Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut på dagens tv
06:05 
Split: More [Repris]
06:39 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:06 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:06 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:05 
Imam problem
09:28 
Gorski lijecnik [Repris]
Kod Hansa i Susanne nije sve u najboljem redu. Susanne ga kani napustiti zauvijek, Hans je na rubu ocaja. Lilli ništa ne opaža jer je zaokupljena sobom i svojom zaljubljenošcu u Carstena. On svira u bendu za koji Lilli piše tekstove. Umjesto da se bavi školom, Lilli sanjari o sljedecem ugovoru za snimanje. I Lena bi rado sanjarila o buducnosti, no njezino se stanje naglo pogoršava. Bolest joj je zahvatila pluca. Martin i Alexander ocajnicki tragaju za rješenjem pa Martin umalo da ne zaboravi kako Anne ima dogovoren sastanak kod javnog bilježnika. Njezin otac prepisat ce imanje na nju. To je velika odluka, no cini se da su se Martinove strepnje potvrdile.Uloge: Hans Sigl (dr. Martin Gruber), Heiko Ruprecht (Hans Gruber), Monika Baumgartner (Lisbeth Gruber), Ronja Forcher (Lilli Gruber), Siegfried Rauch (dr. Roman Melchinger), Natalie O'Hara (Susanne Dreiseitl), Mark Keller (dr. Alexander Kahnweiler), Ines Lutz (Anne Meierling), Martin Feifel (Arthur Distelmeier), Rebecca Immanuel (dr. Vera Fendrich)Scenaristi: Claudia Kaufmann, Philipp RothRedatelj: Axel BarthUrednica: Ranka Horvat. Säsong 8. Del 2 av 16.
10:19 
Plodovi zemlje [Repris]
11:12 
Treca dob
Gotovi su rezultati prvog vala SHARE istraživanja koje su proveli profesori s Ekonomskog fakulteta u Hrvatskoj, a koje pokazuje kakvo je zdravstveno, socijalno i mirovinsko stanje starijih od 50 godina. Podaci su to na temelju kojih se trebaju donositi politike koje bi poboljšale status tog dijela populacije. Što je istraživanje pokazalo i hoce li ga nadležne državne institucije iskoristiti u svrhu donošenja konkretnih mjera i poboljšanja kvalitete života?Donosimo i pricu sa sajma Pravo doba, koji je takoder namijenjen populaciji 50+. Urednica i voditeljica: Anita Hrstic.
11:41 
Cesarica - hit godine [Repris]
11:45 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:25 
Voli me zauvijek
Gonzalo otkrije da je Leonel prostitutkin sin i zbog toga ga prezire. Jaime i Adrián osvoje nagradu koju dodjeljuje udruga za koju radi Paulina. Moraju doci na dodjelu. Paulini pukne vodenjak pred njime i on joj u taksiju pomaže da rodi. Rodila se živa i zdrava Valentina. Buduci da je Paulina rodila prije termina, Adrián pocinje sumnjati cije je to dijete. Pita se je li on Valentinin otac. Paulina ga uvjerava da nije.Uloge: Camila Sodi (Paulina Murat / Valentina Murat), Osvaldo Benavides (Adrián Olmedo), Leticia Calderón (Inés Murat), Laura Carmine (Nuria Murat), Arturo Peniche (Gonzalo Murat), Alfredo Adame (Alfonso Fonseca), Cecilia Gabriela (Raquel Fonseca), Alejandra Barros (Julieta Olmedo), Alfonso Dosal (Camilo Fonseca)Režija: Lily Garza, Fernando Nesme, Jorge RoblesScenarij: Martha Carrillo, Cristina GarcíaUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 44 av 142.
13:09 
Fotografija u Hrvatskoj [Repris]
13:17 
Pustinje svijeta: Takla Makan [Repris]
Tko ude, nece više izaci. Tako lokalni narodi nazivaju jedno od najnegostoljubivijih podrucja svijeta, pustinju Takla Makan. Pješcane dine ovdje mogu doseci visinu do 300 metara. Tijekom najveceg dijela godine vjetar kovitla pijesak i stalno mijenja lice ove pustinje. Pustinja Takla Makan omedena je velikim gorskim lancima Karakoruma i Tien Shana, a proteže se više od 1500 kilometara u dužinu i 600 kilometara u širinu. Prelazak ove pustinje iz smjera sjevera prema jugu ili obrnuto donedavno je bio moguc samo uz pomoc iskusnih vodica i karavana s devama. Rubom najneprohodnije azijske pustinje nekoc je postojala jedna od navažnijih prometnica izmedu istoka i zapada, Kine i Europe - Put svile. Put svile danas ima još samo romanticno i turisticko znacenje, a putovanja ”tragom Marka Pola” privlace sve veci broj turista.Autor glazbe: Matej Meštrovic. Del 6 av 10.
13:54 
Bonton: Svakog gosta tri sata dosta [Repris]
Znate onu situaciju kad vam u goste dode ona jedna osoba koja se nikako ne može sjetiti da bi u jednom trenutku bilo pristojno otici kuci?. I onda na sve nacine pokušavamo pristojno završiti druženje dok se osjecamo kao najgore stvorenje na svijetu, a do druge strane svi naši diskretni znakovi uopce ne dopiru. Što uciniti i kako na uljudan nacin spasiti situaciju, saznajte u današnjoj epizodi.
14:00 
Kod doktora
Doktori istražuju kucne vage koje obecavaju da ce vam izmjeriti kolicinu sala. Jesu li doista pouzdane?. Strucnjak za ljubavne veze pomaže jednom paru cija se veza raspada, no može li zaista spasiti taj brod od potonuca?. Otkrijte koji vam to jednostavan test može spasiti život i kako vam vaš pametni telefon može na neocekivan nacin ugroziti zdravlje!. Säsong 8. Del 144 av 147.
14:43 
Drustvena mreza - medicina
U emisiji: vijesti iz svijeta medicine; o bolestima kože s promjenama na licu i usnoj šupljini te akciji Djeluj sada; zašto se još uvijek hipertenziji pristupa nedovoljno ozbiljno, a kljucan je zdravstveni problem; Medicina bez granica; u Abecedi zdravlja - hallux valgus kao najcešci problem prednjeg dijela stopala; medicinski Info kutak.Urednica i voditeljica: Sanja Kocijancic Petricevic Suradnici: Matej Crnogaca, Sanja Skoric, Danijel Crnek Redateljica: Gordana Bolcic.
15:58 
Hanna [Repris]
Hanna želi smjesta ostvariti svoju zamisao i poceti s kuharskim tecajem, ali Oskar dozna za to od Alexandre i pocinje sabotirati Hannin kuharski tecaj. Maximilian je cvrsto uvjeren da se Finn može nositi s raskidom roditeljâ, ali kad nade novi sinov strip, uvida da Finn veoma pati zbog njegova prekida s Majom i veze s Hannom. Dana shvaca da ne želi biti samo majka i bavi se mišlju da se vrati na posao. Gudrun je pak zabrinuta za Karla i pretpostavlja da ga je zahvatila kriza srednjih godina. Säsong 12. Del 71 av 130. Regissör: Herbert Wüst, Klaus Kemmler, Walter A. Franke, Petra Wiemers, Skådespelare: Luise Bähr.
16:40 
Cesarica - hit godine [Repris]
16:45 
TV kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:18 
Hrvatska uzivo
18:03 
Bonton: Iritantni zaljubljeni par
Ljubav… ljubav je nešto predivno, najdivnije na svijetu cemu svi težimo, htjeli to priznati ili ne!. Ali parovi to nužno nisu, pogotovo oni koji se ne znaju uljudno ponašati u javnosti vec moraju svoju ljubav i privrženost pokazati cijelom svijetu. U to se uvjerila i Ružica dok je jednog dana sjedila na kavi sa svojim zaljubljenim prijateljima, Anitom i Denisom.
18:06 
Cesarica - hit godine [Repris]
18:10 
Potjera
18:26 
Potjera
18:42 
Potjera
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:41 
Vrijeme
19:44 
Tema dana
20:00 
Labirint
20:37 
Kim Jong Un [Repris]
On je živi bog devete nuklearne sile svijeta. To je mladic koji je odgajan u tajnosti da preuzme uzde sjevernokorejske diktature, obiteljskog pothvata koji se prenosi s oca na sina. Od njega su nam poznate samo zabavne, apsurdne, a katkad i zastrašujuce slike koje širi propagandna mašinerija u Pjongjangu.Ovaj je film zajednicki istraživacki projekt Švicarske, SAD-a i Azije, a cilj mu je pronaci one koji najbolje poznaju Kim Jong Una i pokušati napraviti njegov profil.Ovaj dokumentarni film krije neocekivane tajne i otkriva nam buducnost Sjeverne Koreje.
21:35 
Otvoreno
22:27 
Dnevnik 3
22:42 
Sport
22:46 
Vrijeme
22:48 
Vijesti iz kulture
22:56 
Cesarica - hit godine [Repris]
23:02 
Mali nocni razgovori
23:50 
Istrage gospodice Fisher [Repris]
U dom gdice Fisher došao je novi radio, ali Dotinu omiljenu emisiju prekida panika u eteru. Radijski knjigovoda i povremeni voditelj zadavljen je, a kad se Phryne angažira, otkriva da se Jack vec ubacio na radio pod krinkom spikera. U ironicnoj zamjeni uloga Phryne službeno istražuje ubojstvo, a Jack se mora zadovoljiti radom u tajnosti. Tijekom uzbudljive istrage šokirana Dot shvati da ne želi prestati raditi za gdicu Fisher kad se uda i preuzme dužnosti supruge. Säsong 2. Del 11 av 13. Regissör: Catherine Millar, Skådespelare: Essie Davis.
00:46 
Zakon i red: Odjel za zrtve [Repris]
Nakon što je kreatorica videoigara Raina Pundžabi (Mouzam Makkar) najavila da izdaje svoju prvu igru, cime je krocila u poglavito muški svijet, preko interneta je pocela primati uvrede, ali i prijetnje smrcu. I unatoc tomu što je na gamerskome skupu napadnuta jedna njezina djelatnica, Raina ne želi odgoditi objavljivanje igre. Stoga policija, na celu s detektivom Tutuolom, mora dati sve od sebe kako bi je zaštitila.Uloge: Mariska Hargitay (narednica Olivia Benson), Danny Pino (detektiv Nick Amaro), Ice-T (detektiv Odafin Tutuola), Kelli Giddish (detektivka Amanda Rollins), Peter Scanavino (detektiv Dominick Carisi), Raúl Esparza (Rafael Barba)Autor: Dick WolfScenaristi: Warren Leight, Julie MartinRedatelj: Jean de SegonzacIzvršni producenti: Peter Jankowski, Warren Leight, Julie Martin, Jonathan Starch Dick WolfUrednica: Ranka Horvat. Säsong 16. Del 14 av 23.
01:25 
Boja strasti [Repris]
Brígida vice da više ne želi cuti za Amadora. Rodrigo ulazi i traži da mu Amador objasni što se dogada. On mu laže i kaže mu da je njegova majka ljubomorna na Rebecu. Brígida moli Rebecu da joj dopusti da odsjedne u njezinoj kuci. Lucía to prihvaca i o tome obavještava Rodriga. Rebeca nevoljko sasluša Brígidu. Nora šalje poruku Gloriji i porucuje da su Sergio i Lety prekinuli ljubavnu vezu. Lalo odlazi Benitu kako bi doznao kako je i govori mu da ce ga posjetiti dr. Sara. Dolaze policajci i uhite je. Benitu je teško zbog toga. Nazario moli Magdalenu da se strpi i govori joj da ce sve izaci na vidjelo. Zapovjednik Juárez ispituje Claru u vezi s Trininim ubojstvom. Ona mu kaže da je kriva što je prije dvadeset godina dopustila svome bivšem suprugu da ude u kucu obitelji Gaxiola. Alfredo nudi Marcelu posao, a on ga odbija. Vinicio i Lalo se svadaju. Lucía daje otkaz Viniciju. Rebeca govori Amadoru da ce Brígida boraviti u njezinoj kuci. Rodrigo traži Amadora da se brine o njegovoj majci, inace ce ostati sam. Milagros sazna da je Daniela krila da može hodati.Originalna prica: José Cuauhtémoc Blanco i María del Carmen Pena Tamayo. Säsong 12. Del 101 av 122. Skådespelare: Esmeralda Pimentel.
02:10 
Boja strasti [Repris]
Alfredo kaže Danieli da ce otici iz grada na nekoliko dana. Vinicio objašnjava Amadoru da se posvadao s Lalom, te da mu je zato Lucía dala otkaz. Moli ga da ga uzme natrag. Lucía želi da Lalo vodi radionicu dok se Nazario ne vrati. Claru puštaju na slobodu i nije osumnjicena ni za jedan zlocin. Marcelo pita Rafaelu poznaje li Aídu Lugo. Ona to porice. Milagros moli Marcela da bude s Danielom. Rodrigo nazove Danielu kako bi je pozvao na veceru. Ona mu kaže da je vec u Méxicu. Nora je zamišljena tijekom terapije. Lety kaže Ricardu da je Nora nazvala Sergia i da su prekinuli. Sara obavlja na Benitu nekoliko laboratorijskih pretraga kako bi otkrila što mu je. Originalna prica: José Cuauhtémoc Blanco i María del Carmen Pena Tamayo. Säsong 12. Del 102 av 122. Skådespelare: Esmeralda Pimentel.
02:55 
Gorski lijecnik [Repris]
Kod Hansa i Susanne nije sve u najboljem redu. Susanne ga kani napustiti zauvijek, Hans je na rubu ocaja. Lilli ništa ne opaža jer je zaokupljena sobom i svojom zaljubljenošcu u Carstena. On svira u bendu za koji Lilli piše tekstove. Umjesto da se bavi školom, Lilli sanjari o sljedecem ugovoru za snimanje. I Lena bi rado sanjarila o buducnosti, no njezino se stanje naglo pogoršava. Bolest joj je zahvatila pluca. Martin i Alexander ocajnicki tragaju za rješenjem pa Martin umalo da ne zaboravi kako Anne ima dogovoren sastanak kod javnog bilježnika. Njezin otac prepisat ce imanje na nju. To je velika odluka, no cini se da su se Martinove strepnje potvrdile.Uloge: Hans Sigl (dr. Martin Gruber), Heiko Ruprecht (Hans Gruber), Monika Baumgartner (Lisbeth Gruber), Ronja Forcher (Lilli Gruber), Siegfried Rauch (dr. Roman Melchinger), Natalie O'Hara (Susanne Dreiseitl), Mark Keller (dr. Alexander Kahnweiler), Ines Lutz (Anne Meierling), Martin Feifel (Arthur Distelmeier), Rebecca Immanuel (dr. Vera Fendrich)Scenaristi: Claudia Kaufmann, Philipp RothRedatelj: Axel BarthUrednica: Ranka Horvat. Säsong 8. Del 2 av 16.
03:41 
Kod doktora
Doktori istražuju kucne vage koje obecavaju da ce vam izmjeriti kolicinu sala. Jesu li doista pouzdane?. Strucnjak za ljubavne veze pomaže jednom paru cija se veza raspada, no može li zaista spasiti taj brod od potonuca?. Otkrijte koji vam to jednostavan test može spasiti život i kako vam vaš pametni telefon može na neocekivan nacin ugroziti zdravlje!. Säsong 8. Del 144 av 147.
04:22 
Skica za portret [Repris]
04:33 
Imam problem [Repris]
04:54 
Otvoreno [Repris]
05:39 
Tema dana [Repris]
05:51 (06:39)
Voli me zauvijek
Gonzalo otkrije da je Leonel prostitutkin sin i zbog toga ga prezire. Jaime i Adrián osvoje nagradu koju dodjeljuje udruga za koju radi Paulina. Moraju doci na dodjelu. Paulini pukne vodenjak pred njime i on joj u taksiju pomaže da rodi. Rodila se živa i zdrava Valentina. Buduci da je Paulina rodila prije termina, Adrián pocinje sumnjati cije je to dijete. Pita se je li on Valentinin otac. Paulina ga uvjerava da nije. Uloge: Camila Sodi (Paulina Murat / Valentina Murat), Osvaldo Benavides (Adrián Olmedo), Leticia Calderón (Inés Murat), Laura Carmine (Nuria Murat), Arturo Peniche (Gonzalo Murat), Alfredo Adame (Alfonso Fonseca), Cecilia Gabriela (Raquel Fonseca), Alejandra Barros (Julieta Olmedo), Alfonso Dosal (Camilo Fonseca) Režija: Lily Garza, Fernando Nesme, Jorge Robles Scenarij: Martha Carrillo, Cristina García Urednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 44 av 142.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se