Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut på dagens tv
06:06 
Klasika mundi: Anne-Sophie Mutter i Berlinska filharmonija pod ravnanjem Sir Simona Rattlea [Repris]
Silvestarski koncert berlinskih filharmonicara tradicionalni je svecani koncert, a održava se u njihovoj maticnoj koncertnoj dvorani. Pod ravnanjem šefa dirigenta Sir Simona Rattlea, zajedno s karizmaticnom violinisticom Anne-Sophie Mutter, pripremili su raznolik repertoar. Pored zanimljive Chabrierove uvertire iz opere ” Zvijezda” (L' etoile) i Massenetove egzoticne suite (izbor stavaka) za orkestar pod nazivom ”Le Cid”, pogledajte izvedbu dvaju popularnih djela iz violinske literature - Introdukciju i rondo capriccioso op. 28 C. Saint-Saënsa i koncertnu rapsodiju Tzigane Mauricea Ravela. Urednica: Marija Ramljak.
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:06 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:06 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:10 
Tulsa [Repris]
Akcijski film/drama. Radnja se zbiva dvadesetih godina prošlog stoljeca u Oklahomi, u vrijeme otkrica nafte. Cherokeen (S. Hayward) otac ubijen je u sukobu s naftnom kompanijom zbog stoke koja mu je stradala, a ona je spremna na osvetu. Uz pomoc geologa Brada Bradyja (R. Preston) i prijatelja iz djetinjstva Jima Redbirda (P. Armendáriz) Cherokee dode do svojih izvora. Kad su potekli nafta i novac, pocela su neslaganja…Film je nominiran za Oscara za specijalne efekte. Regissör: Stuart Heisler, Skådespelare: Robert Preston, Pedro Armendáriz, Susan Hayward.
10:34 
Kucni ljubimci
Ovu vas subotu vodimo u Muzej gljiva u Zagrebu. Osnivac muzeja upoznat ce nas sa svojim psima pasmine lagotto romagnolo. Simpaticni kovrcavi psi idealni su kucni ljubimci, ne linjaju se i prirodno su talentirani za pronalazak tartufa. Predstavljamo i pasminu ruskog hrta te norvešku šumsku macku. Što je potrebno za uzgoj kunica, koja je prednost parka za pse u susjedstvu? Zašto je gledateljica Evelin trajno udomila dva koker španijela i sijamsku macku? Ne bacajte petarde, one mogu biti smrtonosne za mnoge životinje.Volite svoje kucne ljubimce. Autor i voditelj: Antun PonošUrednica: Maja Tokic.
11:07 
Duhovni izazovi
11:40 
TV kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
HAK - promet info
12:25 
Veterani mira
13:15 
Potrosacki kod
13:46 
Prizma - multinacionalni magazin
14:35 
Crno-bijeli svijet
14:37 
Crno-bijeli svijet [Repris]
Travanj je 1982. godine. Dok Dinamo ide prema tituli prvaka, Žac i Nenad vode bitku s jedinicama u školi, a Dominikova borba s nestašicom goriva i kolegama postaje sve složenija. Leo je unio nemir u Unin sastav, Jura i dalje bezuspješno pokušava doci u kontakt s Jagodom, a zahvaljujuci komicnom spletu okolnosti Marina i Kipo ponovno su se našli u istoj prici… Glume: Filip Ridicki, Slavko Sobin, Jelena Miholjevic, Franjo Kuhar, Anica Dobra, Sreten Mokrovic, Karlo Maloca, Kaja Šišmanovic, Sara Stanic, Alan Katic, Tena Nemet Brankov, Silvio Vovk, Ivan Validžic i dr.Autor i redatelj: Goran KulenovicScenaristi: Renato Baretic i Goran KulenovicUrednik: Hrvoje Ivankovic. Säsong 2. Del 9 av 12.
15:29 
Profesija: glazbenik - Doktore
Svaki poziv nosi i odredene rizike. Tako je i glazbenicki poziv podložan odredenim ozljedama i bolestima. Više o njima i kako ih prevenirati saznajte u 7. emisiji serije ”Profesija: glazbenik”. Gosti: Davor Gobac, Neven Frangeš, Aki Rahimovski, Meri Cetinic, Vanna, Zdenka Kovacicek, Tedi Spalato, Damir Kedžo, Emilija Kokic, dr. med. Martina Radetic, Marijan Ban, Predrag Martinjak - P'eggy, Ivan Pešut, Goran Koncar, Neno Belan i Sandro Bastijancic Scenarij, režija, montaža: Neven Frangeš, Sandra Polic Živkovic, Olja Dešic, Branimir Rogoznjan Voditelji: Mirela Priselac - Remi i Neven Frangeš. Del 7 av 10.
16:01 
Slatka kuharica
Za slasnu splitsku tortu najvažnije su namirnice od kojih se priprema, a to su uvijek domace: smokve, groždice, jaja, bademi i limun. Tako kaže Tea Mamut, Petrina kolegica koja ce je u ovoj epizodi uvesti u slatke tajne recepata splitskih baka. Koje tajne su podijelile dvije profesionalne slasticarke, saznajte u sedmoj epizodi Slatke kuharice.Autorica serije: Maja PekVoditeljica: Petra JelenicScenarist: Siniša PavicProducenti: Maja Pek i Danijel PekIzvršna producentica: Tamara BabunRedatelji: Maja Pek i Filip Filkovic PhilatzUrednica: Ljiljana Vuglac. Säsong 2. Del 7 av 20.
16:23 
Lovac na bilje
Rijeka Krka izvire u podnožju planine Dinare blizu Knina, a utjece u Jadransko more kraj Šibenika. Sa svojih sedam sadrenih slapova Krka je prirodni i krški fenomen. Najljepši tok te rijeke, kao i donji tok rijeke Cikole, proglašen je 1985. godine Nacionalnim parkom Krka. Na tom podrucju nalaze se mnogi kulturnopovijesni spomenici: rimski vojni logor Burnum, starohrvatske utvrde, franjevacki samostan na Visovcu, manastir sv. Arhandela, srednjovjekovne mlinice i spomenici industrijske arhitekture. Spektakularne zracne snimke otkrivaju nam iznimnu ljepotu toga prostora u kojem upoznajemo bogati i raznoliki biljni svijet kao što je bijeli kokotac, japanski dud, poljski jasen, bršljan, dalmatinski zvoncic i kositrenica. Autori serije: Anton Rudan i Filip Filkovic Philatz Scenarist i redatelj: Filip Filkovic Philatz Voditelj: Anton Rudan Direktor fotografije: Tomislav Krnic Snimatelji: Tomislav Krnic i Saša Tufegdžic Montažer: Marko Šuvak Martinovic Glazba: Tomislav Šušak i Stjepan Tribuson Autor špice i grafika: Filip Filkovic Philatz Zracne snimke: Saša Tufegdžic Snimatelj zvuka: Saša Tufegdžic Savjetnik za bilje: Juraj Boljat Izvršni producenti: Ozren Pleše i Tamara Babun Producenti: Maja Pek i Danijel Pek Urednica: Gordana Mrden Proizvodnja: Antitalent za HRT. Säsong 2. Del 7 av 12.
16:46 
TV kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:17 
Fotografija u Hrvatskoj - fotografska obitelj Smokvina
U obitelji Smokvina fotoaparat je bio svakodnevno prisutan. Otac Abdon, jedan od osnivaca predratnog fotokluba Sušak, uvijek je tragao za motivima a svoju je strast prenio i na sinove Miljenka i Ranka. Nakon prvih fotoreportaža, nastalih tijekom dugih putovanja morima, Miljenko pocinje portretirati arhitekturu, propituje formu i razlicite nacine njezine interpretacije te radi seriju ulicnih znakova. Ranko, bliži eksperimentu i konceptualnom pristupu, radi reportažnu i dokumentarnu fotografiju. Prvu zajednicku izložbu fotografija Abdon, Miljenko i Ranko Smokvina imaju 1969., u Rijeci. Urednica: Ana Marija Habjan.
17:31 
Lijepom nasom: Donja Stubica (2.dio)
U drugoj emisiji snimljenoj u Donjoj Stubici nastupaju: KUD Matija Gubec - Gornja Stubica, Pet za pet, ŽVS KUD-a Stubica, ŽVA Fiola, Crleni lajbeki, Irena Grden, Vinski brati, KUD Laz - Laz Bistricki, Kumovi, Barbara Suhodolcan, Maja Šuput, kvartet Gubec i prof. Dinko Berovic, Vinski brati, Ivan Zak, Dubravko Šimek, Adam Koncic i Rajko Suhodolcan. Pozdravi mi Stubicu, Vužgi jenu luc, Peharcek moj, Ružo moja crvena, Gruda dedovine, Tam gde zora zori - neke su od pjesama koje cemo cuti u današnjoj emisiji.Od redoviti rubrika, Baština nas vodi u posjet Muzeju krapinskog pracovjeka, a Etno u jednu tradicionalnu zagorsku kucu.Urednik i voditelj: Branko UvodicProducent: Zdravko SandrinRedatelj: Vladimir Košcevic.
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:43 
Vrijeme
19:46 
Tema dana
20:00 
Loto 7/39
20:08 
Prica o igrackama
Animirano-racunalni crtic u kojem igracke vrlo uzbudljivo žive kad nema ljudi u njihovoj blizini. Andyjeva najdraža igracka je kauboj Woody sve dok u kucu ne stigne svemirski rendžer Buzz. Hoce li Buzz zauzeti Woodyjevo mjesto u Andyjevom srcu? Hoce li se suparnici zbližiti kad ih snade nevolja?. Koje sve pustolovine ocekuju Andyjeve igracke? Iz animacijskog studija ”Pixar” prije više od dvadeset godina stigla je ”Prica o igrackama”, prvi film koji je koristio potpunu racunalnu animaciju, i redatelju Johnu Lasseteru donijela Oscara za specijalna postignuca. Crtic je pokrenuo lavinu dodatne proizvodnje i postigao prilican komercijalni uspjeh od igracaka, videoigrica, tematskih parkova te novih nastavaka: ”Prica o igrackama 2” (1999.) i Prica o igrackama 3” (2010.). Ocekuje se još jedan nastavak koji bi se trebao pojaviti 2019.U originalnoj verziji glasove glavnim likovima posudili su Tom Hanks i Tim Allen, a HTV ce prikazati ”Svijet igracaka” sinkroniziran na hrvatski jezik.Redatelj: John Lasseter.
21:32 
Dnevnik 3
21:47 
Vijesti iz kulture
21:55 
Sport
21:58 
Vrijeme
22:06 
Postena igra
Biografski film/drama/triler. Valerie Plame (N. Watts) radi za CIA-ju kao tajna agentica. Jednog dana njezin je identitet otkriven, a to joj dovodi u pitanje karijeru i brak…Snimljeno prema knjizi Josepha Wilsona ”The Politics of Truth: Inside the Lies that Led to War and Betrayed My Wife's CIA Identity: A Diplomat's Memoir”. Regissör: Doug Liman, Skådespelare: Sean Penn, Sonya Davison, Naomi Watts.
23:53 
Tony Bennett i Lady Gaga - Cheek to Cheek uzivo [Repris]
Ovo je pomno odabrana zbirka standarda džeza koje izvode Tony Bennett i Lady Gaga s njihova hvaljenog albuma ”Cheek To Cheek” koji je dospio na prva mjesta ljestvica. Rijec je o snimci koncerta od 28. srpnja 2014, održanog u Frederick P. Rose Hallu njujorškog Lincoln Centera. Ova se posebna vecer emitirala kao dio PBS-ova Arts Fall Festivala 2014, nazvanog ”Sjajne izvedbe”.Tada su izveli: ”It Don't Mean A Thing (If It Ain't Got That Swing)”, ”Sophisticated Lady”, ”Lush Life” te ”Anything Goes” s hvaljenog albuma Tonyja Bennetta i Lady Gage pod nazivom” Cheek To Cheek”.Zvijezde su nastupile u pratnji orkestra od 39 glazbenika pod ravnanjem Jorgea Calandrellija.TV redatelj: David HornOdabrala: Mira Vocinkic.
00:53 
Tulsa [Repris]
Akcijski film/drama. Radnja se zbiva dvadesetih godina prošlog stoljeca u Oklahomi, u vrijeme otkrica nafte. Cherokeen (S. Hayward) otac ubijen je u sukobu s naftnom kompanijom zbog stoke koja mu je stradala, a ona je spremna na osvetu. Uz pomoc geologa Brada Bradyja (R. Preston) i prijatelja iz djetinjstva Jima Redbirda (P. Armendáriz) Cherokee dode do svojih izvora. Kad su potekli nafta i novac, pocela su neslaganja…Film je nominiran za Oscara za specijalne efekte. Regissör: Stuart Heisler, Skådespelare: Robert Preston, Pedro Armendáriz, Susan Hayward.
02:11 
Fotografija u Hrvatskoj - fotografska obitelj Smokvina [Repris]
02:23 
Medu vukovima [Repris]
Drama. Istinita drama o Marcosu Rodriguezu Pantoji, koji je sam živio u planinama Sierra Morene, od 1953., kad je imao samo sedam godina, do 1965. , kad ga je civilna garda vratila u civilizaciju. Marcos, jedno od djece iz siromašne pastirske obitelji iz Cordobe, sa sedam je godina odveden bogatom zemljoposjedniku, za kojega je radio njegov otac, kao najamni radnik. Bogataš je djecaka odveo u planinu, k starom cuvaru koza, osobenjaku koji živi u spilji i koji je nenaviknut na ljudsko društvo. Stari pastir ravnodušan je prema djecaku kojega su mu doveli. I Marcos je suzdržan prema starcu, jer se, naviknut na zlostavljanje u roditeljskom domu, boji ljudi. Ipak, s vremenom, stari pastir pocinje poucavati Marcosa svom poslu i kako da preživi u divljini, loveci životinje, pecajuci ribe. Zbližavaju se i sprijateljuju. Marcos se sprijateljuje i sa životinjama koje su starcevi ljubimci: sovom, cibetkom i tvorom. Na žalost, starac se razboli i umre i djecak ostaje sam. Sljedecih dvanaest godina ljudske prilike gotovo da i ne vidi, a jedina mu je obitelj vucji copor koji živi u blizini…. Regissör: Gerardo Olivares, Skådespelare: Sancho Gracia, Manuel Camacho, Juan José Ballesta.
04:12 
Normalan zivot: Rijecko srce i Auxilium - primjeri volontiranja [Repris]
04:56 
Skica za portret [Repris]
05:08 
Tema dana [Repris]
05:20 (06:05)
Veterani mira [Repris]

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2016 Comspace
Limetta.se