Streamly
Logga in här
Kom ihĺg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut pĺ dagens tv
06:01 
Split: More [Repris]
06:36 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:06 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:06 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:08 
Imam problem
Nedavno provedeno istraživanje Ekonomskog instituta pokazalo je da više od 40% roditelja odlazi na spavanje gladno kako bi njihova djeca imala što jesti. S druge strane Hrvati na godinu bace oko 400 tisuca tona hrane, a svaka osoba godišnje baci više od 70 kg hrane. Hrane koju se može donirati ili prodati po mnogo povoljnijoj cijeni. Bacanje hrane postaje goruci problem naše civilizacije, a EU je odredila da se crne brojke moraju smanjiti i odredila je stroge rokove. Susjedna Slovenija problem bacanja hrane proglasila je nacionalnim prioritetom. Hrvatska tek treba razraditi kvalitetan sustav doniranja hrane. Urednica: Elizabet Škrobo Voditelj: Miljenko Cvitkovic Voditelj projekta: Jagoda Martinovic.
09:34 
Heartland [Repris]
Amyn popis klijenata drasticno se smanjio poslije njezine nesrece pa je Lou nagovori da održi nastup kojim najavljuje svoj povratak te tako unaprijedi poslovnu karijeru. U meduvremenu, Ty osjeca da ne može ispuniti ocekivanja i uštedjeti nešto novca za svoju i Amynu buducnost cak ni ako bude radio prekovremeno. Upravo zbog toga Caleb ga uspije nagovoriti da investira novac u nesigurni posao. Uloge: Amber Marshall (Amy), Michelle Morgan (Lou, Amyna sestra), Shaun Johnston (Jack, Amyn i Louin djed), Chris Potter (Tima), Graham Wardle (Ty Borden), Jessica Amlee (Mallory Wells), Kerry James (Caleb Odell), Gabriel Hogan (Peter Morris), Nathaniel Arcand (Scott Cardinal), Alisha Newton (Georgina (Georgie) Crawley)Scenaristica: Pamela PinchRedatelj: Grant HarveyUrednica: Ranka Horvat. Säsong 7. Del 16 av 18.
10:19 
Plodovi zemlje [Repris]
11:11 
Treca dob
Razvijanje novih usluga i proizvoda koji bi bili na usluzi starijima težak je i zahtjevan posao. Posao za kojeg je potrebno istražiti njihove potrebe i želje. Sustavno se to na žalost ne radi. Prepoznali su taj problem u Zakladi Zajednicki put u kojoj razvijanjem razlicitih projekata nastoje podizati kvalitetu života starijih.Urednica i voditeljica: Anita Hrstic.
11:43 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:23 
Voli me zauvijek
Paulina se naljuti kada ugleda Gonzala i kaže mu da ga mrzi. René i Alan ne razumiju Gonzalovo ponašanje. Mónica se ponovno zaljubi u Gonzala. On joj laže i kaže da se Inés odselila iz kuce. Jaime pristane hospitalizirati Julietu. Pokušala je zavesti Leonela i zatrudnjeti s njime, ali on ju je odbio. Paulina kaže Camilu da Gonzalo ima još jednu obitelj. Mauricio doživi krizu zbog Gonzala. Gastón obeca Paulini da nece nikome reci za Mauriciovu krizu. Paulina bezbrižno hoda ulicom. Motor je sruši, a Adrián joj priskoci u pomoc.Uloge: Camila Sodi (Paulina Murat / Valentina Murat), Osvaldo Benavides (Adrián Olmedo), Leticia Calderón (Inés Murat), Laura Carmine (Nuria Murat), Arturo Peniche (Gonzalo Murat), Alfredo Adame (Alfonso Fonseca), Cecilia Gabriela (Raquel Fonseca), Alejandra Barros (Julieta Olmedo), Alfonso Dosal (Camilo Fonseca)Režija: Lily Garza, Fernando Nesme, Jorge RoblesScenarij: Martha Carrillo, Cristina GarcíaUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 24 av 142.
13:07 
Skica za portret [Repris]
13:24 
Hrvatsko podmorje
Krk je otok koji cuva dugu hrvatsku povijest. Iz njegovih njedara izašla je Bašcanska ploca i sve donedavno, osim baštinom, bio je i velicinom najveci hrvatski otok. Precizna mjerenja pokazala su da ga je pretekao Cres za pola kvadratnog kilometra.Svratit cemo i do okolnih otocica i plicina i ostati iznenadeni modrinom i raznolikošcu koju pruža Krk, koji se smjestio do Velebita. A s njega su osim razigranih vila stizale i jake bure koje su potopile Peltastis, brod koji je prelijepa olupina, ali i opomena. Kroz šetnju brodom Peltastis vodimo vas i kroz tematsku pricu o bojama u podmorju danju i nocu. Niz sure litice kojima gospodare jedino bjeloglavi supovi strmoglavljujemo se u modre litice kojima gospodare koralji. Rijetka su mjesta bogata tim krhkim organizmima. Iako nemamo koraljne grebene s pravom ove naše gorgonoarije možemo zvati našim ”grebenima koralja” koji su temelj za bujanje sveg ostalog života. Nažalost, sve je manje takvih mjesta u podmorju i njima treba naša zaštita. Kada vidite bogatstvo jata riba nad njima, shvatit cete zašto. Glavni ronilac: Dražen CurkovicRonilac: Ivan Sršen Glazba i tonska obrada: Đelo JusicStrucni suradnici: prof. dr. sc. Ivan Jardas, dr. sc. Leon Grubišic, dr. sc. Petar Križic, dr. sc. Nenad JaspricaSuradnici na terenu: Boris Jelenovic, Darko Klepo, Sandro Šarlija, Dragan Brnic, Zorana Andric. Säsong 4. Del 2 av 6.
13:56 
Bonton: Inkriminirajuce fotografije [Repris]
Današnje vrijeme obilježeno je fotografiranjem svih malih i velikih trenutaka u danu, bilo mobitelom ili fotoaparatom. No cesto se dogodi da zaboravimo da postoji granica izmedu privatnog i javnog, tj. sadržaja koji ne bismo trebali podijeliti s cijelim svijetom oko sebe. Kako se postaviti prema objavljivanju osobnih fotografija na društvenim mrežama, saznajte u današnjoj epizodi.
14:00 
Kod doktora
U ekskluzivnoj reportaži Janice Dickinson odlazi na operaciju raka. Zatim saznajte zašto su organizatori zabava dobili novcanu kaznu od 250 000 $. Uz to, majka kojoj je dojadio neposluh njezina osmogodišnjeg djeteta pokušala ga je ostaviti u bolnici. Pripremite tijelo za sezonu kupacih kostima uz pomoc savjeta strucnjaka za fitness!. Važna vijest za ljubitelje vina! Vaš izbor bijelog ili crnog vina mogao bi utjecati na rizik od dobivanja raka kože!. Säsong 8. Del 124 av 147.
14:44 
Drustvena mreza - medicina
Iz sadržaja izdvajamo: vijesti iz svijeta medicine; je li eliminacija hepatitisa C moguca u Hrvatskoj; ususret Danima dijabetologa - u fokusu hipoglikemija i kardiovaskularni rizici; u Medicini bez granica upoznajemo dr. Mohammeda Sulaila koji se bavi posredništvom u medicinskom turizmu; u Abecedi zdravlja o artroskopskim zahvatima na zglobovima; emisiju završavamo Medicinskim info-kutkom. Urednica i voditeljica: Sanja Kocijancc Petricevic Suradnici: Matej Crnogaca, Sanja Skoric, Danijel Crnek Readateljica: Gordana Bolcic.
15:59 
Hanna [Repris]
Hanna je povrijedena jer je Alexandra odbila njihovu pomirbu. Nastoji se usredotociti na otvorenje Ribarske kolibe i presretna je kad Maximilian dovede na otvorenje važnu kuharsku zvijezdu. No pojavi se Alexandra i postoji opasnost da ce agresivnom optužbom uništiti cijelu vecer. Oskar je oduševljen idejom da zemljište na kojem se nalazi Ribarska koliba iskoristi za hotelski kompleks. Kuje zlokobni plan o uništenju Ribarske kolibe kako bi je zatim mogao jeftino kupiti. Lina i Florian posve su zbunjeni nakon poljupca. Dok se Lina pocinje suocavati s osjecajima prema Florianu, Florian odbacuje Maximilianovu pretpostavku da bi mogao biti zaljubljen. Jonas je duboko povrijeden Daninim odbijanjem njegove bracne ponude. Dana se bori s grižnjom savjesti i nada se da ce se ona i Jonas uskoro pomiriti. Säsong 12. Del 51 av 130. Regissör: Herbert Wüst, Klaus Kemmler, Walter A. Franke, Petra Wiemers, Skĺdespelare: Luise Bähr.
16:42 
Fotografija u Hrvatskoj [Repris]
16:55 
Jom Hasoa
Židovski svijet 27. nisana (24. travnja) obilježit ce komemoracijama Jom hašoa - Dan stradanja i junaštva. A taj svežidovski Dan sjecanja Koordinacija židovskih opcina u RH obilježit ce u Spomen-podrucju Jasenovac. Komemoracija pocinje polaganjem vijenaca i kamencica te paljenjem 6 svijeca koje simboliziraju šest milijuna ubijenih židova u holokaustu za vrijeme Drugog svjetskog rata. Prigodni govor održat ce predsjednik Židovske opcine Zagreb dr. Ognjen Kraus, a molitvu za sve žrtve predvodit ce glavni rabin Luciano Prelevic. Komentator i urednik: Augustin BašicRedatelj: Neven Mihael DianeževicProducent: Draško Vrgoc.
17:30 
Vrijeme
17:31 
HAK - promet info
17:34 
Hrvatska uzivo
18:05 
Bonton: Zvakanje zvake
Svi ih žvacemo zbog razlicitih razloga: želimo bjelje i cišce zube, mirisan dah ili samo hocemo isprobati slatke okuse u kojima dolaze!. A ne zaboravimo i neizostavne balone, u kojima svi uživamo još od ranih dana osnovne škole. Ali cesto se zaboravi da je važno gdje, kako te ispred koga ih žvacemo, o cemu cemo razgovarati u današnjoj epizodi.
18:11 
Potjera
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:41 
Vrijeme
19:44 
Tema dana
20:01 
Labirint
U novom Labirintu donosimo: Što može spasiti prezaduženo hrvatsko zdravstvo?Može li ministar Zdravko Maric preživjeti zahtjev za opozivom?. Zašto je propala nekad uspješna splitska Mljekara?Urednica: Jagoda Bastalic. Del 143.
20:39 
Ostati covjek
”Ne mogu reci da sam ponosan što sam covjek. Jer covjek ima razum i s tim razumom je napravio najljepše ljudske tvorevine, a s druge strane - cisto životinjske stvari”. Tako svoju pricu o pet logora smrti kroz koje je prošao zakljucuje dr. Boris Braun. U svojoj 97. živo se sjeca svojih ranih dvadesetih. Tada student agronomije, iz bogate obitelji durdevackih Židova, zajedno s roditeljima odveden je od kuce, a o strahotama holokausta tek danas otvoreno razgovara sa sinovima Marijem i Davidom.Solveg Sasson bila je tek djevojcica kada je doživjela prve premetacine u obiteljskom stanu na Jelacic placu u Zagrebu. Zajedno s dvije sestre, rat su preživjele zahvaljujuci hrabrosti bakinih prijatelja, obitelji Jemic iz Zdencine koji su ih dvije ratne godine skrivali na selu. Za to vrijeme njihov je otac dijelio sudbinu Židova odvedenih u Auschwitz. Tri sestre i danas pokušavaju doznati kada je i gdje tocno stradao.Hrvatska radiotelevizija uz Jom hašoa, Dan sjecanja na holokaust, prikazuje dokumentarni film ”Ostati covjek” nastao prema knjizi Jasminke Domaš ”Ako tebe zaboravim”. ”Ostati covjek” premijerno je prikazan u sklopu 11. festivala tolerancije u Zagrebu.Scenarij: Jasminka Domaš i Hana GelbRežija: Ljiljana MandicSnimatelj: Tomislav TrumbetašMontaža: Irena KorpesProducentica: Ivana AlilovicAutor glazbe: Samuel SacherUrednica: Daniela Draštata.
21:34 
Otvoreno
22:25 
Dnevnik 3
22:40 
Sport
22:44 
Vrijeme
22:46 
Vijesti iz kulture
22:56 
Mali nocni razgovori
”Mali nocni razgovori” ponedjeljkom obraduju aktualne društveno-politicke i kulturne dogadaje i obicaje. U svakoj emisiji voditelji i sugovornici obraduju tri tematski odijeljena poglavlja, dok im se u cetvrtom pridružuje gost. U vecerašnjoj emisiji u povodu obljetnice Shakespeareovog rodenja i smrti današnjicu komentiramo kroz njegovu optiku. SHAKESPEARE, NAŠ SUVREMENIK Nasilje, nemilosrdni politicki obracuni, himba i prijetvornost javnih osoba, o svemu je tome Shakespeare pisao prije više od cetiri stoljeca, a to ga cini - našim suvremenikom. Za koju bi se današnju temu, kako domacu, tako svjetsku on danas opredijelio za neku od svojih drama te u cijem bi se vrtu nadahnuo za svima omiljen komad ”San ivanjske noci”? SHAKESPEARE I POLITICKE ZAVRZLAME ”Julije Cezar”, ”Macbeth”, ”Richard III” svjedoce o tome da kad se radi o vladanju ni Machiavellijevi savjeti tiranima nisu dovoljno grubi. Kako u stvarnosti, tako i na njegovoj elizabetinskoj pozornici gotovo da nema nevinih: današnju presumpciju nevinosti zamijenio bi elizabetinskom vremenu tako drag bodež, a skandal u stvarnosti vrlo bi brzo postao skandal na kazališnim daskama - pred nemilosrdnom publikom koja loše glumce gada trulim vocem i povrcem. WILL i TIRANI U nekoj drukcijoj vremenskoj optici, gotovo je izvjesno da bi Donald Trump nadahnuo Shakespearea za neku njegovu dramu (vjerojatnije tragediju nego komediju), a tu bi se zasigurno našli i Vladimir Putin, Tayyip Erdogan, te Kim Jong-Un. Pitanje je samo što bi s.
23:42 
Scott i Bailey [Repris]
Detektivke istražuju ubojstvo imucna covjeka koji se dvostrukim životom izlagao iskorištavanju. Privatno Rachel ima problema zbog trenutka indiskrecije jer se zbunjeni Sean javio na telefon kad ju je zvao muškarac s kojim je provela jednu noc, a nakon što se Ade preseli djevojci, Janet zamoli svoju majku da se doseli k njoj.Uloge: Suranne Jones (Rachel Bailey), Lesley Sharp (Janet Scott), Amelia Bullmore (viša inspektorica Gill Murray), Nicola Walker (Helen Bartlett)Autorice: Sally Wainwright i Diane TaylorPrema ideji Suranne Jones i Sally LindsayScenaristica: Sally WainwrightRedateljica: Morag FullartonProducent: Tom SherryIzvršne producentice: Nicola Shindler i Sally WainwrightProizvodnja: Red za ITVUrednica: Ranka Horvat. Säsong 3. Del 3 av 8.
00:28 
Zakon i red: UK [Repris]
Krvava hotelska soba i ukradena kreditna kartica odvedu Ronnieja i Joea do Charlesa Huttona (James Wilby), pripadnika bogate više klase koji obožava suprugu Camille i kcer Georgiju (Lucy Boynton). Bez trupla teško je potvrditi zlocin, ali uskoro Ronnie i Joe imaju dovoljno dokaza da posumnjaju kako je Georgia rodila u hotelskoj sobi, ali gdje je dijete?Jakeu i Kate dovoljno je teško progoniti Georgiju i njezina decka Rufusa (Greg Austin), ali što je još gore njihov branitelj je stari Jakeov suparnik Maitland Cosby (Joseph Milson). Dok se dokazi protiv mladog para gomilaju, koliko ce daleko Georgijin otac otici da zaštiti kcerinu buducnost?Uloge: Bradley Walsh (Ronnie Brooks), Ben Bailey‐Smith (Joe Hawkins), Paterson Joseph (Wes Leyton), Dominic Rowan (Jacob Thorne), Georgia Taylor (Kate Barker), Peter Davison (Henry Sharpe)Scenarij: Louise IronsideRežija: Joss AgnewUrednica: Ranka Horvat. Säsong 5. Del 6 av 8.
01:14 
Boja strasti [Repris]
Alonso pokušava reanimirati Noru. Rebeca želi Noru prevesti u bolnicu, smješta je u automobil i odveze je ostavljajuci Alonsa iza sebe. Sara kaže Magdaleni da ce se udati za Alonsa nakon što se on rastane od Rebece, te joj se isprica zbog Letyna komentara. Alonso i Lucía dolaze u bolnicu i traže Noru, ali nje ondje nema. Sara nazove sve bolnice u Puebli, ali Nora nije ni u jednoj. Marcela puštaju kuci iz bolnice. U bolnici on susretne Lucíju i kaže joj da su Rebeca i Nora sve isplanirale. Lucía zamoli Marcela da ništa ne govori njezinu ocu do Magdalenine udaje. Ricardo kaže Leticiji da želi da se njih dvoje cešce vidaju, ali ona na to ne pristane. Mario želi da se Ricardo udalji od Leticije. Amador i Rodrigo razgovaraju o Ligiji. Nora se javi na Rebecin mobitel i cuje kako Ricardo nekomu kaže ”ljubavi…”. Originalna prica: José Cuauhtémoc Blanco i María del Carmen Pena Tamayo. Säsong 12. Del 69 av 122. Skĺdespelare: Esmeralda Pimentel.
01:56 
Boja strasti [Repris]
Rebeca nazove Ricarda i zamoli ga da je više ne zove. Lucía želi da Román posjeti Noru jer je pokušala pociniti samoubojstvo tabletama za smirenje koje joj je on propisao. Román kaže da joj ništa nije propisao. Ricardo želi da mu Rebeca dâ novac i upozori je da je na sve spreman ako mu ona ne pomogne. Marcelo je nemiran jer mora reci Alonsu istinu, a Nazario mu savjetuje da priceka s time. Magdalena se uskoro udaje. Nora ne želi da Sara bude u vezi s Alonsom. Ricardo želi da Sara razgovara s Leticijom jer smatra da je vrlo važno da se on i kci upoznaju. Lucía želi da joj Nora kaže istinu o svom navodnom pokušaju samoubojstva jer je analiza pokazala da je Nora popila analgetike. Nora moli Alonsa da joj oprosti što se pokušala ubiti. Rebeca moli Marija da joj pomogne jer je Ricardo iznuduje, a ona mu ne želi dati novac. Nora pokuša poljubiti Marcela, a Lucía je udari i predbaci joj da se ponaša kao njezina majka. Lalo i Vinicio se zakvace jer Lalo misli da Vinicio stoji iza napada na Marcela. Originalna prica: José Cuauhtémoc Blanco i María del Carmen Pena Tamayo. Säsong 12. Del 70 av 122. Skĺdespelare: Esmeralda Pimentel.
02:50 
Heartland [Repris]
Amyn popis klijenata drasticno se smanjio poslije njezine nesrece pa je Lou nagovori da održi nastup kojim najavljuje svoj povratak te tako unaprijedi poslovnu karijeru. U meduvremenu, Ty osjeca da ne može ispuniti ocekivanja i uštedjeti nešto novca za svoju i Amynu buducnost cak ni ako bude radio prekovremeno. Upravo zbog toga Caleb ga uspije nagovoriti da investira novac u nesigurni posao. Uloge: Amber Marshall (Amy), Michelle Morgan (Lou, Amyna sestra), Shaun Johnston (Jack, Amyn i Louin djed), Chris Potter (Tima), Graham Wardle (Ty Borden), Jessica Amlee (Mallory Wells), Kerry James (Caleb Odell), Gabriel Hogan (Peter Morris), Nathaniel Arcand (Scott Cardinal), Alisha Newton (Georgina (Georgie) Crawley)Scenaristica: Pamela PinchRedatelj: Grant HarveyUrednica: Ranka Horvat. Säsong 7. Del 16 av 18.
03:32 
Kod doktora
U ekskluzivnoj reportaži Janice Dickinson odlazi na operaciju raka. Zatim saznajte zašto su organizatori zabava dobili novcanu kaznu od 250 000 $. Uz to, majka kojoj je dojadio neposluh njezina osmogodišnjeg djeteta pokušala ga je ostaviti u bolnici. Pripremite tijelo za sezonu kupacih kostima uz pomoc savjeta strucnjaka za fitness!. Važna vijest za ljubitelje vina! Vaš izbor bijelog ili crnog vina mogao bi utjecati na rizik od dobivanja raka kože!. Säsong 8. Del 124 av 147.
04:13 
Skica za portret [Repris]
04:21 
Fotografija u Hrvatskoj [Repris]
04:31 
Imam problem [Repris]
04:56 
Otvoreno [Repris]
05:41 
Tema dana [Repris]
05:53 (06:38)
Voli me zauvijek
Paulina se naljuti kada ugleda Gonzala i kaže mu da ga mrzi. René i Alan ne razumiju Gonzalovo ponašanje. Mónica se ponovno zaljubi u Gonzala. On joj laže i kaže da se Inés odselila iz kuce. Jaime pristane hospitalizirati Julietu. Pokušala je zavesti Leonela i zatrudnjeti s njime, ali on ju je odbio. Paulina kaže Camilu da Gonzalo ima još jednu obitelj. Mauricio doživi krizu zbog Gonzala. Gastón obeca Paulini da nece nikome reci za Mauriciovu krizu. Paulina bezbrižno hoda ulicom. Motor je sruši, a Adrián joj priskoci u pomoc. Uloge: Camila Sodi (Paulina Murat / Valentina Murat), Osvaldo Benavides (Adrián Olmedo), Leticia Calderón (Inés Murat), Laura Carmine (Nuria Murat), Arturo Peniche (Gonzalo Murat), Alfredo Adame (Alfonso Fonseca), Cecilia Gabriela (Raquel Fonseca), Alejandra Barros (Julieta Olmedo), Alfonso Dosal (Camilo Fonseca) Režija: Lily Garza, Fernando Nesme, Jorge Robles Scenarij: Martha Carrillo, Cristina García Urednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 24 av 142.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se