Streamly
Logga in här
Kom ihĺg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut pĺ dagens tv
06:38 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:06 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:06 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:07 
Imam problem
Tocan broj beskucnika u Hrvatskoj se ne zna. Ali se zna kako je lako postati beskucnik. Milan Adamovic uspio je podmiriti sva dugovanja, ali ne i zadržati krov nad glavom. Voditeljica: Marina Medved Pulic Urednici: Saša Užarevic, Marina Medved Pulic Voditeljica projekta ”Imam problem”: Jagoda Martinovic.
09:31 
Carolija [Repris]
Del 7.
10:27 
Zemlje - Ljudi - Pustolovine
Nella i Adelina studiraju u meksickom gradu snova, Oaxaci. U usporedbi s njihovim zavicajem u Yucatánu, to je velik, moderan grad. Pa ipak, njih se dvije vracaju kuci svake godinu u svibnju jer je to mjesec svecanosti. Svake se veceri slavi i pleše. Srecom, Nella i Adelina su žene, a žene drže svu materijalnu moc u Yucatánu vec više od dvije tisuce godina, još od vremena civilizacije Zapoteka. One upravljaju tvrtkama i tržištem, one posjeduju novac; muškarci rade i proizvode ono što žene prodaju. Majke i tete dviju mladih žena koje pratimo u ovom filmu trguju vocem i povrcem, tekstilom i nakitom. Nella i Adelina u potpunosti podupiru jukatansku žensku elitu koja vodi glavnu rijec. No potporu moraju iskazati i javno ako žele u buducnosti i same pripadati toj eliti. Društvo odreduje tko pripada kojem staležu, a o svemu tome odlucuju žene na svecanostima. Bdjenje, koje se u nacelu održava radi slavljenja nekog sveca, pocinje dok se spušta mrak. Ulaznica je gajba piva. U skladu s tradicijom, žene plešu u paru dok muškarci sviraju ili promatraju. Postoji i treci rod, takozvani muxe, homoseksualci koji žive i rade u Yucatánu, cesto kao transvestiti. Oni obicno izraduju ukrase za svecanosti, a neki šivaju i vezu svecanu odjecu za njih.Autorica: Susanne Sterzenbach. Säsong 9. Del 26 av 26.
11:12 
Ekumena: Institucionalna i individualna religioznost?
11:42 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:25 
Mjesto koje zovem dom [Repris]
Teta Peg dolazi na Sarine i Georgeove zaruke i divi se njezinom novom životu. No Saru nešto muci i teti povjeri svoju najmracniju tajnu. Peg joj savjetuje šutnju.George posumnja u Jamesovo lijecenje, ali Elizabeth ga uvjeri da potpuno vjeruje doktoru.Elizabeth ostaje u gradu i s Reginom i dalje radi protiv Sare. Zaruke su vrlo vesele i uspješne. George je sretan što zajednica prihvaca njegovu vezu sa Sarom i Anni daje blagoslov za vezu s Ginom.Carolyn doznaje da je pogrešno preporucila dr. Stewarta kao lijecnika za Jamesa i zaprepasti se.Uloge: Marta Dusseldorp (Sarah Adams), Noni Hazlehurst (Elizabeth Bligh), Brett Climo (George Bligh), Craig Hall (Jack Duncan), David Berry (James Bligh), Abby Earl (Anna Bligh), Arianwen Parkes-Lockwood (Olivia Bligh), Aldo Mignone (Gino Poletti), Sara Wiseman (Carolyn Bligh), Matt Levett (Andrew Swanson).Gostujuce uloge: Andrew McFarlane (Dr. Milson), Deborah Kennedy (Doris Collins), Dina Panozzo (Carla Poletti), Angelo D'Angelo (Amo Poletti)Autor: Bevan LeeScenarij: Rick HeldRežija: Lynn-Maree DanzeyUrednica: Ranka Horvat. Säsong 2. Del 3 av 10.
13:11 
Skica za portret [Repris]
13:24 
Prozor u svijet: Cape Town [Repris]
Multikulturno srce Južnoafricke Republike, grad pun kontrasta. Del 3 av 12.
13:51 
Bonton: Pozivanje na spoj [Repris]
Netko vam se svida i niste sigurni kako pristupiti toj osobi a da ne ispadnete nametljivi ili nezanimljivi. Bojite se onoga najtežeg - hladnog odbijanja? Uz našu malu pomoc i savjete vidjet cete kako takve situacije ne moraju biti stresne, i to sve na primjeru našeg šlampavog i pomalo nesigurnog Lea. Scenarij: Janja Pilic i Matea Šaric Režija: Matea Šaric Direktori fotografije: Igor Kneževic i Davor Šaric Voditeljica: Franka Klaric. ,.
13:57 
Kod doktora
Dr. Rachael ce doživjeti dva velika iznenadenja uoci rodenja svoje kceri!. Zbog hitnog medicinskog slucaja zbunjeni se vozac našao na neobicnome mjestu - na krovu. Doktori raspravljaju o najnovijim vijestima iz svijeta medicine koje su dospjele na naslovnice!. Säsong 8. Del 83 av 130.
14:46 
Normalan zivot
15:31 
Znanstveni krugovi
Danas cemo u Znanstvenim krugovima prošetati od Željeznicke kolonije do Ravnica i prisjetiti se povijesti zagrebackog kvarta Maksimirska naselja. Projekt 'Translokal' dat ce nam smjernice kako današnjim mladima približiti muzejski sadržaj. Takoder cemo otkriti jesu li, i u kojoj mjeri, stanovnici Hrvatske sretni, kao i o kojim sve uvjetima ovisi naša sreca. Na kraju cemo predstaviti i veliki uspjeh naših znanstvenika u dizajniranju tehnologija umjetne inteligencije koje samostalno 'citaju' znanstvenu literaturu iz podrucja mikrobiologije. Urednica: Mirjana Srhoj Redateljica: Neda Radic Novinarke: Suncica Furdek, Sandra Pavkovic, Ana Macan, Mirjana Srhoj.
16:00 
Hanna [Repris]
Hanna se sprema za odlazak iz Schönrode, u nadi da ce s gradom ostaviti iza sebe i osjecaje prema Maximilianu. Veseli se kad joj Heinrich predloži da otputuje vec sljedeci dan. Heinrich i dalje taji Hanni svoje dugove. Kad Edith dozna za njegove financijske teškoce, nudi mu pomoc. No Heinrich reagira na njezinu ponudu iznenadujuce žestoko. Dana opet ima trudove, no ovaj put nisu lažni. Dok Dana rada, u Ribarskoj kolibi se dogodi tragedija. Säsong 12. Del 10 av 130. Regissör: Herbert Wüst, Klaus Kemmler, Walter A. Franke, Petra Wiemers, Skĺdespelare: Luise Bähr.
16:43 
TV kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Hrvatska uzivo
18:06 
Bonton: Muke po izlazu iz lifta
Naša svakodnevica je prepuna razlicitih ljudskih ponašanja zbog kojeg cesto okrecemo ocima od nemoci. Jedna od njih je zasigurno dobro poznata muka po izlasku iz lifta, autobusa i tramvaja gdje nas je toliko puta zatekao stampedo onih koji ne mogu docekati da udu unutra pa onda gaze sve pred sobom. A ponekad je dovoljan i samo jedan nespretnjakovic da sve zakomplicira. Scenarij: Janja Pilic i Matea Šaric Režija: Matea Šaric Direktori fotografije: Igor Kneževic i Davor Šaric Voditeljica: Franka Klaric.
18:11 
Manjinski mozaik: Patrikov pjev
”Uvijek se znalo da imam dobar glas, ali da bih se bavio pjevanjem i glazbom, to nisam nikad pomislio”, tako o sebi i svojim pocecima govori albanski bariton Patrik Andreja. Ali sudbina je tom rodenom Puljaninu namijenila upravo glazbu i pjevanje. Patrik studira solo pjevanje na Muzickoj akademiji u Puli. Roditelji Vilma i Franjo Andreja, cijenjeni istarski Albanci, dali su mu blagoslov da, umjesto u ocevoj zlatarskoj radnji, životni put gradi uz note i pjesme. Reporter: Mario Beganovic Snimatelj: Damir Bednjanec Montažerka: Irena Korpes Realizatorica: Martina Miljkovic Izvršni producent: Miroslav Rezic Urednica projekta: Štefanija Blagaš.
18:29 
Moj HRT
Saznajte i ovaj tjedan što cemo sve gledati i slušati u programu HRT-a. Najavljujemo prijenos dodjele filmske nagrade Oscar te smo u studiju ugostili sva tri komentatora: filmske kriticare Boška Piculu i Marija Kozinu te modnog znalca Nenada Korkuta. Bili smo na snimanju filma General te na promociji druge sezone humoristicne serije Nemoj nikom reci. Najavljujemo novu emisiju Svijet jazza i koncert Tamburaškog orkestra HRT-a. Poznati gledatelj i slušatelj je modni dizajner Ivica Skoko. Budite s nama i isplanirajte si novi TV tjedan! Urednica: Uršula Tolj Redateljica: Anamaria Corazza  .
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:42 
Vrijeme
19:45 
Tema dana
20:00 
Heroji Vukovara
Jedan od važnih sugovornika epizode Priljevo je ratnik Samuraj koji je sa svojim vodom Šumara bio po cijelom vukovarskom bojištu. Tihomir Lada uz pomoc interaktivne snimke i karte Vukovara na monitoru opisuje svoj ratni put. Najzanimljivije su anegdote o borbama oko silosa, kao i sukobljavanje s ukopanim tenkovima koji su predstavljali narocito bolan i težak problem za obranu grada. Lada spominje i vec poznati caffe bar London oko kojeg su se vodile žestoke borbe. Lada je tu i ranjen i to prilikom pokušaja gadanja neprijateljskog transportera koji je raketa iz ose tek okrznula odbivši se od krošnje drveta, i tu je Lada zaradio metak u ruku od pješadije koja je stala nadirati iz nacetoga transportera i pocela neumoljivo pucati.Producent: Dominik GalicAsistent produkcije: Mijana MilcicSnimatelji: Dubravko Cuk, Dario Hacek, Davor LevickiMontaža: Karlo Gorup, Alex RadmanMontaža zvuka: Karlo GorupKolor korekcija: Matin CukGlazba: Mate Matišic, Vid Adam HribarAsistent redatelja: Ivan MokrovicRežija i scenarij: Eduard Galic. Säsong 3. Del 7 av 10.
20:57 
Hrvatska za 5
Koliko je za razvoj suvremenog društva važno poticati ucenicku darovitost i kreativnost?. Izravno govore: koordinator programa darovitosti OŠ Lauder Hugo Kon ARTUR GEDIKE, profesorica matematike Gornjogradske gimnazije MAGDALENA RADOCAJ i predsjednik Udruge za darovitu djecu Dar DUBRAVKO COP. Temu komentiraju daroviti ucenici, ucitelji, pedagozi, ravnatelji i drugi promicatelji darovitosti i kreativnosti iz hrvatskih škola i udruga. Reportaže pripremaju: Matea Ribarevic i Kristina Cirjak. Redatelj: Željko Music Urednik i voditelj: Branimir Bilic.
21:51 
Claustra
Claustra je dokumentarni film o zaboravljenoj arheološkoj baštini iz doba kasne antike. Iako se Claustra Alpium Iuliarum može po svojoj važnosti svrstati uz bok Hadrijanovom zidu ili Dunavskom limesu, ovaj najveci rimski gradevinski i vojnicko-obrambeni sustav nastao tijekom 3. i 4. stoljeca mnogi ne poznaju. Dokumentarac nas vodi kroz dijelove Claustre u Hrvatskoj i Sloveniji te upoznaje s njezinim kulama, utvrdama, zidovima, istraživacima kao i borbama koje su se na njoj odigrale. Obrambeni sustav koji je bio sagraden kao zadnja crta obrane zapravo, zanimljivo, izgleda da toj svrsi nikad nije poslužio, vec je korišten za unutarnje borbe careva i uzurpatora. Film je snimljen u sklopu projekta Claustra - Kameni branici rimskoga imperija 2015. u produkciji Udruge Žmergo i Udruge Ukus, a financiran je i sredstvima Europske unije u sklopu programa ETS SI-HR 2007-2013, Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske i Primorsko-goranske županije.Scenarij: Ana Golja, Helena TraubKamera: Aleš Šuk, Jakus Krin, Kristian Vuckovic, Helena Traub, Samuel Fernandez CebreiroMontaža: Aleš Šuk, Helena TraubRežija: Ana Golja, Helena TraubProdukcija: Udruga Žmergo, Udruga UkusGodina proizvodnje: 2015.
22:13 
Vijesti iz kulture
22:29 
Dnevnik 3
22:44 
Sport
22:48 
Vrijeme
22:50 
Eurojackpot
Sanjate o najvecim dobicima? Uz Eurojackpot na Hrvatskoj radioteleviziji vaši snovi postaju stvarnost!U 8. kolu igramo za Eurojackpot koji iznosi 111.000.000,00 kn.Veselje dobitka s vama išcekuje Rajana Radosavljev! Urednica projekta: Elizabeth Homsi.
22:59 
Fargo
Peggy i Ed odluce se za pokušaj bijega. Uloge: Patrick Wilson (Lou Solverson), Kirsten Dunst (Peggy Blumquist), Jesse Plemons (Ed Blumquist), Ted Danson (Hank Larsson), Jean Smart (Floyd Gerhardt),Jeffrey Donovan (Dodd Gerhardt), Angus Sampson (Bear (Medo) Gerhardt),Kieran Culkin (Rye Gerhardt), Brad Garrett (Joe Bulo), Bokeem Woodbine (Mike Milligan)Scenarist: Noah HawleyRedatelj: Adam ArkinUrednica: Ranka Horvat. Säsong 2. Del 10 av 10.
23:52 
Rat za krv [Repris]
ZF horor. Godine 2019. Zemljom vladaju vampiri koji se skrivaju od danjeg svjetla. Ljudi je manje od deset posto i služe kao proizvodaci krvi. Time upravlja korporacija na celu s Charlesom Bromleyjem (S. Neill), dok je kljucni znanstvenik u tome poslu Edward Dalton (E. Hawke). Dok se zalihe krvi smanjuju, što izaziva sukobe medu vampirima, Daltona muci savjest jer pomaže ubijanju zadnjih ljudi. Srecom, postoji mala skupina odlucna promijeniti stanje, vodi ih Lionel Cormac (W. Dafoe), a pomaže mu Daltonova surdanica Audrey Bennett (C. Karvan)…Ovo je drugi dugometražni projekt australskih blizanaca Michaela i Petera Spieriga (Undead), efektna, inovativna i dojmljivo stilizirana pesimisticna vizija buducnosti. Prepuno atraktivnih akcijskih scena i dobre glume prvenstveno E. Hawkea (Gospodar rata) i W. Dafoea (Spider-Man). Regissör: Michael Spierig, Peter Spierig, Skĺdespelare: Willem Dafoe, Sam Neill, Claudia Karvan, Ethan Hawke.
01:26 
Holivudski frizer [Repris]
Drama s elementima komedije. Studeni 1968., dani u vrijeme izbora za predsjednika SAD-a, u jeku je proniksonovska kampanja. Mladog Georgea (W. Beatty) koji radi u poznatom holivudskom frizerskom salonu za žene muce, medutim, drugi problemi. Uživa gostoprimstvo svoje djevojke, mlade glumice Jill (G. Hawn) koja ga iskreno voli, ali on, osjecajno nezreo i moralno nestabilan, ne može odoljeti napastima koje vrebaju u njegovom salonu. Ljubuje s Felicijom (L. Grant), suprugom producenta Lestera (J. Warden) za kojeg se nada da ce mu financirati otvaranje frizerskog salona, a privlaci ga i ”nekonvencionalna” Jackie (J. Christie), Lesterova ljubavnica. Tijekom dva dana taj ce se konglomerat odnosa zamrsiti, a odmrsit ce se u zoru, nakon Nixonovog izbornog trijumfa…Tipican novoholivudski film, dijelom i pod utjecajem Fellinijevih filmova o ispraznim egzistencijama i dezorijentiranim osobama, pokušaj da se realisticki progovori o holivudskim ”protagonistima” i autsajderima. Film je postigao golem komercijalni uspjeh (šesti na listi prihoda 1975.), a vecina ga je kriticara hvalila, posebno naglašavajuci njegovu pretenciozniju dimenziju: povezivanje moralnih i politickih krahova. Uz tri nominacije za Oscara (epizodna muška uloga, originalni scenarij i scenografija) jednoga je i dobio: Lee Grant za epizodnu ulogu producentove supruge Felicije. Režirao ga je Hal Ashby, svojevremeno jedna od najvecih nada americkoga filma (Posljednji zadatak, Povratak ratnika, Dobro došli Mr. Chance). U f. Regissör: Hal Ashby, Skĺdespelare: Jack Warden, Lee Grant, Carrie Fisher, Goldie Hawn, Warren Beatty, Julie Christie.
03:12 
Carolija [Repris]
Del 7.
04:05 
Kod doktora
Dr. Rachael ce doživjeti dva velika iznenadenja uoci rodenja svoje kceri!. Zbog hitnog medicinskog slucaja zbunjeni se vozac našao na neobicnome mjestu - na krovu. Doktori raspravljaju o najnovijim vijestima iz svijeta medicine koje su dospjele na naslovnice!. Säsong 8. Del 83 av 130.
04:46 
Skica za portret [Repris]
04:50 
Imam problem [Repris]
05:10 
Mjesto koje zovem dom [Repris]
Teta Peg dolazi na Sarine i Georgeove zaruke i divi se njezinom novom životu. No Saru nešto muci i teti povjeri svoju najmracniju tajnu. Peg joj savjetuje šutnju.George posumnja u Jamesovo lijecenje, ali Elizabeth ga uvjeri da potpuno vjeruje doktoru.Elizabeth ostaje u gradu i s Reginom i dalje radi protiv Sare. Zaruke su vrlo vesele i uspješne. George je sretan što zajednica prihvaca njegovu vezu sa Sarom i Anni daje blagoslov za vezu s Ginom.Carolyn doznaje da je pogrešno preporucila dr. Stewarta kao lijecnika za Jamesa i zaprepasti se.Uloge: Marta Dusseldorp (Sarah Adams), Noni Hazlehurst (Elizabeth Bligh), Brett Climo (George Bligh), Craig Hall (Jack Duncan), David Berry (James Bligh), Abby Earl (Anna Bligh), Arianwen Parkes-Lockwood (Olivia Bligh), Aldo Mignone (Gino Poletti), Sara Wiseman (Carolyn Bligh), Matt Levett (Andrew Swanson).Gostujuce uloge: Andrew McFarlane (Dr. Milson), Deborah Kennedy (Doris Collins), Dina Panozzo (Carla Poletti), Angelo D'Angelo (Amo Poletti)Autor: Bevan LeeScenarij: Rick HeldRežija: Lynn-Maree DanzeyUrednica: Ranka Horvat. Säsong 2. Del 3 av 10.
05:58 (06:09)
TV Kalendar

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se