucija Lugomer, prvakinja kickboxa Marija Bodac, te plesni par Hrvoje Kraševac i Želimira Ivcek. Voditejica: Uršula Tolj Urednica: Mirela Micek.
20:55 
Zaronite s nama: Mana - Kornati [Repris]
Mnoge smo raznolike, koloritne vrste susreli uz podmorski zid ispod Mane, u sjeverozapadnom dijelu NP Kornati i upoznali neobicnog školjkaša bisernicu lastavicu koji živi obješen o grane koralja i gorgonija te podujku, živopisnu ribu, lijepih boja, pogotovo mužjaka u svadbenom ruhu. Redatelj i scenarist: Miro Andric Montaža: Sonja Andracic Snimatelj: Miro Andric Urednica: Jozefina Stipancevic Proizvodnja: Car Herc za HRT, 2017. ,. Del 43.
21:03 
Zapisano u kostima [Repris]
'Ako je išta konstanta u ljudskoj povijesti, to je želja svakog od nas da bude zapamcen. Keopsova piramida, Partenon ili Taj Mahal monumentalni su izrazi te želje. No što je s onom vojskom bezimenih, ciji su životi takoder pisali povijest, ali si nisu mogli podizati spomenike?”. Rijeci su to dr. Marija Šlausa, vjerojatno najpoznatijeg hrvatskog forenzicnog antropologa i bioarheologa, ujedno i koautora serije 'Zapisano u kostima'. Upravo iz želje da se poznata povijest isprica s gledišta nepoznatih ljudi nastala je znanstveno-dokumentarna serija u cijem je fokusu kostur neke od osoba koja je živjela na podrucju današnje Hrvatske, od prapovijesti do danas. Središnje mjesto svake epizode laboratorij je Antropološkog centra HAZU u kojem djeluju dr. Šlaus i njegov tim. Osim njih, na rasvjetljavanju slucajeva pomažu im i najistaknutiji hrvatskih znanstvenici i strucnjaci razlicitih struka (arheolozi, povjesnicari, etnolozi, povjesnicari umjetnosti, lijecnici, muzealci…). Kroz pet epizoda, na temelju forenzicno-antropološke analize koštanih ostataka, dr. Šlaus i njegovi suradnici pokušavaju otkriti tko je ta osoba bila, kako je živjela te kako i od cega je umrla. Rekonstruirajuci život i smrt svake od osoba, te rekonstrukcijom uvjeta i kvalitete svakodnevnog života, rekonstruiramo i život cijele zajednice, ali i bacamo novo svjetlo na povijest koja nas je uvelike odredila. Najstariji slucaj u seriji, u epizodi ”Crno vrilo”, star je gotovo 10.000 godina, a rijec je o ženi iz Drace. ,. Säsong 1. Del 1 av 5.
21:38 
Novine [Repris]
Novi vlasnik ”Novina” Mario Kardum (Aleksandar Cvjetkovic) inzistira na otkazu mladoj novinarki Teni Latinovic (Tihana Lazovic). Nova glavna urednica Alenka Jovic Marinkovic (Olga Pakalovic) nije se u stanju oduprijeti Kardumu pa traži i od Teninog neposrednog pretpostavljenog Nikole Martica (Trpimir Jurkic) da podrži njezinu odluku o otkazu, ali Martic ne želi imati veze s tim. I Dijana Mitrovic se ne slaže s politikom nove šefice pa moli kolegicu novinarku Renatu Savic (Anja Matkovic) da joj pomogne pronaci mjesto u redakciji konkurentskih novina ”Dnevnik”. Kako bi izbjegao moguce posljedice afere s tvrtkom ”Tetra usluge”, gradonacelnik Ludvig Tomaševic (Dragan Despot) zahtijeva od svog šefa kabineta Marka Mladenovica (Mijo Jurišic) da se sam prijavi USKOK-u i preuzme cjelokupnu krivnju za financijske malverzacije firme. U strahu da bi se Tomaševic i njega mogao odreci, Kardum traži od Alenke da pripremi napad na gradonacelnika u njihovim novinama… U glavnim ulogama: Branka Katic, Trpimir Jurkic, Zijad Gracic, Aleksandar Cvjetkovic, Olga Pakalovic, Goran Markovic, Tihana Lazovic, Dragan Despot, Edita Karadole, Zdenko Jelcic, Alen Liveric, Dajana Culjak, Anja Matkovic, Mijo Jurišic Scenarist: Ivica Đikic Redatelj: Dalibor Matanic Urednik: Mislav Brumec. ,. Säsong 12. Del 6 av 12.
22:35 
Dnevnik 3
22:50 
Sport
22:54 
Vrijeme
22:56 
Vijesti iz kulture
23:10 
Nas brat idiot [Repris]
Komedija. Ned (P. Rudd) sretno živi s djevojkom Janet (K. Hahn) i psom na imanju gdje uzgajaju organsko povrce. Ali jednoga dana dobrodušni Ned na tržnici proda covjeku marihuanu. Ispostavi se da je to policajac, pa je Ned uhicen i optužen za prodaju droge. Kad izade iz zatvora, buduci da ga Janet više ne želi na imanju, završi kod svoje tri sestre. I tako je Ned jednoj uspio upropastiti brak, drugoj jedinu priliku za posao, a trecoj potencijalnu vezu…. ,. Regissör: Jesse Peretz, Skĺdespelare: Paul Rudd, Elizabeth Banks, Zooey Deschanel, Emily Mortimer, Kathryn Hahn.
00:40 
Nasljednici [Repris]
Signe muku muci da spasi svoju farmu, a kad zakljuci da je svi iskorištavaju, odluci dici ruke od svega i staviti kucu na prodaju. Villads se ne osjeca dobro uz Frederika, dok Hannah želi živjeti s ocem. Thomas se sastane s Isom, koja se želi vratiti na Grønnegaarden, ali ne želi više biti u vezi s njim. Gro se pribojava pravne borbe za skrbništvo nad Melody. Braca i Gro su razocarani što Signe želi prodati kucu, a Thomas predlaže da imanje pretvore u kolektiv. Frederik usred noci dobije napadaj panike i iskali se na Hanni. Na imanje dolaze mladi umjetnici, a Frederik i Emil se posvadaju. Signe ima novi prijedlog za Thomasa, Emila, Isu i Gro kako sacuvati kucu. ,. Säsong 2. Del 5 av 7. Regissör: Pernilla August, Skĺdespelare: Carsten Bjornlund.
01:35 
Detektiv Murdoch [Repris]
Mracne tajne izlaze na vidjelo dok Murdoch ispituje clanove obitelji i poslugu ubijenog Percivala Jenkinsa. Kad glavu bogate kuce Percivala Jenkinsa nadu mrtvog s nosom u zobenoj kaši, Murdoch se susrece sa složenim i slojevitim svijetom bogatih i siromašnih, gospodara i slugu. Otkriva da svi od brojnih clanova kucanstva imaju razlog za ubojstvo zlonamjernog i razvratnog starca: njegova bezdušna supruga, lijeni, cinicni stariji sin ili pokorni, zanemareni mladi, prezrena zarucnica mladeg sina ili bilo tko od posluge: batler, sluge, domacica, zlostavljane sluškinje. Tijekom istrage, na Murdochovo veliko iznenadenje i zadovoljstvo, iz Buffala dolazi dr. Ogden, prijateljica obitelji Jenkins. Ali dr. Francis je ulovi kako radi u njegovoj mrtvacnici i da otkaz na veliko nezadovoljstvo inspektora Brackenreida. Nakon Francisova odlaska Murdoch predlaže dr. Ogden da ostane u Torontu. Ali hoce li ona to prihvatiti? Brackenreid zaboravlja bijes kad shvati da bi Julijino poznavanje obitelji Jenkinsu moglo pomoci Murdochu da riješi ubojstvo. Uloge: Yannick Bisson (detektiv William Murdoch), Helene Joy (dr. Julia Ogden), Thomas Craig (inspektor Brackenreid), Jonny Harris (policajac Crabtree), Lachlan Murdoch (policajac Higgins), Paul Rhys (dr. Llewllyn Francis), Simon Williams (James Heward), Craig Olejnik (Nicholas Jenkins), Sarah Powers (Clara Thorn) Scenaristi: Paul Aitken i Lori Spring Redatelj: Harvey Crossland Urednica: Ranka Horvat. ,. Säsong 4. Del 4 av 13.
02:20 
Hanna [Repris]
Nakon što su Hanna i Maximilian jedva izbjegli poljubac, Maximilian shvaca da više ne može potiskivati osjecaje prema Hanni. Kada to daje naslutiti Maji, ona, ocajna, bježi i doživi prometnu nesrecu. Oskar odbacuje posljednju trunku samopoštovanja kako bi mu Edith oprostila. Protiv volje ona je ganuta njegovim apelom. Video-poziv na akciju, što su ga inicirali Caro i Jonas, prolazi bez uspjeha. Baš kad Jonas shvati da njegovi osjecaji prema Caro nisu samo prijateljski, nazove Dana. Nakon Stefanova definitivnog odbijanja kandidature na izborima za gradonacelnika nema nijednog protukandidata. Berghaus izazove Gudrun na što ona smjesta objavi svoju kandidaturu. ,. Säsong 12. Del 106 av 130. Regissör: Walter A. Franke, Petra Wiemers, Klaus Kemmler, Herbert Wüst, Skĺdespelare: Luise Bähr.
03:02 
Hanna [Repris]
Maximilian jasno daje Hanni do znanja da je voli. Medutim, pitanje hoce li Hanna opet popustiti cežnji za Maximilianom potisnuto je u pozadinu kad Hanna dozna da je Maja imala prometnu nesrecu. Nakon nesrece Maja se iznenada pojavi baš kod Hanne i onesvijesti se u njezinu narucju. Dana se želi naci s Jonasom prije nego što zauvijek nestane s Davidom. Caro se u sebi smiri kad Jonas izjavi da nece otici s Danom. Oskar uto doznaje da je njegov detektiv Dani napokon ušao u trag. Mira se zabavlja promatrajuci kako se angažirano Johann trudi pomagati Gudrun jer nakon Gittine bezazlene laži polazi od pretpostavke da su Johann i Gudrun ljubavni par. Kada to natukne jednoj mušteriji, glasina se brzo proširi. ,. Säsong 12. Del 107 av 130. Regissör: Walter A. Franke, Petra Wiemers, Klaus Kemmler, Herbert Wüst, Skĺdespelare: Luise Bähr.
03:45 
Skica za portret [Repris]
03:49 
Zapisano u kostima [Repris]
'Ako je išta konstanta u ljudskoj povijesti, to je želja svakog od nas da bude zapamcen. Keopsova piramida, Partenon ili Taj Mahal monumentalni su izrazi te želje. No što je s onom vojskom bezimenih, ciji su životi takoder pisali povijest, ali si nisu mogli podizati spomenike?”. Rijeci su to dr. Marija Šlausa, vjerojatno najpoznatijeg hrvatskog forenzicnog antropologa i bioarheologa, ujedno i koautora serije 'Zapisano u kostima'. Upravo iz želje da se poznata povijest isprica s gledišta nepoznatih ljudi nastala je znanstveno-dokumentarna serija u cijem je fokusu kostur neke od osoba koja je živjela na podrucju današnje Hrvatske, od prapovijesti do danas. Središnje mjesto svake epizode laboratorij je Antropološkog centra HAZU u kojem djeluju dr. Šlaus i njegov tim. Osim njih, na rasvjetljavanju slucajeva pomažu im i najistaknutiji hrvatskih znanstvenici i strucnjaci razlicitih struka (arheolozi, povjesnicari, etnolozi, povjesnicari umjetnosti, lijecnici, muzealci…). Kroz pet epizoda, na temelju forenzicno-antropološke analize koštanih ostataka, dr. Šlaus i njegovi suradnici pokušavaju otkriti tko je ta osoba bila, kako je živjela te kako i od cega je umrla. Rekonstruirajuci život i smrt svake od osoba, te rekonstrukcijom uvjeta i kvalitete svakodnevnog života, rekonstruiramo i život cijele zajednice, ali i bacamo novo svjetlo na povijest koja nas je uvelike odredila. Najstariji slucaj u seriji, u epizodi ”Crno vrilo”, star je gotovo 10.000 godina, a rijec je o ženi iz Drace. ,. Säsong 1. Del 1 av 5.
04:19 
Ritam ljeta [Repris]
05:11 
Dinastija [Repris]
Blake i Alexis traže Stevena u Indoneziji. Njegovo tijelo nije pronadeno, ali njegovu su jaknu našli kako pluta u moru. Blake odbija povjerovati da mu je sin mrtav te angažira vidovnjaka Jasona Dehnera da mu pomogne u potrazi. Krystle saznaje da je Mark platio Franku Deanu tisucu dolara da je ostavi na miru. Kirby izjavljuje Jeffu ljubav, a on je poljubi i nazove je Fallon nakon cega ona pobjegne u suzama. Adam je pozove u svoj stan ne bi li je utješio, ali kad odbije njegovo nabacivanje, on je siluje. Otkako su prebojili Jeffov ured, on je psihicki sve lošije i lošije. Adam jedini zna da su uzrok tome otrovna isparavanja boje. ,. Säsong 3. Del 11 av 24. Regissör: Alf Kjellin, Skĺdespelare: John Forsythe.
05:56 (06:39)
Voli me zauvijek
Julieta ide zubaru da joj uredi zube. Odlazi na frizuru i u kupnju odjece. Raquel doživi krizu kada ponovno ugleda Mónicu. Tobías kaže Nuriji da je više nece pokrivati. Ona mu prijeti i optuži Félixova pomocnika. Uloge: Camila Sodi (Valentina Murat), Ignacio Casano (Mauricio Fonseca), Arturo Peniche (Gonzalo Murat), Laura Carmine (Nuria Murat), Alejandra Barros (Julieta Olmedo), Salvador Zerboni (Leonel), Cecilia Gabriela (Raquel Fonseca), Brandon Peniche (René Greepe), Juan Pablo Gil (Alan Greepe), Adriano Zendejas (Tobías), Jade Fraser (Carolina), Luis Fernando Pena (Beto), Moisés Arizmendi (Jaime) Režija: Lily Garza, Fernando Nesme, Jorge Robles Scenarij: Martha Carrillo, Cristina García Urednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 105 av 142.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se