Streamly
Logga in här
Kom ihĺg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut pďż˝ dagens tv
06:38 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:06 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:06 
Dobro jutro
09:00 
Zaronite s nama: Svjetionik Sveti Ivan - Rovinj
Morske struje donijele su u podmorje jednog od najvecih otoka rovinjskog arhipelaga, Svetog Ivana, najvecu jadransku meduzu morska pluca. Prepoznatljiva je po ljubicastom obrubu bjeline svoga tijela. Na dnu nas je docekao rak kosmej. Redatelj i scenarist: Miro Andric Montaža: Sonja Andracic Snimatelj: Miro Andric Animacija: Marko Gereci Kolorist: Nikola Bišcan Tekst citao: Miljenko Kokot Urednica: Jozefina Stipanicevic Proizvodnja: Car Herc za HRT, 2017. Del 5.
09:12 
Capri [Repris]
Del 10.
10:08 
Zemlje - Ljudi - Pustolovine [Repris]
Lisabon, portugalski Bijeli grad na obali Atlantskog oceana, na ušcu rijeke Tejo, u svojoj je povijesti doživio mnoga zlatna razdoblja, ali morao prevladati i mnoge krize. Glavno obilježje daje mu luka, koja ga je u srednjem vijeku pretvorila u središte europske trgovine i polaznu tocku brojnih istraživackih putovanja i osvajanja. Vasco da Gama isplovio je iz Lisabona na svoje prvo putovanje u Indiju, a tu su mu na povratku 1499. i oduševljeno klicali. A danas? Zašto je glavni grad Portugala toliko privlacan da je kao omiljeno odredište mladih zauzeo prvo mjesto medu europskim gradovima? Zbog osmijeha i ležernosti Portugalaca, pretpostavlja mladi bloger koji je, radi fotografiranja za imidž-kampanju svoga grada, napustio dotadašnji posao u banci. Zbog jedinstvenog svjetla u Lisabonu, kaže strucnjakinja za povijest toga grada koja se ukljucila u program zaštite portugalskih šarenih keramickih zidnih plocica. Zbog sjete, dopunjuje mlada pjevacica koja jednako voli modernu elektronicku glazbu, kao i tradicionalni fado koji i sama izvodi. Zbog morskih plodova iz Atlantskog oceana i prvorazrednih jela koja se od njih pripremaju, kaže zvjezdicama okrunjeni umjetnik kulinarstva. A i zbog velikih valova uz našu obalu, dodaje oduševljena jahacica na valovima. Redateljica Lourdes Picareta i njezina snimateljska ekipa u Lisabonu su razgovarali ponajprije s mladima i pitali ih kakav je njihov odnos prema njihovu gradu. Tako je nastao ovaj dinamicni portret stare europske metropole s mnog. ,. Säsong 9. Del 3 av 26.
10:54 
Jezik za svakoga
11:09 
Glas naroda [Repris]
Novi je radni dan u opcini i nacelnik Mate (Draško Zidar) obavlja važne poslovne razgovore kad ga u tome prekida podtajnik Curic (Damir Poljicak) s neugodnim novostima. Prolazio je kroz troškove opcine u prošlom razdoblju i ustanovio da za dobru polovicu ne postoji pokrice. Nastojeci se ne uzrujavati suviše, nacelnik mladem kolegi staloženo tumaci koncept stavke reprezentacije u budžetu svake normalne institucije, ali tada u ured upada tajnik Pokuda (Frano Maškovic) u posvemašnjoj panici. U zadnji tren mu je javio rodak koji radi u Županiji - dolazi im revizor! Curic je uvjeren da ce svi završiti u Lepoglavi. Mate ostaje miran - uzdaje se u mito. Jedino ga muci hoce li se cijela stvar završiti na vrijeme jer je ženi Terezi (Marijana Mikulic) obecao izlet u Pariz. Cini se da samo Pokuda razumije svu složenost situacije…. ,. Del 4 av 18. Regissör: Dražen Žarkovic, Skĺdespelare: Draško Zidar.
11:45 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:26 
Voli me zauvijek
Julieta bježi iz psihijatrijske bolnice, ozlijedi cuvara, uzme mu pištolj i trci kako bi sprijecila Paulinino i Adriánovo vjencanje. Dolazi na vjencanje i od Nurije sazna da su se vec vjencali. Julieta trci prema mladencima. Oni u vrtu nazdravljaju s uzvanicima. Bijesna Julieta puca u Paulinu, ali Adrián skace da je zaštiti, te je i on smrtno ranjen. Julieta ponovno puca i ranjava Paulinu. Nuria je nešto dalje od mjesta dogadaja. Ima Gonzalov pištolj i želi ubiti Valentinu i Mauricija, a zapravo ranjava Alfonsa. Nastane veliko komešanje. Inés pozli kada ugleda Paulinu i Adriána nasmrt ranjene. Dolazi vozilo hitne i brzo ih prevezu u bolnicu. Dolaze onamo živi, ali izdahnu na bolnickom krevetu držeci se za ruke. Uloge: Camila Sodi (Paulina Murat / Valentina Murat), Osvaldo Benavides (Adrián Olmedo), Leticia Calderón (Inés Murat), Laura Carmine (Nuria Murat), Arturo Peniche (Gonzalo Murat), Alfredo Adame (Alfonso Fonseca), Cecilia Gabriela (Raquel Fonseca), Alejandra Barros (Julieta Olmedo), Alfonso Dosal (Camilo Fonseca) Režija: Lily Garza, Fernando Nesme, Jorge Robles Scenarij: Martha Carrillo, Cristina García Urednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 68 av 142.
13:09 
Zaronite s nama: Svjetionik Sveti Ivan - Rovinj [Repris]
Morske struje donijele su u podmorje jednog od najvecih otoka rovinjskog arhipelaga, Svetog Ivana, najvecu jadransku meduzu morska pluca. Prepoznatljiva je po ljubicastom obrubu bjeline svoga tijela. Na dnu nas je docekao rak kosmej. Redatelj i scenarist: Miro Andric Montaža: Sonja Andracic Snimatelj: Miro Andric Animacija: Marko Gereci Kolorist: Nikola Bišcan Tekst citao: Miljenko Kokot Urednica: Jozefina Stipanicevic Proizvodnja: Car Herc za HRT, 2017. ,. Del 5.
13:19 
Seoska gozba
U petoj emisiji put nas vodi u Novo Selo Palanjecko nedaleko Siska, na OPG Veselic i našoj vrijednoj domacici Tihani. Njihovo gospodarstvo smješteno je na rubu parka prirode Lonjsko polje, u nestvarno lijepom krajoliku u kojem stada domacih životinja s dolaskom proljeca i povlacenjem vode sve do jeseni slobodno pasu. Veselici su nadaleko poznati proizvodaci ekološkog voca i povrca, a njihov džem od ekojagoda polako osvaja cijelu Hrvatsku. Uz kucu u kojoj žive Veselici su preuredili i konzervirali jednu staru posavsku drvenu kucu u nastojanju da od zaborava sacuvaju iznimnu etnografsku baštinu ovog kraja. Tihana Veselic svojim je gošcama za predjelo pripremila juhu od hokaido tikve posluženu s prepecenim kockicama kruha, bucinim uljem i sjemenkama. Za glavno jelo na stol je iznesen smud s krumpirom i vrhnjem, a za desert domaca štrudla s jabukama i sirom. A kako su reagirale gošce iz Dalmacije i Istre, koje su prvi put probale rijecnu ribu, svakako pogledajte u petoj epizodi Seoske gozbe. Animirana špica: Fabrika, Sarajevo Originalna glazba: Duško Šegvic. Säsong 1. Del 5 av 7.
14:06 
Trznice - trbuh grada [Repris]
Gledati kumice kako prodaju košare pune povrca i sira na štandovima zagrebackog Dolca je kao putovati kroz vrijeme. One dolaze u grad i prodaju ono što su uzgojile u svojim vrtovima. Hrvatska je posljednja zemlja koja se prikljucila Europskoj uniji, a posjet ovdašnjoj tržnici najbolji je spoj istocne i zapadne Europe u jednom prizoru i zalogaju. Pored voca, povrca i svježe ribe iz Jadranskog mora, Dolac ce vas iznenaditi medunarodno nagradivanim ovcjim sirom s otoka Paga, tradicionalno uzgojenim puricama na obroncima Zagrebacke gore te mikropovrcem i jestivim klicama punih vitamina. Redatelji: Stefano Tealdi / Dana Budisavljevic Produkcija: Stefilm International u suradnji sa ZDF/ARTE, RAI, RSI, HRT. ,. Säsong 2. Del 5 av 5.
15:02 
Mjesto pod suncem - Ostati ili otici [Repris]
Zaposlen mladi par, Marc i Lucy Champ, sanjaju o tome da sa svojim jednogodišnjim sinom vikendima i praznicima pobjegnu od užurbanog nacina života. No dvoume se izmedu istocnog Devona gdje je Marc odrastao, i suncane Španjolske koju preferira Lucy. Odabrala: Mira Vocinkic. ,. Säsong 7. Del 5 av 30.
15:55 
Detektiv Murdoch [Repris]
Wendell Merrick ubijen je u crkvi na dan svog vjencanja s Eunice McGinty. Isprva se cini da je motiv ubojstva pljacka. Ali otac Franks sjeti se da je cuo kako se Wendell prije vjencanja svadao sa svojim kumom Lawrenceom Braxtonom. Kako se sumnja okrece prema Braxtonu, istraga dobiva neocekivani obrat kad obdukcijski nalaz otkrije da je Wendell bio homoseksualac - što Brackenreida dovodi do zakljucka da je Wendella ubio ljubavnik. Dok se traže potencijalni kandidati, ukljucujuci Braxtona, Murdoch pocinje vjerovati da je pitanje Wendellove seksualnosti skrenulo istragu s pravog puta. Glavne uloge: Yannick Bisson (detektiv William Murdoch), Hélene Joy (dr. Julia Ogden), Thomas Craig (inspektor Brackenreid) i Jonny Harris (policajac Crabtree) Gostujuci glumci: Joel Keller (Thomas Merrick), Waneta Storms (Eunice McGinty), James Gallanders (otac Franks), Natalie Radford (Daisy Hanson), Steve Cumyn (Lawrence Braxton) Scenarist: Janet MacLean Redatelj: Don McBrearty Urednica: Ranka Horvat. ,. Säsong 1. Del 5 av 13.
16:42 
TV Kalendar [Repris]
16:54 
Cesarica - hit godine [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:09 
Vrijeme
17:10 
HAK - promet info
17:13 
Bonton: U hotelu [Repris]
Spremate li se možda za neku novu avanturu ili kraci izlet za vikend?. Pri upoznavanju nove okoline, prostora ili objekta svima nam je zajednicka osobina da na nove ljude želimo ostaviti najbolji dojam. Kako u tome uspjeti i postici da smo jedni od gostiju na koje zaposlenici ugostiteljskih objekata ne kolutaju ocima, otkrijte u današnjoj epizodi. Scenarij: Janja Pilic i Matea Šaric Režija: Matea Šaric Direktori fotografije: Igor Kneževic i Davor Šaric Voditeljica: Franka Klaric. ,.
17:21 
Hrvatska uzivo
18:12 
Igre moci
Elizabeth shvaca da je nepoželjna u krugu najbližih predsjednikovih suradnika nakon što se nije složila s njegovim odgovorom na sve vece napetosti u odnosu s Rusijom. Zajedno s Henryjem mora se pozabaviti posljedicama objavljivanja inkriminirajucih fotografija Stevie i Harrisona te pokušati zaštititi svoju kcer od medija. Uloge: Téa Leoni (Elizabeth McCord), Tim Daly (Henry McCord), Bebe Neuwirth (Nadine Tolliver), Željko Ivanek (Russell Jackson), Patina Miller (Daisy Grant), Erich Bergen (Blake Moran), Geoffrey Arend (Matt Mahoney), Kathrine Herzer (Alison McCord), Evan Roe (Jason McCord), Wallis Currie-Wood (Stephanie ”Stevie” McCord), Keith Carradine (predsjednik Conrad Dalton) Scenaristica: Joy Gregory Redatelj: Felix Alcala Urednica: Ranka Horvat. Säsong 2. Del 4 av 23.
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:41 
Vrijeme
19:44 
Tema dana
20:01 
turizam.hrt
Sve novosti iz turizma tijekom cijele ljetne turisticke sezone petkom u 20.00 gledatelji ce moci doznati u novoj emisiji turizam.hrt. Emisiju ce uredivati i voditi Senka Mošnja i Ivica Đuzel. Poput Turisticke klase, koja se cijele godine emitirala na Cetvrtome programu Hrvatske televizije, i emisija turizam. hrt otkrivat ce najzabavnija ljetovališta i pratiti najvažnija turisticka zbivanja uz obalu i na otocima, ali i u unutrašnjosti Republike Hrvatske. Cilj je ljetnih polusatnih turistickih emisija izazvati pozitivne reakcije i potaknuti što više ljudi da pridonesu promjeni svijesti i aktivnomu osmišljavanju naše turisticke buducnosti te ih potaknuti na razmišljanje o ulozi turizma danas i sutra. 1. emisija: U prvom ljetnom izdanju turizam.hrt otkriva sjajne lipanjske turisticke rezultate u Hrvatskoj, male ali jako uspješne privatne iznajmljivace u šibenskome zaledu, nove dugoocekivane korculanske turisticke kapacitete i svjetski poznato pelješko ”vino iz amfora”. Ekskluzivno iz daleke Koreje objavljujemo pricu kako Korejci svoje bogato kulturno naslijede pretvaraju u turisticko blago… Urednik i voditelj: Ivica Đuzel.
20:34 
Kennedyji povjerljivo: Prokletstvo
Prica o najpoznatijoj i najkontroverznijoj americkoj obitelji. Od okrutnih bostonskih ulica s pocetka 20. stoljeca, preko vašingtonskih odaja moci, Wall Streeta i Hollywooda, serija pripovijeda o velikim trijumfima, ali i ljudskim slabostima, pogreškama i tragedijama. Svaka jednosatna epizoda o Kennedyjima zasebna je i samostalna te donosi suvremeni pogled na bogatu povijest te obitelji. U nekim epizodama naglasak je na povijesnim dogadajima, a u nekima na psihološkim aspektima. Kontroverze nisu uljepšane, ali nema ni jeftinog senzacionalizma. Vidjet cemo i dirljive trenutke koji nam ne pricaju pricu samo o Kennedyjima nego i o Americi koja im je povjerila status 'prve obitelji' gotovo cijelo jedno stoljece. U cak deset sati dosad nevidenog materijala o Kennedyjima govore mnogi, od Lawrencea O'Donnella, preko prijatelja JFK-a, do Rona Galelle, najpoznatijeg americkog paparazza. Naslovi epizoda: Obiteljsko prokletstvo, Braca: Jack, Bobby i Ted, Jack i Jackie, Zataškavanja u Bijeloj kuci, Izgled Kennedyja, Bogatstvo Kennedyja, Obiteljske tajne, Ozloglašeni slucajevi, JFK mladi te Naslijede/Novi naraštaj. 1. epizoda Bizarne nesrece, prerane smrti… Kako je toliko nesreca snašlo tu obitelj? Je li rijec o prokletstvu? Ili je možda riskiranje kojim su postali milijarderi i predsjednici ujedno izložilo obitelj opasnosti? Izvršni producenti: Steven Michaels, Jonathan Koch, Ryann Lauckner, Rebekah Fry, Philip Kruener Produkcija: Asylum Entertainment za ReelzChannel Network Godi. Del 1 av 10.
21:18 
Kuca od karata
Politicka drama Kuca od karata, ovjencana s dva Zlatna globusa i 6 Primetime Emmyja, uz još brojne nominacije i nagrade, vraca se željno ocekivanom petom sezonom. Dok napetost u Bijeloj kuci raste, Frank Underwood (Kevin Spacey) i Claire Underwood (Robin Wright) i dalje manevriraju svojim politickim karijerama i preusmjeravaju odnose, a pogotovo medusobne. Peta sezona Kuce od karata nastavlja gdje je cetvrta stala: usred napete predsjednicke kampanje koja je Underwoode suprotstavila energicnom republikanskom skorojevicu Willu Conwayu (Joel Kinnaman). Gledatelji ce pratiti rasplet zahuktalih kampanja, a vidjet ce i koji ce se sve savezi zbog toga raspasti. Najvece je pitanje možda hoce li Frank i Claire uspjeti održati svoju vezu. U Bijeloj kuci Franku Underwoodu se pridružuje njegov odani šef kabineta Doug Stamper (Michael Kelly), ministrica vanjskih poslova Catherine Durant (Jayne Atkinson), tajnik za odnose s javnošcu Seth Grayson (Derek Cecil), savjetnica LeAnn Harvey (Neve Campbell) i pisac govora Tom Yates (Paul Sparks). Ali u ovoj sezoni veliki pokretaci radnje bit ce oni izvana: sve ogorcenije biracko tijelo, tim istraživackih novinara te politicki operativci iz ”države u državi”. Kad su Underwoodi naciji najavili da se pripremi za rat protiv ICO-a u cetvrtoj sezoni, izazvali su podjednako i nove saveznike i protivnike. U ovoj sezoni pojavljuju se Mark Usher (Campbell Scott) i Jane Davis (Patricia Clarkson), dvoje velikih mocnika koji izbjegavaju publicitet i cije ambi. Säsong 5. Del 1 av 13.
22:11 
Dnevnik 3
22:26 
Sport
22:31 
Vrijeme
22:33 
Vijesti iz kulture
22:45 
Cesarica - hit godine [Repris]
22:50 
Eurojackpot
Sanjate o najvecim dobicima? Uz Eurojackpot na Hrvatskoj radioteleviziji, vaši snovi postaju stvarnost! U 25. kolu igramo za Eurojackpot koji iznosi 214.000.000,00 kn. Veselje dobitka s vama išcekuje Mirna Maras!.
22:57 
Zenskar [Repris]
Romanticna komedija. Naociti Nikki (A. Kutcher), narcisoidan mladi žigolo iz Los Angelesa, uživa u životu na visokoj nozi koji mu omogucuju brojne veze sa ženama cija srca s lakocom osvaja i slama. No kad upozna atraktivnu Samanthu (A. Heche), privlacnu sredovjecnu pravnicu koja bi mu mogla pružiti sve što poželi, Nikki ce se odjednom naci u neobicnoj situaciji. Ubrzo nakon susreta sa Samanthom on upozna i mladu konobaricu Heather (M. Levieva), romanticnu djevojku u koju ce se možda i prvi put iskreno zaljubiti. Dok Samanthu bezobzirno vara s više djevojaka, od svoje prijateljice Emily (R. Blanchard) do lijepe Christine (S. Rockwell), Nikki shvaca da za Heather konacno osjeca ono pravo. A za pomoc u traženju izlaza iz teške situacije obratit ce se i svom prijatelju Harryju (S. Stan), koji bi mu trebao pomoci osvojiti Heather. Uloga u romanticnoj komediji darovitog Davida Mackenzieja (Mladi Adam, Osjetila ljubavi), producenta, scenarista i redatelja višestruko nominiranog za škotsku inacicu prestižne nagrade BAFTA, koji je za rad na hvaljenoj romanticnoj drami ”Hallam Foe” 2007. nagraden Srebrnim medvjedom za glazbu te nagradom FIPRESCI na festivalu u Motovunu, kao da je pisana za popularnog Ashtona Kutchera. Glumac specijaliziran za uloge dobrodušnih ali lakomislenih i egoisticnih zavodnika kakve je tumacio u filmovima ”Kci mog bossa”, ”Nešto poput ljubavi”, ”Dok nas jackpot ne rastavi” i ”Dan zaljubljenih”, kao i u humoristicnoj hit seriji ”Dva i pol muškarca” u kojoj je zam. ,. Regissör: David Mackenzie, Skĺdespelare: Ashton Kutcher, Anne Heche, Margarita Levieva, Sebastian Stan, Ashley Johnson, Sonia Rockwell, Rachel Blanchard, Shane Brolly, Eric Balfour, Maria Conchita Alonso, Derek Carter, Jordan Black, Dan Levine.
00:33 
Crna lista [Repris]
Liz se priprema za sudenje, a Red mora dati sve od sebe da je zaštiti od Kabale. Red se pritajio sa Samar, Aramom i ostatkom tima koji je okupio kako bi raskrinkao Kabalu, a Ressler prati Liz do saveznog suda u Zapadnoj Virginiji na citanje optužnice, nakon cega bi je trebali prebaciti u Fort Meade gdje ce cekati sudenje za veleizdaju i ubojstvo. Dok je Liz na sastanku s braniteljicom Allison Gaines, Red je nazove kako bi joj porucio da poduzimaju sve da je zaštite. Laurel Hitchin, medutim, uvjerava ravnatelja da Liz na sud nece ni stici te dogovara posljednje detalje plana prema kojem bi jedan od zaštitara na sudu izvršio atentat na Liz. Uloge: James Spader (Raymond ”Red” Reddington), Megan Boone (Liz Keen), Diego Klattenhoff (Donald Ressler), Ryan Eggold (Tom Keen), Harry Lennix (Harold Cooper), Amir Arison (Aram Mojtabai), Mozhan Marnò (Samar Navabi), Hisham Tawfiq (Dembe Zuma), Christine Lahti (Laurel Hitchin), David Strathairn (ravnatelj) Redatelj: John Terlesky Scenarist: Lukas Reiter Urednica: Ranka Horvat. ,. Säsong 3. Del 10 av 23.
01:14 
Zlocinacki umovi [Repris]
Kad se u Nevadi pojave smrznuta tijela koja plutaju u vodi, Jedinica za bihevioristicke analize pocne sumnjati na to da su žrtve možda bile clanovi iste sekte. Takoder, JJ se suocava sa starim demonima lanjske otmice i mucenja. Grant Show je u gostujucoj ulozi vode sekte Coltona Granta, a Faran Tahir se opet pojavljuje u ulozi Tivona Askarija koji je u prošloj sezoni oteo JJ. Uloge: Joe Mantegna (David Rossi), Thomas Gibson (Aaron Hotchner), Shemar Moore (Derek Morgan), Matthew Gray Gubler (dr. Spencer Reid), A.J. Cook (Jennifer ”JJ” Jareau), Kirsten Vangsness (Penelope Garcia), Jennifer Love Hewitt (Kate Callahan) Scenarist: Breen Frazier Redateljica: Tawnia McKiernan Urednica: Ranka Horvat. ,. Säsong 10. Del 11 av 23.
01:55 
Treci element [Repris]
02:40 
Biljeske o jeziku [Repris]
02:57 
Dragocjeni biser [Repris]
Hilda dolazi k Toniju na kavu. Viktor poljubi Sílviju. Davi dolazi u pansion. Gertrude govori Ernestu da je Iolanda prodala ogrlicu s briljantima. Pérola doživi viziju eksplozije. Iolanda zamoli Lauru da joj pomogne. Lola pozove Fabrícija na veceru. Toni poljubi Hildu. Hilda pjeva na tatinom rodendanu. Mundo i Fabrício odlaze u bolnicu vidjeti radnike koji su stradali u eksploziji. Hilda otkrije da je Toni ozlijeden. Uloge: Bruno Gagliasso (Franz Hauser), Bianca Bin (Amélia Fonseca Hauser), Mel Maia (Pérola Fonseca Hauser), Carolina Dieckmann (Iolanda López Fonseca), Domingos Montagner (Raimundo Fonseca, Mundo), Nathália Dill (Sílvia Lemos Zampari Hauser), Rafael Cardoso (Viktor Hauser), Luiza Valdetaro (Hilda Hauser Baldo), Thiago Lacerda (Antônio Baldo Toni)), Mariana Ximenes (Aurora Lincoln), Ana Lúcia Torre (Gertrude Ducke Hauser), Caio Blat (Sonan Gyatso), Letícia Spiller (Lola Garde), Carmo Dalla Vecchia (Manfred Ducke López) i José de Abreu (Ernest Hauser) Redatelji: Richardo Waddington, Amora Mautner Scenaristi: Duca Rachid, Thelma Guedes Urednica: Ranka Horvat. ,. Säsong 12. Del 23 av 110.
03:44 
Dragocjeni biser [Repris]
Franz prizna da je kriv za eksploziju. Hilda potajno izlazi iz kuce kako bi posjetila Tonija. Aurora dolazi u Valterovu kucu. Ernest odluci udaljiti Franza iz tvornice. Aurora se svlaci u klubu, a Valter joj poslije kaže da nece morati platiti. Lola otkrije da je Aurora u njezinoj garderobi. Franz odluci odvesti Pérolu na Himalaju. Sílvia se svlaci kako bi je Viktor naslikao. Iolanda vidi Munda kako ljubi Dáliju. Uloge: Bruno Gagliasso (Franz Hauser), Bianca Bin (Amélia Fonseca Hauser), Mel Maia (Pérola Fonseca Hauser), Carolina Dieckmann (Iolanda López Fonseca), Domingos Montagner (Raimundo Fonseca, Mundo), Nathália Dill (Sílvia Lemos Zampari Hauser), Rafael Cardoso (Viktor Hauser), Luiza Valdetaro (Hilda Hauser Baldo), Thiago Lacerda (Antônio Baldo Toni)), Mariana Ximenes (Aurora Lincoln), Ana Lúcia Torre (Gertrude Ducke Hauser), Caio Blat (Sonan Gyatso), Letícia Spiller (Lola Garde), Carmo Dalla Vecchia (Manfred Ducke López) i José de Abreu (Ernest Hauser) Redatelji: Richardo Waddington, Amora Mautner Scenaristi: Duca Rachid, Thelma Guedes Urednica: Ranka Horvat. ,. Säsong 12. Del 24 av 110.
04:32 
Skica za portret [Repris]
04:40 
Fotografija u Hrvatskoj [Repris]
04:53 
turizam.hrt [Repris]
05:23 (06:10)
Dinastija [Repris]
Porota osudi Blakea na dvije godine uvjetno. Kad ga pitaju kako ce to utjecati na Denver-Carrington, Blake tvrdi da ce posao teci uobicajeno iako se brine koliko ce povjerenja dionicari imati u osudenog ubojicu. Krystle izjavi ljubav mužu i vrati mu se. Fallon krivi pomajku za osudujucu presudu. Claudia dozna da je Blake platio njezine bolnicke racune. Steven kaže Claudiji da je voli i isprica joj se. Alexis moli Blakea da oprosti Stevenu. Blake je optuži da ga je pretvorila u maminog sina. Blake otpusti vozaca Michaela i naredi Fallon da se pristojno ponaša. Blake u svadi ošamari Stevena i kaže mu da ce ga izbaciti iz oporuke. Potresena Krystle padne. Dok ceka lijecnika, kaže Baleku da je možda trudna. Unatoc Blakeovu protivljenju, Alexis se useljava u svoj stari studio na imanju Carringtona. ,. Säsong 2. Del 2 av 22. Regissör: Gabrielle Beaumont, Skĺdespelare: John Forsythe.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se