Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
Voli me zauvijek
Julieta bježi iz psihijatrijske bolnice, ozlijedi cuvara, uzme mu pištolj i trci kako bi sprijecila Paulinino i Adriánovo vjencanje. Dolazi na vjencanje i od Nurije sazna da su se vec vjencali. Julieta trci prema mladencima. Oni u vrtu nazdravljaju s uzvanicima. Bijesna Julieta puca u Paulinu, ali Adrián skace da je zaštiti, te je i on smrtno ranjen. Julieta ponovno puca i ranjava Paulinu. Nuria je nešto dalje od mjesta dogadaja. Ima Gonzalov pištolj i želi ubiti Valentinu i Mauricija, a zapravo ranjava Alfonsa. Nastane veliko komešanje. Inés pozli kada ugleda Paulinu i Adriána nasmrt ranjene. Dolazi vozilo hitne i brzo ih prevezu u bolnicu. Dolaze onamo živi, ali izdahnu na bolnickom krevetu držeci se za ruke. Uloge: Camila Sodi (Paulina Murat / Valentina Murat), Osvaldo Benavides (Adrián Olmedo), Leticia Calderón (Inés Murat), Laura Carmine (Nuria Murat), Arturo Peniche (Gonzalo Murat), Alfredo Adame (Alfonso Fonseca), Cecilia Gabriela (Raquel Fonseca), Alejandra Barros (Julieta Olmedo), Alfonso Dosal (Camilo Fonseca) Režija: Lily Garza, Fernando Nesme, Jorge Robles Scenarij: Martha Carrillo, Cristina García Urednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 68 av 142.
06:56 
TV Kalendar
07:07 
Klasika mundi: Waldbuhne 2014. - Berlinska filharmonija pod ravnanjem Gustava Dudamela (2. dio) [Repris]
Na šumskoj pozornici Waldbühne, svakako jednom od najljepših europskih amfiteatara, Berlinska filharmonija svake godine održava svoje popularne ljetne koncerte. U drugom dijelu koncertne veceri pogledajte izvedbu Brahmsove 1. simfonije u c-molu, op. 68, Bernsteinov Divertimento - valcer te Rossinijevu uvertiru Wilhelm Tell. Berlinskom filharmonijom ravna sjajni venezuelski dirigent Gustavo Dudamel. ,.
08:10 
Covjek iz Alama
Vestern. U zadnjim danima bitke za Alamo skupina branitelja donosi odluku da jedan od njih napusti utvrdu kako bi se pobrinuo za njihove obitelji kojima prijete meksicki vojnici i americki odmetnici. Kocka pada na Johna Strouda koji napušta utvrdenu misiju, cemu svjedoci porucnik Lamar, ne znajuci zbog cega Stroud odlazi, pa zakljuci da je rijec o kukavici. Kako se je Lamar spasio, jer je izvršavao naredbu zapovjednika Alama, pukovnika Travisa, da odnese poruku generalu Samu Houstonu koji okuplja vojsku za odlucujucu bitku protiv snaga meksickog dikatora Santa Anne, on pronese glas da je jedan jedini covjek i napustio Alamo, a to je John Stroud. Stroud nije uspio spasiti ni svoju ni obitelji svojih prijatelja, jer su ih ubili americki odmetnici predvodeni Wadeom. A sada mu o glavi rade i stanovnici Franklina, kojima je general Houston zapovijedio evakuaciju kako bi izbjegli nalet meksickih trupa. Spasivši se linca, Stroud se pridruži Wadeovim razbojnicima, ali samo zato da bi im se osvetio… ”Covjek iz Alama” ne ide u red najznacajnijih filmova uglednog hollywoodskog redatelja Budda Boetichera (Uspon i pad Legsa Diamonda), najpoznatijeg po nizu dojmljivih niskobudžetnih vesterna s legendarnim Randolphom Scottom u glavnoj ulozi (Odluka u zoru, Buchanan jaše sam, Usamljeni jahac), medutim, svejedno je rijec o intrigantnom djelu. Ispod površine koja slavi junaštvo i patriotizam te prezire one koji ne zadovoljavaju zadane kriterije film zapravo afirmira pravo na razlicitost, a t.
09:30 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:11 
Dobro jutro
11:03 
Informativka [Repris]
11:10 
Kucni ljubimci
11:44 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
HAK - promet info
12:28 
Veterani mira
13:17 
Svadbeno ludilo [Repris]
Romanticna komedija. Baš kad su Jack (J. Larroquette) i Audrey Landry (K. Valentine) naumili uživati u spokojnoj sredovjecnosti i planirali svoju uštedevinu potrošiti na put oko svijeta: najstarija kci Nora (M. Black), poznata manekenka, imala je prometnu nezgodu, slomila je nogu i došla je kuci na oporavak i odmor; Teri (J. Ray) Newman je uhvatila zarucnika s drugom i dobila otkaz na poslu; Dahlia (K. Overton) je na školskim praznicima. Norin povratak razveselio je njezine roditelj i sestre, a posebno Sama (S. Tillinger), koji je u nju zaljubljen još od srednje škole. Dok Sam pati za njom, društvo mu je Norina najmlada sestra Dahlia, koja je potajno zaljubljena u Sama. Teri dobiva zanimljivu poslovnu ponudu od svog bivšeg kolege Lylea (J. Waterston), koji je takoder dobio otkaz. Pripremajuci poslovni pothvat, Teri i Lyle pocinju jedno drugo gledati pogledom koji nije uvijek služben. Iz Rima iznenada stiže modni fotograf Guillermo (J. Baldoni) i na vrlo strastven i romantican nacin zaprosi Noru… Ovo je tek pocetak iznimno šarmantne, lepršave i zabavne obiteljsko-romanticne komedije ”Svadbeno ludilo”, ona vrsta filma koju Amerikanci prakticno zovu ”feel-good movie”, zaista, film uz kojega se osjecate dobro, vedro i opušteno. ,. Regissör: George Stanford Brown, Skådespelare: John Larroquette, Karen Valentine, Kelly Overton, Jaime Ray Newman, Marina Black, Sebastian Tillinger, James Waterston, Justin Baldoni.
14:50 
Prizma - multinacionalni magazin
15:41 
Poldark [Repris]
Kada se pocetkom 2015. godine Aidan Turner pojavio na malim ekranima u ulozi naocitog Rossa Poldarka, osvojio je brojna srca i srušio rekorde gledanosti diljem svijeta. Kao najgledanija nova dramska serija na britanskome BBC-ju od ožujka 2015. i najgledanija dramska serija na kanalu PBS nakon serija Downton Abbey i Masterpiece, Poldark je postao glavna tema društvenih mreža u cijelom svijetu. Serija od osam nastavaka, temelji se na prvim dvama romanima Winstona Grahama o Poldarku. Za televiziju ih je adaptirala Debbie Horsfield, a režirali su je Edward Bazalgette i Will McGregor. Nekadašnja istoimena televizijska serija, koja se temeljila na Grahamovim prvim cetirima romanima o Poldarku, emitirala se na kanalu BBC 1 izmedu 1975. i 1977. Godine 1783. Ross Poldark (Aidan Turner) vraca se svojim rudnicima u Cornwallu nakon što je tri godine proveo u vojsci, u koju je stupio kako bi izbjegao optužbe za krijumcarenje. Zbog toga je morao ostaviti svoju ljubljenu Elizabeth (Heida Reed). Po povratku saznaje da mu je otac umro, da mu je naslijede u rasulu, a Elizabeth se zarucila za njegova bratica Francisa (Kyle Soller). Ross spasi od napasnika djevojku s ulice Demelzu (Eleanor Tomlinson) i isprva je angažira kao sluškinju. Zahvaljujuci njezinoj pomoci i vlastitoj celicnoj odlucnosti, Ross pokuša vratiti nadzor nad rudnicima koje priželjkuje njegov suparnik, gramzivi i arogantni George Warleggan (Jack Farthing). ROSS POLDARK (Aidan Turner) Ross Poldark, covjek pun proturjecja, o. ,. Del 1.
16:42 
TV kalendar [Repris]
16:54 
Cesarica - hit godine [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:09 
Vrijeme
17:10 
HAK - promet info
17:12 
Bonton: Pisanje poslovnih mailova [Repris]
Odavno smo zakljucili da je digitalna komunikacija postala sastavni dio naših života, no iako nam je internet donio toliko novih mogucnosti i sjajnih prilika, i dalje postoje neke sitnice pred kojima znamo zastati. Jedna od njih je pisanje poslovnih mailova, što cesto na prvi pogled djeluje strašno, ali kad im udete u štos, više se nemate zbog cega brinuti. Scenarij: Janja Pilic i Matea Šaric Režija: Matea Šaric Direktori fotografije: Igor Kneževic i Davor Šaric Voditeljica: Franka Klaric. ,.
17:17 
Sve zbog jednog djecaka
Fiona potice Laurie da se podruži s Andyjem prije dolaska djeteta. Laurie želi opušteni vikend kod kuce s Andyjem, a Andy želi da idu u Las Vegas. Nisu uspjeli postici kompromis i Will prati Andyja u Las Vegas na muški izlet. Laurie i Fiona sudjeluju u njezinom odmoru kod kuce. Marcus se želi domoci nedopuštene knjige koju Shea cita. Uloge: David Walton (Will Freeman), Minnie Driver (Fiona), Benjamin Stockham (Marcus), Al Madrigal (Andy), Annie Mumolo (Laurie) Gostujuce uloge: Izabela Vidovic (Shea) Autor: Jason Katims Izvršni producenti: Michelle Lee, Mark Kunerth, David Israel, Annie Weisman Urednica: Martina Rajšek. Säsong 2. Del 17 av 20.
17:44 
Lijepom nasom: Supetar (1. dio) [Repris]
Ekipa serije Lijepom našom u novoj dvorani u Supetru snimila je emisiju, protkanu prilozima o posebnostima Supetra i Braca, u kojoj nastupaju: BFD Ciciljona - Supetar, FA KUD Šolta, KUD Jelsa, Tamburaški sastav Supetar, AK Bracera - Supetar, Bracka šinjadurka (harmonikašica) Senka, klapa Vala - Supetar, ž. klapa Alegrija - Supetar, klapa Blaca - Nerežišca, ž. klapa Užonca - Bol, mj. klapa Boduli - Postire, klapa Morbin - Donji Humac, mj. klapa Volat - Pucišca, klapa Bracijera - Bol, klapa Rišpet - Split, klapa Mrdulja - Milna, Džentlmeni, Teo Svoinac, Mucalo, Saša Jakelic, Blanka Smoljic, Matko Jelavic, Marko Škugor, Alen Nižetic, Stjepan Jeršek Štef, Jasmin Stavros i Naranca te Zorica Kondža. Cut cemo skladbe: Kad su se dva Bracanina, Bracka balada, Sve bi seke ljubile mornare, Majko stara, Oce duša vanka tila, Dalmacijo, Dao bi sto Amerika, Lipi moj i dr. Urednik i voditelj: Branko Uvodic Producent: Zdravko Sandrin Redatelj: Vladimir Košcevic. ,.
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:40 
Vrijeme
19:43 
Tema dana
20:00 
LOTO 7/39
20:08 
Vjecni zarucnici
Romanticna komedija o neocekivanim dogadajima koji su paru iz godine u godinu odgadali vjencanje. Tom (J. Segel) i Violet (E. Blunt) bili su godinu dana u vezi kad ju je on zaprosio, a ona je pristala. I onda je pocelo s odgodama odlaska pred oltar, Violetin postdoktorat i selidba u Michigan, bolest u obitelji… Uloge: Jason Segel, Emily Blunt, Chris Pratt Scenarij: Jason Segel, Nicholas Stoller Režija: Nicholas Stoller Proizvodnja: 2012.
21:42 
Dnevnik 3
21:57 
Sport
22:01 
Vrijeme
22:03 
Vijesti iz kulture
22:13 
Cesarica - hit godine [Repris]
22:22 
Ubijte glasnika [Repris]
Drama/triler na temelju istinite price novinara Garyja Webba koji je devedesetih postao CIA-ina meta jer je otkrio da stoje iza krijumcarenja kokaina u SAD. Kokain se prodavao po svim gradovima širom zemlje a prihod je išao u tajni fond iz kojeg su se financirali ”kontraši” u Nikaragvi. Usprkos stalnim pritiscima da odustane od svoje price i prestane istraživati, Webb je na kraju sve objavio. Zatim je pocela prljava kampanja protiv njega… Scenarij filma temelji se na dvjema knjigama, istoimenoj Nicka Schoua te ”Dark Alliance” Garyja Webba. ,. Regissör: Michael Cuesta, Skådespelare: Jeremy Renner, Rosemarie DeWitt, Ray Liotta, Robert Patrick, Jena Sims.
00:11 
Vera [Repris]
U divljoj ljepoti northumberlandskog krajolika Vera Stanhope istražuje jezive zlocine koje samo ona može riješiti. Neurednoj, ali oštroumnoj detektivki nije teško sklapati prijateljstva. Mrzovoljna je i cesto plane, ali nedostatak šarma nadoknaduje mudrošcu i pronicljivošcu. Zapletima i obratima u radnji, sjajnom glumom i vrhunskom produkcijom ”Vera” je zaslužila status prvorazredne i klasicne kriminalisticke serije. Ulogu više inspektorice Vere Stanhope i u cetvrtoj sezoni ove izvrsne britanske serije tumaci Brenda Blethyn, dobitnica brojnih uglednih medunarodnih nagrada, medu kojima su Zlatni glubus i BAFTA. Serija je snimljena prema romanima popularne Ann Cleeves. 1. epizoda: ON HARBOUR STREET Viša inspektorica Vera Stanhope istražuje tajanstvenu smrt umirovljenice Margaret Kraszewski koja je izbodena u punom vlaku usred prometne špice. Slucaj je osobito bolan za narednika Joea Ashwortha jer je njegova kci kljucni svjedok u istrazi. Nakon što je Vera iskljucila pljacku kao motiv, istraga je vodi u pansion u oronuli gradic na obali gdje je Margaret živjela s Kate Darrow i njezinom djecom, tinejdžerima Ryanom i Chloe. Margaret je živjela u sobi na najvišem katu zgrade 35 godina. Vera i Joe otkriju da je Margaret na dan smrti otišla na policiju, ali izašla je iz postaje prije nego što je s nekim razgovarala. Kad je oružje kojim je ubijena pronaden u obližnjem zaljevu, Vera je uvjerena da je Margaret poznavala ubojicu. Istraga vodi u sigurnu kucu na rubu grada u kojoj je. ,. Säsong 4. Del 1 av 4.
01:41 
Covjek iz Alama
Vestern. U zadnjim danima bitke za Alamo skupina branitelja donosi odluku da jedan od njih napusti utvrdu kako bi se pobrinuo za njihove obitelji kojima prijete meksicki vojnici i americki odmetnici. Kocka pada na Johna Strouda koji napušta utvrdenu misiju, cemu svjedoci porucnik Lamar, ne znajuci zbog cega Stroud odlazi, pa zakljuci da je rijec o kukavici. Kako se je Lamar spasio, jer je izvršavao naredbu zapovjednika Alama, pukovnika Travisa, da odnese poruku generalu Samu Houstonu koji okuplja vojsku za odlucujucu bitku protiv snaga meksickog dikatora Santa Anne, on pronese glas da je jedan jedini covjek i napustio Alamo, a to je John Stroud. Stroud nije uspio spasiti ni svoju ni obitelji svojih prijatelja, jer su ih ubili americki odmetnici predvodeni Wadeom. A sada mu o glavi rade i stanovnici Franklina, kojima je general Houston zapovijedio evakuaciju kako bi izbjegli nalet meksickih trupa. Spasivši se linca, Stroud se pridruži Wadeovim razbojnicima, ali samo zato da bi im se osvetio… ”Covjek iz Alama” ne ide u red najznacajnijih filmova uglednog hollywoodskog redatelja Budda Boetichera (Uspon i pad Legsa Diamonda), najpoznatijeg po nizu dojmljivih niskobudžetnih vesterna s legendarnim Randolphom Scottom u glavnoj ulozi (Odluka u zoru, Buchanan jaše sam, Usamljeni jahac), medutim, svejedno je rijec o intrigantnom djelu. Ispod površine koja slavi junaštvo i patriotizam te prezire one koji ne zadovoljavaju zadane kriterije film zapravo afirmira pravo na razlicitost, a t.
02:57 
Tema dana [Repris]
03:09 (03:54)
Prizma - multinacionalni magazin [Repris]
04:35 (06:22)
Ramazanski bajram
Islamski svijet u nedjelju 25. lipnja (1. ševvala 1438.) proslavit ce svoj temeljni blagdan - Ramazanski bajram. Ramazan je deveti mjesec islamskog kalendara i tridesetodnevni obavezni post - mjesec posta. Ramazanski post jedna je od pet temeljnih islamskih dužnosti i duhovna je priprava za Ramazanski bajram. Post podrazumijeva svakodnevno suzdržavanje od jela i pica (i vode) i tjelesnih užitaka od zore do zalaska sunca, a obavezna je i posebna ramazanska molitva - teravije. Uz ramazan vezane su znacajni duhovni i politicki dogadaji za islamski svijet, a osobito je važan mjesec ramazan kao pocetak objave Kurana - svete knjige muslimana. Središnja bajramska svecanost održat ce se u zagrebackom Islamskom centru, a predvodit ce ju muftija dr. sc. Aziz Hasanovic koji ce uputiti tradicionalnu bajramsku poruku - hutbu. Jutarnju - sabah molitvu - predvodit ce glavni imam zagrebacki hafiz Aziz Alili. Hrvatska televizija tradicionalno ce prenositi ovu bajramsku svecanost iz zagrebackog Islamskog centra s pocetkom u 4.35 sati na I. programu. Komentatori: Augustin Bašic, Lamija Alili Redatelj: Davor Boric Bubi Producent: Draško Vrgoc Urednik: Augustin Bašic.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Artiklar

Läs våra artiklar om kvällens program

Rädslan för det okända drabbar hårt

Jamestown
SVT1,20:55

En svårsmält förtrollning

Ivar Kreuger
SVT1,20:00

Se fler artiklar

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se