Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:32 
TV Kalendar
06:52 
Cetiri jahaca apokalipse [Repris]
Ratna drama. Sve je pocelo u Argentini na imanju obiteljskog patrijarha Julija Madariaga (L. J. Cobb). Jedna od njegovih kceri bila se udala za francuskog imigranta Marcela Desnoyersa (C. Boyer) i dobili su sina Julija (G. Ford), koji je postao playboy, te kcer Chi Chi (Y. Mimieux), sada studenticu na Sorbonnei. Madariagina druga kci, Elena, izabrala je Nijemca Karla von Hartrotta (P. Lukas), s kojim ima tri sina: Heinricha (K. Boehm), Gustava i Franza. Kad se Heinrich 1938. vratio iz Njemacke, obitelj se okupila i on je objavio da se pridružio SS-u. Julio je shvatio da ce se zbog toga obitelj raspasti i to ga je toliko pogodilo da je dobio srcani udar i umro. Dok njemacka grana radi za naciste, Chi Chi se pridružila pokretu otpora…Film se djelomicno oslanja na roman Vicentea Blascoa Ibáneza, koji je doživio svoju filmsku interpretaciju vec 1921. godine i bavi se 1. svjetskim ratom. U njemu nastupa tadašnja velika holivudska zvijezda, Rudolph Valentino.Uloge: Glenn Ford, Ingrid Thulin, Charles Boyer, Lee J. Cobb, Paul Lukas, Yvette Mimieux, Karl Boehm, Paul HenreidScenarij: Robert Ardrey, John GayRežija: Vincente MinnelliProizvodnja: 1962.Urednik: Dean Šoša .
09:24 
Pozitivno
Gost emisije je glavni urednik portala ”Biram dobro” Zvonko Franc. Posjetili smo jedinstveni motoklub Dvije rote iz Konavala i otkrivamo u kakvoj su vezi s Hrvatskim zagorjem. Doznajte gdje se proizvodi cuncana cipka. Producent: Draško Vrgoc Redateljica: Monika Štengl Urednik i voditelj: Mario Raguž.
09:55 
Split: Proslava 50. obljetnice salezijanske prisutnosti u zupi Pomocnice krscana s vrhovnim poglavarom Salezijanske druzbe - misa
Salezijanci koje je osnovao u Italiji sv. Ivan Bosco, veliki odgojitelj, otac i ucitelj mladih, dolaze na poziv splitskog biskupa Kvirina Klementa Bonefacica 1936. u Split, gdje im je povjereno vodstvo zavoda ”Martinis Marchi”. Godine 1955. komunisti im zabranjuju rad i otimaju imovinu pa oni odlaze iz Splita. Biskup Frane Franic 20 godina poslije poziva ih na povratak. Oni ponovno dolaze 1968. i preuzimaju župu Marije Pomocnice kršcana na Kmanu koju je 1966. osnovala biskupija. Prvi splitski salezijanci bili su župnik don Petar Šimic i kapelan don Marko Pavletic. Ubrzo su na darovanom zemljištu pokrenuli gradnju crkve koja nice 1970., te oratorij za djecu i mladež, a 1995. izgraden je Dom za mlade Ivan Pavao II. Povodom 50. obljetnice njihove neprekinute prisutnosti u Splitu na Kman dolazi vrhovni poglavar salezijanske družbe don Angel Fernandez Artime koji ce propovijedati na misi kojom ce predsjedati don Pejo Orkic, dosadašnji provincijal salezijanske družbe.Producent: Draško VrgocRedatelj: Monika ŠtenglUrednik i komentator: Dragutin Siladi.
11:31 
Biblija
11:41 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
HAK - promet info
12:30 
Plodovi zemlje
13:24 
Rijeka: More
14:00 
Nedjeljom u dva
Gost emisije Nedjeljom u dva je saborski zastupnik SDP-a Arsen Bauk. Teme emisije bit ce od afere Hotmail, Martine Dalic i Andreja Plenkovica do stanja u SDP-u. Urednik i voditelj: Aleksandar Stankovic.
15:04 
Mir i dobro
15:38 
Klapska pjesma - od konobe do svjetske kulturne bastine
Nakon brojnih porodajnih muka žensko pjevanje se u svoj svojoj ljepoti dokazalo sredinom 80-ih. U Omiš stiže sve više zagrebackih klapa. Njih cine studenti koji dolaze iz svih dijelova Dalmacije pa se postavlja pitanje kako te klape trebaju pjevati na splitski, dubrovacki, šibenski ili možda otocki nacin. U Omišu se pocinju organizirati autorske veceri. Sve je više sjajnih novih skladbi. Tako skladbom ”Sutra ce te ponit” pocinje suradnja dvojice vrhunskih autora, pjesnika Jakše Fiamenga i skladatelja Krešimira Magdica. Klapski pjevaci ubrzo ce u velikom broju krenuti na bojišnicu no unatoc agresiji na Hrvatsku klapska pjesma nikada nece utihnuti. Upravo u klapskom krugu nastaju neke od najljepših domovinskih skladbi. Na festivalu se napokon organizira i posebna ženska natjecateljska vecer. Upiruci pogled prema pop glazbi, pocinju se tražiti novi izazovi što ce privuci novu mladu publiku. Scenarist i redatelj: Zvonimir Varošanec Strucni suradnici: Joško Caleta i Bojan Pogrmilovic Montažerka: Davorka Feller. Del 5 av 7.
16:29 
Sigurno u prometu - rekonstrukcija
16:36 
Bonton: Fotografiranje na putovanju [Repris]
16:42 
TV Kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:28 
U osinjem gnijezdu [Repris]
Kriminalisticki film u kojemu knjigovotkinja zaposlena u forenzickom odjelu na svoju ruku istražuje tko joj je ubio muža. Monica Bolland (J. Staite) vida svog muža Josha jedva dvaput mjesecno, jer je on kao FBI-ev agent na zadatku hvatanja bande Colina Murphyja( M. Cummins). No, u tijeku neke akcije ubijen je, a nju ispituje agent iz Unutarnje kontrole i sumnjici da je otvorila tajni racun, te da su i ona i Josh u stvari radili za Murphyja. S druge strane, agent Isaac Nolan ( J. Cassini), koji je njoj i Joshu bio i vjencani kum, pa u njega ima povjerenja, kaže joj kako je najbolje da na neko vrijeme nestane, promijeni grad, ime i izgled, kako bi izbjegla zatvor, dok se ne otkrije istina. Monica odlazi ravno u osinje gnijezdo, u bar koji pripada Colinu Murphyju, gdje se javlja na oglas za posao pipnicarke. Za vrijeme studija neko je vrijeme radila u baru, pa u tom poslu ima iskustva. Vrlo brzo pruži joj se prilika i da za Murphyja vodi knjigovodstvo, što joj daje mogucnost da otkrije istinu o Joshovu ubojstvu…  . ,. Producerat år 2015. Regissör: Chad Krowchuk, Skådespelare: Jewel Staite, Ryan Robbins, Leah Gibson, John Cassini, Martin Cummins.
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:43 
Vrijeme
19:46 
Tema dana
20:00 
Loto 6/45
20:05 
Tri muskarca Melite Zganjer
Poslije neuspjele veze s dostavljacem kolaca Jankom (Goran Navojec), Melita Žganjer (Mirjana Rogina) zaista ”okrece plocu”, kako je i obecala na kraju prve epizode. Uvjerena da se ne svida Janku, Melita pokušava naci drugog muškarca. Taj njezin drugi ”muškarac” je Jura (Ivo Gregurevic), policijski kolega njezine prijateljice Eve (Sanja Vejnovic). Medutim, Melita ni s Jurom nije bolje srece. Preostaje joj da uzdiše za Juanom iz španjolske TV serije i jede sve više kolaca…Uloge: Mirjana Rogina, Ivo Gregurevic, Sanja Vejnovic, Suzana Nikolic, Goran Navojec, Ljubomir KerekešFotografija: Goran MecavaScenograf: Velimir DomitrovicKostimografkinja: Vesna PlešeGlazba: Darko RundekScenaristica i redateljica: Snježana Tribuson. Säsong 12. Del 2 av 3.
21:03 
Sjeverozapadni vjetar: Izmedu legende i stvarnosti - VRAGOVI
Neprijatelj ljudi, otac laži, personifikacija svega lošega. Kada ganetko spominje, to je obicno u ljutnji ili kletvi ili pak tiho ispod glasa, tako da nitko ne cuje…U drugoj epizodi Sjeverozapadnog vjetra susrest cemo vraga. Strucnjaci ce nas provesti kroz povijest vjerovanja u ovo bice, a kazivaci podijeliti svoja zanimljiva svjedocanstva o susretu s tim mracnim likom i njegovim pratiteljima.Redatelj: Zdenko BašicScenaristi: Zdenko Bašic, Judita GamulinDirektor fotografije: Ivan ZadroMontažer: Ivan BujevicScenografkinja: Petra PoslekKostimografkinje: Tajana Štasni, Ivana BilicMajstorica maske: Silvija BradicaVoditelj: Ivan PlaninicProdukcija: Antitalent, 2017.Urednik: Mladen Santric. Del 2 av 4.
21:58 
Charles Lindbergh u koloru
Film o covjeku koji je vodio jedan od najzanimljivijih života 20. stoljeca, zbog cega je i dobio nadimak Lindbergh - Samotni Orao. ''Orao'' zbog toga što je doslovno preletio naš planet, a ''samotni'' zato što uz sebe nije imao nikoga.Lindbergh je roden 1902. , u vrijeme zacetaka avijacije, i vec je odmalena bio ocaran letecim junacima, poput Francuza Louisa Blériota, koji je prvi letio preko mora, odnosno La Manchea. Pratimo Lindberghov uspon u avijaciji: od samih pocetaka kada je postao ''barnstormer'', odnosno jedan od cirkuskih pilota, onih odvažnih ljudi u ludim strojevima koji su zabavljali stanovnike americkog Srednjeg zapada prelijecuci tik iznad krovova staja. Nakon toga je hodao po krilima zrakoplova, iskušavao prve padobrane i uvijek išao do krajnjih granica. Zatim je u ratnom zrakoplovstvu usavršio svoje vještine, a nakon toga se prikljucio poštanskoj službi u kojoj je stekao iskustvo u dugackim letovima. Nagrada Orteig od 25 000 $ onom tko prvi preleti Atlantik bez zaustavljanja za njega je bila najveci izazov u životu. Lindberghov junacki povratak okrunjen je susretom s krhkom mladom Anne Morrow, nakon kojeg je uslijedilo vjencanje, strašna otmica njihova sina i senzacionalno sudenje, njegovo poznanstvo s Alexisom Carrelom, eugenicarom i dobitnikom Nobelove nagrade, te njegovo razocaranje Amerikom, preseljenje u Europu i nezgodni doticaji s nacizmom. Film se bavi i njegovim položajem tijekom hladnog rata te njegovom smrti u Europi u vrlo neobicnim okolnostima.
22:53 
Dnevnik 3
23:08 
Sportske vijesti
23:20 
Vrijeme
23:22 
Vijesti iz kulture
23:37 
Cetiri jahaca apokalipse [Repris]
Ratna drama. Sve je pocelo u Argentini na imanju obiteljskog patrijarha Julija Madariaga (L. J. Cobb). Jedna od njegovih kceri bila se udala za francuskog imigranta Marcela Desnoyersa (C. Boyer) i dobili su sina Julija (G. Ford), koji je postao playboy, te kcer Chi Chi (Y. Mimieux), sada studenticu na Sorbonnei. Madariagina druga kci, Elena, izabrala je Nijemca Karla von Hartrotta (P. Lukas), s kojim ima tri sina: Heinricha (K. Boehm), Gustava i Franza. Kad se Heinrich 1938. vratio iz Njemacke, obitelj se okupila i on je objavio da se pridružio SS-u. Julio je shvatio da ce se zbog toga obitelj raspasti i to ga je toliko pogodilo da je dobio srcani udar i umro. Dok njemacka grana radi za naciste, Chi Chi se pridružila pokretu otpora…Film se djelomicno oslanja na roman Vicentea Blascoa Ibáneza, koji je doživio svoju filmsku interpretaciju vec 1921. godine i bavi se 1. svjetskim ratom. U njemu nastupa tadašnja velika holivudska zvijezda, Rudolph Valentino.Uloge: Glenn Ford, Ingrid Thulin, Charles Boyer, Lee J. Cobb, Paul Lukas, Yvette Mimieux, Karl Boehm, Paul HenreidScenarij: Robert Ardrey, John GayRežija: Vincente MinnelliProizvodnja: 1962.Urednik: Dean Šoša .
02:04 
Nedjeljom u dva [Repris]
02:59 
Skica za portret [Repris]
03:04 (06:04)
Pakleni jahaci
Ratni film. U havanskoj luci 15. veljace 1898. eksplodirao je americki bojni brod ”Maine”. Iste godine poceo je španjolsko-americki rat, jer se Španjolci, unatoc americkom ultimatumu, nisu povukli s Kube. Theodore Roosevelt (T. Berenger), mladi mornaricki dužnosnik, toliko je uzbuden ratom da ga je odlucio iskusiti i iz prve ruke. Osnovao je dobrovoljacku postrojbu u koju se prijavljuju dobrovoljci iz svih dijelova SAD-a i postaju poznati pod nazivom Rough Riders. Nakon obuke postrojba krece prema Kubi i iskrcava se u blizini Daiquirija. Americki senator, bivši južnjacki general Joe Wheeler, na zamolbu predsjednika SAD-a predvodi Rough Riderse i želi da on i njegove trupe uvijek budu u prvim redovima…Redatelj i koscenarist John Milius ovim je filmom prikazao krvave dogadaje u donekle parodijskom tonu, posebno karikirajuci lik buduceg americkog predsjednika Theodora Roosevelta kao energicnog, ali vojnicki neiskusnog politicara u opasnoj kubanskoj ratnoj pustolovini. John Milius najpoznatiji je po režiji i scenariju ”Conana Barbara” iz 1982. kojim je proslavio Arnolda Schwarzeneggera, a napisao je i scenarij za filmove ”Apokalipsa danas” i ”Neposredna opasnost” te TV seriju ”Poroci Miamija”.Uloge: Tom Berenger, Sam Elliott, Gary Busey, Brad Johnson, Illeana Douglas, Chris Noth, Brian Keith, George Hamilton, R. Lee Ermey, Nick Chinlund, Dale Dye, Holt McCallanyScenaristi: John Milius i Hugh WilsonRedatelj: John Milius Proizvodnja: 1997.Urednik: Igor Tomljanovic.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2018 Comspace
Limetta.se