Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut på dagens tv
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:06 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:06 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:11 
Buntovna kraljica
Vestern. Kit Banion (B. Stanwyck) se poslije Gradanskog rata iz Virginije preselila u Wyoming, stekla bogatstvo i vlasnica je lokala. Vec tada je dobila nadimak Maverick Queen jer je svako neobilježeno grlo stoke dobilo njezin žig. Sada se i dalje bavi mutnim poslovima i u dosluhu je s opasnim odmetnicima, Butchom Cassidyjem (H. Petrie) i Sundanceom Kidom (S. Brady). U potrazi za njima u grad stiže detektiv Pinkerton (B. Sullivan) koji se predstavlja kao Jeff Young. Kit Banion to donosi dodatne probleme u život jer joj se Jeff svida…. Regissör: Joseph Kane, Skådespelare: Scott Brady, Howard Petrie, Barry Sullivan, Barbara Stanwyck.
10:38 
Uvijek otvoreni
Kad se sestri Gladys pokvari perilica za rublje, Arkwright je pokuša namamiti u svoj dom nudeci joj svoju staru perilicu. Ona ustraje u tome da si on kupi najnoviji skupi model. Škrti trgovac mora birati izmedu strasti i napada na novcanik, a za njega je to nezgodna dilema. U glavnim ulogama: Ronnie Barker (Arkwright), David Jason (Granville), Lynda Baron (Gladys Emmanuel)Scenarist: Roy ClarkeProducent i redatelj: Sydney LotterbyProdukcija: BBCUrednica: Martina Rajšek. Säsong 2. Del 1 av 7.
11:12 
Kucni ljubimci
U Kucnim ljubimcima predstavljamo obitelj Požežanec, uzgajatelje ptica iz Križevaca, a zatim Maju Milinkovic u Lepšicu i njezine bull mastife, pitome srne, magarca i konja pasmine šajer. Takoder upoznajemo Marija Ivancica i njegove ljubimce konje, krave i dvije svinje te Blanku Kosak Kovac i bedlington terijere. Autor i voditelj: Antun PonošUrednica: Maja Tokic.
11:44 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
HAK - promet info
12:25 
Veterani mira
13:14 
Duhovni izazovi
13:48 
Prizma - multinacionalni magazin
14:38 
Ratovanje u moderno doba: Oruzje
Ratovi se dobivaju oružjem. Covjecanstvo je utrošilo više vremena, novca i truda u razvoj oružja nego u ijednu drugu granu proizvodnje. Od masovne proizvodnje torpeda i raketnih bacaca kadrih probiti tenkovski oklop pa do razvoja bojnih otrova i prekretnice zvane atomska bomba, ova emisija donosi snimke koje ostavljaju bez daha i uz pomoc strucnjaka odreduje najvažnija oružja u povijesti ratovanja. Producent i redatelj: Marc TileyProdukcija: ITNOdabrala: Mira Vocinkic. Del 5 av 10.
15:29 
Fotografija u Hrvatskoj [Repris]
15:42 
Gradionica vrtova: Roberto
”Najvrjedniji dar vrta je obnova svih pet osjetila. ” Hanna Rion Roberto je inženjer bez viška slobodnog vremena, ali s puno volje i želje za vrtlarenjem u lodi svoga stana. Htio bi lijepo iskustvo vrtlarenja sa svojim ocem iz djetinjstva prenijeti na vlastitog sina da iz prve ruke dozna kako nastaju plodovi koje jedemo. Pošto Roberto konstantno prati tehnološke novotarije, Andreja zakljucuje da bi za njega jedan suvremeni tehno vrt bio idealno rješenje. Autor i redatelj: Damir JanecekVoditeljica: Andreja CohProducenti: Bojan Kanjera i Jure PavlovicDirektor fotografije: Dario HacekUrednica: Ljiljana Bunjevac Filipovic. Del 2 av 12.
16:12 
Zdrav zivot
Zdrav život ovaj tjedan donosi: Kako stati na kraj šecernoj bolesti; Braca Miletic u misiji zdravog osmijeha; Napredne kirurške tehnike za zdravlje najmladih; Kada vrtoglavica poziva na oprez; Što je burn out sindrom. Autorica i voditeljica: Lana Pavic Novinarka: Zrinka Glavaš Izvršni producent: Miroslav Rezic Urednica: Sanja Kocijancic Petricevic Proizvodnja: Headline product d.o.o. za HRT, 2017. Del 9.
16:45 
TV kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:18 
Kulturna bastina: Nestale baranjske pruge
Zimski krajolici koji istodobno otkrivaju i skrivaju svoju pravu prirodu bit ce naši vodici na sentimentalnom putovanju, potrazi za željeznickim prugama koje vec pomalo nestaju i iz pamcenja. Proces izgradnje državnih, vicinalnih i privatnih pruga zapocinje sedamdesetih godina 19. stoljeca: u sljedecih nekoliko desetljeca hrvatski je dio Baranje premrežen tracnicama koje postaju veza sa svijetom i zamašnjak društvenog i ekonomskog razvoja. Baranja je, naime, po svom prirodnom bogatstvu bila obecana zemlja. Velike su površine bile pokrivene šumama koje se osobito tijekom 19. stoljeca intenzivno sijeku. Drvo se, uz znatan profit, izvozi, a novonastale se krcevine pretvaraju u agrarne površine koje daju obilje poljoprivrednih proizvoda. I tu na scenu stupa željeznica koja omogucava da svi ti proizvodi, odnosno, sirovine brzo i sigurno stignu do kupaca, dobra organizacija i primjerena infrastruktura bila je kljucna za taj složeni i osjetljivi procesa ciji se važan dio zbivao na željeznickim postajama. Montaža: Jadranko Kakša Snimatelj: Damir Bednjanec Redatelj: Luka Marotti Urednica i scenaristica: Edda Dubravec.
17:41 
Lijepom nasom: Pozega
Del 2.
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:41 
Vrijeme
19:44 
Tema dana
20:00 
LOTO 7/39
20:06 
A-strana
U novoj zabavno-glazbenoj emisiji voditelji Duško Curlic i Ivan Vukušic ugostit ce poznata imena hrvatske glazbene scene koja ce gledatelje provesti kroz svoje najbolje i najdraže pjesme, ispricati svoju povijest te se prisjetiti važnih glazbenih opusa hrvatske zabavne glazbe, pop-glazbe i rock-glazbe. Bit ce to dobro ugodena vecer ispunjena hrvatskom antologijskom glazbom, a sve uz pratnju naših vrhunskih glazbenika. Osim hrvatskih glazbenih zvijezda u emisiji ce nastupiti i sudionici popularne HRT-ove emisije The Voice - Najljepši glas Hrvatske. Poznati po sjajnim glasovima, u emisiji ce, na svoj nacin, izvoditi neke od najljepših pjesama iz hrvatske glazbene produkcije. Pokušat ce starijoj i mladoj publici predstaviti i približiti pjesme uspješnih hrvatskih autora i izvodaca, a bit ce tu i neocekivanih dueta i zanimljivih glazbenih suradnja.Kako spaja iskusne glazbenike i predstavnike novije generacije, osim A-strane, emisija ce imati i svoju B-stranu. Duško Curlic ce tako na svoj nacin zastupati A-stranu, a Ivan Vukušic B-stranu, koju predstavljaju mlade glazbene snage i društvene mreže.Glazbene teme emisije bit ce posvecene glazbenim sastavima, vokalima, autorima, festivalima i glazbenim suradnjama. U prvoj emisiji, koja je posvecena glazbenim sastavima, gledatelji Hrvatske radiotelevizije bit ce u dobrome društvu Akija Rahimovskoga, Davora Gopca, Pere Galica, Ivana Pike Stancica te još devetnaest vrhunskih glazbenika. U šestoj emisiji izvodit ce se glazba po vašemu. Del 1.
21:38 
Vijesti iz kulture
21:50 
Dnevnik 3
22:05 
Sport
22:09 
Vrijeme
22:17 
G.I.Jane [Repris]
Akcijska drama. Nezadovoljna brojem i položajem žena u americkoj vojsci, osobito u elitnim postrojbama specijalnih jedinica i marinaca, demokratska senatorica Lillian DeHaven (A. Bancroft) se unatoc neslaganju mornarickog tajnika Hayesa (D. von Bargen) uspije izboriti za pokušaj ukljucivanja djevojaka u vojne postrojbe. Njezin izbor padne na mladu porucnicu Jordan O´Neil (D. Moore), energicnu i svojeglavu pripadnicu mornaricke obavještajne službe, koja uz protivljenje svog decka, casnika Roycea (J. Beghe), pristane biti prva koja ce proci izuzetno zahtjevnu tromjesecnu obuku u mornarickoj bazi Catalano na Floridi. Jordan ubrzo shvati da u krugu vojarne nece imati tretman jednak onom ostalih vojnika, da ce na vlastitoj koži osjetiti dvostruke standarde vojne hijrarhije, ali i da ce voda obuke, John James Urgayle (V. Mortensen), prema njoj biti osobito nemilosrdan i agresivan. Odlucivši svima dokazati da je sposobna i spremna jednako kao i njezine muške kolege, medu kojima su i kadeti Cortez (D. Vadim), McCool (M. Chestnut) i Slovnik (J. Caviezel), Jordan ni ne sluti da ce se osim s arogantnim Urgayleom morati suociti i s politickim igrama, kao i prevrtljivošcu svog decka Roycea…Realizirana proracunom od 50 milijuna dolara te 1998. godine nominirana za MTV-jevu filmsku nagradu za najbolju scenu tucnjave, akcijska drama za koju scenarij supotpisuje David Twohy (Bjegunac, Vodeni svijet, Riddickove kronike), još je jedno prepoznatljivo ostvarenje glasovitog Ridleya Scotta (Alie. Regissör: Ridley Scott, Skådespelare: Scott Wilson, Lucinda Jenny, Jason Beghe, Josh Hopkins, Morris Chestnut, David Vadim, Anne Bancroft, James Caviezel, Demi Moore, Viggo Mortensen, Angel David, Boyd Kestner.
00:24 
Buntovna kraljica
Vestern. Kit Banion (B. Stanwyck) se poslije Gradanskog rata iz Virginije preselila u Wyoming, stekla bogatstvo i vlasnica je lokala. Vec tada je dobila nadimak Maverick Queen jer je svako neobilježeno grlo stoke dobilo njezin žig. Sada se i dalje bavi mutnim poslovima i u dosluhu je s opasnim odmetnicima, Butchom Cassidyjem (H. Petrie) i Sundanceom Kidom (S. Brady). U potrazi za njima u grad stiže detektiv Pinkerton (B. Sullivan) koji se predstavlja kao Jeff Young. Kit Banion to donosi dodatne probleme u život jer joj se Jeff svida…. Regissör: Joseph Kane, Skådespelare: Scott Brady, Howard Petrie, Barry Sullivan, Barbara Stanwyck.
01:51 
Nijemi svjedok [Repris]
Nakon šokantnog otkrica tijela 15-godišnje djevojke, istražitelj Dale Carter usredotocuje se na osumnjicenog Ryana Kelvina. Jack se, medutim, zbog osobne povezanosti s Ryanom našao u sukobu interesa pa Thomas slucaj prepušta forenzicarki Helen Ferguson. No, zbog neodoljive potrebe da otkrije istinu, Jack se uplece u istragu, a to ga udaljava od Nikki i ostatka tima. Säsong 17. Del 9 av 10. Skådespelare: David Caves, Liz Carr, Emilia Fox, Richard Lintern.
03:43 
Nijemi svjedok [Repris]
Jackov se svijet srušio nakon otkrica Hannina mrtvog tijela, a Nikki otkriva istinu o Jackovoj i Ryanovoj povezanosti. Dr. Christy Nash se zabrine za svoj brak i karijeru nakon što istražitelj Carter sazna za njegovu vezu s 15-godišnjom Katie. Jack sve više sumnja na Ryana, a njegova ce ga samotna istraga dovesti u veliku opasnost nakon cega mu život više nikad nece biti isti. Säsong 17. Del 10 av 10. Skådespelare: David Caves, Liz Carr, Emilia Fox, Richard Lintern.
04:35 
Skica za portret [Repris]
04:37 
Znanstveni krugovi
U posljednjih 500 milijuna godina život na Zemlji pet je puta bio pred išceznucem. Što je tome bio uzrok i kako se život na Zemlji oporavio?. Ovoga smo tjedna iz zime zakoracili u proljece, a taj je prelazak najavila posebna skupina biljaka. Kako napreduje pilot-projekt ”e-škole” i njegov najnoviji segment - scenariji poucavanja?. Na kraju pogledajte na koji nacin naši znanstvenici sudjeluju u rasvjetljavanju molekularnih mehanizama koji povezuju promjene u genomu s razvojem bolesti. Odgovore na ova pitanja potražite u današnjim Znanstvenim krugovima. Urednica: Mirjana Srhoj Redateljica: Neda Radic Novinarke: Suncica Furdek, Denisa Šuman Šcuric, Valentina Moguš, Mirjana Srhoj Voditelj: Ivan Dorian Molnar.
05:02 
Tema dana [Repris]
05:14 (06:05)
Ratovanje u moderno doba: Oruzje
Ratovi se dobivaju oružjem. Covjecanstvo je utrošilo više vremena, novca i truda u razvoj oružja nego u ijednu drugu granu proizvodnje. Od masovne proizvodnje torpeda i raketnih bacaca kadrih probiti tenkovski oklop pa do razvoja bojnih otrova i prekretnice zvane atomska bomba, ova emisija donosi snimke koje ostavljaju bez daha i uz pomoc strucnjaka odreduje najvažnija oružja u povijesti ratovanja. Producent i redatelj: Marc TileyProdukcija: ITNOdabrala: Mira Vocinkic. Del 5 av 10.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se