Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:33 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro
10:24 
Betty i njezine dijagnoze
Na Odjel za prijam dolazi nova zaposlenica. Svi su zbunjeni jer ne samo što zauzima sve više prostora na mjestu Betty Dewald, nego se tako i zove, Betty. Osobito je u šoku dr. Behring, koji se netom izvukao iz žalovanja zbog propuštene prilike s Betty Dewald. I nova je Betty (Annina Hellenthal) svojeglava kao njezina prethodnica, a cak se zna i uhvatiti u koštac s lijecnicima. Lizzy i Taluli isprva nije draga, ali nakon što kod pacijentice sa sumnjom na kamence u žucnome mjehuru prepozna ugroženost i postupi suprotno lijecnickom nalogu te joj tako spasi život, stekla je bodove i kod njih. Dr. Lewandowski najviše je zaokupljen Talulinom trudnocom. Dr. Behring veoma se promijenio nakon odlaska Betty Dewald. Je li doista onakav frajer kako se ponaša? Lizzy je sumnjicava i smatra da je njegovo macisticko prenavljanje puka fasada.Uloge: Annina Hellenthal (Bettina ”Betty” Weiss), Theresa Underberg (Lizzy Riedmüller), Carolin Walter (Talula Pfeifer), Maximilian Grill (dr. Marco Behring), Eric Klotzsch (dr. Tobias Lewandowski), Claudia Hiersche (dr. Helena von Arnstett), Florian Fitz (prof. dr. Alexander von Arnstett), Sybille J. Schedwill (Mechthild Puhl), Lore Richter (dr. Mira Köttner), Ercan Durmaz (Safi Edemir)Scenarist: Klaus RohneRedatelj: Klaus KnoeselUrednica: Ranka Horvat. Säsong 4. Del 1 av 11.
11:11 
Rijec i zivot: Dostojanstvo u demokratskom drustvu
Dostojanstvo u demokratskom društvu Koliko je demokracija farsa, a koliko istinski oblik društvenoga uredenja po mjeri svakoga covjeka?. Civilno je društvo organizirano i kroz udruge. Koliko one usmjeravaju demokraciju po mjeri covjeka?. Na koji nacin postici zajedništvo da demokracija i volja ljudi budu zastupljeni, a zakoni doneseni i provedeni prema njihovim mjerilima? Što svjedoci predsjednik Caritasa Sisacke biskupije mons. Franjo Cuk? Gost je predsjednik Povjerenstva za zaštitu prava pacijenata Grada Zagreba mr. sc. Damir Jukica. Urednik i voditelj: Neno Kužina Redatelj: Davor Boric Bubi Producent: Draško Vrgoc.
11:44 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
Klinika
12:32 
Spone ljubavi
Tijekom zaruka Ana Luisa snima Venturinija i Luciane. Tiagu to zasmeta. Mileide se i dalje odupire Jaderovim udvaranjima. Camila pokušava zavesti dr. Brunu. Aline se ponudi da ce se pobrinuti za pripitoga Tiaga, ali majka joj to zabrani. Helô pita muža zašto ga toliko zanima Magnólia. Helô ugleda kako Jéssica odvodi pijanoga Tiaga sa zabave i odluci ih slijediti. Njih dvoje završe u krevetu, a Tiago Jéssicu zove Isabela. Upadaju Helô i Pedro u sobu. Jéssica im kaže da nije ona prijetnja, nego Isabela. Helô se zabrine jer Tiaga zapravo zanima druga djevojka, a ne njezina kci. Isabela priznaje da je Tiago privlaci, a Flávia i Zelito je tješe. Pedro želi od Tiaga doznati tko je Isabela. Letícia zakljuci da je Jéssica ukrala njezinu narukvicu i Tiagov sat. Ciro i Magnólia razgovaraju o reviziji koja je došla u tvrtku. Policija istražuje pokušaj Faustova ubojstva. Revizori koje je unajmio Pedro dolaze u tvornicu, a Ciru to smeta… Uloge: Cláudia Abreu (Heloísa Marins Bezerra/Helô), Reynaldo Gianecchini (Pedro Guedes Leitao), Vera Holtz (Magnólia Costa Leitao), José Mayer (Sebastiao Bezerra (Tiao)), Thiago Lacerda (Ciro Noronha), Grazi Massafera (Luciane Leitao), Tarcísio Meira (Fausto Leitao), Camila Morgado (Vitória Costa Leitao Noronha), Matheus Fagundes (Eduardo Martins Bezerra (”Edu”)), Cláudia Raia (Salete), Daniel Rocha (Gustavo), Alice Wegmann (Isabela Dias), Bruna Hamú (Camila Leitao), Emanuelle Araújo (Yara Garcia)Redateljice: Natália Grimberg i Denise SaraceniAutori. Säsong 12. Del 19 av 145.
13:22 
Dr. Oz
Pojavila se nova dijete i podigla veliku prašinu u javnosti! Zove se dijeta pegan, a neki je vec nazivaju novom paleo dijetom. Pogledajte može li vam pomoci zaustaviti kronicne upale i vratiti zdravlje, i to u samo 10 dana. ”Prva dama” automobilskih utrka NASCAR, Danica Patrick, otkriva nam kako se uz takav tempo života rješava stresa te govori o svojoj kampanji podizanju svijesti o važnosti brige za zdravlje zbog koje vozi diljem SAD-a.Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 6. Del 152 av 161.
14:06 
Normalan zivot
15:00 
Dobar dan
15:55 
Cuvarice ognjista
Bitka za Britaniju sve je jaca, a žene daju sve od sebe da održe moral na visini. Na plesu koji organiziraju ceški vojnici Joyce Sari daje neželjen savjet, a Pat dode u nezgodnu situaciju kad netko otkrije njezinu vezu s Marekom. Frances sazna da u Peterovom preljubu ima mnogo više nego što je mislila, a Alison mora birati izmedu odanosti prema Frances i tajnog posla za policiju. Steph sve više zabrinjava Stanovo ponašanje na farmi i kako to utjece na Malog Stana. Brindsleyi prime divnu vijest.Uloge: Francesca Annis (Joyce Cameron), Samantha Bond (Frances Barden), Ruth Gemmell (Sarah Collingborne), Claire Rushbrook (Pat Simms), Frances Grey (Erica Campbell), Fenella Woolgar (Alison Scotlock), Leanne Best (Teresa Fenchurch), Mark Bazeley (Bob Simms), Mike Noble (Spencer Wilson), Leila Mimmack (Laura Campbell), Clare Calbraith (Steph Farrow), Edd Stoppard (Will Campbell), Chris Coghill (Stanley Farrow), Alexandre Willaume (Marek Novotny)Autor: Simon BlockScenarist: Simon BlockRedatelj: Robert QuinnUrednica: Ranka Horvat. Säsong 2. Del 3 av 6.
16:42 
TV Kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:21 
Kod nas doma
18:09 
Daj pet(ak)!
U emisiji: The A!. , bmx bandit, tri glumca, modni dizajner koji ce uskoro biti doktor ekonomije, Leon za DJ pultom, grafiteri u Mediki… Voditelji: Lucija Kajic i Ivan Planinic Urednica: Mirna Dvoršcak.
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:45 
Vrijeme
19:48 
Tema dana
20:05 
Prava frekvencija [Repris]
Znanstveno-fantasticni triler. John Sullivan (J. Caviezel) je 36-godišnji depresivni policajac koji se upravo razišao s djevojkom. John živi u obiteljskoj kuci svojih roditelja, a prije 30 godina njegov je otac, vatrogasac Frank (D. Quaid), poginuo spašavajuci unsrecenu ženu u požaru. Ukljucivši staru ocevu amatersku radio-stanicu, John uspostavi vezu s nepoznatim muškarcem, za kojeg ubrzo shvati da je njegov vlastiti otac Frank! John odluci primijeniti svoje današnje spoznaje kako bi promijenio prošlost i spasio ocu život. U tome i uspijeva, ali time pokrece slijed dogadaja koji ce životno ugroziti njegovu majku…Karijera Gregoryja Hoblita podsjeca na onu Michaela Manna. I Hoblit je kao i Mann prvo ime stekao na televiziji, afirmiravši se kao clan kreativnih timova serija Hill Street Blues, Zakon u L.A.-u, Newyorški plavci. Ti su mu angažmani donijeli devet Emmyja pa je nakon toga prešao na film. Za razliku od Manna, koji je odmah startao s osebujnim filmskim projektima, Hoblit se odlucio za siguran debi trilerom ”Iskonski strah” s Richardom Gereom i tada nepoznatim Edwardom Nortonom. Slijedio je fascinantan triler-horor ”Posrnuli”, film zadivljujuce atmosfere u kojem je Denzel Washington ostvario impresivnu ulogu, a potom je došlo najambicioznije ostvarenje dosadašnjeg Hoblitova opusa ”Prava frekvencija”. Producerat år 2000. Regissör: Gregory Hoblit, Skådespelare: Shawn Doyle, Andre Braugher, Melissa Errico, Elizabeth Mitchell, im Caviezel, Dennis Quaid.
22:02 
Spijuniranje kraljevske obitelji
Kada su Wallis Simpson i njezin suprug, nekadašnji engleski kralj Edvard VIII. , stigli u ekskluzivno odmaralište, mislili su da ce se odmoriti u potpunoj privatnosti. Dokumentarni film pokazuje da su njihovu hotelsku sobu ozvucili te da su pripadnici tajne službe prisluškivali njihove telefonske razgovore i snimali svaku rijec. No u ovom slucaju špijuni nisu bili Britanci. Postupali su prema zapovijedima samog americkog predsjednika. Kada su u srpnju 1940. prve njemacke bombe pale na Englesku, Edvard i Wallis stigli su u Lisabon, misleci kako ce ondje biti sigurni od ratnog vihora u Europi. No u maniri Jamesa Bonda svaki je njihov korak potajno pratio špijun kojega su na tajnu misiju poslali iz Londona.Scenarist, producent i redatelj: Paul Elston Produkcija: Brave New Media za Channel 4Odabrala: Mira Vocinkic. Del 2 av 2.
22:57 
Dnevnik 3
23:12 
Sport
23:17 
Vrijeme
23:19 
Vijesti iz kulture
23:30 
Hrvatska za 5
Kako odlicne rezultate postižu izvrsni mladi znanstvenici i ucenici? U emisiji Hrvatska za 5 govore MARKO GRBA, ILIJA SRPAK i MATKO PETROVIC. Temu komentiraju i MARIJA MAGDIC, MARKO SRPAK i NIKOLA DMITROVIC, profesori, ucenici i mentori najboljih. Objavljujemo i priloge iz Rijeke,Varaždina i Zagreba. Urednik i voditelj: Branimir Bilic Pomocnica urednika: Martina Klaic Redatelj: Željko Music.
00:18 
Nijemi svjedok [Repris]
Snajperist zapocinje sablasnu igru macke i miša s policijom, dok se Jack sprijateljuje s maloljetnim sinom jedne od žrtava, nudeci mu utjehu i podršku. U sveopcoj atmosferi straha Thomas pokušava zaštititi svoju kcer Rosie i suprugu Juliju s kojom više ne živi, zatomljujuci poriv da se umiješa u njihove živote. Nikki i Jack pomnije istražuju žrtve ne bi li pronašli skrivene motive ubojice. Istraga polako napreduje zahvaljujuci naporima više inspektorice Jane De Freitas, no tek Jackovo šokantno otkrice u domu jedne od žrtava upucuje ekipu u pravom smjeru i odvodi je do pocinitelja.Uloge: Emilia Fox (dr. Nikki Alexander), Richard Lintern (dr. Thomas Chamberlain), David Caves (dr. Jack Hodgson), Liz Carr (dr. Clarissa Mullery)Scenaristi: Ed Whitmore, Graham Mitchell, Timothy Prager, Matthew Arlidge, Tom Butterworth, Chris HurfordProducentica: Sharon Bloom Izvršna producentica: Phillippa Giles Produkcija: BBCUrednica: Ranka Horvat. Säsong 18. Del 2 av 10.
01:09 
Cuvarice ognjista
Del 3.
01:55 
Don Matteo [Repris]
Del 7.
02:52 
Betty i njezine dijagnoze
Del 1.
03:35 
Skica za portret [Repris]
03:50 
Dr. Oz
Del 152.
04:31 
Kod nas doma [Repris]
05:17 (06:08)
Spone ljubavi
Del 19.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Artiklar

Läs våra artiklar om kvällens program

"Serien handlar om egoism"

”Jag är rik, alltså finns jag" är Philip Drakenmuns motto. Per Andersson som spelar Philip kör mer på "Ta det lugnt, det löser sig".

Katsching - lite pengar har ingen dött av
SVT1,22:00

De vittnade i ”dokumentet”

Dokumentet - sex, sprit och solidaritet
SVT2,20:00

Se fler artiklar

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2018 Comspace
Limetta.se