Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:41 
Prizma - multinacionalni magazin [Repris]
07:30 
TV Kalendar
07:42 
Cesarica - hit godine [Repris]
07:48 
Djevojka zvana Tamiko
Drama o fotografu koji iz Japana želi emigrirati u Sjedinjene Države. Ivan Kalin (L. Harvey) pokušava dobiti vizu i stalno mu je odgadaju, pa odluci poslužiti se šarmom da se za njega povuku veze i pritisne veleposlanstvo. Njegova magnetska privlacnost itekako djeluje na žene, kako na Amerikanku (M. Hyer) u potrazi za uzbudenjima tako i na japansku plemenitašicu (F. Nuyen)…Snimljeno prema romanu Ronalda Kirkbridea.Uloge: Laurence Harvey, France Nuyen, Martha HyerScenarij: Edward AnhaltRežija: John SturgesProizvodnja: 1962.
09:35 
Cesarica - hit godine [Repris]
09:42 
Biblija
09:51 
Portret Crkve i mjesta: Sv. Martin na Muri
10:01 
Sv. Martin na Muri: Misa
Sv. Martin na Muri opcina je i naselje na najsjevernijoj tocki RH u Medimurskoj županiji. Župa sv. Martina biskupa medu najstarijim je župama toga kraja. Spominje se vec 1068. kao i 1334. godine. Župna crkva istog naziva izgradena je 1467. Rijec je o barokiziranoj gotickoj crkvi s dvije pobocne kapele, koja predstavlja najstarije sakralno zdanje u sjevernoj Hrvatskoj. Godine 2016. u blizini crkve otkrivena je stopa sv. Martina u povodu 1700. obljetnice njegova rodenja. Stopu su postavili Europska mreža kulturnih centara sv. Martin i Kulturni centar sv. Martin - Hrvatska, u suradnji s Opcinom Sveti Martin na Muri i Župom, te Institutom za etnologiju i folkloristiku iz Zagreba u sklopu Europskog kulturnog itinerara Sveti Martin iz Toursa, Europljanin, simbol dijeljenja, zajednicka vrijednost, koji je ocijenjen Kulturnim itinerarom Vijeca Europe. Na sedmu vazmenu nedjelju misno slavlje iz župne crkve sv. Martina biskupa predvodi vlc. Ivan Herceg, župnik u Sv. Martinu na Muri. Redatelj: Davor Boric Bubi Urednik i komentator: Dragutin Siladi.
11:07 
Pozitivno
Naša gošca je majka osmero djece i koncertna majstorica Simfonijskog orkestra HRT-a Mirjam Pusticki Kunjko. Doznajte kako djeca u Rami dolaze na krizmu. Pogledajte zašto mladi Zagrepcani odlaze živjeti u Blato na Korculi. Producent: Draško Vrgoc Redateljica: Monika Štengl Urednik i voditelj: Mario Raguž.
11:39 
Cesarica - hit godine [Repris]
11:42 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
HAK - promet info
12:28 
Plodovi zemlje
13:25 
Rijeka: More
14:00 
Nedjeljom u dva
Gošca emisije Nedjeljom u dva je umjetnica i performerica Vlasta Delimar. Žena koja ruši tabue vezane uz žene i žensko tijelo prisjetit ce se svoje dugogodišnje umjetnicke karijere te odgovoriti na pitanje zašto smatra da su žene potpuno krivo shvatile emancipaciju. Urednik i voditelj: Aleksandar Stankovic.
15:04 
Mir i dobro
15:34 
Skica za portret [Repris]
15:55 
Blaga Inda - Otkriveni Pakistan
Skriveni potkontinent: romantican, dalek i tajnovit. Od pakistanskih ravnica do podnožja Himalaje, od Indije i Rajasthana na sjeveru do Tamil Nadua na jugu… Vrijeme je na ovome golemom sjecištu civilizacija, religija i kultura iznjedrilo neka od najvecih, zlatnih umjetnickih razdoblja na Zemlji.Na bogat, iscrpan nacin tri epizode istražuju pricu o Indijskom potkontinentu, prikazujuci blaga triju posve razlicitih naroda, lokaliteta i dinastija, koji su oblikovali suvremenu Indiju.Povijest doline Inda možda je najznamenitija od svih neispricanih prica. Od minuciozno izradenih djecjih igracaka i broncanih figura pronadenih u drevnome gradu Harappi do prvoga ljudskog prikaza Buddhe, ovo je pripovijest o stapanju kultura i sjajnim majstorskim dostignucima koja povezuju Pakistan, Afganistan i zapadnu Indiju.Znamenita po svojoj izvanrednoj arhitekturi, Tamil Nadu s pravom nosi naziv ”zemlje hramova”, od kojih su mnogi podignuti prije 1000 godina. Ovome mocnom imaginativnom umjetnickom izricaju doista ništa nije ravno. No što je to velike dinastije ovoga razdoblja navelo na stvaranje ovakva hvalospjeva hinduizmu?Utjecaj Mogula na Indiju je nepobitan. Vrhunska remek-djela Taj Mahal i Crvena tvrdava svjedoce o sjajnim graditeljskim sposobnostima. Ali njihovo se naslijede proteže i dalje - u podrucje umjetnosti, parkovne arhitekture i izrade sagova, i to mnogim tehnikama koje žive i danas.Ispreplecuci umjetnost, povijest i putopisno stvaralaštvo na dramaticnoj pozornici velicanst. Del 1 av 3.
16:40 
Cesarica - hit godine [Repris]
16:43 
TV kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:09 
Vrijeme
17:10 
HAK - promet info
17:14 
Sve zbog jednog djecaka
Will i TJ žele upoznavati žene i na Valentinovo idu u najdraži bar. Šankerica Liz pomogne Willu da dogovori spoj. Marcus pokušava isplanirati savršeni spoj sa Sheaom za Valentinovo, a od Chrisa traži pomoc kad ne ide sve po planu. Uloge: David Walton (Will Freeman), Minnie Driver (Fiona), Benjamin Stockham (Marcus), Al Madrigal (Andy), Annie Mumolo (Laurie)Gostujuce uloge: Zach Cregger (TJ), Christine Woods, Chris Diamantopoulos (Chris), Izabela VidovicAutor: Jason Katims Izvršni producenti: Michelle Lee, Mark Kunerth, David Israel, Annie WeismanUrednica: Martina Rajšek. Säsong 2. Del 13 av 20.
17:38 
Gangster te voli [Repris]
Gangster te voli je komedija o ljubavnim odnosima u 21. stoljecu. Nedjeljko Babic bracni je posrednik. Prije 25 godina ostavio je posao parketara kako bi se posvetio karijeri za koju je roden - spajanju usamljenih muškaraca i žena. Brzo se proslavio, zahvaljujuci uspješnosti, ali i svom zvucnom nadimku - Gangster. Za razliku od suvremenih bracnih posrednika, Gangster vjeruje u osobni kontakt. Svakog svog klijenta upozna osobno kako bi ga procijenio, ali i dao mu neke korisne savjete. Kada se Gangsteru za pomoc u pronalaženju muža obrati 35-godišnja Bugarka Maja, cini se da ce njezin slucaj biti vrlo jednostavan za riješiti. No, cinjenica da je Maja samohrana majka trogodišnjeg djeteta i strankinja, ovaj se slucaj pretvara u Gangsterovu nemogucu misiju. Momci iz Imotske krajine koliko god bili željni da pronadu životnu partnericu, ne žele Bugarku s djetetom. Njezin slucaj razotkriva tragicnu apsurdnost patrijarhalnih muškaraca u modernom društvu: iako su usamljeni i nesretni, vlastite predrasude onemogucavaju ih da se promijene i ostvare ono što najviše žele. Nagrade i festivali: ZagrebDox 2013: - nagrada publike; Mediteran Film Festival 2013, Široki Brijeg, BiH - nagrada publike; Dokuart 2013, Bjelovar, Hrvatska - nagrada publike; Minsk International Film Festival 2013 - specijalna nagrada za ironican pogled na stvarnost. Regissör: Nebojša Slijepcevic.
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:40 
Vrijeme
19:43 
Tema dana
20:00 
LOTO 6/45
20:07 
Lisice
U gorštackom mjestu ispod planine Dinare, nemirne 1948. godine, seoska je svadba. Osim veselja, prisutan je nemir i strepnja toga doba. Na svadbi je i Andrija, covjek od ugleda i položaja, iz njihovog kraja, cija je rijec svetinja. Mladenci i svatovi u svemu ga slušaju, ali on im pomaže samo rijecima, jer je u biti deformirani birokrat, covjek krutih pogleda koji se ponaša kao apsolutni gospodar. I kad dode cas da Andrija plati za svoje zablude, povuci ce za sobom i druge, nedužne ljude i donijeti im nesrecu i tragediju… ”Lisice” su jedan od najpoznatijih filmova hrvatske produkcije. Režirao ga je Krsto Papic, autor znacajnog opusa dokumentarnih filmova (Cvor, Kad te moja cakija ubode, Specijalni vlakovi, Mala seoska priredba). Papicev filmski opus nije velik: ”Iluzija”, ”Lisice”, ”Predstva Hamleta u selu Mrduša Donja”, ”Izbavitelj”, ”Tajna Nikole Tesle”, ”Život sa stricem”, ”Kad mrtvi zapjevaju”. Papicevi filmovi postigli su izniman uspjeh i proslavili svog autora. Regissör: Krsto Papic, Skådespelare: Jagoda Kaloper, Ilija Ivezic, Adem Cejvan, Fabijan Šovagovic.
21:22 
Cestovnica - Karolina
Stici ili putovati? Obaviti ili uživati? Projuriti ili zastati?. Izaberite drugo, umjesto autoputom uputite se do mora nekom starom cestom, i necete pogriješiti! Karolina, Jozefina i Lujzijana, dostojanstvene vremešne ljepotice, imaju još itekako što ponuditi. Na polusatno putovanje svakom od njih vodi vas dokumentarna obrazovna serija ”Cestovnica”. Nasuprot brzini i površnosti svakodnevice, ono što smo na tom putu zabilježili približit ce vas, barem nakratko, bezvremenskom doživljaju punine života.1. epizoda: KAROLINAKarolina - prva, dugo i jedina - najstarija je moderna cesta koja je povezala unutrašnjost s Hrvatskim primorjem. Do njezine izgradnje put od Karlovca do Bakra i Rijeke mogao se jedino prepješaciti ili prejahati. Kocijom ili kolima po Karolini mogao se prevaliti mnogo udobnije i brže. U kraj opustošen ratovanjem s Turcima cesta je unijela život koji, usprkos svim nepogodama, i danas žilavo opstaje u bujnoj, bajkovitoj prirodi Gorskoga kotara. Autorica serijala: Maja VadicRedatelj: Nebojša SlijepcevicSnimatelj: Mario BritvicMontažerka: Anita Jovanov. Del 1 av 3.
21:56 
Dnevnik 3
22:11 
Sport
22:14 
Vrijeme
22:16 
Vijesti iz kulture
22:24 
Cesarica - hit godine [Repris]
22:30 
Pet dana rata [Repris]
Ratni film. Izbio je oružani sukob izmedu Gruzije i Rusije, a na licu mjesta su americki novinar (R. Friend) i snimatelj (R. Coyle), koji žele izvještavati o novom ratnom žarištu. Medutim, našli su se u unakrsnoj vatri zajedno s jednom Gruzijkom (E. Chriqui), pa se pokušavaju izvuci i poslati izvještaj o tome što se zbiva…Prica se temelji na rusko-gruzijskom ratu 2008. zbog Južne Osetije, pokrajine koja je proglasila neovisnost. Ovaj napeti film režirao je Renny Harlin, poznat po hitovima ”Umri muški 2”, ”Cliffhanger” i ”Duboko modro more”. Regissör: Renny Harlin, Skådespelare: Emmanuelle Chriqui, Richard Coyle, Rupert Friend.
00:22 
Nedjeljom u dva [Repris]
Gošca emisije Nedjeljom u dva je umjetnica i performerica Vlasta Delimar. Žena koja ruši tabue vezane uz žene i žensko tijelo prisjetit ce se svoje dugogodišnje umjetnicke karijere te odgovoriti na pitanje zašto smatra da su žene potpuno krivo shvatile emancipaciju. Urednik i voditelj: Aleksandar Stankovic.
01:23 
Carstvo poroka [Repris]
Nucky je sumnjicav u vezi s prodajom zemljišta u Tampi koju vodi nekadašnji krijumcar alkohola Bill McCoy. Dok boravi ondje, Nucky se sprijatelji sa Sally Wheet, mjesnom vlasnicom tajnog lokala. Valentin Narcisse angažira privlacnu jazz pjevacicu Daughter Maitland za nastup u klubu Onyx, a poslije promišlja o Purnsleyjevom paktu s Bjelkom. Willie, Elijev sin, odlazi k Mickeyju Doylelu u njegovo tajno skladište alkohola ne bi li na taj nacin popravio svoj društveni status na koledžu. Gillian pristane glumiti ženu Roya Phillipsa kako bi time impresionirala moguceg partnera. Harrow pokušava zaboraviti na svoju prošlost, ali tek nakon što riješi neke nedovršene poslove s Emmom. Uloge: Steve Buscemi (Nucky Thompson), Stephen Graham (Al Capone), Jack Huston (Richard Harrow), Anthony Laciura (Eddie Kessler), Ron Livingston (Roy Phillips), Kelly Macdonald (Margaret Thompson), Gretchen Mol (Gillian Darmody), Vincent Piazza (”Lucky” Luciano), Michael Shannon (Nelson Van Alden), Paul Sparks (Mickey Doyle), Michael Stuhlbarg (Arnold Rothstein), Shea Whigham (Eli Thompson), Michael Kenneth Williams (Bjelko White), Jeffrey Wright (Valentine Narcisse), Margot Bingham (Daughter Maitland) Izvršni producenti: Terence Winter, Martin Scorsese, Mark Wahlberg, Stephen Levinson, Tim Van Patten i Howard KorderScenarist: Terence WinterRedatelj: Allen CoulterUrednica: Ranka Horvat. Säsong 4. Del 3 av 12.
02:16 
Carstvo poroka [Repris]
Nucky tijekom kartaške igre upoznaje Arnolda Rothsteina te tako pronade neocekivanog partnera za svoj posao u Tampi. Nedavno promaknuti Eddie Kessler nade se na stranputici nakon isporuke na željeznickoj postaji. Buduci da jedan od njihovih utjerivaca nije u stanju dovršiti posao, to odluce uciniti Al i Frank Capone te angažiraju Vana Aldena koji nevoljko pode s njima. Agent Knox izvještava Hoovera o djelovanju Thompsona te se zaklinje da ce iskoristiti Nuckyjevu najslabiju kariku. Daughter Maitland ocara Bjelka. Dunn Purnsley odlazi u Harlem gdje mu prilazi Valentin Narcisse. Willie i Clayton, njegov kolega s fakulteta, pretjeraju s neslanom šalom. Uloge: Steve Buscemi (Nucky Thompson), Stephen Graham (Al Capone), Jack Huston (Richard Harrow), Anthony Laciura (Eddie Kessler), Ron Livingston (Roy Phillips), Kelly Macdonald (Margaret Thompson), Gretchen Mol (Gillian Darmody), Vincent Piazza (”Lucky” Luciano), Michael Shannon (Nelson Van Alden), Paul Sparks (Mickey Doyle), Michael Stuhlbarg (Arnold Rothstein), Shea Whigham (Eli Thompson), Michael Kenneth Williams (Bjelko White), Jeffrey Wright (Valentine Narcisse), Margot Bingham (Daughter Maitland) Izvršni producenti: Terence Winter, Martin Scorsese, Mark Wahlberg, Stephen Levinson, Tim Van Patten i Howard KorderScenarist: David MatthewsRedatelj: Ed BianchiUrednica: Ranka Horvat. Säsong 4. Del 4 av 12.
03:11 
Djevojka zvana Tamiko
Drama o fotografu koji iz Japana želi emigrirati u Sjedinjene Države. Ivan Kalin (L. Harvey) pokušava dobiti vizu i stalno mu je odgadaju, pa odluci poslužiti se šarmom da se za njega povuku veze i pritisne veleposlanstvo. Njegova magnetska privlacnost itekako djeluje na žene, kako na Amerikanku (M. Hyer) u potrazi za uzbudenjima tako i na japansku plemenitašicu (F. Nuyen)…Snimljeno prema romanu Ronalda Kirkbridea.Uloge: Laurence Harvey, France Nuyen, Martha HyerScenarij: Edward AnhaltRežija: John SturgesProizvodnja: 1962.
04:58 
Skica za portret [Repris]
05:14 (06:04)
Plodovi zemlje [Repris]

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se