Streamly
Logga in här
Kom ihĺg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut pďż˝ dagens tv
06:38 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro
10:00 
Haag: Presuda Ratku Mladicu
11:35 
Bonton [Repris]
11:42 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
Klinika
12:29 
Zaljubljena u Ramona
Roxana kaže Virginiji da je trudna i ne zne cije je dijete. Voljela bi da je Antoniovo jer je dobar otac, a opet, voljela bi da je Agustínovo, ali on je ostao bez posla. Virginia joj preporuci svoga ginekologa kako bi obavila DNK pretragu. Julio kaže mami da je Juana dobila novac i da je moraju nadzirati da ne bi potrošila novac. Fabiola kaže Ramónu da joj život konacno dobiva smisao i da su dobili novac od osiguranja. Kaže da još samo želi da Juana živi s njom i njezinom sestrom. Ramón joj pojasni da ga ne zanima njezin novac i da je njegova ljubav cista. Luisa kaže Daliji da je Ramón ne voli i da joj nikad ne pomaže. Dalia odvrati da se stidi što joj je ona mama. Hortensia kaže Juani i Ramónu da iako nije pristalica toga, povuci ce zabranu njihova prilaska. Fabiola predloži Ramónu da otvori radionicu i da on radi, a ona ce uložiti kapital. Kaže mu da je to planirala i s Franciscom, a on odvrati neka to i dalje planira s Franciscom. Juana priprema Andrei i Fabioli iznenadenje povodom svoga povratka u njihovu kucu.Uloge: José Ron (Ramón López Ortiz), Esmeralda Pimentel (Fabiola Medina Fernández), Nuria Bages (Hortensia Requena), Marcelo Córdoba (Julio Medina Requena), Marisol del Olmo (Juana López Ortiz), Fabiola Guajardo (Sofía Vázquez), Arturo Carmona (Antonio Fernández Rivas), Luz Elena González (Roxana Herrera), Carlos Bracho (Pedro Lamadrid), Lisset (Virginia Sotomayor)Scenaristica i producentica: Lucero SuárezRedatelji: Claudia Elisa Aguilar, Jorge RoblesUrednica:. Säsong 12. Del 33 av 117.
13:18 
Dr. Oz
Epizoda (broj): 48Robin Roberts otkriva kako su joj optimizam i zahvalnost pomogli da pobijedi rak dojke i još jednu bolest. Pogledajte kako ce je jedno iznenadenje ganuti. Jeste li ovisni o umjetnim zasladivacima? Otkrijte kako se riješiti ove ovisnosti.Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 6. Del 48 av 100.
14:02 
Potrosacki kod [Repris]
14:30 
Pogled preko granice - Hrvati u BiH [Repris]
15:00 
Dobar dan
16:01 
Detektiv Murdoch
Crabtree prvi put vodi istragu ubojstva pa otkriva prijevaru i pronevjeru kad hrvac umre poslije meca. Brackenreid bi takoder mogao naletjeti na prijevaru kad pristane uložiti uštedevinu kod bogatog brijaca.Uloge: Yannick Bisson (detektiv William Murdoch), Hélene Joy (dr. Julia Ogden) , Thomas Craig (inspektor Brackenreid), Jonny Harris (George Crabtree), Georgina Reilly (dr. Emily Grace)Gostujuci glumac: David Chilton (G. Chilton)Scenaristi: Jordan Christianson i Simon McNabbRedatelj: Peter MitchellUrednica: Ranka Horvat. Säsong 8. Del 16 av 18.
16:44 
TV kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Kod nas doma
18:07 
Potjera
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:45 
Vrijeme
19:48 
Tema dana
19:59 
LOTO 7/39
20:05 
Mijenjamo svijet: Nasilje u cetiri zida
Film istražuje jednostavnu, ali uznemirujucu cinjenicu o životu u Americi, a to je da je žena najugroženija upravo u svom vlastitom domu. Svakoga dana u SAD-u najmanje cetiri žene stradaju od ruke nasilnog (i cesto bivšeg) partnera. Prvi je poriv dakako zapitati se: ”Zašto jednostavno nije otišla?” Dokumentarac ruši tu okrutnu logiku. Prateci iskustvo dviju žena - Deanne Walters, majke koja traži pravdu za zlocin koji je njezin bivši suprug pocinio nad njom te Kit Gruelle, odvjetnice koja traži pravdu za sve žene - postajemo svjedoci složene stvarnosti nasilja u obitelji. Njihova iskustva dovode u pitanje ustaljene i pogrešne pretpostavke te daju uvid u svijet koji je velikim dijelom nepoznat i od kojeg smo se sakrili iza zatvorenih vrata šutnje, zakona i nedostatka razumijevanja. Kitino nas djelovanje uvodi u život nekoliko žena koje pokušavaju pobjeci od svog zlostavljaca te nailaze na otpor institucija koje ih sustavno iznevjeravaju cesto kriveci žrtvu za nasilje od kojeg želi pobjeci. Isto ono društvo koje potice žene da tragaju za istinskom ljubavi nema nimalo milosti prema njima kada ta ljubav preraste u nasilje. Kada Deanna od žrtve postaje pobjednica, film pocinje postavljati važna pitanja koja imaju moc promijeniti naše društvo: ”Zašto je on zlostavlja?”, ”Zašto okrecemo glavu?” i ”Kako izgraditi buducnost bez nasilja u obitelji?” Festival i nagrade: Nagrada ”Kathleen Bryan Edwards” na festivalu dokumentarnog filma Full Frame, 2014.; Službena selekcija na Sundanc.
20:58 
Storije o neponovljivima: Dobar vecer
Naslov epizode prenesen je iz lista Dubrava iz 1935. godine, kada je zabilježena dubrovacka kolenda na nacin ”kako je pjevao Vlaho Obuljen, receni Slijepi”. Ivo Vojnovic, kojega bi se takoder po mnogocemu moglo svrstati u neponovljive, Vlaha Slijepog uvrstio je u likove svoje drame Ekvinocijo. Štoviše, Vlaho je na dubrovackoj premijeri 1903. glumio samog sebe, a stjecajem okolnosti mnogi od glumaca koji su kasnije igrali Vlaha Slijepog takoder su vec za života uvršteni u dubrovacku galeriju neponovljivih. Jedan od njih je Predrag Vušovic za kojeg je dovoljno reci - Predo. U ovoj epizodi govorimo i o davnom lijericaru po cijem se nadimku uobicajeno naziva popularna dubrovacka poskocica. Naravno, to je - Lindo.Scenarist, narator i urednik: Vedran BenicRedatelj: Lukša Benic Snimatelj: Željko GalovMontažer: Dominik MiljakGlazba: Vicko DragojevicIzvršna producentica: Marija KosorAutor špice i kolorist: Denis GolenjaDizajneri zvuka: Iva Ivan i Srdan Popovic. Del 3 av 7.
21:28 
Pola ure kulture
22:00 
Otvoreno
22:53 
Dnevnik 3
23:08 
Sport
23:15 
Vrijeme
23:17 
Vijesti iz kulture
23:29 
Crna lista
Red je u lovu na onog tko Isabelli Stone placa da ga napada. FBI-evu ekipu povede u potragu za crnolistašem koji namjerava preuzeti podzemnu hakersku mrežu. Red otkrije da je Isabellu Stone angažirao netko iz njegove banke, a poslije dozna da je to ucinio pod njegovim imenom i s njegovim novcem. Harold dozna da je Red oteo Isabellu i zauzvrat zatraži od njega nekog s Crne liste. Aram odlazi na tajni zadatak kako bi pronašao Arhitekta i naide na svoju bivšu djevojku Janet. Nju je Nacionalna sigurnosna agencija angažirala u istu svrhu. Arhitekt uhvati Arama da mu pomogne osloboditi bijelog suprematista iz zatvora. Aram puca u Arhitektovo vozilo kako bi ga sprijecio da pobjegne nakon što Ressler i Samar dodu u intervenciju. Tom otkrije da su njegovu smrt lažirali prema scenariju njegove majke.Uloge: James Spader (Raymond ”Red” Reddington), Megan Boone (Liz Keen), Diego Klattenhoff (Donald Ressler), Harry Lennix (Harold Cooper), Amir Arison (Aram Mojtabai), Mozhan Marnò (Samar Navabi), Hisham Tawfiq (Dembe Zuma), Ryan Eggold (Tom Keen), Melora Hardin (Isabella Stone), Brent Spiner (Arhitekt)Redateljica: Christine GeeScenaristi: Chap Taylor i Dave MetzgerUrednica: Ranka Horvat. Säsong 4. Del 14 av 22.
00:13 
Detektiv Murdoch
Del 16.
00:55 
Don Matteo [Repris]
Gradevinski poduzetnik Zanca naden je mrtav na svojem gradilištu. Karabinjeri istražuju ubojstvo i ispituju voditelje Centra ”Buducnost”, za djecu s disleksijom, kojemu je prijetilo iseljenje zbog planova ubijenog gradevinara i njegovog arhitekta Pierpaola Cattela. Tajanstvena zbivanja koja su se dogodila u noci zlocina povezuju se i s neidentificiranim tijelom nadenim u šumi.Uloge: Terence Hill (don Matteo), Nino Frassica (narednik Cecchini), Flavio Insinna (kapetan Anceschi), Nathalie Guetta (Natalina), Francesco Scali (Pippo), Milena Miconi (Laura), Sara Santostasi (Camilla), Caterina Sylos Labini (Caterina Cecchini), Andrea Cereatti (Linetti)Scenarij: Mariella SellittRežija: Andrea BarziniUrednica: Ranka Horvat. Säsong 4. Del 20 av 24.
01:49 
Zed za zivotom [Repris]
Na bat micvi svoje prijateljice April traži savjet od rabina. Brenna i Sara se ne slažu oko Apriline buducnosti. Uloge: Italia Ricci (April Carver), Mary Page Keller (Sara Carver), Aisha Dee (Beth), Richard Brancatisano (Dominic), Haley Ramm (Brenna Carver)Izvršni producenti: Patrick Sean Smith, Aaron Kaplan, Susanna Fogel, Joni LefkowitzUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 18 av 21.
02:30 
Zaruke iz nuzde
Romanticna drama o djevojci koja, kako je prijatelji ne bi smatrali neuspješnom, prešutno potvrdi slucajnu zabunu da je njezin decko slavni glumac…Clarissa Byers (L. i Giovagnoli) darovita je glumica, no njezin talent ne prate ostale odlike potrebne da se postane zvijezda: ne pokušava pod svaku cijenu na sebe svratiti pozornost novinara i ne pokušava izgledati kao savršeni model. Ona je obicna djevojka s darom za glumu. No, na taj se nacin u Hollywoodu teško probiti, pa je sretna i kad dobije ulogu konobarice s dijalogom od sedam redaka. Medutim, na snimanju joj se dogodi nezgoda, izlije vrc kave u krilo zvijezdi filma, Chasu Hunteru (B. Daugherty), te dobije otkaz. Vec sljedeci vikend mora otputovati kuci, jer ce biti djeveruša na vjencanju svojoj najboljoj prijateljici Mayi (L. Atkins). Medu okupljenim prijateljima iz škole, osobito pred zlobnom Kelly (A. Guerra), teško joj je priznati da njezina karijera ne napreduje. Kelly je i u školi bila ona koja je potkopavala Clarissino samopouzdanje, a sad je još zlobnija jer hoda s Grahamom (R. Wayne), deckom koji je nekada bio zaljubljen u Clarissu. I tako, kad zbog jedne fotografije na kojoj je Chas Hunter s djevojkom koja s leda slici na Clarissu, njezine kolegice pretpostave da je to sigurno uistinu ona, Clarissa to potvrdi. Vijest se putem SMS-ova i društvenih mreža brzo raširi sve dok ne dospije i u novine. Bezazlena laž uskoro je doprla i do Chasa, no njegova djevojka Suzie (M. May) u tome vidi jedinstvenu priliku: ona je.
03:53 
Lovci na natprirodno [Repris]
Šerifica Mills zove Sama i Deana nakon što ubije vampira koji je napao zatvorenicu Alex. Otkriju da je Alex otela obitelj vampira i njome mame ljude kojima se mogu hraniti. Šerifica Mills pokuša spasiti Alex od vampira, ali na neugodan nacin nauci da je obitelj uvijek najvažnija. Uloge: Jared Padalecki (Sam Winchester), Jensen Ackles (Dean Winchester), Castiel (Misha Collins)Gostujuce uloge: Mark A. Sheppard (Crowley), Alex (Katherine Ramdeen), šerif Mills (Kim Rhodes)Autor: Eric KripkeScenarist: Jeremy CarverRedatelj: John F. ShowalterIzvršni producent: Robert Singer, Jeremy Carver, Phil Sgriccia, McG, Adam GlassUrednica: Ranka Horvat. Säsong 9. Del 19 av 23.
04:34 
Skica za portret [Repris]
04:41 
Eko zona [Repris]
05:06 
Kod nas doma [Repris]
05:51 (06:37)
Zaljubljena u Ramona
Roxana kaže Virginiji da je trudna i ne zne cije je dijete. Voljela bi da je Antoniovo jer je dobar otac, a opet, voljela bi da je Agustínovo, ali on je ostao bez posla. Virginia joj preporuci svoga ginekologa kako bi obavila DNK pretragu. Julio kaže mami da je Juana dobila novac i da je moraju nadzirati da ne bi potrošila novac. Fabiola kaže Ramónu da joj život konacno dobiva smisao i da su dobili novac od osiguranja. Kaže da još samo želi da Juana živi s njom i njezinom sestrom. Ramón joj pojasni da ga ne zanima njezin novac i da je njegova ljubav cista. Luisa kaže Daliji da je Ramón ne voli i da joj nikad ne pomaže. Dalia odvrati da se stidi što joj je ona mama. Hortensia kaže Juani i Ramónu da iako nije pristalica toga, povuci ce zabranu njihova prilaska. Fabiola predloži Ramónu da otvori radionicu i da on radi, a ona ce uložiti kapital. Kaže mu da je to planirala i s Franciscom, a on odvrati neka to i dalje planira s Franciscom. Juana priprema Andrei i Fabioli iznenadenje povodom svoga povratka u njihovu kucu.Uloge: José Ron (Ramón López Ortiz), Esmeralda Pimentel (Fabiola Medina Fernández), Nuria Bages (Hortensia Requena), Marcelo Córdoba (Julio Medina Requena), Marisol del Olmo (Juana López Ortiz), Fabiola Guajardo (Sofía Vázquez), Arturo Carmona (Antonio Fernández Rivas), Luz Elena González (Roxana Herrera), Carlos Bracho (Pedro Lamadrid), Lisset (Virginia Sotomayor)Scenaristica i producentica: Lucero SuárezRedatelji: Claudia Elisa Aguilar, Jorge RoblesUrednica:. Säsong 12. Del 33 av 117.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se