Streamly
Logga in här
Kom ihĺg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut pĺ dagens tv
06:39 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:06 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:06 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:07 
Imam problem
Mjere aktivne politike zapošljavanja startale su 1. ožujka. Uz slogan ”Od mjere do karijere”, Vlada je kroz devet mjera aktivne politike zapošljavanja u ovoj godini obuhvatila oko 50.000 osoba kako bi im se pomoglo da pronadu posao ili steknu dodatna znanja. Medutim, mnoge od mjera nisu provedive, što je izazvalo mnogobrojne probleme nezaposlenim osobama. Urednici: Branko Pokrajcic, Miljenko Cvitkovic Urednica projekta: Jagoda Martinovic.
09:35 
Heartland [Repris]
Amy radi s Tyjevim i Calebovim konjem te na kraju nastupi s njim na poznatom natjecanju Futurity. U meduvremenu, Jack i Lisa dolaze do neocekivanog rješenja za probleme povezane s njihovom vezom na daljinu, a Lou dokazuje koliko su majke uistinu važne. Uloge: Amber Marshall (Amy), Michelle Morgan (Lou, Amyna sestra), Shaun Johnston (Jack, Amyn i Louin djed), Chris Potter (Tima), Graham Wardle (Ty Borden), Jessica Amlee (Mallory Wells), Kerry James (Caleb Odell), Gabriel Hogan (Peter Morris), Nathaniel Arcand (Scott Cardinal), Alisha Newton (Georgina (Georgie) Crawley)Scenaristica: Heather ConkieRedatelj: Dean BennettUrednica: Ranka Horvat. Säsong 7. Del 18 av 18.
10:24 
Posljednji kineski mali vlak
Ovaj posljednji mali vlak vodi vas na uzbudljivo putovanje u zabaceni, izvorni dio Kine.Secuan, jugozapadna Kina. Ovaj je planinski kraj najpoznatiji po pandama i potresima. U stjenovitoj dolini Jiayang nema cesta. Nema automobila. Nema kamiona. Nema autobusa. Ali ima… vlak. Mali secuanski vlak pripovijeda pricu o posljednjoj funkcionalnoj uskotracnoj parnoj željeznici u Kini. Izgradena je prije 70 godina zato da bi vukla ugljen iz doline, ali ta je 19 kilometara duga pruga postala glavno prijevozno sredstvo u dolini - vozi djecu u školu, radnike na posao, prasad na tržnicu, i svi se oni guraju u malim nezastakljenim vagonima.No sad je željeznica na prijelomnoj tocki. Rudnik se zatvorio i seljani se bore za to da pruga - i stara parna lokomotiva - ostanu u funkciji. Zamjenski dijelovi se moraju rucno izradivati. Kad kotao ode, to je ravno katastrofi. Prevelik je da ga sami izrade, pa nadaleko traže tvrtku koja bi im ga proizvela. No cak i da ga nadu, kako ce kotao doci u dolinu Jiayang?U doba kad se pozornost usredotocuje na velike tehnološke pomake u Kini, na vlakove magnetske levitacije i velikih brzina, Mali secuanski vlak vodi gledatelje na putovanje u zabacene krajeve u kojima i dalje živi pola kineskoga stanovništva.Trajanje: 52'Autor: Ralf QuibeldeyProizvodnja: Autentic, NDR, LIC Godina proizvodnje: 2014.
11:14 
Eko zona
U emisiji: Nacionalni sustav za pracenje invazivnih stranih vrsta; strane vijesti; WWF Adria je u suradnji s biologom i snimateljem Goranom Šafarekom snimio panoramski video od 360 stupnjeva pod nazivom ”Europska Amazona”; jedan Nikola Tesla bori se protiv otpada u Starigradu; koprivnicki vrtic smanjio je kolicinu miješanog otpada za 12 tona; godina bijele rode…Urednik: Mladen Ilickovic.
11:42 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:23 
Voli me zauvijek
Paulina je u nevjerici zbog trudnoce. Camilo joj nudi bezuvjetnu pomoc. Leonel zaprosi Nuriju. René je bijesan na Gonzala. Paulina daje Karen pismo i objasni joj zašto se nije udala za Adriána i kaže joj da nema ništa s Camilom. Karen je nostalgicna. Odette moli Jaimea da ne govori Julieti da ona ide s Adriánom u Španjolsku jer bi Julieta mogla doživjeti krizu. Adrián se prisjeca Pauline. Chelo i Mica razgovaraju o tome kako se Nuria udebljala. Paulina kaže Alanu i Renéu da su njezina polubraca i da ih jako voli. Zagrle se.Uloge: Camila Sodi (Paulina Murat / Valentina Murat), Osvaldo Benavides (Adrián Olmedo), Leticia Calderón (Inés Murat), Laura Carmine (Nuria Murat), Arturo Peniche (Gonzalo Murat), Alfredo Adame (Alfonso Fonseca), Cecilia Gabriela (Raquel Fonseca), Alejandra Barros (Julieta Olmedo), Alfonso Dosal (Camilo Fonseca)Režija: Lily Garza, Fernando Nesme, Jorge RoblesScenarij: Martha Carrillo, Cristina GarcíaUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 26 av 142.
13:08 
Skica za portret [Repris]
13:15 
Informativka: Bespilotne letjelice
Bespilotne letjelice ili dronovi sve su popularnije te nalaze sve širu primjenu posebice zbog daleko manjih troškova od onih koje iziskuju letjelice s ljudskom posadom. Što su dronovi, kakve sve vrste postoje i kakva je regulacija u zracnom prometu, doznaje današnja Informativka. Produkcija: POZITIV PRODUKCIJA j.d.o.o. Urednica: Đurdica Cocic.
13:24 
Hrvatsko podmorje
U niski velikih i dobro poznatih otoka Hvara, Braca, pa i Trogiru bliskog Ciova smjestio se jedan nepravedno gotovo zaboravljen otok, cesto zanemarivan zbog vecih i bližih. Podmorje je bogato, razigrano, raznoliko, a upravo smo takvo i tražili kako bi vam pokazali tematsku pricu o otrovnim bicima dubina. Kako je u takvom svijetu veliki broj gladnih usta, vodimo vas u svijet ratovanja za život, i to specijalnim kemijskim oružjima. Milijunima godina razne vrste proizvodile su razne otrove, bilo za obranu bilo za napad, a gdje sve možemo naci te male kemijske tvornice otkrit ce nam podmorje Šolte.Šolta je velikim dijelom ostala netaknuta i ista kao u ono vrijeme kada su ribari s južne, surovije strane, ploveci podno Teutinih dvora bacali dio ulova u more u zahvalnost bogovima za izdašni ulov. Gospodari Šolte su ptice, a najpoznatija je mala sova ljepotica cuk ili cuvita kako je zovu Šoltani.Asistenti snimtelja: Tibor Brindl, Blaž AndricGlavni ronilac: Dražen CurkovicRonilac: Ivan SršenGlazba i tonska obrada: Đelo JusicStrucni suradnici: prof. dr. sc. Ivan Jardas, dr. sc. Leon Grubišic, dr. sc. Petar Križic, dr. sc. Nenad JaspricaSuradnici na terenu: Zoran Veber, Tomislav Madunic, Vicenco Sinovcic, Leo Novakovic, Mario Orlandini, Sandro Baric, Nikica Juric. Säsong 4. Del 4 av 6.
13:56 
Bonton: Primanje kritike [Repris]
Svi volimo primiti razlicite pohvale i lijepe rijeci na racun svojeg rada, izgleda ili ponašanja. Medutim, što uciniti u dijametralno suprotnoj situaciji, kada nam netko dobronamjerno uputi kritiku - što nam ocekivano povrijedi ponos i ego. Kako pristojno reagirati i ne otjerati ljude oko sebe, pogledajte u današnjoj epizodi. ,.
13:59 
Kod doktora
Komicar Bill Engvall šali se na temu orgazma, tjelovježbe i bracnog života. Jedna 19-godišnjakinja tvrdi kako joj prevelike grudi uništavaju život. Je li dobra kandidatkinja za smanjenje prsa? Jednom su mladicu u budnome stanju uklonili tumor na mozgu velicine teniske loptice! Poslušajte ga kako govori za vrijeme operacije!. Säsong 8. Del 126 av 147.
14:44 
Drustvena mreza
O bogatstvu, biološkoj raznolikosti i ugroženosti hrvatskih mocvarnih staništa u Društvenoj mreži s biologom dr. sc. Markom Caletom s Uciteljskog fakulteta u Zagrebu razgovara Blaženka Leib. Prikazat cemo dokumentarni film Mire Andrica ”Hrvatsko vodeno blago: Kopacki rit” Urednica: Silvana Kolovrat.
14:54 
Drustvena mreza: Hrvatsko vodeno blago - Kopacki rit [Repris]
Na ušcu rijeke Drave u Dunav, u kojemu se prostire golemo poplavno podrucje koje se smatra najocuvanijom mocvarnom nizinom u Europi, proveli smo godinu dana s mnogim životinjskim vrstama i pratili njihov razvojni put. Snimili smo mnoge biljne vrste, upoznali život obitelji labudova, gaka, caplji, zatim divlje svinje, jelene… Osjetili smo blizinu orlova štekavaca. Zaronili smo u vodama rita, Drave i Dunava. Pratili smo kroz cetiri godišnja doba dizanje i spuštanje razine vode Kopackog rita. Del 4.
15:45 
Drustvena mreza
15:58 
Hanna [Repris]
Nakon uspješnog otvorenja restorana Hanna i Maximilian zaljubljeni uživaju u spontanom izletu. No nisu racunali s tim da ce se povrijedena Alexandra pod Oskarovim utjecajem silovito boriti i odglumiti pokušaj samoubojstva. Dana poziva Jonasa na red zbog poljupca s Caro, no njihov otvoreni razgovor ostaje bez rezultata. Dana odlucuje Jonasu pokazati svoju ljubav pjevanjem za njega. Gudrun je okupila žrtve prijevare, ali Stefan ih ne može potaknuti na podizanje tužbe. Gudrun preuzima vodstvo, uspije pokrenuti ljude i pripremiti teren za išcekivanu tužbu. Säsong 12. Del 53 av 130. Regissör: Herbert Wüst, Klaus Kemmler, Walter A. Franke, Petra Wiemers, Skĺdespelare: Luise Bähr.
16:43 
TV kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Hrvatska uzivo
18:05 
Bonton: Kad se bivsi ne prestaje javljati
Sjecate se kako na pocetku veze niste mogli spavati od slatkih misli, stalnog dopisivanja i razmjene onih slatkastih recenica?. Kad je prekinuo s Anitom, jadni naš Robi nije mogao spavati od njezinih poziva i poruka!. Veze pucaju s razlogom, a kako te teške trenutke podnijeti dostojanstveno i nastaviti hladne glave dalje, pogledajte u današnjoj epizodi.
18:10 
Potjera
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:41 
Vrijeme
19:44 
Tema dana
20:00 
LOTO 7/39
20:06 
Potrosacki kod
20:39 
Pola ure kulture
21:11 
Iza zavjese
Gost emisije je HDZ-ov kandidat za zagrebackog gradonacelnika Drago Prgomet. Zašto se odlucio za ovu neizvjesnu politicku borbu, što u svom programu nudi Zagrepcanima, tko su ljudi iz njegovog tima te kako bi riješio najvece gradske probleme, u prvom redu prometne, teme su prvog dijela emisije. Što misli o Bandicu i nacinu na koji je on vodio grad, kako ocjenjuje druge kandidate, što odgovara na prigovore da ga opterecuje cinjenica da je u dvije godine promijenio tri politicke opcije, u cemu je bit njegova nesporazuma s Hasanbegovicem, kako gleda na kandidaturu Brune Esih , zašto je uvjeren u pobjedu bez obzira na zadnje rezultate anketa koje mu ne idu u prilog, cut cemo u drugom dijelu emisije.Autor: Tihomir DujmovicUrednik: Siniša Kovacic.
21:55 
Otvoreno - Lokalni izbori: Osijek
23:13 
Dnevnik 3
23:28 
Sport
23:33 
Vrijeme
23:35 
Vijesti iz kulture
23:45 
Dossier Zinfandel
”Dossier Zinfandel” govori o povijesti ”tajanstvene loze” koja je u Ameriku stigla u 19. stoljecu i gotovo 180 godina intrigirala znanstvenike, vinare i vinoljupce svojim nepoznatim podrijetlom.Zahvaljujuci forenzici i DNK analizi, suradnjom americke ”vinske detektivke” dr. Carol Meredith, te profesora s Agronomskog fakulteta u Zagrebu, Edija Maletica i Ivana Pejica, 2001. došlo je do senzacionalnog otkrica - zinfandel je hrvatski crljenak kaštelanski!U filmu govore slavni vinar Miljenko Mike Grgich, pobjednik povijesnog Pariškog kušanja iz 1976. koji je prvi ukazivao na moguce hrvatsko podrijetlo najpopularnije americke sorte,zin-majstori tj. vrhunski vinari Joel Peterson i Paul Draper, te povjesnicar Charles L. Sullivan, ali i drugi koji su svojim radom pomogli u rasvjetljivanju ove ”vinske zagonetke”.Film je dobio nagradu Prix Science & Culture u Parizu, bio je u finalu Napa Valley Film Festivala, te se u Americi prikazuje u edukativne svrhe. Snimatelji tona: Boris Harmic, Tomislav GašparicTonska obrada: Robert StanicRasvjeta: Ivica Andelovc, Kristijan Dujmic. Regissör: Milka Barišic.
01:03 
Scott i Bailey [Repris]
Rachel je shvatila da je pogriješila s udajom pa još spava kod Janet i smišlja isprike za izbivanje iz kuce, ali Sean se nije spreman pomiriti s tim da je sve tako brzo krenulo po zlu. Nastavlja se istraga Joea Bevana, raste broj mrtvih, a tim ima golem zadatak da identificira žrtve i otkrije redoslijed kojim su ubijene.Uloge: Suranne Jones (Rachel Bailey), Lesley Sharp (Janet Scott), Amelia Bullmore (viša inspektorica Gill Murray), Nicola Walker (Helen Bartlett)Autorice: Sally Wainwright i Diane TaylorPrema ideji Suranne Jones i Sally LindsayScenaristica: Sally WainwrightRedateljica: Morag FullartonProducent: Tom SherryIzvršne producentice: Nicola Shindler i Sally WainwrightProizvodnja: Red za ITVUrednica: Ranka Horvat. Säsong 3. Del 5 av 8.
01:50 
Zakon i red: UK [Repris]
Stigla je zamjena za Wesa Leytona: inspektorica Elizabeth Flynn (Sharon Small) odlucna je u nakani da udari svoj pecat na Odjel za velike istrage, uvodenjem vlastitih pravila za zlocine pocinjene nožem. Ironijom sudbine, prvi slucaj koji joj padne u ruke jest ubojstvo nožem. Pod pritiskom sa svih strana, Ronnie i Joe nastoje prikupiti dovoljno dokaza da optuže mladica kojeg smatraju odgovornim, Bobbija Washingtona (Kasey McKellar). Medutim, kad se Bobbi slucajno ispovijedi Ronniju, on se ponada da ce ga šcepati. Ali to priznanje nije snimljeno, a nije ni dano pred svjedocima i Ronnie pocinje uvidati da policijskim snagama više ne vjeruju kao nekoc. Jake i Kate mu vjeruju, ali to ne znaci da ce vjerovati i porota. Nakon gotovo cetrdeset godina službe, Ronnie se osjeca izgubljeno. U epizodnim su ulogama Colin Salmon i Tony Gardner.Uloge: Bradley Walsh (Ronnie Brooks), Ben Bailey‐Smith (Joe Hawkins), Dominic Rowan (Jacob Thorne), Georgia Taylor (Kate Barker), Peter Davison (Henry Sharpe), Sharon Small (Elizabeth Flynn)Scenarij: Richard StokesRežija: Jill RobertsonUrednica: Ranka Horvat. Säsong 5. Del 8 av 8.
02:36 
Boja strasti [Repris]
Alonsu pozli zbog Ricardovih rijeci da je Rebeca kriva za Adrianinu smrt, te ode. Nora uzima kljuc od Marcelovog stana iz Lucíjine ladice. Amador bezobrazno vice na Marcela, a prema Alonsu pokušava biti pristojan. Marcelo i Lalo ga napadnu. Alonso od Rebece traži da mu kaže istinu o Adrianinoj smrti, ali ona mu ništa ne želi reci. Leticia govori Lucíji da voli Sergija, ali da on je u vezi s Glorijom. Lucía predlaže da mu prizna svoju ljubav. Brígida upozorava Amadora da ce se rastati od njega, ali on odgovori da ne može placati alimentaciju. Rebeca prijavljuje Ricarda policiji zbog prijevare koju je pocinio, ali iz policije dobiva odgovor da se ta prijevara dogodila u tvornici koja više ne postoji. Rebeca predbacuje Mariju zbog beskorisnih informacija koje joj je dao. Magdalena želi da se Rebeca makne od njezina momka. Milagros, Marcelo i Rafaela su na misi za Federica. Milagros se kune da ce osvetiti sina. Nora ostavlja miris svoga parfema u Marcelovoj spavacoj sobi i na njegovoj odjeci. Rebeca predbaci Ricardu što je uništio njezin život i ubode ga nožem u rame.Originalna prica: José Cuauhtémoc Blanco i María del Carmen Pena Tamayo. Säsong 12. Del 73 av 122. Skĺdespelare: Esmeralda Pimentel.
03:19 
Boja strasti [Repris]
Sara odbija pomoci Ricardu i savjetuje mu da ode u bolnicu. Sara javi Lucíji da ce Alonso provesti noc kod nje jer je bolestan. Daniela i Ricardo zapocnu ljubavnu vezu. Magdalena i Nazario razgovaraju o Rebeci i Magdalena kaže da se srami sestre. Lucía i Marcelo gledaju neke Federicove fotografije, ona osjeti Norin parfem u zraku. Naljuti se, ali Marcelo je poljubi. Lucía kaže Nori da njezin plan s parfemom nije prošao onako kao što je bilo s Rodrigom. Rebeca dolazi kuci okrvavljenih ruku, a Nora je zbunjena. Lucía im kaže da ce Alonso provesti noc izvan kuce jer je bolestan. Marcelo traži Noru da mu dâ pištolj koji je uzela iz njegova stana. Rebeca je šokirana jer je to isti onaj pištolj kojim je Federico pocinio samoubojstvo. Nora mu kaže da pištolj nije kod nje. Daniela pomaže Ricardu i previje mu ranu. Policija ga ispituje o Rebeci, a Ricardo im pokazuje ranu, te je optuži da ga ozlijedila. Policajac kaže Danieli da ga je njezina svekrva nazvala.Originalna prica: José Cuauhtémoc Blanco i María del Carmen Pena Tamayo. Säsong 12. Del 74 av 122. Skĺdespelare: Esmeralda Pimentel.
04:02 
Imam problem [Repris]
04:27 
Otvoreno - Lokalni izbori: Osijek [Repris]
05:37 
Tema dana [Repris]
05:49 (06:36)
Voli me zauvijek
Paulina je u nevjerici zbog trudnoce. Camilo joj nudi bezuvjetnu pomoc. Leonel zaprosi Nuriju. René je bijesan na Gonzala. Paulina daje Karen pismo i objasni joj zašto se nije udala za Adriána i kaže joj da nema ništa s Camilom. Karen je nostalgicna. Odette moli Jaimea da ne govori Julieti da ona ide s Adriánom u Španjolsku jer bi Julieta mogla doživjeti krizu. Adrián se prisjeca Pauline. Chelo i Mica razgovaraju o tome kako se Nuria udebljala. Paulina kaže Alanu i Renéu da su njezina polubraca i da ih jako voli. Zagrle se. Uloge: Camila Sodi (Paulina Murat / Valentina Murat), Osvaldo Benavides (Adrián Olmedo), Leticia Calderón (Inés Murat), Laura Carmine (Nuria Murat), Arturo Peniche (Gonzalo Murat), Alfredo Adame (Alfonso Fonseca), Cecilia Gabriela (Raquel Fonseca), Alejandra Barros (Julieta Olmedo), Alfonso Dosal (Camilo Fonseca) Režija: Lily Garza, Fernando Nesme, Jorge Robles Scenarij: Martha Carrillo, Cristina García Urednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 26 av 142.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se