Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:37 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro
10:21 
Dr. Bergmann
Jan je toliko zauzet da više gotovo i ne sudjeluje u obiteljskom životu, a jedva se još srece i s Maren. Ucitelju Eriku Wilfertu obecaje da ce, uz njega, biti drugi pazitelj na školskom nocnom kampiranju u prirodi, ali kad shvati da taj dan mora biti na seminaru, zamoli Maren da ga zamijeni na kampiranju. Ona provodi s Erikom prvu bezbrižnu vecer nakon dugo vremena. Romanticni ugodaj uz logorsku vatru dovede do kobnog poljupca. Travar Hinnerksen ima štand u luci gdje ga fotografira turist Peter Hamacher iz Bremena. Hinnerksen je polaskan, ali Gertrud je sumnjicava i obraca se dr. Bergmannu za pomoc, koji nasluti Hamacherovu tajnu tek kad mu doticni dode u ordinaciju zbog bolova u zglobovima.Uloge: Wayne Carpendale, Caroline Scholze, Edith Behleit, Gunter Schoß, Gerhard Olschewski, Franziska Troegner, Erika Skrotzki Scenaristica: Mites van OepenRedatelj: Dominikus ProbstUrednica: Ranka Horvat. Säsong 19. Del 9 av 18.
11:06 
Rijec i zivot: Kapi ljubavi cine puninu
Mala djela cine velike stvari, mijenjaju svijet, cine ga ljepšim. Što ljudima u potrebi znace lijepa rijec i osmijeh?. Kako sacuvati sebe da ne upadnemo u kolektivnu kolotecinu nametnutoga lažnoga sjaja? U kojem pravcu ide covjecanstvo, prvotno u moralnom, pa onda u teološkom i filozofskom pogledu?. Koliko je danas ljudski život izmanipuliran i kako ga zaštititi? Do koga dopiru Ulicne svjetiljke? Vidjet cemo priloge iz Splita i Rijeke. Gošca je neurologinja prof. dr. sc. Srdana Telarovic s Klinike za neurologiju KBC Zagreb i Katedre za neurologiju Medicinskog fakulteta Sveucilišta u Zagrebu. Urednik i voditelj: Neno Kužina Redatelj: Davor Boric Bubi Producent: Draško Vrgoc.
11:39 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
Klinika
12:31 
Zaljubljena u Ramona
Agustín sluša kako Fabiola traži datum gradanskog vjencanja s Ramónom. Kada Agustín susretne Francisca, kaže mu da se Fabiola udaje u subotu. Julio uporno želi osvojiti Juanu, a ona kaže da je svjesna svoga položaja. On je uvjerava da je s Virginiom bio iz navike i da nije imao ništa s njom, a da je ona, Juana, pobudila osjecaje u njemu. Poljubi je i ona ostane zbunjena. Francisco moli Darija da otme Ramóna. Fabiola kaže Andrei da ce se udati za Ramóna, ali neka o tome nikome zasad ne govori. Andrea kaže da je podržava. Pedro zaprosi Juanu. Ona se iznenadi i kaže da joj je lijepo s njime, ali da mora razmisliti jer je dosad nitko nikada nije prosio, pa ni Ramónov otac. Pedro kaže da si uzme vremena i razmisli. Sofía se iznenadi kada ugleda Ramóna.Uloge: José Ron (Ramón López Ortiz), Esmeralda Pimentel (Fabiola Medina Fernández), Nuria Bages (Hortensia Requena), Marcelo Córdoba (Julio Medina Requena), Marisol del Olmo (Juana López Ortiz), Fabiola Guajardo (Sofía Vázquez), Arturo Carmona (Antonio Fernández Rivas), Luz Elena González (Roxana Herrera), Carlos Bracho (Pedro Lamadrid), Lisset (Virginia Sotomayor)Scenaristica i producentica: Lucero SuárezRedatelji: Claudia Elisa Aguilar, Jorge RoblesUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 49 av 117.
13:19 
Dr. Oz
Dr. Oz ce vam otkriti kako smršavjeti i osjecati se zdravo zahvaljujuci drevnoj filozofiji. A radijska voditeljica Robin Quivers otkrit ce vam kako je izgubila 30-ak kilograma što joj je i spasilo život.Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 6. Del 65 av 100.
14:05 
Normalan zivot: Djecji vrtic Dugo Selo
15:00 
Dobar dan
16:01 
Detektiv Murdoch
Murdoch i ekipa istražuju krvavo ubojstvo povezano s divljom mladom ženom.Uloge: Yannick Bisson (detektiv William Murdoch), Hélene Joy (dr. Julia Ogden), Thomas Craig (inspektor Brackenreid Gostujuci glumci: Jordan Todosey (Fen), Alex Paxton-Beesley (Freddie Pink)Scenaristica: Carol Hay Redateljica: Jill Carter Urednica: Ranka Horvat. Säsong 9. Del 14 av 18.
16:43 
TV kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Kod nas doma
Vecina muškaraca zasigurno pamte dan kada su im njihova djeca rekla da ce postati djedovi. Odjednom postaju svjesni da više ništa nece biti kao prije. I prije nego što se ”okrenu”, prijatelji i obitelj ih umjesto imenom pocinu zvati ”djed”. Ponovno posjecuju djecja igrališta, ili cak mijenjaju i pelene. Ukratko, uživaju u novoj životnoj ulozi. Barbarini gosti - Pero Galic, Branko Uvodic, Filip Radoš i Duško Lokin - u veseloj atmosferi otkrivaju kako su se snašli kao djedovi, te što im je bilo najlakše, a što najteže u toj novoj životnoj ulozi. Urednica emisije: Irena Košar Autorica projekta: Tanja Tušek Producent: Denis Škorput Režiser: Luka Curcic.
18:08 
Daj pet(ak)
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:41 
Snow Queen Trophy
19:45 
Vrijeme
19:48 
Tema dana
20:05 
Bling Ring
Satira/krimic o tinejdžerima zaludenima slavnim osobama i njihovim bogatstvom. Tek pristigao u Kaliforniju, Marc Hall sprijatelji se s Rebeccom Ahn koja je opsjednuta slavom. Pocelo je na zabavi u njezinoj kuci kada su ušli u nezakljucane aute te uzeli novac i kreditne kartice. Slijedila je provala u bogatašku kucu Marcova poznanika iz koje je Rebecca ukrala torbicu kakvu nosi slavna Lindsay Lohan, pokupila novac i kljuceve porschea kojim su pobjegli. Zatim su na internetu tražili podatke i saznavali tko od bogatih i slavnih nece biti u svojoj kuci da je opljackaju, u cemu su im se pridružili neki prijatelji…Snimljeno prema clanku iz Vanity Faira ”The Suspects Wore Louboutins” Nancy Jo Sales u kojem se govori o bandi poznatoj kao ”The Bling Ring” koja je pljackala kuce i stanove slavnih, medu ostalima Orlanda Blooma i Paris Hilton.Oskarovka Sofia Coppola (Izgubljeni u prijevodu), kci slavnoga oca, i ovim je filmom privukla pozornost publike i osvojila kriticare.Uloge: Katie Chang, Israel Broussard, Emma Watson, Claire Julien, Taissa FarmigaScenarij: Sofia Coppola, Nancy Jo SalesRežija: Sofia CoppolaProizvodnja: 2013.Urednik: Igor Tomljanovic.
21:35 
Misterij Agathe Christie s Davidom Suchetom [Repris]
David Suchet putuje diljem Britanije i u inozemstvo kako bi posjetio mjesta na kojima je Agatha Christie živjela, ljude koji su je privatno poznavali, krajolike koji su je nadahnjivali i biografe koji su o njoj pisali. Saznaje da se rodila 1890. u Torquayu i otkriva kako je nakon idilicnog djetinjstva u Devonu postala majstorica za mracni svijet otrova i umorstava. Njezini slikovito oblikovani likovi i mjesta, od pastoralnih, idealnih britanskih ladanjskih kuca, do egzoticnog i tajanstvenog Orijenta, savršena su kombinacija koja je ocarala milijune citatelja.David doznaje da nisu samo Agathini romani ovijeni velom tajne. Istražuje preljub njezina muža, što ju je navelo da bizarno išcezne 1926. kad je lažirala vlastitu smrt i uvjerila naciju da je podlegla jednako groznoj sudbini kao žrtve u njezinim romanima. David istražuje bliske veze izmedu Agathina iznimnog života i rada te otkriva što je ovoj ženi iz Torquaya, rodenoj potkraj Viktorijanskog doba, omogucilo da postane najpopularnijom autoricom krimica u povijesti. Tom je pocasnom titulom i danas ovjencana.Producentica i redateljica: Clare LewinsOdabrala: Mira Vocinkic.
22:37 
Hrvatska za 5
Jesu li temeljne vrijednosti Zapada dovedene u pitanje i prijeti li nam nova ideološka kolonizacija?. U emisiji Hrvatska za 5 izravno govore eticari, bioeticari, filozofi i teolozi Tonci Matulic, Peter Kuzmic i Ante Vuckovic. Kratke razgovore i reportaže pripremaju Katarina Škaro i Matea Ribarevic. Temu komentiraju i novinarke koje prate duhovna i društvena kretanja. Urednik i voditelj: Branimir Bilic Pomocnica urednika: Martina Klaic Redatelj: Željko Music.
23:36 
Dnevnik 3
23:51 
Sport
23:55 
Vrijeme
23:57 
Vijesti iz kulture
00:11 
Dobra zena
Alicia i Lucca brane klijenta koji je dobio otkaz u tehnološkoj tvrtki jer nije prošao test na poligrafu. Eli se uroti kako bi u javnost pustio vijest koja bi mogla naštetiti Peterovoj predsjednickoj kampanji, ali i nenamjerno naštetiti Alici. Christine Lahti gostuje kao odvjetnica Andrea Stevens, a Dominic Chianese kao sudac Marx.Uloge: Julianna Margulies (Alicia Florrick), Christine Baranski (Diane Lockhart), Matt Czuchry (Cary Agos), Alan Cumming (Eli Gold), Zach Grenier (David Lee), Jeffrey Dean Morgan (Jason Crouse), Chris Noth (Peter Florrick), Cush Jumbo (Lucca Quinn) Scenaristica: Erica Shelton KodishRedatelj: James WhitmoreUrednica: Ranka Horvat. Säsong 7. Del 6 av 22.
00:53 
Detektiv Murdoch
Del 14.
01:36 
Don Matteo [Repris]
Tijekom priprema za bal debitantica ubijena je jedna od krojacica. Osumnjicena je majka jedne od djevojaka jer je tijekom proba bila uhvacena u kradi. U meduvremenu je postaja karabinjera pretvorena u plesnu dvoranu, u kojoj maestro Cecchini daje specijalnu poduku. Uloge: Terence Hill (don Matteo), Nino Frassica (narednik Cecchini), Flavio Insinna (kapetan Anceschi), Milena Miconi (gradonacelnica Laura), Nathalie Guetta (Natalina), Francesco Scali (Pippo), Caterina Sylos Labini (Caterina Cecchini), Pietro Pulcini (Ghisoni)Režija: Elisabetta MarchettiProducent: Luca BernabeiUrednica: Ranka Horvat. Säsong 5. Del 13 av 24.
02:29 
Andeli i ukrasi
Romanticna božicna drama u kojoj djevojka, koju je napustio decko, za Božic zaželi da nade pravu ljubav. Corrine (J. Gilsig) je bila u vezi s prevrtljivim Timom, koji ju je varao i napustio, i to ne jednom. Ipak, ona ga voli, i uvijek ga prima natrag. Radi u trgovini glazbenih instrumenata, kod svog prijatelja iz djetinjstva Davea (G. Abbey). Tim je napušta nekoliko tjedana prije Božica, vec je viden s drugom djevojkom i Corrine je neutješna. Za Božic zaželi samo jednu želju: da doživi pravu, veliku ljubav, kakvu je imala njezina baka, ciji album sa slikama cesto gleda. Tek što je to zaželjela, na njezina vrata pokuca skupina božicnih pjevaca, a medu njima i Harold (S. Di Zio) koji se nekim cudom zaposlio u Daveovu ducanu. Corrina ne zna da je Harold andeo i da je poslan da ispuni Corrininu želju..Uloge: Jessalyn Gilsig, Sergio Di Zio, Graham AbbeyScenarij: Kevin ComminsRežija: Alan GoluboffProizvodnja: 2014.Urednica: Vesna Curo-Tomic.
03:54 
Dr. Oz
Dr. Oz ce vam otkriti kako smršavjeti i osjecati se zdravo zahvaljujuci drevnoj filozofiji. A radijska voditeljica Robin Quivers otkrit ce vam kako je izgubila 30-ak kilograma što joj je i spasilo život.Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 6. Del 65 av 100.
04:36 
Skica za portret [Repris]
04:41 
Pola ure kulture [Repris]
05:06 
Kod nas doma [Repris]
05:51 (06:32)
Zaljubljena u Ramona
Del 49.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Artiklar

Läs våra artiklar om kvällens program

Bebisen Roy kämpar för sitt liv

Ett medicinskt experiment är enda möjligheten för Roy att överleva sin tvåårsdag.

Dokument inifrån: Roy måste leva
SVT1,20:00

Se fler artiklar

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se