Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:22 
Skica za portret [Repris]
06:32 
Potrosacki kod [Repris]
06:57 
Veterani mira [Repris]
07:43 
Prizma [Repris]
08:32 
TV Kalendar
08:49 
Ruby Gentry [Repris]
Melodrama. Dr. Saul Manfred (B. Phillips) prisjeca se burnog života južnjacke ljepotice Ruby Corey, kasije Ruby Gentry (J. Jones). Rodena i odrasla u skromnoj obitelji, Ruby je ludo zaljubljena u stasitoga Boakea Tackmana (C. Heston), momka sasvim drugacijeg društvenog statusa. Ambiciozni Boake nije imun na njezine cari no potomak bogate i utjecajne obitelji namjerava se oženiti djevojkom iz svojeg društvenog kruga. Nakon što mu umre supruga, Ruby zaprosi bogati Jim Gentry (K. Malden). Njihov brak izazove brojna govorkanja i Jima ubrzo napuste svi prijatelji. Jednoga dana, Jim nesretnim slucajem padne s brodice u more i utopi se, nakon cega sredina za njegovu smrt optuži jedinog svjedoka - Ruby…Ovu melodramu režirao je King Vidor, slavni americki redatelj madarskog podrijetla, potpisnik ”Gomile”, jednog od najboljih americkih nijemih filmova, i autor jednog od zanimljivijih hollywoodskih opusa. Njega karakteriziraju likovi izrazitih individualaca koji zbog pretjerane strasti, pa i autodestruktivnosti, ne uspijevaju ostvariti životne želje. ”Ruby Gentry” jedan je takav Vidorov film, izvrsna melodrama u kojoj se redatelj pozabavio nesretnom sudbinom neobuzdane ženske osobnosti u patrijarhalnoj i malogradanskoj sredini, u kojoj pojedince sputavaju klasa i podrijetlo. Glavnu ulogu odigrala je izvrsna Jennifer Jones, junakinja još jednog Vidorova tematski slicnog filma, slavnog ljubavnog vesterna ”Dvoboj na suncu” (nagradena Oscarom za ulogu u filmu ”'The Song of Bernadette”.).
10:11 
Pozitivno
Gost emisije je ravnatelj Klinickog bolnickog centra Sestre milosrdnice Mario Zovak. Posjetili smo Sestre milosrdnice sv. Vinka Paulskog. Doznajte i poslušajte kako pjeva ženska klapa Neverin. Producent: Draško Vrgoc Redateljica: Monika Štengl Urednik i voditelj: Mario Raguž.
10:43 
Biblija
10:53 
Zadar: Misa
Ove godine Zadar slavi 25. obljetnicu VRO ”Maslenica 93”. Za tu je prigodu pripremljen bogat prigodni program. Rijec je o oslobodilackoj operaciji Oružanih snaga RH i pripadnika MUP-a RH protiv vojnih snaga tzv. Republike Srpske Krajine koje su okupirale podrucje oko Zadra i onemogucile kopnenu komunikaciju Dalmacije s preostalim dijelom zemlje pod kontrolom legitimnih vlasti RH. Ta je vojna akcija planirana i izvedena od 6. do 27. sijecnja 1993., a same borbe na terenu pocele su 22. sijecnja 1993. u 6 sati. Tijekom akcije hrvatski vojnici i policajci oslobodili su zadarsko zalede, Maslenicko ždrilo i zrakoplovnu luku Zemunik, a naknadno je oslobodena i brana Peruca. Kruna proslave je svecano euharistijsko slavlje koje ce iz katedrale sv. Stošije predvoditi zadarski nadbiskup, predsjednik HBK-a, mons. Želimir Puljic u zajedništvu sa svecenicima nadbiskupije, a i šire. Producent: Mate Letica Redatelj: Davor Boric - Bubi Urednik i komentator: Dragutin Siladi.
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
HAK - promet info
12:28 
Plodovi zemlje
13:23 
Rijeka: More
14:00 
Nedjeljom u dva
Gost emisije Nedjeljom u dva je sudac trgovackog suda Mislav Kolakušic. Koliko suci smiju istupati u javnosti te što sve smiju komentirati, neke su od tema emisije. Kolakušic ce osim toga govoriti o ovrhama, Lex Agrokor te mogucem porezu na nekretnine. Urednik i voditelj: Aleksandar Stankovic.
15:01 
Mir i dobro
15:31 
Bajkovita Hrvatska: Riznica splitske katedrale - Split
Splitska katedrala, najstarija katedrala na svijetu, u narodu poznata kao Katedrala sv. Dujma, zaštitnika Splita, smještena je u kompleksu Dioklecijanove palace i prvotno je bila carski mauzolej, sagraden pocetkom 4. stoljeca. U 7. stoljecu kršcani su mauzolej pretvorili u crkvu, a kasnije postaje katedrala posvecena sv. Mariji. Riznica katedrale smještena je u zgradi sakristije, dogradene s jugoistocne strane, a spada medu najvrednije, najbogatije i najstarije dalmatinske riznice. Posebno je znacajan najstariji Splitski evandelistar iz 7./8. stoljeca i Historia Salonitana, kronika splitske crkve koju je u 13. stoljecu napisao splitski arhidakon Toma. Naratorica: Paula Jusic. Del 84.
15:41 
Jimmy
”Jimmy” je 50-minutni biografski dokumentarac o Stjepanu Jimmyju Stanicu, jednom od naših najvecih jazz, swing i šlagerskih pjevaca, kontrabasistu i autoru, glazbeniku i zabavljacu osebujna stila, glasa i humora. To je prvi i jedini dokumentarac o Jimmyju, koji je u vrijeme snimanja napunio 88 godina.Scenarist i redatelj: Mladen CapinDirektor fotografije: Siniša GalarMontažerka: Anita JovanovHTV 2017.
16:32 
Sigurno u prometu
16:37 
Bonton: Komunikacija u grupnim porukama [Repris]
Moderna tehnologija omogucuje nam doticaj s cijelim svijetom. Zahvaljujuci društvenim mrežama možemo konstantno biti u kontaktu sa svojim prijateljima, rodacima, poslovnim partnerima i tako dalje. Pogledajmo kako razlicitosti ljudskih karaktera te njihovih navika mogu dovesti do nesporazuma i poteškoca u svakodnevnom životu. Scenarij: Janja Pilic i Matea Šaric Režija: Matea Šaric Direktori fotografije: Igor Kneževic i Davor Šaric Voditeljica: Franka Klaric. ,.
16:43 
TV Kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:24 
Prirucni zarucnik
Romanticna komedija u kojoj djevojka dovodi kuci na blagdane lažnog zarucnika, bojeci se priznati da ju je pravi zarucnik napustio.Hillary (B. Somerville) je novinarka u novinama i ostala je bez posla jer novine propadaju, cita ih premalo ljudi. No, u ljubavnom je životu sretna, ili bar u to vjeruje: zarucena je za zgodnog i uspješnog Jasona (C. McKenna). No kad Jason dobije ponudu da se zbog posla preseli u Pittsburg, Hillary je malo zbunjena, a njezin kratak trenutak oklijevanja potakne Jasona da ponovno razmisli o njihovim zarukama i shvati da vjerojatno nisu jedno za drugo. Osjecajuci se kao gubitnica, Hillary ne zna kako ce doci kuci na proslavu Dana zahvalnosti roditeljima i sestrama, osobito zahtjevnoj mami punoj ocekivanja, i priznati da je upravo ostala i bez zarucnika i bez posla. Prijateljica je nagovara da unajmi lažnog zarucnika, što ona i ucini. Medu mnogim kandidatima koji su odgovorili na njezin video, ona bira Davida (J. Bridges), simpaticnog glumca bez posla… Uloge: Bonnie Somerville, Jordan Bridges, Shelley Long, Sam McMurray, Haylie Duff, Chris McKennaScenarij: Barbara Kymlicka, Charlotte Clark-GamacheRežija: Jim FallProizvodnja: 2011.Urednica: Vesna Curo-Tomic .
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:44 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
20:00 
Loto 6/45
20:05 
'ko te sisa
U kvart je stigao guru iz Istre. Dakako, s njim su stigli i njegovi vjerni sljedbenici. Sanja je, slušajuci naocitog gurua, pronašla svoj mir i otkrila pravo poslanje na ovom svijetu…Uloge: Ksenija Marinkovic, Jadranka Ðokic, Željko Duvnjak, Žarko Potocnjak, Živko Anocic, Robert Ugrina, Jasmin Telalovic, Sara StanicScenaristice: Petra Venier, Dijana MerdanovicRedatelj: Aldo TardozziProdukcija: Plavi film za HRT Urednica: Jasmina Božinovska Živalj. Del 3 av 19.
20:38 
Mistika uspjeha: Asim Kurjak
Asim Kurjak roden je u Kotor Varoši pokraj Banje Luke, a medicinu završava u Zagrebu. Nakon specijalizacije djecje ginekologije u Londonu, pocinje izdavati clanke o ultrazvucnoj dijagnostici. Tu se otvara jedno, tada sasvim novo podrucje u medicini. Time nastaje jedna velika karijera pracena sveucilišnom profesurom, ali i radom na klinici. Redateljica: Ivona JukaSupervizor montaže: Andrija ZafranovicMontažerka: Jelena DrobnjakSnimatelji: Sven Custovic, Robin Pretkovic, Duje KundicKoncept serije: Denis Kuljiš. Del 2 av 10.
21:33 
Nova prapovijest: Misterij pernatih zmajeva
Kako su nastale ptice? Otkud perje i let? Nakon stoljeca šutnje ova su pitanja iznova iskrsnula pocetkom 21. stoljeca kada su u Liaoningu u Kini otkriveni mnogovrsni dobro ocuvani fosili pernatih dinosaura. Kod paleontološke istrage svaki novi fosil pomaže u rješenju zagonetke prelaska dinosaura u ptice. Autori: Emma Baus i Bertrand LoyerProdukcija: Saint Thomas Productions / ARTE France / Rare MediaOdabrala: Mira Vocinkic. Del 2 av 3.
22:31 
Dnevnik 3
22:46 
Sportske vijesti
22:57 
Vrijeme
22:59 
Vijesti iz kulture
23:13 
Crna nedjelja
Triler. U Bejrutu izraelski agenti predvodeni pukovnikom Mossada Davidom Kabakovom (R. Shaw) uništavaju palestinsku teroristicku grupu, no njezina najopasnija clanica Dahlia Ivay (M. Keller) uspijeva pobjeci. Dahlia potom stiže u Ameriku kako bi s vijetnamskim veteranom, pilotom Michaelom Landerom (B. Dern), tonama plasticnog eksploziva raznijela stadion u Miamiju tijekom održavanja Superbowla - finalne utakmice americkog nogometa. Lander je ratni veteran obolio od PTSP-ja, koji nakon raspadi obitelji i mucenja u vijetnamskim logorima priželjkuje osvetu domovini. U Ameriku stiže i Kabakov, neprekidno za petama lijepoj i okrutnoj Dahliji…Triler 'Crna nedjelja' bio je svojedobno veliki hit u kinima, a medu brojnim kriticarima uživa izuzetnu visoku reputaciju. Posve zasluženo, jer rijec je o odlicnoj ekranizaciji napetog romana Thomasa Harrisa, autora nekoliko romana o Hannibalu Lecteru. Režiju potpisuje holivudski klasik John Frankenheimer, potpisnik velikih filmova kao što su 'Pticar iz Alcatraza' i 'Mandurijski kandidat'. Sklon dokumentaristickom stilu, Frankenheimer je 'Crnu nedjelju' prožeo brojnim dokumentaristickim sekvencama, pa je film povremeno nalik napeto montiranoj televizijskoj reportaži. Posebice vrijedi izdvojiti briljantnu završnu sekvencu, snimanu tijekom Superbowla. Odlicnu glumacku ekipu predvode Robert Shaw (Ralje, Covjek za sva vremena), Bruce Dern (Veliki Gatsby, Povratak ratnika) i Marthe Keller (Fedora, Maratonac), a malu no izuzetnu ulogu ostvario je. Regissör: John Frankenheimer, Skådespelare: Marthe Keller, Fritz Weaver, Bekim Fehmiu, Robert Shaw, Bruce Dern.
01:31 
Nedjeljom u dva [Repris]
02:26 
Charliejev svijet [Repris]
Romanticna drama o prijateljstvu povucenog petnaestogodišnjaka koji je tek na pocetku srednje škole i dvoje tinejdžera koji ju završavaju. Charlie (L. Lerman) je pametan i pokušava naci svoje mjesto u školi, ali druga djeca ga maltretiraju i ne prihvacaju. Slucajno upozna starijeg Patricka (E. Miller) i njegovu polusestru Sam (E. Watson), koji ga prihvate…Stephen Chbosky napisao je roman i scenarij prema kojem je snimljen ovaj film, a i režirao ga je. Kriticari i novinari pozitivno su ga ocijenili na mnogobrojnim filmskim festivalima gdje je osvojio dosta nagrada i nominacija.Uloge: Logan Lerman, Emma Watson, Ezra Miller Scenarij i režija: Stephen ChboskyProizvodnja: 2012.Urednik: Igor Tomljanovic.
04:04 
Prirucni zarucnik
Romanticna komedija u kojoj djevojka dovodi kuci na blagdane lažnog zarucnika, bojeci se priznati da ju je pravi zarucnik napustio.Hillary (B. Somerville) je novinarka u novinama i ostala je bez posla jer novine propadaju, cita ih premalo ljudi. No, u ljubavnom je životu sretna, ili bar u to vjeruje: zarucena je za zgodnog i uspješnog Jasona (C. McKenna). No kad Jason dobije ponudu da se zbog posla preseli u Pittsburg, Hillary je malo zbunjena, a njezin kratak trenutak oklijevanja potakne Jasona da ponovno razmisli o njihovim zarukama i shvati da vjerojatno nisu jedno za drugo. Osjecajuci se kao gubitnica, Hillary ne zna kako ce doci kuci na proslavu Dana zahvalnosti roditeljima i sestrama, osobito zahtjevnoj mami punoj ocekivanja, i priznati da je upravo ostala i bez zarucnika i bez posla. Prijateljica je nagovara da unajmi lažnog zarucnika, što ona i ucini. Medu mnogim kandidatima koji su odgovorili na njezin video, ona bira Davida (J. Bridges), simpaticnog glumca bez posla… Uloge: Bonnie Somerville, Jordan Bridges, Shelley Long, Sam McMurray, Haylie Duff, Chris McKennaScenarij: Barbara Kymlicka, Charlotte Clark-GamacheRežija: Jim FallProizvodnja: 2011.Urednica: Vesna Curo-Tomic .
05:33 
Skica za portret [Repris]
05:34 (06:04)
Mir i dobro [Repris]

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2018 Comspace
Limetta.se