Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:38 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro
10:20 
Dr. Bergmann
Florian je na radiju osvojio nagradno krstarenje Baltickim morem, ali ne može na put zbog škole. Uskacu Maren, Jan i Doris, a prof. Bergmann ce za to vrijeme voditi ordinaciju i brinuti se za Floriana. Na brodu su i Gertrud i Hinnerk koji su plovidbu dobili na dar od gde Jürgens. Brodski lijecnik je dr. Matthias Lenz, Janov nekadašnji mentor, koji se, medutim, prema njemu ponaša prilicno odbojno. Kad se Doris požali na bolove u trbuhu, dr. Lenz njezine tegobe ne shvaca dovoljno ozbiljno. Njezino se stanje tijekom putovanja pogoršava, sve dok ne dode do srcanog zastoja. U Deekelsenu postoji sumnja da je Jens Halling otudio iz ordinacije oveci novcani iznos, a Florian je dobio dvojku iz školske zadace iz njemackog. Njegov nastavnik Wilfert pita se kako je znanjem o nekoj pjesmi uspio osvojiti nagradno krstarenje, a dobio je takvu lošu ocjenu iz školske zadace. Nešto je tu cudno.Uloge: Wayne Carpendale, Caroline Scholze, Edith Behleit, Gunter Schoss, Gerhard Olschewski, Franziska Troegner, Erika SkrotzkiScenarist: Manfred KosmannRedatelj: Hans WernerUrednica: Ranka Horvat. Säsong 20. Del 14 av 15.
11:09 
Svi putevi vode u Radosic [Repris]
U zaselcima Radošica, u kaštelanskoj Zagori, postojao je pokladni obicaj posicanja - igrokaz borbe Turaka i tala - kojeg je pokladna skupina, kao ophod, izvodila u selima i zaselcima okolice. Medutim, vremena su se promijenila - ondje danas živi vrlo malo ljudi i nema više tko, ni za koga, izvoditi obicaj. Obitelj Škopljanac - caca Božo, sa sinovima Markom i Ivanom i njihovim obiteljima - iz istoimenog zaselka, bavi se ”etno” ugostiteljstvom, pri cemu su postali poznati i sa svojim bikijadama, borbama bikova. Uvidjevši da ce pokladni obicaj posicanja izumrijeti, odlucili su organizirati ga i sponzorirati, pa se danas izvodi u Škopljancima, u njihovoj režiji, s njihovim kostimima i rekvizitom i o njihovom trošku. Izvode ga stanovnici Radošica, od kojih vecina više ne živi ondje, ali toga dana dolaze, na poziv Škopljanca. I to je nacin na koji obicaji danas mogu živjeti i preživjeti, samo je pitanje - dokad? Strucni suradnik (istraživac): Vido Bagur, folklorist. ,. Regissör: Marko Dimic.
11:41 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
Klinika
12:29 
Zaljubljena u Ramona
Ramón i Fabiola traže benzinsku crpku ili nekoga da im pomogne. Fabiolu ubode škorpion. Neki covjek vodi Ramóna do ambulante. Ramónu lakne kada mu lijecnik kaže da škorpion nije otrovan i da Fabiola nije u opasnosti. Roxana glumi žrtvu i kaže Marthi da joj je Antonio uzeo sina, da ima utjecajne prijatelje, a odvjetnica mu je ljubavnica. Ramón i Fabiola moraju provesti noc u konacištu jer nemaju prijevoz. Jedno drugome priznaju da se vole. Valente kaže Sofíji da pretpostavljaju da je Ramón s Fabiolom jer je našao Dieguita u Yautepecu, a Fabiola je otišla za njim. Juana kaže Juliju da uvijek kada žele biti zajedno, nešto iskrsne, a to je neki znak. Ramón želi da se Fabiola rastane od Francisca. Ona odvrati da je Francisco dobricina i da je s njime doživjela krasne trenutke, ali da je sve ostalo samo na tome.Uloge: José Ron (Ramón López Ortiz), Esmeralda Pimentel (Fabiola Medina Fernández), Nuria Bages (Hortensia Requena), Marcelo Córdoba (Julio Medina Requena), Marisol del Olmo (Juana López Ortiz), Fabiola Guajardo (Sofía Vázquez), Arturo Carmona (Antonio Fernández Rivas), Luz Elena González (Roxana Herrera), Carlos Bracho (Pedro Lamadrid), Lisset (Virginia Sotomayor).Scenaristica i producentica: Lucero SuárezRedatelji: Claudia Elisa Aguilar, Jorge RoblesUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 70 av 117.
13:17 
Dr. Oz
Radite li sve što trebate da biste zaštitili svoje zdravlje? Otkrijte što zabrinjava strucnjake na tom polju. Doznajte i zašto vas ove godine cijepljenje protiv gripe možda nece zaštititi i doznajte od dr. Oza što uciniti da biste izbjegli gripu. Reci ce vam i koje meduobroke možete ubaciti u brzinski program za mršavljenje.Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 6. Del 86 av 166.
14:02 
Sigurno u prometu [Repris]
14:31 
Prometej
Big bang istražuje kako je izgledalo recikliranje materijala kroz povijest i koja mu je buducnost?. Ideja je vjecna s nevjerojatnim projektom genetskog mapiranja 10.001 dalmatinca. Upoznajte znanost s potpisom doktora znanosti Davida Smitha. Znanstvena istina uz pomoc Enigme raskrinkava tajne ratnih šifri. Novinarka: Nikolina Dragoševic Redateljica: Renata Prugovecki Urednica i voditeljica: dr. sc. Jasna Buric.
15:00 
Dobar dan
16:00 
Detektiv Murdoch
Istraga smrti koturaljkaške prvakinje vodi Murdocha u svijet agresivnog i nemilosrdnog natjecanja medu mladim ženama. Uloge: Yannick Bisson (detektiv William Murdoch), Hélene Joy (dr. Julia Ogden) , Thomas Craig (inspektor Brackenreid), Jonny Harris (pozornik George Crabtree), Lachlan Murdoch (pozornik Henry Higgins), Mouna Traoré (Rebecca James)Gostujuci glumci: Bea Santos, Natasha Negovanlis Scenaristi: Jordan Christianson, Simon McNabb i Peter Mitchell Redatelj: Peter Mitchell Urednica: Ranka Horvat. Säsong 10. Del 17 av 18.
16:44 
TV Kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Kod nas doma
18:10 
Potjera
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:44 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
20:05 
Sifra
21:00 
Milijarde
Axe dobiva dojavu o doušniku u tvrtki, što ugrožava slucaj Saveznog tužilaštva. Connerty je u moralnoj dilemi kako reagirati, što izazove sukob s Chuckom. Frustriran Connertyjem i pritisnut sa svih strana, Chuck mora razmotriti svoj položaj. I on i Wendy vesele se buducnosti u kojoj medu njima zlokobno ne stoji Axe Capital. Istraga pocinje ometati Larin privatni život, što izazove tenzije izmedu nje i muža. Usred svega toga na vidjelo izlazi tajna iz Axeove prošlosti i ugrožava sve što je izgradio.U glavnim ulogama: Paul Giamatti (Chuck Rhoades), Damian Lewis (Bobby Axelrod), Maggie Siff (Wendy Rhoades), Malin Akerman (Lara Axelrod), Toby Leonard Moore (Bryan Connerty), David Costabile (Mike Wagner Wags) i Condola Rashad (Kate Sacker)Scenarist: Wes JonesProducenti: Brian Koppelman, David Levien i Andrew Ross SorkinRedatelj: John DahlUrednica: Ranka Horvat. Säsong 15. Del 8 av 12.
22:00 
Otvoreno
22:51 
Dnevnik 3
23:06 
Sport
23:10 
Vrijeme
23:12 
Vijesti iz kulture
23:25 
Dobra zena
Pocinje sudenje Peteru i Alicia se ocajnicki trudi sprijeciti da joj muža ponovno pošalju u zatvor. Diane i Lucca agresivnim akcijama pokušavaju proširiti tvrtku uz veliko protivljenje Davida Leeja. Uloge: Julianna Margulies (Alicia Florrick), Christine Baranski (Diane Lockhart), Matt Czuchry (Cary Agos), Alan Cumming (Eli Gold), Zach Grenier (David Lee), Jeffrey Dean Morgan (Jason Crouse), Chris Noth (Peter Florrick), Cush Jumbo (Lucca Quinn) Scenarist: Craig TurkRedatelj: Michael ZinbergUrednica: Ranka Horvat. Säsong 7. Del 21 av 22.
00:08 
Detektiv Murdoch
Del 17.
00:51 
Don Matteo [Repris]
Del 13.
01:43 
Dr. Bergmann
Del 14.
02:27 
Dr. Oz
Del 86.
03:09 
Skica za portret [Repris]
03:22 
Prometej [Repris]
03:47 
Svi putevi vode u Radosic [Repris]
04:17 
Zene
05:07 
Kod nas doma [Repris]
05:52 (06:38)
Zaljubljena u Ramona
Del 70.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2018 Comspace
Limetta.se