Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:03 
Split: More [Repris]
06:36 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro
10:20 
Gorski lijecnik
Michael Lanzinger (Daniel Krauss) u ordinaciji moli dr. Grubera za pomoc. Prije nekoliko mjeseci žena mu je stradala u nesreci i Michael je u potrazi za osobom kojoj je presadeno srce njegove pokojne žene. Martin je vezan lijecnickom tajnom, ali ima smjelu ideju. Njegova pacijentica Hanna Hofer (Katharina Schlothauer), kojoj je presadeno srce Michaelove žene, otada pati od teške depresije. Martin dogovara susret njih dvoje i nada se da ce to u Hanni probuditi barem malo životne hrabrosti. Cini se da je plan uspio, Hanna i Michael odmah su se svidjeli jedno drugom. No Hannini nalazi upucuju na nespecificnu upalu i pocetak odbacivanja novog srca. Michael si ne želi priznati osjecaje prema ženi koja u sebi ima srce njegove velike ljubavi, a Hannino se stanje pogoršava. Martin uz pomoc svog prijatelja dr. Kahnweilera groznicavo traga za upalnim žarištem. Hoce li uspjeti spasiti Hannu?Uloge: Hans Sigl (dr. Martin Gruber), Heiko Ruprecht (Hans Gruber), Monika Baumgartner (Lisbeth Gruber), Siegfried Rauch (dr. Roman Melchinger), Ronja Forcher (Lilli Gruber), Mark Keller (dr. Alexander Kahnweiler), Ines Lutz (Anne Meierling), Rebecca Immanuel (dr. Vera Fendrich), Regula Grauwiller (Rike Jäger)Scenarist: Philipp RothRedatelj: Axel BarthUrednica: Ranka Horvat. Säsong 10. Del 4 av 16.
11:10 
Treca dob
Nedostatak radne snage u odredenim zanimanjima natjerao je mnoge poslodavce da zaposle umirovljenike. I pokazalo se to kao pun pogodak. S druge strane, što je sa zanimanjima koja su potrebna kako bi se osigurala primjerena skrb i briga za starije? Posebno za one koji su bolesni i nemocni. Svoja sjecanja i radosti podijelilo je s nama i dvoje stogodišnjaka. Urednica i voditeljica: Anita Hrstic.
11:35 
Sigurno u prometu [Repris]
11:44 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
Klinika
12:28 
Zaljubljena u Ramona
Ramón ne podnosi Franciscova ponižavanja, te ga udari. Francisco kaže Fabioli da ga mora otpustiti. Ona mu odvrati da nije lijepo što ga je udario, ali da je Francisco bio zaslužio taj udarac jer je bio bezobrazan. Osim toga, kaže mu da nije ona ta koja otpušta, nego Antonio. Antonio želi provesti noc s Roxanom, ali ona ga odbije. Francisco se žali Juani jer ga je njezin sin udario. Julio kaže Margariti da ne može vjerovati da je prihvatila maminu psinu da naude Fabioli i Andreji. Juana predbaci Ramónu jer je udario Fabiolina decka. On kaže da ga je Francisco uvrijedio i da kani dati otkaz. Fabiola moli Ramóna da ne daje otkaz jer je izvrstan radnik. Fabiolu obuzima ljubomora dok gleda Daliju u Ramónovu zagrljaju. Claudia se razocara kada joj Ramón kaže da je voli kao sestru. Juana misli da Julio skriva nešto jer je zasipa komplimentima i slatkim rijecima. Luisa kaže Daliji da je vidljivo da joj se Ramón svida, ali da je ta ljubav jednostrana. Uloge: José Ron (Ramón López Ortiz), Esmeralda Pimentel (Fabiola Medina Fernández), Nuria Bages (Hortensia Requena), Marcelo Córdoba (Julio Medina Requena), Marisol del Olmo (Juana López Ortiz), Fabiola Guajardo (Sofía Vázquez), Arturo Carmona (Antonio Fernández Rivas), Luz Elena González (Roxana Herrera), Carlos Bracho (Pedro Lamadrid), Lisset (Virginia Sotomayor).Scenaristica i producentica: Lucero SuárezRedatelji: Claudia Elisa Aguilar, Jorge RoblesUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 11 av 117.
13:18 
Dr. Oz
Danas otkrijte trikove s pomocu kojih vas u supermarketima navode da kupujete i jedete više. Dr. Oz ce vas nauciti kako uštedjeti novac i sacuvati zdravlje kad god odete u kupnju. Debljate li se i mršavite u kontinuitetu? Tajne kako se riješiti yo-yo efekta.Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 6. Del 26 av 100.
14:05 
Plodovi zemlje [Repris]
15:00 
Dobar dan
16:00 
Detektiv Murdoch [Repris]
Kad bogati bankar nestane vecer uoci proslave zaruka, sumnja pada na bankarovu buducu suprugu, lukavu Evu Pearce, no nema dokaza protiv nje, pa Murdoch i ostatak Cetvrte postaje angažiraju varalicu pokajnicu Cassie Chadwick da im pomogne pripremiti složenu zamku. Za to vrijeme Julia pokušava otkriti pošiljaoca prijetece poruke. Glavne uloge: Yannick Bisson (detektiv William Murdoch), Hélene Joy (dr. Julia Ogden), Thomas Craig (inspektor Brackenreid), Jonny Harris (pozornik Crabtree), Georgina Reilly (dr. Emily Grace)Gostujuci glumci: Wendy Crewson (Cassie Chadwick), Daiva Johnston (Eva Pearce), Philip Craig (Andrew Carnegie)Scenaristica: Jackie May Redatelj: Sudz SutherlandUrednica: Ranka Horvat. Säsong 7. Del 13 av 18.
16:45 
TV kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Kod nas doma
18:08 
Potjera
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:44 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
20:05 
Tin... trideset godina putovanja...
Tin… trideset godina putovanja…, cetverodijelna dramska igrano-dokumentarna serija u produkciji Hrvatske radiotelevizije, biografski je prikaz života i rada Augustina Tina Ujevica. Iz godine u godinu, kroz razlicite životne faze serija prati biografski krajolik kojime je Ujevic ”putovao” tijekom života. Cjelina toga putovanja važna je ne samo zbog otkrivanja poznatih i nepoznatih cinjenica iz života toga književnoga velikana, vec i zbog pracenja uzbudljive, turbulentne povijesti Europe, Hrvatske i regije kojoj pripadamo. Rijec je o povijesnim burama u kojima se raspada Austro-Ugarska, vremenu pred Prvi svjetski rat, životu za vrijeme Drugoga svjetskog rata u Zagrebu, te stradanju nakon tog rata pod komunistickim režimom. U tim povijesnim razdjelnicama pjesnik se iskazivao kao društveno-politicko angažirano bice koje se smatralo nacionalnim vodom. Bio je boem koji je, živeci na rubu, bacao rukavicu malogradanskome konformizmu dvadesetih i tridesetih godina prošloga stoljeca, te covjek osuden na glad u poslijeratnome komunistickom periodu. Tin Ujevic bio je hrvatski pjesnik, cije su prve zbirke izašle u Srbiji, ljubitelj kavana ali i usamljenik, covjek raskidan životnim odlukama, no cjelovit u pjesnickome bicu. Njegova biografija rastvara misterij života u kojemu su dva bica, ono društveno i ono umjetnicko, živjela cesto jedno pored drugoga nezavisno, dok su okolnosti bivanja bile one koje su mu krojile mukotrpnu svakodnevicu. Serija Tin - trideset godina putovanja, uz nar. Del 1 av 4.
20:58 
Hrvatski premijeri osobno: Hrvoje Sarinic
Tudmanova bolest, posljednji dani njegova života i borba za njegovog nasljednika potkraj 90-ih, neke su od tema ove epizode serije ”Hrvatski premijeri osobno”. ”Hrvoje Šarinic predložio je Tudmanu da se povuce zbog bolesti, i tako izgubio njegovo povjerenje!” posvjedocio je za seriju Robert Travaš, bivši zamjenik predstojnika Ureda predsjednika Tudmana, Hrvoja Šarinica. O politickom ratu koji je uslijedio nakon Tudmanove bolesti, u mandatu premijera Zlatka Mateše, govore bivši visoki dužnosnici vlade i HDZ-a. Prijatelji i suradnici tijekom snimanja serije teško oboljelog Hrvoja Šarinica iznose detalje njegove poslovne karijere u Francuskoj, poznanstva s dr. Tudmanom te njegovih pregovora sa Slobodanom Miloševicem. Epizoda opisuje dvorski rat Šarinica s Ivicem Pašalicem, Tudmanovim savjetnikom za unutrašnju politiku, koji je doveo do brojnih afera krajem 90-ih. O ”igri prijestolja” na Pantovcaku svjedoce Vesna Škare Ožbolt, Mladen Vedriš, Ivic Pašalic i drugi.Zlatko Mateša prvi je hrvatski premijer s punim mandatom (1995.-2000.). Za seriju govori o tome kako je njegova vlada uspjela iznijeti troškove Oluje i Bljeska bez zaduživanja u inozemstvu. Otkriva i svoju sklonosti rock glazbi i sportu te brojna prijateljstva s bivšim hrvatskim rock zvijezdama. O uspjesima i kontroverzama njegovog mandata u HOO-u govore Tomas Bach, predsjednik MOO, i sportska novinarka Dea Redžic. Redatelj i scenarist: GORDAN MALICMontažer: KARLO GORUPProducent: DOMINIK GALICSnimatelj: DUBRAVKO. Del 5 av 9.
21:44 
I to je Hrvatska: Ilok [Repris]
Ilok je najistocnija tocka Hrvatske, ”Dubrovnik istoka”, i ako niste bili tamo, sada je prava prilika da ga posjetite kroz oko naše kamere. Saznajte kako su nastale drevne zidine, kako je Ivan Kapistran postao svetac i za koliko je cuda zaslužan, zašto je ilocki traminac bolji od svog tirolskog pretka te gdje su to tocno partijali mamuti… Pogledajte s nama pricu o najljepšem gradu na Dunavu. ,. Regissör: Robert Knjaz.
22:00 
Otvoreno
22:51 
Dnevnik 3
23:06 
Sport
23:11 
Vrijeme
23:13 
Vijesti iz kulture
23:24 
Romano Bolkovic - 1 na 1: Mitropolit Porfirije
U vecerašnjoj emisiji gostuje episkop Srpske pravoslavne Crkve i mitropolit zagrebacko-ljubljanski Porfirije. Razgovor s mitropolitom Porfirijem zapocet ce pitanjem o odnosima Hrvata i Srba danas, a nastavit ce se pitanjima o dijalogu, opraštanju i pomirenju, strahu Srba od iskazivanja identiteta, razlikama katolicanstva i pravoslavlja, o civilizaciji Zapada i civilizaciji pravoslavlja, o tome jesu li pravoslavni za socijalizma odgajani kao ateisti i agnostici, o tome što je temeljni posao mitropolita, njegovo poslanje, o razgovorima s biskupom Košicem kao i o kanonizaciji blaženog Alojzija Stepinca te rijecima patrijarha Irineja, o kontroverzama oko kanonizacije, o problemu cirilice, što za mitropolita znaci papa Franjo i njegov pontifikat, o Europi pred izazovom migracija, o tome kome smeta mitropolit Porfirije, te o ulozi Crkve u društvu.Autor emisije: Romano BolkovicUrednik: Siniša Kovacic.
00:05 
Detektiv Murdoch [Repris]
Del 13.
00:48 
Don Matteo [Repris]
Na Velikom trgu se održava šahovska partija sa živim figurama. No taj dogadaj zasjeni niz napada u kojima je ranjen veci broj starijih gradana. Misteriozni šahovski kralj preuzima odgovornost za napade. Uloge: Terence Hill (don Matteo), Nino Frassica (narednik Cecchini), Flavio Insinna (kapetan Anceschi), Nathalie Guettà (Natalina), Francesco Scali (Pippo)Scenarij: Duccio CameriniRežija: Andrea BarziniUredncia: Ranka Horvat. Säsong 3. Del 14 av 16.
01:40 
Casna zena [Repris]
Na Izraelskom sveucilištu, koje se djelomicno financira iz donacija obitelji Stein, jedan profesor informatike otkriva nepravilnosti u prijemnoj proceduri - židovskim su studentima omogucavali upis nauštrb arapskih. Nessa s užasom otkriva da je došlo do krade podataka iz njihove mreže. Zatekavši se u podrumu sveucilišta, profesor pukim slucajem dolazi do istog otkrica, no ubrzo nakon toga ubiju ga pripadnici izraelske teroristicke skupine.Nessi pristupa palestinski biznismen Jalal El Amin i traži da s njim sklopi posao u zamjenu za život otetog djecaka. Izraelac kojeg je Nessa prethodno odbila, optuživši ga za korupciju, Shlomo Zahary, dokazavši da je nevin, udružuje se s Hayden-Hoyleom i pocinje istraživati kako je došlo do krade podataka. Uloge: Maggie Gyllenhaal (Nessa Stein), Stephen Rea (Hugh Hayden-Hoyle), Lindsay Duncan (Anjelica Hayden-Hoyle), Janet McTeer (Julia Walsh), Andrew Buchan (Ephra Stein), Katherine Parkinson (Rachel Stein), Lubna Azbal (Atika Halibi), Tobias Menzies (Nathaniel Bloom), Igal Naor (Shlomo Zahary), Eve Best (Monica Chatwin)Scenarij: Hugo BlickRedatelj: Hugo BlickProducenti: Hugo Blick, Abi BachIzvršni producenti: Greg Brenman i Polly HillProizvodnja: Drama Republic i Eight Rooks production za BBC i Sundance TVUrednica: Ranka Horvat. Säsong 1. Del 6 av 9.
02:31 
Domovina [Repris]
Sad kad je njegov stari suparnik u pritvoru, Saul povlaci najrizicniji potez u karijeri. Carrie i Quinn na brzinu pokušavaju ograniciti istragu lokalne policije, a Mira otkriva da joj je brak na raskrižju. Gostujuci glumci: Clark Johnson (detektiv Johnson), Nazanin Boniadi (Fara), Shaun Toub (Javadi). Säsong 3. Del 7 av 12. Regissör: Carl Franklin, Skådespelare: Claire Danes.
03:17 
Dr. Oz
Danas otkrijte trikove s pomocu kojih vas u supermarketima navode da kupujete i jedete više. Dr. Oz ce vas nauciti kako uštedjeti novac i sacuvati zdravlje kad god odete u kupnju. Debljate li se i mršavite u kontinuitetu? Tajne kako se riješiti yo-yo efekta.Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 6. Del 26 av 100.
03:59 
Pohlepa [Repris]
Peter pronalazi vezu izmedu samoubojstva svoga brata i samoubojstva Aagea Haugena. Obojica su posjedovala slike prizora žrtvovanja djece opisanog u Bibliji, obojica su se bojala da ce njihovu djecu snaci jeziva sudbina i obojica su pocinila samoubojstvo na isti datum - 22. listopada. Peter je uvjeren da su si obojica oduzela život pod necijim pritiskom, a da su te slike bile njihov poziv u pomoc. Istodobno dnevni list Aftenavisen i Peter pokušavaju otkriti kako se financijaš Tom Lied preko noci prometnuo u jednog od najbogatijih ljudi u Norveškoj. Uloge: Jon Øigarden (Peter Veraas), Terje Stromdahl (Tore Veraas), Alexander Tunby Rosseland (Andreas Veraas), Anna Bache-Wiig (Inger Marie Steffensen), Robert Skjaerstad (Jensen), Andrine Saerther (šefica Odjela financijskog kriminaliteta), Nils Ole Oftebro (Frank Mathiesen), Lena Kristin Ellingsen (Vibeke Haglund), Vidar Sandem (glavni urednik)Režija: Cecilie A. Mosli. Säsong 12. Del 3 av 6.
04:57 
Skica za portret [Repris]
05:03 
Kod nas doma [Repris]
05:48 (06:36)
Zaljubljena u Ramona
Ramón ne podnosi Franciscova ponižavanja, te ga udari. Francisco kaže Fabioli da ga mora otpustiti. Ona mu odvrati da nije lijepo što ga je udario, ali da je Francisco bio zaslužio taj udarac jer je bio bezobrazan. Osim toga, kaže mu da nije ona ta koja otpušta, nego Antonio. Antonio želi provesti noc s Roxanom, ali ona ga odbije. Francisco se žali Juani jer ga je njezin sin udario. Julio kaže Margariti da ne može vjerovati da je prihvatila maminu psinu da naude Fabioli i Andreji. Juana predbaci Ramónu jer je udario Fabiolina decka. On kaže da ga je Francisco uvrijedio i da kani dati otkaz. Fabiola moli Ramóna da ne daje otkaz jer je izvrstan radnik. Fabiolu obuzima ljubomora dok gleda Daliju u Ramónovu zagrljaju. Claudia se razocara kada joj Ramón kaže da je voli kao sestru. Juana misli da Julio skriva nešto jer je zasipa komplimentima i slatkim rijecima. Luisa kaže Daliji da je vidljivo da joj se Ramón svida, ali da je ta ljubav jednostrana. Uloge: José Ron (Ramón López Ortiz), Esmeralda Pimentel (Fabiola Medina Fernández), Nuria Bages (Hortensia Requena), Marcelo Córdoba (Julio Medina Requena), Marisol del Olmo (Juana López Ortiz), Fabiola Guajardo (Sofía Vázquez), Arturo Carmona (Antonio Fernández Rivas), Luz Elena González (Roxana Herrera), Carlos Bracho (Pedro Lamadrid), Lisset (Virginia Sotomayor).Scenaristica i producentica: Lucero SuárezRedatelji: Claudia Elisa Aguilar, Jorge RoblesUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 11 av 117.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se