Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:35 
TV Kalendar
06:46 
Klasika mundi: Herbert von Karajan i Berlinska filharmonija u Osaki [Repris]
Herbert von Karajan njegovao je osobito bliske odnose s Japanom. Prvi put je nastupio kao gost dirigent na koncertu Simfonijskog orkestra NHK 1954. Nekoliko mjeseci poslije, nakon Furtwänglerove smrti, doputovao je u Tokio i Osaku u sklopu svoje prve svjetske turneje s orkestrom Berlinske filharmonije. Telemondial je zabilježio koncert Berlinskih filharmonicara 1984. Na tom glasovitom nastupu u Simfonijskoj dvorani u Osaki izveo je Mozartov Divertimento br. 15, Don Juana Richarda Straussa i Respighijeve Rimske pinije. Zanima li vas Karajanova omiljenost u Japanu, najbolje cete je osjetiti gledajuci ovu snimku. Odabrala: Mira Vocinkic Urednica Klasike mundi: Marija Ramljak. ,.
08:05 
Objesite zlikovca!
Vestern o sucu koji se mora nositi s rodacima osudenog na vješanje, ali i svojom nevjernom zarucnicom. Pripadnici zloglasnog klana Hayes stigli su u grad na dan kad se ocekivalo da sudac Jim Scott (F. MacMurray) osudi Rudyja Hayesa na smrt zbog ubojstva. Scott ne nosi oružje i nije zabrinut ni kad mu Charlie Hayes (R. Middleton) neuvijeno prijeti smrcu. Šerif (J. Ericson) je dakako na strani vlasti, ali i tajni ljubavnik suceve zarucnice Myrae (J. Weldon)… Uloge: Fred MacMurray, Joan Weldon, John Ericson, Robert Middleton Scenarij: Lawrence Roman Režija: Harry Keller Proizvodnja: 1958. Urednik: Dean Šoša.
09:30 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:11 
Dobro jutro
11:02 
Informativka: Forenzika [Repris]
Veliki broj znanstvenih disciplina objedinjen je u forenzici. Njezina profiliranost u mnogim segmentima, poput forenzicne antropologije, patologije i medicine, govori i o primjenjivosti znanosti u rješavanju svih vrsta zlocina. Pored upoznavanja s forenzikom, Informativka saznaje da se suprotno od prakse u TV serijama, forenzikom najcešce bave žene. Produkcija: POZITIV PRODUKCIJA j.d.o.o. Urednica: Ðurdica Cocic. ,.
11:09 
Kucni ljubimci
11:41 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
HAK - promet info
12:26 
Price o veteranskom uspjehu: Maratonci [Repris]
Serija je posvecena braniteljima koji su unatoc proživljenim traumama tijekom Domovinskog rata danas pronašli novi smisao u životu i oplemenili vlastitu okolinu. U 6 epizoda upoznat cemo razlicite ljude koji nisu prihvatili poraz od života, vec su krenuli u nove pobjede. Kroz price nas vodi koscenarist Srecko Karic, hrvatski branitelj i sam više puta ranjavan u Domovinskom ratu. 1. epizoda: MARATONCI Svake godine na obljetnicu tragedije u Srebrenici, tri hrvatska branitelja trce ultramaraton Vukovar - Srebrenica, kako bi odali pocast svim nevinim žrtvama tijekom Domovinskog rata, a ujedno se i suocili sa svojim nerazriješenim traumama. Scenarist: Srecko Karic Redateljica i scenaristica: Biljana Cakic Snimatelji: Radoslav Pažameta, Filip Tot, Ivan Karabelj, Dragica Posavec, Bruno Gracin Montažerke: Monika Drahotuski, Karla Folnovic, Ana Šeric Producenti: Darija Kulenovic Gudan, Marina Andree Škop, Petar Milic Urednik: Darko Dovranic Produkcija HOMMAGE za HRT 2016. ,. Del 1.
13:13 
Hrvatska moj izbor: David i Damian [Repris]
Serija dokumentarnih emisija Hrvatska, moj izbor predstavlja iseljenike - povratnike, ali i strance koji su upravo Hrvatsku odabrali kao mjesto za život. Medu njima su poduzetnici, odvjetnici, znanstvenici, umjetnici i novinari, koji otvoreno i iskreno progovaraju o tome što ih tišti, a što veseli. Vecina njih ima iskustvo života u drugim zemljama, pa nam njihovo videnje Hrvatske donosi novu perspektivu, koje sami cesto nismo svjesni. 1. emisija: David i Damian U prvoj emisiji serije Hrvatska, moj izbor gledatelji ce upoznati Davida Reya iz Bolivije i Damiana Bazana Mamica iz Argentine, dvojicu dugogodišnjih suradnika medunarodnoga radijskog programa HRT - Glas Hrvatske u programu na španjolskome jeziku. Doznat ce što je Davida Reya kao stranca rodenoga u prašumi Amazone dovelo u Hrvatsku prije dvadesetak godina i kako je upravo ovdje, nakon mnogih putovanja svijetom, pronašao mjesto za život. Damian Bazan Mamic potomak je Hrvata iz Cordobe. Bio je polaznik Croaticuma u želji da nauci hrvatski jezik, a potom se zaljubio u zemlju svojih predaka. Hrvatska, moj izbor (kao i emisija Otkrivamo Hrvatsku) multimedijski je projekt, koji se, uz HTV4, emitira i na medunarodnome radijskom programu HRT - Glas Hrvatske, mrežnoj stranici Hrvatske radiotelevizije www.hrt.hr te putem multimedijske platforme HRTi. Redateljica: Nana Šojlev Snimatelj: Mario Britvic Majstori rasvjete: Gordan Abramovic i Kristijan Golub Tonski snimatelji: Krunoslav Ljubanovic i Boris Harmic Urednica: Že. ,. Del 1.
13:41 
Varka sa sretnim zavrsetkom [Repris]
Romanticno-obiteljska komedija u kojoj jedan djecak izvede zabunu vjerujuci da time pomaže ocu da bude sretan. Samantha (E. Krakow) nije djevojka od izlazaka, a nema baš ni srece s deckima. Pokušala je i sa sastancima naslijepo, ali ni to nije išlo. Kad na jednoj izložbi bude oduševljena izloženim fotografijama, poželi se javiti autoru. Autor je Heath Madsen (R. McPartlin), umjetnik koji živi sa sinom Donnyjem (I. Andrew), povuceno od društvenog života i bez zanimanja za veze sa ženama, jer ga je teško pogodila smrt supruge. Donny se brine za oca i ne svida mu se njegov pustinjacki života, a pogotovo mu se ne svida njegova nametljiva agentica Celeste (K. Doubleday), za koju svi osim oca vide kao nametljivicu. Stoga Donny odluci na Samanthin mail odgovoriti umjesto svog oca, potpisujuci se kao Heath…. ,. Regissör: Bradford May, Skådespelare: Erin Krakow, Ryan McPartlin, Ian Andrew, Kaitlin Doubleday.
15:07 
Prizma - multinacionalni magazin
15:57 
Veliki pozar [Repris]
Godine 1666. požar katastrofalnih razmjera razara London… Taj tragican povijesni dogadaj i to doba docarava nam izvrsna britanska dramska serija koja, uz pomoc zapanjujucih specijalnih efekata, donosi dirljive price o gradu i gradanima koji su se našli u velikoj opasnosti. ”Veliki požar” prica je o iscrpljenom pekaru Thomasu Farrineru, koji je zaboravio zatvoriti peci, pa je izazvao stravican požar. Prijeti razaranje Londona. Clanovi Thomasove obitelji izgubljeni su u gužvi, dok ocajni ljudi bježe, bore se, pljackaju i bune se kako bi preživjeli. U tom užasu pratimo nekoliko osobnih prica sudionika katastrofe. Izbezumljena od brige, Sarah, siromašna udovica, traži svoga nestalog sina; brak slavnog dnevnicara Samuela Pepysa u vecoj je opasnosti zbog njegove snažne ambicije da se sprijatelji s kraljem nego zbog plamena pred vratima, hedonisticki kralj s mukom kroti svoju divlju stranu i pretvara se u vodu kojeg narod treba. U srcu price stoji tragicni pekar, koji rastresen zbog mucne dileme, cini obicnu pogrešku s razornim posljedicama. 1. epizoda Ljeto je 1666. Thomas Farriner je kraljevski pekar, dobavljac kruha i peciva za ratnu mornaricu. Udovac i samohrani otac, Thomas u pekarnici u Pudding Laneu radi zajedno s kcerima Mary i Hannom, a pomaže im njegova šogorica Sarah Farriner. Vremena su teška, a Sarin razmetni muž (i Thomasov brat) nestao je na moru prije nekoliko mjeseci. Premda ona ne može nastaviti sa svojim životom, nema sumnje da izmedu Sare i Thomasa tinja ne. ,. Säsong 12. Del 1 av 4. Regissör: Jon Jones, Skådespelare: Rose Leslie, Daniel Mays, Charles Dance, Jack Huston, Andrew Buchan.
16:45 
TV kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:09 
Vrijeme
17:10 
HAK - promet info
17:11 
Bonton: Pribor za jelo u restoranu [Repris]
17:15 
Otkrivamo Hrvatsku: Radoboj - Tu se najde mira i spokoja
”Tu se najde mira i spokoja” - rijeci su ispisane na zastavi Radoboja, malog mjesta u blizini Krapine koje je prepoznatljivo po bajkovitoj ljepoti svojih razbacanih brežuljaka i rijetkom miru. Osim po prekrasnoj prirodi koja ga okružuje, Radoboj je poznat i po vrijednim arheološkim nalazištima, bogatoj povijesnoj baštini, razvijenom ekološkom pristupu životu, limenoj glazbi…, ali više od svega ostalog njegov su znak prepoznavanja rudari i oni imaju svoje mjesto u svakoj radobojskoj prici. Scenaristica i redateljica: Andrea Cakic Snimatelj: Mario Britvic Montažer: Zdravko Borko Urednica serijala: Željkica Lozo. Del 3 av 7.
17:44 
Lijepom nasom: Cerna (1. dio) [Repris]
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:41 
Vrijeme
19:44 
Tema dana
20:00 
LOTO 7/39
20:08 
Legende u Vegasu [Repris]
Komedija o cetvorici starih prijatelja koji odluce u Las Vegasu proslaviti momacku vecer za pamcenje. Billy (M. Douglas), Paddy (R. De Niro), Archie (M. Freeman) i Sam (K. Kline) prijatelji su iz djetinjstva. Kad zakleti neženja Billy napokon zaprosi ne zna se koju po redu djevojku, njih cetvorica upute se u Las Vegas, a plan je oživjeti mladost. Ali desetljeca su promijenila grad pa je u novim okolnostima i njihovo prijateljstvo stavljeno na kušnju… U ovoj zabavnoj komediji o prijateljstvu prvi put zajedno nastupaju hollywoodske legende, višestruki oskarovci, M. Douglas, R. De Niro, M. Freeman i K. Kline. ,. Regissör: Jon Turteltaub, Skådespelare: Robert De Niro, Michael Douglas, Morgan Freeman, Kevin Kline.
21:54 
Dnevnik 3
22:09 
Sport
22:14 
Vrijeme
22:16 
Vijesti iz kulture
22:30 
Britanski supertalent [Repris]
Biografska drama o pobjedniku britanskog natjecanja ”Britain's Got Talent” koji je svojim pjevanjem oduševio milijune gledatelja. Sramežljivi Paul Potts (J. Corden) danju je prodavac, kojeg još uvijek progone živa sjecanja na zlostavljanja u školi, a nocu postaje amaterski operni pjevac ciji je idol Luciano Pavarotti. Paul je svoju pravu priliku dobio nastupom u ”Britain's Got Talent” 2007. te postao fenomen na You Tubeu… Vecinu opernih arija u filmu pjeva Paul Potts, kao što je Nessun dorma s kojom je nastupio na ”Britain's Got Talent” i pobijedio. ,. Regissör: David Frankel, Skådespelare: James Corden, Alexandra Roach, Julie Walters.
00:14 
Novi svjetovi [Repris]
Raskošna povijesna miniserija ”Novi svjetovi”, smještena u Englesku i Ameriku 80-ih godina 17. stoljeca, snažna je prica o ljubavi, gubitku i cijeni koju ljudi placaju u borbi za pravdu i slobodu. Jednu od glavnih uloga u seriji, pobunjenika idealista Abea Goffea, tumaci Jamie Dornan, poznat po ulogama u filmu ”Pedeset nijasni sive” i seriji ”Pad”, takoder prikazanoj na HTV-u. U seriji pratimo životne price cetvero mladih ljudi: Abea, Beth, Neda i Hope, i to s obje strane Atlantskoga oceana. Rastrgani su izmedu ljubavi i ideala u brutalnoj stvarnosti turbulentnog svijeta koji se mijenja. U Engleskoj je obnovljena monarhija, a kralj Karlo II. pogazio je svoja obecanja narodu. Iza dekadencije dvora krije se sustav za provodenje terora na cijem je celu sudac Jeffreys koji guši gradanske slobode koje su krvavo izborene za vrijeme gradanskoga rata u Engleskoj. U Americi krakovi državnog terora dosežu i do doseljenika u Novoj Engleskoj koji su odlucili zbaciti okove engleske krune. No kolonijalisti u isto vrijeme nemilosrdno osvajaju zemlju Indijanaca, što sablasno podsjeca na tiraniju od koje su spas potražili s druge strane Atlantskoga oceana. Uz Jamiea Dornana u glavnim su ulogama Freya Mavor (”Sunshine on Leith”, serija ”Nabrijani”), Alice Englert (”Jonathan Strange & Mr Norrell”, ”Divna stvorenja”) i Joe Dempsie (”Southcliffe”, ”Igra prijestolja”) kao mladi idealisti za vrijeme razdoblja restauracije. Karla II. glumi Jeremy Northam (”Tudori”, ”Gosford Park”). Seriju su osmi. ,. Säsong 15. Del 1 av 2.
01:48 
Objesite zlikovca!
Vestern o sucu koji se mora nositi s rodacima osudenog na vješanje, ali i svojom nevjernom zarucnicom. Pripadnici zloglasnog klana Hayes stigli su u grad na dan kad se ocekivalo da sudac Jim Scott (F. MacMurray) osudi Rudyja Hayesa na smrt zbog ubojstva. Scott ne nosi oružje i nije zabrinut ni kad mu Charlie Hayes (R. Middleton) neuvijeno prijeti smrcu. Šerif (J. Ericson) je dakako na strani vlasti, ali i tajni ljubavnik suceve zarucnice Myrae (J. Weldon)… Uloge: Fred MacMurray, Joan Weldon, John Ericson, Robert Middleton Scenarij: Lawrence Roman Režija: Harry Keller Proizvodnja: 1958. Urednik: Dean Šoša.
03:06 
Dragocjeni biser [Repris]
Viktor javi da je našao Sílviju. Franz odlazi po njih kako bi otišli na policiju, ali shvati da je Sílvia nestala. Franz se vraca u hotel i kaže Améliji da je Sílvia nestala. Svi su razocarani. Viktor i Mundo vracaju se u hotel i otkriju da ne mogu naci Sílviju. Viktor je zabrinut zbog ženina nestanka. Viktor dolazi kuci i ne nalazi sina, nego samo Sílvijinu poruku. Fabrício je s Aurorom u baru. Creotina ih promatra i kaže to Joelu koji sve otkrije Loli. Creotina to kaže Daviju. Lola i Davi odlaze u bar da cuju njihovo objašnjenje. Dolaze u bar i zateknu ih kako umiru od smijeha. Aurora i Lola se pocupaju, a Joel i Creotina sve gledaju i ismijavaju ih. Manfred ugleda Sílviju na ulici. Slijedi je i uvjeri je da joj je prijatelj i da ce joj pomoci. Ona ulazi u njegov auto, voze se u ljevaonicu. Sílvia je zbunjena. Manfred je uvjerava da ju je Franz pokušao ubiti. Manfred pozove Pilar koja se pretvara da se veseli prijateljici i potvrdi Manfredovu pricu. Uloge: Bruno Gagliasso (Franz Hauser), Bianca Bin (Amélia Fonseca Hauser), Mel Maia (Pérola Fonseca Hauser), Carolina Dieckmann (Iolanda López Fonseca), Domingos Montagner (Raimundo Fonseca, Mundo), Nathália Dill (Sílvia Lemos Zampari Hauser), Rafael Cardoso (Viktor Hauser), Luiza Valdetaro (Hilda Hauser Baldo), Thiago Lacerda (Antônio Baldo Toni), Mariana Ximenes (Aurora Lincoln), Ana Lúcia Torre (Gertrude Ducke Hauser), Caio Blat (Sonan Gyatso), Letícia Spiller (Lola Garde), Carmo Dalla Vecchia (Manfred Ducke López) i José de. ,. Säsong 12. Del 86 av 110.
03:55 
Dragocjeni biser [Repris]
Nacelnik ustanovi da je Sílvia doista živa. Manfred daje kovceg novca Benitu i odlazi u klub. Zatekne Ernesta koji ondje radi te prisili Valtera da otpusti Ernesta. Manfred uvjeri Sílviju da ju je Franz slijedio autom kad je sletjela u provaliju. Sílvia se sjeca da se posvadala s Franzom prije pada u provaliju. Benito otvori kovceg koji je uzeo od Manfreda i ubode ga škorpion. Sereni nije dobro. Laura, Valter, Gaia i Toni dolaze na rocište u vezi s Tavinhom. Benito predlaže Pilar da skupa ucjenjuju Manfreda. Dr. Rubens kaže Sereni da je trudna, a Arlindinho slavi tu vijest. Matilde i Sonan putuju na medeni mjesec. Manfred manipulira Sílvijom kako bi povjerovala da je Franz odgovoran za prometnu nesrecu. Uloge: Bruno Gagliasso (Franz Hauser), Bianca Bin (Amélia Fonseca Hauser), Mel Maia (Pérola Fonseca Hauser), Carolina Dieckmann (Iolanda López Fonseca), Domingos Montagner (Raimundo Fonseca, Mundo), Nathália Dill (Sílvia Lemos Zampari Hauser), Rafael Cardoso (Viktor Hauser), Luiza Valdetaro (Hilda Hauser Baldo), Thiago Lacerda (Antônio Baldo Toni), Mariana Ximenes (Aurora Lincoln), Ana Lúcia Torre (Gertrude Ducke Hauser), Caio Blat (Sonan Gyatso), Letícia Spiller (Lola Garde), Carmo Dalla Vecchia (Manfred Ducke López) i José de Abreu (Ernest Hauser) Redatelji: Richardo Waddington, Amora Mautner Scenaristi: Duca Rachid, Thelma Guedes Urednica: Ranka Horvat. ,. Säsong 12. Del 87 av 110.
04:43 
Dragocjeni biser [Repris]
Manfred vozi Sílviju svojoj kuci, a Viktor ih slijedi. Aurora i Fabrício razgovaraju o Daviju i Loli. U pansionu Lola i Davi razgovaraju i oplakuju Fabrícija i Auroru. Sudac daje skrbništvo nad Tavinhom Gaiji i Toniju. Laura pada u ocaj. Viktor skrivecki ulazi u Ernestovu kucu i zamoli Bibianu da razgovara sa Sílvijom. Valter kaže Ernestu da je policija otkrila povezanost sirotišta i rudnika ugljena. Hilda vidi Tonija i Gaiju kako se ljube. Viktor vodi Sílviju kako bi se susrela s Franzom. Valter i Ernest se prepiru. Pérola ima loš predosjecaj u vezi s tatom, pa Amélia moli Munda da potraži Franza kako bi smirila kcer. Manfred i dvojica placenika provale u Franzovu hotelsku sobu i zatekne ga sa Sílvijom i Viktorom. Odvode Sílviju izvan hotela. Hilda kaže Arlindu da želi nastupiti pred publikom. Uloge: Bruno Gagliasso (Franz Hauser), Bianca Bin (Amélia Fonseca Hauser), Mel Maia (Pérola Fonseca Hauser), Carolina Dieckmann (Iolanda López Fonseca), Domingos Montagner (Raimundo Fonseca, Mundo), Nathália Dill (Sílvia Lemos Zampari Hauser), Rafael Cardoso (Viktor Hauser), Luiza Valdetaro (Hilda Hauser Baldo), Thiago Lacerda (Antônio Baldo Toni), Mariana Ximenes (Aurora Lincoln), Ana Lúcia Torre (Gertrude Ducke Hauser), Caio Blat (Sonan Gyatso), Letícia Spiller (Lola Garde), Carmo Dalla Vecchia (Manfred Ducke López) i José de Abreu (Ernest Hauser) Redatelji: Richardo Waddington, Amora Mautner Scenaristi: Duca Rachid, Thelma Guedes Urednica: Ranka Horvat. ,. Säsong 12. Del 88 av 110.
05:31 
Skica za portret [Repris]
05:56 (06:08)
Tema dana [Repris]

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Artiklar

Läs våra artiklar om kvällens program

Jakten på söderns country

Country roads - äkta country
SVT2,20:00

Löfven om livet som statsminister

Sommarkväll med Rickard Olsson
SVT1,20:00

Se fler artiklar

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se