Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:36 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:11 
Dobro jutro
10:19 
Capri [Repris]
Gina je dobila ulogu u filmu, a Tony, shvativši da je može izgubiti, napokon uvida koliko je zaljubljen u nju. Lucia se odlucila posvetiti Carmelu premda sve više osjecaja gaji prema Vittoriu, no nema hrabrosti za djelovanje. Carolina daje sve od sebe na kulinarskom natjecanju, a s jednakim žarom odlucuje riješiti i svoju situaciju s Andreom, ne znajuci da istina može biti potresnija nego što je to mogla zamisliti.Prema ideji Carla RoselleGlazba: Peppino Di Capri. Säsong 3. Del 22 av 26. Regissör: Francesca Marra i Dario Acocella, Skådespelare: Bianca Guaccero.
11:13 
Glas domovine
U novoj školskoj godini povecao se broj djece na hrvatskoj nastavi u Srbiji;U Frankfurtu nije zapocela hrvatska nastava za oko 200 ucenika. Koji su razlozi?. Gost emisije je pomocnik ministrice znanosti i obrazovanja Momir Karin;Djeca iz Gradišca bila su na jezicnom tecaju u Puli;Kulturno-umjetnicka zadruga pripremila je druženje djece s konjima i snalaženje u prirodi.Urednik: Zvonko Božinovic .
11:38 
Informativka [Repris]
11:44 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:26 
Voli me zauvijek
Alexis konacno prizna svoje osjecaje Fer. Valentina kaže Fer da voli Mauricija i prizna joj da se boji da on voli drugu. Leonel razgovara s Almudeninom pomocnicom i sazna da njezina mama hitno treba skupo lijecenje i ponudi joj novac. Uloge: Camila Sodi (Valentina Murat), Ignacio Casano (Mauricio Fonseca), Arturo Peniche (Gonzalo Murat), Laura Carmine (Nuria Murat), Alejandra Barros (Julieta Olmedo), Salvador Zerboni (Leonel), Cecilia Gabriela (Raquel Fonseca), Brandon Peniche (René Greepe), Juan Pablo Gil (Alan Greepe), Adriano Zendejas (Tobías), Jade Fraser (Carolina), Luis Fernando Pena (Beto), Moisés Arizmendi (Jaime), Lenny de la Rosa (Alexis)Režija: Lily Garza, Fernando Nesme, Jorge RoblesScenarij: Martha Carrillo, Cristina GarcíaUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 129 av 142.
13:12 
Dr. Oz
Izgleda poput kokaina i jednako je smrtonosan. Došlo je do alarmantnog porasta zloporabe kofeinskog praha. Jedan je tinejdžer zbog toga smrtno stradao. Sada njegovi roditelji po prvi put o tome progovaraju u ekskluzivnom intervjuu s dr. Ozom. Zašto je nešto toliko opasno uopce na tržištu?. Bi li tu tvar trebalo zabraniti? A zatim televizijska licnost Pat O'Brien povjerava dr. Ozu sve o bolesti koja mu je uništila život i zamalo ga ubila. U nastavku dr. Oz zapocinje svoj jednogodišnji plan vracanja zdravlja u naše živote! Putovao je diljem SAD-a ne bi li cuo na kojim aspektima zdravlja ljudi ove godine žele poraditi. Pocevši od vas, dr. Oz ce pokušati jednog po jednog gledatelja uciniti zdravijim. Nakon toga, dr. Oz pokazuje kako na siguran nacin smanjiti broj mitesera. Uz to, predstavit ce vam Stacy koja je preživjela moždani udar i cija je prica gotovo nevjerojatna!Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 6. Del 2 av 100.
13:57 
Bit ce kako ja hocu: Obitelj Maltar
Obitelj Maltar iz zagrebacke Dubrave ima devet clanova: roditelji i sedmoro djece koja su stara od 3 do 10 godina. Medu zadacima za roditelje bilo je i pitanje da nabroje datume rodenja svakog djeteta. Vesela i brojna obitelj Maltar provela je vikend kako su htjela djeca - u lunaparku, na treningu karatea i zajednicki kuhajuci rucak. Scenaristica: Jasmina Kallay Redatelj: Josip Žuvan Producent: Maxima film za HRT Urednica: Gordana Mrden. Del 3 av 10.
14:28 
Bit ce kako ja hocu: Obitelj Kovacev
Obitelj Kovacev živi u Samoboru. Sin Gabrijel (9) i blizanke Tara i Zara (5) postavljaju zadatke roditeljima, tati Dimitru i mami Nadi, koji vode frizerski salon. Tako roditelji moraju provesti jedan dan u pidžami, napraviti lutkarsku predstavu, raditi sklekove… Scenaristica: Jasmina Kallay Redatelj: Josip Žuvan Producent: Maxima film za HRT Urednica: Gordana Mrden. Del 4 av 10.
15:00 
Dobar dan
15:59 
Detektiv Murdoch [Repris]
Veteran bitke u sjevernoj Africi ubijen je macem, a glavni sumnjivac žrtvin je suborac Winston Churchill. Detektiv Murdoch dolazi na mjesto krvavog zlocina u hotelu u centru Toronta. Žrtva je vojnik, a glavni sumnjivac njegov krvavi i mamurni kolega Winston Churchill koji se ne sjeca dogadaja prethodne veceri. Uvjeren da Churchill nije imao razloga ubiti prijatelja, inspektor Brackenreid zahtijeva od Murdocha da ga pusti iz pritvora kako bi mogao održati pratece predavanje uz svoju novu knjigu. Churchill zatim nagovori Murdocha da mu dopusti da se prikljuci istrazi kako bi riješio strašni zlocin slijedeci svoje korake. Julia se vraca s putovanja u Bec gdje je slušala predavanja dr. Sigmunda Freuda. Uzbudena je jer ce joj nove teorije koje je naucila koristiti na poslu u umobolnici. Usto, njezino znanje može pomoci i Murdochu u istrazi jer se Churchill nikako ne može sjetiti kobne veceri, a dokazi protiv njega se gomilaju.Glavne uloge: Yannick Bisson (detektiv William Murdoch), Hélene Joy (dr. Julia Ogden), Thomas Craig (inspektor Brackenreid), Jonny Harris (pozornik Crabtree), Georgina Reilly (dr. Emily Grace)Gostujuci glumac: Thomas Howes (Winston Churchill) Scenarist: Paul Aiken Redatelj: Don McCutcheonUrednica: Ranka Horvat. Säsong 6. Del 2 av 13.
16:43 
TV kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Kod nas doma
18:08 
Potjera
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:41 
Vrijeme
19:46 
Tema dana
20:05 
U svom filmu
Urednica i novinarka Toncica Celjuska za jesensku programsku shemu pripremila je novu razgovornu emisiju U svom filmu, koju cemo gledati utorkom od 20.05 na Prvome programu HTV-a. Gosti u emisiji bit ce uspješni pojedinci - poslovni ljudi, znanstvenici, umjetnici, sportaši i politicari, koji ce u pedeset minuta s gledateljima podijeliti svoje iznimne price. Prva ce za to priliku imati Sandra Perkovic, olimpijska pobjednica i svjetska prvakinja u bacanju diska. Njezina prica nadahnjuje mlade ljude, ali i sve generacije, a osobito žene jer pokazuje kako se životne okolnosti i pojedini dogadaji koji vam ne idu na ruku mogu pretvoriti u pobjede. Ovom emisijom autorica Toncica Celjuska publici želi pokazati kako iza svakoga uspjeha stoji osoba koja je donijela odluku i držala se svojega filma, unatoc svemu, a njihove pozitivne price mogu potaknuti druge da se i od svoje price potrude uciniti nešto dobro. Za emisiju U svom filmu novinarka Danijela Stanojevic osmišljavat ce uvodne priloge, svojevrsni životni vremeplov odabranih gostiju, a novinarka Koraljka Maricic i snimatelj Natanael Ðuran u rubrici Svjedoci svojega života kroz anegdote i sjecanja životnu pricu gostiju prikazat ce u novom svjetlu.
21:01 
Kozmos: Ustrajanje na Mlijecnom putu
Nastanak života na Zemlji jedan je od neriješenih znanstvenih misterija. Ma koliko to bilo nevjerojatno, ma koliko mi bili udaljeni ili drukciji, još otkrivamo što nas sve povezuje. Pridružite nam se na putovanju prostorom i vremenom u ponovljenom izdanju jedne od najutjecajnijih znanstvenih serija koja je unijela revoluciju u dokumentarni žanr - vizionarskog i nagradivanog ”Kozmosa: Osobnog putovanja” slavnog Carla Sagana. U seriji ”Kozmos: Odiseja u prostor-vremenu” poznati astrofizicar Neil deGrasse Tyson donosi nam nepoznate price o junackim potragama za znanjem te vodi gledatelje širom svemira kako bi im dao što veci uvid u kozmos. Serija nam na domišljat nacin približava znanost i otkriva nepreglednu velicinu svemira, a pritom zadržava omiljene elemente originalne serije kao što su Kozmicki kalendar i Brod mašte. Najzamršenije znanstvene ideje predstavljene su jasno i razumljivo u ovom spoju skepse i divljenja u kojem se znanost ispreplece s emotivnim i duhovnim poimanjima. 1. epizodaBrod mašte, nesputan ogranicenjima brzine i velicine, može nas odvesti bilo kamo u prostoru i vremenu. Premda je mirovao dulje od tri desetljeca, diljem svijeta još ga pamte. Sada je opet spreman otisnuti se ka zvijezdama.Voditelj: Neil deGrasse TysonProdukcija: A Cosmos Studios and Fuzzy Door za FOX i National Geographic ChannelOdabrala: Mira Vocinkic. Del 1 av 13.
21:44 
I to je Hrvatska: Hrvatsko narodno kazaliste [Repris]
Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu je otvoreno 1895. godine. Tom velebnom dogadaju prisustvovao je osobno car Franjo Josip I. , koji ga je službeno otvorio udarcem - srebrnim cekicem. Od 1895. godine do danas prošlo je 118 godina, na tisuce predstava i još više glumaca, publike i zanimljivosti u jednoj od najljepših gradevina u Hrvatskoj. Saznajmo što sve skriva HNK u ovoj epizodi serije I to je Hrvatska. ,. Regissör: Robert Knjaz.
22:00 
Otvoreno
22:50 
Dnevnik 3
23:05 
Sport
23:09 
Vrijeme
23:11 
Vijesti iz kulture
23:22 
Igre moci
Téa Leoni u ”Igrama moci” (”Madam Secretary”) utjelovljuje Elizabeth McCord, sposobnu i odlucnu državnu tajnicu SAD-a, pokretacku silu medunarodne diplomacije, koja se bori s uredskom politikom, zaobilazi protokol te istovremeno pregovara o globalnim i domacim problemima, kako u Bijeloj kuci, tako i u vlastitu domu. Elizabeth je sveucilišna profesorica i bivša briljantna CIA-ina analiticarka koja je taj posao napustila zbog etickih razloga. Politickom se životu vratila na molbu predsjednika Conrada Daltona koji cijeni njezinu apoliticnost, iscrpno znanje o Bliskome istoku, talent za strane jezike te cinjenicu da cesto uopce ne priznaje da postoje okviri, a kamoli da razmišlja unutar njih. U njezinom su timu šefica osoblja Nadine Tolliver, politicki savjetnik Jay Whitman, pisac govora Matt Mahoney, koordinatorica za medije Daisy Grant te šarmantni pomocnik Blake Moran. Elizabethine rasprave o problemima Trecega svijeta, susreti sa stranim dužnosnicima te sukobi s ratobornim šefom predsjednikova osoblja Russellom Jacksonom samo su uvod u obiteljski život. Muž Henry, profesor teologije koji je postao obavještajac, u svemu je podupire, a tu je i troje djece pa rijeci poput ”politike” i ”kompromisa” dobivaju novi smisao. Izvršni su producenti serije su Barbara Hall, Lori McCreary, David Grae, Eric Stoltz i dobitnik Oscara Morgan Freeman. 1. epizoda: SEA CHANGENakon što oluja uništi pomorsku bazu u Bahrainu, Elizabeth moli predsjednika Daltona da preispita svoj odnos prema kli. Del 1.
00:05 
Detektiv Murdoch [Repris]
Del 2.
00:47 
Don Matteo [Repris]
Narednik Cecchini optužen je da se bavi krijumcarenjem droge u lokalnoj zajednici i da igra dvostruku igru. To je, dakako, strašna zamka…Uloge: Terence Hill (Don Matteo), Nino Frassica (Narednik Cecchini), Flavio Insinna (kapetan Anceschi), Nathalie Guetta (Natalina), Francesco Scali (Pippo)Scenarij: Duccio CameriniRežija: Leone PompucciUrednica: Ranka Horvat. Säsong 2. Del 6 av 16.
01:41 
Plijen [Repris]
Marcus kod svog prijatelja Seana Devlina nalazi diskove ciji sadržaj optužuje Lomaxa, iste one koji je skrivao u svojoj kuci. Marcus ga pretuce i daje se ponovno u bijeg, noseci sa sobom jedan od diskova za koji misli da je Lomaxov. No kad ga nazove javlja se Devlin. Uskoro pronalazi Hassanovu udovicu od koje saznaje da je Hassanov identitet prodan covjeku koji se zove Malaqi, a da je Lomax najvjerojatnije imao udjela u tome, te da je u sve umiješan i covjek koji se zove Alex Chambers. U tajnosti se sastaje sa svojom kolegicom Andreom, te je moli da nade Chambersa, no njihov sastanak prekida Susan …Glavna uloga: John Simm Scenarist: Chris LuntRedatelj: Nick Murphy Producent: Tom Sherry Izvršni producent: Nicola Shindler Urednica: Ranka Horvat. Säsong 1. Del 2 av 3.
02:26 
Kuca od karata [Repris]
Claire vodi vlastitu kampanju te se ona i Frank upuštaju u zakulisne politicke manipulacije. Ali ovaj put nisu na istoj strani. Claire sa savjetnicom LeAnn Harvey utire put svojoj kandidaturi u 30. kongresnom okrugu u Teksasu pa suradnju nude i kongresnici Jackie Sharp. Uvjerena da ju je pridobila, Claire se nemilo iznenadi kad Frank u obracanju naciji najavi da ce Doris Jones naslijediti njezina kci, a LeAnn upozori Remyja Dantona da znaju za njegovu izvanbracnu vezu sa Sharp. Francis vrati Claire s puta prema aerodromu odakle se ona namjeravala vratiti u Teksas te joj prizna da je namjerno potkopao njezinu nominaciju u Teksasu i zamoli je da se strpi dok njega ne izaberu za predsjednika pa ce se usredotociti na njezin mandat u Senatu. Iako naoko na to pristane, po povratku kuci Claire zaprijeti majci da ce prodati imanje ako joj ova ne bude financirala kampanju. U meduvremenu u Rusiji je propao puc protiv Petrova, a jedan od sudionika, Igor Milkin, traži azil u SAD-u, što Francis odluci iskoristiti da izvrši pritisak na Rusiju.Uloge: Kevin Spacey (Francis Underwood), Robin Wright (Claire Underwood), Michael Kelly (Doug Stamper), Elizabeth Marvel (Heather Dunbar), Neve Campbell (LeAnn Harvey), LisaGay Hamilton (Celia Jones), Cicely Tyson (Doris Jones), Ellen Burstyn (Elizabeth Hale), Mahershala Ali (Remy Danton), Molly Parker (Jackie Sharp), Lars Mikkelsen (Viktor Petrov)Redatelj: Tucker GatesScenaristica: Melissa James GibsonUrednica: Ranka Horvat. Säsong 4. Del 2 av 13.
03:07 
Dr. Oz
Izgleda poput kokaina i jednako je smrtonosan. Došlo je do alarmantnog porasta zloporabe kofeinskog praha. Jedan je tinejdžer zbog toga smrtno stradao. Sada njegovi roditelji po prvi put o tome progovaraju u ekskluzivnom intervjuu s dr. Ozom. Zašto je nešto toliko opasno uopce na tržištu?. Bi li tu tvar trebalo zabraniti? A zatim televizijska licnost Pat O'Brien povjerava dr. Ozu sve o bolesti koja mu je uništila život i zamalo ga ubila. U nastavku dr. Oz zapocinje svoj jednogodišnji plan vracanja zdravlja u naše živote! Putovao je diljem SAD-a ne bi li cuo na kojim aspektima zdravlja ljudi ove godine žele poraditi. Pocevši od vas, dr. Oz ce pokušati jednog po jednog gledatelja uciniti zdravijim. Nakon toga, dr. Oz pokazuje kako na siguran nacin smanjiti broj mitesera. Uz to, predstavit ce vam Stacy koja je preživjela moždani udar i cija je prica gotovo nevjerojatna!Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 6. Del 2 av 100.
03:50 
Junakinje velikog rata [Repris]
Olive i Grace se bore s teškim uvjetima na grckom otoku Lemnosu te njeguju vojnike ozlijedene tijekom ofenzive. Elsie se u Egiptu mora izboriti za ostanak u britanskoj bolnici u Aleksandriji ne bi li spasila život svom teško ranjenom mužu Sydu. Säsong 12. Del 2 av 6. Regissör: Ken Cameron, Skådespelare: Georgia Flood.
04:49 
Skica za portret [Repris]
04:55 (05:07)
Tema dana [Repris]
05:03 
Skica za portret
05:13 
Nova prilika [Repris]
Del 2.
05:58 (06:40)
Voli me zauvijek
Del 129.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se