Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:08 (06:54)
Dinastija [Repris]
Del 19.
07:03 
TV Kalendar
07:16 
Lijepom nasom: Cerna (1. dio) [Repris]
08:29 
Lazna Francuskinja [Repris]
Glazbena komedija. Filmski redatelj John Gayle (D. Ameche) dobio je otkaz od producenta koji mu je i najbolji prijatelj. U emocionalnoj je i profesionalnoj krizi, odlazi na plažu i naleti na karneval. Tamo spazi zabavljacicu Mary O'Leary (D. Lamour), bistru Irkinju, pa odluci ”otkriti zvijezdu” i tako se vratiti na posao. Odvede je kuci i podvrgne pigmalionskom eksperimentu. Mary postane profinjena glumica, za koju misle da je francuska nasljednica, dobije posao u filmskom studiju, a Gayle opet režira. Medutim, Mary želi odustati od podvale…. ,. Regissör: Douglas Sirk, Skådespelare: Dorothy Lamour, Don Ameche, Janis Carter.
09:49 
Portret Crkve i mjesta
10:00 
Tavankut (Subotica): Misa
11:03 
Biblija
11:13 
Pozitivno [Repris]
11:42 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
HAK - promet info
12:27 
Plodovi zemlje
13:23 
Rijeka: More
14:00 
Nedjeljom u dva
Gost emisije je vukovarski dogradonacelnik Srdan Milakovic. Ima li ambicija postati novi voda Srba u Hrvatskoj te kakvo je stanje u Vukovaru, neke su od tema emisije. Urednik i voditelj: Aleksandar Stankovic.
15:07 
Mir i dobro
15:35 
Manjinski mozaik: Dnevnik zivota [Repris]
15:55 
Veliki pozar [Repris]
Požar je sve jaci. Thomas utrcava u kucu svoje šogorice Sare Farriner da probudi obitelj i odvede je na sigurno. No Sare nigdje nema. Thomas vodi djecu kroz gomilu do Temze. Nemaju srece da pobjegnu u camcu, pa se upucuju na sjever prema Moorfieldsu. U meduvremenu, Sara je u samici u zatvoru Newgate dok Denton ispituje Cartera, slugu vojvode Hanforda. Denton slaže djelice teorije o Hanfordovom tajanstvenom gostu iz Španjolske i misli da kutija koju Španjolac uvijek ima kod sebe sadrži informacije o katolickoj uroti protiv kralja. Uskoro Sara dolazi na red za ispitivanje, a kad odbije suradnju, Denton je stavlja u zajednicku celiju s okorjelim zlocincima. Pepys prenosi kralju vijesti o širenju požara i o toj temi raspravlja Vijece u palaci. Denton ponovo ispituje Saru, koja ostaje nepokolebljiva sve dok ne vidi da je Denton uhitio i njezina sina Davida… Uloge: Rose Leslie, Daniel Mays, Charles Dance, Jack Huston, Andrew Buchan Scenarij: Tom Bradby Režija: Jon Jones Izvršni producenti: Lucy Bedford, Douglas Rae Urednica: Ranka Horvat  . ,. Säsong 12. Del 2 av 4.
16:43 
TV Kalendar
17:00 
Vijesti u 17
17:09 
Vrijeme
17:10 
HAK - promet info
17:11 
Bonton: Kako se odjenuti za spoj [Repris]
Je li vam ikad bilo teško odjenuti se za spoj? Sigurno, jer i odjecom pokazujete tko ste, koje su vaše vrijednosti te što ocekujete od veceri. Pogled na odjecu odreduje hoce li nam se netko svidjeti i hocemo li se slagati. Najbolji savjet koji vam itko može dati za spoj jest da se odjenete onako kako vam je najudobnije, u ono u cemu se najbolje osjecate. Adam se upravo tim savjetom, koji je malo predoslovno shvatio, vodio kada je otišao na spoj… Scenarij: Janja Pilic i Matea Šaric Režija: Matea Šaric Direktori fotografije: Igor Kneževic i Davor Šaric Voditeljica: Franka Klaric. ,.
17:15 
Hrvatska moj izbor: Gaella i Mark
Za Gaellu Gottwald Dubrovnik je dvanaesti grad u kojem je živjela. Ova svestrana umjetnica, porijeklom Hrvatica, nakon Zagreba, ondje je pronašla svoj dom. Mark Thomas, novinar i urednik novina na engleskom, The Dubrovnik Timesa, zaljubio se u Dubrovnik, ali i Dubrovkinju Bobu. Price su to Gaelle i Marka, jer Dubrovnik je njihov izbor. Redateljica: Dada Žitko Scenaristica: Željkica Lozo Snimatelj: Damir Bednjanec Snimatelj tona: Marijo Šešerko Rasvjeta: Matija Keser Montažer: Zdravko Borko Urednica serijala: Željkica Lozo Proizvodnja: HTV 2016. Del 6 av 7.
17:42 
Volim Hrvatsku [Repris]
Del 7.
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:41 
Vrijeme
19:44 
Tema dana
20:00 
LOTO 6/45
20:06 
Hrvatski velikani: Stjepan Radic [Repris]
Rijetki su govorili o domovini s tolikom strašcu i emocijama poput Stjepana Radica. Rijetki su vec u ranoj mladosti bili zatvarani poput njega. Taj snažni govornik izrazitog tenora nije se libio govoriti o politici i domovini cak ni na prvom sastanku s buducom suprugom Marijom, cime ju je uspio - osvojiti!. Njegovu nevjerojatnu životnu pricu pratimo od rodnog Desnog Trebarjeva do tragicne smrti od posljedica atentata u Beogradu. O kratkovidnosti, siromaštvu, zatvorima, guskama u magli, ljubavi i vjernosti, o životu i djelu covjeka koji je pokrenuo milijune hrvatskih seljaka, pogledajte u ovoj epizodi ”Hrvatskih velikana”. Redatelj, scenarist i voditelj: Robert Knjaz Urednik: Ivica Dlesk Produkcija: Sirovina i sinovi d.o.o. za HRT, 2016. ,. Del 5 av 8.
21:05 
Crno-bijeli svijet [Repris]
21:06 
Crno-bijeli svijet [Repris]
Ksenija je postala clanica Radnickog savjeta te zahvaljujuci slucajnom susretu u kaficu odmah uspijeva poremetiti Sricine planove. Kipo dobiva novu priliku u Startu gdje upoznaje legendarnog urednika Jozu Sokrata, a prvi tekst koji piše vezan je uz bizarni Dunjin i Žungulov performans, nadahnut njihovim ”okršajem” sa švercerima kave. Zbog Ladina poznanika Žac ima napade ljubomore, a Una se zbližava s Leom, ekscentricnim studentom dramaturgije… U glavnim ulogama: Filip Ridicki, Slavko Sobin, Jelena Miholjevic, Franjo Kuhar, Sreten Mokrovic, Karlo Maloca, Kaja Šišmanovic, Elizabeta Kukic, Sara Stanic, Damir Šaban, Hrvoje Keckeš, Lucia Stefania Glavich Mandaric, Silivo Vovk Autor i redatelj: Goran Kulenovic Scenaristi: Renato Baretic i Goran Kulenovic Direktor fotografije: Mario Sablic Originalna glazba: Dubravko Robic Kostimografkinja: Ivana Zozoli Vargovic Scenograf: Mario Ivezic Montažeri: Goran Kulenovic i Marina Barac Supervizorica maske: Slavica Šnur Izvršna producentica: Maja Vukic Producent: Ivan Maloca Urednik: Hrvoje Ivankovic. ,. Säsong 2. Del 4 av 12.
21:57 
Dnevnik 3
22:12 
Sport
22:16 
Vrijeme
22:18 
Vijesti iz kulture
22:31 
Kulturni kolodvor
23:02 
Zene
23:52 
Lazna Francuskinja [Repris]
Glazbena komedija. Filmski redatelj John Gayle (D. Ameche) dobio je otkaz od producenta koji mu je i najbolji prijatelj. U emocionalnoj je i profesionalnoj krizi, odlazi na plažu i naleti na karneval. Tamo spazi zabavljacicu Mary O'Leary (D. Lamour), bistru Irkinju, pa odluci ”otkriti zvijezdu” i tako se vratiti na posao. Odvede je kuci i podvrgne pigmalionskom eksperimentu. Mary postane profinjena glumica, za koju misle da je francuska nasljednica, dobije posao u filmskom studiju, a Gayle opet režira. Medutim, Mary želi odustati od podvale…. ,. Regissör: Douglas Sirk, Skådespelare: Dorothy Lamour, Don Ameche, Janis Carter.
01:09 
Novi svjetovi [Repris]
Bethin put u novi život u Novome svijetu naglo je završio kada se njezin brod nasukao na obalama Massachusettsa. Pronašao ju je Masca (Alex Meraz), poglavica indijanskog plemena Wawanaki. Prihvatili su Beth i ona se polako oporavlja. Kada se Ned vratio u Boston, otkrio je da se Hope udala za Henryja Cresswella, iako ga ne voli. On je krenuo u nemilosrdni zadatak da na zemlji Wawanakija sagradi novo doseljenicko naselje. U Engleskoj borba za pravdu Abea Goffea krece novim putem. Prisiljen je udružiti snage s pukovnikom Algernonom Sidneyem te kuje plan kako ubiti kralja. Nakon što urota propada, Abe i Sidney padaju u zatoceništvo. Ned je bijesan zbog Cresswellove brutalnosti te se suocava s njim. Ned se vraca Hope i kaže joj kako želi da budu zajedno. No moraju biti oprezni i prvo iz Bostona skloniti bjegunku Beth. Abe je u Oxfordu pobjegao iz svoje zatvorske celije. Odrekao se nasilja te se posvecuje širenju revolucionarnih ideja pukovnika Sidneya. Kada do Bostona dopre vijest da je kralj Karlo II. mrtav, Beth odlucuje kako je vrijeme da se vrati u Englesku… Ned i Hope povedu skupinu mladih Bostonaca u borbu za slobodu i nezavisnost Amerike. Uloge: Jeremy Northam (Karlo II.), Eve Best (Angelica Fanshawe), Jamie Dornan (Abe Goffe), Freya Mavor (Beth Fanshawe), Joe Dempsie (Ned Hawkins), Alice Englert (Hope Russell), Jeremy Northam (Karlo II.) Autori i scenaristi: Peter Flannery i Martine Brant Redatelj: Charles Martin Urednica: Ranka Horvat. ,. Säsong 15. Del 2 av 2.
02:44 
Dragocjeni biser [Repris]
Franz nagovara nacelnika da ga ostavi na slobodi kako bi dokazao svoju nevinost. Manfred vozi Sílviju svojoj kuci. Benito i Pilar žele iskamciti još novca od Manfreda. Sílvia se sjeca da je Manfred izazvao prometnu nesrecu, te zamoli Bibianu i Eufrásija da joj pomognu da pobjegne s Heitorom iz Manfredove kuce. Eufrásio kaže Viktoru da se Sílvia svega sjetila i da joj Manfred ne dâ da izlazi kuce. Laura spakira Tavinhove stvari i vozi ga Gaiji i Toniju kako bi zajedno proslavili. Franz kaže nacelniku da ce se predati, ali ga moli da izbavi Sílviju iz Manfredova zatoceništva. Manfred predaje Pilar i Benitu novac, a zatim šalje svoje placenike da ih uhvate. U policijskoj postaji Sílvia optuži Manfreda da ju je slijedio i skrivio njezino slijetanje u provaliju. Pérola potice Ernesta da potraži posao. Décio nagovara kolegu da zajedno opljackaju klub. Valter preklinje Davija da se vrati u klub. Uloge: Bruno Gagliasso (Franz Hauser), Bianca Bin (Amélia Fonseca Hauser), Mel Maia (Pérola Fonseca Hauser), Carolina Dieckmann (Iolanda López Fonseca), Domingos Montagner (Raimundo Fonseca, Mundo), Nathália Dill (Sílvia Lemos Zampari Hauser), Rafael Cardoso (Viktor Hauser), Luiza Valdetaro (Hilda Hauser Baldo), Thiago Lacerda (Antônio Baldo Toni), Mariana Ximenes (Aurora Lincoln), Ana Lúcia Torre (Gertrude Ducke Hauser), Caio Blat (Sonan Gyatso), Letícia Spiller (Lola Garde), Carmo Dalla Vecchia (Manfred Ducke López) i José de Abreu (Ernest Hauser) Redatelji: Richardo Waddington, Amora M. ,. Säsong 12. Del 89 av 110.
03:31 
Dragocjeni biser [Repris]
Franz dolazi nacelniku. Nacelnik javi Améliji da ce Franza prevesti u zatvor. Manfred otkrije da je Benito pobjegao. Mundo i Iolanda se vjencaju. Miquelina se jada majci jer je vidjela kako se Arlindo ljubi s Volpinom. Psihijatar kaže Gertrude da Manfreda treba hitno smjestiti u bolnicu. Apolônio se vraca na srecu svih stanara zgrade. Ernest se isprica Apolôniju. Franz izlazi na slobodu. Ernest i Apolônio se natjecu koji ce biti draži Péroli. Manfred place u Gertrudinu zagrljaju jer se Franz vratio Améliji. Uloge: Bruno Gagliasso (Franz Hauser), Bianca Bin (Amélia Fonseca Hauser), Mel Maia (Pérola Fonseca Hauser), Carolina Dieckmann (Iolanda López Fonseca), Domingos Montagner (Raimundo Fonseca, Mundo), Nathália Dill (Sílvia Lemos Zampari Hauser), Rafael Cardoso (Viktor Hauser), Luiza Valdetaro (Hilda Hauser Baldo), Thiago Lacerda (Antônio Baldo Toni), Mariana Ximenes (Aurora Lincoln), Ana Lúcia Torre (Gertrude Ducke Hauser), Caio Blat (Sonan Gyatso), Letícia Spiller (Lola Garde), Carmo Dalla Vecchia (Manfred Ducke López) i José de Abreu (Ernest Hauser) Redatelji: Richardo Waddington, Amora Mautner Scenaristi: Duca Rachid, Thelma Guedes Urednica: Ranka Horvat. ,. Säsong 12. Del 90 av 110.
04:20 
Dragocjeni biser [Repris]
Franz je radostan jer je opet kod kuce. Amélia i on slave. Iolanda i Mundo su sretni jer su se vjencali. Aurora se priprema za nastup. S Joelom i Creotinom ismijava Lolu. Lola ulazi u sobu, a Aurora shvati da je prah koji iritira kožu i koji je htjela posuti po Lolinoj haljini sada na njezinoj haljini. Razbjesni se zbog Joelove izdaje, a on joj kaže da joj vraca za sve godine ponižavanja. Aurora ne želi odustati od nastupa, no Arlindo je šalje kuci. Ona ostaje i gleda Lolin nastup, te se zarekne da ce joj se osvetiti. Publika Lolu nagradi ovacijama. Novinari hrle u njezinu garderobu. Dok Volpina pjeva, Santinha i Miquelina spuste zastor i publika vidi da zapravo pjeva Hilda koja je bila skrivena iza zastora. Publika joj plješce. U pansionu svi komentiraju Lolin i Hildin uspjeh. Toni je sretan zbog Hildina uspjeha. Giuseppe i Toni odlaze u posjet Lauri koju njihov posjet razveseli. Uloge: Bruno Gagliasso (Franz Hauser), Bianca Bin (Amélia Fonseca Hauser), Mel Maia (Pérola Fonseca Hauser), Carolina Dieckmann (Iolanda López Fonseca), Domingos Montagner (Raimundo Fonseca, Mundo), Nathália Dill (Sílvia Lemos Zampari Hauser), Rafael Cardoso (Viktor Hauser), Luiza Valdetaro (Hilda Hauser Baldo), Thiago Lacerda (Antônio Baldo Toni), Mariana Ximenes (Aurora Lincoln), Ana Lúcia Torre (Gertrude Ducke Hauser), Caio Blat (Sonan Gyatso), Letícia Spiller (Lola Garde), Carmo Dalla Vecchia (Manfred Ducke López) i José de Abreu (Ernest Hauser) Redatelji: Richardo Waddington, Amora Mautner Sce. ,. Säsong 12. Del 91 av 110.
05:07 
Skica za portret [Repris]
05:22 
Manjinski mozaik: Dnevnik zivota [Repris]
05:37 
Fotografija u Hrvatskoj [Repris]
05:51 (06:03)
Tema dana [Repris]

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se