Streamly
Logga in här
Kom ihĺg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut pďż˝ dagens tv
06:38 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:06 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:06 
Dobro jutro
09:00 
Zaronite s nama: Smokvica - Primosten
Nedaleko od Primoštena, kod otocica Smokvica, zaronili smo i pobliže upoznali dugonosku, ratobornu ribu dok gradi gnijezdo, te bežmeka kojem iz pijeska vire jedino oci. Redatelj i scenarist: Miro Andric Montaža: Sonja Andracic Snimatelj: Miro Andric Urednica: Jozefina Stipancevic Proizvodnja: Car Herc za HRT, 2017. Del 45.
09:10 
Capri [Repris]
Ines zavodi Kineza, vlasnika hotela New Capri, te oni provode vrucu noc zajedno, nakon koje Ines pristaje na rastavu od Umberta, a on je napokon slobodan krenuti sretno u svoju vezu s Daianom. Svi su vec uvjereni u Cosimove zle namjere i nastoje ga što prije raskrinkati kao ubojicu Angele i Enza. Cosimo dobiva kopiju kljuca sefa, a Umberto i Massimo skuju plan da prije njega na prijevaru dodu do sadržaja sefa. Uspiju u tome te u vili svi skupa otvore sef, a unutra pronadu pištolj i pismo. Sadržaj pisma je Cosimova ispovjed o svim zlocinima. U finalnom obracunu sve su karte na stolu, Vittoria pokaže bezuvjetnu ljubav prema Massimu i mir se napokon vrati u vilu Isabella. ,. Säsong 2. Del 26 av 26. Regissör: Andrea Barzini i Giorgio Molteni, Skĺdespelare: Gabriella Pession, Kaspar Capparoni, Sergio Assisi, Isa Danieli, Bianca Guaccero.
10:10 
Na vodenome putu [Repris]
Cini se da je upravo ovdje glasovito galsko selo iz stripova o Asterixu i Obelixu, na granitnoj obali u Bretanji. Bretonci tu gledaju samo svoje posle, a Pariz je daleko i nikomu ne nedostaje. Cijeli trgovi europskih gradova poploceni su bretonskim granitom. Alain Le Corre zadužen je za opskrbu. Znamenite ružicaste formacije u valovima koji udaraju o obalu pritom ga manje zanimaju, a mnogo više blokovi od cetrdeset tona koje vadi iz kamenoloma nedaleko od obale, s pomocu dijamantne žice i eksploziva. Otok Bréhat sastoji se od dvije polovice koje ne mogu biti razlicitije - na sjevernoj su same hridi, pješcane staze i šacica smionih otocana, a na južnoj imucne pariške obitelji koje tu imaju svoje drugo prebivalište. Maud Galant, uciteljicu u otocnoj školi, ceka jedna od najvecih promjena u njezinu životu - mora se preseliti sa sjevernog u južni Bréhat. Autor: Ulrich Patzwahl. ,. Säsong 9. Del 9 av 19.
10:55 
Bajkovita Hrvatska: Kompleks Eufrazijeve bazilike - Porec [Repris]
Eufrazijeva bazilika predstavlja najvrjedniji spomenik kulture u Porecu i jedan je od najljepših sacuvanih spomenika rane bizantske umjetnosti na Sredozemlju. Nalazi se u biskupskom kompleksu, a izgradena je u 6. stoljecu na mjestu ranokršcanske crkve, u vrijeme cara Justinijana I. i biskupa Eufrazija, po kome je i dobila ime. Kompleks Eufrazijeve bazilike predstavlja i svjetski znacajan povijesni spomenik, te je 1997. uvršten na UNESCO-v popis svjetske kulturne baštine. Naratorica: Paula Jusic. ,. Del 30.
11:03 
Kazaliste u kuci
Dobra i loša vijest za Zvonimira Gacinu - loša je ta da mu je nakon pada, za koji, naravno, krivi voljenu punicu Melaniju, noga u gipsu, a dobra je da je medu kramom preko koje je pao pronašao dalekozor kojim krati dosadne ”bolesnicke” dane. Nece proci dugo dok dalekozor ne unese novi nemir u njihov dom - sumnjive dogadaje u neboderu preko puta, toliko sumnjive da ce zatrebati pomoc Maglicevih, a i, po tko zna koji put, ucvrstiti ljubav zeta i punice… Gostuje: Ivanka Boljkovac. Del 25 av 28. Regissör: Tomislav Rukavina, Skĺdespelare: Leon Lucev, Daria Knez, Ksenija Marinkovic, Mustafa Nadarevic, Jelena Lopatic, Mislav Ivaci, Ecija Ojdanic Viljac, Željko Koenigsknecht.
11:41 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:25 
Voli me zauvijek
Clemente se vraca u ”Mauvu” i susretne Osvalda. Njih se dvojica prepiru. Ulazi Angélica. Svada je sve veca. Valentina vodi Adrianu svojoj kuci kako je Julieta ne bi vidjela. Adriani to zasmeta, ali ipak pristane jer zna da ce biti blizu Tobíasa. Maite pomaže Leonelu u njegovoj osveti Osvaldu i Gonzalu. Carolina i René vode ljubav. Uloge: Camila Sodi (Valentina Murat), Ignacio Casano (Mauricio Fonseca), Arturo Peniche (Gonzalo Murat), Laura Carmine (Nuria Murat), Alejandra Barros (Julieta Olmedo), Salvador Zerboni (Leonel), Cecilia Gabriela (Raquel Fonseca), Brandon Peniche (René Greepe), Juan Pablo Gil (Alan Greepe), Adriano Zendejas (Tobías), Jade Fraser (Carolina), Luis Fernando Pena (Beto), Moisés Arizmendi (Jaime) Režija: Lily Garza, Fernando Nesme, Jorge Robles Scenarij: Martha Carrillo, Cristina García Urednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 107 av 142.
13:07 
Zaronite s nama: Smokvica - Primosten [Repris]
Nedaleko od Primoštena, kod otocica Smokvica, zaronili smo i pobliže upoznali dugonosku, ratobornu ribu dok gradi gnijezdo, te bežmeka kojem iz pijeska vire jedino oci. Redatelj i scenarist: Miro Andric Montaža: Sonja Andracic Snimatelj: Miro Andric Urednica: Jozefina Stipancevic Proizvodnja: Car Herc za HRT, 2017. ,. Del 45.
13:16 
Slatka kuharica
Bregofska pita je 2012. godine uvrštena na popis nematerijalnih kulturnih dobara RH. Jednom kad se proba, ovaj kolac se ne zaboravlja, pa je tako postao glavni svecani kolac Opcine Koprivnicki Bregi. Recept star 200 godina bio je veliki izazov za Petru. Voditeljica: Petra Jelenic Autor: Maja Pek Scenaristi: Nikolina Bogdanovic, Maja Pek, Petra Jelenic Redatelji: Filip Peruzovic, Maja Pek Produkcija: Antitalent. Säsong 1. Del 8 av 14.
13:46 
Lovac na bilje [Repris]
Planina Papuk prvi je hrvatski geopark koji je postao dio europske i svjetske UNESCO-ve mreže geoparkova. S Antonom Rudanom otkrivamo biljno bogatstvo toga planinskog podrucja: ljekovitu ivancicu, repljasti srcanik koji je zašticena biljka i trninu s jestivim bobicama i lišcem od kojeg se može pripremiti caj. Tu su i jesenje jabuke, brojne paprati, lišajevi i mahovine, pa cak i biljke mesožderke. Papuk je bogat planinskim izvorima i potocima koji su stanište specificnim ribljim vrstama, vodozemcima, gmazovima te brojnim vrstama vodenih beskralješnjaka. Od vodenih biljaka posebno se isticu ugroženi borak (Hippurus vulgaris) te tankolisni žabnjak (Ranunculus trichophyllus) i žuta perunika (Iris pseudacorus), koji su rasprostranjeni samo u Europi. Autori serije: Anton Rudan i Filip Filkovic Philatz Scenarist i redatelj: Filip Filkovic Philatz Voditelj: Anton Rudan Direktor fotografije: Tomislav Krnic Snimatelji: Tomislav Krnic i Filip Filkovic Philatz Montažer: Marko Šuvak Martinovic Glazba: Tomislav Šušak i Stjepan Tribuson Autor špice i grafika: Filip Filkovic Philatz Zracne snimke: Saša Tufegdžic Savjetnik za bilje: Juraj Boljat Izvršni producenti: Ozren Pleše i Tamara Babun Producenti: Maja Pek i Danijel Pek Urednica: Gordana Mrden Proizvodnja: ANTITALENT za HRT. ,. Säsong 2. Del 4 av 12.
14:10 
Skitancije
Voditelj - putnik i gastronomad Robert Ripli u trecoj epizodi ”Skitancija” vodi nas dolinom rijeke Krke u potrazi za odgovorom na pitanje koje ga muci: postoji li još mjesto gdje ljudi uistinu uživaju u hrani i njezinoj pripremi, te cijene važnost zajednicki provedenog vremena uz jelo. Putem se Ripli snalazio za namirnice, gerilski kuhao i jeo polako i na miru, kako to vec dugo nije imao prilike. Obišao je Burnum, Necven grad, Roški slap, plovio kanjonom, posjetio Visovac, te se na kraju s prijateljima našao u za njega najvecem gastronomskom središtu Hrvatske, u Skradinu, gdje su uživali u zajednickoj pripremi marende i glavnoj skradinskoj temi - hrani. Del 3 av 5.
15:03 
George Clarke: Cudesne zamisli [Repris]
George ce upoznati par koji žudi za vlastitim domom pa ga odluci sagraditi otpocetka. A George ce imati problema s projektom svoje plutajuce kolibe na plaži. Odabrala: Mira Vocinkic. ,. Säsong 5. Del 7 av 9.
15:54 
Detektiv Murdoch [Repris]
Murdoch slucajno vidi nevjerojatno detaljnu maketu ulice i shvaca da je autorica, autisticna djevojka, nehotice prikazala mjesto ubojstva. Tijekom posjeta ljetnom sajmu oštrovidni Murdoch otkrije nešto nevjerojatno. Proucavajuci detaljnu maketu ulice u Torontu shvaca da je umjetnica možda prikazala ubojstvo. Ali posjet autorici makete samo komplicira stvar, Lydia Howland je tzv. ”pametni idiot”, ima ono što danas nazivamo autizmom. Njezino je ponašanje nepredvidivo i ne komunicira verbalno, ali posjeduje nevjerojatnu sposobnost da izradi detaljnu maketu ulice u kojoj živi s brižnim i zaštitnickim bratom. Iako naizgled nema žrtve, ubojice ni motiva Murdoch ispita Lydijine susjede i sazna za sitne sukobe i napetosti u ulici. Zatim krene skupljati neverbalne informacije koje uspije dobiti od Julije. Na kraju uspije odrediti vrijeme, naci žrtvu, raskrinkati ubojicu i otkriti nevjerojatni motiv. Uloge: Yannick Bisson (detektiv William Murdoch), Helene Joy (dr. Julia Ogden), Thomas Craig (inspektor Brackenreid), Jonny Harris (policajac Crabtree), Lachlan Murdoch (policajac Higgins), Liisa Repo-Martel (Lydia Howland), Jonathan Watton (dr. Darcy Garland), Catherine Disher (gda Galbraith) Scenaristica: Carol Hay Redateljica: Laurie Lynd Urednica: Ranka Horvat. ,. Säsong 4. Del 6 av 13.
16:42 
TV Kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:09 
Vrijeme
17:10 
HAK - promet info
17:14 
Hrvatska uzivo
17:59 
Lijepom nasom: Ilok [Repris]
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:41 
Vrijeme
19:44 
Tema dana
20:00 
turizam.hrt
20:34 
Kennedyji povjerljivo: John F. Kennedy mladi
Postoje bogati, postoje slavni, ali bio je samo jedan John F. Kennedy junior. Nitko nije na plecima imao tako teško breme ocekivanja kao John. Nacin na koji se s time nosio pokazuje nam da je bio kompleksan i elegantan covjek koji je udario nove temelje ponašanja slavnih osoba. Izvršni producenti: Steven Michaels, Jonathan Koch, Ryann Lauckner, Rebekah Fry, Philip Kruener Produkcija: Asylum Entertainment za ReelzChannel Network Godina proizvodnje: 2015. Odabrala: Mira Vocinkic. Del 9 av 10.
21:19 
Kuca od karata
Okupljanje vrhuške u šumi i medunarodni incident pruže Underwoodima priliku da pokažu svoju bolju stranu. Uloge: Kevin Spacey (Frank Underwood), Robin Wright (Claire Underwood), Michael Kelly (Doug Stamper), Jayne Atkinson (Catherine Durant), Derek Cecil (Seth Grayson), Neve Campbell (LeAnn Harvey), Paul Sparks (Tom Yates), Campbell Scott (Mark Usher), Patricia Clarkson (Jane Davis) Režija: Roxann Dawson Scenarij: John Mankiewicz Urednica: Ranka Horvat. Säsong 5. Del 8 av 13.
22:10 
Dnevnik 3
22:25 
Sport
22:28 
Vrijeme
22:30 
Vijesti iz kulture
22:42 
Bajkovita Hrvatska: [Repris]
22:50 
Eurojackpot
Sanjate o najvecim dobicima? Uz Eurojackpot na Hrvatskoj radioteleviziji vaši snovi postaju stvarnost! U 33. kolu igramo za Eurojackpot koji iznosi 340.000.000,00 kn. Veselje dobitka s vama išcekuje Mirna Maras!.
22:59 
Intervju s vampirom [Repris]
Horor. Vampir Lestat (T. Cruise) je besmrtan, tocnije bezvremenski, on ne zna svoje godine. Za njega je svijet beskrajan i beskonacan. Lestat živi u rijeci krvi koja je nužna za njegovo postojanje, a kada zaželi, on svojim žrtvama podaruje vjecni život htjele one to ili ne. U Lestatov život potkraj 18. stoljeca ulazi Luis (B. Pitt), covjek koji je uništen zbog gubitka žene i kceri. Iako Luis postaje besmrtan, on ce pokušati sprijeciti bezdušnog Lestata u neumoljivu uništavanju ljudi. Dvije stotine godina kasnije, u San Fransiscu 20. stoljeca, Luis je svoju pricu odlucio ispricati mladom novinaru (C. Slater) - vampirsku pricu o želji, ljubavi, tuzi, strahu i ekstazi. Novinar je napisao reportažu koja je postala glasovita pod naslovom ”Intervju s vampirom”. Film Neila Jordana prva je ekranizacija glasovitih ”Vampirskih kronika” što ih je napisala Anne Rice 1976. Iako pripada žanru strave i užasa, Jordanov film je ipak, kao i literatura Anne Rice, više od toga. To je film koji nastoji istražiti dubinu duše: one ljudske i one neljudske. Ono što je Jordana privuklo ovom scenariju jest mogucnost uznemiravanja gledatelja, jer sve je ispricano sa stajališta monstruma, dakle sa stajališta zlih, koji se, kako to pokazuje film, ipak razlikuju jedni od drugih. ,. Regissör: Neil Jordan, Skĺdespelare: Tom Cruise, Brad Pitt, Kirsten Dunst, Antonio Banderas, Stephen Rea, Christian Slater.
01:00 
Nasljednici [Repris]
Gro se brine za Thomasa, koji tvrdoglavo odbija slušati lijecnike. Buducnost cetvero nasljednika vrlo je neizvjesna. Emil pomaže Frederiku da opet može vidati svoju djecu. Kim želi nacrte i modele Signeine skulpture, a kako je Gro s Thomasom u bolnici, razotkrije se da je nešto sumnjivo posrijedi - Groina tajna napokon izlazi na vidjelo. Signe i braca traže da Gro prizna što je sve krivotvorila, a Signe smatra kako je najbolje da Melody ne odrasta u takvom okruženju i prijeti da ce prijaviti Gro policiji. Nakon dramaticnih dogadaja, dvojica brace i dvije sestre ipak shvacaju kako krv nije voda. ,. Säsong 2. Del 7 av 7. Regissör: Pernilla August, Skĺdespelare: Carsten Bjornlund.
01:56 
Detektiv Murdoch [Repris]
Murdoch slucajno vidi nevjerojatno detaljnu maketu ulice i shvaca da je autorica, autisticna djevojka, nehotice prikazala mjesto ubojstva. Tijekom posjeta ljetnom sajmu oštrovidni Murdoch otkrije nešto nevjerojatno. Proucavajuci detaljnu maketu ulice u Torontu shvaca da je umjetnica možda prikazala ubojstvo. Ali posjet autorici makete samo komplicira stvar, Lydia Howland je tzv. ”pametni idiot”, ima ono što danas nazivamo autizmom. Njezino je ponašanje nepredvidivo i ne komunicira verbalno, ali posjeduje nevjerojatnu sposobnost da izradi detaljnu maketu ulice u kojoj živi s brižnim i zaštitnickim bratom. Iako naizgled nema žrtve, ubojice ni motiva Murdoch ispita Lydijine susjede i sazna za sitne sukobe i napetosti u ulici. Zatim krene skupljati neverbalne informacije koje uspije dobiti od Julije. Na kraju uspije odrediti vrijeme, naci žrtvu, raskrinkati ubojicu i otkriti nevjerojatni motiv. Uloge: Yannick Bisson (detektiv William Murdoch), Helene Joy (dr. Julia Ogden), Thomas Craig (inspektor Brackenreid), Jonny Harris (policajac Crabtree), Lachlan Murdoch (policajac Higgins), Liisa Repo-Martel (Lydia Howland), Jonathan Watton (dr. Darcy Garland), Catherine Disher (gda Galbraith) Scenaristica: Carol Hay Redateljica: Laurie Lynd Urednica: Ranka Horvat. ,. Säsong 4. Del 6 av 13.
02:42 
Hanna [Repris]
Hanna dozna od Maximiliana za Majin gubitak pamcenja. Slijedeci Maximilianovu molbu, Hanna protiv volje laže Maji. Stefan izlaže Hannu pritisku da se napokon odluci. Hanna shvaca da ce uspjeti sa Stefanom samo ako se bude držala podalje od Maximiliana. Kad se o tome prepire s Maximilianom, on joj izjavi ljubav, što nehotice cuje Maja. Dok Jonas s Danom kuje plan za zajednicki bijeg, Oskar je taj bijeg vec sprijecio. Edith stane na Oskarovu stranu kako bi zaštitila Danu i pripomogla njezinu novom bijegu. Gitti napokon priznaje da je izmislila Johannovu i Gudruninu avanturu, a Mira shvaca zašto je to ucinila. Kad uvidi da Gitti voli Johanna, želi pridonijeti njihovoj sreci. ,. Säsong 12. Del 110 av 130. Regissör: Walter A. Franke, Petra Wiemers, Klaus Kemmler, Herbert Wüst, Skĺdespelare: Luise Bähr.
03:24 
Hanna [Repris]
Majin opasni astmaticni napadaj ucvrsti Hannu u nakani da se ubuduce kloni Maximiliana i njegove obitelji. Dok se Maximilian i dalje krece u mreži poluistina kako ne bi ugrozio Majino zdravlje, Hanna se kani usredotociti na Stefana. No uvida da se ljubav ne može iznuditi. Gudrun oprosti Miri i Gitti nakon njezina priznanja, ali ne zna kako bi spasila svoj narušeni ugled. Karlova zamisao da se njih dvoje predstave u medijima kao solidan, stabilan bracni par urodila je plodom. Jonas doznaje za Edithinu pomoc u planu Danina bijega i odnosi se prema Oskaru tobože miroljubivo. I Oskar glumi spremnost na kompromis, ali u stvarnosti kuje novi, pakleni plan. ,. Säsong 12. Del 111 av 130. Regissör: Walter A. Franke, Petra Wiemers, Klaus Kemmler, Herbert Wüst, Skĺdespelare: Luise Bähr.
04:06 
turizam.hrt [Repris]
04:36 
Skica za portret [Repris]
04:46 
Skitancije [Repris]
Voditelj - putnik i gastronomad Robert Ripli u trecoj epizodi ”Skitancija” vodi nas dolinom rijeke Krke u potrazi za odgovorom na pitanje koje ga muci: postoji li još mjesto gdje ljudi uistinu uživaju u hrani i njezinoj pripremi, te cijene važnost zajednicki provedenog vremena uz jelo. Putem se Ripli snalazio za namirnice, gerilski kuhao i jeo polako i na miru, kako to vec dugo nije imao prilike. Obišao je Burnum, Necven grad, Roški slap, plovio kanjonom, posjetio Visovac, te se na kraju s prijateljima našao u za njega najvecem gastronomskom središtu Hrvatske, u Skradinu, gdje su uživali u zajednickoj pripremi marende i glavnoj skradinskoj temi - hrani. ,. Del 3 av 5.
05:38 (06:26)
Dinastija [Repris]
Jeff je ocito bolestan i u lošem psihickom stanju, medutim svejedno nastavlja raditi. Sammy Jo izjavljuje da ce otici u New York ne bi li se ondje proslavila kao model, ali više se ne želi brinuti za svog sina Dannyja. Blake joj ponudi 100 tisuca dolara ne bi li tom djetetu ipak bila dobra majka, ali ona odbije. Alexis joj ponudi još više novca, ali Sammy Jo odbije i njezinu ponudu. Krystle i Blake se jako razvesele kad saznaju da Sammy Jo želi da upravo oni usvoje njezino dijete. Alexis nastavlja vezu s Markom, a Steven se budi u bolnici u Singapuru s licem u zavojima. Lijecnik objašnjava da je zbog opeklina zadobivenih u eksploziji na bušotini bila potrebna plasticna operacija. ,. Säsong 3. Del 13 av 24. Regissör: Alf Kjellin, Skĺdespelare: John Forsythe.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se